Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
455 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyayı gören kişinin farkında olmadan büyük bir felaketin eşine gelip, şükür ki oradan döneceğine alamet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

28 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Başa gelecek bir sıkıntıdan kıl payı kurtulmaya yorumlanan rüya, çok güvenilen bir insanın çok yanlış bir hareketini gören rüya sahibinin kendisini korumaya alacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir edilir. Kişi için hiç de hayırlı olmayacak bir iş teklifini hislerine dayanarak reddedecek olan rüya sahibinin daha sonradan aldığı kararın doğruluğunu fark edip sevineceğine, bundan sonraki riskleri de aynı şekilde bertaraf edeceğine yorumlanır. İş hayatında umduğunu bulamayan kişiye çok yeni ve güzel, hayırlı kapılar açılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına haber verir. Kaynak: Rüyada Araba Kazası Atlatmak tabiri
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaza Atlatmak son derece tehlikeli deneyimler yaşayacağınıza delalet eden bir rüya tabiri olarak yorumlanır. Yaşayacağınız bu deneyimler yüzünden eskide kalmış korku ya da fobilerinizle yüzleşmek zorunda kalacağınızı söylemek yanlış olmaz. Rüyada kaza atlatmak aynı şekilde ailevi ilişkilerinizin bir takım rahatsızlıklara sebebiyet vereceğini de ifade eder. Bu rahatsızlıklar yüzünden kendininizi sosyal olaylardan ve arkadaşlarınızdan soyutlamak zorunda kalacağınızı söylemek yanlış olmaz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaza atlatmak, bir diğer anlam doğrultusunda hayatınızdaki insanın ya da sevgilinizin size karşı hassasiyetsiz davranacağını ifade eder. Onun bu hassasiyetsizliği yüzünden aranızda ciddi kavgalar yaşanabilir. Rüyada kaza atlatmak aynı şekilde sizi tehdit eden bir takım problemlerle yüzleşeceğinize de delalet eder. Rüyada kaza atlatmak bir diğer anlam doğrultusunda sevgilinizin size karşı kaba tavırları olacağını da ifade eder. Kısaca bu rüya tabiri, hayatınıza duygusal açıdan zorlayıcı deneyimler yaşayacağınızı ifade eden bi tabir olarak öne çıkar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabada kaza atlatmak, sizi rahatsız edecek olaylar yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada arabada kaza atlatmak tabiri doğrultusunda son derece riskli adımlar atacak ve bu adımlar yüzünden zarar göreceksinizdir. Rüyada kaza atlatmak tabiri aynı şekilde sosyal hayatınızda da bazı kırılma noktaları yaşayacağınıza delalet eder. Rüyada kaza atlatmak anlamı doğrultusunda, çevrenize uyum sağlama konusunda son derece zorluklar yaşayacağınızın da göstergesi olarak ifade edilir. Rüyada arabada kaza atlatmak kısaca yeni zorlayıcı deneyimler ile yüz yüze geleceğinize delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaza tehlikesi atlatmak, hayatınızla alakalı son derece kritik süreçlerden geçeceğinize delalet eder. Bu süreçler kapsamında hayatınızdaki sorunların günden güne artacağını söylemek yanlış olmayacaktır. Rüyada kaza tehlikesi atlatmak aynı şekilde ailevi ilişkilerinizle alakalı da son derece önemli adımlar atacağınıza delalet eder. Atacağınız bu adımlar kapsamında yaptığınız hataların sonuçları ile yüzleşmek zorunda kalacağınız da söylenebilir. Yüzleşeceğiniz hatalarınızdan feyz alarak acılı ve zorlayıcı dersler çıkarmanız gerekebilir. Rüyada kaza atlatmak kısaca hayatınızda yepyeni sayfalar açmak zorunda kalacağınıza delalet eden bi tabir olarak ifade edilen anlamlar içermektedir. Kısaca bu rüya tabiri hayatınızdaki insanların sizden yavaş yavaş uzaklaşacaklarını simgeleyen imge olarak ifade edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kazadan kurtulmak, verilmiş bir sadakanın başa gelecek olumsuz, kişiyi üzecek, sağlığına mal olacak bir durumun önüne geçeceğini ve yaşanacak aksiliği ucuz atlatmak suretiyle mutlu olunacağını bildirir. Rüya sahibinin hatırladıkça üzüldüğü, gözlerinin dolduğu ve yeniden karamsarlığa kapıldığı bir meselenin tamamen geçmişte kalacağını, bu konuda yakın bir bayan arkadaşının desteğini alacağını ifade eder. İş ortamında yaşanan huzursuzluk veren bir rekabetin diğer tarafın pes etmesiyle son bulacağını, her türlü çekişmenin nihayete ereceğini bildirir. Ruhsal ve fiziksel anlamda bir takım sıkıntılar yaşanmış olsa dahi kişinin bugünlerde çok daha iyi hissedeceğini, özellikle sağlığını ihmale getirmeyip kontrolden geçeceğini işaret eder. Karamsarlığın yerini daha iyimser bir bakış açısının alacağını müjdelerken, kişinin tüm şanssızlıklarından, bahtsızlığından da kurtulacağını, kısmetlerinin açılması ile yüzünün yeniden gülmeye başlayacağını tabir eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kazadan Kurtulmanın Psikolojik Yorumu

Kendisine sürekli yaratıcı hedefler koyan rüya sahibinin aldığı bazı fevri kararlar yüzünden kendisini sürekli eleştirdiğini ve bu durumun bilinçaltında rahatsızlıklara, gerginliklere neden olduğunu bildirir. Ruhsal dengelerin bozulması yüzünden dışarıdan bakıldığında sinirli bir görünüm çizildiğini de ifade eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaza Yapmaktan Kurtulmak
Bir tehlike atlatmaya ve kendini bu konuda Allah’ın sevgili kullarından saymaya yorulur. Örneğin; kişinin bir senede imza atması, birine ortak ya da kefil olması durumda varını yoğunu kaybedecekken bu fikirden vazgeçtiği ya da geri çevirdiği için olası bir zarardan da korunmuş olacağı anlamına gelir. Rüyada kaza yapmaktan kurtulamamak çaresizlikle başa gelecek bir tatsızlığa boyun eğmek zorunda kalmak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kazasından Sağ Çıkmak
Geleceğin pek çok hayra vesile olacağını, kişinin kendisinin dahi hayal etmediği yerlere geleceğini, başta hoş görünmeyen olayların hep lehe döneceğini tabir eder. İyi haberlerin peş peşe geleceğini bildiren rüya, kişinin tüm can sıkıntısını üzerinden atacağını ve ağzının tadıyla kazancını harcayacağını, sevdiklerini de mutlu ederek manevi tatmin yaşayacağını işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Kazası Yapıp Kurtulmak

Rüyada trafik kazası yapıp kurtulmak, yanlış işten dönmek şeklinde tabir edilmiştir. Kişi, hiç bilmediği, tanımadığı insanlarla iş tutmak üzereyken, bunun farkına varır. Yorumcular, görülen bu rüyanın, kişi için hayırlı olduğunu belirtirler. Rüyada trafik kazası yapıp kurtulmak, çeşitli sorunların da habercisi olabilir. Rivayetlerde belirtildiği üzere, rüyada trafik kazası yapıp kurtulduğunu gören kişi için mutluluğun uzak yerlerde olduğu ifade edilmiştir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kazası her zaman kötü manalara gelmemektedir. Rüyaya kaza sonrası yaralanan, ölen kimse olmuyorsa ve kan görülmüyorsa rüya hayırlı anlamlara gelmektedir. Kişinin iyi haberler alacağı, kazanç elde edeceği, üne kavuşacağına inanılır. Çevresi tarafından saygı gören, sevilen bir kimse olur. Ancak rüya sahibi kazada yaralanıyorsa rüya kötü anlamlara gelmektedir. Maddi kayıplar yaşanacağı gibi daha çok manevi bir üzüntü söz konusu olacaktır.

Rüya sahibi beklemediği bir haber alabilir. Bu haber kişinin  çok fazla üzülmesine, maneviyatının zarar görmesine, duygularının yıpranmasına neden olacaktır. Bu rüya kişinin huzurunun kaçacağına kötü haberler alacağına yorulur. İlişkilerinde sorunlar yaşanabilir. Genel anlamda yalnızlaşacağı bir dönemdir. Verilen ve tutulmayan sözler bu dönemde gün yüzüne çıkacaktır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kazası atlatmak rüya sahibinin geçmişte çok iyi işler yaptığına, insanlara, yardıma ihtiyacı olanlara, muhtaçlara yardımda bulunduğuna işaret olur. Rüya sahibi bu kimselerden dualar ve iyi dilekler almıştır. Başına gelen kötü şeylerden bu dualar, dilekler sayesinde kurtulmaktadır. Yaşadığı veya yaşayacağı felaketlerden yara almayacaktır.

Kişi çevresinde bilinen ve tanınan bir kimsedir. İş hayatında son birkaç yılda önemli noktalara gelmiş ve insanların kendisine imrenmesini sağlamıştır. İş ortamında rüya sahibini kıskanan ve ayağını kaydırmaya çalışan birileri olabilir. Kişinin bu şahıslarla iletişim kurarak problemlerini halletmeye çalışır. Ancak bu fikir doğru bir tercih olmayabilir. İkili ilişkilerin güçlendiği bir dönemdir. Özellikle karşı cinsle olan iletişim artar. Rüya sahibinin hayatında bir kimse varsa ilişkileri bir adım öteye taşınacaktır. Evli ise evliliğinde uzun bir süre bir problem görülmez.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kazası atlatmak

Rüyada araba kazası atlatmak rüya sahibinin dua aldığına işaret etmektedir. Rüya sahibi çevresi tarafından oldukça sevilen ve sayılan bir kimse olmaktadır.Çevresindeki insanlara yardımda bulunmuş, hayır işlemiştir. Maddi yardımların yanında manevi olarak da ihtiyacı olan kimselerin yanında olmuştur. Yaptığı iyiliklerin karşılığını kısa sürede görecektir.Rüya sahibinin adı başka insanların dualarında geçmektedir. Bu nedenle bu rüya, kişinin başkalarının duaları ile bir felaketten kurtulabilecek kadar güzel şeyler yapmış olmasına işaret eder. Bu rüya Güvende olmaya, dualar ve iyi dilekler ile kötülüklerden, art niyetli ve kinci insanlardan, kem gözlü ve sinsi kişilerden, kazadan, beladan, melanetli durumlardan ve musibetli olaylardan uzak olmaya, kurtulmaya delalet eder. Kişinin sıkıntılı ve zor günlerden kıl payıyla bile de olsa kurtulacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kazasından kurtulmak

Rüyada araba kazasından kurtulmak rüya sahibi için hayırlı bir olaydır. Kişinin beklemediği bir anda iyi şeyler olmaya başlayacaktır. Eğer rüya sahibinin borçları varsa bu dönemde borçlarını kapatabilir. Maddi anlamda rahatlayacağı bir döneme girecektir. Sıkıntılı bir dönemden çıkmaya huzura ermeye işaret eder. Kişi rahat bir nefes alacaktır. Geçmiş zamanda yapmış olduğu bir iyiliğin, faydanın karşılığını görmektedir. Bu rüya genel olarak rüya sahibinin mutlu olmasına, para kazanmasına, işlerinin hafiflemesine işaret olmaktadır. Kişinin dua aldığının işaretidir. Arkasında onun iyiliği için dua eden yakınları, sevenleri bulunmaktadır. Bu kişi rüya sahibinin annesi ve sevdiği olabilir. Kişi geçmiş zamanda yapmış olduğu iyiliklerin karşılığını fazlasıyla görecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kazası Yapmaktan Son Anda KurtulmakBaşa gelecek bir sıkıntıdan kıl payı kurtulmaya yorumlanan rüya, çok güvenilen bir insanın çok yanlış bir hareketini gören rüya sahibinin kendisini korumaya alacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına tabir edilir. Kişi için hiç de hayırlı olmayacak bir iş teklifini hislerine dayanarak reddedecek olan rüya sahibinin daha sonradan aldığı kararın doğruluğunu fark edip sevineceğine, bundan sonraki riskleri de aynı şekilde bertaraf edeceğine yorumlanır. İş hayatında umduğunu bulamayan kişiye çok yeni ve güzel, hayırlı kapılar açılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına haber verir. Kaynak: Rüyada Araba Kazası Atlatmak Tabiri, Anlamı Nedir? Nasıl Tabir Edilir?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kaza tehlikesi atlatmak Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorumlanmaktadır. Rüya tabiri kitabına göre rüyayı gören kişinin aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba kazası tehlikesi atlatmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine inanılır. Rüya yorumları kitabına göre rüya sahibinin daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın herkesi sevindireceğine, olumlu dönüşümler alacağına, rızkının genişleyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalet ettiğine inanılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hafif bir kaza geçirdiğinizi ve yaranızı bir eczanede sardırdığınızı görmek, yüzünüze başka, arkanızdan başka davranan iki yüzlü bir dostunuz tarafından ihanet göreceğinize, fakat bunu size bağlı bulunan bir başka arkadaşınız önüne geçerek bu yarayı kapatacağına işarettir. Rüyada kan çıkmaması koşuluyla her türlü trafik kazası görmek iyi sayılır. Rüyasında başına bir kaza geldiğini gören insanların hayatı değişir, olgunlaşır ve kendi yaşantısı hakkında daha iyi kararlar verebilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kaza yapmak aslında ani sonlanmaları temsil eder.   Bu aralar araba kullanırken, ekstra dikkatli olun. Hatta babanızı da bu konuda uyarın.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Kazası Geçirmek ve Kurtulmak

Rüya sahibinin rüyasında trafik kazası geçirdiğini ve kurtulduğunu görmesi, rüya sahibinin başından kötü bir olay geçeceğine fakat bu kötü olayın etkilerini hızlı bir şekilde atlatacağına delalet eder. Rüya sahibi kişi maddi veya manevi olarak bir kayıp yaşayacaktır. Fakat yaşayacağı bu kayıp karşısında yılmayan kişi, bu durumu düzeltecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Kazası Atlatmak

Rüyada trafik kazası atlattığını görmek, rüya sahibinin önemli bir hastalık geçirip tekrar sağlığına kavuşması olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hastalık geçirip iyileşmesi, sağlığının kıymetini daha iyi anlamasına vesile olacaktır. Bu olaydan sonra rüya sahibi, sağlığına dikkat edecek ve tekrar hasta olmamak için elinden geleni yapacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaza Tehlikesi Atlatmak rüyayı gören insanın gerçek hayatında da büyük bir beladan kurtulacağına, rahatlayacağına ve bir süre dinlenip işlerinin başına döneceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kazası Atlatmak

Rüyada araba kazası atlatmak, sıkıntı çekerek beklediği hayra, umudunu kestikten sonra kazandığı beceriye, cefa çekerek istediği mevkiye, uzun süren çabaların sonunda hayalini kurduğu şerefe, maddi külfeti bulunan tanıdığından uzaklaşılacağına şeklinde tabir olunur, Olumlu bir ifadeyle rüyanız: araba kazası atlatmak, sıkıntıya düşerek hak edilen varlığa, duygusal yükü bulunan kimseden yakasını kurtarmaya, zorlukların ardından hayalini kurduğu büyük güce, uğraşlarının sonunda hayalini kurduğu zafere, zahmetle birlikte ulaştığı mutluluğa şeklinde tabir olunur Rüyada araba kazası atlatmak ne manaya gelir, Başka bir deyişle rüyanız: zahmetle birlikte elde ettiği kazanca, cefa ile birlikte hak edilen daha iyi bir hayata, yardım alarak beklediği ferahlığa, sıkıntılarının sonunda hak ettiği ferahlığa, meşakkatle birlikte elde ettiği şana, sıkıntıya düşerek istediği servete işarettir Rüyada araba kazası atlatmak tabiri, Farklı bir yorumcu şöyle yorumlamıştır, zorluklarla mücadele ederek kavuştuğu huzura, umudunu kestikten sonra ümit ettiği galibiyete, zorluklara göğüs gererek hayalini kurduğu güce, bir kişiden yardım isteyerek düşlediği temiz kazanca, sıkıntı çekerek düşlediği itibara delalet eder
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kazası Atlatmak

Rüyada araba kazası atlamak görmek, rüya sahibinin çevresindeki kişilere karşı dikkatli olması gerektiğini gösterir. Rüya sırasında araba kazasından kurtulduğunun gören kişinin aile, akraba veya arkadaş çevresinde hayırlı olmayan kişiler bulunmaktadır. Rüya sahibi, bu kişilerin kötü düşüncelerinden kurtulacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Kazasında Yaralanmak Görmek

Rüyada araba kazasında yaralandığını görmek; kişinin iş amaçlı yaptığı bir çok çalışmanın fikir uyuşmazlığı yüzünden yarım kalarak finale ulaşamayacağına, bir çok talihsiz olaylarla karşı karşıya kalarak hayatını olumsuz yönde etkileyecek akımlara maruz kalacağına, hane içinde sebepsiz uğraşlar yüzünden çıkılacak tartışmalar yüzünden psikolojinin tam anlamıyla bozularak her şeyden soğuyacağına işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Kazası Atlatmak Görmek

Rüyada trafik kazasını atlattığını görmek; dünyada başına gelecek birtakım tehlikeleri yara almadan atlatır. bu rüya sizin başınıza gelecek bazı belaları dirayet iniz ve sabrınızla göğüsleyeceğimize ve sonunda tüm sıkıntılardan kurtulup feraha ereceğinizi işaret eder. Rüyada trafik kazasından kurtulan kişi, kendisini ahiret hayatında kötü duruma düşürecek bir durumdan kurtulur.
+2 oy
Volkancan Rüyazede (1.2k puan)  
Rüyamda şehirlerarası otobüsündeyim önümüzde minibüs var. Minübüs devamlı uçurumun kenarından sürüyor. Engellemek istiyorum ama elimden bişey gelmiyor. Minibüste anlaşamadığım insanların olduğunu düşünüyorum. Uçurumdan aşağı uçaçak diyorum minibüs sola virajı alamıyor uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum. Otobüstekiler 800 metreden aşağı uçtu diyorlar.  Aşağı taklalar atarak düşüyor hurdaya dönüyor insanları görmüyorum zaten sevmediğin insanlar diyorum ama korkuyorum belki bişey olmamıştır kurtulmuşlardır diyorum  o an bende otobüsten inmiş oluyorum otobüsününde uçurumdan aşağı düştüğünü görüyorum.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
muhtemelen bir tehlikeyi sesiyorsun. kendi hayatı üzerinde yada iş konusunda hatalar yapan ve bu hataların zararının senin çevrene de gelmesinden  korktuğun bir durumu seziyor olabilirsin.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

613 Aktif
0 Üye ve 613 misafir
Bugün : 6915
Dün : 21898
Toplam : 48087094
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...