Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
2.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada hoşlandığı birini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağı bir döneme girmesi şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin alacağı güzel haberlere ve dökeceği sevinç gözyaşlarına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde bol kazanç sağlayacağına ve başarılarının artacağına işaret eder. Rüya sahibinin her işinin rast gideceğine ve hayatı boyunca zorluklarla mücadele etmeyeceğine işaret eder.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
bilinçaltı

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

47 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Platonik Aşık Olduğun Kişiyi Görmek Sarılmak
Rüyada platonik aşık olduğun kişiyi görmek sarılmak, kalitesini ve anneye olan güveni temsil eder. Ayrıca uyarılma ve saf hayvansal arzuları ifade eder. Rüyada platonik aşık olduğun kişiyi görmek sarılmak, gizlilik kaybını temsil edebilir. Kadınlar için bu rüya anne olma endişesinin göstergesi olabilir. Kızlar için kadın olmaktan endişe edebilirler. Rüyada platonik aşık olduğun kişiyi görmek sarılmak, eğilimlerinizi ve zorlamalarınızı sembolize eder. Ayrıca kendinden şüphe veya bir tür çatışmanın göstergesi olabilir. İç benliğinizin bazı olgunlaşmamış veya hasarlı yönlerini sembolize eder. Zihnin temizlenmesi için acil bir ihtiyaç olduğunu gösterir. Uyanma hayatınızda netlik ve yeni bir düşünce tarzı gerektiren bir durum olabilir.

Rüyada Eski Platonik Aşık Olduğun Kişiyi Görmek
Rüyada eski platonik aşık olduğun kişiyi görmek, iddiayı, zaferi ve coşkuyu temsil eder. Ayrıca, yaklaşan bir çatışmadan veya biriyle veya sorunla ilgili tartışmadan korktuğunuz anlamına da gelebilir. Belki de bu rüya, size duygusal meselelerin yükünü kaldırmanız gerektiğini hatırlatıyor. Rüyada eski platonik aşık olduğun kişiyi görmek, önemli bir zafer kazandığınızı veya başarı bulduğunuzu ima eder. Rüyada eski platonik aşık olduğun kişiyi görmek, ‘Kundalini’nizi veya gizli cinsel enerjinizi uyandırmak için bilinçsiz ilgi gösterir. Rehberlik etme arzusunu ve başkalarının fikirleri hakkında merak duyduğunu gösterir. İlişkinizde veya kendi enerjinizin sağlıklı keşfi yoluyla cinsel olarak büyüme potansiyelini gösterir.

Rüyada İlk Platonik Çok Aşık Olduğun Sevdiğin Kişiyi Yakından Görmek
Rüyada ilk platonik çok aşık bağlı olduğun sevdiğin kişiyi yakından görmek, sizi hayattaki keyifli hareketten geri çekebilecek sabit modası geçmiş bakış açısını önerir. Rüyada ilk platonik çok aşık bağlı olduğun sevdiğin kişiyi yakından görmek, başka kişinin sağlıksız beklentisi gereksiz bagajı çözmek için odağı kendinize geri getirme gereği anlamına gelir. Aşinalık sevgiyi temsil eder. Kişilik özelliklerinizin inançlarınızın yansıması olabilir. Ek olarak, yanaklar kişinin arka ucunu sembolize edebilir. Heyecan, enerji ve sevinç dolu hayat demektir. Cesaret ve saldırganlık gibi sabit özelliklere sahip olduğunuz anlamına gelir.
Rüyada Aşık Olduğun Kişiyi Görmek
Rüyada âşık olduğun kişiyi görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek yeniliklere, atacağı adımlara, alacağı radikal kararlara ve yapacağı kişisel seçimlere tabir edilir. Özellikle de rüya sahibinin yalnızca kendisini ve kendi hayatını ilgilendiren konular üzerinde yoğunlaşacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına ve yalnızca seçimleri üzerinde meşgul olacağına tabir edilir.
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Başkasıyla Görmek
Rüyayı gören kişinin karşısına kendisini saf, temiz ve sahici duygularla sevecek, ona hep dürüst davranacak, onu sevgisi ile yüceltecek, değerli, önemli ve eşsiz olduğunu hissettirecek bir kişinin çıkacağına ve bu insanın rüya sahibini her daim bu şekilde seveceğine işaret eder. Yani rüyanın anlamı, görülenin tam aksini gösterir.
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Öpmek
Rüya sahibinin evliyse eşinden, bekârsa sevgilisinden eğer sevgilisi yoksa yani yalnızsa o halde karşı cinsten olup da kendisini gizli ve karşılıksız duygularla seven bir kimseden göreceği hayra rivayet edilir. Rüyayı gören insanın en zor anında yanında hayat arkadaşı ya da hayat arkadaşı olacak kişinin bulunacağı anlamına gelir.
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyi Evli Görmek
Rüyasında âşık olduğu kişiyi evli gören insanın rüyası onun kafasında özel hayatıyla ilgili bazı soru işaretleri ve şüpheler olduğuna alamet eder. Rüya sahibinin güven sorunu yaşıyor olabileceği ihtimaline yorulur.
Rüyada Âşık Olduğun Kişiye Sarılmak
Bir kişi rüyasında âşık olduğu kişiye sarılırsa o kişi ile çok daha yakınlaşacak, daha sağlam ve daha güçlü bir bağ kuracak, onunla hiç ayrılmayacak ve beraberliğini mutlu sonla noktalayacak demektir.
Rüyada Âşık Olduğun Kişiyle Sevişmek
Rüyayı gören kişinin o kimse sayesinde hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına yine o insanın desteği ile başarısının ve mutluluğunun artacağı ile değerlendirilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Hoşlandığın Birini Görmek

Rüyada hoşlandığı birini görmek, sevinilecek güzel ve müjdeli bir haber almaya işarettir. Yüksek kazançlara ulaşır ve ileride başarılı olacağı girişimlerde bulunur. Bu rüya genellikle gönül ferahlığına, mutlu olmaya, başarılı atılımlara, bekârlar için evlenmeye, âşık olmaya, gönül ilişkilerine, mal varlığının artmasına, aydınlık ve parlak bir geleceğe, uzun süredir göz ardı ettiği bazı olaylarla yüzleşmeye, murada ermeye işarettir.
Rüyada Birinin Kendisinden Hoşlandığını Görmek

Rüyasında birinin kendisinden hoşlandığını görmek, toplum içinde sevilen ve sayılan bir karakter olduğunuza veya yapacağınız güzel işlerle takdir toplayacağınıza işarettir. Rüyada birisinin kendisinden hoşlandığını gören kişi âşık olup sevebileceği bir kişi ile karşılaşır ve uzun zamandır istediği gönül arkadaşına kavuşur. Bu rüya erkekler için kazançlı ticaret atılımlarına, kadınlar içinse evliliğe veya hamileliğe işarettir.
Rüyada Hoşlandığın Kadını Veya Erkeği Görmek

Bu rüyayı gören istekleri ne olursa olsun hayırlısı ile hepsine ulaşır. Bu rüya anı zamanda verdiği sözü tutmaya, derecesinin yükselmesine, muradına nail olmaya, insanlar içerisinde iyi bir nam ile anılmaya, yetenekli bir adama, memuriyete, iş sahibi olmaya, saygınlık kazanmaya işarettir.
Rüyada Hoşlandığı Kişiyi Öpmek

Rüyasında hoşlandığı kadın ya da erkeği öpen kişi hayır ve menfaat kazanır, istedikleri her şeye kavuşur, düşmanlarına galip gelir ve onların oyunlarını bozar. Bu rüya aynı zamanda sevdiği kişiden güzel sözler işitmesine, onun sevgisini belli etmesine veya sevdiği kişiyle evlenip mutlu olmaya yorulabilmektedir.
Rüyada Hoşlandığı Kişi İle Evlenmek

Bu rüyayı gören kimse çok hayırlı ve ahlaklı bir eşe sahip olur. Hoşlandığı kişi ile evlenen kimse, yakın zamanda ne muradı varsa hepsine kavuşur. İş hayatında başarılı olur ve özel yaşamında mutluluğu yakalar. Evlilik rüyaları genellikle hayırlı sayılmaktadır. Bu tarz rüyalar ya kişinin aşk hayatında ya da işinde olumlu gelişmelere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığın Birini Görmek
Rüyada hoşlandığı birini görmek, sevinilecek güzel ve müjdeli bir haber almaya işarettir. Yüksek kazançlara ulaşır ve ileride başarılı olacağı girişimlerde bulunur.

Bu rüya genellikle gönül ferahlığına, mutlu olmaya, başarılı atılımlara, bekârlar için evlenmeye, âşık olmaya, gönül ilişkilerine, mal varlığının artmasına, aydınlık ve parlak bir geleceğe, uzun süredir göz ardı ettiği bazı olaylarla yüzleşmeye, murada ermeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hoşlandığı birini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağı bir döneme girmesi şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin alacağı güzel haberlere ve dökeceği sevinç gözyaşlarına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde bol kazanç sağlayacağına ve başarılarının artacağına işaret eder. Rüya sahibinin her işinin rast gideceğine ve hayatı boyunca zorluklarla mücadele etmeyeceğine işaret eder.
Rüyada Karşılıklı Hoşlandığı Birini Görmek

Rüyasında karşılıklı hoşlandığı birini gören kişinin mutlu olacağı bir hayata sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işinde sağlam adımlarla ilerlediğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde ailesiyle birlikte bolluk ve bereket içinde sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır.

Bazı yorumculara göre ise rüya sahibi bekar ise yakın zamanda hayatını birleştireceği kişiyi tanıyıp evlenmesine, evli ise hayırlı ve uzun bir evlilik olduğuna işaret eder.
Rüyada Hoşlandığı Birini Öptüğünü Görmek

Rüyasında hoşlandığı birini öptüğünü gören rüya sahibinin uzun zamandır çok istediği bir şeye kavuşması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bolluk içinde bir yaşam süreceğine işaret eder. Rüya sahibinin kazancının iyi olduğu ve başarılı bir insan olduğu şeklinde de yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin bahtının açık olduğuna ve şansın hep yanında olacağına işaret eder. Rüya sahibinin sevilen ve sayılan biri olduğu şeklinde yorumlanır.
Rüyada Hoşlandığı Biri ile Evlendiğini Görmek

Rüyasında hoşlandığı biri ile evlendiğini gören kişinin sevdikleriyle birlikte mutlu bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin ailesiyle bir arada olacağı ve keyifli vakit geçirecekleri bir ortamda bulunacaklarına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatı boyunca mutlu olacağı ve hiçbir sorunla uğraşmak zorunda kalmayacağı bir yaşam süreceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin işinde hızla yükseleceği şeklinde de yorumlanır.
Rüyada Hoşlandığı Birini Başkasıyla Görmek

Rüyasında hoşlandığı birini başkasıyla gören kişinin uzun zamandır yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasına rahat bir nefes almasına işaret eden bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayatının yolunda gideceğine, işlerinde sıkıntı yaşamadan ilerleyeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının kendisinden yana olduğu şeklinde yorumlanır.
Rüyada Hoşlandığı Birinin Öldüğünü Görmek

Rüyasında hoşlandığı birinin öldüğünü gören kişinin gördüğü kişinin ömrünün uzadığı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin ve gördüğü kişinin işlerinin rast gideceğine ve uzun bir hayat süreceklerine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin yakın çevresinden biri ile kırgınlık yaşayacağına ve uzun sürecek bir üzüntüye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Birini Görmek

Rüyada hoşlandığı birini görmek, rüyayı gören kimsenin hiç beklemediği bir anda çok sevinçli ve mutlu bir haber alacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına, mutluluğu yakalayacağına, hüzünlü ve üzüntülü günleri geride bırakacağına, ganimetlerinin artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.
Rüyada Hoşlandığı Erkeği/Kadını Görmek

Rüyada hoşlandığını kadını ya da erkeği görmek rüya sahibinin bazı kimselere verdiği sözleri tutacağına, hayallerini gerçekleştirmek için güzel adımlar atacağına, hayatında oldukça güzel ve hayırlı işlerin olacağına, sevdiği kimseler ile mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kimse olacağına rivayet edilir.
Rüyada Kendisinden Hoşlanıldığını Görmek

Rüyada kendisinden hoşlanıldığını görmek, rüyayı gören kimsenin yapacağı bazı başarılı işler sayesinde birçok kişinin saygınlığını kazanacağına, birçok kişi tarafından sevildiğine rivayet edilir. Rüyada birinin kendisinden hoşlandığını gören kimsenin reel hayatta da çok aşık olacağı bir kimse ile tanışacağı ve bu kimse ile dünya evine gireceği manasına gelmektedir.
Rüyada Hoşlandığı Kişi İle Evlendiğini Görmek

Rüyada hoşlandığı kişi ile evlendiğini gören kimsenin hayırlı, ahlaklı, edepli, iyi niyetli ve çalışkan bir eşe sahip olacağı rivayet edilir. Rüya sahibinin gönlünden geçen bütün güzel dileklerin gerçek olacağı, hayalindeki yaşantıya kavuşacağı, sevdikleri ile mutlu bir hayat yaşayacağı manasına gelir. Rüyada evlilik görmek aynı zamanda rüya sahibinin iş hayatında da başarılı olacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığın Birini Görmek

Rüyada hoşlandığı birini görmek, sevinilecek güzel ve müjdeli bir haber almaya işarettir. Yüksek kazançlara ulaşır ve ileride başarılı olacağı girişimlerde bulunur. Bu rüya genellikle gönül ferahlığına, mutlu olmaya, başarılı atılımlara, bekârlar için evlenmeye, âşık olmaya, gönül ilişkilerine, mal varlığının artmasına, aydınlık ve parlak bir geleceğe, uzun süredir göz ardı ettiği bazı olaylarla yüzleşmeye, murada ermeye işarettir.
Rüyada Birinin Kendisinden Hoşlandığını Görmek

Rüyasında birinin kendisinden hoşlandığını görmek, toplum içinde sevilen ve sayılan bir karakter olduğunuza veya yapacağınız güzel işlerle takdir toplayacağınıza işarettir. Rüyada birisinin kendisinden hoşlandığını gören kişi âşık olup sevebileceği bir kişi ile karşılaşır ve uzun zamandır istediği gönül arkadaşına kavuşur. Bu rüya erkekler için kazançlı ticaret atılımlarına, kadınlar içinse evliliğe veya hamileliğe işarettir.
Rüyada Hoşlandığın Kadını Veya Erkeği Görmek

Bu rüyayı gören istekleri ne olursa olsun hayırlısı ile hepsine ulaşır. Bu rüya anı zamanda verdiği sözü tutmaya, derecesinin yükselmesine, muradına nail olmaya, insanlar içerisinde iyi bir nam ile anılmaya, yetenekli bir adama, memuriyete, iş sahibi olmaya, saygınlık kazanmaya işarettir.
Rüyada Hoşlandığı Kişiyi Öpmek

Rüyasında hoşlandığı kadın ya da erkeği öpen kişi hayır ve menfaat kazanır, istedikleri her şeye kavuşur, düşmanlarına galip gelir ve onların oyunlarını bozar. Bu rüya aynı zamanda sevdiği kişiden güzel sözler işitmesine, onun sevgisini belli etmesine veya sevdiği kişiyle evlenip mutlu olmaya yorulabilmektedir.
Rüyada Hoşlandığı Kişi İle Evlenmek

Bu rüyayı gören kimse çok hayırlı ve ahlaklı bir eşe sahip olur. Hoşlandığı kişi ile evlenen kimse, yakın zamanda ne muradı varsa hepsine kavuşur. İş hayatında başarılı olur ve özel yaşamında mutluluğu yakalar. Evlilik rüyaları genellikle hayırlı sayılmaktadır. Bu tarz rüyalar ya kişinin aşk hayatında ya da işinde olumlu gelişmelere delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Kendisinden Hoşlandığını GörmekRüyasında birinin kendisinden hoşlandığını görmek, toplum içinde sevilen ve sayılan bir karakter olduğunuza veya yapacağınız güzel işlerle takdir toplayacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birisinin kendisinden hoşlandığını gören kişi âşık olup sevebileceği bir kişi ile karşılaşır ve uzun zamandır istediği gönül arkadaşına kavuşur. Bu rüya erkekler için kazançlı ticaret atılımlarına, kadınlar içinse evliliğe veya hamileliğe işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığın Kadını Veya Erkeği GörmekBu rüyayı gören istekleri ne olursa olsun hayırlısı ile hepsine ulaşır. Bu rüya anı zamanda verdiği sözü tutmaya, derecesinin yükselmesine, muradına nail olmaya, insanlar içerisinde iyi bir nam ile anılmaya, yetenekli bir adama, memuriyete, iş sahibi olmaya, saygınlık kazanmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Kişiyi ÖpmekRüyasında hoşlandığı kadın ya da erkeği öpen kişi hayır ve menfaat kazanır, istedikleri her şeye kavuşur, düşmanlarına galip gelir ve onların oyunlarını bozar. Bu rüya aynı zamanda sevdiği kişiden güzel sözler işitmesine, onun sevgisini belli etmesine veya sevdiği kişiyle evlenip mutlu olmaya yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Birini Görmek
Rüyada hoşlandığı birini görmek, rüyayı gören kimsenin hiç beklemediği bir anda çok sevinçli ve mutlu bir haber alacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında çok başarılı olacağına, mutluluğu yakalayacağına, hüzünlü ve üzüntülü günleri geride bırakacağına, ganimetlerinin artacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Erkeği/Kadını Görmek
Rüyada hoşlandığını kadını ya da erkeği görmek rüya sahibinin bazı kimselere verdiği sözleri tutacağına, hayallerini gerçekleştirmek için güzel adımlar atacağına, hayatında oldukça güzel ve hayırlı işlerin olacağına, sevdiği kimseler ile mutlu günler geçireceğine, insanlar tarafından sevilen ve saygı duyulan bir kimse olacağına rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendisinden Hoşlanıldığını Görmek
Rüyada kendisinden hoşlanıldığını görmek, rüyayı gören kimsenin yapacağı bazı başarılı işler sayesinde birçok kişinin saygınlığını kazanacağına, birçok kişi tarafından sevildiğine rivayet edilir. Rüyada birinin kendisinden hoşlandığını gören kimsenin reel hayatta da çok aşık olacağı bir kimse ile tanışacağı ve bu kimse ile dünya evine gireceği manasına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Kişi İle Evlendiğini Görmek
Rüyada hoşlandığı kişi ile evlendiğini gören kimsenin hayırlı, ahlaklı, edepli, iyi niyetli ve çalışkan bir eşe sahip olacağı rivayet edilir. Rüya sahibinin gönlünden geçen bütün güzel dileklerin gerçek olacağı, hayalindeki yaşantıya kavuşacağı, sevdikleri ile mutlu bir hayat yaşayacağı manasına gelir. Rüyada evlilik görmek aynı zamanda rüya sahibinin iş hayatında da başarılı olacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinin Kendisinden Hoşlandığını Görmek
Rüyasında birinin kendisinden hoşlandığını görmek, toplum içinde sevilen ve sayılan bir karakter olduğunuza veya yapacağınız güzel işlerle takdir toplayacağınıza işarettir. Rüyada birisinin kendisinden hoşlandığını gören kişi âşık olup sevebileceği bir kişi ile karşılaşır ve uzun zamandır istediği gönül arkadaşına kavuşur. Bu rüya erkekler için kazançlı ticaret atılımlarına, kadınlar içinse evliliğe veya hamileliğe işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığın Kadını Veya Erkeği Görmek
Bu rüyayı gören istekleri ne olursa olsun hayırlısı ile hepsine ulaşır. Bu rüya anı zamanda verdiği sözü tutmaya, derecesinin yükselmesine, muradına nail olmaya, insanlar içerisinde iyi bir nam ile anılmaya, yetenekli bir adama, memuriyete, iş sahibi olmaya, saygınlık kazanmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Kişiyi Öpmek
Rüyasında hoşlandığı kadın ya da erkeği öpen kişi hayır ve menfaat kazanır, istedikleri her şeye kavuşur, düşmanlarına galip gelir ve onların oyunlarını bozar. Bu rüya aynı zamanda sevdiği kişiden güzel sözler işitmesine, onun sevgisini belli etmesine veya sevdiği kişiyle evlenip mutlu olmaya yorulabilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Kişi İle Evlenmek
Bu rüyayı gören kimse çok hayırlı ve ahlaklı bir eşe sahip olur. Hoşlandığı kişi ile evlenen kimse, yakın zamanda ne muradı varsa hepsine kavuşur. İş hayatında başarılı olur ve özel yaşamında mutluluğu yakalar. Evlilik rüyaları genellikle hayırlı sayılmaktadır. Bu tarz rüyalar ya kişinin aşk hayatında ya da işinde olumlu gelişmelere delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hoşlandığı birini görmek, rüyayı gören kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağı bir döneme girmesi şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin alacağı güzel haberlere ve dökeceği sevinç gözyaşlarına işaret eder. Rüya sahibinin işlerinde bol kazanç sağlayacağına ve başarılarının artacağına işaret eder. Rüya sahibinin her işinin rast gideceğine ve hayatı boyunca zorluklarla mücadele etmeyeceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karşılıklı Hoşlandığı Birini Görmek
Rüyasında karşılıklı hoşlandığı birini gören kişinin mutlu olacağı bir hayata sahip olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin işinde sağlam adımlarla ilerlediğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin hanesinde ailesiyle birlikte bolluk ve bereket içinde sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceği şeklinde yorumlanır.
Bazı yorumculara göre ise rüya sahibi bekar ise yakın zamanda hayatını birleştireceği kişiyi tanıyıp evlenmesine, evli ise hayırlı ve uzun bir evlilik olduğuna işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Birini Öptüğünü Görmek
Rüyasında hoşlandığı birini öptüğünü gören rüya sahibinin uzun zamandır çok istediği bir şeye kavuşması şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin bolluk içinde bir yaşam süreceğine işaret eder. Rüya sahibinin kazancının iyi olduğu ve başarılı bir insan olduğu şeklinde de yorumlanır. Ayrıca rüyayı gören kişinin bahtının açık olduğuna ve şansın hep yanında olacağına işaret eder. Rüya sahibinin sevilen ve sayılan biri olduğu şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Biri ile Evlendiğini Görmek
Rüyasında hoşlandığı biri ile evlendiğini gören kişinin sevdikleriyle birlikte mutlu bir hayatı olacağı şeklinde yorumlanır. Rüya sahibinin ailesiyle bir arada olacağı ve keyifli vakit geçirecekleri bir ortamda bulunacaklarına işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatı boyunca mutlu olacağı ve hiçbir sorunla uğraşmak zorunda kalmayacağı bir yaşam süreceğine işaret eder. Ayrıca rüya sahibinin işinde hızla yükseleceği şeklinde de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Birini Başkasıyla Görmek
Rüyasında hoşlandığı birini başkasıyla gören kişinin uzun zamandır yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasına rahat bir nefes almasına işaret eden bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayatının yolunda gideceğine, işlerinde sıkıntı yaşamadan ilerleyeceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin şansının kendisinden yana olduğu şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hoşlandığı Birinin Öldüğünü Görmek
Rüyasında hoşlandığı birinin öldüğünü gören kişinin gördüğü kişinin ömrünün uzadığı şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin ve gördüğü kişinin işlerinin rast gideceğine ve uzun bir hayat süreceklerine işaret eder. Bazı yorumculara göre ise rüyayı gören kişinin yakın çevresinden biri ile kırgınlık yaşayacağına ve uzun sürecek bir üzüntüye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğini Görmek
Rüyada sevdiğini gören kişi için rüya tabiri yapılacaksa öncelikle rüya sahibinin bekar ya da evli olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü rüyanın yorumu kişinin evli ya da bekar olmasına göre değişir. Bu rüyayı gören kişi eğer bekar ise oldukça mutlu bir birlikteliğe delalet eder. Yani rüyasında sevdiğini gören kişi bekar bir kişiyse hayırlı bir evlilik yapacağına, mutlu tesadüflerle karşılaşacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi eğer evli ise aile içerisinde gerçekleşecek mutsuz bir olaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Sevdiğini Görmek
Rüyada eski sevgiliyi görmek genellikle geçmişe ait konuların gün yüzüne çıkacağına delalet eder. Pek çok rüya alimi bu rüyayı gören kişiye göre yorumlamıştır. Rüyayı gören kişi eğer bekarsa, geçmişe ait üzücü bir olayla karşılaşmasına yorumlanır. Bazı rüya alimleri de rüyada eski sevgiliyi görmeyi eski bir borca ve alacağa yorumlar. Kişinin uzun zamandır ödemediği borcunun kendisine daha fazla zarar vermesine yorumlanır. Rüyayı gören kişi evliyse kişinin ailesinde bir sorunun ortaya çıkmasına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevgiliyi Başka Birisiyle Görmek
Rüyada sevdiğini başkasıyla görmek, rüya alimleri tarafından iki farklı şekilde yorumlanır. Eğer rüyayı gören kişi bir kadınsa sevdiği kişinin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu gösterir. Rüyayı gören kişi bir erkekse kişinin sadık olduğunu gösterir. Özellikle rüyayı gören kişi bu rüya ile sevdiğine sadık olması gerektiği yorumlanır. Genellikle rüya sadakat ve güven şeklinde yorumlanır.
Rüyayı gören kişi evli ve eski bir sevdiğini görüyorsa bu rüya evliliğe farklı kişilerin karışacağına delalet eder. Yani evliliğin 3. kişiler tarafından zarar görmesi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğin Kızı Görmek
Rüyasında sevdiği kızı gören kişinin bu rüya ile beraber kısa zamanda maddi bolluğa ulaşacağına delalet eder. Ayrıca bu rüya bir birlikteliği olan kişiler için kısa zamanda hayırlı bir evlilik olarak da yorumlanır. Bir erkeğin bu rüyayı görmesi çoğu rüya alimi tarafından da olumlu bir rüya olarak yorumlanır. Kişinin ferahlığa ermesi, kısa zamanda istediği mutluluğa erişmesi olarak tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiği Erkeği Görmek
Rüyasında sevdiği erkeği gören kişi genellikle iş hayatıyla ilgili sorunları yok edeceğine delalet eder. Bu rüya çoğu kadın için büyük başarılar ve kazançlar olarak yorumlanır. Kişinin bir anda iiş hayatında başarı elde etmesi, bir ikramiye kazanması ve dava gibi bir sorundan galip çıkması olarak tabir edilir. Ayrıca bu rüya, rüya sahibine kısa zamanda gelecek bir maddi kazancı da göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğini Evlenirken Görmek
Rüyasında sevdiğini bir başkası ile evlenirken görmek, ilişkide kötü bir dönemin geleceğine delalet eder. Aslında bu rüya, rüya alimleri tarafından rüyanın görülme şekline göre farklı olarak yorumlanır. Yani rüyasında sevdiğini bir gelinlikle gören kişinin kısa dönemde güzel günlere erişeceğine yorumlanır. Fakat sevdiğini bir başkasıyla evlenirken görüyorsa bu rüya pek de olumlu olarak değerlendirilmez. Özellikle rüyayı gören kimsenin sevdiği tarafından üzüleceğine ve mutsuz haberler alacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğinle Kavga Etmek
Rüyada sevgiliyle kavga etmek aslında tam tersi bir olaya delalet eder. Yani rüya her ne kadar üzücü gibi görünse de mutlu haberler almaya yorumlanır. Çoğu zaman kişinin evliliğine ve mutlu bir birlikteliğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ MUTSUZ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi mutsuz gördüyseniz hemen kötüye yormayın. Çünkü bu rüya çözümü zor olan bir problemle karşılaşacağınıza ama bu problemi çözeceğinize yorulur. Ya da çok zahmet çekerek istediğiniz başarıya, zafere, galibiyete ulaşacağınıza, çekilen sıkıntıların ardından feraha ve huzura kavuşacağınıza, sıkıntılara göğüs gererek ulaşacağınız mertebeye, maddi sıkıntı sonrası zenginliğe erişeceğinize, aşık olduğunuz kişinin yardımıyla hayalini kurduğunuz hayata kavuşacağınıza dalalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ AĞLARKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişinin ağladığını görmek tam umudunuzu kesmişken çok daha iyi bir hayata kavuşacağınıza, içinde bulunduğunuz sıkıntıların hepsinin üstesinden gelerek huzura ereceğinizi, karşılaştığınız bütün sıkıntılara sabrederek çok iyi mertebelere ulaşacağınıza, yaptığınız hatalardan  dersler çıkarıp onları bir daha tekrarlamayacağınıza, sağlık problemlerinizin sona erip sağlıklı bir hayata kavuşacağınıza, çok çalışarak, zahmet çekerek ihtiyacınız olan paraya kavuşacağınıza işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÜLÜMSERKEN GÖRMEK
Rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi gülümserken görmek aşk hayatınızın iyi gittiğine, mutlu bir beraberliğiniz olduğuna, sevince, hoşgörülü bir ilişkiye, sadakate işaret eder. Ayrıca şöhrete ve başarıya delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA PLATONİK AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÖRMEK
Rüyada platonik olarak aşık olduğunuz kişiyi görmüşseniz bu üzüntü duyacağınıza, mutluluğun peşinizi bırakmayacağına, karışık bir olayla yüzleşeceğinize, bir takım ufak tefek sorunlara, daha da küçük sıkıntılara delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ESKİDEN AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ GÖRMEK
Eğer şimdi başka birisine aşıksanız ama daha önce aşık olduğunuz kişiyi rüyanızda görmüşseniz bu ilişkinizin iyi gitmeyeceğine, ilişkinizin biteceğine, mutsuzluğa, sadakatsizliğe işaret eder. Ama şu an hayatınızda birisi yoksa yeni bir aşka adım atacağınıza, mutlu bir birlikteliğe delalet eder. Eğer evli biri rüyasında eskiden aşık olduğu birini görürse bu evlilik hayatında yaşayacağı sorunlara, sıkıntılara, anlaşmazlıklara yorulur.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ KISKANDIĞINI GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişiyi kıskandığını görmek rahatınızın bozulacağına, bir düşmana, sıkıntıya düşeceğinize, maddi anlamda zorluklar yaşayacağınıza, şöhretinizde azalma yaşayacağınıza , çok çalışmanıza rağmen istediğiniz başarıyı elde edemeyeceğinize işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ SEVGİLİNİZ OLARAK GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişiyle sevgili olduğunuzu görmek iyiye yorulur. Zorluklarla mücadele ederek başarıya kavuşacağınıza, çok çalışmanızın karşılığını alarak servete ve şöhrete ulaşacağınıza, sıkıntıları ve problemleri aşarak ulaşmayı umduğunuz hayata ulaşacağınıza, çok görmek istediğiniz ve özlediğiniz kişiye kavuşacağınıza işaret eder.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EŞİNİZ OLARAK GÖRMEK
Rüyanıza aşık olduğunuz kişiyle kendinizi evli olarak görmüşseniz bu bir müjdeli haber alacağınıza, elinize toplu bir para geçeceğine, sağlık probleminiz varsa sağlığınıza kavuşacağınıza, size manevi huzursuzluk veren bir kişiden uzaklaşacağınıza işaret eder. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi eşiniz olarak görmek refah, saadet, huzur, sevinç anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ ZAYIFLAMIŞ GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişiyi zayıflamış görmek vefalı akrabaya, sizi arayıp sormayı hiç bir zaman aksatmayan, iyi günde de kötü günde de yanınızda olmayı ihmal etmeyen, bir ihtiyacınız olduğunda yardıma koşmaktan imtina etmeyen yakınlıktaki akrabaya işaret eder. Rüyayı gören kişi bir işini bitirmekte zorlanıyorsa, birinden yardım alarak istediği başarıya ulaşacağına, yardımlar sayesinde gelişen ve büyüyen işleri ile bol helal rızık alacağına işaret eder.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ HASTA GÖRMEK
Rüyada hasta veya hastalık görmek iyi değildir. Eğer aşık olduğunuz kişiyi hasta görmüşseniz o kişinin üzerinde manevi bir ağırlığın olduğuna, kul Hakkı'na girdiği anlamına gelir. Eğer aşık olduğunuz kişi rüyanızda hasta olduktan sonra şifa bulduysa bu onun durumunun bir süre daha ciddiyetini koruyacağına, hangi konu ile ilgili sorunu varsa, o konudaki çözümün o kadar da yakın olmadığına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ ÖLMÜŞ GÖRMEK
Bu rüya aşık olduğunuz kişinin uzun, sağlıklı, refah, sevinç dolu bir hayat yaşayacağına yorulur. Bu kişinin hayatı boyunca istediği başarıyı, şöhreti, itibarı yakalayacağı anlamına gelir. Yani aşık olduğunuz kişi için hayırlı bir rüyadır. Ayrıca imrenilen bir evlilik hayatına, aşk hayatınızda güven ve huzura delalet eder.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUN KİŞİYİ DARGIN GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişinin size küstüğünü görmüşseniz bu pek hayra yorulmaz. Çünkü köyü niyetli bir yabancı tarafından zarar görmeye delalet eder. Ama bazı yorumlara göre de zahmet çekeceğinizi ama bu zahmetin karşılığını fazlaca alacağınız, cefa çektikten sonra sefasını süreceğiniz manasına gelir.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ YEMEK YERKEN GÖRMEK
Bu rüya aşık olduğunuz kişinin çektiği sıkıntıların ardından maddi durumunun düzeleceğine, eline toplu para geçeceğine, işlerinin düzeleceğine, temiz kazanca, verimli işlere, hayırlı evliliğe delalet eder.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ YEMEK YAPARKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğunuz kişi eğer yemek yapıyorsa bu kişinin alın teriyle helal para kazanacağına, parasıyla fakir doyuracağına, bu kişinin gönlünün zengin, gözünün tok olduğuna, toplum arasında itibarının artacağına işaret eder. Bu rüya saygınlığa, itibara, onura yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ DERS ÇALIŞIRKEN GÖRMEK
Rüyada aşık olduğun kişinin ders çalıştığımı görmek güzel bir yoruma sahiptir. Bu kişinin düşlediği başarıya ulaşacağı şeklinde tabir edilir. Bu kişinin zamanla gözlediği güce, refaha, feraha, mutluluğa erişeceğine yorulur. Ama bunlara ulaşmak için de çok çalışacağı, meşakkatli yollardan geçeceği, zahmet çekeceği anlamına gelir.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EVİNİZE GELMİŞ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi kendi evinizde gördüyseniz bu güzel bir evliliğe yorulur. Muradınıza ereceğinize, evleneceğinize işarettir. Bazı yorumlara göre de mutlu bir haber alacağınıza yorulur.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ BAŞKASIYLA GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi başkasıyla gördüyseniz hemen vesveseye kapılmayın çünkü bu rüya gördüğünüz rüyanın aksini işaret eder. Aşık olduğunuz kişinin sizi her daim saf, temiz duygularla seveceğine, size hep dürüst ve sadık olacağına yorulur. Bu kişinin sizi el üstünde tutacağına, her zaman yanınızda olacağına, size destek olacağına, size değer vereceğine delalet eder. Bu kişinin sizi çok seveceğine, sevgisiyle yücelteceğine, her zaman size kendinizi özel hissettireceğine, bu kişinin yanında huzuru ve mutluluğu bulacağınıza işaret eder. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi başkasıyla görmek güven, huzur, mutluluk demektir.
RÜYADA AŞIK OLDUĞUNUZ KİŞİYİ EVLİ GÖRMEK
Eğer rüyanızda aşık olduğunuz kişiyi başka biriyle evli görmüşseniz bu rüya özel hayatınızda bu kişiyle ilgili sizi düşündüren, rahatsız eden bazı soru işaretleri ve şüphelerin olduğu anlamına gelir. Rüyada aşık olduğunuz kişiyi evli görmek bu kişiyle güven ve sadakat sorunu yaşayacağınıza yorulur. Bu rüya sadakatsizlik, dargınlık, kavga, tartışma, huzursuzluk, kargaşa anlamına gelir.
+2 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Merhabalar ben el habir esmasini çekip hoşlandığım kişinin sevgilim değil ancak hayırlı olup olmadığını anlamak için niyet edip uyudum . Her defasında sürekli rüya gören ben göremedim ikisinde de ancak ilkinde onu rüyamda gördüğümü hatırlıyorum sadece . Ve çok huzurlu uyandım . İkincisinde ise sadece okey oynadigimizi ve okeyde ona eşim olur musun dedigimi hatırliyorum sadece . ancak sabaha kadar sürekli onu gördüm ama ne gördüğümü hatırlamıyorum . Yine uyandığımda aşırı huzurlu ve güzel uyandim. Anlam veremiyorum normalde de aşırı derece de rüyalarımı hatırlayan bir insanım günde en az üç dört rüyami hatirlarim
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Kitap satılan bir durum yokki ismi anlamı ile Allah'a yalvarıp bir niyet ediyosunuz
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anlamı her seyden haberdar olan allah demektir. Yani insan değil
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Bağlantım var zatenn
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Habir ismiyle ruyada bilgi geleceğine dair ne bir ayet nede bir hadis yoktur. Ticari amaçla kitap satmak ićin yapılan bi seydir.
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Esmaul husnanin faziletleri arasında geçiyor sadece. Ancak bu konuda bilginiz varsa istihareye tam olarak nasıl yayılıyor bunu açıklar mısınız ?
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Okuyabilirsin ama ruyanda bilgi alacaksın diye bi şey yok. Allah dilerse sen istemedende verir bilgiyi
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İstihare ićin karar aşamasına gelmen lazim yani isteme olayının olması lazım bu asama da deģil önce o kisiyle evlilik noktasına gelin o kisi seni istemezse ne duanın nede istiharenin faydası olmayacaktir. Konuyla alakalı sitede bi kac yazim var istihare nasıl yapilir diye aratın çikacaktir.
0 oy
Seymaf Rüyazede (2.1k puan)  
Evet bilgi alacağım diye bir şey yok lakin dediğim gibi faziletleri arasında geçiyor ben de sadece huzurlu uyandigim için bir farklı durum var mı anlamında sormustum . Teşekkür ederim
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Huzurlu uyanman iyidir umudunun olduğunu yani ama şöylede bi gercek var hem bilincaltı olma ihtimali hemde ruyayla amel etmeninde cok dogru olmadigi bence bu isi gerceklestirmeye calişın o kisiyle irtibatıniz olmazsa sonucta olmaz oncelikle baglanti kurun ruya ve istihare konulari daha sonra yapilacak bi istir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

426 Aktif
0 Üye ve 426 misafir
Bugün : 11246
Dün : 23857
Toplam : 48069582
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...