Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
183 okuma
Sibel Atasoy Durugörü kategorisinde Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Numerolojide 8 sayısı, diğer sayılar arasında ayrı bir konuma sahiptir, geleneksel olarak 8, Samsara’nın tekerleğini (doğum ve ölüm) ve samsara ya da varoluşun sonucu olarak yaşanan ıstırabı gösterir. Fakat aynı sayı aynı zamanda aydınlanma veya nirvana anlamına gelir. Samsara nerede olursa olsun, nirvana doğal olarak bulunur, yani varoluş otomatik olarak kendi aydınlanmasını doğru zamanda bulur. Bu evrensel yasa 8 sayısı ile sembolize edilmiştir .

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

3 Yorum

+9 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
8 sayısı, sonsuz doğum ve ölüm döngüsünü simgeleyen iki daireden oluşur; varoluş ve aydınlanma. “Bir” tarafından yaratılan her şey dönüştürülür, yok edilir ve tekrar farklı biçimde yeniden yaratılır. Bu nedenle, 8 sayısının zıt yönleri, canlı varlıkların yaşamlarında görülür.

8 sayısının içsel anlamı derinden anlaşılmalıdır, tüm canlı varlıklar gerçekte hayırlı ve saftır, ancak ayrı kimliklerinin cehaleti ve bu cehaletin yarattığı sayısız nitelikler nedeniyle, zamanın başlangıcı, acı, neşe ve karışık niteliklere sahip varlıkların tezahürüne yol açmıştır. Eğer bir kişi içsel doğasını fark etmezse, acı çekmeyi bırakamaz. Bu gerçek, 8 numarasının insanlara fark ettirmeye çalıştığı şeydir. Bir acı ya da sefalet meydana geldiğinde, doğal bir mutluluk ve özgürlük de vardır. Doğal bir gücün bilgeliği sadece tefekkürle elde edilemez, bilge ustaların bilgisi, kutsal doktrinler ve meditasyon ve içgörü yoluyla dış etkilere ihtiyaç duyar (Gurdjieff ustanın söylediği, hapishaneden kaçmak için gerekli unsurları  anımsatıyor).

Meditasyonda, ruhsal enerji-kundalini yükselir ve insanın cehaletini ve milyonlarca yıldır izlenimleri olan zihnin kendi kendine yapılandırdığı niteliklerini yakar.


İsim numarasındaki 8 sayısı da kundalini’yi sembolize eder.

Her ne kadar kişinin kendi adında 8 numerolojisine sahip olması tehlikeli olsa da, bir kişi kendini, illüzyonu fark ettiğinde, bu varoluş düzleminde artık var olamaz, maddi hedefleri gerçekleştirmek zorlaşır. Sadece aydınlanmış bir ustaların sekiz sayısını içeren isme sahip olması önerilir.. Ayrıca, ruhsal olmayan bir yaşamı olan kişi, 8 sayısını kendi adına kullandığında, zorluklara ve sürekli dünyevi mücadelelere sahip olabilir. Bu nedenle, kundalini enerjisinin tetiklenmesine ve yükselmesine yardımcı olduğu için 8 numara isim numarası olarak geldiğinde düzenli meditasyon gereklidir.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Bu sayıyı numeroloji / astrolojiye göre yöneten lord Satürn. Sayı 8, herhangi bir numeroloji sisteminde şüphesiz en çok araştırılan ve analiz edilen sayıdır.  Satürn gezegeninin doğasını tamamen değiştirebilen tek sayı, yani 8 ve 5 sayısıdır.  Mısır uygarlığının ve eski Tamil edebiyatının eski kutsal yazılarında, 8 sayısı çok şanslı bir sayı ve bilgelik sayısı olarak yüceltilir. Bu kesinlikle doğrudur, ancak insanlar daha fazla yorumlayamadılar, çünkü 8 doğumlu bir kişinin hayatında 5 numaralı büyüyü uygulayarak, 8 numaralı gücün çarpıldığını ve negatiflerinin pozitiflere dönüştüğünü bilmiyorlardı. Herhangi bir ayın 8,17 ve 26‘sında doğan veya yaşam yolu numarası 8 olan insanlar bu kategoriye girer.

Bu insanlar, yaşamın anlamı hakkında bu dünyadaki herkesten daha büyük bilgelik ve bilgiye ulaşırlar. Bilgeliğin Zirvesi olarak tanımlanabilirler. Eğer 8 doğan insan Tanrı’ya bağlılık ve sevgi geliştirirse, o zaman doğaüstü güçlerin daha büyük alemlerine ulaşırlar ve bu kanıtlanmış bir gerçektir ! 8 doğan kişi hakkında daha fazla bilgi edinmeye başlamadan önce, Satürn gezegeni hakkında bazı gerçekleri öğrenmeye çalışmalıyız. Satürn, praradha karma’nın efendisidir, çünkü bu sıradan insanlar Satürn’ün tüm ıstırabın nedeni olduğu konusunda yanlış bir fikre sahiptirler. Her gezegenin iyi ve kötü nitelikleri vardır, ancak sadece Satürn gezegeni iyi ve kötüyü tartmak ve bilgelikle aydınlatmak için kaliteye sahiptir. El Falı bile, kader çizgileri, iniş ve çıkışlardan oluşan Satürn’ün çizgileri olarak adlandırılır. Önceki karmaları ağırlaştıran ve buna göre mevcut insanlara fayda sağlayan Satürn gezegenidir. Bu tarihlerde doğan insanlar 8,17 ve 26, kader tarafından yönlendirilen insanlar olarak adlandırılır. Şimdi şanslı bir sayı mı? Cevap hayır olamaz, ama kesinlikle korkulması gereken bir sayı. Başka bir sayı gibi kabul edilemez. En şanslı 8 doğumlu kişi bile, o kadar şanslı olmadığını bilecek, çoğu servet durumunda bile 8 büyük sorumluluklar verecek ve kişinin Bu servetin tadını çıkaramamasını sağlayacaktır. En  büyük sorumluluk en büyük hediye gibi, gelir. En prestijli ve güçlü işleri verecek, ancak aynı zamanda büyük tehlikeli durumlar yaratacaktır. Dondurma yemek ve çölde yürümek gibi. Çoğu 8 doğan insan için, hayatları düşündüklerinin ya da arzu ettikleri şeyin tam tersidir.

8 doğanlar şefkat ve empati insanlarıdır, aynı zamanda sosyal adaletsizliğe dayanamazlar, sosyal adaletsizlik ya da herhangi bir zulüm olduğunda şiddete dönüşürler, bu yüzden birçok 8 doğanlar isyancılara ya da teröristlere yöneldiler. Onlar doğuştan devrimcilerdir, nerede olurlarsa olsunlar o yerde bir devrim getirirler. Kendilerini kutsal kişi ya da Mesih olarak yansıtacak başka 8 doğumlu türü de vardır, ancak gerçek hayatta en yozlaşmış türler ve oportünistler, bencillik ve dünyevi zevkler içinde kalacaklardır. Sadece bu iki tür kişi olabilir, ya büyük ahlaki değerlere sahip bir kişi, ya da sadece bir alçak, ahlaksız bir kişi. Çünkü Satürn olarak 8 numara aşırı doğası ve karakterleri ile dikkat çeker. Eylemleri, doğası veya davranışları ne olursa olsun, aşırı olacaktır,ya rahibe Teresa (26 Ağustos’ta doğan Aziz Teresa) olabilirler ya da ltte gibi bir terörist grubun lideri olabilirler.

Siyah ve beyaz gibi, numeroloji 8 de yaşamın ve ölümün aşırı doğasıyla ilgilidir. 8 doğumlu bir kişinin hayatındaki tüm bu karmaşıklıklardan kaçınmak için, isimleri numeroloji 5 olmalıdır.  5, Satürn gezegeninin veya 8 doğumlu kişinin negatif niteliklerini tamamen değiştirebilen tek sayıdır.

Hiç süptil bedenimizdeki  çakralar ve Numeroloji arasındaki ilişkiyi merak ettiniz mi? Çok iyi bildiğiniz gibi, süptil bedenimizde hem ruhsal hem de fizyolojik işlevleri taşıyan enerji merkezleri olarak hareket eden yedi çakra vardır. İnce vücudumuzdaki her çakra belirli bir gezegensel enerji tarafından yönetilir ve bu nedenle numerolojideki her sayı vücudumuzdaki belirli bir çakrayı ve işlevlerini etkiler.
+8 oy
Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)  
Numeroloji ve çakralar hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bunların nasıl iç içe geçtiğini bilmek, her şey düzgün bir şekilde senkronize edildiğinde daha iyi, daha sağlıklı ve daha huzurlu bir yaşam için önemli bir adımdır. Vücuttaki yedi Çakranın her biri, hepsinin aynı anda bağımsız ve birlikte nasıl çalıştığını açıklayan belirli bir sayıya atanır. Aşağıda her Çakranın üzerinden geçeceğiz

Kök çakra veya Mooladhar – sayı 9, ana gezegenin Mars olduğu için kök çakrayı gösterir.
Göbek çakrası veya Swadhisthana – sayı 6, Venüs’ün enerjisi olduğu için göbek çakrasını yönetir.
Güneş Pleksusu veya Manipura-Sayı 2, ay enerjisinin burada baskın olduğu Manipura çakrasını ifade eder.
Kalp çakra veya Anahata – kalp çakra – Anahata üzerinde Sayı 1 veya Güneş kuralları.
Boğaz çakra veya Vishuddhi-sayı 8, mavi gözlü Satürn vishuddhi çakra olarak tezahür.
Kaş çakrası veya Ajna-sayı 5, Merkür tarafından yönetilen Kaş çakrasını veya Ajna’yı harekete geçirir.
Taç çakra veya Sahasrar-Sayı 3 veya Jüpiter taç çakra veya Sahasrar terimleri belirler.
Sayı 4, Turiya’yı (taç çakrasının üstünde) ve sayı 7, Turiyadhita’yı (samadhi’nin en enerjik alanı) gösterir)
http://sibelatasoy.com/numerolojik-olarak-8-sayisi-ve-kundalini-7/

İlgili rüyalar

+9 oy
5 yorum 180 okuma
+11 oy
6 yorum 189 okuma
+8 oy
4 yorum 173 okuma
+9 oy
4 yorum 207 okuma
+19 oy
4 yorum 165 okuma
+7 oy
3 yorum 257 okuma
Sibel Atasoy 15 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+16 oy
9 yorum 330 okuma
Sibel Atasoy 13 Temmuz 2020 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+3 oy
8 yorum 205 okuma
vetre 15 Ocak 2021 Durugörü kategorisinde vetre Rüya Bilgesi (554k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 184 okuma
Sibel Atasoy 25 Nisan 2019 Durugörü kategorisinde Sibel Atasoy Rüya Tabircisi (8.6k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 189 okuma
gokalp 29 Kasım 2021 Rüya kategorisinde gokalp Karabasan (283 puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 113 okuma
Hicaz 28 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

388 Aktif
0 Üye ve 388 misafir
Bugün : 16823
Dün : 23857
Toplam : 48075146
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...