Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
799 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer yapmak ,lazer epilasyon yapmak,lazer ışığı görmek ,lazer tutmak tabirleri.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

20 Yorum

+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada lazer yaptırmak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ailenin büyüyeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına delalet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer gördüyseniz
Alacağınız kararları eleştiren kişiler söz konusu olabilir.
Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer yapılması geleceğe daha umut dolu bakacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer tutmak rüyayı gören için çok mutlu olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazere gitmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına rivayet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazerli silah görüldüyse uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına delalet ettiğine inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada eve lazer tutulması rüya sahibi kişi için aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet ettiği söylenir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada yeşil lazer görüldüğünde haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine inanılmaktadır.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya tabir edenlere göre rüyada lazer ameliyatı olmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, güzel bir evliliğe, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada yüze lazer yaptırmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına tabir olunur.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada lazer görmek, ileri görüşlü ve keskin fikirli, zeki birinden yardım alarak problemli bir durumu çetrefil, karmaşık halinden kurtarıp çözüme ulaştırmak demektir. Rüya sahibinin ufkunu açacak bazı önemli gelişmelerin yaşanacağını ve yakın zamanda yeniliklerle dolu bir hayata adım atılacağını tabir eder. Eski usullerin terk edileceği veya geleneksel yaşama tarzı yerine daha modern bir yaklaşım içinde olunacağını tabir eden rüya, kafasında soru işaretleri olan veya problemlerini uzun süredir çözemeyen kişilerin nihayet bu problemlerden sorunsuz şekilde kurtulacaklarına ve yakın çevrelerinden beklemedikleri şekilde destek göreceklerine yorumlanır. Geçmişte yapılan her türlü çalışmanın ve çekilen zorluğun meyvelerini yakın zamanda almaya başlayan rüya sahibinin moral açıdan da çok yüksek bir durumda olacağını ve başkalarının yardımına da koşacak seviyeye ulaşacağını bildirir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Silah Görmek

Hangi yaşama sahip olunursa olunsun yakın gelecekte kişinin çok güçlü bir konuma yükseleceğini ve yakın çevresi kadar iş yaşamındaki rakiplerini de şaşırtacak işlerde başarı göstereceğini tabir eder. Yaşanan olumsuzluklardan doğru şekilde ders çıkarmış olanların yaptıkları çalışmaların karşılığını en iyi şekilde almaya başlayacaklarını ve hedeflerine hiçbir zorluk çekmeden ulaşacaklarını delalet eder. Kendisini etkili ve doğru şekilde ifade etmeye başlayan rüya sahibinin bugüne kadar ele geçiremediği önemli fırsatlar ve şanslara sahip olacağını, iş konusunda kendisini ispatladığı gibi, ani yolculuklara çıkarak çok verimli sonuçlar alacağını gösterir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Epilasyonu Yaptırmak

Kişisel ilişkilerde çok olumlu ve çözüme dayalı yaklaşımlar içinde olunacağını, özellikle küslük ya da kırgınlık yaşanmış kişilerle yeniden bir araya gelerek daha sağlam bir zeminde ilişkiyi sürdürme kararı alınacağını bildirir. Kişinin eğitimi ve yetenekleri konusunda daha donanımlı bir hale geçeceğini tabir eder ve hem kendine, hem de yakın çevreye olan güvenin tazeleneceğinin işaretini verir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Görmenin Psikolojik Yorumu

Güven duygusunun yeniden inşa edileceği önemli bir süreçten geçildiğini ve kişinin çevresinde olup bitenleri çok daha geniş bir perspektiften değerlendirerek doğru, faydalı sonuçlar çıkardığını, her konuda fayda ve zarar konusunu gözden geçirerek hareket ettiğini ifade eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Epilasyon Yaptırmak, rüyayı gören kimsenin yapmasının güç olduğuna inandığı bir işi sabır göstererek başarılı bir şekilde yapacağına, kişinin büyük paralar kazanacağına ve gelirinin artacağına yorumlanır.

Farklı bir yorumcu şöyle tefsir etmiştir, zamanla düşlediği temiz rızka, yeminine bağlı kalacağına, zorlukların ardından hak edilen zafere, umudunu yitirdikten sonra düşlediği feraha, sıkıntı sonrasında ümit ettiği itibara şeklinde tefsir edilebilir
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Epilasyon Yaptırmak neye delalet etmektedir?

Rüyada lazer epilasyon yaptırmak sorunlarının çözüme ulaşacağına ve hayatının güzelleşeceğine, hayatlarını birleştireceklerine delalet eder. Rüyada lazer epilasyon yaptırmak neye delalet etmektedir? lazer epilasyon yaptırmak kişinin yaşayacağı hayal kırıklığı sonucu keyfinin kaçacağına, özenli ve temkinli davranmasına, yeni iş girişimlerinde bulunacağına fakat girdiği iş hakkında çok bilgisinin olmadığına, hem iş dünyasında hem eğitim hayatında çok doğru işlere imza atılacağına, ticarete atılacağına ve bol para kazanacağına, hanede bereketin ve bolluğun artacağına, yanlış işlerde bulunacağına, kişinin çevresinde yaptığı yanlış işlerden dolayı sürekli uyarı alacağına ve bu durumdan duyacağı rahatsızlığa ve huzurunun da kalmayacağına alamet eder. Rüyada lazer epilasyon yaptırmak ne manaya gelir? lazer epilasyon yaptırmak başarılı olmaya ve hayattan zevk almaya, yolculuğa çıkmaya ve gözlem yapmaya, mutlulukların en güzelini ve en büyüğünü tatmaya işarettir. Rüyada lazer epilasyon yaptırmak neyi sembolize eder? lazer epilasyon yaptırmak hayatın acımasız yanlarını görmeye, güzel huylu kimseye işaret etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Lazer Epilasyon Yaptırmak şeklinde rüya görmüşseniz:Bazı konularda net fikir sahibi olmakta ya da bazı kişilerin veya davranışlarını veya tepkilerini tahmin etmekte zorlanabilirsiniz,Seyahatlerde, yabancılarla yapılacak işlerde, geleceğinizi ilgilendiren konularda gücünüzü ortaya koyacaksınız.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
rüyada lazer ışık görmek sevdiğinizle aranıza girecek çirkef bir kimsenin varlığına alamet olur. size sıkıntı ve kasvet vereceğine, kişinin kendine ve sevdiğine sahip çıkarak yoluna devam etmesine rivayet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
rüyada lazer tutmak malı olan kimsenin zarara uğrayacağına ve maddi olarak sıkıntıya düşeceğine, sağlığının bozulmasına ve sıkıntıya düşmeye tekabül etmektedir.

İlgili rüyalar

+8 oy
34 yorum 819 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 251 okuma
Ferit 5 Mart 2021 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 146 okuma
Esma 25 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde Esma Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+6 oy
13 yorum 453 okuma
Sonbahar 3 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+4 oy
18 yorum 637 okuma
Sonbahar 2 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+4 oy
40 yorum 847 okuma
Sonbahar 31 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+3 oy
40 yorum 776 okuma
Sonbahar 30 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
14 yorum 559 okuma
Sonbahar 30 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
15 yorum 337 okuma
Sonbahar 28 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
18 yorum 495 okuma
Sonbahar 22 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
20 yorum 419 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
25 yorum 589 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
9 yorum 131 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

401 Aktif
2 Üye ve 399 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9456
Dün : 23857
Toplam : 48067799
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...