Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
847 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa aldığınızı ,verdiğinizi ,kazandığınızı gördüyseniz tabirleri.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada kupa görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet eder.
Rüya alimine göre rüya sahibi kimsenin şansının ve kısmetinin ömür boyu açık olacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, hayattan yana keyif bulacağına, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, zor durumda olan bir kimseye iyilik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına tabir olunur. Rüyada altın kupa görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, kısa süre sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, her zaman destek göreceğine delalet ettiğine inanılır. Rüyanın açıklamasına göre bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, insanları sevindirerek kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, rahatının yerine geleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, her hayalini gerçekleştireceğine alamettir.
Rüyada bardak kupa görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, kısmetinin ve şansının her zaman açık olacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına alamet etmektedir. Rüya yorumuna göre rüyayı gören kimsenin disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine örnek olacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kendisine yardımları dokunan birinin mutlu edileceğine, işlerinde kara geçeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorumlanır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa görmek, rüyayı gören kişinin, aristokrat bir yapıya sahip, her konuda belli bir bilgiye vakıf, çok başarılı, dikkat çekici ve yönetme duygusu gelişmiş bir kişi ile bir aşk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına ve kısa bir zaman sonra da bir ayrılık kararı alacaklarına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatı içinde uzun bir süreden beri gerçekleştirmeyi planladığı hayallerine yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar çekmeden ve çok sorun yaşamadan kavuşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Bardak Görmek

Rüya sahibini yakından tanımadığı için karakteri hakkında yanlış, saçma ve asılsız bilgilere sahip olan kişiler olduğuna, bu kişilerin rüya sahibine bu durumdan ötürü cephe aldığına ve böyle devam ederse aralarının açılacağına işaret eder. Ayrıca, hayat içinde çok hayırlı işler imza atıldığına yorulur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Kızı Görmek

Rüyayı gören kişinin, yakın bir zaman içinde sosyal hayatında tanışacağı, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına ve bu güzel hayatı güzel bir bebekle taçlandıracaklarına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Kaldırmak

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile ara sıra sorunlar yaşadığına, bu sorunların yakın zamanda daha da arttığına, çok zor zamanlar geçirdiklerine ancak yakında çok iyi bir duruma geleceklerine ve mutlu olacaklarına alamet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, büyük ferahlık yaşayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa gördüyseniz
Belli kişilerin veya grupların ilgisini çekmek istiyorsanız kendinizi göstermenizde fayda var.
Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa aldığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına yorulur.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada çay kupası görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, işinde itibar edineceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa fincan görüldüğünde imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, dertlerin günden güne artacağına işaret ettiği söylenir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa yıkamak rüya sahibi kişi için iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya tabir edenlere göre rüyada kupa çekmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine alamet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa kızı görülmesi aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet ettiğine inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya tabircilerine göre rüyada kupa kazanmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa tutmak rüya sahibi kişi için çok büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet ettiği söylenir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada dünya kupasını kazanmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupada çay görüldüğünde kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kötü karakterli bir kadına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorumlanır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada bardak kupa görüldüğünde dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine alamet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kahve kupası görülmesi yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, insanlarla iç içe olacağına rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa alındıysa büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerindeki karın artacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamettir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada elinde kupa görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa ödül alındığında hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine yorumlanmaktadır.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa satın alındığında maddi anlamda feraha ermeye, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamettir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada gümüş kupa görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa papazı görüldüyse üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada futbol kupası görüldüyse bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya yorumlayanlara göre rüyada kupa kırmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa görmek; Rüyayı gören kişinin, aristokrat bir yapıya sahip, her konuda belli bir bilgiye vakıf, çok başarılı, dikkat çekici ve yönetme duygusu gelişmiş bir kişi ile bir aşk yaşayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini fark edeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına ve kısa bir zaman sonra da bir ayrılık kararı alacaklarına delalet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Görmek Psikolojik Yorumu

Rüyada kupa görmek psikolojik yorumu olarak bir çok farklı tabir ve yorumlarda bulunulmuştur.Rüyada kupa görmek psikolojik rüya yorumlarında çok samimi dostluklar kuracağınıza hatta sahip olduğunuzu dostunuzun sizi bir ömür menfaatsiz bir şekilde size karşı sahiplenici bir tavır ile arkadaşlığınızın süreceğine yorumlanır.Rüyada kupa görmek psikolojik yorum olarak rüya sahibinin aklında ve kalbinde kuran olmasını istediği için bu rüyaları gördüğüne işarettir. Allah’ın izni ile aklında ve kalbinde arzu ettiği tüm muradının gerçekleşeceğine de delalet eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kupa görmek olumlu yorumu hakka riayet eden sevilen ve sayılan dostlarınızın olacağına haram maldan kaçınacağınız yorumlanır.Rüyada kupa  görmek maddi ve manevi hayatınızda değişikliklerin olacağına haram maldan sakınacağınızı halk arasında sevilen sayılan ve hürmet gören birisi olarak yer alacağınıza işaret eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Görmek Olumsuz Yorumları

Rüyada kupa görmek olumsuz yorumu ise çevrenizde size düşmanlık eden sinsi kişilerin olduğuna ve bu kişilerin sizi en zayıf en mecalsiz durumlarınızda size zarar vermek istediklerine yorumlanır.Rüyada kupa görmek olumsuz rüya yorumlarında rüya sahibinin haksız elde ettiği kazanca ve mala işaret eder.Bu rüyanın yorumunda rüya sahibinin duyduğu vicdani rahatsızlıklarının olduğuna işaret eder.
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa görmek, İslami yorumu, rüyayı gören kişinin yaptığı işte ulaşmak istediği başarıya delalet eder. Bu rüya, bilgili ve başarılı bir insanın varlığına yorumlanır. Bu kimse ile yaşanacak ilişkide zamanla ortaya çıkacak baskı ve zorluk olarak da tabir edilmektedir. Bir başka yorumu ile rüyada kupa görmek, aile, iş ya da okul hayatında hayali kurulan başarıya ulaşmaya delalet eder.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Görmek İslami Anlamı
Rüyada Kupa görmek, Kirmani ( r.a ) demiştir ki; bu rüyayı gören kişi, hakkettiği mevkiye ulaşacak, makam sahibi olacaktır. Aynı zamanda rüyada kupa görmek, özel hayatta yaşanacak mutlu bir beraberliğe işaret eder. Bu rüya, girilecek kalabalık ve neşeli ortamlar olarak değerlendirilir. Bekar kimseler için ise sevebileceği bir insanla mutlu bir ilişki yaşamaya delalet eder.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Altın Kupa Görmek
Rüyada altın kupa görmek, hayırlara vesile eder. Zenginlik yaşanacağına tabir olunur. Yapılan tüm işlerde itibar sahibi olmaya, şan ve şöhret elde etmeye yorumlanır. Rüya sahibi, hasta ise şifa bulur, dertleri, sorunları varsa çözüme kavuşur. Genel anlamda her konuda olumlu gelişmelerin yaşanacağını müjdeleyen bir rüyadır.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kırık Kupa Görmek
Rüyada kırık kupa görmek, dini anlamı ile sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı durumlara delalet eder. Bazı alimlere göre iş hayatında yaşanacak aksamalar, ortaya çıkacak pürüzlerdir. Bir diğer yorumu ise kişinin, özel hayatında huzursuz edici olaylara tabir edilir.

Rüyada Kupa Kızı Görmek
Rüyada kupa kızı görmek, rüyayı gören kişinin hayatının düzene gireceğine, aile, iş ve özel hayatında huzurlu bir dönem yaşanacağına tabir edilir. Bu rüya, cesaret olarak da değerlendirilir. Rüya sahibi, cesaret edeceği ve kararlar alarak yeni işlere girişeceği anlamını taşır.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Gümüş Kupa Görmek
Rüyada gümüş kupa görmek, hayırlara vesile eder. Rüya sahibinin, doğru yoldan ayrılmadığına, alın teriyle kazandığına ve kimseye muhtaç olmadığına delalet eder. Alınacak güzel bir haber olarak da yorumlanır.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Kupa Bardak Görmek
Rüyada kupa bardak görmek, sosyal hayat ve sosyal çevre ile yorumlanır. Sosyal hayatta kişinin, sevilen biri olduğuna, sevildiğine delalet eder. Yeni arkadaşlıklar ve dostluklar olarak da yorumlanır.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Porselen Kupa Görmek
Rüyada porselen kupa görmek, dini anlamı ile kişinin, güzel ve parlak günler yaşayacağına işaret eder. Bu dönem, kişinin ruhsal anlamda kendini iyi hissedeceğine, maneviyatının kuvvetleneceğine yorumlanır.


 
Rüyada Kupa Kazanmak
Rüyada kupa kazanmak, istenilene ulaşmak anlamı taşır. Uzun zamandır çalışılan, emek verilen işin başarı ve zaferle sonuçlanacağı manasına gelir. Bir diğer yorumu ile bu rüya, evli kimseler için evlilikte birlik ve beraberliğe yorulur.

Rüyada Kupa Almak
Rüyada kupa almak, İslami anlamı, kişinin iş ya da ticari hayatında elde edeceği mevkiye tabir edilir. İbni Sirin ( ra ) demiştir ki; rüya sahibinin bahtı açık olacak, şansı yüzüne gülecek manası taşır. Bir başka yoruma göre, bu rüya, gelecekte yaşanacak refah günleri müjdeler.
+1 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada beyaz kupa görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, üçüncü gözünün açılacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına rivayet eder. Rüyanın yorumuna göre rüyayı görenin ileride büyük bir servetin sahibi olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, işlerinin çok açılacağına, çekilen hasretin biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına inanılır.

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 127 okuma
MelisB 10 Haziran 2019 Rüya kategorisinde MelisB Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+11 oy
3 yorum 1.2k okuma
Simge 2 Mayıs 2019 Analiz kategorisinde Simge Astral Gezgini (184k puan)   yazdı
+3 oy
2 yorum 278 okuma
Karga 8 Temmuz 2016 Rüya kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+4 oy
18 yorum 637 okuma
Sonbahar 2 Ağustos 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+3 oy
40 yorum 776 okuma
Sonbahar 30 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
14 yorum 559 okuma
Sonbahar 30 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
15 yorum 337 okuma
Sonbahar 28 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
18 yorum 495 okuma
Sonbahar 22 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+5 oy
20 yorum 419 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+6 oy
25 yorum 589 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+8 oy
34 yorum 819 okuma
Sonbahar 14 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+7 oy
32 yorum 637 okuma
Sonbahar 1 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı
+13 oy
32 yorum 693 okuma
Sonbahar 30 Haziran 2020 Tabir kategorisinde Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

410 Aktif
2 Üye ve 408 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9498
Dün : 23857
Toplam : 48067841
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...