Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
520 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyayı gören kişinin hayatına büyük maddi kazançlar girecek. Rüyada çiçek sulamak bolluk ve bereketi simgeler. İşleriniz büyüyecek ve kazancınız artacak. Büyük planlarınız var ve bunları gerçekleştireceksiniz. Şanslı bir döneme girdiğiniz gibi kısmet sizlerle olacak. Rüyayı gören kişinin maddi sıkıntıları sona erecek.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

32 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada çiçek sulamak, yaşam mücadelesinde her anlamda beklentilerinizin karşılanmasına, Yaradanın rahmet ve bereketine vakıf olmaya işaret eder. Gören kişilerin ufak sıkıntılar dışında hayatında büyük ölçekli sorunlar yaşamayacağına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya rızkın bolluğuna, elde olan malın bereketli olacağına rivayet edilir. Genç kişiler için yaşamlarının istedikleri süreçte ilerleyeceğine, evli olanların eşleri ile güzel bir yuva ve hayırlı evlatlara sahip olması olarak da tabir edilir. Salih rüya olmak ile beraber, kişinin attığı her adımda Allah rızasını gözeten biri olmasına, bu durumun iş ve özel yaşamına olumlu bir şekilde yansıyacağına yorulur. Aynı zamanda gönülden geçene kavuşmaya, hayatın size güzellikler şans ve imkanlar sunacağına yorumlanır. Rüyada çiçek sulamak, ile ilgili farklı terimler için makalemizin devamını takip edebilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı bizlere yorum bölümünden iletebilir, değerli hocalarımızdan tabirini isteyebilirsiniz.

Rüyada Çiçek Sulamak Ne Demek

Rüyada çiçek sulamak, hayattan payını düşeni almaya, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürmeye işaret eder. Görülen bu rüya atılan adım ve alınan kararların yerinde olacağına, rüya sahibine güzel ve sürekli kazançlar getireceğine delalet eder. Aynı zamanda hane yaşantısındaki ufak sıkıntıların geride kalıp, eşler arası sevgi ve hürmetin daim olacağını bildirir. Gören kişinin mesut bir birliktelik içinde olacağına, huzurlu bir hayata tabir edilir.
Rüyada Saksıda Çiçek Sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak, kişinin isteyerek yaptığı her işten büyük keyif ve kazanç sağlamasına işaret eder. Aynı zamanda iş ve özel yaşama dair atılan adımların kişiye olumlu yansıyacağına, yüzünün güleceği olarak da tabir edilir.
[Rüya tabirleri]
Rüyada Hortumla Çiçek Sulamak

Rüyada hortumla çiçek sulamak, girişilen bir işte verilen emek ve çaba sayesinde kısa zaman içinde istenilen konum ve mevkiye ulaşmaya işaret eder. Ayrıca kazancın bereketlenip, servet edineceğiniz olarak da yorumlanır.
Rüyada Kurumuş Çiçek Sulamak

Rüyada kurumuş çiçek sulamak, fakir ve düşkün olan kişilere hayır ve hasenat içinde olmaya işaret eder. Gören kişinin insanların zorluklarını gidereceğine, elinden geldiğince güzel ameller içinde olmaya yorumlanır. Aynı zamanda gönül almaya, hayır duası edinmeye tabir edilir.
Rüyada Bahçede Çiçek Sulamak

Rüyada bahçede çiçek sulamak, ağız tadına, keyfiyete, huzur ve neşeye işaret eder. Zamanında gösterilen çaba ve emeklerin karşılığını almaya delalet eder.
Rüyada Çiçeklere Su Vermek

Rüyada çiçeklere su vermek, iyi olana yönelmeye, hak dinin gerekliliklerini yerine getirmeye işaret eder. Kişinin verdiği karşılığında kat ve kat kazanacağına, sadaka ve izzette bulunduğu sürece güzellikler içerisinde olmaya tabir edilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kendi beğendiği bir işte çalışma anlamına gelir. Rüyayı gören kişi, mutlu olduğu bir işte çalışmaya başlayacaktır. İşinden iyi gelir elde edecek olan kişi, huzur anlamında refaha erecektir. Rüya alimleri, rüyasında çiçek sulamayı, vermek manasında yorumlarlar. Rüya sahibi, mal varlığı yerinde biriyse çok cömert davranıp, insanlara el uzatır. El uzatması sayesinde, kaybetmiş olduğu yakınları için çok hayırlı sevaplar kazandırdığı işaret edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek sulamak, rüyayı gören kişinin rızkının genişlemesine, elinin bolluğa ve berekete kavuşmasına, hayatının düzene girmesine, işlerinin büyümesine ve kazancının çoğalmasına vesile olacak işler yapacağı ve böylece çok ileri gideceği anlamına gelir. Rüyada çiçek sulamak, şansın ve kısmetin yakın zamanda rüyayı gören kişinin kapısını çalacağına ve bu durumun da kendisine ilaç olacağına ve de mutluluk getireceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Sulamak

Rüya sahibinin attığı adımlardan ve kendi adına aldığı kararlardan, tatmin olacağı ve yüzünün güleceği sonuçlara alacağına rivayet edilir. Rüyayı göre kişinin mesleğini severek ve isteyerek yapıyor olması sayesinde çok yüksek noktalara geleceğine, terfi edeceğine ve tabiri caizse el uzattığı her işin kolaylıkla üstesinden gelmesini bileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumla Çiçek Sulamak

Bir kişi eğer rüyasında hortumla çiçek suladığını görürse o insanın emekleri ve çalışmaları sayesinde zenginliği bulacağına yorulur. Rüya sahibi mal ve paradan bolca nasiplenerek bunun keyfini sürmeyi bileceği gibi, aynı zamanda hak yolunda iyi işler de yapacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çiçek Sulamak

Rüyayı gören kişinin iyilik yapacağına ve hak yolunda makbul olan işlere el atacağına işaret eder. Rüya sahibi zor durumda olan ve düşkün kimselere el uzatacak, yetim sevindirecek ve bu sayede çok kişiden hayır duası alacaktır diye yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı İçindeki Çiçeği Sulamak

Rüya sahibi vereceği kararlardan dolayı büyük adımlar atacak ve yüzü gülecek. Rüyada çiçek sulamak meslekte başarı ve aile içinde huzuru simgeler. İş yerinde terfi edebilirsiniz ya da maaşınıza zaman gelebilir. Sıkıntıların üstesinden kolaylıkla geleceğiniz bir döneme giriyorsunuz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek sulamak; sevinilecek işler yapmaya, muvaffakiyete işaret eder. Rüya gören kişinin yürekten emek verdiği veya planladığı bir işten gelecek kısmet, ferahlama, saadet, huzur ile muradına ereceğine yorumlanır. Rüyada taze ve hoş görünen çiçekler; şans getiren güzel haberlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek sulamak; çiçek nevi ve renklerine göre farklı sevinç ve üzüntü sebepleri de olabilir. Rüyada ağaç çiçeği; insana doğru yolu gösteren bir kılavuza veya inançlı, hayırlı bir insana ve bu ağaç çiçeğini sulamak karşılıklı iyi ilişkilere tabir edilir. Sarı renkli veya mevsimlik çiçekler suladığını görmek; kısa süreli mutluluklardır. Çiçekleri olan çilek, kabak, domates vb. bitkileri sulamak sabırsızlığa ve durumunda sebat etmemeye işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kuruyan Çiçekleri Sulamak

Rüya sahibi iyilik yapacak ve yaptığı iyiliklerin karşılığını alacaktır. Zor durumda olan kişilere yardım eli uzatacaktır. Yaptığı yardımlarla hayır duası alacak ve her zaman işleri açılacaktır. Mutlu ve mesut dolu günler rüya sahibini bekliyor. Bolluk ve bereket dolu günlere geçecek ve tüm sıkıntılarından sıyrılacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçekleri Hortumla Sulamak

Rüya sahibi emek ve çalışmalarıyla istediği duruma gelecektir. Maddi durumu düzelecek ve kazancı önemli ölçüde artacak. Hayatın keyfini mutlu şekilde sürdürecek. İyi işlerde bulunacak ve çevresine de yardımcı olacak. Düşmanlarına karşı üstün duruma geçecek ve zafer kazanacak. Hayallerine kısa sürede erişecek ve kısa sürede toplu bir para alacak. Hedeflediği tüm işlerde başarıyı yakalayacak olan rüya sahibi istediği mertebeye kısa sürede gelecektir. Başarı, şans ve kısmet sizlerle olacak.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçekleri suladığını görmek, verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlamaya ve çok mutlu olmaya yorumlanır. Her bir emek boşa gitmez. Tam tersi verilen emekler karşısında rızkınız çoğalır, yeni şanslar çıkar. Hem kendiniz hem de aileniz için hayırlı işler başarabilirsiniz. Bir konuda şans ve talih sizden yana olur. Bu şans iş yaşantısında olabilir. Rüyada çiçeklere su vermek, bazı yorumculara göre evinize giren paranın miktarında önemli bir artış olmasına yorumlanır. Paranızın bereketi her geçen gün artar ve daha çok kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Evli olan kişilerin eşleri de eve daha çok para getirebilirler. Maddi sıkıntı çekilmez.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin çiçek suladığını görmek, birinden alacağınız tüyoların ilerleyen zamanda çok işinize yaramasına yorumlanır. Örneğin birine güvenerek yapılan yatırımlar ilerleyen zamanda çok kar yapmanızı sağlayabilir. Ya da alınan başka öğütler sizin için önemli olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumla Çiçek Sulamak

Çok büyük gelirler sağlamak ve zenginliğe yorumlanır. Çalışan kişiler için gelirlerinde hızlı bir artış olması ya da çok kar getirecek bir yatırım yapmalarına yorumlanır. Hatta buna siz de çok şaşırabilirsiniz, beklediğinizden de fazla para elinize geçebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçekleri Sulamak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, kendiniz için en doğru olanı yapmak ve manevi yönden de her geçen gün daha çok güçlenmek anlamına gelir. Kendiniz için yaptığınız yatırımlar ileride çok büyük faydalar sağlayabilir, daha fazla hayale ulaşabilir, hayırlı işler yapabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çiçek Sulamak

Azalan umutların ilerleyen zamanlarda yeniden artmasına ve beklentilerin boşa çıkmamasına yorumlanır. Örneğin tamamen hayal kırıklığı uğradığınız bir konuda yeniden hevesiniz artabilir. Geç de olsa sözünü tutan kişiler olabilir veya beklenen bir haber gelebilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Sulamak

Evinizde bir değişiklik olmasına ve buna çok sevinmeye yorumlanır. Evinizde evlilik çağında biri varsa evlenebilir ya da bebek müjdesi haberi de gelebilir. Bu değişiklik hem sizi hem de ailenizi çok mutlu edecektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Çiçeğini Sulamak

Başka birine yol göstermek ve bu kişinin size dua etmesine yorumlanır. Yaptığınız bu iyilik herkes tarafından takdir görür. Birinin işe girmesinde yardımcı olabilirsiniz. Sizden iyilik isteyen biri de olabilir. Bu kişi sizi örnek gören biri olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Çiçek Sulamak

Yeni bir heyecan duymak ve ilerleyen günlerde yeni bir başlangıç yapmak anlamına gelir. Bu yeni bir iş ya da hayatınızda önemli bir değişiklik yapacağınız başka bir yenilik olabilir. Başka bir yere taşınabilir, yeni bir düzene adapte olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçekleri suladığını görmek, verdiğiniz emeklerin karşılığını almaya başlamaya ve çok mutlu olmaya yorumlanır. Her bir emek boşa gitmez. Tam tersi verilen emekler karşısında rızkınız çoğalır, yeni şanslar çıkar. Hem kendiniz hem de aileniz için hayırlı işler başarabilirsiniz. Bir konuda şans ve talih sizden yana olur. Bu şans iş yaşantısında olabilir. Rüyada çiçeklere su vermek, bazı yorumculara göre evinize giren paranın miktarında önemli bir artış olmasına yorumlanır. Paranızın bereketi her geçen gün artar ve daha çok kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Evli olan kişilerin eşleri de eve daha çok para getirebilirler. Maddi sıkıntı çekilmez.

Rüyada birinin çiçek suladığını görmek, birinden alacağınız tüyoların ilerleyen zamanda çok işinize yaramasına yorumlanır. Örneğin birine güvenerek yapılan yatırımlar ilerleyen zamanda çok kar yapmanızı sağlayabilir. Ya da alınan başka öğütler sizin için önemli olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek sulamak, yaşam mücadelesinde her anlamda beklentilerinizin karşılanmasına, Yaradanın rahmet ve bereketine vakıf olmaya işaret eder. Gören kişilerin ufak sıkıntılar dışında hayatında büyük ölçekli sorunlar yaşamayacağına delalet eder. Gördüğünüz bu rüya rızkın bolluğuna, elde olan malın bereketli olacağına rivayet edilir. Genç kişiler için yaşamlarının istedikleri süreçte ilerleyeceğine, evli olanların eşleri ile güzel bir yuva ve hayırlı evlatlara sahip olması olarak da tabir edilir. Salih rüya olmak ile beraber, kişinin attığı her adımda Allah rızasını gözeten biri olmasına, bu durumun iş ve özel yaşamına olumlu bir şekilde yansıyacağına yorulur. Aynı zamanda gönülden geçene kavuşmaya, hayatın size güzellikler şans ve imkanlar sunacağına yorumlanır. Rüyada çiçek sulamak, ile ilgili farklı terimler için makalemizin devamını takip edebilirsiniz. Konu ile alakalı rüyalarınızı bizlere yorum bölümünden iletebilir, değerli hocalarımızdan tabirini isteyebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bahçede Çiçek Sulamak

Rüyada bahçede çiçek sulamak, ağız tadına, keyfiyete, huzur ve neşeye işaret eder. Zamanında gösterilen çaba ve emeklerin karşılığını almaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçeklere Su Vermek

Rüyada çiçeklere su vermek, iyi olana yönelmeye, hak dinin gerekliliklerini yerine getirmeye işaret eder. Kişinin verdiği karşılığında kat ve kat kazanacağına, sadaka ve izzette bulunduğu sürece güzellikler içerisinde olmaya tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Hortumla Çiçek Sulamak

Rüyada hortumla çiçek sulamak, girişilen bir işte verilen emek ve çaba sayesinde kısa zaman içinde istenilen konum ve mevkiye ulaşmaya işaret eder. Ayrıca kazancın bereketlenip, servet edineceğiniz olarak da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kurumuş Çiçek Sulamak

Rüyada kurumuş çiçek sulamak, fakir ve düşkün olan kişilere hayır ve hasenat içinde olmaya işaret eder. Gören kişinin insanların zorluklarını gidereceğine, elinden geldiğince güzel ameller içinde olmaya yorumlanır. Aynı zamanda gönül almaya, hayır duası edinmeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Sulamak Ne Demek

Rüyada çiçek sulamak, hayattan payını düşeni almaya, sağlıklı ve güzel bir yaşam sürmeye işaret eder. Görülen bu rüya atılan adım ve alınan kararların yerinde olacağına, rüya sahibine güzel ve sürekli kazançlar getireceğine delalet eder. Aynı zamanda hane yaşantısındaki ufak sıkıntıların geride kalıp, eşler arası sevgi ve hürmetin daim olacağını bildirir. Gören kişinin mesut bir birliktelik içinde olacağına, huzurlu bir hayata tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak, kişinin isteyerek yaptığı her işten büyük keyif ve kazanç sağlamasına işaret eder. Aynı zamanda iş ve özel yaşama dair atılan adımların kişiye olumlu yansıyacağına, yüzünün güleceği olarak da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek suladığınızı görmek bereket ve rızkının açılmasına rivayet eder. İşlerdeki kazancın artması ile kısmet ve şansının açılması sayesinde birçok kazanç sağlanacağını ve kişinin hayatında güzelliklere yer açılacağı müjdesini verir.
Yaptığı işle ilgili emeklerinin karşılığını da almaya işaret etmektedir. Bu rüyanın anlamına göre rüyayı gören kişinin zor işlerin üstesinden gelerek rahata ereceğini göstermektedir. Rüyayı gören kişi yakın zamanda sıkıntılarından kurtularak rahat bir yaşama başlayacaktır.
Bolluk ve bereketin geleceğini gösteren rüyada şanslı dönemlerin yakın oluğunu ve maddi sıkıntıları atlatarak daha rahat bir döneme geçileceğini işaret etmektedir. Yapacağınız işlerle ilgili planlarınızın gerçekleşeceğine ve şanslı bir döneme gireceğinizi gösteren bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek bahçesi sulamak ise yaşamış olduğunuz sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir. Yapacağınız bir işin sonucunda mutlu olacağınıza işaret etmektedir.
Rüyada su görmek serinlik ve ferahlık anlamı taşımaktadır. Su ve çiçeğin bir arada görülmesi ise çok güzel olaylar yaşayacağınız şeklinde ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kurumuş çiçeği sulamak allahtan ümidini kesmemeye, hayata her daim olumlu ve güzel tarafından bakmaya ve güzel gelişmelere, umutların canlanmasına tabir edilir. Rüyada kurumuş çiçeği sulamak ve yeşermesi ise zamanla dertlerinizin azalacağına ve hayatın yeniden güzelleşeceğine ve hayırlı gelişmelere yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hortumla çiçek sulamak, hayra alamettir. Özellikle sevgi ve muhabbet dolu bir hayat sürmeye tekabül eder. Hortumla çiçek suladığını gören kimsenin çevresindeki bir çok kimseye yardım edeceği, hayırda bulunacağı ve yaşadığı toplumda itibar gören, hoş karşılanan kimse olacağını da söyleyebiliriz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Sulamak

Su bütün canlılar için hayattır. Rüyada çiçek sulamak önemli işlerin başarılacağını ifade eder. Başarılara kapınızın açık olduğunu, yüzünüzü güldürecek olumlu gelişmelerin çok yakında olduğunu düşünebilirsiniz.

Eğer rüyada solmuş, kurumuş bir çiçeği suluyorsanız bunun anlamı zor durumda olan birilerine yardım eli uzatacağınızdır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 21871
Dün : 23857
Toplam : 48080175
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...