Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
828 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada görümce görmek, çeşitli sorunların yaşanacağına yorumlanır. Rüyasında görümcesini gören kişi ailesi ile sorun yaşayacağına delalet edilir. Ailesinin hakaretlerine ve kötü davranışlarına maruz kalır. Rüyada görümce görmek, kişinin ailesi tarafından kınanarak küçümseneceğine, tatsızlık, huzursuzluk, sıkıntı ve üzüntü getireceğine rivayet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Görümce Kızını Görmek

Karamsar ruh halinden kurtulmak ve yeni dostluklar edinmek, hayatınıza yeni bir renk katmak olarak yorumlanır. İçine kapanık olduğunuz bir konuda öz güveniniz artabilir. Çalışmayan kişiler bundan sonra çalışmak isteyebilirler, maddi yönden güçlenebilirsiniz.
Rüyada Görümce İle Barışmak

Size karşı yapılan haksızlıkların herkes tarafından öğrenilmesi ve size hak verilmesi olarak yorumlanır. Bir süredir çekilen sıkıntılar artık geride kalabilir ve herkes hakkı olanı alabilir. Size karşı haksızlık yapan kişiler de bundan dolayı çok pişman olabilirler.
Rüyada Görümce İle Yemek Yemek

Eşiniz ile aranızda güven sorunları yaşamak ya da kısıtlanmak olarak yorumlanır. Sizin çok istediğiniz bir şeye onay vermemesi yüzünden de kalbiniz kırılabilir. Boş yere günahınızın alınması yüzünden büyük bir haksızlığa uğrayabilir, aile içerisinde gerginlik yaşayabilirsiniz.
Rüyada Görümcenin Evlendiğini Görmek

Haneden birinin evlenmesi ve kendi yuvasını kurması olarak yorumlanır. Hatta bu konuda sizin de yardımınız olabilir ve sevap işleyebilirsiniz. Seven iki kişinin kavuşmasına vesile olabilirsiniz. Evlenmek isteyen bir aile ferdinin de karşısına hayırlı kısmet çıkabilir, hanede kutlama olabilir.
Rüyada Görümceyle Kavga Etmek

Üst üste gelen aksilikler yüzünden stresiniz artabilir, bir şeylerden bıkma ve bırakma noktasına gelebilirsiniz. Özellikle hane içerisinde sabrınızı zorlayan ve sürekli üstünüze gelen, hatta sizi kullanmaya çalışan birileri olabilir.
Rüyada Görümceyi Öpmek

Elinizden büyük bir miktar para çıkabilir, ciddi harcamalar yapabilirsiniz. Borçlarınızın artması da sizi endişelendirebilir. Hiç hesapta olmayan masraflar hem sizi hem de eşinizi tedirgin edebilir. Rüyada görümcenin öpmesi, asılsız sözler yüzünden ev huzurunun kaçması olarak da yorumlanır. Eşinizle aranızda küslük olabilir.
Rüyada Görümcenin Kocasını Görmek

Eşinden ya da çocuklarından yana çok şanslı olmak, onlarla gurur duymak ve başarılarına ortak olmak anlamına gelir. Onların mutluluğu ile övünebilirsiniz ve hane içerisinde hakkınızda çok güzel sözler işitebilirsiniz. Bazı akrabalarınız sizi güzel bir olay sonrasında tebrik edebilirler.
Rüyada Görümcenin Ağladığını Görmek

İç sıkıntıların son bulması ve aile içerisinde huzurun geri gelmesi anlamına gelir. Hem siz hem de eşiniz artık daha sakin ve ılımlı olabilir. Aranızdaki gerginlik son bulur ve ev içinde bundan sonra muhabbet artabilir.
Rüyada Görümcenin Evine Gitmek

Görümcenizden alacağınız bir haber ile birlikte birbirinize destek olabilirsiniz. Belki bir konuda size ihtiyacı olabilir, ona destek verebilirsiniz. Bir zamanlar dargın olduğunuz bir konu varsa da birbirinizi af edebilir ve daha iyi geçinmeye başlayabilirsiniz.
Rüyada Görümce ve Kaynana Görmek

Bir vesile ile eşinizin akrabaları ile bir araya gelmek olarak yorumlanır. Bu durum belki sizin hoşunuza gitmeyebilir, uzun süreli misafirlik de söz konusu olabilir. Özellikle sizinle sürekli kendini rakip gören biri huzurunuzu kaçırmak isteyebilir.
Rüyada Görümce Görmek Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, aile arasında bitmek bilmeyen anlaşmazlıklar yüzünden eşinizle zor günler atlatacağınıza yorumlanır. Belki bir insan sizinle uğraşabilir, görümcenizden de gelen bazı haberler canınızı sıkabilir. Onun hakkında bazı net düşüncelere sahip olabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek rüya sahibinin başta anne-baba olmak üzere tüm hane halkından ve yakın çevresinden hakarete uğrayacağı ve kınanacağı bir şey yapacağına delalet eder. Rüyada görümce görmek çok iyi şekilde yorumlanmaz, tatsızlık, kavga, dedikodu, kötü haber ve kargaşa anlamına gelir.

Bazı rüya tabirlerine göre eş tarafından bir kadını ve yine eş tarafından bir erkeği rüyada birlikte görmek evlat sahibi olmaya delalet eder. Görümce, insanın çevresindeki kuşkucu, kuruntulu, huysuz, mutsuz ve kavgacı kimselere işaret ettiği gibi rüya sahibinin de her şeyden kuşku duyan ve öküzün altında buzağı arayan, bir bardak suda fırtınalar koparan kişi olduğu yorumu yapılır. Bazı rüya tabirlerine göre görümce kişinin toplum için güzel ve hayırlı şeyler yaparak dilden dile dolaşan bir üne sahip olacağı ve hayır duaları göreceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Kavga Etmek

Bir kişi eğer rüyasında görümcesi ile kavga ettiğini ya da her hangi birinin görümcesi ile kavga ettiğini görürse bu, gününün berbat geçeceğine ve tüm aksiliklerin üst üste gelerek, gergin ve kötü bir gün geçirmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Tartışmak

Rüyada görümce ile tartışmak iş ve özel hayatın bozulmasına ve kötü şeyler yaşanmasına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce Kaynana Görmek

Rüyada görümce görmek ne kadar tatsızlıklara ve huzursuzluklara delalet ediyorsa, görümce ile kaynanayı birlikte görmek de o kadar iyi şeylere delalet ediyor. Kişinin işlerinin yoluna girmesine, eski kazancına ve dolayısıyla da eski güzel günlerine geri dönmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Konuşmak

Rüyada görümcesi ile konuştuğunu gören kişinin hayatı artık düzene girer. O gergin, üzüntülü ve sıkıntılı günleri geride bırakır ve yavaş yavaş yüzü gülmeye başlar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek , toplum tarafından pek sevilmeyen ve hoş bakılmayan tavırlar sergileyeceğinize , sergilemiş olduğunuz bu saygısız ve kötü hareketlerden dolayı çok ayıplanacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Tartıştığını Görmek

Rüyada görümce ile tartıştığınızı gördüyseniz , gerçek yaşam da işlerinizin bir türlü yolunda gitmeyeceğine , iş ve sosyal yaşamınızda bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalacağınıza,

iş hayatınızda yaşayacağınız olumsuzluklardan dolayı moralinizin çok bozuk olacağına , hem maddi hem de manevi olarak büyük kayıplara uğrayacağınıza alamet eder.

Bunun haricinde hane içerisinde bazı sorunların yaşanacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğinize yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümceyle sohbet etmek

Rüyada görümce ile sohbet ettiğinizi gördüyseniz , dağınık olan yaşamınızı artık düzene sokacağınıza , sıkıntılı günlerden kurtulup feraha kavuşacağınıza,

uzun zamandan beri hep içerisinde bulunmuş olduğunuz dertlerin artık sonuna gelerek mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğinize delalet eder. Bu rüya genel olarak mutluluk , bereket ve hayır gibi anlamlara gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümceyle kavga ettiğini görmek

Rüyada görümce ile kavga ettiğinizi gördüyseniz , hem olumlu hem de hayırlı gelişmeler yaşayacağınıza , işlerinizin bundan sonra yoluna gireceğine,

maddi sıkıntılardan kurtulup feraha kavuşacağınıza ve iş konusundaki başarılarınızdan dolayı terfi alacağınıza yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek sıkıntı ve sorunlara işarettir. Rüyada görümce gören kişinin çeşitli sorunlar yaşayacağı şeklinde yorumlanır. Görümcesini rüyasında gören kişinin ailesinde huzursuzluk çıkacağı ve ailesi ile arasında sorun çıkacağına dalalet edilir. Rüyada görümce görmek; kişinin ailesiyle yaşayacağı huzursuzlukla birlikte ailesi tarafından küçümseneceğine, aralarında çıkacak olan sıkıntının üzüntü getireceği şeklinde rivayet edilmektedir.
Rüyada görülen görümce, toplum içinde pek sevilmeyen hareketlerden dolayı ayıplanacağınıza işaret eder. Sergilediğiniz hal ve hareketleriniz toplum içinde hoş karşılanmayacağı ve olumsuz yada beğenilmeyen kötü hareketlerinizden dolayı ayıplanacağınıza hatta toplum nezdinde sevilmeyen birisi olacağınıza işaret eder.
Aynı zamanda kişinin rüyasında görümcesini görmesi aile içinde yaşanacak sıkıntı ve problemlere de işaret etmektedir. Yaşayacağınız olayların ailenizle aranızda büyük kavgaların doğmasını tetikleyeceği şeklinde de tabir edilmektedir. Tartışmaların büyük kavgalara dönüşeceği şeklinde yorumlanmakla birlikte rüyadaki görümcenin kişi için hayırsızlık, huzursuzluk ve tatsızlık anlamlarına geldiği de rivayet edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümceyle Konuşmak Neye İşarettir?

Kişinin rüyasında görümcesi ile konuşması hayır olarak tabir edilir. Kişinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret olan bu rüya, sıkıntılı, üzüntülü ve gergin geçen günlerin yavaş yavaş geride kalacağına delalet eder.
Eğer rüyanızda görümceniz ile sohbet ettiyseniz yaşamınızın düzene gireceği ve feraha ereceğiniz günler yakın anlamını taşır. Rüyada görümce ile sohbet etmek; dağınık yaşamınızın yavaş yavaş düzene gireceği, sıkıntılı günlerin geride kalacağı, dertlerinizin biteceği, feraha kavuşacağınız ve sıkıntı ve dertlerinizin son bulmasıyla mutluluk dolu ve huzurlu bir yaşamınızın başlayacağına işaret etmektedir. Hayır, bereket ve mutluluk anlamlarına gelen bu rüya mutlu ve huzurlu bir hayatın başlangıcında olduğunuza delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek,arkadaşlığa işarettir.Bir kimsenin (hanımın) rüyada görümcesini (veya el­tisini) görmesi, arkadaşlık veya dostluğa işarettir denmiştir.Bazen da rüyada görümce görülmesi, incir çekirdeğini dol­durmayacak, aslı esası olmayan bir söz yüzünden aile içinde geçimsizliğe sebep olacağına, sakinleştirmek iste­yen aracı kimselerin gönüllerini kırmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada görümce görmek, çeşitli sorunların yaşanacağına yorumlanır. Rüyasında görümcesini gören kişi ailesi ile sorun yaşayacağına delalet edilir. Ailesinin hakaretlerine ve kötü davranışlarına maruz kalır. Rüyada görümce görmek, kişinin ailesi tarafından kınanarak küçümseneceğine, tatsızlık, huzursuzluk, sıkıntı ve üzüntü getireceğine rivayet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce İle Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin, rüyayı gördüğü günün kötü geçeceğine o gün sürekli aksilik yaşayacağına yorumlanır. Aynı zamanda rüyada görümce ile kavga ettiğini görmesi kişinin zorlu bir süreç içerisinde gireceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce İle Konuşmak

Rüyada görümce ile konuşmak, evlat olarak tabir edilir. Başka yorumcuların rüya tabiri, rüyada görümce görmesinin hayırlı bir evlada yorumlanır. Sıkıntılı, meraklı, huysuz, mutsuz ve kavgacı bir kişiyi ifade etmektedir. Bazı rüya yorumcularının rüya tabiri ise hayırlı işler yapılacağına hayır duası alınacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce İle Konuştuğunu Görmek

Rüyayı gören kişinin sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivyaet etmektedir.
Rüyada Görümce İle Tartıştığını Görmek

Rüya sahibinin iş ve özel hayatında yaşanacak sorunlara işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce Kaynana Görmek

Rüya tabircileri rüyada görümce görmek ne kadar tatsızlıklara ve huzursuzluklara delalet ediyorsa, görümce ile kaynanayı birlikte görmek de o kadar iyi şeylere delalettir.. Kişinin bir süre boyunca yaşadığı zorlukların sona ereceği, maddi olarak işlerin düzene girmesi anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümceyle Sohbet Etmek

Rüyada görümceyle sohbet etmek rüya yazarları tarafından rüya sahibinin kötü giden hayatını düzene sokacağına, sıkıntılı günlerin sona erip feraha ereceğine yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eski Görümce Görmek

Rüyada eski görümcesini görmek; kariyer konusunda önemli adımlar atılacağına, gerçekleşmiş büyük kavgaların sona ereceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Görümce Görmek

Rüya sahibinin kimseye haksızlık etmediğine, yardıma ihtiyacı olanların yarımına koştuğunu işaret eder.
Rüyada Görümcenin Öldüğünü Duymak

Rüya sahibi kişinin çok üzüleceğine, bir süre kötü giden hayatını yoluna sokamayacağına delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce Görmek

Rüya tabircileri tarafından bu rüya, rüya sahibinin başarılarının çoğalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümceden Para Almak

Rüyada görümceden para almak, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce İle Kavga Etmek

Her ne kadar sorun ve sıkıntı olarak tabir edilse de görümce ile kavga hayır olarak yorumlanır. Rüyada görümce ile kavga etmek; işlerin yoluna gireceğine dalalet eder. Kişinin rüyasında görümcesi ile kavga etmesi, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir. Yaşanan sorun ve düzensizliklerin ardından işlerin yoluna gireceği ve maddi sıkıntıların son bulacağı şeklinde yorumlanır. Maddi sıkıntıların sona ermesinin ardından kişinin feraha kavuşacağı mutlu bir yaşamın başlayacağı anlamına gelmektedir. Rüyada görümce ile kavga etmek rüya sahibinin işindeki başarılarından dolayı alacağı terfi olarak ta yorumlanır.
Bazı rüya tabircilere göre rüyada görümce görmek; sevinç, müjde, bereket ve bolluk olarak tabir edilir. Rüyada görülen görümce, ailede olacak yeni doğum ile aileye yeni fertlerin katılacağına, sevinçli ve müjdeli haber almaya işarettir. Yine bu rüya haneye bolluk ve bereket geleceğine ve rızkın bollaşacağına dalalet eder.
Eğer rüya sahibinin rüyasında gördüğü görümcesi yaşça kendisinden büyükse sevinç ve huzura, eğer yaşça küçükse üzüntü ve kedere işarettir. Görümcenin yaşça küçük olması rüya sahibi için üzüntülü ve kederli günlerin başlayacağı şeklinde yorumlanır.
Her ne kadar sevinç ve ferahlık olarak yorumlansa da rüyada görülen görümce, aile arasında yaşanacak tartışma ve meydana gelecek anlaşmazlıklara işaret eder. Aynı evde birlikte yaşayanlar arasında dedikodunun başlayacağı hatta aralarının bir bozulabileceği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek, sinsi bir düşmana işarettir. Görümcenin kelime anlamı kadına göre kocasının kız kardeşi demektir. Bu sebeple Rüyada görülen görümce, bazı rüyalarda görüldüğü gibi çeşitli manaları bulunuyor. Genç bir kız rüyada görümce görse, evlenir. Rüyada Görümce aynı zamanda eve girecek yeni bir neşeye ve sevince de yorumlanır. Rüyada görümce görmek, doğum münasebetiyle Ailenize yeni bir ferdin katılacağına işarettir. Yine rüyada görümce aile arasında birtakım tartışmalar yaşayacağınıza tabir edilir. Rüyada görümceye kızmak kuvvet, şeref ve rütbeye delâlet eder. Rüyada görümceyle barıştığını görmek, ne şekilde görülürse görülsün, hayra işarettir. Rüyada görümceyle barışmak daha hayırlı bir işi diğer hayırlı işlere tercih etmeye işarettir.

Kişinin rüyasında görümce görmesi eşiyle yaşayacağı bir kırgınlığı ifade eder. Bazı rüya yorumcularına göre rüyada görümce görmek, beklenmeyen bir misafirin eve geleceğini çağrıştırır. Rüyada görünce olmak iyi bir haberin geleceğine işaret eder. Kimi zaman ise dedikoduya ya da kıskançlığa yorumlanır. Rüyada görümce ile telefonda konuşmak evlenmeyi veya rüya sahibinin uzun zamandır görmediği yakınları, ve dostlarıyla buluşacağını ifade eder.. Bazı yorumcular rüyada görümceyle konuşmayı aile kavgasına işaret eder, demişlerdir. Rüyada görümcenin gelinini, kızını, oğlunu yahut kocasını görmek mutluluk, sevinç ve doğuma yorumlanır. Kişinin görümcenin akrabalarını görmesi yeni bir yuvanın kurulacağına yorumlanır. Bazen ise, beklenen torunun doğacağına veya bir misafirin geleceğine işaret sayılır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek, aileden her hangi bir bayanın yapacağı doğumdan dolayı, aileye yeni bir ferdin daha katılacağına, sevince ve müjdeye işarettir. Evdeki tüm fertlerin rızkının bollaşacağına, bolluk ve bereket içinde günler geçireceklerine delalettir.

Rüya sahibinin görümcesi varsa ve yaşı görümcesinden büyükse bu genelde sevince, yaşı görümcesinden büyükse üzüntüye işaret eder.
Görümce, ferahlık ve sevinç olarak yorumlansa bile çoğu zamanda aile arasında yaşanacak bir takın tartışmalar ve anlaşmazlıklar meydana geleceğine işaret eder. Bu rüyayı görenin eğer görümcesi varsa, onunla kavga etmekten mutlak surette kaçınması gerektiğini anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümceyle Yaşamak

Aynı evde görümcesiyle birlikte yaşayanın, dedikodudan dolayı başının ağrıyacağını hatta eşlerin arasının bile bozulabileceğine delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce görmek

Aile arasında birtakım tartışmalar yaşayacaksınız.

Rüyada görümce veya baldiz görmek, dogum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katilacagina isarettir. Gö-rümce ve baldiz ayni zamanda eve girecek yeni bir neseye ve se-vince de yorumlanir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GÖRÜMCE GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada görümce görmek, genellikle sıkıntı, dert ve tasa olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin özellikle ailesi ile yaşayacağı tartışmalar canını sıkacak ve kişi ailesi tarafından hakaret ve kötü hareketler görecek demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek, rüya sahibinin ailesi tarafından kınanacağına, küçümseneceğine, tatsızlıklar yaşanacağına, huzursuz günler geçireceğine ve sıkıntı, üzüntü dolu günler geçireceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖRÜMCE İLE KAVGA ETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada görümce ile kavga ettiğini görmek, uyarı niteliğinde bir rüyadır ve rüya sahibinin kötü geçeceği, o gün içinde pek çok aksilik yaşayacağı bu nedenle de kişinin dikkatli olması gerektiği şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte, rüyada görümce ile kavga eden kişi, sıkıntılarla dolu bir döneme girer.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖRÜMCE İLE KONUŞTUĞUNU GÖRMEK

Rüyada görümce ile konuştuğunu görmek, çocuk olarak yorumlanır ve rüya sahibinin evlat sahibi olacağına işaret eder. Farklı bir rüya tabirinde ise, rüyada görümce ile konuştuğunu görmek, aksi, agresif, mutsuz, sıkıntılı ve meraklı bir kişiyi temsil eder. Bununla birlikte, rüyada görümce ile konuştuğunu gören kişi, hayırlı işler yaparak, hayır duası alacak ve sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
GÖRÜMCE İLE TARTIŞTIĞINI GÖRMEK

Rüyada görümce ile tartıştığını görmek, rüyayı gören kişinin hem iş hem de özel hayatında birtakım problemler ile karşılaşacağı şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümcesini görmek, hane içerisinde bir takım tartışmalar ve anlaşmazlıklar olabilir. Bazı laflarınız ya da davranışlarınız başkaları tarafından eleştirilebilir. Özellikle akrabalarınız ile aranızdaki bazı sorunlar büyüyebilir, bir kıvılcım sorunun yeniden gündeme gelmesine neden olabilir. Geçmişte kalan bir şey için yeniden tartışma yaşanabilir ve eski defterler açılabilir. Belki size karşı haksızlık yapan biri yeniden canınızı sıkabilir. Maddi ya da manevi yönden menfaatçi bir insan sizden beklentisini alamayınca aranız bozulabilir ve hak etmediğiniz sözler işitebilirsiniz. Rüyada görümcemi görmek, aile içerisinde huzursuzluk çıkaracak ve eşinizle ya da anne babanızla aranızı bozacak birine de yorumlanır. Bu kişi sizi kışkırtmaya çalışabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eski görümceyi görmek, bir süredir sabır ettiğiniz ne varsa sonunda her şey sizin yararınıza olabilir. Tam da sizin istediğiniz gibi bazı olaylar çözülebilir. Endişelerinizden tamamen kurtulabilir, kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlayacak olaylar yaşayabilirsiniz. Kendinize inancınız artacak ve bir şeyi başararak kendinizi kanıtlayacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce İle Konuşmak

Kafa karmaşıklığı son bulur ve artık bir şeyler netleşmeye başlar. Maddi endişeleriniz ya da manevi yönden bir takım endişeleriniz varsa bunlar eşinizin de desteği ile geride kalabilir. Borcu olan kişiler bu borçlarından temelli kurtulabilirler.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce Görmek

Rüyada görümce görmek, aile arasında birtakım tartışmalar yaşayacaksınız.

Ayrıca bkz: Kaynana

Rüyada görümce veya baldız görmek, doğum münasebetiyle ailenize yeni bir ferdin katılacağına işarettir. Görümce ve baldız aynı zamanda, eve girecek yeni bir neşeye ve sevince de yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görümce görmek, toplumun gözünde hoş olarak bakılmayan tavırların sergileneceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin sergilediği saygısız ve kötü hareketlerden ötürü, ayıplanıp kınanacağına yorulur. Aile ile yaşanacak kavga ve tartışmalara da işaret eder. Genel olarak kavga, huzursuzluk, hayırsız ve tatsızlık gibi kavramlarla ifade edilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Tartıştığını Görmek

Rüya sahibinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine, gerek iş gerekse sosyal yaşamda bir takım sıkıntılarla karşılaşacağına işaret eder. İş yaşamındaki olumsuzluklar, kişinin maddi ve manevi açıdan hezimete uğrayacağına yorulur. Rüya aynı zamanda hane içinde yaşanacak büyük sorunlara, sıkıntılara da delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Görümce ile Sohbet Etmek

Kişinin dağınık yaşamının, düzene gireceğine ve sıkıntısız günlerin yakın olduğuna işaret eder. Uzun zamandır içinde bulunulan maddi ve manevi dertlerin, kısa zamanda biteceğine ve bundan sonra mutlu, rahat, huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur. Genel olarak hayır, bereket ve mutluluk gibi kavramlarla tasvir edilir.
Rüyada Görümce ile Kavga Ettiğini Görmek

Gerçek anlamının tersi şekilde, olumlu ve hayırlı gelişmelere yorulur. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine ve uzun süredir yaşadığı maddi sıkıntıları yakın vakitte atlatacağına delalet eder. Yapılacak yeni ve başarılı işlere, yüksek kazançlara yorulur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

416 Aktif
0 Üye ve 416 misafir
Bugün : 17456
Dün : 23857
Toplam : 48075778
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...