Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
615 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada şeytan taşlamak güzel amel işlemeye işarettir.

Yine rüyasında şeytan taşladığını görmek, düşman ve rakiplerine karşı galip gelmeye, borç ödemeye, sıkıntıtan kurtulmaya ve güzel amel işlemeye işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

31 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Şeytan Taşlamak, Taşladığını Görmek

Bir kimsenin rüyada şeytana taş attığını görmesi, düşmana karşı zafer bulmaya ve güzel amel işlemeye delâlet eder. Şeytana küçük taşlar attığını görmek, borçtan kurtulmaya, namaz ve oruç borcunu yerine getirmeye işarettir.

Şeytan taşladığını görmek, düşmana galip gelmeye, iyi ameller işlemeye, borç ödemeye, sakıncalı teklifleri reddetmeye, nefsinin olumsuz isteklerini yerine getirmemeye işarettir. Rüyada hacıların Mina'da cemrelere taş attıklarını (şeytan taşladıklarını) görmek, halkın kötülere ve kötülük odaklarına karşı topluca tavır almalarına, fitne ve bozgunculuk çıkaranlara karşı birlikte hareket etmelerine işarettir.

Rüyada şeytana atılan taşlardan birini yediğini görmek, yetim malı yemeye işarettir.

Rüyada şeytan görmek, vurdumduymaz, dünyaya karşı hırslı, kıskanç, hilekar bir düşmana veya kişiyi taat ve ibadetten alıkoyan çoluk çocuğa işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Şeytan Taşlamak
Rüyada Şeytan Taşlamak rüyayı gören kişinin, Allah yolunda ilerlediğine, dinine bağlı olduğuna ve ibadetlerini hakkı ile yerine getirdiğine işaret edilir.

Rüyada şeytan taşlamak, iş hayatında yapılan çalışmaların daha verimli olması için alınacak yeni araç gereçler için alınmış olan borcun ödenmesine ve üretimin artması sayesinde çok büyük kazanç sağlayıp rakiplere ve düşmanlara üstün gelmeye ve kazanılan para ile de yardıma muhtaç insanlara yardım edip destek olamaya tabir edilir.

Aynı zamanda, rüyayı gören kişinin, Allah yolunda ilerlediğine, dinine bağlı olduğuna ve ibadetlerini hakkı ile yerine getirdiğine işaret edilir.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Kötüluğü yenmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

 Rüyada şeytan taşlamak, hayra ve güzel amel işlemeye yorulur. Rüya görenin düşmanına galip geleceğine işarettir. Rüya görenin şeytana küçük taşlar attığını gördüyse, borcundan kurtulup, namaz ve oruç borçlarını tamamlayacağı şeklinde yorumlanır. Ayrıca rüyanızda şeytan taşladığınızı gördüyseniz nefsinize hakim olacağınız ve nefsinizin olumsuz isteklerini yerine getirmeyeceğinize işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan taşlamak nedir

Rüyada rüyada şeytan taşlamak, yardım, kuvvet ve şöhrete, reisliğe, şerefe, heybet ve şöhrete nailiyete delâlet eder ve o kimse düşmanlarını kahra uğratır.

Rüyada şeytanı taşladığını görmek düşman üzerine galip gelmeye, şan ve şöhrete delâlet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytana taş atmak

Bir kimsenin rüyada şeytana taş attığını görmesi, düşmana karşı zafer bulmaya ve güzel amel işlemeye işarettir.

Yine rüyada Şeytana küçük taşlar atmak, borçtan kurtulmaya, namaz ve oruç borcunu yerine getirmeye yorumlanır.

Rüyada şeytanı taşladığını görmek günahlardan işarettir. Arınmaya, ana ve babası veyahut ahbapları hakkında gereken iyiliği yerine getirmeye de alâmettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Bir kimsenin rüyasında şeytan taşladığını görmesi hurafelerden arınmaya, ilime ve bilime yönelerek, adaletin peşinden gitmesine ve kendisi gibi adalet peşinde koşanlarla bir araya gelerek, bunun için mücadele etmesine delalet eder. Rüyada şeytan taşlamak aynı zamanda rakiplerine karşı başarı ve galibiyet elde etmek anlamına gelirken, hastaların şifa bulmasına, işsiz olanların da iş sahibi olmasına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytan taşlamak hayırlı işlere işaret eder. Rüyasında şeytan taşladığını gören kişi borçlarını ödeyerek sıkıntısından kurtulur ve rahata erişir. Rüyada atılan taşlar, ödenecek olan borçları simgeler. Aynı zamanda şeytan düşmanı temsil ettiği için, rüyada şeytanın taşlanması, gerçek hayatta kişinin sahip olduğu düşmanını yenerek güzel ve hayırlı işler yapma imkanı bulacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak ; zahmetli bir iş sonucunda alınacak yüksek miktarda paraya, şeytanla konuşmak; yalancı ve dost görünüşlü bir düşmanla karşılaşmaya, şeytandan bir şey almak; düşmandan zarar görmeye, şeytana bir şey vermek; düşmana kötülük yapma şansı vermeye, şeytan tarafından öpüldüğünü görmek; haram yollardan kazanç elde etmeye, şeytanla kavga etmek ve onu yenmek; düşmanlarla mücadele edip zafer kazanmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytanı taşlamak hayırlı işlere adım atacağınızı ve bu işlerde başarılı olacağınıza yorumlanır.

Rüyada şeytanı taşlayan kişinin çok kısa zamanda borçlarından kurtulacağına ve sıkıntı çekmeyeceğine feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada şeytana atılan taşlar ödenecek borçları simgeler ve aynı zamanda şeytan düşmanı simgelediği için kısa bir süre içinde rüyayı gören kişinin düşmanını yenerek, hayırlı işler yapacağını müjdeler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak
Rüyada şeytan taşlamak hayırlı işlere işaret eder. Rüyasında şeytan taşladığını gören kişi borçlarını ödeyerek sıkıntısından kurtulur ve rahata erişir. Rüyada atılan taşlar, ödenecek olan borçları simgeler. Aynı zamanda şeytan düşmanı temsil ettiği için, rüyada şeytanın taşlanması, gerçek hayatta kişinin sahip olduğu düşmanını yenerek güzel ve hayırlı işler yapma imkanı bulacağına işaret eder. Kaynak: Rüyada Şeytan Görmek
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cemerat Görmek

Ayrıca bkz: Şeytan Taşlamak, Cemre Görmek, Taşlamak

Rüyada hacıların Mina’da bulunarak cemre yaptıklarını (şeytan taşladığını) görmek, insanların hak ve hakikat çizgisinde toplanmalarına, batıl olan şeylerle topluca mücadele etmelerine delalet eder.

Rüyada kendisinin şeytana taş attığını görmek; düşmana galip gelmeye, iyi amel işlemeye, borcundan kurtulmaya, oruç ve namaz borçlarını kaza etmeye delalet eder.

Rüyada şeytana atılan taşlardan birini yemek, yetim malı yemeye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytanı Taşlamak Görmek

Bir kimsenin rüyada şeytana taş attığını görmesi, düşmana karşı zafer bulmaya ve güzel amel işlemeye delâlet eder.

Rüyada şeytana küçük taşlar attığını görmek; borçtan kurtulmaya, namaz ve oruç borcunu yerine getirmeye işarettir.

Ayrıca Bakınız: Cemerat, Şeytan
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytan taşlamak, hayırlı çocuğa, kenarda biriken yüklü paraya, çok imrenilen güzel bir birliktelik sahibi olmaya, eli bol olan memura, huzurlu dostluklara yorumlanır. Bu kişi büyük ve kutlu bir şöhrete kavuşacaktır. Bir başka yoruma göre ise büyük mağduriyetler yaşanacak, yoksulluğa düşülecek, zulme maruz kalınacak, toplumdaki kıymeti yerle bir olacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytanı taşlamak, afiyette olmaya, borçlardan ve maddi külfetten kurtulmaya, esenliğe yorumlanır. Görülen bu rüya düşmanı alt etmeye, ona karşı üstün gelmek olarak da tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak hayırlı bir hayat süreceğine, içinin ve kafasının rahat edeceğine, çok büyük bir sevinç duyacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, malının artacağına, eski bir sorunun tekrarlaması halinde sorumlu olan insanları hayatından çıkaracağına işaret ettiği söylenir. Rüya ansiklopedisine göre rüya sahibinin rahat şekilde yaşayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi zararının gittikçe azalarak biteceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hacca gidip şeytan taşlamak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, en sevdiği kişiyi çok mutlu edeceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet eder. Rüya yorumcusuna göre hedeflerini tutturacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir koyduğu işten üç alacağına inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hacda şeytan taşlamak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak uğraş vereceğine ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bir şekilde atlatacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına alamet eder. Rüya yorumu sözlüğüne göre rüya sahibinin sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, sıkıntılarından, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine delalet ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabede şeytan taşlamak gönül kapılarını açacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına inanılır. Rüya tabiri sözlüğüne göre rüyayı görenin eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına ahiretini de düşünüp hayırlı adımlar atacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret ettiği söylenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak görmek tabiri

Şeytan taşladığını görmek, düşma­na galip gelmeye, iyi ameller işleme­ye, borç ödemeye, sakıncalı teklifleri reddetmeye, nefsinin olumsuz istek­lerini yerine getirmemeye işarettir. Rüyada hacıların Mina’da cem­relere taş attıklarını (şeytan taşla­dıklarını) görmek, halkın kötülere ve kötülük odaklarına karşı topluca tavır almalarına, fitne ve bozguncu­luk çıkaranlara karşı birlikte hareket etmelerine işarettir. Rüyada şeytana atılan taşlardan birini yediğini görmek, yetim malı yemeye işarettir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabede şeytan taşlamak kısmetlerin günden güne artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak tövbelerinin karşılık bulacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak gördüyseniz:

    Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşladığını görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytanı taşlamak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların azalacağına inanılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kabede şeytan taşlamak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada hacca gitmek şeytan taşlamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşladığını gören kişi satın aldığı bir üründen memnun kalmayıp başka bir şekilde ihtiyacını karşılama ihtiyacı duyar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak

Rüyada şeytan taşladığını görmek, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, rahata ermeye işaret eder. Aynı zamanda şeytan düşmana yorumlandığı için, düşmana galip gelmeye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şeytan taşlamak, işlerin iyi gitmesine gerek maddi yönden gerekse manevi yönden sıkıntılı stresli durumların ortadan kalkacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şeytan Taşlamak

Rüyada şeytan taşlamak, hayırlara vesile olan rüya kişinin her türlü külfetten ve kötülükten sıyrılarak hayatını Allah’ın çizdiği yolda huzur içinde sürdüreceğini işaret eder. Şeytan taşlamak, rüyaları genelde düşmana işaret ettiği için kişinin ticari hayatında kendisine rakip gördüğü kimselerden zarar görmeden sıyrılma şansını bulacağını yorumlar.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

411 Aktif
1 Üye ve 410 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19120
Dün : 23857
Toplam : 48077432
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...