Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
107 okuma
mustafaharputi Durugörü kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Her ayrılık sonrası olduğu gibi eski sevgilinizin sosyal medya paylaşımlarını sürekli kontrol etmeniz hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Bu konuda bazı psikologların açıklamaları mevcut. Peki, eski sevgilinizi stalklamanız normal mi?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

4 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Ayrılık zamanı her ilişkide olduğu gibi zordur ve bu durumda devam eden süreçte çok önemlidir. Özellikle ayrıldıktan sonra eski sevgilinizin sosyal medya paylaşımlarını sürekli kontrol etmeniz, hayatınızı ciddi anlamda etkileyebilir. Psikologların bu konuda yaptığı açıklamalara göre ise ayrıldıktan sonra eski erkek/kız arkadaşınızın sosyal medyada çevrimiçi olup olmadığını, neler paylaştığını merak etmeniz normal olsa da bu onu kesinlikle stalklamanız gerektiği anlamına gelmiyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Eski sevgilinizin sosyal medyada neler paylaştığını kontrol etmeniz normal mi?

İlişkiler konusunda uzman olan Psikoterapist Dr. Bronwyn Singleton bu durumun kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. İnsanlara bunu yapmamaları gerektiğini söylemenin günümüzde artık bir anlam ifade etmediğini söyleyen Singleton, yine de ayrılan çiftlerin birbirlerini sosyal medyadan takip etmemesi gerektiğinin altını çiziyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
"Eski sevgilinizin sosyal medya hesaplarına baktığınızda neler hissettiğinizi düşünün" diyen Psikoterapist ve Çift Terapisti Dr. Tracy Dalgleish ise danışanlarına bu konuda hissettiklerini gözlemlemelerinin doğru olacağını söylediğini belirtiyor. Bu süreç herkes için farklı işliyor olabilir fakat eski sevgilinizin attığı komik bir tweet'i okumanın ya da köpeğinin bir fotoğrafını görmenin size bir yararı olmadığını anlamanız gerekli. Singleton bu konu hakkında "Eğer eski sevgilinizin paylaşımları sizi üzüyorsa paylaştıklarının gözünüzün önünde olmamasını isteyebilirsiniz, unutmayın ki biriyle ayrıldığınızda onun sosyal medya hesaplarıyla da vedalaşmak iyi bir yöntemdir" diyor.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Geçmişe değil ileriye odaklanmaya çalışın

Dalgleish ise sosyal medyanın tam olarak gerçekliği yansıtmadığını ve bu yüzden de karşınızdaki kişiye olan bakış açınızın karışmasına sebep olacağını belirtiyor. İki terapist de eski sevgilinizin sosyal medyasıyla meşgul olmanızınızın hayatınızın bitmiş bir kısmına hala tutunuyor olduğunuzun göstergesi olduğunu vurguluyor. Singleton bu konuda sözlerini şu şekilde sonlandırıyor: "Eski sevgilinizin sosyal medyasını kontrol etmemek enerjinizi eski ilişkinize harcamanızı engelleyerek yeni şeylere odaklanmanızı sağlar. Bu da sağlıklı bir ayrılık sürecinin göstergesidir."

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 18964
Dün : 23857
Toplam : 48077277
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...