Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+11 oy
591 okuma
Likya Rüya kategorisinde Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Merhaba,

Rüyamda insan şeklinde bir siyah köpek gördüm. Köpek erkekti. Esmer bir erkekti. Ne kadar yakışıklı bir köpek diyordum. İçimden bana zarar verir mi diye düşündüm. Kalabalık bir ortamdı. Köpek bir kafeye girmeye çalışıyordu. Köpek bana bir şeyler söyledi. Zarar vermedi. Korkum sonra geçti.

Sevgiler,
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
aaa :) Likya hala burcunu ve hakkında kısmını doldurmamışsın şimdi gördüm
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Tamamdir :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Harikasın :))

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

7 Yorum

+3 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba Likya,

    https://www.ruyadaruya.com/132191/ruyamda-euro-gordum

    Bu rüyanın linkte olan rüyanın devamı mahiyetinde görülmüş bir rüya olduğunu düşünüyorum.

    Link'te ki rüyanızda kafeye girmeden kapıdaydınız,çantanızı açtınız ve Euroları gördünüz ama kafaye girmediniz.Rüyanız burada bitmişti.Kafeye girmeden önce param yok diyordunuz ve çantanı açınca içinde Eurolar görmüştünüz,demek ki sizi duraksatan konu "para" değilmiş,ilgili değişimi yapmak için kendi kendinize söylediğiniz "maddiyat" ile ilgili telkinler veya kendinize yaptığınız izahatler tam anlamı ile sorunu karşılayamamış olacak ki bu devam rüyasını görmüşsünüz.Yeni rüyanız, "konu para değilse nedir ?" sorusunun cevabını veriyor sanırım.

    Bence "kafeye girmesi gereken(mecburen) kendinizi"  , "yakışıklı,esmer ve  erkek köpek" gibi görüyorsunuz. Sembolü lütfen yanlış anlamayın,"köpek-esmer-yakışıklı-erkek" olarak dörtlü düşünün.Bütün bu dördünün oluşturduğu tek bir anlam çıkartmalısınız ki konu tam anlaşılabilsin.Sizi kafeden uzak tutan anlamlar bütününe karşılık,kafeye girmek mecburiyetinde olma ihtiyacına istinaden yine toplam anlamlar bütünü gibi bir karşılık bence bu.Girememenize neden olan bütün manaları terazinin bir tarafına koyarsanız , "köpek-esmer-yakışıklı-erkek" dörtlüsü terazinin diğer tarafını dengede tutan toplam manayı verir.Dolayısı ile kafe ortamını sizde oluşan bir sosyalizasyon(1) problemine karşılık görüldüğünü sanıyorum.Bence işiniz ile ilgili ulaşmaya çalıştığınız yeni seviye o kadar "erkek egemen bir sosyal ortam" ki, linkte izah etmeye çalıştığım "kimlik değişimi" nin yansımasını "köpek-esmer-yakışıklı-erkek"dörtlüsü ile yeniden oluşturmak zorunda kalıyorsunuz.

    Köpeğin sizinle konuşması artık bu hissiyatının yani, hani deriz ya "kendimize bile söyleyemediğimiz şeyler var" vs gibi işte bu durum gibidir köpeğin sizinle konuşması.Yani o köpeğin sizinle konuşmasına izin veriyor,müsaade ediyorsunuz.O sembolün gerekliliğini biliyordunuz  ama ilerleyen zamanlarda bana zarar verir endişesi de taşıyordunuz.Köpek sembolü ile oluşturduğunuz aslında yeni dönem iş dünyanız için oluşturmak zorunda kaldığınız bu yeni ve muhtemelen ağırlıklı olarak iş dünyasına dair yeni kimlik sürecinde olmak zorunda hissettiğiniz bir mecburiyetten dolayı."Köpek-esmer-yakışıklı-erkek" dörtlüsü bu dönüşüm ihtiyacının "ete-kemiğe" büründürülmüş,şahsiyetleştirilmiş hali.Bu yeni kimliği kendiniz ile  konuşturuyorsunuz.O konuşunca sizin de korkunuz geçiyor.Konuşması ve size söyledikleri sizi rahatlatıyor çünkü onun konuşması demek ; dışarıdan absürd gibi görünen, bir bayana göre takınılması toplum tarafından belki saçma gibi karşılanabilecek,direkt değerlere yönelik(2) bir değişimi "köpek-esmer-yakışıklı-erkek"dörtlüsü ile kimlikleştirmenin artık size göre mantıklı ve uygulanabilir bir hale gelmesinden dolayı.Ayrıca linkte de bahsetmiştim yapmaya çalıştığınız değişimler karakter değişimleri değil.Yani iç ortamınız,karakteriniz değişemez ,sadece dış kimliğin yani nasıl görünmek istediğiniz ile ilgili bu durumlar bunlar,bir nevi işin durumuna göre kendizi bu yeni ortamın normlarına(3)uygun hale getiriyorsunuz.Sizi rahatlatan bir taraf da ayrıca bu düşünce bence.Yani kafeye girersem üzerimde kalıcı olur mu korkusuna dair durumun aşılması.Öyle düşünüyorsunuz ki, muhtemelen köpek ile işiniz bitince kafe ile de işiniz bitecek.Demek ki bu yeni kimliği proje gibi düşünebiliriz.Kafe seviyesi aşılınca önünüze koyduğunuz yeni hedeflere göre başka bir dönüşüm başlayacak(3)(Yeni normlar gelecek),hatta size göre zaten her seviyede de başlamak zorunda,köpek sembolü de zaten işte tam olarak sizde çok fazla bulunan ileriyi görme,iş dünyasında değişimin kokusunu alma,mevcut izleri sürebilme ve bu izlerin nereye gittiğini görebilme yeteneğine istinaden.

    Son olarak köpek görseli ile bu iz sürebilme ve futuristik manada ileriyi görebilme yetilerinize "esmer-yakışıklı-erkek" görsellerini de ekliyorsunuz ki,kafede ihtiyaç duyacağınız "eril güç için erkek, fiziksel manada da yeterli bir görsellik(muhtemelen yapmayı düşündğünüz mentörlük vs uygulamalarının video ve online eğitimlerdeki ihtiyaçtan dolayı)içinde yakışıklı ve esmerlik(karizmatik olma,güven verme)görselleri olması gerektiğini de düşünüyorsunuz.Bütün bu sembollerinin toplamının sizi kafede koruyacak olan  "bodyguard" temsili bir kişiyi de anımsattığını belirtmeden geçemeyeceğim.Özet ile sizi sosyalizasyonda sizi koruyacak olan,tam olarak kafenin sosyal dokusuna(3) uygun o ortama özel olarak sizin tarafınızdan ince ince düşünülerek hazırlanmış, "tailor made" ve  "kullan-at" yeni bir kimlik.Sizin gibi güçlü bir zihinden gelen ve çağın gereksinimleri analiz edildiğinde zamanı geldiğinde  yapılması gereken bir yaklaşım bu.

    DAB,
    Selamlar.


Not:
--------
Rüya tabirlerine mola vermiştim,aslına bakarsanız molamda devam ediyor ama bu rüyayı görünce link ile bağlantılı olduğunu düşünüp,bu bağlantıdan dolayıda sanki  üzerime vazifeymişde yazmam gerekirmiş  gibi hissettim,bunun için mecburi bir geri dönüş gibi oldu.Bu minik aradan sonra molama geri dönüyorum.


Açıklamalar:
------------------
(1)Sosyalizasyon :Bir ferdin,üyesi olduğu veya olacağı(sizi ilgilendiren kısım kafe sembolü ile burası) grup ya da toplumun kültür, değer ve normlarını öğrenerek o toplumun aktif bir üyesi haline gelmesidir.

(2)Değer:Bir toplumun ya da grubun varlığı, birliği, işleyişi ve devamı için o toplumun çoğunlugu tarafından doğrulugu ve gerekliliği kabul edilen, uyulması gerekli temel ilkelerdir.

(3)Norm :Bireye nerede ve ne şekilde hareket edeceğini gösteren değer yargıladır.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Özlemiştim valla. Hoşgeldin
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
Geçmiş yorumlarımdan bazılarını "en iyi yorum" seçmişsin.Teşekkürler:-)
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Ben teşekkür ederim :)
+6 oy
Simge Astral Gezgini (184k puan)  
Yakınlarda tanıştığın birini simgeliyor rüyan. Bu kişi bir erkek. Onu fazla tanımıyorsun belli ki fakat dostluğuna güveniyorsun. Yine de hareketlerinde hayvani bir yön var ve bu tutarsılızlığının sana zarar vermesinden de endişe ediyorsun. Fakat bu kişiye karşı sempatin gelişmiş gibi görünüyor. Köpek dostluğun olduğu kadar sadakatin de simgesi, aynı zamanda bazı korkuların da simgesi. Bu rüyanda hepsini görüyoruz.
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Teşekkür ederim, emeğinize sağlık :)
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Seni köpek gibi sevecek ve sadık olacak birini arıyorsun. Yani görünüşü insan olsun ama itaatkar uslu bir şey olsun bir yandan da. :) Tabi gerektiğinde korkutsun da ısıracakmış gibi yapsın.
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Teşekkürler Karga :)
+5 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Merhaba Likya :) Rüya da  köpek görmek kendini savunmanın işareti, insan şeklinde olması ve karşıt cins olması da kendini erkeklerden korumak için kullandığın duygusal engellin bilinçaltına yansımasını çağrıştırdı  ama  yakışıklı olduğunu düşünmen bir nebze de olsa o psikilojinin üzerinde azaldığını hissettirdi :) hayır olsun ......
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Teşekkürler:) kuzgun
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Tekrar teşekkür ederim. Ilk defa insan seklinde hayvan gördüm :)
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Çekimser olabilirim. Ya da ilişkiler konusunda kaygili :)
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
Evet öyle görünüyor :) aşacaksın ama ...
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
:) tesekkurler.
0 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
rica ederim, bu konuda tecrübelisin kendince daha iyi yoracaksın hepimizin katkısı olsun istedim yorumlar birbirinden güzel olmuş :)
0 oy
kuzgun Astral Gezgini (153k puan)  
çok ilginç gerçekten :) Simge ve Karga'nın dediği gibi ilgini çekecek birileri de olabilir ama ben biraz çekimserlik hissettim sende
0 oy
Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)  
Teşekkür ederim, selamlar.

Çok haklısınız erkek egemen bir sektörde çalışıyorum. Aslında şirket home-office çalışmaya döndü. Mentorluk için daha fazla vaktim olacak gibi görünüyor :)

İlgili rüyalar

+17 oy
5 yorum 239 okuma
denizdenizdeniz 7 Mayıs 2021 Rüya kategorisinde denizdenizdeniz Rüyazede (1.9k puan)   yazdı
+31 oy
6 yorum 1.0k okuma
Güll1 4 Mart 2021 Rüya kategorisinde Güll1 Rüya Tabircisi (7.8k puan)   yazdı
+16 oy
6 yorum 320 okuma
+9 oy
4 yorum 253 okuma
Likya 25 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 120 okuma
+10 oy
1 yorum 161 okuma
Likya 24 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 93 okuma
+10 oy
1 yorum 240 okuma
Likya 31 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde Likya Profesyonel Yorumcu (463k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

451 Aktif
0 Üye ve 451 misafir
Bugün : 595
Dün : 21898
Toplam : 48080794
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...