Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
1.1k okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada mor çiçek görmenin anlamı, kolay yoldan para kazanmak demektir. Ummadığı kadar rahat bir şekilde başarılı olmanın mutluluğunu yaşayacağı anlamına gelmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüya tabircilerine göre rüyada mor çiçek koparmak neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada mor çiçek çalmak rüya sahibi kişi için yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor çiçek verdiğini görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada saça mor çiçek takmak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, işinin ehli olacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada toprağa mor çiçek dikmek rüya sahibi kişi için bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ağaçta mor çiçek görüldüyse her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada mor çiçek koklamak herkesi kendisine hayran bırakacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada mor çiçekli yazma görüldüyse sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kariyer sahibi olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada dağda mor çiçek görülmesi mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sevdiği insana kavuşacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede mor çiçekler görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, hayırlı yollara gireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda mor çiçek görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vazoda mor çiçek görülmesi önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, hayra ve esenliğe, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada sarı mor çiçek görüldüyse çok daha hayırlı yollara girileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine rivayet eder.

Rüyada mor çiçek sulamak rüyayı gören kişi için bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada mor çiçek açtığını görüldüyse hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada mor çiçek yemek hoş olaylar yaşayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına inanılır.

Rüyada yapay mor çiçek görüldüğünde hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hasta ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada mor çiçek dikmek rüyayı gören için üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada açmış mor çiçek görüldüğünde sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işaret eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada mor çiçek ekmek rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden mor çiçek alındığında sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret ettiğine inanılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada mor çiçek görmek, rüyasında mor çiçek gören kimsenin rızkını basitçe elde edeceği ve işinden elde ettiği karın kendisini çok mutlu edeceğine yorulmaktadır. Rüyada görülen mor çiçeği, rüya sahibinin yeni çalışma hayatında beklediğinden kısa sürede ve daha kolay muvaffakiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kimi rüya tabircilerine göre bu rüya kişinin içindeki cevheri fark etmesidir.Rüyasında mor çiçek gören kişiler başaramayacaklarını düşündükleri işte de büyük uğurlar elde ederler. Rüya sahibinin beklemediği bu muvaffakiyetlerin, özgüvenini daha da artıracağı ve başarı merdivenlerini bir bir çıkmaya devam etmesini sağlayacağı rivayet olunmaktadır.

Rüya tabirlerine göre mor çiçek ile ilgili görülen diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Topladığını Görmek

Rüyasında mor çiçek topladığını gören bireyin saadet yolunda emin adımlarla ilerlediği rivayet edilir. Rüyada mor çiçek toplamak, hayırlı ve iyi hadiselerin müjdeleyicisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Buketi Görmek

Rüyada görülen mor çiçek demeti, bekarlar için mutlu bir izdivaca, evliler için ise konuğa ve mutluluk verici gelişmelere delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Kopardığını Görmek

Rüyasında mor çiçek kopardığını gören bireyin sözünü yerine getireceği, sevindirici havadis alacağı, partneri ile sorunsuz bir ilişki yaşayacağı ve getirisi yüksek işlerle meşgul olacağı rivayet olunmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Aldığını Görmek

Rüya yorumcuları rüyada mor çiçek satın almayı, arzuların gerçekleşeceğine, malın bereketinin artacağına, şöhret kazanılacağına yormaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Menekşe Görmek

Bekarlar için evliliğin sembolü olan rüya, evliler içinse saadet ve huzurun habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Mor Çiçek Görmek

Rüyasında saksıda mor çiçek gören kimsenin ailesiyle saadet ve ferah içinde bir ömür süreceği rivayet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Tarlası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mor çiçek tarlası görmesi sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içrerisinde çözüme kavuşacağına, hayalinin kurduğu işlerini gerçekleştireceğine, evinde bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, mal varlığını koruyamayıp kaybedeceğine, ailesine sözünü geçiremeyeceğine, kimsesiz ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, topluma yararlı bir birey olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Diktiğini Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin rüyasında mor çiçek ektiğini veya diktiğini görmek müjdeli haberler alacağına, iyi niyetli ve düşüt bir insan olacağı için çevresindeki insanlardan takdir toplayacağına, rahat edip huzurlu bir hayat geçireceğine, hayırlı ve güzel işler başaracağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Hediye Aldığını Görmek

Rüyasında mor çiçek hediye aldığını gören rüya sahibinin bir erkek için askerliğini yapmak için harekete geçeceğine, kişi eğer işsizse hayırlı bir işin ayağına kadar geleceğine, güzel işler başaracağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Açtığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mor çiçek açtığını görmesi kişinin başının belaya ve sıkıntılara bulaşacağına, insanlara haksızlık yapıp hakkına gireceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçekli Ağaç Görmek

Rüyasında mor çiçekli ağaç gören rüya sahibinin emek verdiği ve çok çalıştığı işlerinin meyvesini alacağına, bol kazançlar elde edeceğine, dünya malına dalacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek görmek, rüya sahibinin kolay bir şekilde ulaşacağı kazanca ve bu kazancın getireceği mutluluğa işaret eder. Rüya sahibi kişi, girdiği bir işte ummadığı kadar rahat bir şekilde başarılı olacaktır. Bu durum, rüya sahibinin içinde olan gücü ve yeteneği keşfetmesi olarak da yorumlanabilir. Kişi, normalde yapamayacağını düşündüğü işleri başarıyla halletmeye başlayacaktır. Rüya sahibinin bu işleri yapabilmesi, özgüvenini arttıracak ve hayatta başarıya koşmasına vesile olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Toplamak

Rüyada mor çiçek topladığını görmek, rüya sahibinin mutluluğa giden yolda olduğuna delalet eder. Rüyada mor çiçek toplamak, rüya sahibinin yaşayacağı güzel olayların habercisidir. Kişi, genellikle manevi konularda oldukça mutlu olacağı olaylar yaşayacaktır. Bu durum kişinin maddi durumunu da olumlu yönde etkileyecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Mor Çiçek Görmek

Rüyada saksıda mor çiçek görülmesi, rüya sahibinin hanesinde yaşanacak olan mutluluğun ve huzurun habercisidir. Rüyada görülen saksının içindeki mor çiçek, rüya sahibinin ailesiyle ve eşiyle uyumlu bir yaşantı içinde olacağına işarettir. Bu uyumlu yaşantı, kişinin evinin bereketini arttıracak ve rüya sahibinin evinde kendisini mutlu hissetmesini sağlayacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Menekşe Görmek

Rüyada mor menekşe görülmesi, bekar rüya sahibi için evliliğe giden yolu temsil etmektedir. Rüyada görülen mor menekşe, evlilik ve mutlu birliktelik anlamına gelmektedir. Kişi bekarsa, yakın zamanda evleneceği ve mutlu olacağı kişi ile tanışacaktır. Rüya sahibinin evli olması durumunda ise evlilik ilişkisinin son derece güzel ve mutlu geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeftali Çiçeği Görmek

Rüyada şeftali çiçeği görmek, rüya sahibinin maddi anlamda güzel bir haber alacağına delalet eder. Kişinin mutlu olacağı bir haber alması, uzak bir akrabasından ona kalacak olan miras olarak değerlendirilebilir. Genellikle rüyada görülen şeftali çiçeğinin anlamı, rüya sahibinin güzel bir iş görüşmesi safhası geçirerek işi almasıdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Görmek

Rüyada mor çiçek görmek, rüya sahibinin kolay bir şekilde ulaşacağı kazanca ve bu kazancın getireceği mutluluğa işaret eder. Rüya sahibi kişi, girdiği bir işte ummadığı kadar rahat bir şekilde başarılı olacaktır. Bu durum, rüya sahibinin içinde olan gücü ve yeteneği keşfetmesi olarak da yorumlanabilir. Kişi, normalde yapamayacağını düşündüğü işleri başarıyla halletmeye başlayacaktır. Rüya sahibinin bu işleri yapabilmesi, özgüvenini arttıracak ve hayatta başarıya koşmasına vesile olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek görmek, rüyayı gören kişinin kolayca para kazanmasına ve bu parayı kazanması sonucunda mutluluğa erişmesine delalet eder. Rüya sahibinin girdiği bir işten ummadığı kadar başarılı olmaya delalettir. Bu durum rüya sahibinin yeteneği keşfetmesi şeklinde yorumlanabilir. Kişi normalde başarılı olamayacağını düşündüğü işlerde dahi büyük başarılar elde etmeyi başaracaktır.  Rüya sahibinin bu yetenekleri sayesinde özgüvenini arttıracak ve bu özgüven sayesinde daha da başarılı olunacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Toplamak

Rüyada mor çiçek toplamak, rüya sahibinin mutluluğa, huzura giden yolda olduğu anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin yaşadığı ya da yaşayacağı  güzel günlerin habercisi olarak görülmektedir. Ayrıca, kişinin manevi olarak  oldukça büyük sevinç yaşayacağı olaylarla karşılaşacağı anlamına gelmektedir.  Kişinin hayatında oldukça güzel olayların yaşanması çok yakındadır. Bu durum rüya sahibini maddi ve manevi yönden olumlu etkilemektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Mor Çiçek Görmek

Rüyada saksıda mor çiçek görmek, rüya sahibinin hanesinde yaşanacak olan sevinci temsil etmektedir. Rüya sahibinin ailesiyle çocuklarıyla uyumlu bir hayat süreceği anlamına gelmektedir. Kişinin ailesiyle olan bu uyumlu yaşantısı hanenizde bereket artacak ve mutluluğunuz daha çok güçlenerek artacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Menekşe Görmek

Rüyada mor menekşe görmek, eğer bekarsanız,  bu rüyayı görmeniz evlilik yolunda olduğunuzun habercisidir. Evlilik ve mutluluk anlamlarına gelmektedir. Kişi eğer bekarsa, yakın vakitte evleneceğiniz ya da ciddi düşüneceğiniz biriyle tanışacaksınız demektir.  Aynı şekilde evli olan kişiler için de evliliklerinin son derece mutlu olacağı anlamını taşımaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeftali Çiçeği Görmek

Rüyada şeftali çiçeği görmek, rüya sahibinin maddi anlamda büyük bir sevinç yaşayacağının habercisidir.  Kişi uzak bir yerden sevinç dolu bir haber alması an meselesidir. Bu uzaktan gelecek olan haber bir miras olarak karakterize edebiliriz. Genelde rüyada görülen şeftali çiçeğinin anlamı, belli iş görüşmelerinden geçerek, bu iş görüşmeleri sonucunda işi alması şeklinde tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek görmek , kendini yenileme ve ruhen temizleme manasına gelir ve yorumlanır. Rüya sahibi kişinin duygusal hayatını kontrol altına alarak kendisini üzen şeylerin üstesinden geleceğini ifade eder. Böylece kişi duygusal ilişkilerini ve ikili ilişkilerini dengeye sokarak insanlarla daha seviyeli ilişkiler kurabilir. Rüyada mor çiçek görmek, karamsarlık altında bırakan ruh halinden kurtulup neşeli bir ruh haline geçiş yapacağınızı ifade eden bir rüyadır. Rüyada mor çiçek görmek, duygusallığınızı kontrol altına alıp kararlarınızı dengeli bir şekilde vermeye işarettir. Rüyada mor çiçek görmek, bazen kısmetlerin yada imkanların çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olunacağına , rahata kavuşulacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek görmek, sevinçlere sürpriz hediyelere de yorulur. Hayatınızdaki insanın size minik fakat anlamlı sürprizler yapacağınızı ifade eder. Rüyada mor çiçek görmek, sevgiliniz ya da eşiniz sizi mutlu etmek için seviniceğiniz küçük süprizler yapacağını ve bunun sizi çok mutlu edeceği manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Görmek Dini

Rüyada mor çiçek görmek, ahlâklı, dinine bağlı, inancı sağlam, hayatını doğru ve hayırlı bir şekilde geçirme yolunda olan, güzel işler yaparak ailesine de onur ve gurur veren bir kişiye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada mor çiçek bahçesi görmek, yakın bir gelecekte şu anda yaşamakta olduğunuz yerden başka bir yere hatta ülkeye seyahat etme imkanı elde edeceğinizi ifade eden bir rüyadır. Rüyada mor çiçek bahçesi görmek rüya sahibi kişinin kısa süre içerisinde çıkacağı bu yolculuk sayesinde yeni iş bağlantıları edineceği ve edindiği bu iş bağlantıları sayesinde, profesyonel hayatında yeni kapılar açma fırsatı elde edeceğine yorumlanır. Rüyada mor çiçek bahçesi görmek aynı şekilde sosyal yaşantınızdaki bazı kavgaların üstesinden de gelineceğinizin manasını ve anlamını taşır. Bahsi geçen kavgaların durgunlaşması ile birlikte arkadaşlıklarınızın daha ılımlı ve daha samimi yaşanacağını söylemek doğru bir yorum olacaktır. Kısaca rüyada mor çiçek bahçesi görmek, sosyal hayatınızdaki gerginlikleri gidermenizle birlikte ilişkilerinizin başka bir sürece gireceğini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada mor çiçek topladığını görmek sizi mutlu edecek bir insanla tanışacağınızı işaret eder. Rüyada mor çiçek topladığını görmek ,hayatınız açısından son derece önemli bir konuma gelecek olan bu insanın size yeni şeyler katacağı manasını taşır. Bir diğer rüya tabiri doğrultusunda rüyada mor çiçek topladığını görmek, sosyal hayatınızda hoşlanmadığınız insanların size kendilerini bir şekilde sevdireceklerini ifade eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor renk çiçek görmek işlerinin hemen hallolacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işinde en iyisi olacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.
Rüyada mor renk çiçek gördüyseniz

    İş hayatınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışma ortamlarına çekilebilirsiniz.
    Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabir edenlere göre rüyada mor renkli çiçek dikmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada mor renkli çiçek toplamak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işaret ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, hayırlı adımlar atacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, malından ve parasından kaybedeceğine yorulmaktadır.
Rüyada mor çiçek gördüyseniz

    Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.
    Sanatsal, yaratıcılık gerektiren veya aşk hayatınızla ilgili konularda yeni şeyler deneyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eşinin mor çiçek verdiğini görüldüyse kazancının günden güne artacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, ona özlemle sarılacağına alamet ettiğine inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya yorumcularına göre rüyada mor çiçek açması uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine alamet ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşillikler içinde mor çiçekler görüldüyse sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek almak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, başarılı adımlar atacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mor çiçek vermek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada mor çiçek toplamak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına alamet ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada canlı mor çiçek görülmesi iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, kendisini iyi hissedeceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına delalet ettiğine inanılır.
+2 oy
 
Merhaba annem rüyasında benim cicek aldıgımı görmüş hemde iki tane biri aşkın göz yaşı denılen cıcekten ve bana rüyada bizde bundan var niye birdaha aldın demiş diger cicek ney bılmıyorum hem benım acimdan hem annem acısından yorumlarsanız sevınırım

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
1 Üye ve 400 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19394
Dün : 23857
Toplam : 48077704
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...