Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
131 okuma
asiya Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Merhabalar. Allah hayır etsin rüyamda bir isteme ortamındaydım sevdiğim beyin ailesi beni istemeye gelmişti sonuç olumluydu. Sonrasında misafirlere yemek hazırlamak amacı ile odadaan çıkıyordum. Holde damat tarafının yakınları müzik açıp mutluluktan halay çekiyordular ben görünce sinirleniyordum’ onlara bana bakıp gelin hanım bize katıl gel halaya diyordular ben de onlara ^ hayır amcam yeni vefat etti ( kına rüyasında çocuklarını gördüğüm amcam vefat etti 3 gün önce ) ben asla o halaya girmem siz de kapatın şu müziği oynamayın ^ diyordum aralarından geçip mutfağın kapısını açıyordum. Sonra kendimi kır düğününde görüyordum müziksiz eğlencesiz sade bir ortamdı üstümde beyaz bir elbise dantelli Süzlemeleri vardı yine gelindim ama misafir pek yoktu düğün başlamamış gibiydi halen. masalar tüllerle çardaklar tüllerle süslenmiş beyaz orkideler vardı süslerde etrafa bakınıyordum sanki bir eksik var mı der gibi eski erkek arkadaşımı gördüm kolumdan tutup çekti burda olmamalısın burası tehlikeli gidelim burdan diyordu ben de hayır bekle düğün bitsin konuşuruz yine diyordum. O da hayır gidelim burdan 12 mayısa gidelim diyordu. Ama o beni sevdiği için ve evlenmeme üzüldüğü için git burdan demiyordu sanki başka bişey vardı sonra onu ikna etmeye çalışırken düğünün olduğu alandan baya uzaklaştığımı fark ettim hala ikna etmeye çalılırken de uyandım. 12 mayısın hiçbir özelliği yok düşündüğümde.
Sevgili rüyalarını yorumlamadığınızı biliyorum ama amcamla ilgili konuşmam onun vefatı orkideler düğün olunca yazmak istedim yorumlarsanız çok memnun olurum. Allaha emanet olun.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

2 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
amcan gerçekte vefat ettimi onu anlaymadım vefat ettiyse öncelikle başın sağolsun allah rahmet etsin. rüyanda bazı şeyleri hissetmişsin yada sezmişsin olumlu olarak benzer bir isteme olayından olumlu sonuç çıkacağına inanıyorsun,amcanla alakalı kısım gerçekte vefat ettiyse bilinçli bir durumdur rüyada vefat ettiyse gene bilinçaltı olabilir bilinçaltı değilse de geleneksel ananevi bi şekilde müziğe karşı çıkmışsın zaten rüyada düğünün müziksiz olması rüyayı hayırlı yapar. düğün sevdiğin kişiyle evliliği çok istediğini uzlaşma çabasını bir topluluğa dahil olma isteğini ve çok istediğin bir şeyinde gerçekleşme ihtimali olduğunu gösteriyor. beyaz gelinlik dantel falan zaten  umudu gösterir. orkideler mutluluğu ve ilerlemeyi aynı zamada da  senin yada bir işin olgunlaşacağını gösterdiğini söyleyebilirim ancak eski sevgilin ve 12 mayıs zihninde gizli kalan bilinçaltına yansıyan bir endişe yada korku olabilir tekerrür yani tekrar etmesinden korktuğun bir durum varmı yada geçmişten kalan bir durumun seni rahatsız etmesi söz konusu olabilirmi. bunu sen daha iyi bilirsin bence o son kısmı kafandan at. ilk kısım oldukça güzel
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rica ederim bende teşekkür ederim.
+1 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Allah razı olsun evet amcam gerçekten vefat etti 3 gün oldu. Ondan dolayı halayı ve müziği istemedim normalde de sevmeyen bir yapım var . İstemem. Teşekkür ederim yorumunuz için

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 167 okuma
+10 oy
2 yorum 269 okuma
___ceren___ 27 Eylül 2019 Tabir kategorisinde ___ceren___ Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 150 okuma
+3 oy
8 yorum 345 okuma
+4 oy
1 yorum 129 okuma
Yaren1989 4 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+1 oy
0 yorum 55 okuma
+2 oy
1 yorum 88 okuma
eola 12 Eylül 2023 Rüya kategorisinde eola Karabasan (-4,234 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 157 okuma
+5 oy
3 yorum 166 okuma
+4 oy
1 yorum 131 okuma
yok 6 Temmuz 2020 Rüya kategorisinde yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 148 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 9088
Dün : 23857
Toplam : 48067431
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...