Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
792 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yaprak sarması görenler için huzur ve mutluluk işareti olduğu söyleniyor. Rüyada yaprak sarmasının tüm detaylı yorumları

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yaprak sarması görmek, hayrın, sağlığın, başarının ve mutluluğun daimi olmasına tabir edilir. Rüya sahibi her işinden hayır bulur, aile içinde hiçbir önemli hastalık vakaları yaşanmaz, aile bireylerinin ağzının tadı da keyfi de yerinde olur. Rüyada yaprak sarması, hayatın rüya sahibine her gün yeni bir şeyler getireceğine ve sürprizler yapacağına yorulur. Rüya sahibinin hayatı bereket, bolluk ve zenginlikle geçecek, mutluluğu ve neşesi hiç bozulmayacaktır. Hane içinde her daim helal lokma yenecek ve her ne olursa olsun ailenin rızkı kesilmeyecektir. Rüyada yaprak sarması gören kişi mutlu bir evlilik yapar.
Rüyada Yaprak Sarması Yediğini Görmek

Büyük kısmettir. Rüya sahibinin işinde büyük bir başarı elde edeceğine ve bundan en iyi şekilde nemalanacağına ve helal kazanç elde edeceğine işaret eder. Bu başarı tek seferlik değildir, uzun soluklu olacaktır, mutlaka arkası gelecek ve rüya sahibine büyük yarar getirecektir.
Rüyada Yaprak Sarması Yapmak

Gelip geçici olmayan, daimi olacak mutluluk ve kazanç olarak tabir edilir. Rüya sahibi yaşadığı zorluklardan ve sıkıntılardan kurtulacak, helal kazanca ve berekete kavuşacak demektir. Rüyasında yaprak sarması yaptığını gören kişi sürekli bir işe sahip olacak ve hiç parasız kalmayacaktır.
Rüyada Dolma Görmek

Ani bir haber anlamına gelir. Bu haber temiz ve hayırlıdır, rüya sahibine şans getirecek ve mutluluk ile sonlanacak bir işe başlaması için fırsat kapısı açılmış olacaktır.
Rüyada Dolma Yemek

Rüyasında dolma yediğini gören kişi bazı aksilikler ve sorunlarla karşılaşacak demektir. Rüya sahibi için çetin geçecek bir dönemin yaklaştığı anlamına gelir. İşler bir anda bozulacak ve evdeki hesap çarşıya uymayacaktır bu nedenle de rüya sahibinin işi de hayatı da dağılacak, toparlanması zaman alacaktır.
Rüyada Yaprak Sarması İkram Etmek

Kalabalık misafirlere yaprak sarması ikram edenin eli yokluk görmez ve evinde her zaman ağız tadı, huzur olur. Bereketin daim olduğunu bildirir. Her türlü hastalıktan azat olmak, her zaman sevilmek ve hürmet görmek anlamına gelir. Bir kişiye yaprak sarması ikram etmek, o kimseye hayatında unutamayacağı bir iyilikte bulunmak ve sevap kazanmak şeklinde yorumlanır.
Rüyada Yaprak Sarması İçi Hazırlamak

Yaprak sarması içi hazırlayan kişi sadece kendini değil çocuklarını, ailesini de düşünen biridir ve tüm birikimlerini onlara iyi bir gelecek kurmak için çoğaltır. İyi yatırımların, alınacak gayrimenkullerden kâr elde etmenin, zararlı ortaklıklardan kurtulup, işini kendi başına yürütecek olmanın alametidir. Zengin olunmasa da, kazanılan para kişiye ömür boyu yetecek demektir ve asla başkasına muhtaç olunmayacağını da haber verir.
Rüyada Zeytinyağlı Yaprak Sarması Görmek

Fiziksel açıdan kendini iyi hisseden ve hastalıklardan kurtulan kişinin hayata dört elle sarılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, arkadaşları ile şehir dışı programları yapacağına ve keyifle geçecek yolculuklara çıkacağına yorumlanır. Yaşama neşe katan yeni insanlarla tanışılacağını da bildiren rüya, eğitim sürecinde olanlar için kıtalararası bir davetin, eğitim seminerinin de habercisidir.
Rüyada Etli Yaprak Sarması Görmek

İyi işler yapmanın ve helal kazanç elde etmenin habercisi olan rüya, ağır işlerden kurtulmanın, ruhsal olarak hafiflemenin ve eski tasalardan kurtulmanın ifadesidir. Bir amaca hizmet etmek isteyen rüya sahibinin inancına yönelik misyon sahibi olacağını, İslamiyet hakkında pek çok kimseyi bilgilendireceğini de işaret eder. Kişiye duygusal baskı yapan birinden kurtulmak ve yeni başlangıçlar yapmak manasına da gelir.
Rüyada Yaprak Sarması Satmak

Bugüne kadar işlerini başkalarının yardımı olmadan yapan kimselerin, başarı dolu günlere adım atacaklarını, hayallerinin gerçeğe döneceğini bildirir. İyi niyetini kullanan kimselerin olduğunu anlayan kişinin çevresiyle ilgili bazı değişiklikler yapacağına, kendi çıkarlarını daha fazla gözeteceğine de yorumlanır. Eve gelecek bir misafirden alınacak güzel haberlerle neşelenmek, kazancın bereketinin artmasıyla mal sahibi olmak şeklinde de tabir edilir.
Rüyada Yaprak Sarması Satın Almak

İşe yaramayacağı söylenen bir planın ya da projenin kişinin geleceğinde tam tersi etki yapacağına ve başarı elde edileceğine delalettir. Kendi inancına sıkı sıkı sarılan kişilerin eninde sonunda hayal ettikleri gibi bir hayat yaşayacaklarına, doğru ile yanlışı ayırt etmek suretiyle hayatına en iyi şekilde yön vermeye ve zaaflarının üstesinden gelmeye işaret eder. Zalimlik yapan, şiddete meyilli birini alt etmek, baskıdan kurtulmak ve özgürlüğünü ilan etmek manasına da gelir.
Rüyada Lokantada Yaprak Sarması Yemek

Afiyette olmak, mali konularda herhangi bir sıkıntısı kalmamak, yönetici konumunda olmak ve yardımcılarla çalışmak, ev halkının da refah, mutluluk içinde olması anlamındadır. Rüya sahibinin çalışan olduğu bir işyerinde zamanla yönetici konumuna yükseleceğini ve emrinde çalışan kimselere karşı babacan bir tavır sergileyeceğini, sevildiği için kariyerini çok daha sağlam hale getireceğini de bildirir.
Rüyada Ekşi Yaprak Sarması Görmek

Ağız tadını kaçıran durumları bildiren rüya, aile üyelerinden birinin yapacağı yanlışın herkesi mutsuz edeceğini, kara bulutların çöktüğü hanede huzurdan eser kalmayacağını ifade eder. Ekşi yaprak sarması akrabalık ilişkilerinde yaşanan sorunları ve bu çevrede kişi hakkında yapılan asılsız dedikoduları da ifade eder.
Rüyada Fıstıklı Yaprak Sarması Görmek

Lükse düşkün olmanın neticesinde hesapsızca para harcayan kişinin ailesi tarafından uyarılacağına yorumlanır. Erken yaşta mevki sahibi olmanın, şan ve şöhretin kişide bazı değişikliklere neden olacağını, eski arkadaşlarını ve dostlarını bu dönemde ihmal edeceğini, eğlenceye aşırı düşkün olmasıyla beraber parasını çarçur ederek ilerde pişmanlık duyacağını da tabir eder.
Rüyada Başkalarıyla Yaprak Sarması Yapmak

Tek başına başarılamayan bir işte yakınlardan destek almak ve hep beraber işin üstesinden gelmek manasına gelen rüya, girilecek işte her zaman arkasında kendisine destek olan amirlerle çalışacak olan rüya sahibinin mevkisini alnının teriyle hak edeceğini, hiçbir sorunun uzun sürmeyeceğini işaret eder. Kalabalık ortamların, kutlamaların ve davetlerin arka arkaya geleceği bu dönemde aşırı sosyal olunacağını, kişinin hayat rutininin dışına çıkacağını da bildirir.
Rüyada Tek Başına Yaprak Sarması Doldurmak

Kendine güveni tam olan, hiçbir zorluktan korkmayan rüya sahibinin yaşamını daha iyi hale getirebilmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine yorumlanır. Bir anda ortaya çıkacak tartışmalı durumlarda kişinin sevdiği insanların arasında kalacağına ve taraf tutmayı reddettiği için bu kişilerle arasının bozulacağına tabir edilir.
Rüyada Dut Yaprağından Sarma Yapmak

Sene içinde sürekli sorunlarla boğuşmak zorunda kalacak olan rüya sahibinin iş hayatındaki gerginliklerin dışında bir de ailevi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağını, evladı olanlar için eğitim konusunda ikilemde kalacaklarını ifade eder. Kendi seçimleri ile ailesinin isteklerini aynı anda karşılamaya çalışan rüya sahibinin bir türlü doğru karar veremediğini de bildirir.
Rüyada Lahana Sarması Görmek

Boyun bölgesinde yaşanacak bir rahatsızlığın bir müddet kişinin epeyce moralini bozacağını, tedavi süreci boyunca kendisini yalnız hissedeceğini ifade eder. Taze lahana yaprağından sarma yapan kişinin evine çok fazla para girer ve yeni eşyalar alınır. Baba tarafından kalan bir tarlaya ev yapmak, yazlık satın almak anlamına da gelir.
Rüyada Çürümüş Yapraktan Sarma Yapmak

Aşırı bencilliğin sonunda gelecek yalnızlığı ifade eder ve rüya sahibinin sürekli kendi işlerini halletmesi için arkadaşlarını kullandığını, onlara yardım etmekte istekli görünmediği için kırgınlıklara neden olacağını tabir eder. İsraf konusunda da uyarıda bulunan rüya, kişinin rızkının değerini bilmediği için bir süre sonra maddi zorluklar yaşamaya başlayacağını, şükrederek yaşaması gerektiğini öğütler.
Rüyada Yoğurtlu Yaprak Sarması Görmek

İş amirlerine hesap vermek, mahkemeye çıkarak hakkını savunmak zorunda kalmak demek olan rüya, haksızlıklarla karşı karşıya kalınsa da doğruluktan vazgeçmeyen rüya sahibinin her zaman alnı açık, şerefli bir hayat süreceğine, asla harama bulaşmayacağına ve günah işlemekten korktuğuna yorumlanır.
Rüyada Salçalı Yaprak Sarması Görmek

Kazancın katlanarak artması demek olduğu gibi, bekar kimseler için evlenecekleri kişinin iyi bir mesleği olacağını, el ele vererek her işin üstesinden geleceklerini ve kısa zamanda maddi açıdan hiçbir sorunları kalmayacaklarını ifade eder. Güç sahibi, işinde saygı gören, aklı başında bir eşe sahip olmak, toplum nazarında kıskanılan işler yapmak anlamına gelir.
Rüyada Yaprak Sarması Dağıtmak

Toplumun sorunlarına faydalı olmak adına çeşitli derneklerle beraber çalışıldığını ifade eden rüya, sağlık alanında yapılacak bir buluşla çok büyük sevaplar kazanılacağını, kişinin mesleki başarılarını onurlandırmak için organize edilen bir davete çağrılmayı ifade eder. Yarışmalarda dereceye girmek, işinde en iyi isimler arasına katılmak anlamına da gelir.
Rüyada Asma Yaprağı Görmek

Tüm hayatı garanti altına alabilmek adına çalışıldığını, kendinin dışında eşi, çocukları ve ailesinin diğer üyeleri için de rahat bir yaşam arzulandığını bildiren rüya, gayrimenkul anlamında isteklere ulaşılacağını, hem zengin, hem de itibarlı, şerefli bir isim sahibi olunacağını işaret eder.
Rüyada Yaprak Sarması Yiyip Tükürmek

Öngörü sahibi olunamadığı için eldeki fırsatı tepmek, sonrasında yaşanılan pişmanlıktan dolayı gözyaşı dökmek demektir. Eşiyle yaşadığı küçük tartışmaları büyüten rüya sahibinin alacağı ayrılık kararının arkasından yeniden birleşmek istese de karşı tarafın kabul etmeyeceğini ifade eder.
Rüyada Yaprak Sarması Görmenin Psikolojik Yorumu

Aşırı samimi ilişkiler yaşayan rüya sahibinin çevresi tarafından eleştirildiğini, bu davranışlarını terk etmek istese de içindeki duygusal boşluğu başka türlü dolduramadığının işaretidir. Duygusal kararların çoğu zaman kişi için zorluklar yarattığının da sembolüdür.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sarması görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bereketin, bolluğun eksik olmayacağına işaret eder. Ailesinin rızkı bol olacak, önemli, aileyi üzen hastalıklar yaşanmayacaktır. Hayatın içinde her daim neşe, hareket olacak, o kişi hayattan son derece keyif alacak, hiç sıkılmayacaktır. Hayat ona arzu ettiklerini hep önüne getirecektir. Bu kişinin mutlu bir evliliği olacak, eşiyle birlikte tatlı sürprizler hep onu bulacaktır. Sarma yapılacak yaprak taze ise, bereketli rızık ve güzel bir geçime işarettir. Ayrıca rüyada yaprak sarması görmek kişi çok fazla zorluk çekmeden, sıkıntıya girmeden geçim parasını kazanacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SARMA SARMAK

Sarma sarmak normalde zor olan ve titizlik gerektiren bir iştir. Sarma tencere içinde kalem gibi, sıralı bir şekilde nizamlı dizilir. Rüya sahibi de mükemmeliyetçi, düzenli, hassasiyetleri olan bir kişiliktir. Rüya sahibi titiz bir kişiliktir, işlerini itina ile yapmaya çalışır. Rüyada yaprak sarması sararken kendisini görmek, işini yaparken kendini zorlayacağına, aşırı bir dikkat içinde olacağına, hata yapmaktan çekindiğine işaret eder. Bu rüya, aşırı hassasiyet içinde olan kişinin de işini başaracağına işaret etmektedir. Veya sürekli gelir getiren, iyi konumda bir işi olacağının da göstergesidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sarması yemek görmek

Rüya sahibi kişi kötü, bayat bir yaprak sarması yiyorsa, geçimini zor koşullardan sağlayacaktır. Parayı çok zor kazanacaktır. Geçinmesi zor olacaktır. Haram mal edineceğine, bu malın boş işlerde, hayırsız bir şekilde telef olacağına işaret edilir. Tam tersi, yenilen sarma oldukça taze ve diri yapraklardan yapılıyorsa, rüyada yiyen kişi bundan memnuniyet duyuyorsa hayırlı, helal para kazanacağının işaretidir. Bu helal para ve mal, onun hayatına güzellikler getirecek ve de yaşamında hayırlı ameller işlemesine neden olacaktır.

Ayrıca rüyada yaprak sarması yediğini görmek kişinin bastırılmış duyguları vardır. Ailesine düşkündür, onların sorunlarını fazlasıyla düşünmekten kendisiyle ilgilenmemiştir. Ve isteklerini, beklentilerini sürekli ileriye atmaktan kendisinde bir eziklik, mutsuzluk oluşmuştur. Yaşamını sürekli ertelemeden dolayı iç dünyasında pişmanlık oluştuğunu ifade eder.

Rüyada lahana sarması yapmak ise güvenli bir hayat süreceğine ve fazlaca kazanç sağlanacağına delalet eder. Lahana yaprağının rüyada görülmesi hayatta zorluklarla karşılaşılsa dahi, aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerinin derinliği sayesinde bunların kolay atlatılacağına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sarması görmek, rüyayı gören kimse için olumlu ve güzel anlamları içeren bu rüya mutluluk verici olayları yaşanılan hayattan keyif almayı, bolluk berekete ermeyi işaret eder. Rüyasında yaprak sarması gören kimseler, her türlü bela ve kötülüklerden zorluk çekmeden kurtulup sağlıklı, bol kazançlı, güzel ömrün içinde olur. Rüyada yaprak sarması görmek, şifa bulmaya, dertlerin son bulmasına, hanede birliğin her daim süre gelip üzücü durumlardan uzak olmaya ifade edilir. Yaprak sarması ifadesi bazen de sürprizlerle dolu hayata sahip olmaya, her türlü beklentiye zorluk çekmeden ulaşmaya, alınacak bir çok müjde içerikli haberle yaşantınıza değişiklik getirmeye sembol edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Görmek Diyanet?

Rüyada yaprak sarması görmek, sağlıklı ömre, başarıya ulaşmaya, hayırlı evlat sahibi olmaya, hayır görmeye, manevi hayatın güçlenmesine yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler girdikleri her türlü işte hayır bulan, kötülüklerden ve belalardan uzak duran, sevdikleri ile kurduğu dünyalarında mutlu mesut yaşayan kimselerdir. Rüyada yaprak sarması görmek, bazen de mutlu bir evlilik yapmaya, yüzünüzün gülmesine, hayatta arzu ettiğiniz hayırlı olan tüm dileklerinize kavuşma şansını bulmaya tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Yemek

Rüyada yaprak sarması yemek, büyük başarıya ve kısmete delalet eden bu rüya kişinin iş hayatında umduğundan  yüksek mevkilere ulaşarak sağladığı başarılarla hayatını ihtişamlı kılacağına yorumlanır. Bu rüya başarıda devamlılığın sağlanmasına, aksiliklerin ve mutsuzluk getirecek olayların hane dışında kalmasına, keyifli ve eğlenceli yaşam içinde olmaya ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Görmek

Rüyada yaprak görmek, yaprak rüyası umut edilen düşlerin gerçeğe dönüşmesine,  murada ermeye, hayata daha güzel ve olumlu gözlerle bakabilme şansına ermeye yorumlanır. Rüyasında yaprak gören kimse, her türlü başarıya zahmetsiz şekilde ulaşarak yaşantısını daha güzel hale getirecek etkinlikler içinde yer alır. Rüyada yaprak görmek, bazen de ticari faaliyetlerde artışa gitmeye, sağlam ortaklıklar içinde olup birbirinden güzel ve kazançlı işlerde boy göstermeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Dağıtmak

Rüyada yaprak sarması dağıtmak, bu rüyayı gören kimse, hayatını bolluk ve bereket içinde yaşayarak hayatının hiç bir karesinde yokluk görmez. Rüyada yaprak sarması dağıtmak, bazen de çevreniz tarafından her zaman sevilip sayılmaya, örnek davranışlar teşkil etmeye, insanların sevgisini kazanmaya işaret edilir. Rüyada yaprak sarması dağıtmak, kimi zaman da farkın da olmadan iyilik yapmaya, çevreniz tarafından beğenilmeye, faydalı ve güzel uğraşlarla hem kendinizi hem de çevrenizdeki insanları mutlu etmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarma sarmak

Rüyayı gören kişinin mükemmeliyetçi bir insan olduğuna işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde çok titiz davrandığına, her işini özenle yapmaya çalıştığı anlamına gelir. Bu durum rüya sahibi için bazen iyi ya da kötü olabilir. Çok titiz davranan rüya sahibi hata yapmaktan korkar, hata yapmamak için kendini oldukça zorladığına, yorduğuna yorulur. Diğer taraftan da rüya sahibinin başarılı olmasını sağlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Sardığını Görmek
Rüyada yaprak sarması yani üzüm sarması sardığınızı görmenizin rüya tabiri, rüya sahibinin mesleğinde başarılı olarak, büyük zaferlere imza atmaya, şöhreti yakalamaya bu sayede tüm ilgileri üzerinde toplayacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sarma Sardığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında birinin sarma sardığını görmesi bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı işler yapacağına, rahat, huzurlu bir hayata kavuşacağına, en ufak bir sıkıntıda zarara uğramadan atlatılacağına, kişinin mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Yediğini Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında yaprak sarması yediğini görmesi kişinin önüne çok büyük bir kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lahana Sarması Sardığını Görmek
Rüya sahibinin çalışkan biri olduğuna, işinin ilk sırada yer aldığı anlamına gelir. Rüya sözlüğü yazarları yani rüya tabircileri bu rüyayı gören kişinin çevresindeki insanları ihmal ettiğine, kişinin işkolik olmasından dolayı sevdikleri tarafından bu durumun hoş karşılanmadığına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara Lahana Sardığını Görmek
Rüyada kara lahana sarmak, zorluklar çekmeye yorulur. Rüya sahibinin yükünün artacağına, sorunlarının büyüyeceğine, borçlarının artacağına bu durumda kişinin ve hane halkının huzurunun kaçacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Lahana Sardığını Görmek
Rüyada sarılan beyaz lahana da kara lahana gibi olumsuz yorumlanır. Rüyada sarılan beyaz lahana kişinin şansızlığına yorulur. Rüya sahibinin umudunu kaybetmesine neden olacak olayların yaşanmasına, kişinin hayal kırıklığına uğramasına, başından tatsız olayların geçeceğine yorulur. Rüyadaki yeşil lahana sarmak da iyi değil, uğursuzluk anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pişmiş Yaprak Sarması Görmek
Rüyasında pişmiş yaprak sarması gören rüya sahibinin müjdeli haberler alacağına, hayırlı bir evlat olduğu için hayatında işlerin yoluna gireceği, kişi eğer bekarsa mutlu bir evlilik yaşayacağı, güzel günlerin bir süre sonra rafa kalkacağına, sevdiği insanların zarar göreceğine, maddi açıdan işlerinin iyiye gideceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Etli Yaprak Sarması Yediğini Görmek
Rüya sahibinin rüyasında etli yaprak sarması yediğini görmesi hasret kaldıklarına kavuşacağına, zor günler geçireceğine, hayal ettiklerinin gittikçe uzaklaşacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tencerede Yaprak Sarması Görmek
Rüyasında tencerede yaprak sarması gören rüya sahibinin uzun zamandır yavaş bir şekilde ilerlediği işlerinin bir anda hızlanacağı ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması İkram Ettiğini Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin yaprak sarması ikram ettiğini gören kişinin evi hiç yokluk görmez ve huzur dolu olur. Bir kişiye yaprak sarması ikram etmek o kişiye hayatında unutamayacağı bir iyilikte bulunmak ve büyük bir sevap kazanacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması İçi Hazırladığını Görmek
Rüyasında yaprak sarması içi hazırladığını gören kişi sadece kendi için değil ailesi için güzel bir gelecek hazırlayacağına, işlerinin yolunda gidip, karlı yatırımlar yapacağına, zararlı ortaklıklardan kurtulup, kendi işinin patronu olacağına, asla başkasına muhtaç olmayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Satın Aldığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında yaprak sarması satın aldığını görmesi işe yaramayacağı sanılan bir işten tam tersine gelir elde edeceği, doğru ile yanlışı en iyi şekilde ayırt edeceği bu nedenle hayatına iyi doğru bir yön vereceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Yediğini Görmek
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında yaprak sarması yediğini görmesi maddi açıdan hiçbir sıkıntısının olmayacağına, ailesinin ferah, mutluluk içerisinde olacağına, kişinin iş yerinde terfi alacağına emrindeki çalışanlara iyi davrandığı için işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Sarma Sardığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında birinin sarma sardığını görmesi bilgi sahibi olacağına, hayırlı ve bol kazançlı işler yapacağına, rahat, huzurlu bir hayata kavuşacağına, en ufak bir sıkıntıda zarara uğramadan atlatılacağına, kişinin mutlu bir hayat süreceğine delalet eder.
et eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Yediğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında yaprak sarması yediğini görmesi kişinin önüne çok büyük bir kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir. Rüyada yaprak sarması yediğini görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen bir sonuca varamayacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Etli Yaprak Sarması Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında etli yaprak sarması yediğini görmesi hasret kaldıklarına kavuşacağına, zor günler geçireceğine, hayal ettiklerinin gittikçe uzaklaşacağına delalet eder. Rüyada etli yaprak sarması yediğini görmek iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tencerede Yaprak Sarması Görmek

Rüyasında tencerede yaprak sarması gören rüya sahibinin uzun zamandır yavaş bir şekilde ilerlediği işlerinin bir anda hızlanacağı ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder. Rüyada tencerede yaprak sarması görmek kişinin insanlara olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ticaret ehli kimse olacağına, üzüntü verici bir duruma düşeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sarması yemeği görmek, yaprak sarması rüyası kurulacak yeni ilişkilere,sevdiğiniz kimselerle geçireceğiniz hoş vakitlere, sağ duyuya çağrıya yorumlanır. Rüyada yaprak sarması yemeği gören kimse, kendisini mutlu kılacak dostluklar edinerek bu vesileyle hayatını eğlenceli ve güzel hale getirecektir. Rüyada yaprak sarması görmek, bazen de aile içi ilişkilere, sevdiğiniz kimselerle geçireceğiniz hoş dakikalara, nasibe yorumlanır. Rüyada birden fazla yaprak sarması gören kimse, ticaret hayatında bir çok işte kendisini göstererek kazançlarının kat ve kat artmasına vesile olacak başarılara imza atar. Bu rüya bazen de gruplaşmaya, toplumsal sorunlara değinmeye, insanlara iyiyi ve güzeli aşılamaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Görmek Ne Demek?

Rüyada yaprak sarması görmek, bu rüya kişinin hayata yönelik beklentilerine, ailevi ilişkilerine, kuracağı hayırlı dostluklarına yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi ya da kişiler, her anlamda şanslı olup gerek iş hayatında gerekse aile hayatında bir çok dileğine kolaylıkla erer. Rüyada yaprak sarması görmek, aynı zaman da dinde güzelliğe, hak yolunu bulmaya, tövbe etmeye, ilim irfan sahibi kimselerden hayır görmeye tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak Sarması Yemek

Rüyada yaprak sarması yemek, bu rüya kişinin yapacağı maddi yatırımlarına, bitmek bilmeyen kazançlarına, hayata yönelik her anlamda şansının yaver oluşuna yorumlanır. Rüyasında yaprak sarması yediğini gören kimse, maddi anlamda her arzusuna kolay yollarla erişerek hayatın sadece güzel yüzünü tatma heyecanı içine girecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak Sarması Sarmak

Rüyada yaprak sarması sarmak, rüyayı gören kişinin kendi ayakları üzerinde durarak kimseye muhtaçlık gütmeden hayatını daim ettireceğine yorumlanır. Rüyada yaprak sarması sarmak, bulunduğunuz karışık ortamdan sıyrılmaya, kolay yollarla hayatınızı daim ettirmeye, kazanç kapılarınızın her daim açık olmasına işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak Sarması İkram Etmek

Rüyada yaprak sarması ikram etmek, güler yüzlü kimselere, hoş sohbetlere nail olmaya, kazanılan nasipler ile ilerde hayırlı ve güzel iş kapılarına nail olmaya işaret edilir. Rüyada yaprak sarması ikram etmek, aynı zaman da çekilen zorlukların son bulmasına, vefalı dostun uzdan yardım görmeye, eli açıklığa, hayır sahibi olmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak Sarması Piştiğini Görmek

Rüyada yaprak sarması piştiğini görmek, bu rüya kişinin zorluklarla elde ettiği kazançları ile kendi çapında kurguladığı işini gerçekleştirerek kimseye muhtaç olmadan hayatını daim ettireceğine yorumlanır. Rüyada yaprak sarması piştiğini görmek, bazen de hazır mala konmaya, zorluk çekmeden elde edilen servete, şana ve şöhrete ermeye ifade edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz yaprak Sarması Görmek

Rüyada beyaz yaprak sarması görmek, nasibi, kısmeti, bolluk ve bereketi, kazançların her daim artış içinde olmasını, gören kişinin kısmet kapılarının açık oluşunu işaret eder. Rüyasında beyaz yaprak sarması gören kimse bekar ise bu kişinin yakın zaman da evlilik yolunda adım atacağına, evli kimseler ise gören kişilerin hayallerine kavuşarak evlat müjdesine nail olacaklarına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kara yaprak Sarması Görmek

Rüyada kara yaprak sarması görmek, kötülüğün ve musibetin sembolü olan bu rüya gören kişiyi bekleyen kötü günlere, nasip ve kısmet kapılarının kapanmasına, hastalıkların boy göstererek, hayatın yaşanmaz hale dönüşmesine tabir edilir. Rüyada görülen ara yaprak sarması sembolü aynı zaman da kötü haber almaya, manevi olarak yıkılmaya, dileklerinizin gerçek kılınmamasına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Alimlerin Açıklamaları?

Diyanet Yorumu, rüyada yaprak sarması görmek, güzel ve hayırlı kurulan dostluklara, amellerin hayırlı şekilde ifşa olunu şuna, açılan rızk ve kısmet kapılarına yorumlanır. yaprak sarması görmek, rüyası aynı zaman da inançların hayırlı şekilde kılınmasına, sağlam sıkı dostluklar kurmaya, gittiğiniz yolda başarıya ermeye tabir edilir.

 rüyada yaprak sarması görmek, maneviyata, gönül zenginliğine, ibadete ve huzura ermeye, secdeye tabir edilir. yaprak sarması görme, rüyası aynı zaman da mevki ve makama, yüksek konumlara ermeye, dua ve dileklerin hayırlı şekilde ifşa oluşuna tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sardığını görmek, bir süredir emek verdiğiniz işlerde başarıya ulaşmak ve özellikle de parasal anlamda hedeflere erişmek anlamına gelir. Eğer bir süredir iş ya da eğitim hayatında mücadele veriyorsanız, bu mücadele sonunda ödülünüzü alırsınız. Rızkınız çoğalır ve parasal olarak rahata erişilir. Rüyada yaprak sarması yapmak, helal yoldan bol kazanç sağlamaya ve bu sayede isteklerinizi gerçekleştirmeye yorumlanır. Ev içi ihtiyaçlarınız için gereken para elinize geçer. Eğer evde tadilat onarım işleri varsa bunlar için de lazım olan paraya sahip olabilirsiniz. Rüyada dolma sarmak, gelen bir haber ile çok mutlu olmak ve iş arayanlar için de yeni bir iş haberi almaya, rızkın artmasına yorumlanır. Elinize bol para geçer ve evinizde bereket artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak saran birini görmek, yokluk görmemek ve bolluk içerisinde olmaya yorumlanır. Elinize geçen para bereket getirir ve sevdiklerinize de yardımcı olabilirsiniz. Hane içerisinde paraya ihtiyacı olan biri varsa ona da yardımınız dokunabilir. Sizin sayenizden ekonomik durumu düzelir.
Rüyada Yaprak Sarmak ve Yemek

Yakın zamanda karşılaştığınız bazı sorunların kolay bir şekilde üstesinden geleceğinize yorumlanır. Özellikle de ekonomik anlamda karşılaştığınız bir takım problemler varsa sevdiklerinizden yardım gelebilir. Ev içerisinde sohbet ve muhabbet artar.
Rüyada Yaprak Sarması Pişirmek

Plan ve projelerinizi hayata geçireceğinize ve ilerleyen günlerde daha çok sorumluluk üstlenmeye yorumlanır. Yeni görevler edinebilirsiniz. İş hayatında sorumluluklarınız daha çok artabilir. Rüyada pişmiş yaprak sarması görmek, iş ya da eğitim hayatında yapılacak değişikliklerin faydalı olacağına, tez zamanda her şeyin gönlünüze göre olacağına yorumlanır.
Rüyada Lahana Sarmak

Sağlık sorunlarını ertelememeye, özellikle de son zamanda daha dikkatli olmaya yorumlanır. Eğer bir takım sağlık problemleriniz varsa, tedaviyi ertelemeyin. Aynı zamanda aile içerisinde hasta biri varsa şu günlerde onu ziyaret edebilir, destek olabilirsiniz.
Rüyada Yaprak Sarmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, bekar olan kişiler için mutlu bir evlilik yaparak geçim sıkıntısı çekmemesine yorumlanır. Evinizde bolluk ve bereket daimi olur. Eğer borcunuz varsa tez zamanda kapanır. Bekleyen ihtiyaçlarınızı elinize geçecek para ile karşılayabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yaprak sarması görmek; hayırlı ve güzel anlamlara gelmektedir. Kişi ekmeğini helal yollarla kazanacak, bu yüzden de rızkı hiç azalmayacaktır. Hane içinde dirlik ve düzen, bolluk ve bereket daimdir. Hanenin kapısına dahi hastalık uğramayacak, bir ömür mutlu ve huzurlu geçecektir. Aynı zamanda kişinin hayırlı bir izdivaç yapacağı yorumu da yapılır.
Rüyada Yaprak Sarması Yapmak

Rüyada yaprak sarması yapmak, kişinin maharetli ellerinin ve ustalığının bir işareti olarak kabul görmektedir. Eğer rüyayı gören bir kadınsa bu onun ev işlerindeki ustalığına, eğer rüyayı gören bir erkekse bu onun uğraştığı işle ilgili ustalığına işaret eder. Kişinin gördüğü bu rüya hayırlı olarak yorumlanır. Rüyayı gören kimse, yaptığı ya da yapacağı işi severek, içinden gelerek yapmaktadır. Mesleğine aşıktır ve yaşadığı hayattan da mutludur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yaprak Sarması Yediğini Görmek

Rüyada yaprak sarması yediğini gören kişi, iradesine hakim olmakta zorlanıyordur, denir. Kişinin son zamanlarda yaşadığı olaylar iradesini zayıflatmıştır. Bu da kişinin tehlikeli olaylara yakınlaştığının bir habercisidir. Kişi iradesini kontrol altına alıp tercihlerini yaparken dikkatli olmalıdır.
Rüyada Dolma Görmek

Rüyada dolma görmek, hamile bir bayan için aşerdiği anlamına gelebilir. Bir erkek için ise son zamanlarda yaşadığı iş yoğunluğuna bağlı olarak zevk aldığı işlerden uzaklaştığı ve bunları özlediği yorumu çıkarılabilir. Rüyayı gören kişinin yemeklerle arası iyidir. Yemek yemek kişinin hayatındaki hobiler arasında değerli bir yer tutar. Ancak aynı zamanda kişinin boğazına hakim olması yönünde de bir uyarı niteliğinde kabul görülür.
Rüyada Yaprak Sarması Dağıtmak

Rüyada yaprak sarması dağıtma; yapılacak hayırlı işe ve sonucunda alınacak hayır duasına işarettir. Kişinin son derece hayırsever bir kişi olarak etrafta nam salacağı yorumu yapılabilir. Kişi, zaten etrafı tarafından gönlü zengin biri olarak bilinirken, elinin de ne denli bol olduğunu yapacağı davranışlarla adeta kanıtlayacaktır. Bu rüyayı gören kişi yapacağı hayırları gösteriş için değil, insanlara gerçekten hayır olsun diye saf kalbiyle yapacaktır. Bunun mükafatını malının artışını görerek ve daha da çok aldığı hayır dualarıyla görecektir. Kişinin girdiği sevap sayısı sayılarla ölçülemeyecek kadar çok olacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

593 Aktif
2 Üye ve 591 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13114
Dün : 21898
Toplam : 48093268
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...