Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
597 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada papatya görmek, müjdeli bir haber alacağına, aldığı haberin çevresindeki insanlara da mutluluk vereceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesiyle huzur dolu bir ömür geçireceği delalet etmektedir.
 
İstiharede kopmuş yan yana beyaz papatya yaprağı görmek

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada papatya görmek hayırlı bir rüyadır. Rüyayı gören kimseye mutluluk verecek olaylara, huzura, sükunete, barışa, sevgiye, iyi niyetlere ve iyi düşüncelere delalet eder. Rüyada bir çok papatya görmek, yumuşak huylu, iyi kalpli, sevecen, herkesin iyiliğini düşünen kişiler anlamına gelir. Rüyada papatya gören kişi Allah katında da hayırlı ve makbul bir kul olarak ifade edilir. Rüyasında papatya gören bir kimse; ilişkisinin iyi olacağına, güvenli olmaya, bereketli günlere, hayırlı işlere, becerikli bir insana, hayırlı akrabaya, mutlu olmaya, finansal külfeti bulunan tanıdığından uzaklaşılacağına, dostlarla gülmeye, alın teriyle elde edilen ziynete, gelire gelecek bolluğa delalet eder. Rüyada pembe papatya görmek; mutlu günlere, sıkıntı çekmeden elde edilen servete, dostluklarında samimiyete, vefakar eşe, taleplerin gerçekleşeceğine, emniyette kalmaya, duygusal külfeti bulunan insandan yakasını kurtarmaya, mutluluğa ermeye, beceri sahibi bir insana, kazançlı girişimler yapacağına, hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder. Rüyada beyaz papatya görmek; sözünü yerine getirmeye, maddi zorluklardan kurtulmaya, refaha kavuşmaya, imrenilen güce ermeye, becerikli bir insana, kazanılan ziynete, servete, sevinmeye, aşk hayatının iyi olacağına, huzurlu kalacağına, iyi sağlığını muhafaza etmeye delalet eder. Rüyada sarı papatya görmek; mutlu günlere, hayallerin hayata geçeceğine, gelire gelecek artışa, yüksek kısmete, duygusal külfeti olan tanımadığı bir kişiden uzaklaşmaya, mutlu olmaya, sevenleriyle sohbete, ilişkisinin iyi gittiğine, yetenekli bir insana, istenilen bir birlikteliğe, bol berekete delalet eder.

Rüyada Papatya Tacı Takmak

Rüyada papatya tacı takmak; sevdiğiniz kimselerle birlikte mutlu olmaya, sıcak kanlı ve samimi insanlarla dostluk kuracağınıza, hayırlı haber alacağınıza, istediğiniz parasal güce ermeye, sağlıklı hayata, bol şansa, emniyetli olmaya, faydalı işler yapacağınıza, verilen sözün yerine getirileceğine delalet eder. Rüyasında papatya tacı taktığını gören kimse; arkadaşlık ilişkilerinde huzura, iyi geleceğe, karlı yatırım içinde bulunacağına, sağlığını kazanmaya, işinde terfi edeceğine, sıkıntı çekmeden kazanılan mala, fakirlikten feraha çıkmaya, bir kaç gün içinde öğrenilecek mutlu edici haber almaya, mala gelecek bolluğa, mutluluğu bulmaya delalet eder.


Rüyada Papatya Ekmek

Rüyada papatya ekmek, kişinin gerçekleştirmek istediği hayalleri, idealleri ve hedeflediği iyi yaşam olarak yorumlanır.  Ayrıca rüyada papatya ektiğini gören kişinin içinde bulunduğu zor durumdan da kısa sürede kurtulacağı, güzel ve mutlu günler yaşayacağı yorumu yapılır. Rüyada papatya ektiğini gören bir kimse; ettiği yeminine sadık olacağına, parasal yükü olan tanıdığı birinden uzaklaşacağına, iyi kısmete, hak edilen güce ermeye, iyi sağlığını muhafaza etmeye, hayırlı işler yapacağına, istenilen bir ilişkiye, kazanca gelecek artışa, eşiyle gülmeye, merhametli çocuğa, hayırlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada Papatya Toplamak

Rüyada papatya topladığını gören kişi; kısa süre içinde hedeflerine ulaşacak demektir. bu uğurda yaptığı tüm çalışmalar meyvesini verecek, ailesi ve kendisi için huzurlu ve mutlu günler yaşayacak anlamındadır.


Rüyada Papatya Koklamak

Rüyada papatya koklamak, gösterdiği sabrı sonunda iyi ve hayırlı işlerin gerçekleşeceği mutlu günler yaşayacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi, çalışmaları sayesinde başarı elde edecek, iş hayatında takdir kazanacaktır demektir.

Rüyada Papatya Vermek

Rüyada papatya vermek; bereketli işlere, arzu ettiğiniz kuvvete ulaşmaya, toplum yaşamında huzura, maddi sıkıntılardan feraha çıkmaya, gelire gelecek berekete, sevince kavuşmaya, güler yüzlü genç adama, malın temiz olmasına, yakında alınacak müjdeli habere, dostlarla yaşamaya, memuriyette mevkiye ulaşılacağına delalet eder. Rüyada sevgilisine papatya verdiğini gören kimse; Bir gönül ilişkisi yaşayacak ve mutlu olacak demektir. Rüyasında birine papatya verdiğini gören kişinin aklında karşı cinsten biri vardır. Rüya sahibi sürekli onu düşünüyor ve onu hayal ediyor demektir. Platonik bir aşk anlamına gelir.

ruyada-papatya-vermek


Bu rüya iki şekilde yorumlanabilir. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı bir gönül ilişkisini unutamadığı ve hala o kişiyi düşündüğü şeklinde yorumlanırken, diğer yandan da rüya sahibinin olmasını çok arzuladığı bir dileği olduğu yorumu yapılır. Rüyasında papatya falı bakan bir kimse; sevildiği konusunda yaşadığı şüpheye, güvensizliğe, sevgilisi ile yaşayacağı aşk oyunlarına, kıskanılmaya delalet eder.

Rüyada Papatya Almak

Rüyada bir kimseden veya sevgilisinden papatya almak; hayali kurulan bir birlikteliğe, kazancın bereketli olacağına, hayırlı uğraşlara, sevinmeye, bonkör yöneticiye, düşkünlükten feraha çıkmaya, finansal külfeti olan kimseden uzaklaşılacağına, planların yerine geleceğine, emniyetli kalmaya, elinden her iş gelen bir kimseye, duygusal hayatın iyi olacağına yorulmaktadır.Gönüllerdeki buzların erimesi, ayrı olan kişilerin kavuşması, düşmanların el sıkışıp dost olması ve birbirine sarılması yönünde tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak rüya tabirleri terminolojisine göre papatya masumluk ve sevgiyi sembolize eden simgedir. Bu doğrultuda rüyada papatya toplamak imgesinin sevgi dolu bir ortama gireceğinizin göstergesi olduğunu söylemek hiç yanlış olmaz. Aynı zamanda yeni arkadaşlar edineceğiniz bu ortamda kendinizi daha iyi ifade edebilir ve uzun süreli arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Bununla birlikte rüyada papatya toplamak imgesi; aile yaşantınızda pürüzsüz ve neşenin hakim olduğu dönemin başlangıcını müjdeler. Bu dönemde ailenin öteki bireyleriyle olan diyaloğunuzun da önceki dönemlere göre daha organik şekilde süreceğini söylemek hiç de yanlış olmaz.

Rüyada Papatya Toplamak Koparmak

Aşağı yukarı papatya toplamak imgesiyle benzer olan rüyada papatya toplamak koparmak imgesi; duygusal hayatınıza dair olumlu gelişmeleri ifade eder. Kısa süre içerisinde hayatınıza yeni insan gireceğinin habercisi olan rüyada papatya toplamak koparmak imgesi; onunla birlikte uzunca bir süre mutlu olacağınızı da ifade eder. Bu mutluluğun uzun süreli olduğu kadar gelecek de vaat etmesi yüzünden yavaş yavaş geleceğe dair elle tutulur planlar yapacağınızı söylemek doğrudur.


Rüyada Papatya Tacı Toplamak

Rüyada papatya tacı toplamak uzun süreden beri flört etmenize rağmen adını koyamadığınız ilişkinizde yeni gelişmeler yaşanacağını ifade eder. Bu gelişmelerin özellikle ilişkinizin geleceğiyle alakalı atılacak olumlu adımlar olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aynı zamanda rüyada papatya tacı toplamak yakın bir gelecekte hayatınıza girecek olan bir insanla duygusal olarak heyecan verici şeyler yaşayacağınızın habercisidir. Kısa sürede somut bir ilişkiye dönüşecek olan bu duygusal sürecin, hayatınızda bir dönüm noktası olacağını söylemek yanlış olmaz.


Rüyada Sevgiliye Papatya Toplamak

Rüyada sevgileye papatya toplamak; sevgilinizle aranızda olan kırgınlıkların onun size atacağı bir adım sayesinde ortadan kalkacağının habercisidir. Yine aynı şekilde rüyada sevgiliye papatya toplamak imgesine göre, ayrı olduğunuz eski sevgilinle yeniden barışabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek, rüyayı gördüğünüz güne kadar çektiğiniz tüm sıkıntılardan kurtulmaya ve bundan sonra yeni bir refah zamanı yaşamaya işaret eder. Papatyayı kopar­mak çok istediğiniz bir arzunun yerine geleceğine, birisinden pa­patya almak, o adam ile çok kuvvetli bir dostluk kurulacağına, bi­risine papatya vermek, o kimseye hayırlı bir işin yapılmasına yar­dım etmeye, kırda papatya toplamak, elinde demet yapmak, ummadığınız bir paraya kavuşup onu elde tutmaya işarettir.Papatyanın beyaz yapraklarını koparmak hiç kimseyle dost olmamaya, evdeki vazoda tek papatya görmek, yeni bir yardımcı almaya işaret eder. Rüyada papatya çiçeği görmek, değişik şekillerde duruma göre ve çiçeğin rengine göre yorumlanmıştır. Rüyanızda bir kimseden papatya aldığınızı görmeniz, o kimse ile dostluk kuracağınıza işaretle tabir olunur. Rüyada papatya çiçeği görmek, hanımınızın akrabalarına işaretle de tabir edilmiştir. Hanım tarafından çok akrabaya sahip olacaksınız demek şeklinde tabir ediliyor demektir. Rüyada papatya topladığınızı görmeniz, zengin bir adam­dan (veya aileden) bir kız alacaksınız, şeklinde yorumlanır.Yabani papatyalardan topladığınızı görmek, yüzü güzel fa­kat hareketleri şöyle böyle bir erkek veya kadınla karşılaşacağınıza işarettir. Rüyada ortası sarı güzel bir papatya görmek, güvenilir bir dost veya iyi bir kadınla karşılaşmakla tabir edilir.Bir kimsenin rüyada bir başkasından pa­patya aldığını görmesi, o kişi ile olan dostluğa işâret eder.Bazen papatya görmek, güzel ve şerefli bir kadına işâret eder.Bazen de papatya, hanımın akrabalarına işâret eder.Rüyada bir dağın eteğine düşmüş papatya­ları topladığını görmek, devlet reisi tarafından gelecek bir hediyeye işâret eder.Bazı kere de papatya görmek, hilekâr ve beceriksiz bir hizmetçiye işâret eder.Papatya toplamak hediyeye almaya işâret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Görmek Güzel bir kadına yahut hanımın akrabalarına, Birinden papatya almak o kimseyle dostluğa, Papatya toplamak hediyeye almaya delalet eder. ( Sarı renkli papatya için Bakınız; Çiçek.)

Gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.

Papatya toplayan genç kız veya erkek birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek güzel umut ve hayallerdir. Rüyada papatya iyi niyetli, yardım seven, herkesi güzel tutan bir ahbap, iyi arkadaş olarak yorumlanır.

Bir demet papatya görmek üzüntünün işaretidir. Fakat papatyaları tarlada veya bahçede görmek, mutluluğa ve sağlıklı bir yaşama işarettir. Hoş, iyi niyetli, yardımsever, herkesi hoş tutan kişidir.

Papatya, hasta, yaşlı ve emektar bir hizmetçi kadınla yorumlanır. Rüyada papatya açmış bir bahçeden veya tarladan geçtiğini görmek şüpheli bir yola çıkmaya; papatya koparıp göğsüne taktiğini görmek, uzak bir yerden kötü bir haber alacağına; papatyaları toplayıp demet yapmak bir takım kötü insanlarla yüz yüze geleceğinize delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada birisinden papatya aldığını görmek, o kimse ile olan dostluğa işarettir. Bazı tabirciler, papatyayı güzel bir kadın ile tabir etmişlerdir.

Bir dağın eteğine düşmüş papatyaları topladığını gören kimseye padişah, güzel bir şey hediye eder. Papatya çiçeği, hanimin akrabalarına işarettir, seklinde de tabir edilmiştir.

Rüyada papatya iyi niyetli, yardım seven, herkesi hoş tutan bir ahbap, dost olarak yorumlanır. Papatya toplayan genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek hoş umut ve hayallerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Görmek

 Rüyada papatya görmek oldukça hayırlı bir anlamı bulunur. Rüyada papatya görmek rüyayı gören kişinin mutlu olacağı olayların gerçekleşeceğine, rüya gören kişinin hayatının sakinleşeceğine, huzura ereceğine, sükûnet bulacağına sevgi ve barış içerisinde bulunacağına işaret etmektedir. Rüya gören kişinin iyi niyetli ve iyi düşünceleri hayatına çekeceğine işaret eder. Rüyasında papatya gören kişinin yaşamında müjdeli ve oldukça güzel sonuçları olacak olan olayların gerçekleşeceğine işaret eder.

 Bu müjdeli olayların ve güzel haberlerin kişinin çevresini de etkilediği düşünülmektedir. Rüyada papatya görülmesi rüya gören kişinin yumuşak kalpli, iyi huylu, etrafı tarafından sevilen, çevresinin iyiliğini düşünen, güzel kalpli bir kişi olduğunu göstermektedir. Rüyasında papatya gören kişiler ailesine hayırlı çevresine karşı iyi huylu olan kişilerdir. Rüyada papatya görmek güzel ve hayırlı işlerin olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Almak

 Rüyada papatya almak rüya gören kişinin manevi olarak zengin olacağına ve ferahlığa ulaşacağına işarettir. Kişi ilim yönünden oldukça gelişecek ve manevi olarak kendisini ileri seviye taşıyacaktır. Rüya sahibinin başarısının her geçen gün artıp en sonunda işinde en başarılı seviyeye gelecektir. Rüyasında papatya aldığını gören kişi kendisine yardımsever ve iyi kalpli bir dost edinip mutlu olacaklarını işaret olarak yorumlanır.

 Rüyada papatya almak aynı zamanda beklenmeyen bir yerden, beklenmeyen bir zamanda bir paraya kavuşacağına ve elde edilen paranın elde tutulacağına yorumlanır. Bir kişinin rüya sahibine papatya vermesi sureti ile kişinin rüyasında papatya alması papatya veren kişi ile papatya alan kişinin arasında sağlam bir dostluk kurulacağına delalet eder.

 Papatya veren kişi ile oluşan dostluk ömür boyu sürecektir. Rüya yorumcularının yorumlarına göre bazen rüyada papatya almak güzel bir kadın anlamına da geldiği söylenilmiştir. Papatya almak küs olan kişilerin barışması anlamına da gelmektedir. Aynı şekilde ayrı olan kişilerin de birbirleri ile kavuşmalarının sağlanacağına yorumlanır. Rüyada papatya almak her zaman için iyi, güzel ve hayırlı işlere yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak

 Rüyada papatya toplamak kişi için hayırlara vesile olacak bir rüyadır. Kişinin müjdeli bir haber alacağına, hayatında mutluluk yaşayacağına ve sıra sıra güzel haberleri duyacağına işaret eder. Kişinin işinde bir durgunluk yaşadığı dönemde ise işlerinin açılacağın ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işrettir. Borcu olan kişinin borcunu kolayca ödeyeceğine ve hayatında var olan sıkıntılarını atlatacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Buketi Görmek

 Rüyada papatya buketi görmek kişinin emeklerine karşılık alacağına ve hayırlı haberler alacağına işarettir. Kişinin hayatının olumlu bir yöne evrileceğine ve sıkıntılarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder. Kişinin hedeflerinin gerçekleşip, varlıklı olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Tohumu Görmek

 Rüyada papatya tohumu görmek kişinin hayata karşı umudunu yitirmesine, hayata küsmesine ve hayatında herhangi olumsuz bir durum olmamasına karşı kişinin iyi hissedememesine işaret eder. Rüyada papatya tohumu görmek kişinin zor bir döneme gireceğine ve belirli bir sıkıntıları çekeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek, müjdeli bir haber alacağına, aldığı haberin çevresindeki insanlara da mutluluk vereceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunan sıkıntıların sona ereceğine, ailesiyle huzur dolu bir ömür geçireceği delalet etmektedir.

Rüyada papatya görmek, kimi rüya tabircilerine göre hayırlı ve çevresi tarafından sevilen bir kadına işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise papatya görmek, emektar, yaşlı bir kadına yorulmuştur. Rüyada papatya görmek, kimi rüya tabircisine göre iyi niyetli bir dosta işaret etmektedir. Bazı rüya alimleri, papatya görmeyi, sıkıntılardan kurtulup, rahata ermeye işaret etmektedir. Rüyada papatya toplamak, iyi kalpli ve sevilen bir kişiye ilgi duymaya işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise papatya toplamak, rüya sahibinin yaşayacağı bir olay sonucunda güzel şeylerin olmasına işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyada papatya toplamak, gizlenen sırların ortaya çıkması anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Ekmek

Rüyada papatya ekmek, rüya sahibinin sıkıntılı günleri geride bırakması anlamına gelmektedir. Farklı bir yorumda ise rüyada papatya ekmek, rüya sahibinin ideallerini gerçekleştirmesine yorulmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Vermek

Rüyada papatya vermek, genellikle kısmet olarak yorumlanmıştır. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüya sahibinin aklındaki kişi ile evlilik yolunda ilk adımların atılması anlamına gelmektedir. Rüyada papatya vermek benzer bir yorumda ise rüya sahibinin bir kişiye duyduğu yoğun duygulara delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek, kişinin rahat bir hayata kavuşacağına, şansının yaver gideceği demektir. Rüya sahibinin güzel bir olay yaşayacağına, huzur dolu bir ömür geçireceği manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Demeti Görmek

Rüyada görülen papatya demeti rüya sahibinin eline geçecek paraya işaret etmektedir. Başka bir yorumda ise papatya demeti, bolluk ve bereketi simgelemektedir. Rüyada papatya demeti görmek, rüya sahibinin hayırlı bir eşe ve evlada sahip olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak

Rüyasında papatya topladığını gören kişinin hayırlı ve güzel günler geçireceğine, hayatına yeni birinin gireceğine, aşık olacağına, heyecan dolu bir ömür geçireceği manasına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Koklamak

Rüya sahibinin rüyasında papatya kokladığını görmesi kişinin çok yakın dostlar edineceğine, onlarla sırlarını paylaşacağına delalet eder. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada papatya koklamak, kişinin neşeli bir karaktere sahip olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Almak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında papatya aldığını gören kişinin hayatında var olan küskünlüklerin sona ereceğine rivayet eder. Rüyada papatya almak, hayırlı olayların habercisi olan bir rüyadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Vermek

Rüyasında papatya verdiğini gören rüya sahibinin gönlünü dürüst ve güvenilir birine kaptıracağına, fakat bu sevgi platonik olacağına rivayet etmektedir. Rüyada papatya vermek, en güzel rüyalardandır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Falı Bakmak

Rüya sahibinin rüyasında papatya falı baktığını görmesi kişinin geçmişte kalan bir gönül işine son vereceğine, hayatında yeni bir sayfa açacağına, hayallerinin kabul olacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak rüya tabirleri terminolojisine göre papatya masumluk ve sevgiyi sembolize eden simgedir. Bu doğrultuda rüyada papatya toplamak imgesinin sevgi dolu bir ortama gireceğinizin göstergesi olduğunu söylemek hiç yanlış olmaz. Aynı zamanda yeni arkadaşlar edineceğiniz bu ortamda kendinizi daha iyi ifade edebilir ve uzun süreli arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Bununla birlikte rüyada papatya toplamak imgesi; aile yaşantınızda pürüzsüz ve neşenin hakim olduğu dönemin başlangıcını müjdeler. Bu dönemde ailenin öteki bireyleriyle olan diyaloğunuzun da önceki dönemlere göre daha organik şekilde süreceğini söylemek hiç de yanlış olmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak Koparmak

Aşağı yukarı papatya toplamak imgesiyle benzer olan rüyada papatya toplamak koparmak imgesi; duygusal hayatınıza dair olumlu gelişmeleri ifade eder. Kısa süre içerisinde hayatınıza yeni insan gireceğinin habercisi olan rüyada papatya toplamak koparmak imgesi; onunla birlikte uzunca bir süre mutlu olacağınızı da ifade eder. Bu mutluluğun uzun süreli olduğu kadar gelecek de vaat etmesi yüzünden yavaş yavaş geleceğe dair elle tutulur planlar yapacağınızı söylemek doğrudur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya tacı toplamak uzun süreden beri flört etmenize rağmen adını koyamadığınız ilişkinizde yeni gelişmeler yaşanacağını ifade eder. Bu gelişmelerin özellikle ilişkinizin geleceğiyle alakalı atılacak olumlu adımlar olduğunu söylemek yanlış olmaz. Aynı zamanda rüyada papatya tacı toplamak yakın bir gelecekte hayatınıza girecek olan bir insanla duygusal olarak heyecan verici şeyler yaşayacağınızın habercisidir. Kısa sürede somut bir ilişkiye dönüşecek olan bu duygusal sürecin, hayatınızda bir dönüm noktası olacağını söylemek yanlış olmaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada sevgileye papatya toplamak; sevgilinizle aranızda olan kırgınlıkların onun size atacağı bir adım sayesinde ortadan kalkacağının habercisidir. Yine aynı şekilde rüyada sevgiliye papatya toplamak imgesine göre, ayrı olduğunuz eski sevgilinle yeniden barışabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek çok hayırlıdır. Mutluluk verecek olaylara, sakinliğe, huzura, sükûnete, barışa, sevgiye, iyi niyetlere ve iyi düşüncelere delalet eder. Rüyasında papatya gören kişinin çevresinde ve hayatında müjdeli ve güzel olaylar yaşanacaktır. Papatya, yumuşak huylu, iyi kalpli, sevecen, herkesin iyiliğini düşünen kişiler anlamına gelir. Rüyada papatya gören kişi Allah katında da hayırlı ve makbul bir kul olarak ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Ekmek

Kişinin gerçekleştirmek istedikleri idealleri ve hedefleridir. Ayrıca rüyada papatya ektiğini gören kişinin içinde bulunduğu meşakkatli durumdan da kısa sürede kurtulacağı, güzel ve mutlu günler yaşayacağı yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Toplamak

Rüyada papatya topladığını gören kişi kendisi için hayırlı olacak ve kendisine uğur getirecek bir olay yaşayacak ve sonu da aydınlık olacak demektir. Bazı rüya tabirleri rüyada papatya topladığını gören kişinin âşık olacağına dair yorum yapmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Tacı Takmak

Rüya sahibinin hayalinde canlandırdığı mutlu ve huzurlu yuvadır.Rüyada Papatya Falı Bakmak

İki türlü tabir edilir. Rüya sahibinin mazide kalan bir gönül ilişkisini unutamadığı ve hala o kişiyi düşündüğü şeklinde yorumlanırken öte yandan da rüya sahibinin olmasını çok arzuladığı bir dileği olduğu yorumu yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Almak

Gönüllerdeki buzların erimesi, ayrı olan kişilerin kavuşması, düşmanların el sıkışıp dost olması ve birbirine sarılması yönünde tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Koklamak

Rüya sahibinin zor günlerinde sırtını yaslayacağı ve omzunda ağlayarak en mahrem sırlarını açacağı, çekinmeden gözyaşlarını akıtabileceği dostlar ve arkadaşlar edineceği tabiri yapılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Vermek

Bir gönül ilişkisine delalet eder. Rüyasında birine papatya verdiğini gören kişinin aklında karşı cinsten biri vardır. Rüya sahibi sürekli onu düşünüyor ve onu hayal ediyor demektir. Platonik bir aşk anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek, güzel bir kadına yahut hanımın akrabalarına işarettir. Rüyada birinden papatya almak, o kimseyle dostluğa; papatya toplamak, hediyeye almaya delalet eder.

Sarı renkli papatya için bakınız; Çiçek.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gerek tek başına gerekse arkadaşla papatyalı bir bahçeden geçmek veya papatya toplamak, genç bir erkek için kaba bir kızla flörte; tecrübeli yaştakiler için az bir ücretle sabit bir işe gireceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya toplamak, gören kişi genç kız veya erkek birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek, güzel umut ve hayallerdir. Rüyada papatya iyi niyetli, yardımsever, herkesi güzel tutan bir ahbap ve iyi arkadaş olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir demet papatya görmek, üzüntünün işaretidir. Fakat papatyaları tarlada veya bahçede görmek, mutluluğa ve sağlıklı bir yaşama işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada papatya görmek ne demek: Hasta, yaşlı ve emektar bir hizmetçi kadınla yorumlanır. Rüyada papatya açmış bir bahçeden veya tarladan geçtiğini görmek, şüpheli bir yola çıkmaya; papatya koparıp göğsüne taktığını görmek, uzak bir yerden kötü bir haber alacağına; papatyaları toplayıp demet yapmak, birtakım kötü insanlarla yüz yüze geleceğinize delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazı tabirciler, papatyayı güzel bir kadın ile tabir etmişlerdir. Bir dağın eteğine düşmüş papatyaları topladığını gören kimseye, yakını güzel bir şey hediye eder. Papatya çiçeği, hanımın akrabalarına işarettir, şeklinde de tabir edilmiştir.

Ayrıca bakınız: Öküzgözü

Rüyada papatya görülmesi; iyi niyetli, yardımsever, herkesi hoş tutan bir ahbap ve dost olarak yorumlanır. Papatya toplayan genç kız veya erkek böyle birine ilgi duyar. Baharda kırda papatya görmek, hoş umut ve hayallerdir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada ukhuvan (papatya) görmek, dağdan toplamak bir padişahtan veya büyük bir zattan cariye almaya delildir.

Ayrıca bkz: Çiçek Görmek
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir rivayete göre; erkeğin karısından zıharına işarettir. (İslamiyet’ten evvel bir erkeğin karısına “sen bana anam gibisin” demesi, kadının o erkeğe artık haram sayılacağına delildi ve boşanma sebebi sayılırdı. İşte bu ve benzeri durumlar İslamiyet tarafından yasaklandı. Zıhar eden kimseye kefaret vaz olundu. Boşanma sebebi olmaktan kalktı. Zıharın kelime manası ise, iki şey arasında münasebet ve mutabakat meydana getirmektir.)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Öküzgözü Görmek

Rüyada sarı renkli ve bir çeşit papatya olan bu çiçeği görmek, devamlı olmayan şeylere yahut küçük yaşta ölecek çocuğa delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Papatya Görmek; Rüyada papatya görmek Mutluluk verecek olaylara, sakinliğe, huzura, sükunete, barışa, sevgiye, iyi niyetlere ve iyi düşüncelere delalet eder.Papatya, yumuşak huylu, iyi kalpli, sevecen, herkesin iyiliğini düşünen kişiler anlamına gelir.Rüyasında papatya gören kişi yakın zamanda iş hayatında ve özel hayatında mutluluk verici bir olayla karşılaşacaktır..Aynı zamanda papatya müjdeli haber olarak ta bilinir. Kişi ummadığı anda güzel bir haberle karşı karşıya gelecektir.Bu haber kişiye maddi ve manevi anlamda bereket getirecek kişiyi huzura erdirecektir.Papatya görmenin bunlar gibi bir çok anlamı daha vardır papatya berekete huzura bolluğa esenliğe güzele işarettir.

Rüyada Papatya Toplamak; Rüyada papatya toplamak rüya sahibinin kendisi için hayır olacağı ve kendisine uğur getireceği bir olayla karşılaşacağını ve sonu da aydınlık olacağına işaret olarak gösterilir. Kişi hayırlı bir kısmete yönelmiş olup kendini sükunete çekmiştir. Aynı zamanda papatya toplamak kişinin iş hayatında da maddi anlamda bolluğa ereceğinin makam ve mevki yönünden yükseleceğinin işareti olarak görülür. Papatya toplamak görmek kadar kısmetli bereketli bir rüyadır.

Rüyada Papatya Koklamak; Rüyada papatya koklamak hayırlı dostluklara işarettir.Rüya sahibinin en zor günlerinde yanında olan maddi ve manevi anlamda onu her zaman destekleyen kendisine bir kardeş gibi yaklaşan dostlar olarak gösterilir. Rüya sahibi her ne kadar maddi anlamda sıkıntılar çekmiş olsa da böyle bir dostluğun yaşanmasından sırtını yaslanabilecek bir omuzun olmasından dolayı çok şanslı hisseder kendini Aynı zamanda papatya koklamak yeni bir işe hayata başlangıç olarak ta ifade edilir. Rüya sahibi kendisine bir çıkış kapısı bulmuş olup tekrar hayata sıfırdan başlamayı düşünmüştür.
[Rüya tabirleri]

Rüyada Papatya Ekmek; Rüyada papatya ekmek rüya sahibinin gerçekleştirmek istedikleri idealleri ve hedefleridir. Ayrıca rüyada papatya ektiğini gören kişinin içinde bulunduğu meşakkatli durumdan da kısa sürede kurtulacağı, güzel ve mutlu günler yaşayacağı yorumu yapılır. Papatya ekmek kişinin iş hayatında yaptığı değişiklerle ifade edilir.Rüya sahibi yeni bir iş hayatına yönelmiş olup  başarı sağlamak için uğraş vermektedir. Bu uğraş rüya sahibinde mutlu sonuçlara ermesini sağlayacaktır.

Rüyada Papatya Almak; Rüyada papatya almak papatya almanın birden çok farklı yorumları vardır.Bunlar Gönüllerdeki buzların erimesi, ayrı olan kişilerin kavuşması, düşmanların el sıkışıp dost olması ve birbirine sarılması yönünde tabir edilir.Papatya almak gönüllerin bir araya gelmesiyle bağdaşabilir.İnsanların birbirini kırmak üzmek yerine dost olmalarına birbirlerini sevmelerine her konuda birbirlerinin yanında olmalarına işarettir.

Rüyada Papatya Falı Bakmak; Rüyada papatya falı bakmak İki türlü tabir edilir. Rüya sahibinin mazide kalan bir gönül ilişkisini unutamadığı ve hala o kişiyi düşündüğü şeklinde yorumlanırken öte yandan da rüya sahibinin olmasını çok arzuladığı bir dileği olduğu yorumu yapılır.Papatya falı bakmak kişide hem aşk anlamında hemde iş anlamında rol oynar her ikisinde de rüya sahibinde istek vardır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
1 Üye ve 420 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15793
Dün : 23857
Toplam : 48074119
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...