Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
354 okuma
Sonbahar Tabir kategorisinde Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyasında kurban kesen kişi, borçlu ise borcunu ödeyeceğine ve servet sahibi olacağına işarettir. Eğer istiyorsa hacca gideceğine, hasta ise iyileşeceğine yorumlanır. Hasta kurban kesen ölür.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

22 Yorum

+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada kurban kesmek aynı zamanda kişinin en çok yapmak istediği şeyleri gerçekleştirme mutluluğunu yaşayacağı şeklinde de tabiri edilir. Rüyada yaşlı ya da sağlıksız kurban kesmek hiç iyi değildir. Rüya sahibini vefat edeceği anlamına gelir. Rüyada kurban kestiğini gören kişi tüm nazarını da üstünden atar, tazelik ve esenlik hisseder. Kendini kuş gibi hisseder ve sanki üzerinde önceden bir ölü toprağı varmış da ondan kurtulmuşçasına hafifleyerek yeniden eski tez canlı haline kavuşur.

Rüyada Koyun Kesmek

Rüyada koyun kesmek iyi değildir, rüya sahibinin bir kadının iffetine, namusuna ya da ahlakına, aslı astarı olmayan sözler söylemesine delalet eder. Fakat eğer kişi kestiği koyunun etini yerse o halde rüyanın anlamı tamamen değişir, kişinin en büyük dileğinin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır.

Rüyada Kurban Eti Görmek

Rüyada kurban eti görmek iyi şekilde yorumlanmaz, rüyada kurban eti gören kişi bir takım sıkıntı ve sorun yaşayacak şeklinde tabir edilir.

Rüyada Kurban Eti Dağıttığını Görmek

Rüyada kurban eti dağıtmak çok makbuldür. Rüya sahibinin yaşadığı her türlü zorluğu arkasında bırakacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret eder.

Rüyada Deve Kurban Etmek

Rüyasında deve kurban ettiğini gören kişi dini vecibelerini hiç ihmal etmeyen saati saatine, günün gününe yerine getiren kimsedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban kesmek görmek, zenginlik, mal ve mülkün sevilen kişilerle bölüşülmesi şeklinde yorulur. Rüyada kurban kesmek ve pişirmek, zor durumda bulunan bir kişinin vereceği kararların ardından daha iyi bir mevkiye gelmek için uğraşacağına ve güzel bir iş yerine sahip olacağına yorumlanır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban kesmek; oldukça güzel şeylere işarettir. Rüyasında kurban kesen birey bütün sıkıntılarından, sorunlarından, üzüntülerinden ve dertlerinden kurtularak huzur ve ferahlık bulur. Rüyada kurban kesmek aynı şekilde bireyin en fazla yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmenin sevincini yaşayacağı biçiminde de tabir edilmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kurban eti dağıttığını görmek; genel şekilde bütün rüya yorumcuları bakımından hayırlı bir biçimde yorumlanır. Rüya içerisinde kurban eti dağıtmak, bireyin bütün sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içerisinde kurtulacağı manasına gelmekte. Eğer birey uzun zamandır sıkıntılı ise bu sıkıntının çok uzun sürmeyeceği, bireyin kısa zaman içinde çok huzurlu ve mutlu olacağı anlamına gelmekte. Kurban etini dağıtmak aynı şekilde bütün işlerin şerefli ve başarılı bir biçimde tamamlamaya işaret eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban eti görmek; sıkıntıya ve borca düşmeye işaret etmektedir. Rüyayı gören bireyin hatırı sayılır kredisi ya da bir arkadaşından borç para alacağına delalettir. Rüyasında kurban eti gören kişi bu borçlarından ötürü sıkıntıya düşecektir. Bunun dışında rüyayı gören bireyin, hayatında alacağı en güzel fırsatı yakalayacağına işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban görmek; içinde bulunduğunuz durum ne kadar olumsuz olursa ol­sun bunlardan kurtulacağınıza, istek ve arzularınızın yerine geleceğine işaret­tir. Rüyada kurban keserken görmek: Bu rüya bir adak sözünüz oldu­ğuna ve hemen yerine getirmeniz gerektiğine dair uyarı olarak yorumlanır. Kestiğiniz kurbanın bir parçasını saklamak: Yalan söyleme huyunuzdan vazgeçmeniz gerektiğine ve günah işlediğinize işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban görmek, borçları varsa ödeyeceğine, adakları varsa yerine getirmesi için uyarıya ve tövbe etmesi gerektiğine delâlet eder. Bir tarafı eksik veya sakat bir hayvanı kurban ettiğini gören kimse, geçiminde sıkıntıya düşer, işi yarım kalır, dinde bid’atlara dalar. Rüyada kurban adağını yerine getirmediğini görmek şiddetten kurtulmasına ve hastasının iyileşmesine delâlet eder. Zor durumda iseniz bu durumdan kurtulacağınıza, hastaysanız şifa bulacağınıza, üzüntülü iseniz neşenizin yerine geleceğine, geçim sıkıntısı çekiyorsanız elinizin rahatlaya­cağın anlamına gelir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Bazen da koyun, keçi ve sığır: gibi hayvanlardan gelecek menfaatle rızıklanmaya delâlet eder. Kurbandan insanın Cenab-ı Hakk’a yaklaşmak kastettiği şey anlaşılır ve öyle tabir edilir. Kurban bütün keder ve gamlardan kurtulmaya, sevindirmeye ve berekete müjdedir. Rüyayı gören hamile kadın ise, hayırlı bir erkek çocuk doğurur.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Cabir ül Magyibi ye göre kurban görmek; kurban görmek iki sekilde tabir olunur: Biri müjde, digeri berekettir. Eger rüyayi gören kadin ise ve hamile ise bir hayirli çocuk dogurur. Bir koç kurban ettigini görmek fidyedir. Bunun bereketi ile belalardan kurtulur. Azasindan birinin noksan oldugu görülen bir hayvani kurban etmek dininde noksan olacagina isarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Ruyada kurban kestiğini görmek: Deve ve koyun boğazladığını gören borçlu ise borcunu öder, zengin olur, niyeti varsa Hacca gider. Hasta ise şifa bulur. Kestiği kurbandan bir şey sakladığını gören yalan söyler, itikadı bozulur. Bir hasta kurban kestiğini görse hastalanır. Kurban kestiğini gören bir kurban kesmeli ve hayırlı olmasına dua etmeli. Kurban edilmesi câiz olan bir hay­vanı kestien, her bakımdan selâmete çıkar. Hacca gider.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Kurban etinin paylaştırıldığmı görmek, büyük bir şah­sın ölümüne işârettir. Koç kurban ettiğini gören, sadaka vermelidir. Bu sâyede felâketten kurtulur. Kurbandan bir şey çaldığını veyâ kusurlu bir hayvanı kurban ettiğini gören, büyük bir günâh işler. Deve kurban etmek: Dünya nimetlerinden yeteri kadar doyduğunuza artık ahret zamanını düşünmeniz gerektiğine işarettir
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban kesmek: veya kestiğini gören kimse üzüntü ve sıkıntılarından kurtulur. Bu rüyayı eğer hamile kadın görürse erkek evladı olur. Rüyasında kendisini kurban ettiğini gören kimse borçlarından kurtulur. Fakir ise zengin olur. Üzüntülü ise kederlerinden ve sıkıntılarından kurtulur. Rüyasında dinin belirttiği hayvanlardan birisini kurban ettiğini gören kimse, kendi durumuna göre ulaşabileceği en yüce şerefe ulaşır. Mutlu olacağı bir kadınla evlenir. Yahut ta insanlık için çok yararlı olacak bir erkek evladı olur.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada Allah rızası için kurban kestiğini gören kimse, esir ise hürriyetine kavuşur. Bir iş üzerinde ise ondan çok hayır görür. Bir dilek veya duası varsa kabul olmuş demektir. Rüyasında deveyi kurban ettiğini gören kimse cuma namazına erken saatte gider.  Kurbanlık koyun kesmek: Al­lah’ın huzurunda iyi bir kul olduğunuz anlamına gelir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada deve, koyun ve sığır: cinsinden hayvanlardan birisini kurban olarak kestiğinizi görmek, evinizde çalışan hizmetçinizi baş göz edeceğinize, yani evlendirip evden çıkaracağınıza işarettir. Borçlu iseniz bu borcunuzdan kurtulacağınıza, kestiğiniz kurbandan bir parça et sakladığınızı görmek, bir şeyin gerçeğini değil, yalan söylediğinizi ve aileniz içinde kötü duruma düşeceğinizi bildirir. Deve kurban ettiğini gören kimse, cuma namazlarını kaçırmaz Kurban görmek, bazen mal bölüşüleceğine de işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Mağribli Cabir’e göre kurban gormek veya kesmek: kurban rüyası iki türlü yorumlanır: Biri müjde­lenmek, diğeri bereket elde etmektir. Eğer rüya sahibi kadın ve de hamile ise hayırlı bir çocuk dünyaya getirir. Bir koç kurban ettiğini görmek fidye­dir. Rüya sahibinin bir fidye (karşılık, para) vermesi gerekir. Bunun bere­ketiyle bela ve afetlerden kurtulmuş olur. Kusur veya noksanı olan bir kur­ban kestiğini görmek inanç zayıflığına, ibadet eksikliğine işarettir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında kurban eti kestiğini görmesi kişinin uzun soluklu iş hayatında yorulacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, kötü giden işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder. Rüyada kurban eti kesmek aynı zamanda kişinin sahip olduğu hanesinin huzur dolu olacağı anlamına gelmektedir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
rüyada koyun kesmek, pek de hayırlı yorumlanmaz. Kişinin farkında olmadan birinin günahını, ahını alacağına ve sonradan çok pişman olacağına delalet eder. Rüyada koyun kesmek, kötü haber, huzursuzluk ve üzüntü anlamlarını da taşır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında deve kurban kestiğini görmesi kişinin hayatında köklü değişikliklerin meydana gelebileceğine, bu değişimin herkes için hayırlı olacağına delalet eder. Rüyada deve kuran kesmek, kişinin sahip olduğu malda veya mülkte başkalarının gözü olabileceğine delalet eder.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada koç kurban kesmek, rüya sahibinin maddi açıdan zarara uğrayacağına, zor günler geçireceğine rivayettir. Rüyada koç kurban kesmek, üzüntü keder demektir. Rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, çevresinde düşmanlarının olacağına yorumlanır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüya sahibinin rüyasında başkasının kurbanını kestiğini görmesi kişinin yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, bol sevap kazanacağına, daima insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceğine delalet eder. Rüyada başkasının kurbanını kesen kişi için son derece hayırlı rivayetlerin meydana geleceği demektir.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyasında büyükbaş kurban kestiğini gören rüya sahibinin işleri yoluna girer hanesi bolluk ve bereket içerisinde olur. Rüyada büyükbaş kurban kesmek, hayırlı işlere ve güler yüzlü bir eşe delalet eder.

Rüyada İki Tane Kurban Kesmek

Rüyada iki tane kurban kesmek, kişinin çevresinde kindar ve kıskanç insanların var olabileceğine delalet eder. Rüyada iki tane kurban kesmek, rüya sahibinin elde edeceği başarıda başkalarının gözü olabileceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır.
+5 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rüyada kurban görmek, Rüya yorumcusu için tabirinde hata yapmaya; diğer kimseler için adağını yerine getirmeye ve bol rızka işaret eder.

Kişinin rüyasında kurban görmesi hastalık ve şiddetten kurtulmak anlamına gelir.

Kurban kişiyi Allah a c.c. yaklaştıran amellere, kurban, mal taksimiyle ilgili bir memuriyete girmeye; bütün gam ve kederlerden kurtulmaya, müjdeye, sevinç ve berekete; hamile kadın için erkek çocuğa kavuşmaya yorumlanır.

Kişinin rüyasında kendini kurban ettiğini görmesi borçtan kurtulmak, zenginliğe yahut içinde bulunduğu her türlü olumsuzluktan kurtulmak demektir.

İlgili rüyalar

+4 oy
2 yorum 173 okuma
ugurovsky 29 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde ugurovsky Karabasan (801 puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 168 okuma
+5 oy
1 yorum 129 okuma
Ercanerhan 18 Şubat 2022 Tabir kategorisinde Ercanerhan Karabasan (106 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 250 okuma
Denizce 26 Ağustos 2019 Tabir kategorisinde Denizce Rüyazede (1.1k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 151 okuma
Felesef 24 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Felesef Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 546 okuma
Linauluagac 9 Ekim 2020 Rüya kategorisinde Linauluagac Rüyazede (2.1k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 158 okuma
type 27 Ocak 2020 Rüya kategorisinde type Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 1.0k okuma
Brlklc 15 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Brlklc Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 151 okuma
8 Mayıs 2019 Rüya kategorisinde Huriye   1 yazdı
+4 oy
1 yorum 182 okuma
19 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Hürü   yazdı
+5 oy
1 yorum 167 okuma
14 Eylül 2017 Rüya kategorisinde Burak   yazdı
+3 oy
2 yorum 344 okuma
Yaren1989 26 Kasım 2019 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 275 okuma
edmur 29 Aralık 2019 Tabir kategorisinde edmur Rüyazede (1.4k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

611 Aktif
1 Üye ve 610 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9026
Dün : 21898
Toplam : 48089198
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...