Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
269 okuma
asiya Rüya kategorisinde Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Merhabalar. Rüyamda lisedeydim alttan aldığım bir ders vardı ama normalde o ders üniversiteden bir dersim rüyamda bunu lisede görüyorum. Rüyamda eski sevgilim vardı iftira atmıştı Okula yaymıştı ama pek onun sözlerine inanan olmamıştı okulda. Onun bana attığı iftirayı duyuyordum öfkeleniyordum ona ve şaşırıyordum da çünkü normalde hiç böyle biri değil. Daha sonrasında ağaçlı bir yoldan şuanki erkek arkadaşımı görüyordum mutlu olmuştum onu gördüğüme yanına gidiyordum ona alttan aldığım dersin sınavı yarın diyordum. O da hade al notlarını eve gidelim çalış diyordu. Notlarım eski sevgilimin yanındaydı baya not vardı sırt çantası , kol çantası, birde turuncu bir poşetteydi notlar. Bana iftira atan eski sevgilime senden bunu beklemezdim deyip gidiyordum yanına o da bana ama ben şaka yapmıştım diyordu. Şuanki erkek arkadaşımın yanına gittim yürümeye başladık okul bahçesinde gül fidanları vardı ve birkaç tane de bahçıvan vardı bahçıvanın ilgilendiği bir fidanın yanına gidip 2 tane Açık pembe gül kopardı, benim için dikenler eline batıyordu ama umursamıyordu.  gülleri Bana verdi al bakalım bunlar senin için dedi gülümsüyordu yüzüme Gülleri aldım ben de onun yanında huzurluydum beraber eve yürüdük .
Hayırlı bayramlar dilerim.
Yorumlarsanız sevinirim.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Bu arada üniversiteden de mezunum.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Birde notları taşıdığımda notlar bana hiç ağırlık vermiyordu.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+2 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Lise'de alttan ders almak,eski sevgili,iftira,şaka,normalde onun öyle biri olmaması vs hepsi geçmişte yani lise yıllarınızda bile sizin aklı başında,yaşı ergen olan ama tavrı asla ergen olmayan yetişkin birisi gibi düşünen ve davranan bir kişi olduğunuzu gösterir.Ağaçların arasından ilerlemeniz geçmişteki bu düşüncelerinizi bugünlere kadar taşıdığınız manasında.Yani aynı olgunluk ve ileri görüşlülük ile yolunuza devam ediyorsunuz.Ağaçlı yol bir bağlantı gibi.Geçmişten geleceğe bir yol,iki tarafı ağaçlarla çevrilmiş insana huzur veren bir bağlantı yani aslında geçmişinizden de memnunsunuz ve geçmiş ile ilgili bir pişmanlığınız yok.Sadece geride kalması gerekenleri ve o geride bıraktıklarınızın yerine neleri koyduğunuzu görüyorsunuz.Lise dönemi geçmiş,ağaçlı yol bağlantı,erkek arkadaşınızı gördüğünüz yer hem geçmişin biraz ilerisi,hem şimdi ki zaman hem de gelecek zaman.

Lisenin yerine üniversite,ergenliğin yerine üniversite öğrencisi siz,eski erkek arkadaşın yerine yeni sevgili geliyor.Alttan ders almak da bu değişimin(ağaçlı yol)tamamlanmasında sadece bir ders bıraktığınız yani geçmişte yaptığınız işlerin yerini alacak bu gün ki zaman ve gelecek zaman ile ilgili değişimlerde sadece bir konunun kaldığı ile ilgili.O ders de eski erkek arkadaş konusu.Diğerleri yani okul,ergenlik vs çözülmüş sadece o konu kalmış.Yeni sevgilinizin tam yerinde olduğuna dair bir tatmin duygusu yaşamanız gerekiyordu sanırım ve bunu çok net görüyorsunuz.Alttan alınan ders ile eski sevgili konusunu,ilgili ders notlarını ondan alarak çözüme kavuşturuyorsunuz.Yeni erkek arkadaşında bu yüzleşme durumunun içinde olacak,belki öğrenecek belki biliyor vs ama artık ediyorsa bile oda bu durumu sorun etmeyecek bu eski sevgili olayının çok çocukca olduğunu düşünüyor zannediyorum ya da öyle düşünecek.Notların sırt çantası,kol çantası ve poşette olması,poşetin turuncu renkte olması sizin eski sevgilinize verdiğiniz değerin zaman içinde geçirdiği evreleri ve değerin sürekli düşüşü.Son poşetin turuncu olması artık kullanılamaz,bir yerde değerlendirilemez oluşundan ve turuncu renginin özelinde "özgürlük" ,"ondan kurtulma" düşüncenizden dolayı.

Yeni erkek arkadaşınız ile okul içinde yürümeniz,okul bahçesinin aynı okul bahçesi olmasına rağmen yeni erkek arkadaşınız sayesinde bir anda gül bahçesine dönüşmesi hepsi bu eski alttan aldığınız dersten kurtulmanızdan dolayı.Artık notlar size bir ağırlık yapmıyor çünkü zaman içinde eski erkek arkadaşınızın değeri gün ve gün düştü gözünüzde.Artık size duygusal olarak hiç bir ağırlığı yok,kıymeti yok.Tamamen yok hükmünde.Bu yeni ,yani dönüşümün tamamlanmış olduğu aslında aynı ama algı olarak yeni bahçeden iki pembe gül kopartılıp size verilmesi birinci gülün eski dönem için,ikinci gülün ise yeni dönem için olmasından.Yani yeni erkek arkadaşınızı yukarıda da belirttiğim üzere kendisinin olmadığı eski döneminizi de ,kendisinin bizzat olduğu yeni döneminizi de kabul ediyor ve onaylıyor sizin için.

Siz alttan kalan son dersi de vermiş olmanın huzuru ile yola devam ediyorsunuz.

DAB,
Selamlar.
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Teşekkür ederim yorumunuz için ve beni kırmadığınız için
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Rica ederim.Faydalı olmuştur umarım.
+3 oy
Hicaz Rüya Ustası (54.6k puan)  
Rüyanızda renkleri görmeniz ne kadar güzel, insanların bir çoğu siyah beyaz rüya görüyor biliyor musunuz ☺️
Turuncu ve pembe renklerinin manalarını araştırmanızı dilerim ve gelelim yoruma, eski erkek arkadaşınızı zihninizde sanırım kötü anları hatırlayarak yad ediyorsunuz karşı tarafta kalan enerjinizin sebebi ile yakanızı bırakmayan bir durum söz konusu ve bu durumu çözmenizi tavsiye ediyorum , önümüzde ki günlerde eskiye dair ne varsa zihninizden temizlemeye ve arınmaya çalışın bunun için bir çok yöntem mevcut ve yeni erkek arkadaşınıza gelelim.. para ve aşk daha doğru maddiyat ve maneviyat yükleri taşıyabileceğini sizlere ispat etmeye çalışıyor ona daha fazla fırsat tanıyın... Sizin için yaptıklarının ve yapacaklarının kıymetini bilmeye özen göstermeye gayret etmenizi tavsiye ediyorum ayrıca...

İyi bayramlar
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
Ya hep de renkli görürüm ben. Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim yorumunuz için?
+2 oy
asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)  
bir de şu rüya için eklemem gereken şu ki lisenin bahçesinin bahçesi hep gül ağaçlarıydı ve de erkek arkadaşımla konuştuğumda o ahşaptan seyyar bir merdivene yaslanmıştı ben de daha aşağı bir kotta oturuyordum

İlgili rüyalar

+5 oy
3 yorum 301 okuma
Gunes111 13 Şubat 2020 Tabir kategorisinde Gunes111 Rüyazede (1.6k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 138 okuma
+4 oy
1 yorum 130 okuma
Güll1 13 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 126 okuma
yeliz 22 Haziran 2020 Rüya kategorisinde yeliz Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 127 okuma
Sonsuzugagidenbiri 5 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Sonsuzugagidenbiri Rüyakar (3.7k puan)   yazdı
+8 oy
6 yorum 192 okuma
asiya 3 Ekim 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 190 okuma
Yaren1989 11 Mart 2021 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+2 oy
5 yorum 194 okuma
Üstat_Simuy_Alaca 31 Ocak 2021 Rüya kategorisinde Üstat_Simuy_Alaca Profesyonel Yorumcu (461k puan)   yazdı
+14 oy
2 yorum 134 okuma
Ferit 14 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Ferit Karabasan (991 puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 229 okuma
Yaren1989 5 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 234 okuma
Sudenaz3434 25 Nisan 2020 Rüya kategorisinde Sudenaz3434 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+6 oy
13 yorum 463 okuma
Rüyazede 24 Kasım 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

287 Aktif
0 Üye ve 287 misafir
Bugün : 1242
Dün : 13860
Toplam : 47841671
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...