Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
922 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
İbn-i Sîrîn: Rüyada bir hastalık yüzünden afyon kullandığınızı görmek; dertten kurtulmaya ve işlerin yoluna girmesine delalet eder.

Rüyada herhangi bir hastalığınız olmadığı halde afyon kullandığınızı görmek; gam, keder, kargaşa ve noksanlığa delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Afyon Görmek

Rüyada görülen afyon tembellik ve uyuşukluğa, gaflete dalmaya delalet eder.

Rüyada afyondan yapılan yemeği yemek imanın zayıflığına, unutkanlığa işarettir.

Rüyada afyon satmak da sıhhatin bozulacağına işarettir. Bir başka yoruma göre, afyon içmek ecelin geleceğine; afyon bitkisi toplamak kişinin ummadığı bir kimseden kötülük göreceğine delalet eder.

Rüyada haşhaş bitkisinin afyonunu görmek zihni tembelliğe, gaflete ve ehli keyif olmaya sürükler.

Rüyada afyon görmek iyi değildir. Çünkü uyuşturucu sağlığa zararlı bir maddedir.

Rüyada bir tarlada afyon dalı topladığını görmek, üzüntüye ve hastalığa; afyon dallarını kaynatıp süzdüğünü görmek, birtakım kötü insan ile tanışılacağına işarettir.

Bir başka rivayete göre de, rüyada afyon kullanmak, rüya sahibinin ömrünü büyük bir unutkanlık içinde geçirerek pek çok şey kaybedeceğinin işaretidir.

Ayrıca bkz: Rüyada Esrar / Afyon Görmek, Rüyada Haşhaş Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Satmak

Rüyasında esrar satan kişi, yanında yapılacak bir suça, itiraz etmemek ve engel olmamak kaydıyla pasif olarak ortak olacak demektir. Rüya sahibi, bu suçu gizleyebildiği kadar gizleyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Afyon Yutmak Görmek

Ayrıca bkz: Haşhaş Görmek, Esrar / Afyon, Afyon Görmek

Rüyada afyon yuttuğunu görmek, unutkanlığa delalettir ve insanın başına büyük işler geleceğinin habercisidir.

Rüyada afyon yuttuğunu görmek ne demek, unutkanlığa delalettir ve insanın başına büyük işler geleceğinin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esrar: Rûyâda afyon alıp satmak ve içmekle il­gili görülen rûyâ hayra (iyiye) yorulmaz. Çünkü sağlı­ğa zararlı bir maddenin rûyâda görülmesi bile hayra yorulmaz.

*Rüyasında afyon kullandığını görmek, rûyâyı gören kimsenin yaşamında maddî, manevî bakım­dan ömrünü büyük zararlarla heba edeceğine işaret­le yorumlanır.

*Rüyasında afyon sattığını görmek, kendi sıh­hatinin (rûyâyı görenin) telâfisi zor bir bozulmaya gireceğine işaretle tabir olunur. Bu uyancı rüyaların verdiği işaretleri önemsemeli ve kendisini kontrol al­tına almalıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar görmek, gözü yükseklerde olan, azla yetinmeyi bilmeyen, sabırsız, lüks ve para düşkünü bir kişi ile tabir edilir. Bu kişi rüya sahibinin kendisi de olabilir, aile bireylerinden biri de olabilir ya da yakın çevresinden biri de olabilir. Rüyada esrar görmek, hayatı kafasına göre yaşayan, bardan, diskodan ve kumar salonlarından çıkmayan kişiye yorulur. Bu kişi kolay yoldan hatta mümkünse hiç çalışmadan büyük bir servetin sahibi olmanın peşinde olan ve harcadıkça eksilmeyen tam tersine çoğalan bir zenginliğin hayalini kuran kişi olarak tasvir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçtiğini Görmek

Rüyada esrar içmek, rüya sahibinin hayata bakışını ve hayatı nasıl yorumladığını ortaya koyar. Rüya sahibi kendi çıkarı ve mutluluğu için onu en çok seven kişileri dahi feda edebilir ya da bir çırpıda hayatından çıkarabilir. Vefası olmadığı, kadir kıymet bilmediği, kırk yıllık hatırı çıkar uğruna silebileceği şeklinde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Satın Almak

Rüya sahibinin kendisine zarar veren bir alışkanlığını yenmeye ve terk etmeye çaba göstereceği yerde tam tersine bunu daha sık yapacağına ve kendine eliyle zarar vereceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçen Birini Görmek

Rüyasında esrar içtiğini gören kişi, bir arkadaşından kötülük görecek demektir. Bu kişi, arkasından konuşabilir, iftira atabilir ya da dolandırabilir diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Ekmek

Rüya sahibinin bir kişiyi, işleri için adeta maskot gibi bir o yana bir bu yana çevirip duracağına delalet eder. Bu kişi, rüya sahibinin bir ayıbını yakaladığı ve kullandığı kişidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir kişinin esrar kullanarak komaya girdiğini görmek, beklediği bir işin gecikeceğine, esrar satıcısı görmek, başarısızlığından dolayı duyduğu büyük bir hayal kırıklığına delalet eder.  Bir başka rivayete göre de: Rüyada uyusturucu kullanmak, rüya sahibinin dengesiz bir hayat sürmesine işarettir. Rüyada esrar sattığını görmek ise, rüya sahibinin sihhatinin bozulacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Görmek
Rüyada esrar görmek, gözü yükseklerde olan, azla yetinmeyi bilmeyen, sabırsız, lüks ve para düşkünü bir kişi ile tabir edilir.



Bu kişi rüya sahibinin kendisi de olabilir, aile bireylerinden biri de olabilir ya da yakın çevresinden biri de olabilir. Rüyada esrar görmek, hayatı kafasına göre yaşayan, bardan, diskodan ve kumar salonlarından çıkmayan kişiye yorulur. Bu kişi kolay yoldan hatta mümkünse hiç çalışmadan büyük bir servetin sahibi olmanın peşinde olan ve harcadıkça eksilmeyen tam tersine çoğalan bir zenginliğin hayalini kuran kişi olarak tasvir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Esrar
Rüyada bir kisinin esrar kullanarak komaya girdigini görmek, bekledigi bir isin gecikecegine, esrar saticisi görmek, basarisizligindan dolayi duydugu büyük bir hayal kirikligina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada uyusturucu kullanmak, rüya sahibinin dengesiz bir hayat sürmesine isarettir. Rüyada esrar sattigini görmek ise, rüya sahibinin sihhatinin bozulacagina isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçmek

Rüyada esrar içmek, rüyayı gören kişinin, sağlık sorunları ile ilgili bir sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok kötü günler geçireceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında büyük zararlar edileceğine ve daha kötü günler görüleceğine rivayet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin, hayat içerisinde çok zor durumlara düşebileceğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine ve uzun zamandan beri gelmeyen haberlere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçeni Görmek

İş hayatında ve aile hayatında çok zor ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına ve dertlerin günden güne artacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçen Birini Görmek

Rüyayı gören kişiyi kötü yollara düşürmeye çalışacak, çok büyük sorunlar yaşamasına sebep olacak, başının belaya girmesi için çok büyük bir hata yapmasına yol açacak bir kişinin varlığına ve bu kişinin yapacağı kötü şeylere dikkat edilmesi gerektiğine alamet eder. Aynı zamanda, rüya sahibinin,  başarılarını ve kazandıklarını kıskandığı için hakkında çok büyük bir dedikodu çıkartacak ve bu şekilde hareket ederek daha büyük sorunlar yaşamasına sebep olacak bir kişinin kötülüklerine rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçenleri Görmek

Rüya sahibinin hakkında kötü düşüncelere sahip olan ve hata yapması ve zarar görmesi için onun en ufak hareketini bile gözleyen kişiler olduğuna ve rüyayı gören kişinin zarar görmesine sebep olacaklarına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçen Görmek

İş hayatında ve aile hayatında rüya sahibini kötü durumlara düşürecek ve sıkıntılı zamanlar yaşamasına sebep olacak bir kişi olduğuna yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar görmek ve içmek şayet hastaysanız esrarı şifa mahiyetinde içiyorsanız hayra, hastaysanız şifanızı bulacak ve artık huzura kavuşacak olmanıza tabir olunur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar görmek sıkıntılarınız varsa bunlardan kurtulacak ve hayatınızın zaman içerisinde düzene girecek olmasına tabir olunur. Rüya tabiri esrar görmek iş konusunda olumlu gelişmelerin olacağına ve işsizsen yada işlerinde bozukluk varsa bunlardan kurtularak, yeni bir işe girecek olmanıza delalettir. Rüyada esrara anlamı işlerin bozuksa bu durumlardan kurtulacak ve geçiminin de bollaşarak hayat şartlarının da düzelecek olmasına yorumlanır. Rüyada hastalık olmadığı halde esrar içtiğinizi görmeniz hayra ve olumluya yorumlanmazken hastalıklar, farklı sorunlar, müsibetlerle karşılaşacak olmanıza tabir olunur. İşlerin bozulacak ve yoldan çıkacak olan hesap, kitabına tabir olunur.Sıkıntılar ve üzüntülerin haneye girecek olmasına ve hayatınızda doldurulamayan eksiklikler olacak olmasına tabir olunur. Rüya tabiri  esrar görmek anlamı sıkıntılarınız hayatınızı zora sokacak maddi sıkıntılardan borçlanacak ve hayat şartlarınızın bozulacak olmasına tabir olunur. Hayatınızı olumlu ve yaşanılır kılmak konusunda doğru yolu bulmak konusunda artık dikkatli dost ve alışkanlık seçimleri yapmanın gerektiğinin uyarıcısı bir rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Görmek

Rüyada esrar görmek zevk düşkünlüğe, şehvete ve çıkar sağlamaya delalettir. Esrar görmek bazen de dedikodu ve hileye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada küçük paketler halinde görülen esrar gündelik eğlencelere, büyük paketler ya da çuvallar halinde görülen esrar hayatınızın zevk ve rahatlık içerisinde geçeceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar içmek, kendi rahatınız ve konforunuz için, başka bir kimsenin hakkını yemeye, zevke ve sefaya dalıp size ihtiyacı olanları unutacağınıza delalettir. Kimi tabirlerde esrar çekmek, bencilleşmeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar içen ya da kullanan birilerini görmek, kendi zevki ve rahatı için sizi kullanacak bir ortağa, işi bittiğinde sizi yarı yolda bırakabilecek, dikkat etmeniz gereken bir kimseye delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar otu görmek, hile yapmaya ve insanları yanıltacağınıza delalettir. Rüyada esrar yetiştirmek, esrar ekmek yahut esrar toplamak, size karşı zaafı olan bir kimseyi kullanmaya, yalanını yakaladığınız bir dostunuza bunu belli etmeyerek çıkarlarınız için onu yanlış yönlendirmeye başlayacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar satmak, doğru olmadığını bildiğiniz halde başka birisi hakkında söylenen kötü bir söze sessiz kalacağınıza, esrar satın almak, zevk ve keyif aldığınız kötü bir alışkanlığınızı aşırı derecede çoğaltacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar satıcısı görmek, dedikodunuzun yapıldığına, satıcı erkek ise dikkate alınmayacak dedikoduya, esrar satan kişi kadın ise dedikoduların etkilerini hissedeceğinize delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar nedeni ile ölen, bayılan ya da hastalanan bir kimseyi görmek, bulunduğunuz bir kehanette haklı çıkacağınıza delalettir.

Bir başka rivayete göre: Rüyada esrar kullandığını görmek kanun dışı işlerle uğraştığınıza yorumlanır. Rüyada esrar gören kişi dengesiz bir hayat yaşar.

Rüyada esrar içerek komaya giren kişinin beklediği işi gecikir. Rüyada esrar sattığını görmek ise, rüya sahibinin sıhhatinin bozulacağına işarettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar görmek , kendinizin , ailenizden birisinin veya dostunuzun keyfine çok düşkün olduğuna

, sorumluluk sahibi olmadığına ve her zaman anlık yaşadığına , sürekli olarak barlarda ,

kumarhanelerde ve diskolarda paralarını kaybettiğine ve kaybetmeye ise devam edeceğine işaret eder.

Aynı zaman da çevrenizde bulunan dost sandığınız insanların aslında sahte olduklarına fakat bu sayıların git gide artacağına ,

uyuşturucu kullanacağınıza ve kolay yoldan para kazanmaya çalışacağınıza , bu şekilde çok zengin birisi olacağınıza ve hayalini kurduğunuz hayatı yaşayacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçtiğini Görmek

Rüyada esrar içmek , rüya sahibinin yaşayış şeklinin değişeceğine , her zaman önce kendisini düşüneceğine ,

istediklerini her zaman yapacağına ve bu şekilde sevmiş olduğu insanları bile göze alabileceğine ,onları kaybetme pahasına kadar gideceğine yorulur.

Bunun yanı sıra , her zaman arzularının peşinden gideceğine ,

bencil birisi olacağına ve insanlara sürekli olarak zararlar vereceğine , onları kıracağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Satın Almak

Rüyada esrar satın almak , kendinize bile bile zarar vereceğinize ,

kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçmeyeceğinize , kimsenin sözünü dinlemeyeceğinize ve etrafınızdaki insanlara zararlar vereceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçmek

Rüyada esrar içmek iyi emellerin, iyi niyetlerin, güzel amellerin, fedakarlıkların, emeklerin başkalarına zarar vereceğine ve rüya gören kişinin yakın zamanda hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder. Rüyada esrar içmek çoğu zaman, iyi niyetlerin, güzel düşüncelerin yalanlarla ve iftiralarla kirletileceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Bağımlısı Olduğunu Görmek:

 

Rüyada esrar bağımlısı olduğunu görmek stabil bir hayatınızın olmadığını gösterir. Rüyada esrar bağımlısı olarak hayatını sürdürdüğünü görmek aynı zamanda büyük iş fırsatlarını kaçıracağına, sağlığında bozulmalar olacağına ve hayatından keyif alamayacağı bir döneme girdiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Tüttürmek:

 

Rüya gören kişi en yakın arkadaşı ile esrar tüttürdüğünü görüyorsa, yakın zamanda mutsuz olacağı bir haber alacağına işaret eder. Esrar tüttürürken  öldüğünü gören kimse ise hayatında yakın zamanda büyük bir fırsat yakalayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Sattığını Görmek:

 

Rüyada esrar sattığını gören kimse, itibar ve güç kaybedeceğine, aile sıkıntıları yaşayacağına ve haksız kazanç elde edeceğine dalalet eder. Rüyada esrar satarak zengin olduğunu gören kimse, kolay yoldan para kazanacağına, rüyada esrar satarken yakalandığını gören kişi ise, yakın zamanda aile fertlerinden kötü haber alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada esrar yemek sağlıksız beslenmeye ve mide hastalıklarına işaret eder. Rüyasında esrar yerken kusan kişi, yakın zamanda sıkıntılardan kurtulacaktır ve yaptığı hatalardan ders alacaktır. Rüyasında esrar yerken öldüğünü gören kimse ise yakın zamanda seyahate çıkacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişinin kendisinin ya da ailesinden birinin, bir dostunun keyfine fazla düşkün olduğuna delalet eder. Sorumluluk sahibi olmadığına ve anlık yaşayan birisi olup devamlı barlarda, diskolarda, kumarhanelerde para kaybettiğine ve kaybetmeye de devam edeceğine delalet eder. Etrafında da sahte dost olan insanların artacağına, uyuşturucu kullanacağına ve keyfine fazla düşkün bir kimse olduğuna haber verir. Kişi elinde avucunda ne varsa kumara ya da kolay yoldan para kazanacağını düşündüğü işlere yatırıyordur. Bu şekilde hiç çalışmadan zengin olmanın hayali ile yaşayıp kendisine yalan bir dünya yaratmış giderek de kazancının artacağının hayaline kapılmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar İçtiğini Görmek

Yaşayış şeklini ifade eder ve kişi her şeyden önce kendisini düşünüyor kendi isteklerini daima her şeyin üzerinde tutuyordur. Bu şekilde sevdiklerini dahi göze alabilen ve onları kaybetme pahasına kendi mutluluğu, arzuları peşinde koşacaktır. Bencil ve insanlara zarar vermeye başlayacak bir insana dönüşecek sevdiklerini hayal kırıklığına uğratarak zamanla onları kaybedecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Esrar Satın Almak

Kendisine zarar verdiğini bile bile bırakmaya çalışmak yerine daha da sarılacaktır kötü alışkanlıklarına ve kimsenin sözünü dinlemeden etrafına da zarar verecektir. Artık girip çıktığı ortamlarda istenmeyen kişi olacak, ailesine bile zarar vermeye başlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
esrar alıp birine satmak ve bundan para kazanmak... Rüyada uyuşturucu maddeleri içmek, almak ya da başkasına vermek bir işle ilgili olarak çok ciddi bir kandırılma içerisinde bulunduğunuzu gösterir. Rüyanız bir uyarıcı rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada uyuşturucu kullanmak, rüya sahibinin dengesiz bir hayat sürmesine işarettir. Rüyada esrar sattığını görmek ise, rüya sahibinin sıhhatinin bozulacağına işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

425 Aktif
2 Üye ve 423 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9745
Dün : 23857
Toplam : 48068087
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...