Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bu rüya, kişinin özel hayatı ile tabir edilir. Rüyasında saksı içinde çiçek gören kişi, sevdiği kişiden büyük jestler görecek ve büyük sürprizlerle karşılaşacak demektir. Sevdiği insan kendisine olan sevgisini göstermek için her gün yeni bir güzellikle karşısına çıkacak diye yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

54 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada saksıda çiçek görmek; Murad istek ve dileklerin makbul olacağı ile yorumlanır. Hayırlara işaret olan bu rüya muradına ermek olarak adlandırılır. Sevenlerin kavuşması anlamına gelir. Rüyada saksıda çiçek gören kişi bekar ise istediği insanla evleneceğine, evli ise ve ailesinde sıkıntılar varsa, tüm sıkıntı ve mutsuzlukların geride kalmasına, huzurlu bir haneye kavuşulacağına yorumlanır. Uzakta oturan, gurbette olan akrabalarla kavuşmaya, çocuğundan ayrı düşen bir annenin evladına kavuşacağı manasını taşır.

Rüyada saksıda çiçek görmek rüya sahibi kişinin iyi bir insan olmak için çabaladığına ve bunu başardığına, çevresinde de kendi gibi iyi niyetli, düzgün ve temiz kişilerin olduğuna işarettir. Rüya sahibi kişinin sanatla uğraşacağına veya uğraşıyorsa işinde en iyiler arasına gireceğini gösteren bu rüya, duygusal kişiliğin işaretidir.

Rüyada saksıda çiçek görmek bazen de elinize bulunan bazı fırsatların değerlendirilmesine bunun rüya sahibi kişiye olumlu ve hayırlı yönde geri dönüşü olucağına işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek görmek bazı alimlere göre sevilen kişidir. Saksıdaki çiçeğinin görünüşü aşık olduğunuz ve sevdiğiniz kişilerin özelliklerini yansıtır.  Canlı ve güzel çiçekler iyi birisine, solmuş çiçekler ise gerçek yüzünü saklayan riyakar ve kötü niyetli bir adama yorumlanır.
Rüyada Saksıda Çiçek Sulamak

Rüyada saksıda çiçek sulamak ; Rüya sahibi kişinin akrabalarından bebek haberi alacağına delalettir. Kişinin iş ve çalışma hayatında atılan her adımda ayrı bir başarı kazanılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve heyecanlı gelişmelerin yaşanacağına, bu gelişmelerin rüya sahibinin, hem aile hayatına, hem sosyal hayatına yansıyacağına ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.
Rüyada Saksı Çiçeği Satın Almak

Rüyada saksı çiçeği satın almak; Saksıda bulunan bir çiçeği satın alan kişi gerçek hayatında iş ile ilgili bir yatırım yapar, evi yoksa ev sahibi olur. Mal sahibi olmak ve maddi kazanca işaret eden rüya aynı zamanda sevindirici gelişmelere ve iyi haberlere de yorulur. Saksıda çiçek alan kişinin ömrü uzun olur ve sağlık sorunu yaşamaz.
Rüyada Saksıda Çiçek Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada saksıda çiçek görmek, hayatınızdaki karanlık tarafları bastıracak iyi huylarınız olduğunu ve bu huylarınızı daha çok ortaya çıkarmak istememenize rağmen hayat şartlarından dolayı çevrenize hep kaba ve agresif davrandığınızı göstermektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı görmek, yuvayı simgeler. Rüya sahibi mutlu ve huzurlu bir yuva kuracak demektir. Daha ziyade evlilik hayatı ile tabir edilir. Rüya sahibinin doğru bir eş seçimi yaparak, sorumluluklarını bilecek, bir dediğini iki etmeyecek, dürüst ve sadık bir kişi ile evlenmesi şeklinde yorumlanır. Eğer kişi zaten bir yuva sahibiyse o halde hane içinde sorunları varsa hallolacak eğer huzuru yerindeyse de mutluluğu katlanacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı İçinde Toprak Görmek

Rüyada saksı içinde toprak görmek, rüya sahibinin sevdiği kişilerin mutluluğuna vesile olacağına delalet eder. Kişi nazarında çok değerli olan ve çok sevdiği karşı cinsten iki kişiyi tanıştırıp, onların mutlu bir yuva kurmasına aracılık edecek demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Kırılması

Rüya sahibinin bazı gereksiz duygu ve düşüncelerinden kurtulması ve ön yargılarını da bir kenara atması gerektiğine işaret eder. Kişi, hatayı her zaman karşıdakinde aramak yerine bazen öz eleştiri de yapmalıdır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Hediye Almak

Rüya sahibinin kısa vadede uzun boylu işler yapacağına ve bundan bolca nasipleneceğine işaret eder. Bu iş, rüya sahibine bir yılda kazanacağı parayı bir ayda kazandıracak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Almak

Rüyada saksı almak, rüya sahibinin yapacağı bir ortaklıktan en büyük hisseye sahip olmasına ve deyim yerindeyse yoğurdun kaymağını yiyen kişi olacağına tabir edilir. Kişi kıvrak zekâsı ile yapacağı bir hamle sayesinde bir adım öne geçecek ve karlı olacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı görmek, yuva anlamına gelir. Rüyayı görenin mutlu ve huzur dolu bir yuva kuracağına yorulmaktadır.. Rüyada görülen saksı evlilik ile tabir edilir. Rüyayı gören bekar ise doğru biri ile mutlu ve huzurlu bir evlilik yapacağına işaret eder. Rüya sahibi evli ise sorunların son bulacağına, huzurunun artarak mutluluğunun daimi olacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saksı çiçeği görmesi kişinin hayatında olumlu gelişmeler yaşayacağına, bu gelişmelerin herkesi memnun edeceğine, ailesi ile birlikte huzur dolu bir ömür geçireceğine delalet etmektedir. Rüyada saksı çiçeği görmek, rüya sahibinin işlerinin büyüyeceğine, huzurunun artacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Görmek
Rüyada saksı görmek; genç kız için evliliğe, evli ise kazanca yahut evliler için hayırlı bir evlada kavuşmaya ve saksı kısmet anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı görmek gören kişi bekarsa genç güzel yakışıklı biriyle evlenir, Rüyayı gören kimse evliyse kar ve kazancı artar. Bekarlar için rüyada saksı almak evliliktir. Evliler için saksı görülmesi hayırlı evlat ve kısmettir. Rüyanızda görmüş olduğunuz boş saksı ise sıkıcı bir bağ anlamına gelir. Rüyada saksının kırılması ise bir ilişkinin bitmesi demektir.

İslami rüya tabirlerinde "rüyada saksı görmek", rüyayı gören kişinin kar ve kazancının artacağına işaret eder. Bekar bir kimse rüyada saksı görse, evlenir. Yani genel anlamda rüyada görülen saksı evliliği simgeler. Ayrıca bolluk, bereket ya da bol kazanca işaret sayılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Almak Ne Demektir?

Rüyada saksı almak, bir evlilik işaretidir. Yani bekar iseniz evleneceğinize, evli iseniz ev halkından birinin evlenmesine işaret sayılır. Bir başka rivayete göre de: Rüyada saksı almak, bekar için evliliğe, evli için kar ve kazanca işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Sulamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada saksı sulamak yine bekarlar için evliliktir, evliler için ise işinin yolunda gideceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıya çiçek dikmek Neye İşarettir?

Çocuk sahibi olmaya yada işlerde başarıya alamet eder. Sarı renkli çiçeği saksıya dikmek, dindarlığa; beyaz renkli çiçeği saksıya dikmek, paraya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Görmek ve Dikmek

Bekar bir kimse rüyada bir saksıya çiçek diktiğini görse, rüya sahibinin yeni bir yuva kurup evleneceğine işaret eder. Yahut rüyayı görenin iç güveyi olacağına yorumlanır. Eğer evli bir kimse bu tür bir rüya görürse, evlenecek çağda evlatları varsa yakın bir zamanda düğün yapacaklarına hükmedilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksının kırıldığını görmek

Rüyanızda saksının kırılması ayrılığa yada işlerde zarara uğramaya alamettir. Rüyada saksının kırıldığını görmek, rüya sahibinin kısa bir süre için yolculuğa çıkacağına yorumlanır. Bazen de rüya sahibinin yakın bir arkadaşıyla arasının bozulacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı Görmek ve fırlatmak

Rüyada saksı görmek, sadık dosta, kadına, sevinç ve sürura, altın ve gümüş cinsinden mala işarettir. saksı fırlatmaksa bazen hüzün ve kedere bazen de ayrılığa işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı sulamak

Rüyada saksı sulanması, olgun, zarif, güzel ve hoşsohbet bir kadın veya erkeğe işaret eder. Saksı sulamak, hayır ve iyilik sahibi biri olarak anılmaya, eş ve çocuklarını sevmeye işarettir. Aynı zamanda rüyada saksı sulamak, güzel bir kadınla yahut varlıklı yakışıklı bir erkekle evlenmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı devirmek

Bazen hastalıktan şifaya, borçtan kurtulmaya, bazen da mülk sahibi olmaya, gelecek bir yardıma çağrışım yapar. Kimi zaman doğacak bir bebeğe, yeni bir işe girmeye, kimi zaman da, dargınlığa, kırıcı bir söze veya ölüme yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Görmek ve Almak Neye Delalettir?

Evli bir kadın rüyada bir saksı alıp eve getirdiğini görse, rüya sahibinin eşiyle hoş geçindiklerine işaret eder. Eğer getirdiği saksıya çiçek diktiğini görürse, rüyayı görenin bir çocuğu olacağına hükmedilir. Şayet evli bir erkek içinde çiçek olan bir saksı aldığını görürse, rüyayı görenin yabancı bir kadınla gönül ilişkisine gireceğine işaret sayılır. Yahut Aile arasında bir huzursuzluğun çıkacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Vermek

Rüyada birine saksı verdiğini görmek, o kimsenin huzur ve mutluluğunun devamı için yardımcı olmaya işarettir. Bir yerde çok sayıda saksı veren kimsenin, çok evladı olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek ve Saksı Görmek

Rüyada bahçe ve saksıda çiçeklerin görülmesi, uzun ömürlü çocuğa işarettir. Rüyada görülen çiçekli saksı, samimi bir arkadaşı işaret eder. Kimi zaman da, eş veya evlada işaret sayılır. Ayrıca güzel söz olarak tanımlanır. Kimi zaman da mirası çağrıştırır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı hediye almak

Bir kimse rüyada saksı hediye aldığını görse ve rüya gören evli ise, bir kız evladına kavuşur. Bazen rüyayı görenin şerefli ve yüksek bir makama erişeceğine işaret sayılır. Rüyada saksı hediye almak, neşeye, sevince ve mutluluğa yorumlanır. Eğer rüyayı gören erkek ise, yakın bir zamanda hayalindeki genç kızla tanışacağına işaret sayılır. Aynı rüyayı bir kadın görürse, o kişinin bir mirasa konacağına hükmedilir. Rüyayı gören genç kızsa, hayalindeki erkekle evleneceğine işaret sayılır. (Ayrıca bakınız; vazo )
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı taşımak

Bazı yorumcular, rüyada saksı taşımanın, her hâlükârda sevince işaret ettiğini söylemişlerdir. Rüyada saksı taşımak, büyük hayırlara, nail olmaya işarettir. Rüyada saksı taşıdığını görmek, uzun sürecek evliliğe veya eşinin mutluluğuna işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı yapmak

Bekâr bir kimse rüyasında saksı yaptığını görse, o kişinin hali vakti yerinde olan ve tatlı dilli güler yüzlü birisiyle evleneceğine işaret sayılır. Bazen de rüyada saksı yapmak, rüya sahibinin neşeli, sevinçli bir haber alacağına hükmedilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı görmek, kişinin bol kazançlı işlere gireceği demektir. Rüya sahibinin mutlu ve huzur dolu aile yapısı sayesinde hayata daima pozitif bakacağına, yüzünün sürekli güleceğine, stressiz bir ömür geçireceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Boş Saksı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında boş saksı görmesi kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına, mutlu bir aile yapısına sahip olacağına, yardım sever biri olacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Toprağı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saksı toprağı görmesi uzun bir aradan sonra iş hayatında dönerek önemli başarılara imza atacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek, özel hayatta mutluluğa işaret eder. Rüyada saksıda çiçek gördüğünüzü görmeniz sevdiğiniz kişi ile güzel bir birliktelik yaşayacağınıza, sevdiğiniz tarafından değer göreceğinize, sevgilinizin ya da eşinizin size güzel sürprizler yapacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Saksı Çiçeği Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yeşil saksı çiçeği görmesi kişinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, fazlasıyla sevap kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Saksı Görmek

Rüya sahibinin büyük ortaklıklar kuracağına, büyük atımlar atarak bol kazanç sağlayacağına, ailesine daha iyi bir gelecek sunacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Toprak Görmek

Rüyada saksıda toprak görmek, yakında sevdiğiniz kişi ile bir ilişkiye başlayacağınıza; bu ilişkinin devamında dünya evine gireceğinize yorulur. Evliyseniz mutluluğunuzun katlanacağına, evinizin bereketleneceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Kırılması

Rüyada saksı kırılması, aldığınız kararların yanlış olduğuna tekrardan gözden geçirmeniz gerektiğine işaret eder. Aynı zamanda önyargılarınızı bir kenara atarak, daha geniş bir yelpazede bakmanız gerekecek. Böylelikle yapılan olacak hataların önüne geçmiş olacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Hediye Almak

Rüyada saksı hediye aldığını görmek, rüya sahibinin kısa sürede büyük işler yapacağınıza, bu başarılar sonucu maddi olarak büyük kazançlarınızın olacağına yorulur. Sıkıntılı günleri geride bırakarak başarılara yol alacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Almak

Rüyada saksı almak, rüya sahibinin kıvrak zekası nedeniyle kısa bir sürede birçok başarıya imza atarak kademe atlayacağına yorulur. Kısa bir sürede yükselen rüya sahibi maddi olarak da büyük kazançlar edineceğine haber verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında saksı gören bir kimse, genç güzel bir kızla evlenir; evli ise kâr kazancı artar. Ayrıca bu rüya evliler için hayırlı evlat ve kısmettir.

Rüyada boş saksı görmek, sıkıcı bir bağdır. Rüyada saksının kırılması, bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Rüyada saksı görmek, bir evlilik işaretidir. Yani bekar iseniz hayırlı bir kısmete; evli iseniz ev akrabalarından birinin evlenmesine işaret sayılır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada saksı görmek ne demek, eviniz yoksa bu dönemde ev alabileceğinize işaret eder.

Rüyada saksı görmek ne anlama gelir: Bu rüya hayırlı anlamlara gelmektedir.

Rüyada saksıya çiçek dikmek, çocuk sahibi olmaya yada işlerde başarıya işaret eder. Rüyada saksının kırıldığını görmek, ayrılığa yada işlerde zarara uğramaya işarettir.

Bakınız; Fidan, Fesleğen, Nergis, Menekşe
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksı görmek

Rüyasında saksı gören bir kimse, genç güzel bir kızla evlenir, evli ise Kar kazancı artar.

Bekarlar için güzel saksı evliliktir. Evliler için hayırlı evlat ve kısmettir. Boş saksı sıkıcı bir bağdır. Saksının kırılması bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Rüyada saksi görmek, bir evlilik isaretidir. Yani bekar iseniz evleneceginize, evli iseniz ev halkindan birinin evlenmesine isaret sayilir. Bir baska rivayete görede: Rüyada saksi görmek, bekar için evlilige evli için kar ve kazanca isarettir.

Rüyada saksı görmek; bekarlar için evlenmeye, evliler için işinin yolunda gideceğine, saksıya çiçek dikmek; çocuk sahibi olmaya yada işlerde başarıya, saksının kırıldığını görmek; ayrılığa yada işlerde zarara uğramaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüyada bir sakısının içinde çiçek görmek özel hayat ile ilgili konulara işaret eder. Rüyada saksıda çiçek gören kişinin aşk hayatında mutlu olacağına, güzel olaylar yaşayacağına ve sevineceğine işaret eder. Rüya sahibinin sevdiği kişiden hoş davranışlar göreceğine, güzel sürprizlerle karşılaşacağına ve aşk hayatında mutluluk verici gelişmeler olacağına tabir edilir. Rüyada saksının içinde canlı ve güzel bir çiçek görmek hayra, iyiliğe ve güzel gelişmelere işaret eder. Rüyada saksıda kurumuş, sararmış ve kötü durumda olan bir çiçek görmek ise maddi açıdan zarara uğramaya ya da bir ayrılık yaşamaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Sulamak

Rüyada saksının içindeki bir çiçeğe su verdiğini görmek mutluluğa, başarıya ve iş hayatında yüksek bir mevkiye sahip olmaya işaret eder. Rüyada bir saksıdaki çiçeği suladığını gören kişinin çalışmalarından, girişimlerinden ve attığı adımlardan olumlu sonuçlar alacağına, beklentilerinin boşa çıkmayacağına, başarıya ulaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin mesleğini severek yapacağına, iş hayatında ilerleyeceğine ve yaptığı işlerin başarıyla sonuçlanacağına tabir edilir.
Rüyada Saksıya Çiçek Dikmek

Rüyada bir saksının içine çiçek diktiğini görmek sıkıntılardan ve dertlerden kurtulmaya, rahata, mutluluğa ve huzura kavuşmaya işaret eder. Rüyada saksıya çiçek diktiğini gören kişinin hayatındaki olumsuz durumlardan, sorunlardan kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve rahata ereceğine işaret eder. Rüyayı gören kişinin aynı zamanda özel hayatında önemli gelişmeler ve güzel değişiklikler olacağına da tabir edilir.
Rüyada Saksı İçinde Toprak Görmek

Rüyada bir saksının içinde toprak olduğunu görmek mutluluğa ve yeni ilişkilere işaret eder. Rüyada saksı içinde toprak gören kişinin sevdiği ve önem verdiği iki kişiyi tanıştıracağına, güzel bir yuva kurmaları için girişimde bulunacağına ve kişilerin mutlu olmasını sağlayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Saksıda Fidan Görmek

Rüyada bir saksının içinde fidan görmek tehlikeli ve zarar verici bazı durumları atlatmaya işaret eder. Rüyada saksıda fidan gören kişinin uyanık ve dikkatli olması sayesinde bir sorundan ya da kötü bir durumdan son anda kurtulacağına, herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir edilir.
Rüyada Saksı Görmek ve Satın Almak

Rüyada saksı satın aldığını görmek kazanca, kârlı işlere ve işlerin yolunda gitmesine işaret eder. Rüyada saksı satın aldığını gören kişinin bir iş ortaklığında bulunacağına, yapacağı ortaklıkta önemli bir paya sahip olacağına, akıllı bir şekilde hareket edeceğine ve yüksek miktarda maddi kazanç elde edeceğine tabir edilir.
Rüyada Saksı Çiçeği Satın Almak

Rüyada saksı çiçeği satın aldığını görmek kazanca, iyiliğe, güzel haberler almaya ve olumlu gelişmelere işaret eder. Rüyada saksı çiçeği satın alan kişinin iş hayatında bazı yatırımlar yapacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi kazancının bol olacağına ve rahat şartlarda yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibinin aynı zamanda sağlığının yerinde olacağına ve uzun bir ömrünün olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek, muradına ermek olarak adlandırılır. Rüyasında saksı içinde çiçek gören kişi bekar ise gönlünde yatan kişi ile mutlu bir evlilik yapar. Evli ise ve ailesinde sıkıntılar varsa, tüm pürüzler düzelir ve huzurlu bir haneye kavuşulur. Saksı içinde görülen çiçekler genel olarak temiz kişilerle karşılaşılacağına ve yakın çevrede de düzgün, iyi niyetli insanlar olduğuna işarettir. Evlilik veya nişan olarak da tabir olunur. Evli bir kimsenin saksıda solmuş çiçekler görmesi, umduğunu bulamayacağı bir işe girişeceğini ve özel hayatında da istenmedik tartışmaların olacağına yorumlanır.  Kurumuş bir çiçek görmek ise evli kimseler için boşanmaya, evlilikten vazgeçmeye ve parasal konularda da büyük sıkıntılara neden olacak kayıplara işaret eder.
Rüyada Saksı Çiçeği Satın Almak

Rüyasında saksıda bulunan bir çiçeği satın alan kişi gerçek hayatında iş ile ilgili bir yatırım yapar, evi yoksa ev sahibi olur. Mal sahibi olmak ve maddi kazanca işaret eden rüya aynı zamanda sevindirici gelişmelere ve iyi haberlere de yorulur. Saksıda çiçek alan kişinin ömrü uzun olur ve sağlık sorunu yaşamaz.
Rüyada Saksı Çiçeği Vermek

Birine saksı çiçeği verdiğini gören kişi, çok büyük bir iyilikte bulunarak bir kimsenin hayatını kurtarır. Kendisine büyük bir sır verilir. Sorumluluk duyguları artar ve kazancının da bereketi fazlalaşır. Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güzel bir hayat yaşar. Allah katında büyük sevaplara neden olacak hayır ve yardımlarda bulunur. Kazancın yardıma ihtiyaç duyan kişilerle de paylaşılacağına işarettir.
Rüyada Çiçek Görmek

Çiçek görmek genellikle hayırlara yorumlanır ve kişinin maddi manevi açıdan güzel gelişmelere yaşayacağına delalettir. Buket çiçek görmek alınacak iyi bir habere yorumlanırken, maddi açıdan da çok zengin bir hayat sürüleceğine de işarettir. Bekar kimselerin çiçek görmesi hayırlı bir evliliğe yorumlanırken, evli kimselerin göreceği çiçekler de huzurlu bir aile hayatına tabir olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksıda çiçek görmek, muradına ermek olarak adlandırılır. Rüyasında saksı içinde çiçek gören kişi bekar ise gönlünde yatan kişi ile mutlu bir evlilik yapar. Evli ise ve ailesinde sıkıntılar varsa, tüm pürüzler düzelir ve huzurlu bir haneye kavuşulur. Saksı içinde görülen çiçekler genel olarak temiz kişilerle karşılaşılacağına ve yakın çevrede de düzgün, iyi niyetli insanlar olduğuna işarettir. Evlilik veya nişan olarak da tabir olunur. Evli bir kimsenin saksıda solmuş çiçekler görmesi, umduğunu bulamayacağı bir işe girişeceğini ve özel hayatında da istenmedik tartışmaların olacağına yorumlanır.  Kurumuş bir çiçek görmek ise evli kimseler için boşanmaya, evlilikten vazgeçmeye ve parasal konularda da büyük sıkıntılara neden olacak kayıplara işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Satın Almak

Rüyasında saksıda bulunan bir çiçeği satın alan kişi gerçek hayatında iş ile ilgili bir yatırım yapar, evi yoksa ev sahibi olur. Mal sahibi olmak ve maddi kazanca işaret eden rüya aynı zamanda sevindirici gelişmelere ve iyi haberlere de yorulur. Saksıda çiçek alan kişinin ömrü uzun olur ve sağlık sorunu yaşamaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Vermek

Birine saksı çiçeği verdiğini gören kişi, çok büyük bir iyilikte bulunarak bir kimsenin hayatını kurtarır. Kendisine büyük bir sır verilir. Sorumluluk duyguları artar ve kazancının da bereketi fazlalaşır. Maddi ve manevi açıdan huzurlu ve güzel bir hayat yaşar. Allah katında büyük sevaplara neden olacak hayır ve yardımlarda bulunur. Kazancın yardıma ihtiyaç duyan kişilerle de paylaşılacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek, rüyayı gören kimsenin medeni durumu bekar ise bu kimsenin aşık olduğu kimseyle evleneceğine, evli ise hane içerisindeki sıkıntıların son bulacağına ve mutlu bir ömür geçireceğine, iyi niyetli, yardımsever kimseler ile arkadaşlık kurulacağına delalettir. Rüyayı gören kimsenin kısmetinin açılacağı da rivayet olunur. Rüyada saksıda solmuş bir çiçek gören evli bir kimse evliliğinde bazı sıkıntılar yaşayacağına, boşanma ve bekar kimseler için ise evlilikten vazgeçme manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Vermek

Rüyada saksı çiçeği vermek, rüyayı gören kişinin müşkül durumda olan bir kimseye yardım edeceği ve tabiri caizse o kimsenin hayatını kurtaracağı rivayet olunur. Rızkı bollaşır, maddi ve manevi zenginlik yaşar, bir takım kimseler kendisine çok güvendiği için bazı sırlarını rüya sahibine açar, bir takım hayırlı işler yapar, maddi kazancının bir kısmını müşkül durumdaki kimselere yardım etmek için kullanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Satın Almak

Rüyada saksı çiçeği satın almak, rüyayı gören kişinin bazı yatırımlar yapacağı, çalışma hayatında bazı girişimlerde bulunacağı, evi olmayan kimselerin ev sahibi olacağı, uzun zamandır beklediği hayırlı haberleri alacağı, neşeli günlerin yakın olduğu, maddi ve manevi manada zenginleşeceğine, sağlıklı, huzurlu, kısmetli, rızkı bol ve uzun bir ömre sahip olacağı rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SAKSI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR? RÜYADA SAKSI SULAMAK TABİRİ ANLAMI

Rüyada saksı görmek, yuvayı simgeler. Rüya sahibi mutlu ve huzurlu bir yuva kuracak demektir. Daha ziyade evlilik hayatı ile tabir edilir. Rüya sahibinin doğru bir eş seçimi yaparak, sorumluluklarını bilecek, bir dediğini iki etmeyecek, dürüst ve sadık bir kişi ile evlenmesi şeklinde yorumlanır. Eğer kişi zaten bir yuva sahibiyse o halde hane içinde sorunları varsa hallolacak eğer huzuru yerindeyse de mutluluğu katlanacak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Bu rüya, kişinin özel hayatı ile tabir edilir. Rüyasında saksı içinde çiçek gören kişi, sevdiği kişiden büyük jestler görecek ve büyük sürprizlerle karşılaşacak demektir. Sevdiği insan kendisine olan sevgisini göstermek için her gün yeni bir güzellikle karşısına çıkacak diye yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada saksıda çiçek görmek, genellikle izdivaca ve evliliğe yorumlanır. Bekar kimse bu rüyayı görse yakında istediği kadın veya erkekle evlenir. Eviler içinse bu rüya ev halkından birisinin evlenmesi anlamındadır. Saksıda çok güzel, ihtişamlı çiçeklerin olması evleneceğiniz kişinin zengin ve çevresi tarafından takdir ve saygı gören biri olmasına işaret eder. Saksıdaki çiçekler solmuşsa veya çürümüşse kendinize uygun olmayan bir kişi ile evlenmek istediğinize yorumlanır. Saksıda birden fazla çiçek olması birden fazla çocuğunuz olacağına, saksıdaki çiçeklerin açması ise evlendikten sonra çok güzel ve büyük bir evde oturacağınıza yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksı Çiçeği Görmek

Rüyada sadece saksıda yetişen çiçekleri gören kişi, hayatında değişikliklerden hoşlanmayan, her şeyin olduğu gibi kalmasını arzu eden bir kimsedir. Bu rüya bazen de elinize bazı fırsatların geçmesine ve bu fırsatları değerlendirseniz hayatınızın hep olumlu yönde gelişeceğine delalet eder. Evine bir saksı çiçeği alan aşk olur. Saksı çiçeği bazı alimlere göre sevilen kişidir. Saksı çiçeğinin durumu aşık olduğunuz kişilerin özelliklerine gör değişir.  Canlı ve güzel çiçekler iyi birisine, solmuş çiçekler ise gerçek yüzünü saklayan riyakar ve ahlaksız bir adama yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıya Çiçek Dikmek

Rüyasında elinde bir çiçek olduğunu ve bunu saksıya diktiğini gören kişi eğer evli ise hamile kalır ve sağlıklı bir çocuk doğurur. Eğer diktiği çiçek pembeyse çocuğun cinsiyeti kız, maviyse erkektir. Bekarlar içinse bu rüya yeni bir birlikteliğin habercisidir. Özellikle yalnız olan ve evlenmek isteyen kişiler yakında kendilerini beğenen ve evlenmek isteyen birileri ile tanışır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmenin Psikolojik Tabiri

Rüyada saksıda çiçek görmek, hayatınızdaki karanlık tarafları bastıracak iyi huylarınız olduğunu ve bu huylarınızı daha çok ortaya çıkarmak istememenize rağmen hayat şartlarından dolayı çevrenize hep kaba ve agresif davrandığınızı göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Sulamak

Su bütün canlılar için hayattır. Rüyada çiçek sulamak önemli işlerin başarılacağını ifade eder. Başarılara kapınızın açık olduğunu, yüzünüzü güldürecek olumlu gelişmelerin çok yakında olduğunu düşünebilirsiniz.

Eğer rüyada solmuş, kurumuş bir çiçeği suluyorsanız bunun anlamı zor durumda olan birilerine yardım eli uzatacağınızdır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Sulamak

Rüyada çiçek toplamak, kendi beğendiği bir işte çalışma anlamına gelir. Rüyayı gören kişi, mutlu olduğu bir işte çalışmaya başlayacaktır. İşinden iyi gelir elde edecek olan kişi, huzur anlamında refaha erecektir. Rüya alimleri, rüyasında çiçek sulamayı, vermek manasında yorumlarlar. Rüya sahibi, mal varlığı yerinde biriyse çok cömert davranıp, insanlara el uzatır. El uzatması sayesinde, kaybetmiş olduğu yakınları için çok hayırlı sevaplar kazandırdığı işaret edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

455 Aktif
2 Üye ve 453 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10001
Dün : 23857
Toplam : 48068341
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...