Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
391 okuma
geekone3388 Rüya kategorisinde Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Rüyamda hoşlandığım kişi vardı aslında ondan vazgeçmiştim artık çünkü sevgilisi var bildiğim kadarıyla (ve onu düşünmüyodum eskisi gibi rüyamda da uzun zamandır görmüyodum sevgilisi olduğunu öğrendiğimden beri bugün böyle görünce şaşırdım) işte rüyada onun eniştesi var bunlar tatile gidiceklermiş sonra hoşlandığım kişi de çok gelmek istediğini söylüyo ben duyuyorum bunları ve kapının önünde konuşurlarken onları dinliyorum gizlice onlar dışarda ben binanın içindeyim hoşlandığım kişi eniştesine beni de çağırmasını söylüyo ikna et diyo vs benim ilişkim var ama ilişkim kötü diyo (yani açıklama yapıyo bi nevi ilişkisi olduğu halde benimle ne işi var onun açıklaması) yani benden hoşlanıyo  ilişkisi olmasına rağmen herhalde rüyadan anladığım kadarıyla sonra eniştesi geliyo işte böyle böyle tatile gidicez sen de gelir misin diyo tabi o hoşlandığım kişinin dediklerini söylemiyo tabi etrafımda da kendi tanıdıklarım var onlara bakıyorum bi  sonra gülümsüyorum olayı bildiğim için içimden neden geliyim bi sebep söyle demek geliyo adama ama demiyorum gülümsüyorum ve reddediyorum çok teşekkür ederim diyorum yine de

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+4 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Hoşlandığın kişinin sevgilisi olduğunu öğreniyorsun birnevi kendini kandırılmış gibi hissediyorsun . Arkanda ailen olduğunu biliyorsun onlara güvendiğin için teklifi reddediyorsun çünkü hissetmişsin yedekte tutmak istediğini gerçekten sevdiği için teklif yapmadığını . Ama sanki sana sağlam bir sebep söylese kabul etcek gibisin . Ama buna rağmen doğru olanı yapıyorsun :)
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Rica ederim :)
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Gönlü olmadan yardım eden ablan mı
0 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Bu arada rüyada okulla derslerle ilgili bişeyler de gördüm ama çok hatırlamıyorum (mezun oldum aslında liseden ama yine de liseyle alakalı şeyler gördüm)
0 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
:))etiketi yanlış yapmışsın düzelttim virgül koymayı unutmuşsun . Birkaç saat sonra yorumlarım biraz hastayım
0 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Evet rüyada da öyle hissetmiştim biraz kabul de edebilirim gibi ve ilk öğrendiğimde de gerçekten kandırılmış gibi hissetmiştim teşekkürler
0 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Rüyamı yorumlar mısınız
Rüyamda denizde yüzdüğümü gördüm ama sığ taraflardayım sonra ordaki birinden güneş kremi istiyorum güneş kremini sürüp tekrar denize giriyorum yanlış hatırlamıyosam, başka bir kısımda da yoldayız eskiden hoşlandığım kişi ve ailesi arabadalar onlar ön çaprazımızda durmuşlar bizde ablamla arabadayız sanki onların bişeye ihtiyacı varmış bu arada ortadan arabalar geçiyo, biz de onların ihtiyacını  karşılamışız (çok gönüllü olmasa da)
+2 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
İki rüyan için tek cevap vereceğim .kontroller artık elinde önüne ne zorluklar gelsede sorunları aşabilecek cesaretin artık var. Önlemini alıyorsun artık .sevdiğin kişiye yardım bile edebileceksin ama ablanın neden razı olmadığını düşünmek lazım belki o kişinin senin için iyi birisi olduğunu yada seni üzdüğünü düşünüyor.bilemiyorum sanki rüya yarım .ama sende güzel gelişmeler var cesaretin artmış eskisinden güçlüsün aynı zamanda ...
İyi günler dilerim :)
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Evet yine de yardım ediyorum
Teşekkürler :)
0 oy
geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)  
Yok gönlü olmayan benim daha çok yani gerçektekiyle aynı mantık sevgilisi olduğunu biliyorum kendimi kandırılmış gibi hissetmiştim vs ondan
0 oy
Sonbahar Astral Gezgini (351k puan)  
Yardımseverliğin nedeniyle yardım ediyorsun yani bide güçlü olduğunu göstermek istiyorsun sanki demi :)
+2 oy
medusa1212 Rüyazede (1.6k puan)  
Hoşlandığın kişinin sevgilisinin olmasını bilmene ve ondan vazgeçtiğini düşündüğüne rağmen kafanda bitirmemişsin bence. Yani kendi içine dönerek olayları tekrar tartıp kafanda şekillendirip her şeyi aşarsan rahat olabilirsin çünkü aynısını ben de yaşamıştım böyle gece yatağıma uzanıp içimde hayal kurarak onunla konuştuğumu daha doğrusu derdimi hissettiklerimi ona anlatıp kafamda bitirmiştim denemeni tavsiye ederim insan gerçekten rahatlıyor yani bu benim düşüncem belki yanlıştır :)

İlgili rüyalar

+1 oy
1 yorum 125 okuma
+1 oy
2 yorum 212 okuma
+9 oy
2 yorum 439 okuma
+13 oy
4 yorum 269 okuma
+15 oy
2 yorum 220 okuma
+17 oy
4 yorum 265 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

403 Aktif
0 Üye ve 403 misafir
Bugün : 16334
Dün : 23857
Toplam : 48074657
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...