Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
200 okuma
mustafaharputi Bilgi kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bugün gelinen noktada insan, evren ve yaradılış konusunda daha geniş bilgilere sahibiz.Sosyal bir varlık olmamız nedeni ile insanlarla görüşür, anlaşır, tartışır, sever, aşık olur ya da aşk acısı çekeriz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

8 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Tam her şey yoluna girdi derken ilişkideki sorun bir anda canımızı sıkmaya başlar. Peki, nedir gerçek sorun? Neden bir anda problemler yaşarız?

Şimdi tüm bildiklerinizi bir kenara bırakın. Size bambaşka bir bakış açısı kazandıracak olan yazımızı tarafsızca okumaya başlayın. Bir anda kendinizi “evet, bu gerçekten doğru olabilir” derken bulabilirsiniz. Artık ilişkilerdeki problemler ve sorunlara bakış açışınızı bir başka boyuta geçirmeye hazır mısınız?
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Tüm evrende olduğu gibi insanlarda titreşimlerden ibarettir. Sahip olduğumuz hücreler, atomlar bütünüyüz aslında. Tüm atomların da bir titreşim sayısı yani frekansı vardır. Hani derler ya; özde hepimiz birbirimize bağlıyız diye, işte tam da bu bakış açısından bakmanızı istiyoruz. Bir yerde kanat çırpan kelebeğin, bambaşka etkilere neden olması da bundan dolayıdır. Frekans yasası son dönemde ciddi anlamda gündeme gelen ve etkinliği artık kanıtlanmış bir yasa. Üzerine kitaplar yazılıyor ve insanlar bunu yeni bir bilgi olarak öğrenmek, öğretmek istiyor.

Her insan kendine benzer olanı, kendisi ile benzer frekansa sahip olanları çeker. Bunu her zaman deriz. Yolda bir anda göz göze geldiğiniz insanla, fiziksel olmayan bir etkileşim hissedersiniz. Bazı insanlar size o kadar yakın, bazıları ise o kadar uzak gelebilir. İşte tüm bunların altında frekans uyumu vardır. Elektrik alamadım ya da elektrik aldım kelimelerinin özüne de inmiş bulunuyoruz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eş Frekans Yasası İlişkilerde Neden Etkilidir?

DNA yapımız salınarak 50- 150 Ghz bir frekans üretir. Titreşimimiz bizi bize yakın olan frekanslarla rezonansa sokar. Bu bir nevi etkileşim demektir. iki insanı da bir araya getiren bu ortak frekans aktivitesi yani rezonanstır. Bazen kendinize dersiniz “aslında tipim değil ama ben ondan çok hoşlanıyorum” diye. İşte bu tam da anlatılmak istenen konudur. Bir kişi ile rezonansa geçtiğinizde, diğer somut şeylerin bir önemi kalmaz ki, siz onunla soyut ortamda çoktan birlikte olmaya başlamışsınızdır bile.

Her şey iyi hoşta ilişkideki sorun ile bunların ne alakası var diye sorduğunuzu duyuyoruz. İşte işin temelini anlattık ki, sorunu da daha rahat kavrayabilesiniz. En yakın arkadaşınız, sevgiliniz hatta ailenizle bile frekans uyumu sayesinde birlikte olursunuz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişilerin frekansları, beklentileri ile doğru oranda olabilir. Hedefleri olan, hayatı seven, maceracı insanların frekansları daha yüksektir. İki ya da daha fazla bir sosyal topluluk arasında sorunlar çıkmaya başladığında, frekans uyumunun bozulduğunu söylemek mümkündür. İşte ilişkilerde ki sorunlar bu noktada başlar. Siz 75 Ghz bir salınım ile yaşarken, size eşlik eden kişinin 50Ghz bir frekansa düşmesi, bir anda işlerin bozulması, soyut ortamda kopmaların başlamasına neden olur. Hani deriz ya; aslında her şey çok güzel gidiyordu, bir anda ne oldu anlamadım, diye… İşte o nokta dediğimiz noktadır. Tıpkı bilinç dışı anlaştığınız gibi bilinç dışında da ilişki artık bitiş noktasına gelmiştir.

Frekans bozulduğunda iki insanın artık paylaşacak bir şeyi kalmaz. Sorunlar başlar ve ayrılığa doğru giden sürece apar topar girilir. Artık ilişkideki sorun için kesin teşhisi koyabilirsiniz. Elbette burada frekansı düşen siz ya da karşınızda ki kişi olabilir. Eğer bir evlilik söz konusu ya da sağlam bir ilişki, kurtulur diyorsanız çabalamanızda fayda vardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlişkilerdeki Sorun Çözümüne Ulaşmak

Çevrenizde ki olaylara, insanlara ve ilişkilere bakarak, okuduklarınızı test edebilirsiniz. Asla yan yana gelemez dediğiniz kişilerin frekans uyumu sayesinde çok uyumlu olduklarını görebilirsiniz. insanların ortak hedefleri ve sorunları varsa birlikte olurlar. Bu durum onların benzer yani eş frekans yayasına sahip olduklarının en güzel kanıtıdır. Birçok evliliğin maddi sorunların bittikten sonra, rahata erildiğinde sonlandığına şahit olmuşsunuzdur. Çünkü DNA sarmallarımız artık kendine yeni hedefler bulur ve bu iki insanın frekanslarının değişmesine neden olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlişkilerde Ki Sorun Çözümleri Nelerdir?

Gelelim ilişkilerde ki sorun çözümleri konusuna. Frekanslar birbirinden ayrıldıysa, düşük olana gitmek mantıklı değildir. Düşük olanı, yüksek olana doğru getirmek daha kolay ve yapıcı bir davranıştır.

Frekans yükselten bazı uygumalar bulunmaktadır. Bunları yaparak ortak bağınızı yeniden tazeleyebilir, tekrar eski günlerinize dönebilirsiniz.

Titreşiminizi yükseltmek için enerji çalışmalarına katılabilirsiniz. Bunlar karma çalışmaları, aura temizliği, doğada bulunmak ya da frekans yükselten müzikler dinlemek olabilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zihninizi ve bedeninizi kontrol altına almanıza yardımcı olan egzersizleri deneyebilirsiniz. Stres, umutsuzluk, kaygı ve korku gibi duygular enerjimizi düşürür. Bunlardan mümkün oldukça uzak durmaya çalışın ki frekansınız yükselsin.

Yoga ve meditasyon harika birer çözümdür. İnsan bedeninin ruhsal doyumunu sağlarlar. Bu sayede iki dingin insan olarak ilişkilerde ki sorun çözümleri konularını daha net bir şekilde görebilirsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Aileniz ya da çok yakın akrabalarınız ile de durum aynıdır. Olaylara bu şekilde bakarak, kendinizce çözümler üretme şansınız yüksektir. Olumlu olmak, olumlu insanlarla görüşmek, kin ve nefret gibi duygulardan uzak durmak, beden enerjinizi muhafaza etmeniz konusunda da etkilidir. Bu konuların derin ve içeriğin kapsamlı olduğunun farkındayız. Bu nedenle şimdilik yazımızı noktalarken, benzer konularda sizi aydınlatmaya devam edeceğimizi söylemek isteriz.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

607 Aktif
0 Üye ve 607 misafir
Bugün : 10865
Dün : 21898
Toplam : 48091029
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...