Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+9 oy
180 okuma
Sibel Atasoy Durugörü kategorisinde Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Bireysel kimliğimizi sağlam tutan dört enerji formu seviyesi vardır.
İlk seviye vücudumuzun fiziksel formunun kendisi ve canlı olmasıdır.
İkinci seviye, düşünme ve bilme yeteneğine sahip zihnimizdir.
Üçüncü seviye, enerjiyi düşünceden enerji formuna, duyguları ifade etmek veya bir şeyler yapmak gibi dış dünyaya taşıma yeteneğimizdir.
Dördüncü seviye, yaşamlarımız arasında süreklilik yaratan ve enerjik formumuzun aydınlanmaya doğru ilerlemesini sağlayan tüm yaşamlarımız boyunca deneyimlerimizin kolektif hafızasıdır. Bunu, tüm deneyimlerimizin büyük bir veri bankası ve şimdiye kadar öğrendiklerimizin bir koleksiyonu olarak görebilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Aydınlanma, kendini ve bu farklı enerji katmanlarını öğrenmek için fiziksel gerçeklikte deneyimlere sahip olma süreci olarak anlaşılabilir. Bir kişi belirli bir kimlik katmanı hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrendikten sonra, bu kimlik katmanını atabilir ve daha sonra bir sonraki katman belirginleşir ve dersler yeniden başlar. Enerji katmanlarıyla özdeşleşmenin tüm katmanları düştüğünde, o zaman bireysel kimliğin gittiğini ve kişinin kaynağına tamamen geri döndüğünü veya aydınlandığını söyleyebiliriz.

Dünyaya her yeniden doğduğumuzda (algımız sonsuz şimdide yaşayan bir başka kişinin formuna girdiğinde! Bildiğimiz gibi Huna bilgisi-urban shamanda reenkarnasyon olgusu farklı algılarız bakınız), son kez kaldığımız yerden devam ediyoruz, şu anda içinde bulunduğumuz katman üzerinde çalışıyoruz. Ana katmanlar atlanamaz. Diğerini ele almadan önce bir tanesini tamamlamalıyız. Bunun nedeni, diğer kimlik katmanlarının görünmez olmasıdır, çünkü farkındalık seviyemiz onları görmek için yeterince yüksek değildir.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Kişinin gerçek doğasına uyanmadan önce, kişi yaratılan formla veya bedeniyle ve fiziksel dünyayla tam olarak tanımlanır. Kendini gözlemlemek için çok az yetenek vardır, çünkü bir kişi içinde bir gözlemci olduğunun farkında değildir. ” Sanırım bu yüzden öyleyim ” temel anlayıştır. Öngörülemez bir anda beden(kimlik) tanımından ayrılacağız ve ilk uyanış gerçekleşecek. Bu, mutluluğu bulmak ve hayal kırıklığına uğramaya devam etmek için elimizden gelen her şeyi denediğimiz, sonunda kendimizi derin bir karanlık deliğe ya da aşırı acıya sürüklediğimiz noktada olur. Bize hayatta olmak için bir anlam veren her şeyin yıkıldığını hissederiz.. Sadece acılarımızı bastırmak için ölmek istediğimizi hissederiz. Karanlık en karanlık olduğunda,  O anda, kimliğimizi ‘sadece bir beden’olarak sağlam tutan enerji serbest bırakılır. Bu enerji aklımıza yükselir ve gözlemci doğar. O zaman beden ya da fiziksel bir şey olmadığımızı fark ederiz, aksine gerçek benliğimiz vücudun arkasındaki enerji şeklidir. Vücudumuzla özdeşleşmemizi sağlamak için kaynağımızdan enerji alır, bu yüzden beden tanımından ayrıldığımızda bu enerji salınır ve bu da bir uyanış olayına neden olur. Bireysel kimlik katmanından ayrıldığımızda, bu tabakayı sağlam tutmak için kullanılan enerji serbest bırakılır, daha sonra enerjinin bir formdan diğerine dönüşümünün yan etkileri olan manevi fenomenler, içgörüler, vizyonlar ve fiziksel kundalini semptomları (yazı dizisinin önceki bölümlerinde detaylandırıldı) izlenir. Bir formun gitmesine izin verdiğinizde, bir ‘ölüm’gibi görülebilir. Fizikten biliyoruz ki, enerji asla kaybolmaz, sadece bir formdan diğerine şekil değiştirir.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Diğer katmanları ayrıntılı olarak açıklamak Bu makalenin kapsamı dışındadır. Kısa tutmak için, enerjik bir katmanla özdeşleşmekten ayrıldığımızda, bu enerji daha sonra serbest bırakılır ve bedenimiz ve zihnimiz, salınan enerjinin bir formdan diğerine ‘dönüşümü’ nedeniyle fiziksel olarak değiştirilir. Bir ayrılma ve enerjinin serbest bırakılmasından sonra, farkındalık seviyemiz artar. Artık titreşimimiz arttığına göre, daha yüksek bir seviyede Titreşen bir sonraki seviyenin farkına varabiliriz. Bu noktada, nerede olduğumuzu ve şu anda nerede olduğumuzu görebiliriz, ancak bulunduğumuz seviyenin ötesinde kalan seviyeleri göremiyoruz çünkü bunlar bizden daha yüksek bir titreşim seviyesindeler, bu da onları görünmez kılıyor. Her zaman gerçekleşen titreşim seviyemizle aynı seviyede öğreniyoruz. En yoğun katman veya en düşük frekans katmanıyla başlıyoruz ve daha hafif veya daha yüksek frekans katmanlarından yukarı doğru hareket ediyoruz. Her yüksek katman, alt katmanlardan daha fazla enerji içerir. Bu nedenle, bir tabakanın her salınmasıyla, dönüşüm süreci daha güçlüdür ve vücut da daha fazla değişir. Her katmandan ayrılma ilerledikçe, vücudun ışıkla daha fazla dolduğunu veya daha yüksek titreşim enerjisiyle dolduğunu görebilirsiniz. Biri aydınlanmaya doğru ilerliyor.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Aydınlanmaya giden yol, bu dört ayrılma seviyesi ve sadece içinde bulunduğumuz seviyenin farkında olması nedeniyle sık sık durmaktadır. Bir kimlik katmanından her ayrıldığımızda, hah işte bitirdik, şimdi uyandık ve sonra bunun gerçek olduğuna inanmaya başlıyoruz ve bu bizim arayışımızı ve evrimimizi durduruyor. Sonuna ulaşmadan önce bir katmana sıkışırız. Bugün, bu yolda olanların yolculuğu tamamlayıp tamamlamadıklarını kendileri belirlemelerinin kolay bir yolu olduğunu fark ettim. Vücudumuz kendini gerçekleştirme seviyemizi yansıtır, bize gerçekliğimizin gerçekliğini veya bu katmanlardan ne kadar koptuğumuzu gösterir. Eğer tam aydınlanmaya ulaştıysak, bu, bireysel kimliğin tüm katmanlarını bıraktığımız anlamına gelir ve böylece kaynağın tüm enerjisi bize geri döndürülür. Bireysel kimliğin son katmanından, yaratıcının enerjisinden, bizi bu yolculuğa çıkaran tohumdan ayrıldıktan sonra, son dönüşüm sürecinde bedende o haline geliyoruz. Eğer gerçekten böyle olursak, vücudumuz tüm kusurlardan tamamen iyileşecek, yaşlanmayı durduracağız, zihin sessiz olacak, vücut tamamen kendiliğinden tepki verecek, çünkü bu bize kanalize olacak. Bunu anlamalısınız, eğer kaynağınızı tam olarak fark ettiyseniz, tamamen iyileşeceğinizi ve yaşlanmayı durduracağınızı anlamak mantıklıdır.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Vücut yalan söylemez, sadece dürüst bir göz atın ve gerçeği göreceksiniz ve daha sonra hala kimliğe asılı olduğunuzu belirlemek için daha yakından bakmaya başlayacaksınız.

Betsy Rabyor’un makalesinden özet çeviri yapan Sibel Atasoy.
http://sibelatasoy.com/uyanisin-dort-adimi-8/

İlgili rüyalar

+11 oy
6 yorum 189 okuma
+8 oy
3 yorum 183 okuma
+8 oy
4 yorum 173 okuma
+9 oy
4 yorum 207 okuma
+19 oy
4 yorum 165 okuma
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+16 oy
9 yorum 330 okuma
Sibel Atasoy 13 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 184 okuma
Sibel Atasoy 25 Nisan 2019 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 160 okuma
Tercan 27 Ekim 2021 Durugörü kategorisinde Tercan Rüyazede (1.8k puan)   yazdı
+3 oy
5 yorum 141 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

583 Aktif
2 Üye ve 581 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13384
Dün : 21898
Toplam : 48093538
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...