Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
2.2k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Bu rüya, gören kişinin yaşam sevincini ve canlı, mutlu bir karaktere sahip olduğunu gösterir. Bu rüyayı gören kimse hayata daima pozitif bakmaktadır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kırmızı Ayakkabı görmek, hayırlı ve güzel anlamlara gelir. Rüyada kırmızı ayakkabı gören kimse, genel anlamıyla ayakkabı rüyada çift bir hayat kurmaya başlamak anlamına gelir. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, ayakkabının kırmızı olması şansı ve parayı beraber getirir. Diyanet’e göre bu rüya ikiz bebek anlamında olmaktadır.



Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek İslami Anlamı

İslam alimlerine göre rüyada kırmızı ayakkabı görmek kişinin rüyayı ne şekilde ve nasıl gördüğüne göre yorumlanması gerekir. İmam Nablusi (r.a) rüyada kırmızı ayakkabı görenin, rüyada kırmızı ayakkabı giymek, rüyada kırmızı ayakkabı almak, rüyada yırtık kırmızı ayakkabı görmek, rüyada yeni kırmızı ayakkabı görmek v.s gibi anlamlarıyla farklı olarak yorumlanması gerektiğini buyurmuştur.
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek, rüya yorumcularına göre evlenmek, nişanlanmak ya da sevdiğin bir insana kavuşmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hanesinde bir kimse de evlenirse bu rüyanın yorumunu karşılar. Ancak Diyanet’e göre rüyada kırmızı ayakkabı giyenin ikiz çocukları olur.
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Almak

Rüyada kırmızı ayakkabı almak, rüyayı gören kişinin hayırlı bir iş için aracı olması gibi anlamları vardır. Bir evliliğe ya da barışmaya neden olmak söz konusu olur. Diyanet’e göre bu rüyayı gören kişi yakın zamanda maddi değeri yüksek bir eşyaya sahip olur.
Rüyada Yırtık Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada yırtık kırmızı ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre tartışma ve huzursuzluk işareti olarak bilinir. Rüyayı gören kişi eşi, çocuğu ya da annesiyle ikili ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Diyanet’e göre ise rüyada kırmızı renkte ki yırtık ayakkabı, para ve eşya kayıpları anlamını taşır.
Rüyada Yeni Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada yeni kırmızı ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak bir yenilik anlamına gelir. İş yeri değişimi, yeni bir eve taşınma ya da araç değişimi gibi durumlar olarak yorumlanır. Diyanet’e göre bu rüyayı gören kişi ikinci evliliğini yapar.
Rüyada Kırmızı Rugan Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı rugan ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre şaşalı bir hayatı, fazla parayı ve bolluk içinde ki hayatı simgeler. Parlak bir gelecek yaşanacak ve hayatın para sıkıntısı olmadan geçeceği anlamına gelir.
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Çıkarmak

Rüyada kırmızı ayakkabı çıkarmak, rüyayı gören kişi için ayrılıklara yorumlanır. Kişi sevdiği bir kimse tarafından kalp kırgınlıkları yaşar. Gözden çıkarmak ve yolları ayırmak olarak yorumlanır.
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Satmak

Rüyada kırmızı ayakkabı satmak, rüya yorumcularına göre kırmızı ayakkabıyı satan kişinin sevdiği bir insana yalan söylemesi söz konusu olur. Aldatmak ya da ihanet anlamına gelir. Fakat Diyanet’e göre bu rüya kişi için maddi değeri yüksek bir eşyayı kaybetmek anlamına gelir.
Rüyada Kırmızı Topuklu Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre ayakkabının hem kırmızı hemde topuklu olması arka arkaya yaşanacak yükselmeyi işaret eder. Kariyer sahibi olmak söz konusu olurken, kariyer sahibi bir kimse içinde mevki yükselmesi yaşanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı ayakkabı giymek, gören kişi bekarsa yakında ailesi zengin, güzel ve iffetli bir genç kızla evleneceğine işarettir. Kırmızı ayakkabı bazen de gönül ilişkilerine ve aşık olmaya da yorulabilir. Rüyada tek ayağında kırmızı ayakkabı giyen kişi, sonu iyi bitecek kısa bir yolculuğa çıkar. Kırmızı ayakkabı, çekici ve herkesin ilgisini çeken bir kadındır. Böyle bir ayakkabı giyen bahsi geçen şekilde bir kadınla birlikte olur. Rüyada siyah ayakkabı giymek ise, zengin bir eşiniz olacağına, evliler içinse tüm maddi sıkıntılardan kurtulup feraha ermeye yorumlanır. Yeşil ayakkabı, ömrünüzü manevi değerler peşinde geçireceğinize ve ömrünüzü dini yolda harcayacağınıza işarettir. Bazen de yeşil ayakkabı dindar ve ahlaklı bir kimse ile evlenmeniz anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, rüya sahibinin, hayatının neredeyse tamamını kaplayan iş hayatından zaman bulup hiç aklında olmadığı bir sırada bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına tabir eder. Bu ilişkinin ciddi olmadığına sadece gönül eğlendirmek için olduğuna da delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek  

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da eğitim hayatında hiç beklemediği bir anda beklemediği bir yerden gelecek bir sıkıntı ile karşılaşacağına, bu yüzden çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine ve bu durumların aile hayatına da çok büyük bir şekilde etki edeceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Hediye Almak   

Gönül ilişkisi yaşanan kişi ile daha önce tadılmamış duygulara ve düşüncelere yelken açmaya, farklı yerler görmeye ve farklı lezzetler tatmaya ve huzurlu ve mutlu bir ilişki yaşamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Kaybetmek

Rüya sahibinin yaşadığı ilişki üzerinde kara bulutların ve akbabaların dönmeye başladığına, sevgilisi ile aralarında dedikodu yapan ve laf taşıyan insanlar olduğuna ve bu yüzden ayrılığın gelebileceğine ve çok sıkıntılı günlerin kapıda olduğuna rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Çalmak

Uzun zamandır mutlu mesut bir şekilde yaşanan aşk ilişkisini çekemeyen insanların galip geleceğine ve sorun üzerine sorun yaşanacağına alamet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabılar Görmek

Rüyayı gören kişinin, biraz çapkın bir kişi olduğuna, birden fazla sevgilisi olduğuna ve rüya sahibi bu durumdan kurtulmaz ise eğer çok büyük sorunlar ve problemler ile karşılaşacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Rugan Ayakkabı Görmek

Rüya sahibinin, uzun zamandan beri çok istediği, sürekli hayalini kurduğu ve gece gündüz aklından çıkaramadığı amaca en kısa sürede ulaşacağına ve hayal ettiği şeyin gerçekleşmesi sayesinde çok iyi bir duruma geleceğine yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, genellikle gönül ilişkilerine yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatı adadığı iş hayatından fırsat bulup, hiç aklında yokken bir kişi ile ilişkiye başlayacağına delelet etmektedir. Kişinin yaşayacağı gönül ilişkisinin ciddi olmadığına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı ayakkabı giydiğini görmesi, iş ya da eğitim hayatında bir sıkıntı ile karşılaşacağına alamet eder. Rüyada kırmızı ayakkabı giydiğini görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, düşmanlarına da dost olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bir haber alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı ayakkabı görmenin anlamı, düşüncesiz hareket ederek, sonucunu fark etmeden yapılan işler rüya sahibine ciddi sıkıntılar getirebileceği demektir. Düşüncesiz hareket etmeye, yaşına uygun davranmadan yaşamaya devam ederse sıkıntı çekeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Spor Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı spor ayakkabı görmek, rüya sahibinin eğlencesi ve rahatlığı için harcama yapacağı bu sayede kafasının boşalacağı ve kederinin dağılacağına delalet eder. Rüya sahibi içine düştüğü bunalımdan bu sayede büyük oranda kurtulmuş ve rahatlamış olacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Hediye Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı hediye aldığını görmek gönül ilişkisi yaşadığı kişi ile farklı yerleri gezmeye, görmeye gideceğine, huzurlu ve mutlu bir ilişkileri olacağına işaret eder. Rüyada kırmızı ayakkabı hediye aldığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü bir hale geleceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Kaybettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı ayakkabı kaybettiğini görmesi kişinin yaşadığı ilişkide bazı sıkıntılar, sorunlarla karşılaşacağına yorumlanmaktadır. Rüyada kırmızı ayakkabı kaybettiğini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Sattığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı ayakkabı sattığını görmesi aşk hayatında tartışmalar çıkacağına işarettir. Laf taşıyan biri yüzünden sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada kırmızı ayakkabı sattığını görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Çaldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı ayakkabı çaldığını görmesi uzun süredir yaşadığı ilişkiyi çekemeyen bazı insanların olduğu ve bu insanların sorun yaratabileceğini göstermektedir. Rüyada kırmızı ayakkabı çaldığını görmek üst üste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, büyük başarılar kazanacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Yıkadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı ayakkabı yıkadığını görmesi aydınlık bir yolda yürüyeceğine yorumlanır. Hayatında dönüm noktası yaşayacağına manasındadır. Rüyada kırmızı ayakkabı yıkadığını görmek çok başarılı olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabılar Görmek

Rüyada kırmızı ayakkabı görmenin rüya tabiri, rüya sahibinin kişiliği hakkında bilgi vermektedir. Kişinin, biraz çapkın bir kişi olduğuna, birden fazla sevgilisi olduğuna ve bu durumdan dolayı büyük sorunlar ve problemler ile karşılaşacağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Rugan Ayakkabı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı rugan ayakkabı görmesi, uzun zamandan beri çok istediği, hayalini kurduğu bir amaca kısa sürede ulaşacağına işaret etmektedir. Rüyada kırmızı rugan ayakkabı görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek Ve Giymek

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek dostluğu kırmızı ayakkabıyı giymek ise karşı cinsten birinin arkadaşlığını simgeler. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek ise hayra delalet etmekle birlikte güzel ve kalbi katı bir kimsenin rüya sahibini sevmesine işaret eder. Rüyada kırmızı ayakkabı giymek akrabası çok zengin, güzel ve görgüsü çok olan bir kişiyi belirtir.

Kırmızı renkli ayakkabı giydiğini gören bir yola çıkmaya niyetli ise bu yolculuğa bir müddet çıkamaz.

Kırmızı ayakkabı giymek, eğer güzel ve yeni ise, bir gençle evlenmek olarak yorumlanır.

Bazen de kırmızı ayakkabı görmek, niyet ettiği yola uzun müddet gidememeye işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, kişinin gördüğü rüyaya göre yada cinsiyetine göre yorumu değişiklik gösterir. Aynı zamanda bu rüya kişinin aşk hayatını belirtir. Beklediğini bulması ve istek arzularına ulaşması manasına gelir. Erkek ise iyi huylu nazik hoş bir bayan ile evlenmeye delalet eder. Evliliğinin hayır getireceğine ve hanesinde bereketin artacağına alamettir. Bayan ise, aradığı gibi biriyle evlenmeye tabir edilir. Rüya sahibinin kalabalık bir ortamda bir kısmet bulacağı yönündedir. Bazende hiç aklında olmayan bir kişiyle aşk hayatında yeni gelişmelerin olacağına yorulur. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, yaşamında yeni heyecanlar yaşamak ve yeni başlangıçlar yapmak demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek, eğitim hayatına devam eden biri ise beklenmedik bir şekilde problemler çıkmasıdır. Yorucu ve üzücü bir yol izleyeceğine delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Hediye Almak

Rüyada kırmızı ayakkabı hediye almak, rüya sahibi bekarsa gördüğü kişiden bir kısmet alacağına yöneliktir. Yada tanımadığınız biri işe gördüğünüz kişiyle bir gönül ilişkisine gireceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Satmak

Rüyada kırmızı ayakkabı satmak, kişinin aşk hayatında tartışmalar çıkacağına işarettir. Laf taşıyan biri yüzünden sıkıntılar yaşayacağına yorum yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Yıkamak

Rüyada kırmızı ayakkabı yıkamak, rüya sahibinin aydınlık bir yolda yürüyeceğine yorumlanır. Hayatında dönüm noktası yaşayacağına manasındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek İslami

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek islami, kişinin genelde gönül ilişkilerine işaret eder. Evli ise hanesinde bereketin ve aşkın artacağına alamettir. Bekar işe aradığı mutluluğu bulacağına anlamında tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek Diyanet

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek diyanet, rüyayı gören kişinin yakında aradığı kısmeti bulacağına delalettir. Bu kişinin durumuna göre değişir iş yada aile hayatında veya aşk hayatında yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin işine fazla düşkün olduğuna ve işinin neredeyse tüm yaşamını kapladığına yorumlanıp, rüyayı gören kişinin yakın zamanda bir aşka tutulacağına ve bu sebep ile de hayatında işin ve aşkın ayrı ayrı yerinin olacağına delalet eder. Rüya sahibinin mutlu ve huzurlu olmasına delalet eder. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek aynı zamanda biri ile tanışıp sadece gönül ilişkisi yaşamaya ciddi bir ilişki yaşamayacak olmaya da delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KIRMIZI AYAKKABI GÖRMEK

Rüyada kırmızı ayakkabı gören bir kişinin, bir iş için veya özel hayatında bir yolculuğa çıkacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı görmek, hayırlı ve güzel anlamlara gelir. Rüyada kırmızı ayakkabı gören kimse, genel anlamıyla ayakkabı rüyada çift bir hayat kurmaya başlamak anlamına gelir. Rüyada kırmızı ayakkabı görmek, ayakkabının kırmızı olması şansı ve parayı beraber getirir. Diyanet’e göre bu rüya ikiz bebek anlamında olmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Görmek İslami Anlamı

İslam alimlerine göre rüyada kırmızı ayakkabı görmek kişinin rüyayı ne şekilde ve nasıl gördüğüne göre yorumlanması gerekir. İmam Nablusi (r.a) rüyada kırmızı ayakkabı görenin, rüyada kırmızı ayakkabı giymek, rüyada kırmızı ayakkabı almak, rüyada yırtık kırmızı ayakkabı görmek, rüyada yeni kırmızı ayakkabı görmek v.s gibi anlamlarıyla farklı olarak yorumlanması gerektiğini buyurmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Giymek

Rüyada kırmızı ayakkabı giymek, rüya yorumcularına göre evlenmek, nişanlanmak ya da sevdiğin bir insana kavuşmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hanesinde bir kimse de evlenirse bu rüyanın yorumunu karşılar. Ancak Diyanet’e göre rüyada kırmızı ayakkabı giyenin ikiz çocukları olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Almak

Rüyada kırmızı ayakkabı almak, rüyayı gören kişinin hayırlı bir iş için aracı olması gibi anlamları vardır. Bir evliliğe ya da barışmaya neden olmak söz konusu olur. Diyanet’e göre bu rüyayı gören kişi yakın zamanda maddi değeri yüksek bir eşyaya sahip olur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada yırtık kırmızı ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre tartışma ve huzursuzluk işareti olarak bilinir. Rüyayı gören kişi eşi, çocuğu ya da annesiyle ikili ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Diyanet’e göre ise rüyada kırmızı renkte ki yırtık ayakkabı, para ve eşya kayıpları anlamını taşır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeni Kırmızı Ayakkabı Görmek

Rüyada yeni kırmızı ayakkabı görmek, rüyayı gören kişinin hayatında yaşanacak bir yenilik anlamına gelir. İş yeri değişimi, yeni bir eve taşınma ya da araç değişimi gibi durumlar olarak yorumlanır. Diyanet’e göre bu rüyayı gören kişi ikinci evliliğini yapar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Rugan Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı rugan ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre şaşalı bir hayatı, fazla parayı ve bolluk içinde ki hayatı simgeler. Parlak bir gelecek yaşanacak ve hayatın para sıkıntısı olmadan geçeceği anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Çıkarmak

Rüyada kırmızı ayakkabı çıkarmak, rüyayı gören kişi için ayrılıklara yorumlanır. Kişi sevdiği bir kimse tarafından kalp kırgınlıkları yaşar. Gözden çıkarmak ve yolları ayırmak olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Ayakkabı Satmak

Rüyada kırmızı ayakkabı satmak, rüya yorumcularına göre kırmızı ayakkabıyı satan kişinin sevdiği bir insana yalan söylemesi söz konusu olur. Aldatmak ya da ihanet anlamına gelir. Fakat Diyanet’e göre bu rüya kişi için maddi değeri yüksek bir eşyayı kaybetmek anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Topuklu Ayakkabı Görmek

Rüyada kırmızı topuklu ayakkabı görmek, rüya yorumcularına göre ayakkabının hem kırmızı hemde topuklu olması arka arkaya yaşanacak yükselmeyi işaret eder. Kariyer sahibi olmak söz konusu olurken, kariyer sahibi bir kimse içinde mevki yükselmesi yaşanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

420 Aktif
0 Üye ve 420 misafir
Bugün : 11182
Dün : 23857
Toplam : 48069518
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...