Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
274 okuma
Sonbahar Paranormal kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Bir bakıma bu nimet ve lanettir. Burçlar hediyeyi kucaklamakla kalmayıp aynı zamanda onunla nasıl gelişeceğini öğrenmelidir. Bir hediye de bir tuzak olabilir. Bize daha fazla şey öğrenmeye ve onurlu ve başkalarına saygı ile yaşamayı denemeliyiz öğretmek için değerli bir ders.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

12 Yorum

+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Tanrıların  Koç'a Hediyesi : Onur

Koç, zamanın ötesinde bir hikaye olan Golden Ram'ın postunun efsanesi ile ilişkilidir. Eski tarihçilerce Jason ve Argonauts, uzakta gizemli bir ülkede saklanan ve muhafaza edilen bir Altın Ram'ın Keçesini almak için binlerce zorlukla karşı karşıya kalan uzun bir yolculuğa çıktılar. Jason imanını hiçbir zaman kaybetmiyor ve ekip çalışmasıyla başa çıkmanın yollarını aramaya devam ediyor; çünkü kendisi daha iyiyi "feda ediyor". Zeus, Golden Fleece'i inancını anımsatan parlak bir takımyıldızı haline getirerek Jason'a onur duyar.

Tanrıların Koç'a armağanı onurdur. Koç, coşku ve bazen "kör" inanç tarafından yönlendirilir. Bir ses onları her şeyin yoluna gireceğini söyler. Bu iyimserlik değil. Bu iman. Bu, Tanrılara nihai güven ve bu yüzden onlardan onur duyuyoruz. Ektiklerinin meyvelerini göremeyebilirler ancak yaratıcı doğaları toprağı yeşil kokulu bir bahçeye dönüştürmeyi bırakmazlar.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Boğalara  Tanrıların  Hediyesi: Güç

Zodyak burçlarının ikincisi, Boğa, kahraman Theseus'un efsanesinden esinlenmiştir. Aslında gönüllü olarak tanrılara kurban edilecekti. Her yıl, bu şehirden bir genç, korkunç bir canavar olan Minotaur tarafından yenilmek üzere seçildi. Genç bir oğlan ya da kız (bir genç düşünün) canavarın yaşadığı Labirent'e sürüklendi. Bu karanlık labirentte oğlan / kız her zaman kaybedildi ve Minotaur kendi genç bedeninde bayram yapacaktı. Theseus canavarı öldürmeyi başarıyor ve ayrıca bu labirentin çıkış yolunu buluyor.

Tanrıların Boğa'ya armağan gücüdür! Durum ne olursa olsun ya da rakip olan kim olursa olsun, gerçekten bir şeyler istiyorlarsa, bunu başarmanın bir yolunu bulacaktır. Güçleri içten, yüreklerinden gelir ve kucaklamak zorunda oldukları bir şeydir. Aşk, hepsini ve kalplerini Aşk için susuzluktan fethediyor. Tanrılar tarafından düşünülemez güçle kutsandılar.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrıların  İkizler'e Hediyesi: İletişim

Zodyak burçlarının üçüncüsü olan İkizler, Altın Kumaş'ın izini sürmek için Jason'a ve Argonotlara gönüllü olarak katılan Dioscuri Efsanesi'nden esinlenmiştir. Birbirinizi çok sevdiler ve birlikte harika bir takım yaptınız. Bununla birlikte, Castor öldürüldü ve Pollux yürek kırıldı. Bu kardeşlerin sevgisine hayran olan Zeus, yaşayan ikizleri (Pollux) kendisiyle ve diğer Tanrılarla Olympus'ta yaşamaya davet etti. Pollux saygısızca reddetti ve sonra Zeus onları sonsuza kadar birlikte yaşamanın yollarını buldu ve onları 2 parlak yıldız yaptı.

Tanrıların İkizler'e hediyesi, iletişimdir. Bilgiyi toplamak ve hassaslaştırmak için gösterdikleri şaşırtıcı yetenek o kadar gizemcidir ki, yeryüzünün bile başarısız olmasına engel olamaz. Ayrıca, sosyal grupların bir parçası olma ve ilginç insanlarla değerli bilgi alışverişi yapma şaşırtıcı bir yeteneği var. Bu onların en büyük avantajı. Onlar Bilgi ve İletişim'in krallarıdır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrıların  Yengeçe Hediyesi : Sadakat

Burçların dördüncüsü, yengeç, kahraman Herkül'ün Efsanesi'nden esinlenmiştir. Kahraman, birçok kafalı korkunç yılan canavarından Lernaia Hydra'dan kurtulmak için çağrıldı. Hera, Tanrılar'ın tüm güçlü Kraliçesi, Herkül'ü doğurarak Zeus'un onu aldatması kıskançtı. Hydra'nın Herkül'ü öldürmesine yardımcı olmak için Hera Yengeç Kralı'nı çağırdı (Kanser Yengeç'tir). Hercules onu yenerek yenmeyi başardı. Bununla birlikte, Hera Yengeç kralını onurlandırmaya karar verdi ve onu dev bir parlak takımyıldız yaptı.

Tanrıların yengece hediyesi sadakadır. Son derece arkadaşlarına, ailesine ve onlara kutsal tuttıkları her şeye sadıklar. Tipik bir kanser, sevdikleri herkese elinden geleni yaparken yardım etmeye çalışır. Bu sadakat bazen kördür ve zarar görebilirler ama her zaman bir noktada kalıcılıkları için ödüllendirilirler.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrının  Aslana Hediyesi : Gurur

Aslan beşinci zodyak burcu , Herkül Efsanesi'nin ilk emek esin kaynağı olmuştur. İnsanları terörize eden Nemea Aslanının yakalanması ve öldürülmesi. Herkül bu güçlü hayvanı yenmeyi başardı. Aslan derisini giydi ve bir pelerin giydi. Bu taçlandırılamaz kürk Herkül'ü bıçak ağzından ve oklardan korurdu.

Tanrının aslana armağanı, gurur kaynağıdır. Güçlü Aslan canavarının derisi gururun sembolüdür. Etik dışı yargı veya korkunç sözler oklarıyla nüfuz edilemez. Burun kraliyet kökenli bir sembolüdür. Ancak bu sadece bir pelerin. Gurur, içten gelen herhangi bir şeyden değil içinden gelmelidir. Onların layık, akıllı ve iyi olduklarını anlamaları gerekir.
+6 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Başak için Tanrıların  Hediyesi: Uyarlanabilirlik

Burçların altıncı burcu, Başak, Persephone Efsanesi'nden esinlenmiştir. O, Dünya'nın Büyük Tanrıçası'nın Kızı Demeter idi. Yeraltı dünyasının güçlü türü olan Hades, Persephone'u kaçırdı ve evlendi. Bununla birlikte, Demeter, Zeus'tan onu geri getirmesi için harap oldu. Zeus, Hades ve Demeter, 6 ay boyunca Persephone'un Dünya'da olacağını ve diğer 6 ay boyunca (Sonbahar ekinoksundan Bahar ekinoksuna kadar) Altdünya'ya karar verdi.

Başak'a Tanrıların hediye, uyarlanabilirliktir. Kral Hades'in güzel karısı ve Yeraltı Klübü Persephone, yeryüzünde yarım yıl, Altdünya'da diğer yarısı. Başak'ın uyarlanabilirliğini gösterir. Onları yeraltı dünyasına bile götürebilir ve hala Queens (ve elbette Kings) olarak yaşamanın bir yolunu bulabilirsin. Elbette kolay gelmiyor ama başaracaklar! Bununla birlikte, kim olduklarını hep hatırlamalı ve yüksek amaçlarını takip etmemelidirler.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Teraziye Tanrının Hediyesi : Adalet

Terazi burçların yedincisi:  Adalet bilge tanrıçası Themis'den esinlenmiştir (ya da kızı, üç mutluluktan biri olan Dike, iyi Yargıyı teşkil ederdi Terazi, altın bir çifttir - son derece doğru - Ölümler ve İncil'in Günahlarını ölçen teraziler (ve daha fazlası ...) Ölçekler, her zaman yaptığımız işin dengeli yansıması olan Karmayı sembolize eder.

Terazi  Tanrı'nın Adamıdır. Terazi etkisi altında dünyaya gelenlerin hepsi, fuarı kendi başlarına yargılamak için içgüdüsel bir eğilime sahiptir. Onlar kendileri için hiçbir hoşnutsuzlukla çok sıkıdırlar. Muhtemelen başkaları için bu kadar hâkim oldukları muhtemeldir. Bu şaşırtıcı yetenek, toplumun çalışma biçimlerini anlamaları ve sonuçta mümkün olan en üst düzeyde başarıya ulaşmaları için gereken her şeyi verir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrıların  Akreplere Hediyesi: Tutku

Burçların sekizincisi , Akrep, Orion adı verilen en yetenekli avcı efsanesinin esin kaynağıdır. Atlas ve Pleione, Pleiades'ın kızları olan tesadüfen 7 güzel havlu çekti. Onların güzelliği ile göz kamaştırdı ve onlardan sonra kovalamaya başladı. Sonra, Gaia'ya (Dünyanın İlkel Tanrıçası) onlara yardım etmelerini istediler. Gaia, bu büyük avcıdan güzel hayvanlarını avlamaya devam etmekten öfkeli bir şekilde karşılık verdi. Aniden kendisini saran ve Orion'u öldüren büyük bir zehir akrep gönderdi. Hepsi parlak yıldızlar, Orion, Akrep ve Yeşiller olurlar.

Akreplere Tanrıların hediyesi tutkudur . İçgüdüsel benliği ile şaşırtıcı bir dokunuşla kutsanmış ve onlara "av" güç ve istediği her şeyi yapmalarını sağlıyor. Akrep Öte yandan, içgüdülerimizin bize yardım edebileceğini, ancak bizi de zehirleyip öldürebileceklerini hatırlatıyor.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Yay Burcuna Tanrıların Hediyesi: Şans

Burçların dokuzuncu sırada olan Yay, Centaurs kralının muhteşem efsanesine, harika ve güçlü yaratıklardan (yarım insan / yarım at) esinlenmiştir. Bu özel centaur, Poseidon'un doğrudan oğluydu. Üstelik Apollo ve Artemis'ten bilim, sanat ve sihir sanatları öğretildi. Hercules ve Jason gibi muhteşem öğrencileri bile vardı. Fakat bir gün, kazara Herkül tarafından zehirli bir ok vuruldu. Yarı tanrı olarak ölümsüzdü, öyle ki ölemedi. Zeus kendisi, bu büyük centaur için çok üzülmüş ve onun ölmesine izin vermiştir.

Yaylara Tanrıların hediyesi  şanstır . Bu burç için  Zeus'un kendisine ihtiyaç duydukları her şeyi, ihtiyaç duydukları zaman vererek kutsadığı düşünülüyor. Komik görünebilir - çünkü bu büyük centaur ölür - fakat Yunanlılar Ölümün kötü bir şey olduğuna, yalnızca yolculuklarında kaçınılmaz dönüş olduğuna inanmazlar. Dahası, bu büyük Centaur, Chiron, babası olarak Poseidon'a ve öğretmenleri olarak Artemis'e sahip olmak için kutsanmıştı. Şans bu burca  kadar uzanır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Oğlaklar için Tanrıların Hediyesi: Başarı

Burçları arasında o onuncu, Oğlak güzel ve sadık deniz tanrıçasından esinlenmiştir, Keçi perisi Amaltheia ona adını verdi. Zeus'un annesi olan Rhea Tanrıça tarafından Tanrı'nın Kralı'nı yetiştirmek üzere görevlendirildi. Rhea, korkunç kocası Kronos'un (Satürn) bebeği Zeus'u öldüreceğine inandığından onu görmezden kaldırdı. Amaltheia, bebeği Zeus'u zengin sütüyle besledi ve Lavanta Balı'nı besledi ( Lavanta Balının özelliklerini hatırlıyor musun?) . Zeus, Tanrıların Kralı oldu, Amaltheia'yı parlak bir takımyıldız haline getirdi; böylece, bazen, evrimleşmek için fedakârlık yapmak zorunda olduğunuzu hatırlatıyordu.

Oğlak için Tanrıların hediyesi , başarı ve bolluk. Bununla birlikte, bu kolay olmaz. Başarıya ulaşmak için çalışmak ve elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız - en azından Oğlak bunu nasıl görecek. Gerçek başarının, zorlu çalışma ve fedakârlıklardan geldiğine inanırlar. Ya o kadar sıkı çalışmak zorunda değilsen? Belki işi zevkle birleştirebilirsiniz. Kendinizi yalnızca parlak bir yıldız haline geldiğinizi keşfetmek için kaybetmeyin. Hatırlatma! Yolculuk, varış noktasından daha önemlidir!
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrıların Kova'ya Hediyesi: Benzersizlik

Zodyak İşaretlerinin onbirincisi Kova, Ganymedes adlı güzel genç prensin esin kaynağı. Çok yakışıklıydı ki Zeus bile, Tanrı Kralı onun güzelliğine ve lütfuna direndi. Sevgili Kartalını kendisine götürmesi için gönderdi ve Olimposluların oturduğu Olympus'u kendisine getirdi. Zeus, Ganymedes'e gerçekten çok meraklıydı, bu yüzden ona Zeus kupasını ve diğer tanrıları, ebedi gençlerin içkisini boşaltmanın ilahi görevini verdi - nektar (burada nektar nedir ve Hindu geleneğine göre nasıl yaratabilirsiniz ).

Tanrıların Kova'ya armağanı , bu muhteşem Tekliktir. Dahası, dünyaya ait olmadıkları gibi özelliklerini de ilginçtir. Ganymedes, Kupa sahibi o kadar benzersiz ki, Zeus'a sevgilisi Hera'ya hiç şikâyetçi olmaksızın olur (?). Ganymedes'in cinsel yaşamından bağımsız olarak, hikaye, tüm İnsan Dünyasından Zeus'un eşsizliğinden dolayı onu (!) Seçtiğini açıkça ima eder. Bununla birlikte, bu benzersizlik bazı zamanlar kendilerini sıkıntıya (örneğin dev bir kartal tarafından kaçırılmak gibi) neden olabilir ya da nadiren bu Dünya'ya ait olduklarını hissettikleri için onları ayırırlar.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Tanrılar Balıklara Hediyesi: Fantazi

Zodiac burçlarının onikincisi, Typhoon adlı dev devil şeytan korkunç hikayesinden esinlenilmiştir. Bu canavar olimpiyanlardan sonra kovalarken, Tanrıların kralı Zeus kendisini yeninceye kadar içgüdüsel olarak hayvanlara dönüşüyorlardı. Typhoon Afrodit'i (Aşkın, Tutku ve Güzellik Tanrıçası) ve oğlu Eros'u (Aşk ve Tutku Tanrısı) kovalarken iki balık haline geldi ve farklı yönlerde yüzdü.

Tanrıların balıklara armağanı fantezidir . Afrodit ve oğlu Eros balık haline gelmeyi düşündükçe - başardıklarında - Balıkların etkisinde doğan herkes hayallerini kurabilir. Yanılsamalar yaratmak için muhteşem bir yetenekleri var - bu yüzden büyüleyici! Bununla birlikte, Fantazi  ve görselleştirme arasında bir fark var. Birincisi kendine zarar verici olabilirken sonuncusu gerçekten yaratıcı olabilir. Her iki kuvvet de onlarda. Bazen, vizyonları hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olabilirken, başka zaman fantezileri onları tuzaklara götürür!

İlgili rüyalar

+8 oy
13 yorum 352 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
13 yorum 318 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Paranormal kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+11 oy
13 yorum 720 okuma
Sonbahar 19 Mayıs 2020 Durugörü kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 134 okuma
cemalettin 18 Ekim 2020 Rüya kategorisinde cemalettin Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+8 oy
1 yorum 188 okuma
Aydaki Kedi 18 Mayıs 2019 Bilgi kategorisinde Aydaki Kedi Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+15 oy
20 yorum 797 okuma
26 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
3 yorum 184 okuma
jeandark34 2 Haziran 2019 Rüya kategorisinde jeandark34 Rüyakar (3.6k puan)   yazdı
+5 oy
3 yorum 189 okuma
+8 oy
2 yorum 248 okuma
+4 oy
1 yorum 109 okuma
Ayşem 29 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Ayşem Rüyakar (2.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 163 okuma
18 Ocak 2018 Rüya kategorisinde Dilara   yazdı
+7 oy
3 yorum 325 okuma
Esma 15 Ocak 2020 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

379 Aktif
0 Üye ve 379 misafir
Bugün : 17301
Dün : 23857
Toplam : 48075623
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...