Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
844 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada çiçek görmek, hamilelik, huzur, bereket, para ve manevi güçlenme anlamlarına gelir. Yorumculara göre rüyasında çiçek gören biri için müjdeli haberler oldukça yakındır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada çiçek görmek pek çok şekilde yorumlanabilir. Örneğin rüyadaki bir çiçek demetiyse zenginliğe işaret eder. Çiçek demeti aileden ya da akrabadan kalacak miras anlamına gelir. Yani kısmettir. Eğer çiçekler canlılığını yitirmiş, solmuş ve dökülmüşse bu bir ölüme, üzüntüye, kedere ve ya da yaşanacak büyük bir sıkıntıya delalet eder. Rüyasında çiçek gören kişi eğer henüz evlenmemişse bu onun için güzel bir kısmet anlamına gelir. Bu o kişinin yakın zamanda güzel bir izdivaç yapacağına işaret eder. Eğer rüyada birden fazla ve değişik türlerde çiçek görülürse bu da hayattaki tazelenmeye, yenilenmeye ve hayırlı işlere işarettir. Eğer rüyada kırmızı karanfil görülürse bu namuslu, hanım hanımcık ve terbiyeli bir hanım efendiye delalet eder. Eğer bir beyefendi rüyasında yerdeki karanfili alıyorsa bu o kişinin akrabadan zengin, asil, görgülü, güzel ve hanım hanımcık bir bayanla evleneceği anlamına gelir. Rüyada çiçek görmek hanımlar için çok mutluluk verici bir habere ve hamileliğe işaret eder.
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüyada saksıda çiçek görmek, evli kişiler için kazancın artması, bekar kişilerde ise izdivaç anlamına gelir. Eğer bir beyefendi rüyasında saksıda çiçek görürse bu onun deyim yerindeyse çiçek gibi güzel ve temiz bir hanımla evleneceği anlamına gelir. Bekar kişiler için evlilik anlamına gelen saksı çiçeği evli kişiler için evladının hayırlı olacağı yani hayırlı evlada işaret eder. Evli kişinin saksıda çiçek görmesi aynı zamanda ailesinden olan bekar birinin evliliğine de işarettir. Eğer saksıdaki çiçek yeşermiş ve canlı ise hayırlı, güzel ve iyi işlere, eğer çiçek saksıdaki çiçek kurumuşsa bir ayrılığa ya da maddi kayba işaret eder.
Rüyada Güzel Kokulu Çiçek Görmek

Güzel kokan çiçek rengi fark etmeksizin hayırlı şeylere işaret eder. Çiçek eğer kokusuzsa ama buna rağmen güzelse bu uzun ve güzel bir hayata delalet eder. Eğer çiçek kurumuşsa rüya sahibinin dünyasının noktalandığına işaret eder.
Rüyada Çiçek Tohumu Görmek

Eğer kişi rüyasında çiçek tohumu ya da çiçek soğanı dikiyorsa bu o kişinin dileklerine ve isteklerine işaret eder. Yani ekilen çiçek soğanı ya da tohumu aslında kişinin olmasını umut ettiği dilekleridir. Ve tohum rüya sahibinin umut ve beklentilerini sembolize eder.  Ve bu rüya kişinin kısa zamanda olmasa da belli bir zaman zarfında istediklerinin gerçekleşeceğine dair bir işarettir. Kişi eğer ektiği tohumların, çiçek olarak büyüyüp açtığını görürse o halde bu o kişinin dileğinin kısa sürede gerçekleşeceğine işaret eder.
Rüyada Çiçek Almak

Mutlu edici ve hayırlı haberlere işaret eder. Rüyasında çiçek almakta  çiçek vermek de alınacak güzel, hayırlı ve mutluluk verici haberlere işaret eder. Aynı zamanda uzun, sağlıklı ve huzur dolu bir hayata delalettir.
Rüyada Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada çiçek bahçesi görmek çok güzeldir ve hayırlara yorulur. Bu kişinin parlak ve açık talihine işaret eder. Ve kişinin hayallerinin, dileklerinin ve umutlarının gerçekleşeceğine delalet eder.
Rüyada Ağaç Çiçekleri Görmek

Rüyada zamanında ağaçta açan çiçekleri görmek kısmet, şans ve kazanca işaret eder. Ağaçtaki çiçekler eğer beyaz ya da sarı ise bu çok daha hayırlara yorumlanır. Eğer kişi ağaçlardaki çiçekleri koklarsa bu o kişinin ağaçların sahibi olan kişiden güzel sözler işiteceği anlamına gelir.
Rüyada Çiçek Buketi Görmek

Rüyada çiçek buketi görmek beylerde ve hanımlarda aynı anlama gelmez. Çiçek demeti henüz evlenmemiş, bekar hanım için izdivaca, evlenmemiş olan beyler içinde güzel ve mutlu haberlere irşat eder. Çiçek buketi evli kişiler için de gelecek olan misafirlere ve mutlu edici olaylara delalet eder. Aynı zamanda evli olan kişiler için ailede güzel ve hayırlı haberler anlamına gelir.
Rüyada Çiçek Saksısı Satın Almak

Çiçek saksısı almak bekarlar için ev kurmaya, evli kimseler için de evlerini değiştirmeye alamettir. Aynı zamanda ev eşyası yenilemeyi de tabir eden rüya, kişiye ferahlık verecek her türlü güzel gelişmenin habercisidir. Küçük ama kişi için çok anlamlı hediyeler almak, sevinçli bir haberi sevdikleri ile beraber kutlamak manasına gelir.
Rüyada Tarladan Çiçek Toplamak

Tarladan kır çiçeği topladığını görmek dileklerin gerçek olmasına yorumlanır. Hayırlı haberler alarak sevinmek, gebe kalmak ve evlilikte mutluluğun daim olması şeklinde de yorumlanır. Hangi yaştan olursa olsun, tarladan çiçek topladığını gören beyler eşlerinden yana çok şanslı olurlar ve karakter olarak uyum içinde yaşayacakları biriyle ömür boyu mutlu olurlar. Bayanlar için tarladan çiçek toplamak ise, maddi değeri oldukça yüksek bir ziynet eşyası hediye almak, düşmanları kıskandırmak, eşten sürekli ilgi görmek ve güzellik açısından büyük beğeni toplayan biri olmak demektir.
Rüyada Kasa İle Çiçek Almak

Ahşap bir kasa içinde çok sayıda çiçek satın almak, kişinin geleceği için yapacağı her türlü yatırımın güzel gelişmelere neden olacağını, her ne muradı varsa gerçek olacağını, genç yaşta kendi işini kuracak rüya sahibinin aile desteğine de sahip olarak sırtının asla yere gelmeyeceğini bildirir. Kasa ile çiçek alan kişilerin müstakil evleri olur. Darlıktan kurtulmak ve rızkın artması şeklinde de yorumlanan rüya, elde edilen başarıları kalabalık bir ortamda kutlamak anlamına da gelir.
Rüyada Çiçek Desenli Elbise Giymek

Çok güzel bir rüyadır ve bekar hanımlar için kısmetlerin bolluğuna, çevresindeki herkes için beğenilen biri olmaya, hem ahlaken, hem de inancının sağlam olmasıyla çok sayıda kişinin takdirini toplamaya delalet eder. Bir erkeğin çiçek desenli elbise giymesi ise sevmediği birinden duyacağı nahoş sözler yüzünden can sıkıntısı yaşayacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir edilir. Kız çocuklarının henüz öğrenim çağlarındayken babalarının kendilerine alacakları ev ve taşınmazlar sayesinde hayatlarının belli ölçüde garanti altına alınacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir edilir.
Rüyada Yapay Çiçek Satın Almak

Rüya sahibinin mutluluğu yanlış yerde aradığına yorulur. Gerçeklere karşı gözlerini kapatan rüya sahibinin çok kolay etki altında kaldığını bildiren rüya, arkadaşlıkların ve dostlukların da kişinin beklentilerini karşılayacak kimselerden oluşmadığına, güvenilir insanlar bulmakta zorluk çekildiğine alamettir. İkili ilişkilerde yalanların ortaya çıkacağı bu dönemde kişinin kendisini aldatılmış ve kandırılmış hissederek pek çok gönül kırıklığı yaşayacağına da tabir edilir. Evliliklerde huysuz bir eşe sahip olmak, başlangıçta iyi ilerleyen arkadaşlıkların daha sonra maddi çıkarlar doğrultusunda şekillenmesinden dolayı üzüntü duyulacağına delalet eder.
Rüyada Çiçek Hediye Etmek

Sevilen birine çiçek hediye etmek, gerçek hayatta da o kimseyi etkileyecek jestler yapmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi bekarsa, hoşlandığı veya ilgi duyduğu birine hediye alacak ve o kimseye olan duygularını açıklamak için girişimlerde bulunacak demektir. Evli bir erkeğin rüyasında tanımadığı bir kadına çiçek hediye etmesi, evliliğinde yaşanacak kıskançlık sorunlarına, kişinin evindeki huzuru bozacak şekilde hareket edeceğine ve sonrasında yaptığından pişmanlık duyarak hatasını telafi etme yoluna gideceğine tabir edilir. Evli birinin eşine çiçek verdiğini ya da hediye ettiğini görmesi ise ikinci bahar anlamına gelir, aşk tazelemek şeklinde de yorumlanır.
Rüyada Çiçek Siparişi Vermek

Kırmızı gül siparişi vermek aşka düşmek demektir ve bekar kişiler için gönüllerini çalacak biriyle tanışacaklarına, bu kimseyle evlilik adımları atacaklarına ve hayatlarının her aşamasında sevileceklerine yorumlanır. Tek bir kırmızı gül siparişi vermek, sevilen birinin kalbini almak, gönül kırgınlığı olan veya kişiye küsen birine jest yaparak aradaki buzları kırmak manasına gelir. Rüyada beyaz karanfil sipariş etmek düşmanla yapılacak anlaşmalara ve ateşkese, sarı karanfil siparişi vermek hastalanarak yatağa düşmek, siyah çiçek siparişi vermek ise acı haber almak, sevilen bir kimsenin vefatından sonra yas tutmak manasına gelir.
Rüyada Camdan Çiçek Yapmak

El becerisi ile kazanılacak paraya alamettir. Rüya sahibinin kendisine küçük bir işletme açacağını, eline geçen kazancın bereketinin daim olacağını ve az da olsa sahip olduğu her şeyde mutluluk duyacağını işaret eder. İslami açıdan güzel ahlak ve iyi huy sahibi olmak, vatanına hizmet eden biri olmak, yalandan uzak yaşamak demektir.
Rüyada Vazoya Çiçek Koymak

Camdan bir vazoya renkli çiçekler koymak ev içinde güzel günler geçirileceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir edilir. Bekar bir genç kızın vazoya çiçek koyması ise aile terbiyesi almış, görgülü, eğitimli ve maddi durumu iyi biriyle tanışıp nişanlanacağına alamettir. Hasta biri için yakın zamanda sağlığındaki olumlu gelişmeler sayesinde yüzünün güleceğine ve daha iyi hissedeceğine yorumlanır.
Rüyada Çiçek Dükkanı Açmak

Kim görürse görsün her açıdan bereketli bir yaşama sahip olunacağını ve kişinin hayatı boyunca pek çok güzel haber alarak mutlu olacağını işaret eder. Ağız tadının bozulmayacağını, her türlü insani ilişkilerde müspet sonuçlar alınacağını, ticaretle uğraşılırsa başarı elde edileceğini ve kişinin maddi olarak kendine yetecek kadar ayaklarının üzerinde duracağını, kimseye el açmadan yaşayacağını delalet eder. Karşı cinsten altın yüzük ya da kolye gibi güzel bir hediye alarak sevinç yaşamak manasına da gelir.
Rüyada Toprağa Çiçek Diktiğini Görmek

Bahçe toprağına çiçek dikmek yakında evlenip çoluk çocuğa karışmak, ailesini genişletmek, imkanların artması ve rahatça yaşamak anlamındadır. Herhangi bir tarlaya çiçek diktiğini görmek ise, kişinin el attığı işlerde gösterdiği başarının parmakla gösterileceğini, her zaman sorumluluklarının bilincinde olacak şekilde hareket edeceğini, sevdiği insanlara karşı nazik ve anlayışlı olacağını tabir eder. Geçmişle barışılacağını, psikolojik olarak yenilenen rüya sahibinin hiçbir zorlukta yılmadan hareket edeceğini, kendisini de, sevdiklerini de her türlü olumsuz şarttan koruyacağını bildiren güzel bir rüyadır.
Rüyada Çiçek Yediğini Görmek

Çeşitli yorumlara sahip olan rüya, bekarlar için güzelliklerinin çok uzun yıllar süreceğini ve pek çok kişiyi etkileri altına alacağını bildirir. Erkekler için ufak tefek de olsa yalana başvuracaklarının alameti olan rüya, aynı zamanda birine yaranabilmek için olmadık işlere girişmek ve kendini küçük düşürmek gibi anlamlara da gelir. Yaşlılar için çocuklarından maddi yardım göreceklerini, el üstünde tutulacaklarını ve ömürlerinin son gününe kadar rahat edeceklerini tabir eder. Gül yediğini gören kişi tatlı sözler duyar ve gönlü okşanır. Karanfil yediğini gören kimse, küs olduğu biriyle yeniden görüşerek aradaki kırgınlığı sona erdirir.
Rüyada Çiçek Serpiştirmek

Evin içine çiçek serpiştirmek hanede meydana gelecek güzel gelişmelerin, ev ahalisinin geleceğini ilgilendiren büyük atılımların, evlatların kariyer yapabilecekleri ve iyi maaş alacakları işlere yerleşmelerinin müjdesini verir. Yatağına çiçek serpiştirdiğini gören kişiler evliliklerinde tutkulu, arzulu bir eşe sahip olurlar ve aralarındaki aşk da her zaman devam eder. Bekar kimseler için yatağa çiçek serpiştirmek ise duygusal anlamda çok ince eleyip sık dokumadan karar vereceklerine ve anlık duygularına kapıldıkları için gerçeği görmek konusunda sıkıntı çekeceklerine alamettir. Yollara çiçek serpiştirdiğini gören kimselerin iş hayatları son derece güzel olur, yöneticilik teklifi alırlar ve büyük şirketlerin, kurumların başına geçerek insanlara hükmederler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Görmek

Rüyasında çiçek gören kişinin sıkıntıları bitecek, yepyeni bir sayfa açacaktır. Rüyada kendi elinde çiçek görmek, zor zamanlarda bulunan paraya rivayettir.

Başkasına çiçek verdiğini görmek, birinin mutluluğuna vesile olmak manasına gelir. Rüyada başkasının elinde çiçek görmek, huzurun habercisi olduğu biçimde yorumlanmıştır. Rüyasında çiçek gören kişi için güzel zamanlar yakındadır. Kişinin mutlu olması etrafının mutlu olmasına sebebiyet verecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Dikmek

Rüyada çiçek dikmek, çok önem ifade eden işte bulunmaya hikmet edilir. Rüya alimleri, rüyasında çiçek diktiğini gören kimsenin, manevi rahatlığa ereceğinin müjdesini verirler. Kişinin gerçek hayatta mümkün olursa, çiçek dikmesini tavsiye ederler. 10 yetimi doyurmasını işaret edeler. Rüya tabir eden alimler, rüyada çiçek dikmenin herkese nasip olan rüya olmadığınız, özel olduğunu belirtirler. Bu yüzden kişinin dikkat etmesi gerektiğini belirtirler. Atacağı adımları hesaplayan kişinin mutlu olabileceğini belirtiler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Almak

Rüyada çiçek almak, kişilik manasına gelir. Rüyayı gören kişi, kadınsa kişiliği düzgün bir erkekle karşılaşacaktır. Eğer ki rüya sahibi erkekse, hayırlı dost olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi bekarsa onun için hayırlı olayların başlangıcı manasına gelir. Rüyada sevdiği kişi için çiçek almak, barış manasına gelir. Rüyada annesine çiçek aldığını gören kişi için tüm kısmet kapıları açılır. Kişi beklemediği kadar zengin olur. Zenginliğinin tamamı, helal yollardan gelir. Rüya sahibi için hayırlı olan şeyler başlar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Toplamak

Rüyada çiçek toplamak, bereket manasında tabir edilir. Rüyada çiçek görmenin kendisi gibi olumlu rüya olan çiçek toplamak, kişinin niyetine göre tabir farkına uğrayabilir. Rüyayı gören kişi çiçekleri, ne için topluyorsa yorumlar farklılaşır.

Rüyada dağda bayırda çiçek toplamak, ferahlatıcı ortamdan uzak kalmaya işaret eder. Rüya sahibinin istemediği insanlarla ve ortamlarla karşılaşması manasına gelir. Rüyada çiçek toplamak, ağır başlı insanlarla münasebet kurmaya hikmettir. Kişinin, rüyada hayır sahibi insanlarla tanışması manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek toplamak, kendi beğendiği bir işte çalışma anlamına gelir. Rüyayı gören kişi, mutlu olduğu bir işte çalışmaya başlayacaktır. İşinden iyi gelir elde edecek olan kişi, huzur anlamında refaha erecektir. Rüya alimleri, rüyasında çiçek sulamayı, vermek manasında yorumlarlar. Rüya sahibi, mal varlığı yerinde biriyse çok cömert davranıp, insanlara el uzatır. El uzatması sayesinde, kaybetmiş olduğu yakınları için çok hayırlı sevaplar kazandırdığı işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada çiçek bahçesi görmek, fırsatlar olarak tabir edilir. Rüyayı görenin, fırsatlarla karşı karşıya geldiğine işarettir. Rüyada çiçek bahçesi görmenin diğer manası, evliliktir. Bekar erkek ve kadın için evlilik manasına gelen çiçek bahçesi, mutlu yuvayı da işaret eder. Alimler, çocuk sahibi olan eşler için çiçek bahçesi görmenin, elin bolluğa ulaşması biçiminde yorum yaparlar. Rüyada çiçek bahçesi gören kişinin refahı yerine gelir. Eli bola ulaşır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Renklerde Çiçek Görmek

Rüyada rengarenk çiçekleri bir arada görmek, birçok mutlu haber alınacağına tabir edilir. Kişi aynı anda, çocuk sahibi olma, para kazanma, miras edinme, kavuşma benzeri haberler alabilir. Rüya tabircileri burada, görülen rüyanın iyiyi işaret ettiğini ifade ederler. Bu nedenle, görülen rüyanın gayet iyi olduğunu işaret etmişlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek görmek, hayra işarettir. Başında çiçekten taç bulunduğunu görmek, evlenerek dünya lezzetlerine ka­vuşmaya işarettir. Mevsimi dışında çiçek görmek, hüzün ve kede­re jşarettir. Renkli çiçekler dünyaya ve mala, çiçek görmek, kadın­lar için hamile kalarak sevineceğine, kederli kimseler için çiçek kederlerinden kurtulacağına işarettir. Kokulu bir çiçek görmek, çok vefakâr bir dost edineceğine, çok nadide güzel çiçek görmek, yük­sek seviyeli kimselerle ilişki kurulacağına, kurumuş çiçek görmek, bahtiyar günlerinizin artık son bulduğuna işarettir. Çiçek ile birlik­te bahçe görmek, sıhhat, saadet ve emin bir hayat sürmeye işaret­tir. Çiçek koparmak iyidir. Bekarın evleneceğine, evlinin bir çocu­ğu olacağına ve aşkın lezzetini tatmaya işarettir. Çiçek almak veya vermek iyidir, güzel ve hayırlı bir haber alacağına işarettir. Çiçeklerle dolu bir bahçe görmek, bugüne kadar ümit edilen şeyin olaca­ğına, parlak istikbalin yaklaştığına işarettir. Çiçekli ağaç görmek, kazançlı bir teşebbüse, tutulan bir işte başarılı olmaya işarettir. Çi­çeği otlar arasında görmek, iyi iş ve zenginliğe işaret olarak yorumlanır. Saksıya çiçek dikmek umumi bir meşguliyet ve endişeye, kurumuş çiçek iyi değildir hastalığa ve kısmet azlığına işarettir.Rüyada çiçek görmek daima iyiye ve hayra işaret olarak tabir olunur denmiştir yorumcular tarafından.Rüyada çiçek gören bir kadının çocuk sahibi olacağına işarettir. Rüyada çiçek hediye aldığını görmek, evliliğe işarettir.Rüyasında beyaz çiçek gören kimse, hayırla karşılaşır, fe­rahlık ve huzura erer, bol para kazanır geçimi genişler, şeklinde yorumlanır.Rüyasında evinin içinde çiçek gören kimse, mutluluğa ka­vuşup iyi ve ferah bir yaşama erer veya ereceğine işarettir.Kırmızı bir çiçek görmek, acele tarafından bir sevince kavu­şur şeklinde yorumlanır.Rüyasında çiçek yediğini gören kimse, dilek ve muradına kavuşur ve çok fayda ve menfaat elde edeceğine işarettir.Rüyada görülen çok çiçek, mala veya çok para kazanılaca­ğına işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyada görülen güzel, mükemmel çiçekler ve güzel kokulu çiçekler, güzel ve sevindirici haberlere işaretle tabir edilir.Rüyada çiçek kokladığını görmek, güzel haber almak, iyi ve güzel sözler işitmekle tabir olunur.Kişinin rüyasında çiçek görmesi, hep hayır ve iyiliğe işarettir.Bir kimse rüyasında yerden bir kırmızı karanfil aldığını gör­se, bu rüyası onun, akrabaları çok zengin, görgülü ve güzel bir hanıma düşeceğine işaret olarak yorumlanır.Rüyada ağaç çiçeği görmek, insanı din ve dünya işlerinde irşat edecek, yol gösterecek, bir kişiye işaretle tabir edilir.Rüyasında bir vazoya konmuş çiçek gören kişinin bu rüyası, kendisinin muradına ereceğine veya kısa sürecek bir mutluluğa kavuşacağına işarettir şeklinde yorumlanır.Bazı rüya yorumcularının yorumu: Rüyada görülen güzel kokulu bir çiçek, her ne renkte olursa olsun, rengi ne şe­kilde olursa olsun, bu rüya, hayra ve iyiye işaret olarak ta­bir olunur. Güzel kokulu her bir çiçek rüyası övgüye layık iyi bir isimle tabir olunur.Rüyada görülen kokusuz çiçekler, keder ve üzüntüye ve­yahut devamsız, süreksiz bir işe işaretle yorumlanır.Rüyada görülen solmuş, pörsümüş ve çürümüş çiçekler, iyiye ve hayra işaret olarak yorumlanmaz. Böyle bir rüya görmek iyi değildir.Rüyada mevsiminde görülen ağaç çiçekleri, hayır ve murada kavuşmaya işaret olarak yorumlanır. Daha geniş bilgi için ağaç çiçekleri maddesine bakılabilir.Kişinin rüyada çiçek görmesi, iyiliğe ve hayra işârettir.Yine rüyada çiçek görmek, gönül açıcı, sevinçli haber ve gelişmelere işâret eder.Bazen de rüyada çiçek görmek, lezzetli şeylere ve huzurlu bir hayata işâret eder.Bekâr bir kimsenin rüyada çiçek görmesi veya başında çiçekten taç görmesi, o şahsın evleneceğine işârettir.Bir kadının rüyada çiçek görmesi, hamile­likle gelecek sevince işârettir.Rüyada başında çiçekten bir taç olduğunu görmek, düşüncelere dûçar olmaya işârettir.Rüyada renk renk açmış çiçekleri görmek, mal ve dünya nimetlerine ve rızka işâret eder.Rüyada renkleri değişik olan çiçekleri gör­mek, dünya ve dünya içindekilere, taze ve hoş şeylere işârettir.Rüyada değişik renkte çiçekler görmek, farklı sevinç sebeplerine işâret eder.Rüyada güzel ve hoş kokulu bir çiçek gör­mek, ne renkte olursa olsun, hayır ve bereke­te işâret eder.Rüyada güzel fakat kokusuz çiçek görmek, hayatın selâmet içinde akıp gideceğine işâret eder.Rüyada sarı renkli, papatya türü çiçek gör­mek, devamı olmayan varlığa, kısa süren mut­luluğa işâret eder.Rüyada ağaç çiçeği görmek, insanı din ve dünya işlerinde irşad eden hayırlı bir insana, kişiyi doğru yola kılavuzlayan sağlam inanca işârettir.Rüyada kabak, karpuz vb. çiçeği görmek içinde bulunduğu konum ve tercihlerinde se­bat etmemeye işâret eder.Rüyada hurma ağacının çiçeğini görmek, talihin açık olmasına işâret eder.Rüyada çiçeklerin kökünden kesilmiş oldu­ğunu görmek üzüntü ve kedere işâret eder.Rüyada solgun çiçek görmek, gönül sızısı­na işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek görmek, gönül açıcı, sevinçli haber ve gelişmelere; lezzetli şeylere ve huzurlu bir hayatın işaretidir. Rüyada bekarın başında çiçekten taç görmesi evlenmesine, kadının çiçek görmesi hamilelikle gelecek sevince işarettir. Rüyada taze çiçek görmekşiddet ve üzüntüden kurtulmaya, değişik renkte çiçekler farklı sevinç sebeplerine yorumlanır.

Rüyada Ağaç çiçeği kişiyi doğru yola kılavuzlayan sağlam inanca yahut hayırlı bir insana, çiçek döllenme tozu rızka, hamileliğe ve hastanın şifa bulmasına, çiçeklerin kökünden kesilmiş olduğunu görmek üzüntü ve kedere, sarı renkli, papatya türü çiçek devamı olmayan varlığa, kısa sürün mutluluğa ve küçükken ölecek çocuğa, Kabak, karpuz vb. çiçeği görmek içinde bulunduğu konum ve tercihlerinde sebat etmemeye, Solgun çiçek gönül sızısına delalet eder.

Rüyada çiçek görmek iyi ve çok şanslı bir haberdir. Kurumuş bir çiçek geçici bir üzüntüyü gösterir. Çiçekçi dükkanı mutlu bir ilişkiye işarettir. Çiçek sulamak işlerinde başarılı olacağını belirtir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hayra yorulur. Rüyada çiçek görmek güzel ve size şans getirecek bir haber demektir. Kadınlar için hamileliği işaret eder. Eğer çiçekler kurumuş ise bu, üzüntünün, sıkıntının işaretidir.

Çiçekli taç taşımak evlilik yapmak ve dünya nimetlerine kavuşmaya işarettir. Çiçekçi dükkânı güzel ve mutlu bir ilişkinin haberidir. Bir demet çiçek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Çiçek sulamak yaptığı işlerde başarı kazanmak anlamındadır. Kısmet, ferahlık, mutluluk, murat, ferahlık, huzur olarak yorumlanır. Çiçekler saf, temiz aşkla da ilgisi vardır. Çiçeklere göre de yorumlanır.

Rüyada adını hiç işitmediği ve kendisin de görmediği bir çiçeği görmek, iki şekilde yorumlanır: Biri, çeşitli kıyafette ve bilmediği insanlarla tanışacağına, diğeri çeşitli renklerle donanmış çiçeklerle dokunmuş kumaş.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Güzel kokulu bir çiçek ne renkte olursa olsun, hayırla yorumlanır. Kokusuz çiçek güzelse, rüya sahibinin hayatınınn güzel ve devamlı olacağına, çiçek solmuş ve pörsümüş ise dünyasının son bulduğuna delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Kişinin rüyada çiçek görmesi, hayra işarettir. Bekâr bir kimse, rüyada çiçek görse, bu rüya, o sahsın evleneceğine işarettir. Rüyada renkleri değişik olan çiçekleri görmek, dünya ve dünya içindeki taze ve hoş şeylere işarettir.

Rüyada ağaç çiçeği görmek: insani din ve dünya islerinde irşat eden bir kişi ile tabir edilir. Rüyada kırmızı karanfil görmek, iffetli ve terbiyeli bir hanıma işarettir. Yerden kırmızı karanfil aldığını gören kimse akrabası çok zengin, güzel ve görgüsü çok olan bir hanim alır.

Bir demet çiçek görmek, uzak ve zengin bir akrabanızdan size miras kalacağına işarettir. Eğer çiçekler kurumuş ise, bu, üzüntünün, sıkıntının işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek görmek, yakın tarihte önemli bir haber alacağına, bu haberin sadece kendisi değil ailesini de mutlu edeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin istediği mutluluğa ve huzura kavuşacağına, rahat bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada çiçek görmenin manası mutlu bir ilişki ve hamilelik manalarına gelir. Bu yorumcular için çiçek kadın demektir. Erkek kimse bu rüyayı görürse çok güzel bir hanım ile evlenir. Bu hanımdan çok güzel bir çocuğu olur. Kadın kimse rüyasında çiçek görürse nazik ve kibar bir eş bulur. Yorumcuların kimi ise çiçek huzur demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Hediye Almak

Rüyada çiçek hediye aldığını gören rüya sahibinin, çok iyi birisiyle tanışacağına, bu kişiyle birlikte güzel anılar biriktireceğine, hayatının daha güzel bir hal alacağına delalet eder. Kişinin hayırlı bir evlada sahip olacağına da işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Canlı Yeşil Çiçek Görmek

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek, rüya sahibinin ailesiyle çok iyi geçinen birisi olacağına, kendisinden çok ailesini düşündüğüne delalet eder. Kişinin çok büyük bir maddi güce sahip olacağına alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Görmek

Rüyada çiçek görmek, evlilik, hamilelik, müjdeli haber manalarına gelir. Bazı yorumculara göre huzur ve şansa işarettir. Genel olarak rüyada çiçek gören birisinin maddi kazancının artacağı söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Renkte Çiçek Görmek

Rüyada farklı renkte çiçek görmek, farklı yerlerden farklı güzel haberler alacağınıza, çok iyi bir eşe sahip olacağınıza, yaptığınız büyük bir hatayı hemen telafi edeceğinize işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Bahçesi Görmek

Rüyada çiçek bahçesi görmek, kişinin etrafındaki insanlar tarafından çok sevileceğine işaret eder. Rüya sahibinin hoşgörülü birisi olacağına, kötü söz kullanmayacağına, yeni dostluklar kuracağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Evinde Çiçek Görmek

Rüyada başkasının evinde çiçek görmek, hayırlı olaylara yorulmaktadır. Rüya sahibinin aklını kullanarak ve çok iyi bir yol izleyerek iş hayatında kendisini ön plana çıkartacağına, maddi gelirini iki katına çıkaracağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Çiçek Görmek

Rüyada beyaz çiçek görmek kişinin geleceğinin parlak olduğuna, güzel bir iş hayatı geçireceğine işarettir. Rüyada beyaz çiçek görmek, hayata beyaz bir sayfa açmaya, sıfırdan iş kurmaya rivayet eder. Kişinin kendisine hizmet eden çalışanlarının olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada çiçek görmek, kişinin bekar ise yakın zamanda evleneceği demektir. Rüya sahibinin mutlu ve huzur dolu bir evlilik hayatı geçireceğine, ailesi ile uzun bir ömür geçireceğine, iş hayatının normal bir düzene gireceğine, maddi durumunun iyi olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Koparmak

Rüyada çiçek koparmak, üzüntü manasına gelir. Kökünden koparılan çiçek keder ve sıkıntı demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Tohumu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çiçek tohumu görmesi, kişinin dilekleri ve istekleri demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Saksıda Çiçek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında saksıda çiçek görmesi kişi evliyse kazancının artacağına, rüyayı gören kişi bekar ise evleneceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Saksısı Satın Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çiçek saksısı satın aldığını görmesi evlerini değiştireceğine alamet etmektedir. Aynı zamanda ev eşyası yenilemeye de yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Tarladan Çiçek Topladığını Görmek

Rüyada tarladan çiçek toplamak, kişinin dileklerinin gerçekleşeceğine, bir şans oyununundan bol miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kasa Kasa Çiçek Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kasa dolusu çiçek aldığını görmesi geleceği için yapacağı her türlü yatırımın güzel gelişmelere neden olacağına ve her ne muradı var ise gerçekleşeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Desenli Elbise Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çiçek desenli elbise görmesi çok güzel bir rüyadır bekar hanımlar için kısmetlerin çok olduğuna çevresindekiler tarafından beğenilen biri olmaya ve hem ahlaken hem de inancının sağlam olmasıyla çok sayıda kişinin takdirini toplamaya yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Çiçek Görmek

Rüyada kırmızı çiçek görmek, kısa süreli mutluluk demektir. Kimi yorumcuya göre hastalık işaretidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Solgun Çiçek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında solgun çiçek görmesi kişinin vicdan azabı ve ihanete uğrayacağı manalarına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Meyve Çiçeği Görmek

Rüya sözlü yorumcularına göre rüyasında meyve çiçeği gören kişinin  menfaat elde etmek için arkadaşlarını satacağı manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Demetle Çiçek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında demetle çiçek görmesi kişinin yakın bir akrabasında kendisine miras kalacağına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Kokan Çiçek Görmek

Rüyada güzel kokan çiçek görmek, rüya sahibinin çok mutlu birisi olacağına, hayattan zevk almayı bileceğine işarettir. Güzel kokusu olmasa da görüntüsü güzel çiçek aynı manaya gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toprağa Çiçek Diktiğini Görmek

Rüyada toprağa çiçek dikmek evlenip çoluk çocuğa karışmaya yorulur. Ayrıca rüyada toprağa çiçek diken kişinin el attığı her işte başarılı olacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Serpiştirdiğini Görmek

Rüyada çiçek serpiştirmek insanın iç dünyasında estetiği ve hoş kokuyu temsil etmektedir. Monoton bir hayattan sıyrılıp tazelenmeye yorulur. Rüyada çiçek serpiştirdiğini görmek eşinin tutkulu, arzulu bir eşe sahip olacaklarına ve aralarındaki aşk da her zaman devam edeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kötü Kokan Çiçek Görmek

Rüyada kötü kokan çiçek görmek, üzüntü ve maddi kayıp manalarına gelir. Rüya sahibinin bir haber sonucunda çok fazla üzüleceği, kısa bir süre sıkıntılı bir döneme gireceği anlamına gelmektedir.
Rüyada Kuru Çiçek Görmek

Kurumuş çiçek hasta kimse için ölüm demektir. Üzüntü ve keder manalarına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Sipariş Ettiğini Görmek

Rüyada çiçek sipariş ettiğini görmek, aşka düşmek demektir. Bekar kişiler için gönüllerini çalacak biriyle tanışacaklarına ve bu kişiyle evlilik yolunda ilerleyeceklerine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çiçek Yediğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çiçek yediğini görmesi çok uzun yıllar süreceğini ve pek çok kişiyi etkileri altına alacağına yorumlanmaktadır. Erkekler için ufak tefek de olsa yalana başvuracağına yorulmaktadır. Kişinin kendini küçük düşüreceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA BİRDEN ÇOK ÇİÇEK GÖRMEK

Rüyada bir sürü çiçek görmek; kişinin kurduğu hayallerin gerçek olacağına işarettir. Günlük hayatında yaşadığı sıkıntılardan ve dertlerden kurtulmayı, problemlerinin biteceğini ve bu sayede huzurunun geleceğini ifade eder. Aynı zamanda sürprizlerle karşılaşacak ve başarı elde edecektir. Kısaca hayatı istediği yönde şekillenecektir.

RÜYADA ÇİÇEK AÇTIĞINI GÖRMEK

Rüyada çiçek açması yakın zamanda beklenen ya da istenilen güzel bir haberin alınacağına işarettir. Kalabalık grup halinde çiçek toplandığını gören kişi zenginlik elde eder. Kişinin kendisi çiçek topluyorsa bu rüya da hayırlı yorumlara işarettir. İşsizse iş bulur, bir işte çalışıyor ise işinde başarılı olur ve kademe olarak yükselir.

RÜYADA ÇİÇEK EKMEK

Rüyada çiçek ektiğini gören rüya sahibi iş ve özel hayatında beklediği başarıyı elde eder. Hayallerine ve arzularına kavuşur. Sabrının ve çalışmalarının karşılığını olumlu yönde alacaktır. Mutlak bir galibiyet elde eder.

RÜYADA SOLMUŞ ÇİÇEK GÖRMEK

Rüyasında bir çiçeğin solduğunu gören kişi istek ve beklentilerinde gecikmeye uğrar. Rüya yorumcularına göre pek hayırlı bir rüya değildir.

RÜYADA SAKSIDA ÇİÇEK GÖRMEK

Bu rüyayı gören kişi evli ise maddi geliri artacak, bekar ise hayırlı ve olumlu bir evlilik yapacaktır. Eğer rüyayı gören kişi erkekse, saksıda gördüğü çiçek gibi zarif, temiz ve hayırlı bir eşe sahip olacaktır.

RÜYADA ÇİÇEK TOPLAMAK

Rüyada çiçek topladığını gören kişinin ruhu güzelleşir. Güzel ve temiz düşüncelere sahip olur. Hayata olumlu bakar ve hayallerine kavuşur.

RÜYADA ÇİÇEK TARLASI GÖRMEK

Rüyada çiçek tarlası gören kişi duygusal olarak samimi ve hisli bir kişiliktir ve de yaşamı bu yönde şekillenir. Aynı zamanda bu rüyanın bir başka yorumu da rüya sahibi ile gerçek hayatında arasının bozuk olduğu kişiler ile arasını düzeltecek ve tüm sıkıntılarından kurtulacaktır.

RÜYADA BEYAZ ÇİÇEK GÖRMEK

Bir şeyin renginin beyaz olması normal şartlarda da temiz ve saflığı ifade ederken rüyada beyaz renk görülmesi de aynı şeyi ifade eder. Çiçekler de genel anlamda güzelliği ve canlılığı ifade ettiğinden rüyada beyaz çiçek görmek kişinin geleceğinin parlak olduğuna işaret eder. Güzel bir kariyer hayatı olacaktır ve iş hayatında kendini öne çıkaracaktır. Maddi anlamda da rahatlama yaşayacaktır.

RÜYADA ÇİÇEK KOPARMAK

Rüyasında çiçek kopardığını gören kişi çeşitli üzüntüler ve sıkıntılar yaşar.

RÜYADA KIRMIZI ÇİÇEK GÖRMEK

Rüyada kırmızı çiçek görmek, kısa süreli bir mutluluğa işarettir. Bazı yorumculara göre ise hastalık anlamı taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ÇİÇEK GÖRMEK

Yaygın olarak merak edilen ve aratılan rüyada çiçek görmenin yorumu çok çeşitli olabilir. Temel olarak rüyada çiçek görmek olumlu bir rüyadır ve rüya sahibinin yakında güzel bir haber alacağına işarettir. Bu haber gerek rüya sahibi gerekse de ailesi için hayırlı olacak, onları mutlu edecektir. Yani geniş anlamı ile rüyada çiçek görmek kişinin arzu ettiği mutluluğa ve huzura erişeceğinin göstergesidir. Bu rüyayı gören kişinin durumu da rüya tabirini değiştirmektedir. Örneğin rüyayı gören kişi daha önce evlenmemişse bu kişiyi yakında mutlu bir izdivaç bekliyor demektir. Tabii rüyada görülen çiçeğin sayısı, rengi vb.ye göre de rüya ile ilgili yorumlar çeşitlenmektedir.
RÜYADA ÇİÇEKLER GÖRMEK

Rüyada çiçekler görmek, rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu huzurlu, güzel ve mutlu hayata kavuşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin sıkıntılarının, dertlerinin ve problemlerinin biteceğine, bu sayede huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına ve ferahlayacağına işaret eder. Kişi, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacak, başarı elde edecek ve tabiri caizse hayatını güllük gülistanlık edecek işlere girecek demektir.
RÜYADA ÇİÇEK HEDİYE ALMAK

Sevinç almaya işaret eder ve rüyayı gören kişi için hayır olarak kabul edilir. Olumlu ve güzel olayların yaşanacağı, rüya sahibinin hayatının yolunda gideceği, kişinin hayallerine de adım adım yaklaşacağı anlamına gelir. Sürpriz ve müjde almaya işaret eder.

RÜYADA RENKLİ ÇİÇEK GÖRMEK

Rüyada renkli çiçek görmek hastalanmak manasındadır. Aynı şekilde pembe renk çiçek görmek de hastalık işaretidir. Aradaki fark, sarı renk çiçek ile ifade edilen hastalığın şiddetli, pembe renk çiçek ile izhar edilen hastalığın ise hafif olmasıdır.
RÜYADA ÇİÇEK AÇTIĞINI GÖRMEK

Pek yakın bir zamanda hayırlı bir haberin alınacağına dair müjdedir. Kişi çiçekleri tek başına topluyorsa bu durum kısmetin açılmasına delalet eder. Ancak kişi kalabalık bir grupla birlikte çiçek topladığını görürse zenginlik manasındadır. Rüyada çiçek topladığını gören kişinin işsizse iş bulacağı, herhangi bir işte çalışıyorsa da işinde başarılı olacağı tabiri de yapılmaktadır.
RÜYADA ÇİÇEK BUKETİ GÖRMEK

Rüyada çiçek buketi görmek beylerde ve hanımlarda aynı anlama gelmez. Çiçek demeti henüz evlenmemiş, bekar hanım için izdivaca, evlenmemiş olan beyler içinde güzel ve mutlu haberlere irşat eder. Çiçek buketi evli kişiler için de gelecek olan misafirlere ve mutlu edici olaylara delalet eder. Aynı zamanda evli olan kişiler için ailede güzel ve hayırlı haberler anlamına gelir.
RÜYADA ÇİÇEK TARLASI GÖRMEK

Rüyada Çiçek Tarlası Görmek, duygusal olarak daha samimi ve hisli bir sürece gireceğinize delalet eder. Bunun yanında gelecek açısından oldukça iyimser ruh hali içerisinde olacağınıza da işaret edebilir. Rüyada çiçek tarlası görmek ile ilgili diğer bir tabir ise hayatınızdaki insanla tüm sorunlarınızı halledeceğinizi ve aranızı düzelteceğiniz yönündedir.
RÜYADA ÇİÇEK TOHUMU GÖRMEK

Bir kimsenin rüyasında çiçek yetiştirmek için çiçek tohumu ektiğini görmesi; o kimsenin ümit ettiklerini elde edeceğine fakat bunun için de belli bir zamana ihtiyacı olduğuna delalet eder. Rüyanızda ektiğiniz tohumların yeşerdiğini görmeniz; arzu ve isteklerinizin yakında hasıl olacağına işaret eder. Genel olarak rüyada çiçek tohumu görülmesi veya yenilmesi; sevince yorumlanır.
RÜYADA ÇİÇEK DEMETİ GÖRMEK

Rüyada çiçek demeti görmek ve almak hayırlı olaylara, sıkıntıların bitmesine, her daim mutlu olmaya ve başınızda dönen kara bulutların dağılmasına tabir edilir. Rüyada çiçek demeti görmek ve çiçeklerin solması ise umutların tükenmesine ve gelecek haberin gecikmesine sıkıntı içinde kalmaya yorulur.
RÜYADA ÇİÇEK TOPLAMAK

Rüyada çiçek toplamak ruh güzelliğine, hayatın güzel geçmesine ve kötü düşüncelere sahip olmamaya, hayata sürekli olumlu bakmaya tabir edilir. Rüyada çiçek toplamak görmek bazen ise hayatın dertlerinden kurtularak hayatın yoluna girmesine ve başarılı olmaya da işaret eder.
RÜYADA ÇİÇEK ALMAK

Rüyada çiçek almak, esenliğe ve ferahlığa kavuşmaya, dertleri unutturacak kadar güzel günler yaşamaya, sıkıntıların verdiği huzursuzluktan ve ağırlıktan kurtulmaya rivayet edilir. Rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açılacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işaret eder. Gerek maddi gerekse manevi anlamda kısmet almaya, mutluluk için el fırsatlar ve olanaklar elde etmeye tabir edilir.
RÜYADA ÇİÇEK EKMEK

Rüyada çiçek ekmek, rüya sahibinin meslek hayatında da özel hayatında da başarıyı ve mutluluğu yakalayacağı anlamına gelir. Kişi, sabretmesinin ve çalışmalarının karşılığını bolca alacak demektir. Zamana yayılacak olan bir işten mutlak bir galibiyet elde etmeye işaret eder. Rüya sahibi şimdi yapacağı bir işten ya da atacağı önemli bir adımdan yarınlarında hayır bulacak demektir.
RÜYADA ÇİÇEK GÖRMEK İLE İLGİLİ DİĞER RÜYA TABİRLERİ

Rüyada Çiçek Koparmak
Kişi rüyasında çiçek kopardığını görüyorsa, bu onun hayatında bazı aksaklıkların olabileceğini işaret eder. Kendi hataları yüzünden moral bozukluğu yaşayabileceğine bu sebeple daha dikkatli hareket etmesi gerektiğine inanılır.

Rüyada Çiçek Açması
Rüyada çiçek açması genellikle akrabalara ve tanıdıklara yorumlanır. Onlar ile ilgili bir haber alınacağına ve mutlulukla sonuçlanacak birtakım olaylara yorumlanır. Çiçeğin açması yeniden hayat bulmak şeklinde de yorumlanabilir.

Rüyada Solmuş Çiçek Görmek
Bir çiçeği solmuş ve çürümüş olduğunu görmek, Dünyasının yok olmasına yorumlanıp tabir edilir.

Rüyada Tek Çiçek görmek
Bir tek bir çiçek görmek, eğer güzel ise, rüya sahibinin Dünyasına, onda görülecek her bir hadise, hayatına tabir edilip, yorumlanır.

Rüyada Çiçek Sulamak
Rüyada çiçek suladığını görmek ise maksada kavuşmaya ve arzu ettiğiniz şey ile ilgilenmeye ve faydalı bir iş ile meşgul olacağınıza delalet eder.

Rüyada Ağaç Çiçekleri Görmek
Kişinin rüyada gördüğü tüm ağaçların aslında hayır ve bereket habercisi olmasıdır. Rüyada ağaç çiçeği gören kimse maksadına, gayesine ulaşmış demektir.

Rüyada çiçekli yol görmek
Rüyada çiçekli yol görmek, size uzun süre baskı yapan sevgilinizden kurtulmak anlamındadır.

Rüyada bahçeden çiçek toplamak
Rüyada bahçeden çiçek toplamak, toplanan çiçekler ilgili olarak sevinçli bir sürpriz.

Rüyada kuru çiçekler görmek
Rüyada kuru çiçekler görmek, bu, ölümün, sıkıntının, üzüntünün ve hastalığın işaretidir.

Rüyada Saksıda Çiçek Görmek
Rüyada saksıda görülen çiçek, rüyayı gören kişi evli ise maddi gelirin artacağına, bekar ise hayırlı bir evliliğe delalettir. Bekar bir erkek, rüyasında saksıda çiçek görürse, deyim yerindeyse tıpkı saksıdaki çiçek gibi güzel, zarif ve temiz bir kadınla tanışacak ve evlenecek demektir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

458 Aktif
2 Üye ve 456 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 10135
Dün : 23857
Toplam : 48068475
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...