Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
495 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada Çiçek Toplamak

Rüyada çiçek toplamak, kişinin gelecek günler için maddi ve manevi her türlü birikim yaptığı anlamına gelir. Bu kimse, ilerleyen zamanlarda sıkıntıya düşmemek için kendini şimdiden garantiye almaya başlayacaktır. Maddi açıdan parasının bir kısmını biriktirmeye başlayacaktır. Ayrıca manevi anlamda da güvenilir bazı dostlar edinecektir. Gelecekte başkalarına muhtaç olmamak için elinden geleni yapıyor demektir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Çiçek Toplamak

Rüyada çiçek toplamak, rüyayı gören kişinin dürüst, şefkatli ve çok iyi birisi olduğuna işarettir. Rüya sahibi böyle birisi olduğu halde zor durumlarda kendisine destek olacak ve yardım edecek birisini bulamayacağına işarettir. Rüya sahibinin iş yerinde yaşadığı büyük problemleri ortadan kaldırmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Bkz: Nilüfer Çiçeği (Suçiçeği) Görmek, Çiçek Tohumu, Çiçekçi
Rüyada Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada çiçek topladığını görmek, rüya sahibi eğer bekar ise hayırlı bir kısmeti olacağı anlamına gelmektedir. Eşi ile mutlu bir hayat süreceğine ve hayatında daha uyumlu bir insan daha uyumlu bir eş olacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Evliliğinde ömrü boyunca sorun yaşamayacağına ve hayırlı evlatlarının olacağına delalettir.
Rüyada Birinin Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada birinin çiçek topladığını görmek, rüya sahibinin hayatında yaşayacağı olaylara duygusal yaklaştığı anlamına gelmektedir. İş hayatında, ortaklık veya iş arkadaşları ile iş birliğinde fikir ayrılıkları yaşayacağına işarettir. Bu tür zorluklara duygusal yaklaşımdan dolayı daha da işleri zorlaştıracağı anlamına gelmektedir. İlişki hayatında, partneri ile yaşayacağı kıskançlık kavgaları yüzünden oldukça üzüleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada birinin çiçek topladığını görmek tabiri, rüya sahibinin uzun zamandır görmediği aile üyesi ile buluşacağı anlamına gelmektedir. Kişinin hayatında hasretliğin biteceğine ve geleceğinin çok iyi olacağına işarettir.
Rüyada Beyaz Çiçek Toplamak

Rüyada beyaz çiçek toplamak, rüya sahibinin eğitim ve iş hayatında yürüdüğü yolda çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir. İş hayatında düzgün ve derin dostluklar kuracağına alamet edilmektedir. İş arkadaşlarına ve işine verdiği saygıdan dolayı çevresi tarafından örnek bir şekilde gösterilmektedir. Rüya sahibi eğer öğrenci ise eğitim hayatında yurt dışı gibi fırsatları yakalayacağına delalettir. Eğitim hayatındaki bu başarısı, gelecek hayatını da derin bir şekilde etkilemektedir.

Rüyada beyaz çiçek toplamak ne demek: Rüya sahibinin anne veya babası ile sorunlar yaşayacağı anlamına da gelmektedir. Aile hayatında uzun bir dönem huzursuz dönemler yaşayacağına delalettir.
Rüyada Sarı Çiçek Toplamak

Rüyada sarı çiçek toplamak, rüyayı gören kişinin hayırlı işlere gireceğine delalettir. İş hayatına uzun süredir atıldıysa makamının artacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüya sahibi eğer daha okuyorsa, okul hayatında bazı yanlış anlamalar yüzünden başının derde gireceğine delalet edilmektedir.

Rüyada sarı çiçek toplamak nedir, rüya sahibinin eşi veya sevgilisi tarafından ihanet göreceğine işarettir. Rüya sahibi bekar ve sevgilisi yoksa yakın dostu tarafından haksızlığa maruz kalacağı anlamını taşımaktadır.
Rüyada Pembe Çiçek Toplamak

Rüyada pembe çiçek toplamak, hayatında her şey yolunda giderken bir sebeple ciddi sıkıntılar çekeceğine delalettir. İş hayatında, iş arkadaşları ile büyük kavgalar yaşayacağı şekilde yorumlanmaktadır. Yaşayacağı bu kavgadan dolayı işini kaybetme noktasına gelebilmektedir. Rüya sahibi eğer işsizse, hayatında daha büyük maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir. Bu sıkıntılarından dolayı aile bireylerine veya yakın arkadaşlarına borçlanacağına delalettir. Ayrıca rüya sahibi yolcu veya gurbette ise evine döneceğine işarettir.
Rüyada Kırmızı Çiçek Toplamak

Rüyada kırmızı çiçek toplamak, rüya sahibi eğer çalışıyorsa iş hayatında çok büyük zaferlere imza atacağına delalettir. İşini eğer ticaret üzerine yapıyorsa, ticaret ehli olacağına ve saygın bir iş insanı olacağı şekilde yorumlanmaktadır. İş hayatında yapacağı yeniliklerden ve çok büyük projelerden çok küçük projelerine kadar çalışacağına alamet edilmektedir. Rüya sahibi eğer işsiz ve iş arıyorsa, kısa sürede hayırlı bir iş bulacağı anlamına gelmektedir.
Rüyada Ağaçtan Çiçek Toplamak

Rüyada ağaçtan çiçek toplamak, rüya sahibi için birden fazla anlamlara gelmektedir. Rüyayı gören kişinin büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına işarettir. Bu zararları ortadan kaldırabilmek için çok büyük uğraşlar vereceği anlamı taşımaktadır. Ekmek parası için çok fazla alın teri dökeceğine alamet edilmektedir.

Rüyada ağaç çiçekleri toplamak tabiri, rüya sahibinin aşk ve aile hayatında başına bazı belaların geleceğine işarettir. Kişinin ailesi veya eşi ile ciddi sorunlar yaşayacağı anlamına gelmektedir. Farklı nedenlerden dolayı eşinden veya sevgilisinden ayrılmaya işarettir. Rüya sahibinin elinde bulunduğu imkanları düzgün bir şekilde değerlendiremeyip, fırsatlarını kaçıracağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Toplamak

Rüyada çiçek toplamak, rüyayı gören kişinin özverili, fedakâr ve hırslı oluşu sayesinde başarıya giden yolda galibiyet elde edeceğine rivayet edilir. Rüya sahibinin kendisi için hayırlı olacak, ona hem mutluluk, kazanç hem de bolluk, bereket ve zenginlik getirecek, önemli işler yapacağı anlamına gelir. Bu rüya, şansın ve kısmetin açılacağı, geleceğin de parlak olacağı şeklinde kabul edilir.
Rüyada Çiçek Topladığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, isteklerine, hayallerine, arzularına kavuşma şansına nail olacağına ve her konuda muradına ereceğine işaret eder. Rüya sahibinin kendi dünyasında mutlu olacağına bunun da meslek hayatına etki ederek kendisini için büyük bir avantaj getireceğine yorulur.
Rüyada Beyaz Çiçek Toplamak

Rüyasında beyaz çiçek topladığını gören kişi, kafasına koyduğu ve elini attığı her işte üstün başarılar elde edecek demektir. Rüya sahibinin her yola temiz ve iyi niyetlerle çıkacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına alamet eder.
Rüyada Sarı Çiçek Toplamak

Rüyada sarı çiçek görmek ya da toplamak iyi değildir ve uğursuzluk sayılır. Rüyayı gören insanın hayal kırıklığına uğrayacağı, mutsuz, üzgün ve hasta olacağı, kötü günler geçireceği ve bu dönemi atlatmak için bir hayli çaba göstermek zorunda kalacağı şeklinde açıklanır.
Rüyada Kırmızı Çiçek Toplamak

Rüya sahibinin özel hayatında çok güzel, mutluluk verecek ve heyecan yaratacak gelişmelerin olacağına alamet eder. Kişi, gönül işlerinden yana çok şanslı olacak, gönül ve ruh eşini bularak gerçek aşkı yaşayacak demektir.
Rüyada Mavi Çiçek Toplamak

Rüya sahibinin yaptığı işler sayesinde istediği noktaya geleceğine ve kaderinden de, yaşamından da razı olacağına rivayet edilir. Kişi, hedeflerine giden yolda yılmadan, azmederek ve inanarak ilerleyecek, yaşadığı güzel günler için de Allah’a şükredecektir diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Toplamak Görmek

Rüyada Çiçek Toplamak Kişi Rüyasında çiçek topladığını görmüşse, rüya sahibi için fedakâr, özverili ve çalışkan oluşu sayesinde başarılı olmak yolda galibiyet elde edeceğine tabir edilir. Rüya sahibi kendisi için hayırlı ve faydalı olacak, kendisi için mutluluk, bol kazanç ve bolluk, bereket aynı zamanda zenginlik getirecek, kazançlı işler yapacağı yorumlanmaktadır. Rüyada çiçek toplayanın kısmetinin ve şansının yaver gideceği aynı zamanda istikbalinin parlak olacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Çiçek Toplamak

Rüyasında mavi renkli çiçekler topladığını gören kişi, çalışmaları sayesinde istediği başarıya ve hedefe ulaşacağına ve yaşantısından ve kaderinden mutlu olacağına tabir edilir. Kişi hedeflerine ulaşmak için azimle yılmadan inancını kaybetmeden çalışmaya devam edecek ve çalışmalarının sonucunda kazanacağı rahat yaşam için Allah’a dualar şükürler edeceğine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Toplamak

Kişi Rüyasında beyaz çiçek topladığını görmüşse, Aklına koyduğu ve yapmayı planladığı her işte başarılı olacağına yorumlanır. Rüya sahibi için: başladığı her işte iyi niyetli ve hoş görüsüyle başlayacağına ve çalışmaları sonucu Allah’ın İzni ile varmak istediği başarıya, rahata ve huzura kavuşacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sarı Çiçek Toplamak

Rüyada sarı çiçek toplamak veya görmek iyi değildir ve uğursuzluk olarak yorumlanır. Rüya sahibi için bu rüyanın yorumu: üzüntü, hayal kırıklığı, üzüleceğine, mutsuz olacağına ve hasta olacağına çok kötü günlerin kişiyi bekleyeceğine ve büyük hayal kırıklıklarına yorumlanır. Bu durumdan kurtulması için çok büyük çalışmalar ve maddi, manevi büyük çalışmalar yapması gerekeceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Topladığını Görmek

Rüya sahibi için bu rüya, hayallerine, arzu ve isteklerine kavuşacağına muradına nail olacağına yorumlanır. Aynı zamanda kişinin çok mutlu olacağına, bu huzur çalışma hayatına büyük katkı ve başarılar sağlayacağına yorumlanır..
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Çiçek Toplamak

Rüya toplanan kırmızı çiçek kişinin ailevi hayatında ve kişisel hayatında mutlu günlerin işaretçisi ve mutluluğun yakın olmasına yorumlanır. Rüya sahibi gönül işlerinden yana oldukça şanslı olacak,  ruh eşini ve gönül bularak gerçek aşkı yaşayacağına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek toplamak sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek, şansınızı ve talihinizi arttıracak sevinçli haberler almaya işaret edebilir. Rüyada  çiçek toplamak mutlu, refah içinde, sevincin ve neşenin hiç eksik olmadığı güzel bir yaşama işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Rengarenk Çiçek Toplamak

Rüyada kırmızı, beyaz, sarı, pembe, mavi, mor, turuncu, yeşil, siyah, kara, eflatun ve daha farklı renklerde çiçek yada çiçekler toplamak sizi sevindirecek farklı farklı olaylara işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve  Çiçeği Toplamak

Rüyada kiraz, elma, kaysı, şeftali, nar, armut, portakal, limon, erik çiçeği toplamak iyi bir insana, kısmetli işlere, ferahlık, arzu edilen şeylerin yerine gelmesi, huzurlu bir yaşama ve doğru yola götüren kimseye işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yasemin çiçeği toplamak rüyada görülen çiçek eğer ağaç ya da çiçek beyaz ise hoş, alımlı, göze hoş gelen, güzel bir bayana, eğer görülen ağaç yada sarı renkli ise pekte güzel olmayan bir bayana işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ortanca çiçeği toplamak kalbinde kötülük taşımayan, insanlara zararı dokunmayan, hoşgörülü, kibar ve kafası çalışan bayan ve erkeklere işaret edebilir. Rüyada mavi, mor, pembe, kırmızı ve farklı renk renkli ortanca çiçek görmek farklı şekillerde tabir edilebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada manolya çiçeği  toplamak bereketli ve bolluk içinde yaşama işaret edebilir. Rüyada manolya çiçek rüyayı gören kişi için mutluluk ve sevince işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lavanta çiçeği  toplamak rüyayı gören kimsenin evinde refah, huzur, mutluluk, iyilik ve sevinç halinin hakim olacağına işaret edebilir. Rüyada lavanta çiçek rüyayı gören kimsenin umutlu olması gerektiğine ve gelecek için umuda işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şebboy çiçeği  toplamak sözüne ve yaptığı davranışlara güvenebileceğiniz bir insan olduğunuza ve huy olarak dürüst bir kişilik yapısına sahip olduğunuza işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada lavanta çiçeği  toplamak sizi şaşkına çevirecek ve iç dünyanızı altüst edecek bir takım değişik durumlarla karşılaşmaya işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sıklamen çiçeği  toplamak eğer rüyayı gören kimse çok hoş olmayan bir renkte sıklamen görmüşse aşk hayatı ile ilgili çeşitli söylentilere işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada süsen çiçeği  toplamak pekte iyi sayılmaz. Rüyada süsen çiçeği görmek siz ve çevrenizdekiler için çok hoş olmayan kötü durumlara işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada açelya çiçeği  toplamak eğer rüya sahibi açelya çiçeğini açelya çiçek açtığı zaman görmüş ise yenilik ve hoş olmaya, iyi işlere ve damak tadına hitap lezzetlere işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiğdem çiçeği  toplamak çok nadir olarak rastlanan bize sunulmuş şeylere, tabiat olarak iyi huylu ve temiz kimseye ya da sizi mutlu edecek sevinç ve neşeli hallere işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ayçiçeği  toplamak talih ve baht konusunda bir iyileşmeye ve sizin için sıkıntı verecek durumlarla ilgili olumlu gelişmeler olacağına işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada narçiçeği  toplamak çevrenizdeki yakınlarınızdan ve akrabalarınızdan bir kimsenin ya da sizin için çok önemli olan çok sevdiğiniz çocuklarınızdan birisinin evlilik törenlerinde yanlarında bulunulacağınıza işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hanımeli çiçeği  toplamak çevrenizde bulunan uzak ya da yakın tüm insanların size gıpta ile bakacağı bir iyilik ve mutluluk haline işaret edebilir.

Rüyada aslanağzı çiçeği  toplamak hal ve hareketleri bakımından çevresi ile uyumlu bir kişiliğe işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kamelya çiçek  toplamak yaşantınızda önemli değişiklikler olacağına ve yeni insanlar ile tanışacağınıza işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaktüs çiçeği  toplamak kısmet olarak yorumlanabilir. Rüya tabiri kaktüs ya da rüya tabirleri kaktüs görmek duygusal dünyanızda bazı baskılar oluşturduğunuza işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akasya çiçeği   toplamak sizin için çok iyi havadisler almaya işaret edebilir. Rüyada tabiri akasya, rüya tabirleri akasya görmek sizin yaşadığınız sorunların en kısa süre içerisinde biteceğine işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kardelen çiçeği  toplamak birçok konuda içinizde umut pırıltıları olduğuna ve size uğur ve şans yolunuzu açacak getirecek değişik fırsatlarla karşı karşıya kalabileceğinize işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sümbül çiçeği  toplamak mal ve mülk bakımından meydana gelecek ve sizi refaha ulaştıracak bolluğa işaret eder. Rüyada sümbül koklamak, kokusu itibar görmeye ve zenginlikte artışa işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada menekşe çiçek  toplamak göz alıcı güzelliğe sahip ve bir o kadarda nazlı bayana, dostluk, ahbaplık ve sohbet muhabbete işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada orkide çiçeği  toplamak ya da toplamak hayatınızda bazı değişikliklere neden olacak bir haber alamaya ve aldığınız haberin sizi çok mutlu edecek güzel bir haber olacağına işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada leylak çiçeği  toplamak sizi mutlu edecek ve mutlu olacağınız güzel bir gönül macerasına ve sizin tarafınızdan çok istenilen ve beğenilen birisi ile aşka işaret edebilir.

Rüyada kasımpatı çiçeği  toplamak sevgili ile edilecek küçük ya da büyük bir münakaşaya işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Dikkat edilirse rüyada çiçek toplamak genel anlamda olumlu yönde tabir edilmektedir. Ancak toplanan çiçeğin rengi ve niteliği rüyanın yorumunu tamamen değiştirebilmektedir. Bu bakımdan rüya gören kişi rüyadaki diğer detayları da hesaba katarak bir değerlendirme yapmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz çiçek toplamak

Beyaz çiçek topladığını gören kişi amacına nail olur, çok istediği bir arzusuna kavuşur. Beyaz çiçek gören kişinin iş yaşamında başarılı olacağı ve özel hayatında da mutluluğa ereceği tabiri yapılır.

Bir kişi rüyasında beyaz çiçek toplayıp sonra da onları yere attığını görürse bu durum kişinin kendi eli ile kendisine zarar vereceği anlamında yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİÇEK TOPLAMAK
Rüyada çiçek topladığını gören kişinin ruhu güzelleşir. Güzel ve temiz düşüncelere sahip olur. Hayata olumlu bakar ve hayallerine kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bahçeden çiçek toplamak
Rüyada bahçeden çiçek toplamak, toplanan çiçekler ilgili olarak sevinçli bir sürpriz.
Rüyada papatya toplamak
Rüyada papatya toplamak, genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarladan Çiçek Topladığını Görmek
Rüyada tarladan çiçek toplamak, kişinin dileklerinin gerçekleşeceğine, bir şans oyununundan bol miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Toplamak
Eğer rüyanızda çiçek topladığınızı görüyorsanız, emek ettiğiniz ve uzun zamandır gerçekleşmesini beklediğiniz dileklerinizden bir haber alacağınız müjdelenmiştir. Topladığınız çiçeklerin dikenleri varsa başarıya giden yolda bazı zorlauklara takılabileceğinizin ve dikkatli olmanızın uyarısıdır. Eğer topladığınız çiçekleri birine veriyorsanız, başarınızı sevdiklerinizle de paylaşacağınız, sizin elde edeceğiniz kısmetlerden yakınlarınızın da faydalanacağı söylenebilir.
Rüyada çiçek toplamak aynı zamanda rakiplerinizi alt ederek başarı kazanacağınız bir durum veya olayın içerisinde bulunacağınız anlamına da gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİÇEK TOPLAMAK
Rüyada çiçek toplamak ruh güzelliğine, hayatın güzel geçmesine ve kötü düşüncelere sahip olmamaya, hayata sürekli olumlu bakmaya tabir edilir. Rüyada çiçek toplamak görmek bazen ise hayatın dertlerinden kurtularak hayatın yoluna girmesine ve başarılı olmaya da işaret eder.
Rüyada Doğada Çiçek Toplamak
Rüya sahibinin hercai bir kişilikte olduğuna veya öyle biri ile tanışacağı ve ona aşık olacağı anlamına gelir. Kısa süreli bir ilişkiyi de temsil eden bu rüya, güzelliklere düşkün, özgür ve naif bir kişiliği de temsil eder. Böyle biri ile tanışmak, karşılaşmak veya bir ilişki yaşamak gibi bir çok anlama gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Toplamak
Rüyada çiçek toplamak, bereket manasında tabir edilir. Rüyada çiçek görmenin kendisi gibi olumlu rüya olan çiçek toplamak, kişinin niyetine göre tabir farkına uğrayabilir. Rüyayı gören kişi çiçekleri, ne için topluyorsa yorumlar farklılaşır.
Rüyada dağda bayırda çiçek toplamak, ferahlatıcı ortamdan uzak kalmaya işaret eder. Rüya sahibinin istemediği insanlarla ve ortamlarla karşılaşması manasına gelir. Rüyada çiçek toplamak, ağır başlı insanlarla münasebet kurmaya hikmettir. Kişinin, rüyada hayır sahibi insanlarla tanışması manasına gelir.
Rüyada çiçek topladığını görmek
Pek yakın bir zamanda hayırlı bir haberin alınacağına dair müjdedir. Kişi çiçekleri tek başına topluyorsa bu durum kısmetin açılmasına delalet eder. Ancak kişi kalabalık bir grupla birlikte çiçek topladığını görürse zenginlik manasındadır.
Rüyada çiçek topladığını gören kişinin işsizse iş bulacağı, herhangi bir işte çalışıyorsa da işinde başarılı olacağı tabiri de yapılmaktadır.
Rüyada Tarladan Çiçek Toplamak
Tarladan kır çiçeği topladığını görmek dileklerin gerçek olmasına yorumlanır. Hayırlı haberler alarak sevinmek, gebe kalmak ve evlilikte mutluluğun daim olması şeklinde de yorumlanır. Hangi yaştan olursa olsun, tarladan çiçek topladığını gören beyler eşlerinden yana çok şanslı olurlar ve karakter olarak uyum içinde yaşayacakları biriyle ömür boyu mutlu olurlar. Bayanlar için tarladan çiçek toplamak ise, maddi değeri oldukça yüksek bir ziynet eşyası hediye almak, düşmanları kıskandırmak, eşten sürekli ilgi görmek ve güzellik açısından büyük beğeni toplayan biri olmak demektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

423 Aktif
0 Üye ve 423 misafir
Bugün : 11186
Dün : 23857
Toplam : 48069522
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...