Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
337 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Güç tutkusuna ve aşırı hırsa yorumlanır. Genellikle iktidar konusunda takıntılı olan, kendisini her ortamda, her alanda kanıtlamak isteyen kişilerin gördüğü rüyalardandır. Kendilerine babalarını rol model alan kimseleri, ailede ve sosyal ortamda lider pozisyonunda olmak isteyenleri de sembolize eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyada esmer adam görmek, güce ve sağlığa işarettir. Kişinin aklına koyanı yapan, kendine sağlam ve mantıklı hedefler koyan biri olduğunu gösterdiği gibi, iş yaşantısında gözü pek biri olarak geleceğini en iyi şekilde inşa edeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorumlanır. Hayat boyu saygı görüleceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine de tabir edilir. İş konusunda atılım yapacak olmaya, mesleki açıdan ödül almaya, akademik çalışmalara da yorumlanır. Esmer adam görmek uzun ömre de tabir edildiği gibi, kişinin sağlıkla alakalı herhangi bir sorun yaşamayacağını da delalet eder.

Rüyada Esmer Adamla Tanışmak

Esmer adam yaşlı ise kişiye bir konuda akıl verecek bir tanıdığın işaretidir. Genç esmer bir adamla tanışan bayanların kısmetleri iyi olur. Zengin ve gösterişli yaşayan biriyle evlenmek, hediyelere boğulmak ve şımartılmak manasındadır. Babacan tavırlı bir akrabaya da yorumlanan rüya, ömür boyu sürecek bir dostluğun başlangıcına da tabir edilir.

Rüyada Esmer Adamla Kavga Etmek

Tanımadığı esmer bir adamla kavga eden kişinin iş yerinde sorunlar çıkar. Özellikle kişiyi çekemeyen, makamında gözü olan kötü niyetli birinin sözleriyle alev alan bir tartışmada zor anlar yaşanacağını bildirir. Evli bayanlar için eşin ailesiyle ağız dalaşı yapılacağını ve araya soğukluk gireceğini, yaşlı kimseler için de çocuklarından ilgi göremedikleri için üzüleceklerini işaret eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer adam görmek, güce ve sağlığa işarettir. Kişinin aklına koyanı yapan, kendine sağlam ve mantıklı hedefler koyan biri olduğunu gösterdiği gibi, iş yaşantısında gözü pek biri olarak geleceğini…
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer görmek, atılan adımların kısa süre içinde çok büyük başarılara ve kazançlara vesile olacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına ve zengin olunacağına alamet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Esmer Kadın Görmek

Sevilen kişilerle birlikte kazancın günden güne artacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına ve doğayla içiçe bir hayat yaşanacağına delalet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Esmer Erkek Görmek

İşlerin gün geçtikçe daha büyük bir batağa gireceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Esmer Bebek Görmek

Yapılacak işlerde kararsız kalınmasından ötürü çok etkili ve başarılı olunamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına ve çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Esmer Olduğunu Görmek

İşlerin beklenen başarıyı yakalamayacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayatın giderek sıkıcı bir hal almaya başlayacağına ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere bir türlü ulaşılamayacağına alamet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Esmer Un Görmek

Hayırlı olarak başlayan ancak daha sonra zarar getiren çalışmaların iş hayatını olumsuz bir şekilde etkileyeceğine yorumlanır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer kadın görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer kadın gördüyseniz
İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.
Tuhaf, ilginç, aldatıcı, beklenmedik veya ilham verici olaylar yaşanabilir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada tanıdık esmer kadın görüldüyse hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok sağlıklı olunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile içinde de bereketin artacağına inanılır.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer kadın öpmek zor günlerin yaşanacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına alamet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer kadına sarılmak rüya sahibi kişi için ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına rivayet eder.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada yabancı esmer kadın görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.
+3 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada esmer kadınla konuşmak rüya sahibi için yeni projelerin ve planların tutacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına delalet etmektedir.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 467 okuma
OT 22 Eylül 2019 Rüya kategorisinde OT Rüya Tabircisi (6.4k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 486 okuma
SSDGN 11 Temmuz 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 290 okuma
SSDGN 9 Mayıs 2019 Tabir kategorisinde SSDGN Rüya Yorumcusu (15.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 173 okuma
30 Ocak 2018 Tabir kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+7 oy
2 yorum 2.6k okuma
dimit 30 Eylül 2017 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 249 okuma
+8 oy
1 yorum 226 okuma
Esra A. 4 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Esra A. Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+9 oy
1 yorum 130 okuma
Esra A. 4 Nisan 2020 Tabir kategorisinde Esra A. Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 129 okuma
Duru971 16 Eylül 2022 Rüya kategorisinde Duru971 Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 490 okuma
dimit 6 Aralık 2017 Rüya kategorisinde dimit Rüya Yorumcusu (18.7k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 122 okuma
İlayda Kılıç 30 Eylül 2021 Rüya kategorisinde İlayda Kılıç Karabasan (222 puan)   yazdı
+7 oy
3 yorum 282 okuma
Mirac 13 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Mirac Rüya Ustası (55.2k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

402 Aktif
0 Üye ve 402 misafir
Bugün : 16529
Dün : 23857
Toplam : 48074852
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...