Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
507 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yeşil ayakkabı görmek namuslu, iffetli ve namusunu koruyan bir kadınla evlenmeye işaret eder. Rüya sahibi böyle bir kadınla evlenir ve büyük mutluluk yakalar. Rüyada yeşil ayakkabıyı ayağından çıkarmak iste anlatılan şekilde kadından ayrılmak ve pişmanlık yaşamak olarak yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

30 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmek, kişinin dini vecibelerini yerine getirmek konusunda tembellik ettiğine ve harama el uzattığına yorumlanır. Yeşil ayakkabı giydiğini gören kişi manevi olarak sıkıntıya düşer ve depresyon geçirir. İtikat açısından zayıflandığına ve İslam kurallarına uygun yaşanmadığına da işaret eder. Rüyada yeşil ayakkabı gören kişi aynı zamanda söylediği bir yalandan ötürü ailesini zor duruma düşürür. İş açısından da yeşil ayakkabı giyen kişilerin yaşça kendilerinden büyük kişilerle bir ortaklığa gireceklerine delalet eder.
Rüyada Yeşil Ayakkabı Satın Almak

Rüyasında yeni bir yeşil ayakkabı satın alan kişi kötü günler geçirir. Ani ve olumsuz gelişmelerin kişinin hayatını alt üst edeceğine işarettir. Aynı zamanda evli kişilerin evlilik dışında bir ilişki yaşadıklarına da işaret eder. Yeni yeşil ayakkabı kişinin gayrimeşru bir evlat sahibi olacağının da habercisidir.
Rüyada Yeşil Ayakkabı Diktirmek

Kişinin eşi veya sevdiği insan tarafından terk edileceğine ve büyük bir acı çekeceğine yorumlanır. Ruhsal açıdan bunalıma girmeye ve işten güçten el etek çekmeye de tabir olur.
Rüyada Ayakkabı Görmek

Ayakkabı görmek genel anlamı ile sıkıntılara ve üzüntülere yorumlanır. Kişinin ani şekilde aldığı bir habere, kayıplara veya hastalıklara üzülmesi şeklinde yorumlanırken, pek çok sıkıntıya da işaret eder. Sarı ayakkabı görmek hastalığa, yeşil ayakkabı manevi olarak zayıf olmaya, siyah ayakkabı hastalık veya ölüm gibi acı haberlere, kırmızı ayakkabı görmek ahlaki bir çöküş yaşandığına işarettir. Bir tezgahta veya vitrinde görülen ayakkabı ise kişinin yeni bir işe gireceğini veya sektör değiştirip bambaşka bir iş alanına yöneleceğini tabir eder. Görülen ayakkabı mest türü ise bu o kişinin hac yolculuğuna çıkacağını işaret ettiğinden bu çeşit ayakkabı görmek hayırlıdır. Yaz mevsiminde görülen ayakkabı ise yolculuğa işaret ederken, kış mevsiminde görülen ayakkabı geçim zorlukları yaşanacağı ve iş konusunda beklentilerin karşılıksız kalacağı şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında yeşil ayakkabı giyen kimse oldukça iffetli, namusunu muhafaza eden ve hayırlı bir hanımla evlenir. Bu kadınla evlenen rüya sahibi oldukça mutlu ve huzurlu bir yuva kurar. Yeşil bir ayakkabıyı ayağından çıkarmak ise yukarıda bahsi geçen bir kadından ayrılmaya ve sonunda büyük bir pişmanlık yaşamaya işarettir. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek ise yine iffetli ama nefsine, eğlenip gezmeye düşkün bir kadınla evlenmeye; siyah ayakkabı ise insanlara kin besleyen ve iki yülü bir kadınla münasebet kurmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ayakkabı görmek, kişinin inandığı dinin gerektiği şekilde hareket etmediğine ve bu konuda zayıf düştüğüne ve hatta harama el uzattığına tabir edilir. İçerisinde bulunduğu sıkıntılı durum her ne ise bir an önce çözüm sağlamak için gerekli adımları atmalı ve ancak bu şekilde rahatlığa kavuşacağına yorumlanır. Yakın bir zamanda rızkınız artacağına ve işlerinizde bolluk ve bereketlilik yaşanacağını gösterir. Özellikle iş hayatınızda sizden büyük bazı kişilerle bir araya gelerek, üzerinde uğraştığınız işlerle ilgili fikir alışverişi yapacak ve hatta onlarla ortaklığa bile girebileceğinize yorumlanır. Beklediğiniz borçlarınız varsa bu kısa bir süre içerisinde bu borçlarınızı alacak ve eğitim hayatınızda başarılı bir döneme gireceksiniz. Aile içerisinde yaşanan tatsız olaylar son bulacak ve küs olanlar barışacaktır.

İş hayatınızda, özel hayatınızda, okul hayatınızda karşınıza çıkacak olan fırsatlara delalet eder. Geleceğiniz güzel konumlara ve mevkilere işarettir. Sevdiğiniz dostlarla veya da sevdiğiniz kişiyle çıkacağınız bir tatile, bir yemeğe işarettir. Dosdoğru bir ömür, iyi bir yaşam demektir. Ayrıca da dünyevi hayatınızda sizi mutlu eden şeylere, huzur ve sağlığa da işarettir.

Uzun zamandır beklediğiniz bir habere, mutlu havadislere ve sevdiğiniz insanlarla geçireceğiniz vakitlere işarettir. İlgi duyduğunuz insandan göreceğiniz sevgiye ve tekliflere de delalet eder. Sevdiğiniz bir arkadaş grubuyla uzun bir yolculuğa çıkacaksınız. İş hayatınızda ilerleyeceğinize ve son zamanlarda sunduğunuz fikirlerin beğenilmesine de işarettir. Yüksek mevkili bir devlet memuru olmaya da işarettir.

Benliğinizden uzak bir yolculuğa çıkacaksınız. Kamu yararına birçok işe başlayacak ve birçok sözleşme imzalayacaksınız. Kendinizden fedakârlık edip yardım ettiğiniz insanlardan veya da topluluklardan karşılık göreceksiniz ve kendi işyerinizi veya da şirketinizi açıp işlerinizi ilerleteceksiniz. Yakın zamanlarda bir sevdiğiniz tarafından alacağınız hayırlı bir duaya ve sağlığınıza kavuşmanıza da delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Satın Almak

Rüya sahibi, oldukça zorlu günler geçirebilir. Karşınıza hiç beklemediğiniz anda bazı olumsuz olaylar çıkabilir ve tüm bunların hayatınızı alt üst edeceğini düşünebilirsiniz. Böyle bir durumda karamsarlıktan uzak durmalı ve bir an önce mevcut sorunları çözmek için harekete geçmeli ve başarıya ulaşmanız için ne gerekiyorsa iyi bir şekilde düşünerek yapmalısınız. Eğer kişi evli ise eşinin bazı konularda düşünceli ve kendini yalnız hissettiğine yorumlanır. Bu noktada, eşinizle birlikte olmalı ve onunla konuşarak yanında olduğunuzu göstermeli ve birlikte konuşarak sorunları çözmelisiniz. Eğer kişi evli değilse, hiç beklemediği bir yerde bir kişi ile tanışacağına ve ondan oldukça etkileneceğine yorumlanır.

Kişinin bugün attığı adımların ilerleyen zamanlarda çok güzel sonuçlar vereceği, başarıları, mutlulukları simgeler. Aynı zamanda bu rüya, hayatın bolluk ve bereketli olacağına dikkat çeker. Zor bir süreç atlatan kişinin üst üste yaşayacağı mutluluklar ile tüm kötü ve zor günleri arkada bırakacağına tabir edilir. İş hayatında ise yakında gelecek olan bir yükselişin ya da başarının işaretçisidir.

Genel olarak rüyayı gören kişinin evlilik hayatı olarak yorumlanır. Rüya sahibinin evlilik hayatının güzel olduğuna ve kişinin yakın zamanda çocuk sahibi olacağına delalet eder. Kişinin anlayışlı, kibar ve cefakar bir kimse olduğuna işaret eder. Yaşanılan sorunların halledileceğine ve işlerin yolunda gideceğine işaret eder. Günahların affa uğrayacağına yorulur. Eğer kişi hasta ise yakın zamanda sağlığına kavuşacağını gösterir. Eğer bir yakını hasta ise ona bu süreçte yardımcı olması gerektiğine işaret eder.

İşlediğiniz günahların af olunacağına işarettir. Dini açıdan ilerlemenize ve af olunacağınızı müjdeler. Etrafınızda ki insanlardan veya da sevdiğiniz bir dostunuzun, yakın bir akrabanızın, bir aile dostunuzun hayırlı bir şekilde güzellikle öleceğine veya da ölümüne işarettir. Kimilerine göre ise tövbe etmeye, yapılan günahlardan pişman olmaya, yakın zamanlarda dini anlamda ilerlemeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Diktirmek

Güzel değişimler ve sevindirici haberlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin hiç ummadığı bir anda karşısına çıkacak bir nasibe yorulur. Bu nasiple kişinin hanesinde bereket artacaktır.

Kişi, gelir elde edeceği, kazancını artıracağı, cebinin rahatlayacağı bir işe girecek ya da böyle bir iş yapacaktır. Geçim sıkıntısı çekiliyor ise bu sona erek, borçlar varsa ödenecek ve mali sıkıntılar mevcut ise çözüm bulunacaktır. Kişi rızkı, nasibi için uğraşacak, didinip çalışacak manası taşır. Aynı zamanda hayırlı bir evlada da delalet eden bir rüyadır.

Rüyayı gören kişinin kendisi ya da sevdiği insanlar için yapacağı hayırlı işler olarak yorumlanır. Kişi, bir konuda gerekeni yapacak ve esenlik, huzur kazanacaktır. Bu sayede herkes ona imrenecek, ailesi ve çevresi kişi ile gurur duyacaktır şeklinde yorumlanır. Bir diğer yoruma göre kişi, yapmış olduğu bir hatayı telafi edecek bir davranışta bulunacak demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Almak

Rüyayı gören kişinin, uzun zamandır içine dert olan, sıkıntı veren kişi ve durumlardan kurtulacağına, hastalıklarına şifa bulacağına, problemlerden arınacağına delalet eder. Çalışılan işin değiştirileceğine, yeni bir iş kolunda çalışmaya ya da yeni bir projeye yorumlanır. Özel hayatta birlikte olunan kişi ile ya da eş ile ortak karar vermeye, anlaşmazlıkları bitirmeye tabir edilir.

Girilen bir işten umut edilenden fazla para kazanmaya, yeni bir düzen kurmaya delalet eder. Aynı zamanda bu rüya, iş yerinde terfi etme, kendi işi olanların işlerini büyütmesi, ticarette başarı anlamlarına da gelir. Bir diğer yorum; yeniliktir. Rüya sahibinin, hayatının pek çok alanında yaşayacağı yeniliklere ve köklü değişimlere tabir edilir. Beklenen bir haberin ulaşmasına yorumlanır.

Kişinin içinde bulunduğu sıkıntı, üzüntü ve sorunlardan kendi çabası ile kurtulacağına delalet eder. Kendi kendine bu zor dönemi atlatacak olan kişi, huzura, esenlik ve mutluluğa kavuşacaktır. Aynı zamanda bu rüya, kişinin rızkının, nasibinin artacağı anlamı taşır. Hane içinde yaşanacak bir durum ya da olay haneye rahatlama getirecek şeklinde de yorumlanmıştır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin gerçek hayatta oldukça güzel işlere imza atacağına, uzun süredir üzerinde çalıştığı projelerin başarılı olacağına ve hak ettiği değere ulaşacağına yorumlanır. Bu nedenle şuan gelecek ile ilgili planlarınız her ne ise kaldığınız yerden çalışmaya devam etmeli ve pes etmemelisiniz. Ayrıca kişinin manevi anlamda da yükselişe geçeceğine, psikolojik olarak kendisini daha mutlu ve rahat hissedeceğine işaret eder.

Maddi anlamda yaşanan sıkıntıların biteceğine, deyim yerinde ise elin bollaşacağına tabir edilir. Rüyayı gören kişi, ticari hayatında ya da iş hayatında biri ile iş birliği ortaklık yapacağına ve bu durumun kişinin menfaatine olacağı yorumlanır. Özel hayatta biri ile bir birlikteliğe başlamak ve mutlu olmak anlamı da taşır. Bu rüya, hane içinde yaşanacak yeniliklere işaret eder.

Belirlenen hedeflere ulaşmak için şartların uygun olmasına, isteklere kavuşmaya, dileklerin gerçekleşmesine yorumlanır. Bazı alimlere göre, bu rüya, hane içinde bolluk ve bereket yaşanacağına, gelirin artacağına, ferahlık ve rahatlama yaşanacağına delalet eder. Yakın çevreden bir insan ile bir konuda anlaşma sağlamaya, fikir birliği yapılacağına tabir edilir. Diğer bir yorumu ile yeni bir iş teklifi almak anlamına da gelir.

Başarı ve zafere ulaşmak için daha fazla çalışılması, zaman harcanması ve becerilerin kullanılması gerektiğine işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, istenilenleri elde etmek için rüya sahibinin sabırlı olması ve beklemesi gerektiğine tabir edilir. Diğer bir yorumu ile aile ya da yakın çevrede bulunan bir insandan görülecek maddi ya da manevi yardım ve destek anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Çıkarmak

Rüya sahibinin yaşamış olduğu tüm sıkıntılardan hızlı bir şekilde kurtulacağına, üzerindeki tüm yükleri atarak rahatlayacağına yorumlanır. Aileniz içerisinde bolluk ve bereket artacak, tüm aile üyeleri huzura kavuşacağına işaret eder. Kişinin oldukça namuslu, iffetli ve oldukça hayırlı bir hanımla evleneceğine evleneceğine yorumlanır. Bu kişi ile evlendikten sonra huzurlu ve mutlu yuvanız olacağını gösterir. Bir iş nedeniyle, memleketinizden uzaklaşarak farklı bir yere taşınabilirsiniz. Atacağınız adımlar için acele etmemeli, iyi düşünmelisiniz.

Aile, iş ya da sosyal yaşantıda yaşanan bazı sıkıntıların tamamen ortadan kalkacağına, huzur ve sakinliğin yaşanacağına tabir edilir. Emek verilen bir işten kazançlı çıkmak anlamına da gelir. Başka bir yorumu ile bu rüya, geçim sıkıntısının bitmesi, gelirin artması ve kazanç elde etmekle tabir edilir. Rüya sahibine menfaat getirecek gelişmelerin yaşanacağına yorumlanır.

Rüyayı gören kişinin, hayatındaki tüm sorumlulukları eksiksiz yerine getireceğine böylece huzur bulacağına tabir edilir. Bazı alimlerin yorumu ile değer verilen, sevilen bir insana yardım etmeye, destek olmaya tabir edilir. Bu rüya, kişinin, iş hayatında yeni sorumluluklar alacağına, bu sorumluluklarla iş hayatında terfi edeceğine yorumlanır. Özel hayatta ise olumlu gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Süregelen sıkıntı, dert, tasa ve sorunlardan kurtulmaya, zor işlerin üstesinden gelmeye, aile,iş ve sosyal yaşantıdaki problemlere çözümler bulmaya delalet eder. Diğer bir yorumu ile bu rüya, yakın zamanda güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu gelişmelerin kişiyi çok mutlu edeceğine tabir edilir. Aynı zamanda, rüya sahibinin, korku, endişe, kaygı gibi olumsuz tüm duygu ve düşüncelerinden sıyrılacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Hediye Almak

Rüya sahibinin yakın arkadaşları tarafından eleştirileceğine ve yanlış yolda yürüdüğünüzü söyleyeceklerine işaret eder. Fakat tüm bu eleştirilere kulak vermeden, üzerinde çalıştığınız işlere devam etmeli ve kaldığınız yerden devam etmelisiniz. Ayrıca size karşı oldukça yoğun duygular besleyen bir kişinin, duygularını size açacağına işaret eder. Bu kişiye bir şans vermeli ve onu dinleyerek ilk adımı atmalısınız. Aile içerisinde bir kişinin, bir yola çıkacağına delalet eder.

Şu sıralar el işlerine merak salmış gibisin. Bu uğraşlar kafanı meşgul ediyor ve seni monotonluğundan uzak tutuyor. Üstelik yeni bir şeyler üretmekten de oldukça keyif alıyorsun. Belki bu el işlerini kermes gibi bir yerde değerlendirebilirsin. Hem sosyal bir ortama girmiş olursun hem de el işlerini paraya çevirebilirsin. Çoğunlukla kendini huzurlu ve mutlu hissediyorsun.

Endişe ve korkulardan arınmaya, huzur bulmaya ve gönül hoşluğuna delalet eder. Uzun zamandır üzerinde düşünülen bir iş için harekete geçmeye yorumlanır. Diğer bir anlamı ile bu rüya, hane içinde yaşanacak olumlu gelişmelere, deyim yerinde ise keyifli dönemlere tabir edilir. Özel hayatta sevilen insanla sorunlar üzerine konuşup problemleri çözmeye, sıkıntıları giderip tatlıya bağlamaya yorumlanır.

İş ve ticari hayatta büyük başarılar elde etmeye, yatırımlardan para kazanmaya delalet eder. Bazı alimlerin yorumu ile aile, sosyal ve özel yaşantıda sevilen insanlarla bir araya gelmeye, birlik ve beraberlik yaşamaya ve güzel zamanlara yorumlanır. Bu rüya, kişinin bir süreden beri beklediği haberi yakın zamanda alacağına, bu haberle mutlu olacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Aramak

Hayatınızda şuanda evlilik ile ilgili bir düşünce varsa, yakın bir zamanda uzun süredir konuştuğunuz ve değer verdiğiniz kişi evleneceğinizi gösterir. Eğer evli iseniz, sizin veya eşinizin seyahata çıkacağına yorumlanır. Bu seyahat bir hasta ziyareti de olabilir. Ayrıca bir süre önce çok sevdiğiniz kişiyi kaybettiğinizi ve bu kişinin sizden dua beklediğine yorumlanır. Sizi çekemeyen bazı kimselerin varlığını gösteren bu rüya, aynı zamanda bu kişilere karşı zafer elde edeceğinize de yorumlanır.

Hayırlara vesile eden olumlu yorumlanan rüyalardandır. Kişinin doğru yolda olduğuna, haram para ve mala el sürmediğine, yanlış her işten uzak durduğuna delalet eder. Bir diğer yorumu ile bu rüya, yeni ve güzel bir döneme işaret eder. Bu dönemin kişiye mutluluk ve esenlik getireceğine yorumlanır. Bu rüyanın başka bir yorumu ise hastalıklara şifa bulmak anlamı taşır.

Kişinin kısmetinin, nasibinin bol olacağı bir döneme işaret eder. Yapılacak işlerde, mesleki anlamda ya da ticari hayatta menfaat getirecek yarar sağlayacak sonuçlara yorumlanır. Bazı yorumcuların yorumu ile bu rüya, özel hayatta istenilen mutluluğu yakalamaya, gönül huzuruna kavuşmaya tabir edilir. Diğer bir yorum ise maddi anlamda güzel ve sürpriz gelişmelere delalet eder.

Kişinin gerek düşmanlarına gerekse galiplerine karşı galibiyet ve üstünlük kazanacağına delalet eder. İş ve para açısından yaşanan sıkıntıların ve problemlerin çözüleceğine, kişiye engel teşkil eden her şeyden kurtulacağına yorumlanır. Başka bir yorum ile bu rüya, rüyayı gören kişinin, ön görülü bir olduğu ve herkese her zaman temkinli davrandığı anlamı da taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Denemek

Mutluluk, neşe, huzur ve ferahlık anlamı taşır. Rüya sahibinin en yakın zamanda yaşadığı streslerden, sıkıntılarda arınacağına ve psikolojik problemlerini çözeceğine tabir edilir. Yeni bir arkadaşlık ve dostluk anlamına da gelir. Diğer bir yorum ile yaşanacak yeni bir aşkı, sevdayı müjdeler. Kişinin yüzünün güleceği bir birliktelik yaşayacağına delalet eder. Evli kimseler için ise çiftler arasında yaşanacak mutlu günlere işaret eder.

Rüyayı gören kişinin yakın zamanda elde edeceği nasip ve kısmetlere delalet eder. Bu rüya, çekilen zahmet, verilen emek ve çabalar sonunda olumlu, kişinin menfaatine olacak sonuçlara ulaşmaya yorumlanır. Diğer bir yorumu ile bu rüya, kişinin okul, iş ve ticari hayatta tüm becerilerini kullanarak başarılı olacağı, yüzünün güleceği, adını duyuracağı anlamına gelir.

Sağlıklı olmaya, olumsuz duygu ve düşüncelerden kurtulmaya, psikolojik anlamda ferahlamaya, dert ve sıkıntıların bitmesine tabir edilir. Başka bir yorum ile bu rüya, yakın zamanda borçların ödeneceğine, maddi kayıpların giderileceğine değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin, eline geçecek bir fırsat anlamına gelir. Bu rüya, özel hayatta yaşanacak olumlu değişim ve yeniliklere de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Kaybetmek

Bir süredir beklenen haberin alınacağına, bir işin ya da çalışmasının olumlu sonuçlanmasına tabir edilir. Bir diğer anlamı ile bu rüya, sıkıntı veren, üzen bir konuda ferahlatıcı gelişmeler olacağına yorumlanır. Mal ve mülk sahibi olmak ya da mal ve mülkte artış yaşanacağına delalet eder. Yeni bir arkadaşlık ya da yeni bir birliktelik yaşanabileceğine işaret eder.

Hayallerin gerçek olmasına, istenen hedeflere ulaşmaya, kaybedilen maddi, manevi gücün tekrar kazanılmasına tabir edilir. Aynı zamanda bu rüya, kişinin, çalışıp emek verip tüm zorluklara göğüs gererek büyük başarılar kazanacağına yorumlanır. Diğer bir tabiri ise kişinin hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler olacağına, mutlu bir döneme değerlendirilir. Bu rüya, muradına ermek anlamına da gelir.

Çekilen cefaların, sıkıntıların, dertlerin sona ereceğine, gönül huzuru bulmaya, yüzlerin güleceğine, mutluluğa tabir edilir. Rüya sahibinin, özel hayatında bir süredir devam eden problemlerin biteceğine, ilişkide iletişimin artacağına ve deyim yerinde ise ağız tadının yerine geleceğine yorumlanır. Bazı alimlerin yorumu ile hane içinde huzurlu, sakin ve refah günlerin yaşanacağına işaret eder. Maddi manevi rahatlama anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ayakkabı görmenin anlamı; bireyin dini görevlerini yerine getirmek konusunda tembellik etmesine, haram mala el uzattığına yorulur. Yeşil renkte ayakkabı giydiğini gören birey, manevi şekilde sıkıntıya düşerek depresyona girer. İtaat bakımından zayıf düşülmesine ve İslam şartlarına uyumlu şekilde yaşanmadığına da işarettir. Rüya içerisinde yeşil ayakkabıyı gören birey, aynı şekilde söylediği yalandan dolayı ailesini güç duruma düşürmektedir. İş bakımından da yeşil ayakkabıyı giyen bireylerin yaşça kendisinden büyük bireyler ile ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmek, kişinin dini vecibelerini yerine getirmek konusunda tembellik ettiğine ve harama el uzattığına yorumlanır. Yeşil ayakkabı giydiğini gören kişi manevi olarak sıkıntıya düşer ve depresyon geçirir. İtikat açısından zayıflandığına ve İslam kurallarına uygun yaşanmadığına da işaret eder. Rüyada yeşil ayakkabı gören kişi aynı zamanda söylediği bir yalandan ötürü ailesini zor duruma düşürür. İş açısından da yeşil ayakkabı giyen kişilerin yaşça kendilerinden büyük kişilerle bir ortaklığa gireceklerine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Satın Almak

Rüyasında yeni bir yeşil ayakkabı satın alan kişi kötü günler geçirir. Ani ve olumsuz gelişmelerin kişinin hayatını alt üst edeceğine işarettir. Aynı zamanda evli kişilerin evlilik dışında bir ilişki yaşadıklarına da işaret eder. Yeni yeşil ayakkabı kişinin gayrimeşru bir evlat sahibi olacağının da habercisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Diktirmek

Kişinin eşi veya sevdiği insan tarafından terk edileceğine ve büyük bir acı çekeceğine yorumlanır. Ruhsal açıdan bunalıma girmeye ve işten güçten el etek çekmeye de tabir olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ayakkabı görmek, rüya sahibinin temiz  kalpli ferah bir insan olduğuna ve iyi niyetle düşünceler içerisinde olduğunu işaret eder. Yalnız dini vecibelerinden uzak kaldığında ve bundan dolayı pişmanlık duyduğuna yorum yapılır. Bazı alimlere göre nadir de olsa kötü bir yorumu vardır kişinin depresyona girmesi manevi olarak sıkıntılar yaşaması demektir. Yeşil rengi ferahlığı ifade eder. Fakat başka bir de işte düşman ayağa bakar gelmesinden dolayı sinsi bir arkadaşa delalettir. Rüyada yeşil ayakkabı görmek, bazen de söylediği bir sözden dolayı kendi ailesini zor durumlar içerisinde düşüreceğini alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmek, rüya sahibinin birtakım sorunların üst üste gelmesinden ve bundan dolayı ailesinde huzurunu kaçması demektir. Eğer Rüya sahibi kendisini itikat açısından zayıf hissediyorsa bu rüyadan sonra dini inançlarına devam edeceğine yorum yapılır. Bazen de kendisi için tehlikeli işlere gireceğine işarettir. Bazen de düşünmeden karar verilen sözlere yorumlanır. İş hayatında kendinden büyük insanlarla çalışmaya ve bu kişilerle bir ortaklık kurma düşüncesi olduğunu ifade edilir. Rüyada yeşil ayakkabı diktirmek, sorunlarının üstüne sorun ekleneceğini ve bunların arasından çıkmak için çözümler çareler aradığı delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Giymek

Rüyada yeşil ayakkabı giymek, bu tarz rüyalar bir yandan sıkıntılı günleri delalet eder bir yandan ise kişinin bulunduğu duruma göre sıkıntıdan feraha çıkacağına ifade eder. Bu kişinin gördüğü rüyanın şekline göre değişen bir yorum alır, rüya mesajını kendi verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Çıkarmak

Rüyada yeşil ayakkabı çıkarmak, rüya sahibinin üzerindeki tüm yükleri atması demektir. Aynı zamanda aile hayatında huzurun ve bereketin onları bulacağı yönündedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Kaybetmek

Rüyada yeşil ayakkabı kaybetmek kişi sevdiği kişi tarafından terk edilmesi anlamına gelir. Ya da sevdiği bir şeyden vazgeçmesi mecburiyeti söz konusu olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Almak

Rüyada yeşil ayakkabı almak, rüya sahibinin hayatını aniden olumsuz bir gelişmeyen yaşanacağını gösterir. Rüyada yeşil ayakkabı satın almak, mutsuz olması ve hayallerinin suya düşmesi demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek İslami

Rüyada yeşil ayakkabı görmek islami, yorumu gören kişinin bu zamanlar dini vecibelerinden uzak kaldığını gösterir. Bundan dolayı kişinin bu tarz rüyalar gördüğünü ifade eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek Diyanet

Rüyada yeşil ayakkabı görmek diyanet, beklenmedik bir şekilde umutsuzluk yaşamak manasında gelir. Kişinin hanesinde bu aralar Hem maddi hem de manevi çöküntüler yaşayacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil ayakkabı görmek, gerçek hayatta kazancın helal bir şekilde artmasına ve bazı şeylerden önemli menfaat elde edileceğine işaret eder. Döviz üzerinde önemli para kazanacak olan rüya sahibi borsa üzerinde de önemli menfaat elde edecektir. Yeşil eskimiş bir ayakkabı gören kimse, bunun tam tersi bir durumla karşılaşacaktır. Bu sefer de sıkıntılar baş gösterecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Giydiğini Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı giydiğini görmek, gerçek hayatta manevi anlamda güzel şeyler yapmaya işaret eder. Rüya sahibi dinen gerekli şeyleri yapmaya ve manevi yükselişe geçeceği bir yola yürür. Ayakları rüya sahibini doğru yönlendirecektir. Rüyayı gören kişi, namaz, oruç gibi dini duyguları yansıtacak güzel gelişmeleri yaşayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmek rüyayı gören kişinin ibadetlerini yerine getirirken zorlandığını ve veya dini görevlerini gerçekleştirmede sorun yaşadığına delalet eder. Ayrıca kişinin harama el uzatmasına da yorumlanır.

Yeşil ayakkabı giydiğini gören insan ruhsal anlamda sıkıntı yaşayacaktır demektir. Yine rüyayı gören kişi söylediği bir yalan nedeniyle hem kendisini hem de ailesini zor duruma düşürebilir demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Satın Almak

Rüyada yeşil ayakkabı satın almak kişi için iyi anlamlar içermemektedir. Rüya sahibinin kötü günler yaşayacağına delalet eder. Hayatında ani ve negatif olaylar olabilir demektir. Bu rüyanın bir başka yorumu ise kişinin yasak aşk yaşayacağına yorulmasıdır. Yeni yeşil ayakkabı gören kişinin gayrimeşru çocuk sahibi olacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Diktirmek

Rüyada yeşil ayakkabı diktirmek, rüyayı gören kişinin sevdiği insan tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet eder. Eşinize ya da sevgiliniz sizi terk edebilir demektir. Bu nedenle rüya sahibi çok büyük bir üzüntü yaşayacak, psikolojisi bozulacak, bunalıma girecek diye yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Ayakkabı Görmek

Rüyada yeşil ayakkabı görmenin anlamı; bireyin dini görevlerini yerine getirmek konusunda tembellik etmesine, haram mala el uzattığına yorulur. Yeşil renkte ayakkabı giydiğini gören birey, manevi şekilde sıkıntıya düşerek depresyona girer. İtaat bakımından zayıf düşülmesine ve İslam şartlarına uyumlu şekilde yaşanmadığına da işarettir. Rüya içerisinde yeşil ayakkabıyı gören birey, aynı şekilde söylediği yalandan dolayı ailesini güç duruma düşürmektedir. İş bakımından da yeşil ayakkabıyı giyen bireylerin yaşça kendisinden büyük bireyler ile ortaklığa gireceğine delalet etmektedir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

442 Aktif
0 Üye ve 442 misafir
Bugün : 11926
Dün : 23857
Toplam : 48070261
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...