Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
685 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada sarı çiçek görmek,  rüya sahibinin ağzının tadının bozulacağına, üzgün olacağına, neşesinin ve huzurunun kaçmasına yorulmaktadır. Soluk benizli olmaya, acı çekmeye, gücünü kaybetmeye, halsiz olmaya işaret eder. Bu rüya hem maddi hem de manevi sıkıntılar çekmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

38 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sarı Çiçek Görmek

Rüyada sarı çiçek görmek, iyi anlamlara gelmez. Rüyayı gören kişinin üzgün olmasına, ağız tadının, keyfinin, neşesinin ve huzurunun kaçmasına rivayet edilir. Soluk benizli olmaya, ağrı çekmeye, bedenen güçten düşmeye ve eli kolu kalkmaz hallere gelmeye işaret eder. Bu rüya, hem maddi hem de manevi yönden kötü günler geçirmeye delalet eder.
Rüyada Sarı Çiçek Tarlası Görmek

Rüyayı gören kişinin emeklerini, umutlarını ve hayallerini boşa çıkaracak gelişmelerin yaşanacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına ve bunun da kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir edilir.
Rüyada Sarı Çiçek Dikmek

Rüya sahibinin olmayacak işlerin peşinden gideceğine işaret eder. Kar elde etmek amacıyla riskleri göz almaya fakat olumsuz sonuçlarla karşılaşmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin çok iddialı olduğu ve kendine çok güvendiği konuların ona hayır getirmeyeceği anlamına gelir.
Rüyada Sarı Çiçek Aldığını Görmek

Bir kişi, rüyasında sarı çiçek aldığını görürse eğer o kişi kendisini kötü hissedeceği, üzüleceği, ağlayacağı ve etkisinde kalacağı sözler işitecek ya da bu tarz haberler alacak demektir. Bu rüya bazen de bir hastalığın habercisi olarak kabul edilir.
Rüyada Sarı Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyayı gören kişinin gördüğü sarı çiçek bahçesi kendi evinin bahçesi ise rüyası, ailesinde meydana gelecek tatsız bir gelişmenin herkesi üzeceğine delalet eder. Eğer bahçe kendi evinin bahçesi değilse o halde bu rüya, bahçe sahibinin canının sıkılmasına neden olacak olayların başlangıcı olarak kabul edilir.
Rüyada Sarı Çiçek Buketi Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı aksiliklerin, zorlukların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin uzun süre gündemini kendisiyle ilgili bazı kişisel sorunların meşgul edeceğine alamet eder ve şanssızlık olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek görmek sıkıntıya, üzüntüye ve olumsuz durumlara işaret eder. Rüyada rengi sarı olan bir çiçek gören kişinin kötü günler geçireceğine ve zorluk çekeceği bir dönem içine gireceğine tabir edilir. Rüya sahibinin aynı zamanda sağlığıyla ilgili bazı sorunlar yaşayacağına, fiziksel olarak da kendini kötü hissedeceğine, gücünün azalacağına ve ağrılı bir hastalık geçirebileceğine tabir edilir. Rüyada sarı çiçek gören kişinin keyfinin, moralinin bozulacağına, üzüleceğine, bazı sorunlarla ve engellerle karşılaşacağına, hem maddi hem de manevi açıdan sıkıntı içinde olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Dikmek

Rüyada sarı çiçek diktiğini görmek işlerin yolunda gitmemesine ve başarısızlığa işaret eder. Rüyada sarı çiçek diktiğini gören kişinin bazı girişimlerde bulunacağına, kazanç getirmesi beklentisiyle çeşitli riskler alacağına ancak işlerin istediği gibi ilerlemeyeceğine ve iyi sonuçlar elde edemeyeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin hayır görmeyeceği ve herhangi bir kazanç sağlayamayacağı işlerle meşgul olacağına, büyük bir güvenle ve kararlılıkla giriştiği işlerden fayda gelmeyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı ÇİÇEK Satın Aldığını Görmek

Rüyada sarı renkli bir çiçek satın aldığını görmek kötü haberler almaya, üzüntü verici olaylar yaşamaya, olumsuz durumlara ve sıkıntıya işaret eder. Rüyada sarı çiçek satın aldığını gören kişinin bazı haberler alacağına ya da kötü sözler duyacağına, olumsuz bir şekilde etkileneceğine, keyfinin kaçacağına ve kedere düşeceğine işaret eder. Rüyada sarı çiçek satın aldığını gören kişinin aynı zamanda sağlıkla ilgili bir sorunla karşılaşabileceğine de tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı ÇİÇEK Tarlası Görmek

Rüyada sarı çiçeklerle dolu olan bir tarla görmek işlerin kötü gitmesine, hayal kırıklığına, üzüntüye ve sıkıntıya işaret eder. Rüyada sarı çiçek tarlası gören kişinin işlerinde sorun ve engellerle karşılaşacağına, umutla ve istekle giriştiği işlerin yolunda ilerlemeyeceğine, beklentilerinin boşa çıkacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişinin verdiği emeklerin ve beklentilerinin karşılığını alamaması, başarıya ulaşamaması sebebi ile çok üzüleceğine ve hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı ÇİÇEK Bahçesi Görmek

Rüyada sarı çiçek bahçesi görmek, görülen bahçenin duruma bağlı olarak farklı şekillerde tabir edilir. Rüyayı gören kişi eğer kendi evinin bahçesini gördüyse, kötü gelişmelere, üzüntüye ve sıkıntıya işaret eder. Rüyada sarı çiçeklerle dolu olan bahçesini gören kişinin aile hayatı ile ilgili olumsuz bir durum olacağına, ailedeki kişilerin üzüleceğine ve keyiflerinin kaçacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi eğer başka bir kişiye ait olan sarı çiçek bahçesi gördüyse, bahçe sahibinin olumsuz bir dönem içine gireceğine, moralinin bozulacağı gelişmeler olacağına ve kötü durumlarla, sorunla, sıkıntıyla geçecek günlere tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Buketi Görmek

Rüyada sarı çiçek buketi görmek engellere, aksiliklere, sorunlara, terslik ve zorluklara işaret eder. Rüyada içinde sarı çiçeklerin olduğu bir buket gören kişinin birçok sorunla uğraşmak durumunda kalacağına, hayatının yolunda gitmeyeceğine ve sıkıntı içine gireceğine tabir edilir. Rüyada sarı çiçek buketi gören kişinin uzun bir süre boyunca özel hayatıyla ve kişisel problemleriyle uğraşacağına, talihinin yerinde olmayacağına, zor bir dönem geçireceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Tarlası Görmek

Rüyayı gören kişinin emeklerinin, umutlarının ve hayallerinin boşa çıkacağına, kişinin büyük hevesle girdiği işlerde başarısız olacağı anlamına gelir.



Rüyada sahibinin rüyasında sarı çiçek görmesi bir olaylar sonucunda moralinin bozulacağı demektir. Parasal olarak sıkıntı çekileceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Diktiğini Görmek

Rüya sahibinin olmayacak, kendisini mutsuz edecek işlerin peşinden gideceğine işaret eder. Kar etmek amacıyla riskleri göze almaya ancak bu olumsuz bir şekilde sonuçlanacağına alamet eder. Kişinin çok iddialı olduğu ve kendine güvendiği konuların ona hayır getirmeyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Hediye Aldığını Görmek

Mutlu olmak demektir. Rüyayı gören kişi için hayır olarak kabul edilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Aldığını Görmek

Rüyada birinden sarı çiçek aldığınızı görmeniz o kişinin sizi üzeceğine, ağlatacağına delalet eder. Kendinizi kötü hissetmenizi sağlayacağınıza neden olan sözler işiteceğinize yorulur. Bu bazen de hastalığın habercisi olarak delalet edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada gördüğü sarı çiçek bahçesi kendisinin evinin bahçesi ise rüya sahibinin aile içerisindeki huzurunun kaçacağına yorulmaktadır. Tatsız olayların meydana geleceğine, herkesi üzen gelişmelerin olacağına yorulur. Eğer bahçe evinizin değilse, rüya sahibini huzursuz edecek olayların olacağına, bundan dolayı üzüleceğine rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Buket Çiçeği Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı aksiliklerin olduğuna, zorlukların baş göstereceğine yorulur. Rüya sahibini uzun süre meşgul edecek kişisel sorunlara, şansızlıklara yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek görmek rüyası; Duygular ve ilişkiler durumudur. Sizi duygularınız ve ilişkileriniz konusunda iyiye ve güzele yönlendiren bir rüyadır ve hayra yorulur. Rüyada sarı çiçek görmek, Sevgiliniz ya da eşinizle oldukça duygusal ve romantik bir sürece gireceğiniz manasındadır. Aynı şekilde rüyada sarı çiçek görmek tabiri doğrultusunda hayatınızda sizi mutlu edecek insanlarla daha fazla vakit geçireceğiniz olarak da yorumlanabilir. Bir diğer anlamı ise rüyada sarı çiçek görmek, ailevi ilişkilerinizde uzun zamandan beri yaşanan gerginliklerin ve tatsızlıkların tatlıya bağlanacağını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek görmek , sosyal ilişkileriniz konusunda daha girişken olacağınızı, dostlarınıza ve arkadaşlarınıza karşı daha açık sözlü davranacağınızı ifade eder. Bu durumda arkadaşlarınızla daha samimi ilişkiler yürüteceğiniz söylenebilir. Kısaca rüyada sarı çiçek görmek rüyası ,sevdiğiniz insanlarla oldukça iyi şekillerde vakit geçireceğinizi gösteren bir rüya olarak yorumlanmaktadır. Değer verdiklerinizle sürekli olarak bir araya gelme imkanı elde edebilir ve onlarla hoş şekillerde vakit geçirebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek görmek, rüya sahibi kişinin sosyal hayatında kendisini üzen bazı gelişmelerin tatlıya bağlanacağını da simgeler. Kişinin arasının bozuk olduğu ve eskiden tartışmak durumunda kaldığı arkadaşlarıyla yeniden barışarak, onlara karşı hatasını telafi etme imkanı bulacağı manasını taşır. Rüyada sarı çiçek görmek , kısaca sosyal hayatınızdan aile ilişkilerinize kadar uzanan bir çemberde sizi mutlu edecek gelişmeler yaşayacağınız ifade eden bir rüya olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Sarı Çiçek Görmek

Rüyada bahçede sarı çiçek görmek, güzellik anlayışınızı ve zevkinizi yaşam alanınıza, iş yerinize ya da yaşadığınız eve uygulama imkanı bulacağınızı ifade eder. Rüyada bahçede sarı çiçek görmek sizi siz yapan değerlerinizi, düşüncelerinizi ve becerinizi çevrenize en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Başka bir anlam da rüyada bahçede sarı çiçek görmek, arkadaşlarınıza ve çevrenize kendi değerlerinizi başarılı bir şekilde gösterip yansıtabileceğinizin habercisi olarak yorumlanır. Rüyada bahçede sarı çiçek görmek, değerlerinizi merkezinize alacak ve yaşamınızı öyle sürdüreceğinizin habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek topladığını görmek, , hayatınızı yeniden kontrol altına alacağınızı ve bunu yaparken sevdiklerinizden yardım alacağınızı onlarında size seve seve yardımcı olacağını ifade Özellikle aileniz ve akrabalarınız geçmişte yaşamış olduğunuz problemlerin üstesinden gelmenize yardımcı olacak ve sizin elinizi tutacaklardır. Rüyada sarı çiçek topladığını görmek rüyası size bu denli değer veren insanların yanınızda olması ile birlikte kendinizi son derece mutlu hissedeceğiniz manasını taşır. Bu mutluluğunuzu onlarla paylaşırken onları da küçük hediyeler ile mutlu edeceksiniz. Rüyada sarı çiçek topladığını görmek değer verdiğiniz insanları artık ihmal etmeyecek ve onlarla doyasıya vakit geçireceksiniz anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek topladığını görmek, hayatınızda yeni bir sürece gireceğinizi ve bu süreç içinde geleceğe daha iyimser bakacağınızı ifade eder. Aranızın kötü olduğu kimselere daha olumlu yaklaşarak aranızı düzeltme imkanı bulacağınız manasını da taşıyan bu rüya sosyal ilişkilerinizdeki bazı kusurlarınızı onarmak için elinizden geleni yapacağınızı simgeler. Bu bağlamda hata yapmış olduğunuz arkadaşlarınıza karşı bu hatalarınızı en iyi şekilde telafi edeceğinizi söylemek yanlış olmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı çiçek görmek, kalp sızısına, kişinin duygusal hayatında işlerin yolunda gitmediğine, unutulmayan eski bir kişiden alınacak üzücü bir habere, geçmişten gelen ve bir türlü bitmeyen bir sıkıntıya işarettir. Sarı çiçek görmek bazı hallerde kişinin birincil derecedeki yakınlarının hastalığa yakalanacağı anlamına geldiği gibi, aile içinde baş gösteren bir sıkıntıya da delalettir. Sarı çiçek ayrılıkların da habercisi olduğu için boşanmalara da yorumlanmaktadır. Bekar kimseler için nişan bozmak veya sevgiliden ayrılmak manalarına da gelen rüya, genellikle üzücü haberleri işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Almak

Rüya sahibinin düşünmeden atacağı bir adım neticesinde çok büyük bir hata yapacağı ve bu hatanın bedelini de çok ağır bir şekilde ödeyeceğini temsil eder. Sarı çiçek alan kişi içinde bulunduğu sıkıntının nedenini kendisinde aramalı ve adımlarını atarken çok daha dikkatli davranmalıdır. Sıkıntılı günlerin kapıda olduğunu ve maddi olarak da zayıf bir sürece girildiğine alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Koparmak

Dalından sarı bir çiçek koparan kişi, mevcut sıkıntılarını kendi başına halletmek zorunda kalır ve yardım göremez. Hayatta yalnız kalınacağına, aile birliğinin bozulacağına ve kişinin hayatını yeni baştan inşa etmek zorunda kalacağına yorumlanan rüya bazı yorumcular tarafından ise hastalıktan veya kişinin bir türlü kurtulamadığı alışkanlıklarından, bağımlılıklarından kurtulması olarak da yorumlanmaktadır. Bir bahçeden sarı çiçek koparan kişi ise evini veya işini değiştirir ancak yeni hayatı huzursuz ve gergin olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Görmek Psikolojik Yorumu

Sarı çiçek kişinin ayrılık acısı çektiğine ve ayrıldığı kimseyi hala sevdiğini gösterir. Geçmişe duyulan özlem ve yeniden bir araya gelme isteğinin de sembolü olan sarı çiçek, duygusal olarak yaşanan boşluğun kişiye çok derinden tesir ettiğini ve bu nedenle sosyal hayattan koptuğuna da yorumlanır. Bazı durumlarda ise ölüm sonrası çekilen acının ve özlemin derin bir ifadesi olarak da kendisini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Görmek

Rüyada sarı çiçek görmek, rüyayı gören kimsenin sağlıksal bazı problemlerinin çıkmasına, mutsuzluğa, üzüntüye, kedere, vücutsal açıdan halden düşmeye, ağrı çekmeye, halsizliğe delalettir. Rüyada görülen sarı çiçek, hem manevi hem de maddi açıdan bir yıkım olacağını işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Tarlası Görmek

Rüyada sarı çiçek tarlası görmek, rüyayı gören kimsenin çabalarının, emeklerinin, zaman harcadığı bir takım şeylerin boşa çıkacağına, çok fazla zaman ayırıp uğraştığı bir takım işlerde başarısız olacağına ve büyük hayal kırıklıkları yaşayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Aldığını Görmek

Rüyada sarı çiçek aldığını görmek, rüyayı gören kişinin bazı sıkıntılar yaşayacağının, kendisini kötü hissettirecek bir takım cümleler işiteceğinin, kalbinin kırılacağının ve üzüntülü günlerin delaletidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Dikmek

Rüyada sarı çiçek dikmek, rüyayı gören kişinin bazı karlar elde edeceğini düşünerek giriştiği bir takım işleri başarıyla sonuçlandıramayacağına, güvendiği yeteneklerinin aslında güvendiği kadar da iyi olmadığını anlayacağına ve bir takım zararlar yaşayacağına delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Buketi Görmek

Rüyada sarı çiçek buketi görmek, rüyayı gören kişinin hayatında bazı sıkıntıların olacağına, kişisel bir takım problemler ile uğraşacağına, üzüntülü günler geçireceğine delalettir. Rüyada sarı çiçek buketi görmek aynı zamanda şanssızlık olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada sarı çiçek bahçesi görmek, rüyayı gören kimsenin gördüğü bahçe kendi evinin bahçesi ise kişinin ailevi bir takım sorunlar yaşayacağına, bazı tatsız gelişmelerin bütün aileyi üzeceğine delalettir. Rüyada görülen bahçe kişinin kendi bahçesi değil ise rüyada görülen bahçe sahibinin bir takım sıkıntılı günler geçireceği rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Görmek

Rüyada sarı çiçek görmek, iyi anlamlara gelmez. Rüyayı gören kişinin üzgün olmasına, ağız tadının, keyfinin, neşesinin ve huzurunun kaçmasına rivayet edilir. Soluk benizli olmaya, ağrı çekmeye, bedenen güçten düşmeye ve eli kolu kalkmaz hallere gelmeye işaret eder. Bu rüya, hem maddi hem de manevi yönden kötü günler geçirmeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyayı gören kişinin gördüğü sarı çiçek bahçesi kendi evinin bahçesi ise rüyası, ailesinde meydana gelecek tatsız bir gelişmenin herkesi üzeceğine delalet eder. Eğer bahçe kendi evinin bahçesi değilse o halde bu rüya, bahçe sahibinin canının sıkılmasına neden olacak olayların başlangıcı olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Buketi Görmek

Rüya sahibinin hayatında bazı aksiliklerin, zorlukların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin uzun süre gündemini kendisiyle ilgili bazı kişisel sorunların meşgul edeceğine alamet eder ve şanssızlık olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Tarlası Görmek

Rüyayı gören kişinin emeklerini, umutlarını ve hayallerini boşa çıkaracak gelişmelerin yaşanacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına ve bunun da kendisi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Dikmek

Rüya sahibinin olmayacak işlerin peşinden gideceğine işaret eder. Kar elde etmek amacıyla riskleri göz almaya fakat olumsuz sonuçlarla karşılaşmaya alamet eder. Rüyayı gören kişinin çok iddialı olduğu ve kendine çok güvendiği konuların ona hayır getirmeyeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Aldığını Görmek

Bir kişi, rüyasında sarı çiçek aldığını görürse eğer o kişi kendisini kötü hissedeceği, üzüleceği, ağlayacağı ve etkisinde kalacağı sözler işitecek ya da bu tarz haberler alacak demektir. Bu rüya bazen de bir hastalığın habercisi olarak kabul edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sarı renk görmek, eğer meyvelerin bu renkte olduğu görülürse, kişinin bir hastalığa yakalanacağına ve bu nedenle teninin sararacağına delalet etmektedir. Ancak turunçgillerden herhangi biri (portakal, mandalina, greyfurt gibi) görülürse bunlar hastalığa delalet etmez. Çünkü bu meyveler olgunlaşmış ve tatlı hallerinde bu renge veya turuncuya bürünürken, ekşi hallerinde yeşildirler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek ToplamakRüyada sarı çiçek görmek toplamak, hayırlı değildir. Sağlık sorunları, mutsuzluk ve kötü günler olarak ifade edilmektedir. Kişilerin bu sorunları aşmak için gayret içinde olacağına işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Görmek

Rüyada sarı renk çiçek görmek, kişinin hayatında bir çok güzelliği bir arada yaşayacağı anlamına gelir. Monotonluktan kurtulmak, çocuksu masum bir güzelliği olan biri ile tanışıp, ondan hoşlanıp, bir arkadaşlık veya ilişkiye başlamaya delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
1 Üye ve 426 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15759
Dün : 23857
Toplam : 48074085
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...