Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
339 okuma
Abdullah0034 Rüya kategorisinde Rüyazede (1.2k puan)  
Benim emanetim vardı alt komşumuza biraz geç te olsa verdim o da anlayışla karşıladı güleryüzlü davrandı. Bu komşumuz çok olmasa da birazcık zihinsel engelliliği var. Bugün de ÜST ÜSTE 3 DEFA bu kadını gördüm [bu 3 rüyada da zaman gece] ilk rüyamda eve gelip sinsice bıçağını çıkarıp koltuk altımdan bıçaklıyordu ikinci rüyamda kapıma dayanıyordu ben kapıyı kitleyip bağırıyordum ona ama o ses vermiyordu üçüncü rüyamda dışardayım eve geliyorum yine elinde bıçak vardı galiba bizim kapıya yöneldi üstünden tutup çektim o sırada merdivenlerden düştü mü tam bilmiyorum, ama çektiğim sırada uyandım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+4 oy
Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)  
Rüyayı okuduğumda birinin size karşı bilendiğini ve fırsat bulduğunda size zarar vermeye çalışacağını düşündüm. Koltuk altı ise zayıf görmediğiniz bir yönünüzü simgeliyor
+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Merhaba,

Hadis-i Şerifde emanetler ile ilgili şöyle buyrulur;

"Beş şey gelmeden önce beş şeyin kıymetini bilin: Ölüm gelmeden önce hayatın,hastalık gelmeden önce sağlığın, meşguliyet gelmeden önce boş vaktin, ihtiyarlık gelmeden önce gençliğin, fakirlik gelmeden önce zenginliğin."

Hadis-i Şerifde ki sıralama en hafifden en ağıra doğru gelir.Sizin gerçek hayatta emaneti geciktirmenize neden olan gelir azlığı durumu "fakirlik gelmeden önce zenginliğin kıymetini bilme" kısmını temsil eder.Rüyanız da en hafifden en ağıra doğru ilerliyor.Dolayısı ile 3.Rüyanız aynı sıralama ile "ihtiyarlık gelmeden gençliğin kıymetini bilme"ifadesini temsil ediyor.Onun gençliğin gücü ile çekip merdivenlere doğru atabiliyorsunuz.2.Rüyanız "meşguliyet gelmeden önce boş vaktin kıymetini bilme"ifadesini temsil ediyor.Evde otururken boş vaktinizde kapınıza birden sizi meşgul eden birisi dayanıyor.Bağırmanız vs hepsi bu duruma karşı tepkinizden.1.Rüyanız ise "hastalık gelmeden sağlığın kıymetini bilin" ifadesini temsil ediyor.Hastalık sinsice geliyor ve gerçekten manevi bir acı verecek yani kolunuzu kullanmamaya dair(işinizi düşünün muhtemelen direk kolunuz ile yani  kas gücü  ile ilgilidir)bir meseleyi temsil ediyor galiba.Hadisdeki son kısım ise yok çok şükür.Çünkü ölümde beş bilinmeyen şeyden birisidir bunu göremezsiniz.(Hiç kimse nerede, ne zaman, ne biçimde öleceğinin bilmez.)

Rüyanın mesajı Hadis deki silsileyi takip etmenizi istiyor galiba.En hafif durum olan fakirlik gelmeden kısmını çözemezseniz arka arkaya Hadis'in sıralamasındaki işler sıra ile gelecek başınıza.Siz henüz olayın birinci merhalesindesiniz.Bu durumu aklı melekeleriniz ile aşmalısınız ki ikinci merhale gençlik kısmına geçmeyin.Koldan bıçaklanmak da bu durumlar ile ilgili.Akli melekeriniz ile gelir artırımına gidebilirseniz önünüzde ki hayat serüveninde daha rahat edersiniz.Yoksa ikinci merhalede o kadar çok güç harcayacaksınız ki,kalan ömrünüze çok az güç ve çok az gelir kalacak.Şimdiden tedbir alıp gelirinizi artıracak ve özellikle akıl,zeka gibi melekeleriniz ile çözüm bulacağınız gücünüzü,gençliğinizi daha tedbirli harcayacağınız metodlar geliştirmeniz lazım.

DAB,
Selamlar.
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Yorumları okuyunca  siz de küçük yorumlar,açıklamlar yaparsanız memnun olurum.Her iki rüyanıza yaptığım yoruma için de ayrı ayrı  lütfen.
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Rüyadede son rüyamı yorumlayabilir misiniz? Yanlışlıkla en iyi yorum seçtim diye mi yorumlamadınız :( :( .oysa yorumunuzu merak ediyorum. Saygılar
0 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Evet,bir rüya "en iyi yorum seçildiğinde" yorumcuya hürmeten bir şey yazmamaya dikkat ediyorum.Bazı ufak tefek bu duruma muhalif bir iki yorumum oldu,onlar da  yorumu yazarken  rüya yazarı benden önce yapılmış bir tabiri en iyi yorum seçmiş olduğundan dolayı oldu.
0 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Ben de etiketlediğim yorumcu dışında başka  yorumcunun yorumunu seçmem genelde ama işte bu site de böyle geri alamadım bir türlü. Kusura bakmayın isterdim yorumunuzu. Canınız sağolsun iyi günler dilerim

İlgili rüyalar

+7 oy
20 yorum 1.1k okuma
Sonbahar 13 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 106 okuma
Deryaysr 10 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Deryaysr Karabasan (69 puan)   yazdı
+7 oy
15 yorum 316 okuma
Sonbahar 13 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+1 oy
2 yorum 122 okuma
Selva 19 Şubat 2022 Rüya kategorisinde Selva Karabasan (64 puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 181 okuma
Sinem 27 Ekim 2019 Rüya kategorisinde Sinem Karabasan (739 puan)   yazdı
+1 oy
1 yorum 156 okuma
3 Şubat 2019 Rüya kategorisinde Ömer   yazdı
+7 oy
2 yorum 142 okuma
27 Haziran 2017 Rüya kategorisinde merve   yazdı
+8 oy
5 yorum 572 okuma
Seymaf 14 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Seymaf Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 186 okuma
Adams 2 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 132 okuma
14 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+4 oy
1 yorum 271 okuma
+7 oy
1 yorum 115 okuma
31 Ağustos 2017 Rüya kategorisinde Kübra   3 4 yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

375 Aktif
0 Üye ve 375 misafir
Bugün : 17354
Dün : 23857
Toplam : 48075676
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...