Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
593 okuma
mustafaharputi Rüya kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çiçek.)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada çelenk görmek (defne çelengi):

Rüyada çelenk görmenin özünde “devridaim” ve “reenkarnasyon” teması yatar. Çelenk gördüğümüz rüyalarda aslında bir turu tamamlama, bitiş çizgisine varma sürecin sonuna başarıyla ulaşmak ve bulunur. Çelenk, çark duvar saati gibi 360 derecelik yuvarlakları esas alan objelerin tümünde sembolik benzerlik bulunur fakat çelenk daha çok olimpiyatları temsil eden bir sembol olduğu için daha çok galibiyet ve zafer anlamı taşımaktadır.

 

Rüyada çelenk aynı zamanda her başlayanın bir bitişinin olduğunu hatırlatan bir objedir. Bu yüzden daha önce başlatılmış bir sürecin artık sonuna gelindiğinin ve bir sayfayı kapatarak yeni bir sayfanın rüya sahibinin hayatında açılacağının müjdecisidir. Bu yüzden çelenk genellikle başarı, mezuniyet, evlilik ya da bir yarışı kazanmak gibi olumlu anlamlar içerir. Bu rüya aynı zamanda başarıyla tamamlanan bu sürecin kişinin hayatında bir dönüm noktası olacağının da altını çizer. Kısacası, rüyasında çelengi gören bir işi tamamlar, aklından çıkarır ve rahatlar. Bu yüzden rüyada çelenk başarı ve mutluluğun tadını çıkarmanın müjdecisidir.

 

Rüyada çelenk görmek olmayan ve bir türlü sonuca ulaşmayan işlerin de artık sonuca ulaşacağını müjdeler. İki ucu birbirine bağlı olan bir çelenk aslında bir türlü birleşmeyen 2 noktanın (başlangıç ve son) birleşmesi, bazen de kavuşamayanların kavuşmasının simgesidir. Bu yüzden bu rüyayı gören kişi gurbeteyse sevdiklerine kavuşur ve kucaklaşır. Bir amaca ulaşmayı uzun zamandır arzulayan kişiler için de çelenk rüyası o çok beklenen arzuya kavuşma anının ve yaşanacak sevincin temsilcisidir. Kısacası, iki ucu bağlı ve birleşmiş bir defne çelengi daima herkes için birine ya da bir arzuya kavuşmanın simgesidir ve olumlu rüyalardandır.

 

Rüyada görülen çelenk aynı zamanda bir başarı sonrası ödülün alınacağı noktanın simgesidir. Rüyasında çelengi gören kişi öğrenci ise mezun olur ve diplomasını eline alır, işsiz ise iş bulur, ilişkisi olan için bu rüya evlilik ya da aşta başarı müjdecisi bir rüyadır. Kısacası, rüyada çelenk herkes için murada ermek ve bir dileğin olmasıyla ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi çelengin büyüklüğüne ve rüya sahibinde nasıl bir etki uyandırdığına bakarak yorumu yapmalıdır. Çünkü çok büyük bir çelenk çok büyük bir arzuya kavuşmaya, ufak çelenk ya da çelenkler ise daha ufak engelleri aşmaya delalettir.



Rüyada çelenkler görmek:

Çelenk rüyaları genellikle “kazanmak” ve “ödül almak” temalarıyla bağlantılıdır. Aynı zamanda yaşam yolculuklarımızda karşımıza çıkan engelleri aşmayı ve ortadan kaldırmayı da müjdeleyebilirler. Tarot ve semboller dilinde de çelenk daima son kartlarda bir bitiş çizgisine varmanın temsilcisi olarak vurgulanmıştır. Bu sembol Tarotun en son kartı olan dünya kartında çok belirgin bir şekilde resmedilmiş ve başarı ve zafer sembolü olarak yorumlanmıştır. Dünya kartı bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Yeni başlayacak döngü ile başarıyla tamamlanmış döngü arasındaki sınır çizgisidir.

 

Rüyada çelenkler tüm bunların yanı sıra reenkarnasyon, yeniden doğuş ya da yeniden başlamaya yönelik bilgiler de içerir. Rüya sahibi bir işi bitirir, aklından çıkarır ve geçmişe bir set çekerek kendisi için yeni bir sayfa açar. Aynı zamanda kişi için bir başarı, mezuniyet, evlilik ya da murada ermenin verdiği huzurun temsilcisidir. Rüyada rüya sahibini huzursuz eden ya da kötü görünümlü bir çelenk ise baştan savma yapılmış işlerin ya da başarısız olunmasına rağmen kapatılmış bir sayfanın temsilcisidir. Bu rüyanın sahibi bir şeyi sonlandırmış fakat bu sonlandırmadan tatmin olmamıştır.

 

Rüyadaki çelenk, çark ya da duvar saati gibi bu 360 derecelik yuvarlağı esas alan objelerin tümünün aslında numerolojide 12 sayısıyla derin bir simgesel bağlantısı vardır. Çünkü numerolojide 12 bir devri daimin sonu ve yeniden başlaması, reenkarnasyon ve turun tamamlanmasıyla ilgilidir. Bu sayı 360 derecelik Zodyak çemberindeki 12 burcun bir turu, 12 aydan oluşan bir yılı, bir saati, kısacası bir döngünün tamamlanma noktası ile ikinci döngünün başlama noktası arasındaki çizgiyi temsil eder. Bu sayı bir saatin tepesindeki 12 gibi 60 dakikalık turunu tamamlayıp yeni tura başlamayı ve bitiş çizgisine varmayı müjdeler. Gelişimin tamamlanışı, reenkarnasyonu ve yeniden doğuşu simgeler. Devri daimin bitiş noktasının simgesidir ve bu yüzden başarıyla kapanan bir sayfanın ardından açılacak yeni bir sayfayı müjdeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
atlı söz, iltifat duyulacağı anlamına gelir. Kişinin çevresi ile uyum içinde olacağına işaret eder. Ama çelenkin taze ve canlı çiçeklerden yapılmış olması gerekir.

Rüyada çelenk görmek kutlama ile yorumlanir. Rüyasinda bir abideye çelenk koydugunu görmek bir isinden dola yi takdirname alacagina, ögrenci ise diploma sahibi olacagina has ta ise ameliyat yapilacagina ve sagligina kavusacagina, evinin önüne çelenk koyuldugunu görmek bolluk ve berekete; kendisinin bir dügüne veya törene çelenk gönderdigini görmek büyük bir dev let adamindan hayirli bir haber alacagina delalet eder.

Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek, kibirli olmamaya ve gu­rurun zararlı olduğuna işarettir. Çelenk satın almak, aranızın açık olduğu kimselerle barışıp tekrar dostluk kurmaya, çelenk satmak saadete ve mutluluğa işarettir. Bir yere çelenk götürmek göreni, dostlarının ciddi bir tehlikeden kurtaracaklarına, fakat onun nan­körlük edip onların kıymetini bilmeyeceğine işarettir. Bir ölüye çelenk gönderdiğinizi görmek, bir yakınınızdan beklemediğiniz bir iyilik göreceğinize, çiçekçiye çelenk ısmarladığınızı görmek, siz­den iyiliklerini esirgemeyen dostlarınızı boş yere kırmakta oldu­ğunuza işarettir.Rüyada çelenk görmek veya yapraktan ve çiçekten yapılmış halkalar halinde bir çelenk boynuna taktığını gö­ren kimse, çevresi tarafından çok sevildiğine işaret eder.Rüyasında bir cenazeye çelenk gönderdiğini gören kimse, bir yakınından yardım göreceğine işaret ile yorumlanır.Rüyada çelenk görmek, bayramlar ve kut­lamalara işâret eder.Rüyada bir yere çelenk koyduğunu gör­mek, işindeki başarısından dolayı, alacağı takdirnameye işâret eder.Rüyada evinin önüne çelenk konulduğunu görmek, bolluk ve berekete işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Görmek

Rüyada çelenk görmek, bir eğlence mekânında dostlarla toplanmaya ve güzel bir haberi paylaşmaya alamet eder. Gönül hoşluğu içinde olmaya, sevdiklerine sıkı sıkı sarılmaya, bol ve koyu muhabbete, keyfin, sağlığın ve huzurun yerine gelmesine rivayet edilir. Rüyada çelenk görmek aynı zamanda gülerken ağlamak veya ağlarken gülmek şeklinde yorumlanırken bir yandan da rüya sahibinin başka inançları da öğrenme hevesi içine gireceğine alamet eder.
Rüyada Çelenk Almak

Rüyada çelenk almak, rüya sahibinin meslek hayatında bir merdiven daha atlayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine ve bu başarısı nedeni ile insanlar tarafından tebrik edileceğine işaret eder.
Rüyada Çiçek Çelenk Görmek

Rüyada çiçek çelenk görmek, rüyayı gören kişinin yumuşak mizaçlı, güler yüzlü, hoşgörülü ve sıcakkanlı kimse olması dolayısıyla herkes tarafından çok sevildiğine ve herkesçe arkasından iyi laflar edildiğine işaret eder.
Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada çiçek görmek, müjdeli haberler almaya, mutluluktan havalara uçmaya, heyecan dolu günler yaşamaya, maddi yükümlüklerden kurtulmaya ve dertlere merhem bulmaya delalet eder.
Rüyada Çiçek Tozu Görmek

Rüyada çiçek tozu görmek, kişiye müjdelenecek hayırlı bir habere işaret eder. Rüya sahibinin uzun zamandır sabırsızlıkla beklediği ve tüm hayatını baştan sona değiştirecek kadar güzel bir haberin nihayet kendisine geleceğine tabir edilir.
Rüyada Solmuş Çiçek Görmek

Rüyada solmuş çiçek görmek uğursuzluktur ve rüyayı gören kişinin ruhsal anlamda çökmesine neden olacak bir musibetin yaşanacağına işaret eder. Kişinin yıkılacağı, uzun süre kendine gelemeyeceği ve büyük bir hüsran yaşayacağı anlamına gelir.
Rüyada Renk Renk Çiçekler Görmek

Rüyada renk renk çiçekler görmek, her biri başka güzel duygular yaşatacak hayırlı ve uğurlu olayların meydana geleceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek ne anlama gelir kutlama ile yorumlanır. Rüyasında bir abideye çelenk koyduğunu görmek, bir işinden dolayı takdirname alacağına, öğrenci ise diploma sahibi olacağına hasta ise ameliyat yapılacağına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin önüne çelenk koyduğunu görmek bolluk ve berekete; kendisinin bir düğüne veya törene çelenk gönderdiğini görmek, büyük bir devlet adamından hayırlı bir haber alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek

Rüyada çelenk görmek, mutlu olmaya, tatlı söze, kutlama yapmaya, müjdeli sevineceğiniz bir haber almaya, rızkın genişlemesine, bolluğa ve berekete işaret eder. Rüyada çelenk görmek, kibirden uzak durmaya, fazla gururdan zarar göreceğini bilmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk aldığını görmek
Rüyada çelenk almak, dargın olduğunuz kimselerle barışmaya ve rüyayı sahibinin sevdiklerini ihmal ettiğine yorumlanır. Makam ve mevkinin artmasına, itibar kazanmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk sattığını görmek

Rüyada çelenk satmak, sevince ve mutluluğa işaret eder.
Rüyada çiçekçiden çelenk ısmarlamak

Rüyada çiçekçiden çelenk ısmarlamak, sizi sevip değer veren, koruyup kollayan insanları kırıyorsunuz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada halkalar halinde bir çelengi boynuna takmak

Rüyada halkalar halinde bir çelengi boynuna takmak, sevilip sayılan, değer gören birisiniz. Mutluluğa ve feraha çıkmaya, rahatlamaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir abideye veya bir yere çelenk koymak

Rüyada bir abideye veya bir yere çelenk koymak, rüya sahibi iş hayatındaki başarısından dolayı takdir görecek. Hasta kimse için şifa bulmaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada evinin önüne çelenk koyuldugunu görmek

Rüyada evinin önüne çelenk konuldugunu görmek, maddi anlamda rahatlığa, bolluk ve berekete işaret eder.
Rüyada bir yere çelenk götürmek

Rüyada bir yere çelenk götürmek, sevdikleriniz sizi belalardan kurtursa bile onlara nankörlük yapıyorsunuz.
Rüyada bir dügüne veya törene çelenk göndermek

Rüyada bir dügüne veya törene çelenk göndermek, devlet büyüklerinden haber almaya işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir ölüye çelenk göndermek veya Rüyada cenazeye çelenk göndermek

Rüyada bir ölüye çelenk göndermek veya Rüyada cenazeye çelenk göndermek, bir yakınınızdan ummmadğınız anda ummadığınız bir iyilik görecek, destek alacaksınız..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek aşk, arkadaşlık ve iyi haber olarak yorumlanmaktadır. Çelenkte bulunan çiçekler ise güzel bir haber duyacağınıza işaret eder. Çelenk aynı zamanda zevk sahibi bir insan olduğunuza dalalet eder. Rüyanızda bir cenazeye çelenk gönderdiğini gördüyseniz, ummadığınız insanlardan göreceğiniz büyük bir yardıma ve yeni bir arkadaşlığa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda bir düğüne çelenk gönderdiğinizi gördüyseniz, mutlu bir haber alacağınıza ve aşk evlilik teklifi alacağınıza işaret eder. Birileri için çelenk ısmarlamak ise, dostlarınızı boş yere kırdığınızı ifade eder. Dostlarınızla bu yüzden sorun yaşayacağınızı gösterir. Çelenk ve çiçek mutluluk olarak da yorumlanır. Çelenk rüya tabircileri tarafından genel olarak iyi şeyler yaşayacağınızı anlatır.Ama siyah çelenk dikkate beyaz çelenk görmek ise hayra işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder. (Ayrıca bakınız; çiçek.) Tatlı söz, iltifat duyulacağı anlamına gelir. Kişinin çevresi ile uyum içinde olacağına işaret eder. Ama çelenkin taze ve canlı çiçeklerden yapılmış olması gerekir. Rüyada çelenk görmek kutlama ile yorumlanır. Rüyasında bir abideye çelenk koyduğunu görmek bir isinden dola-yi takdirname alacağına, ögrenci ise diploma sahibi olacağına has-ta ise ameliyat yapilacağına ve sağlığına kavusacağına, evinin önüne çelenk koyuldugunu görmek bolluk ve berekete; kendisinin bir dügüne veya törene çelenk gönderdığını görmek büyük bir dev-let adamından hayırlı bir haber alacağına delalet eder. Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek, bir eğlence mekânında dostlarla toplanmaya ve güzel bir haberi paylaşmaya alamet eder. Gönül hoşluğu içinde olmaya, sevdiklerine sıkı sıkı sarılmaya, bol ve koyu muhabbete, keyfin, sağlığın ve huzurun yerine gelmesine rivayet edilir. Rüyada çelenk görmek aynı zamanda gülerken ağlamak veya ağlarken gülmek şeklinde yorumlanırken bir yandan da rüya sahibinin başka inançları da öğrenme hevesi içine gireceğine alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Almak

Rüyada çelenk almak, rüya sahibinin meslek hayatında bir merdiven daha atlayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine ve bu başarısı nedeni ile insanlar tarafından tebrik edileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Çelenk Görmek

Rüyada çiçek çelenk görmek, rüyayı gören kişinin yumuşak mizaçlı, güler yüzlü, hoşgörülü ve sıcakkanlı kimse olması dolayısıyla herkes tarafından çok sevildiğine ve herkesçe arkasından iyi laflar edildiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada çiçek görmek, müjdeli haberler almaya, mutluluktan havalara uçmaya, heyecan dolu günler yaşamaya, maddi yükümlüklerden kurtulmaya ve dertlere merhem bulmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek (defne çelengi):

Rüyada çelenk görmenin özünde “devridaim” ve “reenkarnasyon” teması yatar. Çelenk gördüğümüz rüyalarda aslında bir turu tamamlama, bitiş çizgisine varma sürecin sonuna başarıyla ulaşmak ve bulunur. Çelenk, çark duvar saati gibi 360 derecelik yuvarlakları esas alan objelerin tümünde sembolik benzerlik bulunur fakat çelenk daha çok olimpiyatları temsil eden bir sembol olduğu için daha çok galibiyet ve zafer anlamı taşımaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk aynı zamanda her başlayanın bir bitişinin olduğunu hatırlatan bir objedir. Bu yüzden daha önce başlatılmış bir sürecin artık sonuna gelindiğinin ve bir sayfayı kapatarak yeni bir sayfanın rüya sahibinin hayatında açılacağının müjdecisidir. Bu yüzden çelenk genellikle başarı, mezuniyet, evlilik ya da bir yarışı kazanmak gibi olumlu anlamlar içerir. Bu rüya aynı zamanda başarıyla tamamlanan bu sürecin kişinin hayatında bir dönüm noktası olacağının da altını çizer. Kısacası, rüyasında çelengi gören bir işi tamamlar, aklından çıkarır ve rahatlar. Bu yüzden rüyada çelenk başarı ve mutluluğun tadını çıkarmanın müjdecisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek olmayan ve bir türlü sonuca ulaşmayan işlerin de artık sonuca ulaşacağını müjdeler. İki ucu birbirine bağlı olan bir çelenk aslında bir türlü birleşmeyen 2 noktanın (başlangıç ve son) birleşmesi, bazen de kavuşamayanların kavuşmasının simgesidir. Bu yüzden bu rüyayı gören kişi gurbeteyse sevdiklerine kavuşur ve kucaklaşır. Bir amaca ulaşmayı uzun zamandır arzulayan kişiler için de çelenk rüyası o çok beklenen arzuya kavuşma anının ve yaşanacak sevincin temsilcisidir. Kısacası, iki ucu bağlı ve birleşmiş bir defne çelengi daima herkes için birine ya da bir arzuya kavuşmanın simgesidir ve olumlu rüyalardandır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyadaki çelenk, çark ya da duvar saati gibi bu 360 derecelik yuvarlağı esas alan objelerin tümünün aslında numerolojide 12 sayısıyla derin bir simgesel bağlantısı vardır. Çünkü numerolojide 12 bir devri daimin sonu ve yeniden başlaması, reenkarnasyon ve turun tamamlanmasıyla ilgilidir. Bu sayı 360 derecelik Zodyak çemberindeki 12 burcun bir turu, 12 aydan oluşan bir yılı, bir saati, kısacası bir döngünün tamamlanma noktası ile ikinci döngünün başlama noktası arasındaki çizgiyi temsil eder. Bu sayı bir saatin tepesindeki 12 gibi 60 dakikalık turunu tamamlayıp yeni tura başlamayı ve bitiş çizgisine varmayı müjdeler. Gelişimin tamamlanışı, reenkarnasyonu ve yeniden doğuşu simgeler. Devri daimin bitiş noktasının simgesidir ve bu yüzden başarıyla kapanan bir sayfanın ardından açılacak yeni bir sayfayı müjdeler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenkler tüm bunların yanı sıra reenkarnasyon, yeniden doğuş ya da yeniden başlamaya yönelik bilgiler de içerir. Rüya sahibi bir işi bitirir, aklından çıkarır ve geçmişe bir set çekerek kendisi için yeni bir sayfa açar. Aynı zamanda kişi için bir başarı, mezuniyet, evlilik ya da murada ermenin verdiği huzurun temsilcisidir. Rüyada rüya sahibini huzursuz eden ya da kötü görünümlü bir çelenk ise baştan savma yapılmış işlerin ya da başarısız olunmasına rağmen kapatılmış bir sayfanın temsilcisidir. Bu rüyanın sahibi bir şeyi sonlandırmış fakat bu sonlandırmadan tatmin olmamıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çelenk rüyaları genellikle “kazanmak” ve “ödül almak” temalarıyla bağlantılıdır. Aynı zamanda yaşam yolculuklarımızda karşımıza çıkan engelleri aşmayı ve ortadan kaldırmayı da müjdeleyebilirler. Tarot ve semboller dilinde de çelenk daima son kartlarda bir bitiş çizgisine varmanın temsilcisi olarak vurgulanmıştır. Bu sembol Tarotun en son kartı olan dünya kartında çok belirgin bir şekilde resmedilmiş ve başarı ve zafer sembolü olarak yorumlanmıştır. Dünya kartı bir döngünün tamamlanmasın, reenkarnasyonun ve yenilenen enerjinin simgesidir. Yeni başlayacak döngü ile başarıyla tamamlanmış döngü arasındaki sınır çizgisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen çelenk aynı zamanda bir başarı sonrası ödülün alınacağı noktanın simgesidir. Rüyasında çelengi gören kişi öğrenci ise mezun olur ve diplomasını eline alır, işsiz ise iş bulur, ilişkisi olan için bu rüya evlilik ya da aşta başarı müjdecisi bir rüyadır. Kısacası, rüyada çelenk herkes için murada ermek ve bir dileğin olmasıyla ilgilidir. Bu rüyayı gören kişi çelengin büyüklüğüne ve rüya sahibinde nasıl bir etki uyandırdığına bakarak yorumu yapmalıdır. Çünkü çok büyük bir çelenk çok büyük bir arzuya kavuşmaya, ufak çelenk ya da çelenkler ise daha ufak engelleri aşmaya delalettir.

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İmamı Nablusi Rüya Tabirleri : Rüyada görülen çelenk, kibirli olmanın size zararı dokunduğunu ifade eder. Çiçekçiye bir çelenk siparişi verdiğinizi görmek, sizden sevgi ve iyiliklerini esirgemeyen insanları görmezden gelip, onları kırmakta olduğunuza işarettir. Bir ölüye çelenk gönderdiğinizi görmek, bir yakınınızdan iyilik görmeye yorulur. Bir yere çelenk götürdüğünüzü görmek, götürdüğünüz in­sanlara nankörlük etmeye yorulur. Rüyada çelenk satmak ailece mutluluğa, çelenk almak ise aranızın açık olduğu bir insanla tekrar dost olmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek, çelenk rüyası tatlı söze, size yönelik yapılan iltifatlara, sevinç ve üzüntüye, güzel haberler sunmaya işaret etmektedir. Rüyalarında çelenk gören kimseler, sevdikleri insanlara karşı bağlılıklarını her fırsatta dile getirerek onlara sıkı sıkıya bağlı kalırlar. Bu rüya hoş sohbete, keyifli anlara, birlikteliğe, aile üyelerinizle bir araya gelmeye, her şeye rağmen kendinizle barışık yaşamaya yorumlanmaktadır. Denge bozukluğu şeklinde de gösterilen çelenk tabiri kişinin birden fazla duyguyu içinde yaşayarak hayatında anlık değişimlere yer vereceğini gösterir. Bu değişimlere örnek verecek olursak anlık ağlama ya da gülme halleri, ortama uygun olmayan davranışlarda bulunmak şekilleridir. Kutlama şeklinde de gösterilen çelenk rüyası, yaşayacağınız duygu yüklü anıları da simgeler. Örneğin hasta kimseler için sağlığa kavuşmaya, bekar kimseler için hayırlı kısmeti, evli kimseler içinde sağlıklı bebeği ve yükselebileceğiniz işe sahip olmayı gösterir. Çelenk rüyası için son olarak ta devlet erkanında bir kimseden hayırlı bir haber alacağınız şeklinde yorum yapabiliriz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Taşımak

Rüyada çelenk taşımak, size yardım elini uzatan bir kimseyi boş çevirmemeye, hayatınızın büyük bölümünü iyiliklerle ve güzelliklerle süslemeye yorumlanır. Rüyasında çelenk taşıdığını gören kimse, oldukça başarılı duruşuyla ve yaptıkları ile örnek teşkil etmiş, her türlü makama ulaşma becerisine sahip kimsedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Almak

Rüyada çelenk almak, çelenk almak, rüyası devlet erkanında yer almaya, mesleki yaşamınızı daha da güzel kılacak önemli başarılara imza atacağınızı işaret eder. Rüyasında çelenk aldığını gören kimse, yakın zaman da hediye ve değerli övgülere layık gösterilerek gerek toplum karşısında gerekse aile hayatında unutamayacağı güzel anlar yaşar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Çelenk Görmek

Rüyada çiçek çelenk görmek, bu rüya güler yüzlü, hoş sohbetli, keyifçi, söylemleri ve davranışları ile bulunduğu her ortama renk katabilen kimselere yorulur. Rüyada çiçek çelenk almak, başarıya, saygınlığa, övgüye, ticari başarıya, yaşanılan hayata renk getirmeye sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renk Renk Çiçekler Görmek

Rüyada renk renk çiçekler görmek, rüyada görülen renk renk çiçekler birbirinden güzel hayırlı haberlere, keyfinizin yerine gelmesine, hayatın her karesinden keyif duyacağınıza yorumlanır. Rüyada görülen renk renk çiçeklerinin her biri sizi farklı heyecan ve duygulara sürükler. Bu rüya sizin için oldukça hayırlı ve güzel rüyadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada çiçek görmek, çiçek rüyası alacağınız hayırlı ve güzel habere, keyfinizin yerine gelmesine adata mutluluktan uçacağınızı işaret eder. Rüyasında çiçek gören kimseler, hayatı dolu doluya yaşayarak yaptıkları her işten ayrı keyif alırlar. Çiçek rüyası, özgürlüğün, saadetin, hayırlı eş ve arkadaşın en güzel simgesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Görmek, rüyayı gören kişinin çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sevincinin daim olacağına işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntılarının son bulacağına, güzel haberler alacağına ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin çok güzel bir hayata sahip olacağına ve huzurunun daim olacağına alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk almak yeni bir işe, başarılı bir hayata, güzel gelişmelere ve şansın açık olmasına, kimseye muhtaç olmamaya delalet eder. Rüyada çelenk almak ve götürmek ise sevdiklerini kaybetmeye ve zorlu ve sıkıntılı bir hayata, eldeki imkanların azalmasına ve darlık içinde yaşamaya yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çelenk Görmek Tabiri

rüyada çelenk görmek, mutlu bir olaya, kamuya ve özel sektöre ait bir işletmenin açılışına işarettir.

cami avlusunda çelenk görmek,bir kimsenin vefatına işarettir.

rüyada bir evin önünde siyah çe­lenk görmek, o evden bir cenazenin çıkmasına işarettir.

rüyada hastası bulunan bir evin önünde rengârenk çelenk veya çi­çek demetleri görmek, hastanın şifa bulup iyileşmesine işarettir.

bazan rüyada çelenk görmek, ya­bancıların örf ve âdetlerini benimse­meye de işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada çelenk görmek, bayramlar ve kutlamalara işâret eder. Rüyada bir yere çelenk koyduğunu görmek, işindeki başarısından dolayı, alacağı takdirnameye işâret eder. Rüyada evinin önüne çelenk konulduğunu görmek, bolluk ve berekete işâret eder.

Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Çiçek.)

Tatlı söz, iltifat duyulacağı anlamına gelir. Kişinin çevresi ile uyum içinde olacağına işaret eder. Ama çelenkin taze ve canlı çiçeklerden yapılmış olması gerekir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek kutlama ile yorumlanir. Rüyasinda bir abideye çelenk koydugunu görmek bir isinden dola-yi takdirname alacagina, ögrenci ise diploma sahibi olacagina has-ta ise ameliyat yapilacagina ve sagligina kavusacagina, evinin önüne çelenk koyuldugunu görmek bolluk ve berekete; kendisinin bir dügüne veya törene çelenk gönderdigini görmek büyük bir dev-let adamindan hayirli bir haber alacagina delalet eder.

Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çelenk görmek, bir eğlence mekânında dostlarla toplanmaya ve güzel bir haberi paylaşmaya alamet eder. Gönül hoşluğu içinde olmaya, sevdiklerine sıkı sıkı sarılmaya, bol ve koyu muhabbete, keyfin, sağlığın ve huzurun yerine gelmesine rivayet edilir. Rüyada çelenk görmek aynı zamanda gülerken ağlamak veya ağlarken gülmek şeklinde yorumlanırken bir yandan da rüya sahibinin başka inançları da öğrenme hevesi içine gireceğine alamet eder.

Rüyada çelenk görmek, kibirli olmamaya ve gu­rurun zararlı olduğuna işarettir. Çelenk satın almak, aranızın açık olduğu kimselerle barışıp tekrar dostluk kurmaya, çelenk satmak saadete ve mutluluğa işarettir. Bir yere çelenk götürmek göreni, dostlarının ciddi bir tehlikeden kurtaracaklarına, fakat onun nan­körlük edip onların kıymetini bilmeyeceğine işarettir. Bir ölüye çelenk gönderdiğinizi görmek, bir yakınınızdan beklemediğiniz bir iyilik göreceğinize, çiçekçiye çelenk ısmarladığınızı görmek, siz­den iyiliklerini esirgemeyen dostlarınızı boş yere kırmakta oldu­ğunuza işarettir.

Rüyada çelenk görmek veya yapraktan ve çiçekten yapılmış halkalar halinde bir çelenk boynuna taktığını gö­ren kimse, çevresi tarafından çok sevildiğine işaret eder.

Rüyasında bir cenazeye çelenk gönderdiğini gören kimse, bir yakınından yardım göreceğine işaret ile yorumlanır.

Rüyada çelenk görmek, bayramlar ve kut­lamalara işâret eder.

Rüyada bir yere çelenk koyduğunu gör­mek, işindeki başarısından dolayı, alacağı takdirnameye işâret eder.

Rüyada evinin önüne çelenk konulduğunu görmek, bolluk ve berekete işâret eder.
Rüyada Çelenk Görmek İslami Tabiri

Sevinç ve üzüntüye; katı kalpliliğe ve ecnebi adetlerini benimsemeye delalet eder. ( Ayrıca )

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13078
Dün : 23857
Toplam : 48071411
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...