Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
496 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada beyaz çiçek görmek, genel anlamda, rüya sahibinin hayırlı gelişmelerle karşılaşacağı şeklinde yorumlanır. Hayallerine kavuşmaya, kazancın bollaşmasına ve sevdiklerine kavuşmaya işaret eden rüyada beyaz çiçek görmekle alakalı tüm yorumlar

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Rüyada beyaz çiçek görmek, kişinin iş hayatında ve aile hayatında güzel olaylarla karşılaşacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, uzun zamandır gerçekleşmesi istenilen hayallerin gerçekleşeceğine, güzel kazançlar sağlanacağına işaret eder. Rüyada beyaz çiçek görmek, rüya sahibinin küçük yaştan beri hayallerini kurduğu ve çok istediği şeylere ulaşacağına işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, kişinin aile içinde huzur ve mutluluk içinde yaşayacağına yorulur. Rüya sahibi iş hayatında güzel projelere imza atacak ve bu çalışmalar sayesinde güzel kazançlar elde edecektir. Çalışmaları, azmi ve gayreti sayesinde makam mevki sahibi olacak, saygı ve itibar görecektir. Aile hayatında ise sözü dinlenen, hatırı sayılan bir kişi olacak ve yakınlarına yol yordam gösterecektir. Beyaz çiçek saflığın ve huzurun  varlığını rüyayı gören kişiye yansıtacak ve her daim işinde ve ailesinde mutlu olacağına ışık tutacaktır.
Rüyada Beyaz Çiçek Koklamak

Rüyada beyaz çiçek koklamak, hayat içerinde yaşanan sorunların ve sıkıntıların en kısa zamanda düzeleceğine işarettir. Rüya sahibinin yaşadığı üzücü olayların yerini güzel haberler alacak ve sevinç gözyaşları dökecektir. Aile bireyleri arasında çok güzel bağların kurulacağına işarettir. Rüya sahibi kendini toparlayarak işinde de güzel adımlar atacak ve kazanç sağlayan yatırımlarda bulunacaktır.
Rüyada Beyaz Çiçek Buketi Görmek

Rüyada beyaz çiçek buketi görmek, iş hayatında gerçekleştirilen çalışmaların ve başarıların aile hayatına etki edeceğine işarettir. İş hayatında gösterilen başarılar kişiye kazanç olarak geri dönecek ve buda aile içinde yaşanan sıkıntıların, sorunların son bulmasına yardımcı olacaktır. Aile içinde yaşanan huzursuzluklar bitecek ve yaşanacak güzel günlere adım atılacaktır. Aynı zamanda kişinin yakın bir dönemde güzel haberler alacağına ve bu sürpriz gelişmeler karşısında mutlu olacağına yorumlanır.
Rüyada Beyaz Çiçek Açmış Ağaç Görmek

Rüyada beyaz çiçek açmış ağaç görmek, kişinin çok hayırlı ve bereketli kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Aynı zamanda sıkıntılar ve yaşanan sorunlar son bulacak kişi rahat bir nefes alacaktır. Kişi için bu rahat yaşam uzun yıllar sürecek ve kişi işlerini büyüterek kazancına kazanç ekleyecektir.
Rüyada Beyaz Çiçek Demeti Görmek

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek, rüya sahibinin üzücü bir haber alacağına ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder. Kişi iş hayatında da ele geçen fırsatları iyi değerlendiremeyecek ve sıkıntıları dahada artacaktır. Kişinin yaşadığı sorunlar üzerine aile büyüklerinden kalacak olan miras sayesinde kendini toparlayacak ve yeni bir hayata adım atmasını sağlayacaktır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek görmek, rüya sahibinin ailesinin ve yuvasının mutlulukla dolacağına, keyifli ve huzurlu günlerin yaşanacağına hep hayali kurulan şeylerin gerçekleşeceğine delalet eder. Bu beklenen şeyler, bekârlar için hayırlı bir evlilik, evli kişiler için hayırlı bir evlat olabilir. Bununla birlikte iş hayatında meydana gelecek gelişmeler, kişi ticaret işi ile uğraşıyorsa, kazancı artar, kısmeti açılır. Bolluk ve bereket hâkim olur. Rüyasında beyaz çiçek gören kişi eğer bir kurumda çalışıyorsa, bu rüya, yeni projelere atım atmaya, başarılarının üstleri tarafından takdir edileceğine, terfi edeceğine veya mevkiinin yükseleceğine işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek buketi görmek, rüya sahibinin çalışma hayatında elde ettiği başarılarının özel hayatına da sirayet edeceği, aile içinde mutluluk, bolluk ve bereket olacağı şeklinde yorumlanır. Kişi ve ailesi, borçlarından kurtulur, tüm korkularından emin olur. Rüyada beyaz çiçek buketi görmek, iş yaşamında başarı ile gerçekleşen projelerin yeni projelere yol açacağına ve buradan da büyük kazanç sağlayacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada görülen beyaz çiçek buketi, yeni haberler almaya ve bu haberler sayesinde rüya sahibinin sevince boğulmasına işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BEYAZ ÇİÇEK KOKLAMAK

Rüyada beyaz çiçek koklamak, kişiye sıkıntı veren, sırtında bir yük haline gelen dertlerden kısa süre içinde kurtulacağı şeklinde yorumlanır. Kişinin uykularını kaçıran üzücü olaylar geride kalır, mutlu ve huzurlu günlere kavuşur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
BEYAZ ÇİÇEK AÇMIŞ AĞAÇ GÖRMEK

Rüyada beyaz çiçek açmış ağaç görmek, kişinin kazancını bollaşacağına ve işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Rüyada beyaz çiçek görmek kişinin geleceğinin parlak olduğuna, güzel bir iş hayatı geçireceğine işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, hayata beyaz bir sayfa açmaya, sıfırdan iş kurmaya rivayet eder. Kişinin kendisine hizmet eden çalışanlarının olacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek görmek, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet eder. Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, çok sevdiği ve çocukluğundan beri hayallerini süsleyen şeylere ulaşacağına, bu uğraşlarını iş olarak benimsemesi sayesinde çok kazançlı zamanlar geçireceğine ve aile hayatında huzur ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Buketi Görmek

İş hayatında gerçekleştirilen çalışmaların aile hayatına etki etmesi ile çok rahat ve huzurlu bir yaşamın sürüleceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder. Ayrıca, haber beklenen bir yerden gelecek olan çok güzel ve sevinçli gelişmelere tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Koklamak

Hayat içerisinde yaşanan sıkıntıların ve zorlukların en kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına ve aile bireyleri arasında çok güzel bağların var olduğuna delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Demeti Görmek

Rüyayı gören kişinin, çok sıkıntılı ve üzücü bir haber alacağına, bu haber ile birlikte iş hayatında çok iyi atılımlar yapmak için gerekli bilgileri olduğu halde sadece korkak davranacağına ancak uzak bir akrabasından kalan miras sayesinde yaşanan sıkıntıların çok kısa bir zaman içerisinde s o bulacağına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Açmış Ağaç Görmek

Rüyayı gören kişinin, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine ve bu durumun uzunca yıllar boyunca devam edeceğine yorulur
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek neşeye, mutluluğa ve güzelliğe yorulur, çünkü çiçek doğanın süsüdür. Detaylı anlatımımızı aşağıda bulabilirsiniz.

    Rüyada Çiçek Görmek kısmet, ferahlık, mutluluk, murat, ferahlık, huzur olarak yorumlanır. Çiçekler saf, temiz aşkla da ilgisi vardır. Çiçeklere göre de yorumlanır.
    Kederli kimseler için Rüyada Beyaz Çiçek Görmek kederden kurtulmaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek ile igili Rüya Tabirleri

    Çiçeklerle dolu bir bahçe görmek, hayal ve ümitlerin fiile çıkmasına ve parlak geleceğe yorulur.
    Saksıya çiçek dikmek, endişeden kurtulmaktır.
    Rüyada Beyaz Çiçek Görmek , eğer çiçekler solmuş ise üzüntüye işarettir.
    Başında çiçeklerden taç görmek, hayırlı bir nikâha ve dünya lezzetlerini tatmaya yorulur.
    Kokulu çiçek görmek, vefakâr bir dosta işaret eder.
    Çok nadide ve güzel bir çiçek görmek, büyük insanlardan biriyle tanışmaya işarettir.
    Çiçeği otlar arasında gizlenmiş görmek, başarının ve huzurun bazı küçük engellere takılmasına işarettir.
    Kurumuş çiçek, hastalığı ve kısmetin az olmasını ifade eder.
    Rüyada çiçek koparmak, bekâr için evlenmeye veya aşkın lezzetini tatmaya yorulur.
    Rüyada çiçek almak veya rüyada çiçek vermek, temiz ve hayırlı haber almaya işarettir.
    Rüyada Beyaz Çiçek Görmek gönül açıcı, sevinçli haber ve gelişmelere; lezzetli şeylere ve huzurlu bir hayata delalet eder.
    Bekarın başında çiçekten taç görmesi evlenmesine, kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada taze çiçek görmek şiddet ve üzüntüden kurtulmaya, değişik renkte çiçekler farklı sevinç sebeplerine, ağaç çiçeği kişiyi doğru yola kılavuzlayan sağlam inanca yahut hayırlı bir insana, çiçek döllenme tozu rızka, hamileliğe ve hastanın şifa bulmasına, çiçeklerin kökünden kesilmiş olduğunu görmek üzüntü ve kedere, sarı renkli, papatya türü çiçek devamı olmayan varlığa, kısa süren mutluluğa ve küçükken ölecek çocuğa, kabak, karpuz vb. çiçeği görmek içinde bulunduğu konum ve tercihlerinde sebat etmemeye, rüyada solgun çiçek görmek ise gönül sızısına delalet eder.
    Rüyada Beyaz Çiçek Görmek iyi ve çok şanslı bir haberdir. Rüyada kurumuş çiçek görmek geçici bir üzüntüyü gösterir. Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkiye işarettir. Rüyada çiçek sulamak işlerinde başarılı olacağını belirtir .
    Rüyada Beyaz Çiçek Görmek hayra yorulur, size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, ölümün, üzüntünün, sıkıntının işaretidir. Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkanı güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak yaptığı işlerde başarı kazanmak anlamındadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek görmek oldukça hayırlı olan bir rüyadır. Rüyada beyaz çiçek gören hayallerine ve isteklerine kavuşur, mutlu ve huzurlu bir aile yaşamı olur ayrıca iş yaşamında büyük projelere ve büyük başarılara imza atar. Rüyayı gören kişinin gelirinin artmasına ve ferah bir yaşam sürmesine de delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Kokladığını Görmek

Rüyada beyaz çiçek koklamak rüyayı gören kişinin sıkıntı ve üzüntülerden kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder. Hayatında oluşuna zorlukların ise kısa zaman içinde kolaylaşacağına yorumlanıp aynı zamanda aile bireyleri arasında bağında kuvvetleneceğine delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Demeti Görmek

Rüyada beyaz çiçek demeti ya da beyaz çiçek buketi görmek ise rüyayı gören kişinin sıkıntı yaratacak bir haber alacağına fakat yakın akrabası ya da çevresindeki dostları tarafından destek görerek bu sıkıntı ve zorlukları kısa süre içinde çözümleyerek rahatta kavuşacağına delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Açmış Olan Ağaç Görmek

Rüyada beyaz çiçek açmış olan ağaç görmek ise rüya sahibinin iş yaşamında hayırlı kazanç elde edeceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarını giderip rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorumlanıyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Gül Görmek

Rüyada beyaz gül görmek rüyayı gören kişi ve ailesinin oldukça rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder. Beyaz gül maddi anlamda sıkıntı var ise çözüleceğine, dargınlık var ise barışılacağına yorumlanıyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek görmek, rüya sahibinin saf ve temiz bir ilişki yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada görülen çiçek, rüya sahibinin ilişkileriyle alakalı durumları temsil etmektedir. Rüyada beyaz görmek, saflık ve iyi kalpliliktir. Beyaz çiçek de bu doğrultuda, rüya sahibinin yaşayacağı ilişkinin güzelliğine işaret eder. Kişi bekarsa; yakın zaman sevdiği insan ile sorunsuz bir şekilde evlenecektir. Rüya sahibi kişi evli ise evlilik hayatında hiçbir sorun kalmayacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Buketi Görmek

Rüyada beyaz çiçek buketi görülmesi, rüya sahibinin etrafının güzelliklerle dolu olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Bu güzellikler, rüya sahibinin arkadaşlarıyla, ailesiyle veya akrabalarıyla olan ilişkilerini olumlu yönde etkileyecek ve güçlendirecektir. Rüyada görülen beyaz çiçek buketi, bolca muhabbete ve arkadaşlığa delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Yemek

Rüyada beyaz çiçek yediğini görmek, rüya sahibinin kıymet bilmeyeceği şeklinde yorumlanmaktadır. Kişinin etrafı iyi kalpli insanlarla dolu olmasına ve kişinin iyiliğini istemelerine rağmen, rüya sahibi bunlara gözünü kapatacaktır. Rüyada beyaz çiçek yemek, kişinin muhabbetinin azalması olarak yorumlanmakta ve kişinin kedere sürükleneceğine delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Dikmek

Rüyada beyaz çiçek diktiğini görmek, rüya sahibinin evladıyla ilgili güzel gelişmelerin habercisidir. Rüya sahibi kişi bekarsa; tez zamanda evlenerek çocuk sahibi olacaktır. Rüyada beyaz çiçek dikmek, rüya sahibinin evladının güzellikler içinde yetişeceğinin habercisidir. Kişinin evladı, dünyanın kötülüklerinden, yalanların dolanlarından uzak bir şekilde yetişecektir. Kişinin çocuğunun kalbi güzellikle dolu olacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Koklamak

Rüya sahibinin rüyasında beyaz çiçek kokladığını görmesi, arkadaştan gelecek bir iyilik ile maddi kazanca nail olmaya delalet eder. Rüyada beyaz çiçek kokladığını görmek, kişinin dostlarından iyilik görmesi demektir. Rüya sahibi, bir arkadaşının aracı olmasıyla güzel bir işe girecek ve maddi kazanç elde edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek açtığını görmek hayatında güzel olayların meydana geleceğine ve yakın zamanda hayırlı haber alacağına, yakın zamanda ciddi sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet olur. Ayrıca hayallerine kavuşacağına ve düzenini bozmak isteyen insanları hayatından çıkaracağına ve düşmanına karşı zafer kazanacağına, iyi olmak için mücadele etmeye alamet eder. Yeni zaman tabircilerine göre istediğini açık şekilde anlatamayacağına, kişinin düzenli bir yaşantısının olacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Rüyada beyaz çiçek görmek, kişinin iş hayatında ve aile hayatında güzel olaylarla karşılaşacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, uzun zamandır gerçekleşmesi istenilen hayallerin gerçekleşeceğine, güzel kazançlar sağlanacağına işaret eder. Rüyada beyaz çiçek görmek, rüya sahibinin küçük yaştan beri hayallerini kurduğu ve çok istediği şeylere ulaşacağına işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, kişinin aile içinde huzur ve mutluluk içinde yaşayacağına yorulur. Rüya sahibi iş hayatında güzel projelere imza atacak ve bu çalışmalar sayesinde güzel kazançlar elde edecektir. Çalışmaları, azmi ve gayreti sayesinde makam mevki sahibi olacak, saygı ve itibar görecektir. Aile hayatında ise sözü dinlenen, hatırı sayılan bir kişi olacak ve yakınlarına yol yordam gösterecektir. Beyaz çiçek saflığın ve huzurun  varlığını rüyayı gören kişiye yansıtacak ve her daim işinde ve ailesinde mutlu olacağına ışık tutacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Koklamak

Rüyada beyaz çiçek koklamak, hayat içerinde yaşanan sorunların ve sıkıntıların en kısa zamanda düzeleceğine işarettir. Rüya sahibinin yaşadığı üzücü olayların yerini güzel haberler alacak ve sevinç gözyaşları dökecektir. Aile bireyleri arasında çok güzel bağların kurulacağına işarettir. Rüya sahibi kendini toparlayarak işinde de güzel adımlar atacak ve kazanç sağlayan yatırımlarda bulunacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Buketi Görmek

Rüyada beyaz çiçek buketi görmek, iş hayatında gerçekleştirilen çalışmaların ve başarıların aile hayatına etki edeceğine işarettir. İş hayatında gösterilen başarılar kişiye kazanç olarak geri dönecek ve buda aile içinde yaşanan sıkıntıların, sorunların son bulmasına yardımcı olacaktır. Aile içinde yaşanan huzursuzluklar bitecek ve yaşanacak güzel günlere adım atılacaktır. Aynı zamanda kişinin yakın bir dönemde güzel haberler alacağına ve bu sürpriz gelişmeler karşısında mutlu olacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Açmış Ağaç Görmek

Rüyada beyaz çiçek açmış ağaç görmek, kişinin çok hayırlı ve bereketli kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine işarettir. Aynı zamanda sıkıntılar ve yaşanan sorunlar son bulacak kişi rahat bir nefes alacaktır. Kişi için bu rahat yaşam uzun yıllar sürecek ve kişi işlerini büyüterek kazancına kazanç ekleyecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Demeti Görmek

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek, rüya sahibinin üzücü bir haber alacağına ve sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder. Kişi iş hayatında da ele geçen fırsatları iyi değerlendiremeyecek ve sıkıntıları dahada artacaktır. Kişinin yaşadığı sorunlar üzerine aile büyüklerinden kalacak olan miras sayesinde kendini toparlayacak ve yeni bir hayata adım atmasını sağlayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek hediye gelmesi fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, hasadının tarlasında kalacağına, yeni bir hayat kurulacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek hediye gelmesi gördüyseniz

    Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.
    Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek hediye alınması maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, kişinin güzel işler yapacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başında beyaz çiçek görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet ettiği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağaçta beyaz çiçek görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ağaçta beyaz çiçek gördüyseniz

    Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.
    Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ağacın beyaz çiçek açması çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabirlerine göre rüyada ağaçtan beyaz çiçek toplamak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet ettiği söylenir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada başında beyaz çiçek gördüyseniz

    Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.
    Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüya yorumlarına göre rüyada başına beyaz çiçek yağması zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada başa beyaz çiçek takmak kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret ettiğine inanılır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

621 Aktif
1 Üye ve 620 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 8785
Dün : 21898
Toplam : 48088957
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...