Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
435 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada karanlık görmek veya karanlıkta bulunduğunuzu ve etrafı hiç göremediğinizi görmek, kaygı, tasa ve üzüntülerinizin çoğalacağına, bu karanlıktan birdenbire aydınlığa çıktığınızı görmek ise, bütün bu yukarıdaki hallerden kurtulup feraha çıkacağınıza ve devlet büyüklerinden birine yakın olup, ondan faydalanacağınıza işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Karanlık Görmek
Rüyasında kendini karanlık bir yerde kaybolmuş olarak gören kişi gözü kara olarak atıldığı, sonundan da aslında hayır beklemediği bir işte fayda bulacak demektir. Rüyada karanlıkta kalmak, hala bir ümit olduğuna hiçbir şeyin bitmediğine tabir edilir. Rüya sahibi zifiri bir karanlığın içinden gün ışığına çıkarsa şefaate kavuşur. Rüyada karanlık görmek; sevince, özlemi duyulan bir eşe, sıkıntı çekmeden elde edilen kazanca, memuriyette mevkiye geleceğine, mala gelecek artışa, güvende yaşamaya, yağmura, toplum yaşamında mutluluğa, güzel şansa, sorunlardan arınmış yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Karanlık Ev Görmek
Rüyada görülen ev  temizse rüya sahibinin yakında dert ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir. Eğer rüya sahibi erkekse ve rüyasında gerçek hayatta bilmediği bir evi görmüşse, evlilik habercisidir. Henüz tanımadığı bir kadınla dünya evine gireceğine işaret kabul edilir. Evin güzelliği ise tanışacağı bu kadının güzelliğine delalet eder.

Rüyada Karanlık Hava Görmek
Karanlık hava o bölgede yaşayan herkesi ilgilendirecek olan belalı bir olaya,  çözümü zor bir durumla yüz yüze gelineceğine, huzurunun kaçacağına, kıymet kaybetmeye, kaprisli bir kişiye, üzülmeye delalet eder. Görülen rüya umudunu kestikten sonra elde ettiği zafere, hatalarının ardından hak ettiği ticari kazanca, sıkıntıya düşerek gözlediği hayra, cefa çekerek gözlediği toplu paraya delalet eder.

Rüyada Karanlık Yolda Yürümek Görmek
Rüyada karanlık yolda yürümek; memuriyette ve çalışma hayatında mertebeye ulaşılacağına, ticari kazancı yüksek girişimler içinde bulunacağına, mutluluğa, problemlerden arınmış bir hayat süreceğine, cömert aile ferdine, ferahlamaya, kolay kazanılan mülke, mutluluk dolu geleceğe, beceri sahibi bir kimseye, hak edilmiş mala, maddi külfeti bulunan arkadaştan kurtulmaya delalet eder. 

Rüyada Karanlık Sokakta Yürümek Görmek
Bu rüya çektiği sıkıntıların meyvesini alarak hayalini kurduğu varlığa, zorluklarla mücadele ederek hasret duyduğu galibiyete, sıkıntılara göğüs gererek elde ettiği kazanca, meşakkatle ümit ettiği hünere delalet eder. 

Rüyada Karanlık Oda Görmek
Rüyada karanlık bir odada yatmak; yeminin yerine getirileceğine, güvende hissetmeye, vefakar akrabaya, büyük mertebeye yükseleceğine, sağlıklı bir ömre, isteklerin yerine geleceğine, faydalı uğraşlar ile meşgul olacağına, kazançlı geleceğe, mala gelecek berekete, istenilen kuvvet sahibi olmaya delalet eder. Rüyada karanlık bir odada uyanıp korktuğunu görmek; Korkudan emin olup, hayattaki işlerinizin başarıyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada Karanlık Orman Görmek
Rüyada karanlık orman görmek; refah dolu yarınlara, iyi ve hayırlı eşe, dostlarla gülmeye, dingin bir hayat süreceğine, eli açık insana, sağlıklı yaşamaya, huzur bulmaya, maddi zorluklardan iyi duruma geçmeye, bir kaç hafta içinde öğrenilecek iyi değişimlere, yararlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada Karanlık Görmek Ne Anlama Gelir?
Rüyada karanlik, sapiklikla yorumlanir. Rüyasinda karanlik bir yerin birden bire aydinlandigini, veya kendisinin karanlik olan bir yerden aydinliga çiktigini gören, günahkar ise tövbe eder, tutuklu ise tahliye edilir, hasta ise iyilesir, borçlu ise borcundan kurtulur.
Rüyasinda karanlik bir yere girdigini görmek halktan gizlemek istedigi bir sirri olduguna, karanligin birden bire aydinliga dönüstügünü görmek, sakladigi sirrin herkese açiklandigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen karanlik, sapiklik ve hayrettir. Bundan dolayi. rüyada karanliktan aydinliga çiktigini gören kimse, kafir ise, Müslüman; günahkar ise, tövbe eder. Hapis ise. hapislikten kurtulur. Karanlik zulme de isarettir. Bu sebepten bir kimse karanlik bir yere girdigini görse, zalim olmasina isarettir. Karanlik görmek, göz ve kalbinin kararmasina ve halktan gizlemek istedigi seyi gizlemeye isarettir. Kaynak: Rüyada Karanlık Görmek Ne Anlama Gelir
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen karanlık, itikaden bozulmaya ve kafir olmaya, işlerinde zorluk çekmeye, günah işlemeye ve borç bataklığına işaret eder. Karanlıktan aydınlığa çıktığını gören kimse günahkar ise tövbe eder. Güneşin karanlık bulutlar arkasında kaybolması, salih bir zatın vefatına delalet eder. Gökyüzünü göremeyecek kadar karanlıklar içinde bulunduğunu görmek, hükümet başkanları ve büyük kimselerle arasının bozulacağına, böyle bir ihtimal yoksa gözlerinin kör olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karanlık bir zindan görmek, karanlık işlerle uğraşan, gaflet sahibi zavallı bir kimseye delalet eder. Karanlıkta şimşek çakarak etrafı aydınlattığını görmek, sıkıntıdan kurtulacağına işarettir. Çok karanlık bir tünelin içinden geçtiğinizi görmek, geleceğiniz için iyi bir meslek seçmenizin çok iyi inceleyip ona göre karar vermenize bağlı olduğuna yorumlanır. Rüyada karanlık, sapıklıkla yorumlanır. Rüyasında karanlık bir yerin birden bire aydınlandığını veya kendisinin karanlık olan bir yerden aydınlığa çıktığını gören, günahkar ise tövbe eder, tutuklu ise tahliye edilir, hasta ise iyileşir, borçlu ise borcundan kurtulur. Rüyasında karanlık bir yere girdiğini görmek halktan gizlemek istediği bir sırrı olduğuna, karanlığın birden bire aydınlığa dönüştüğünü görmek, sakladığı sırrın herkese açıklandığına delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Ev Görmek

Rüyada karanlık ev görmek, tez zamanda gelecek sıkıntılara işarettir.  Rüyada gördüğünüz ev karanlık ve karışık ise, bu günah işleyen ve azaba müstehak olan bir kimseye işaret eder. Karanlık banyo, hapistir. Karanlık evinin kapısını yanmış veya yıkılmış olarak gören kimse, gücünü aşan bir şeyle karşılaşır ve buna üzülür. Karanlık evde eliyle kendi kapısını açan kimsenin zor bir işi hallolup yoluna girer. Kapısının kilidini kaybeden kimse önemli bir konuda tedbirsizlik eder. Yeniden kilit bulan kimse işinde başarılı olup, güçlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Yolda Yürümek

Rüyada karanlık yolda yürümek veya tam bir karanlık içinde kalırsanız zarar edeceğinize delâlet eder. Başka birinin elindeki fenerle sizin yolunuzu aydınlattığını görmek, o adam aracılığı ile çok para kazanacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Yürümek

Rüyada karanlık sokakta yürümek veya sokaklarda dolaştığınızı görmek, çok karışık bir olayla karşılaşacağınıza, geceleyin zifiri karanlıkta sokakta dolaştığınızı görmek, derin bir kedere düşeceğinize işarettir. Gökyüzünde ay veya yıldız varsa dertlerden kurtulup mutlu bir hayatınız olacağına delalettir. Rüyada karanlık çıkmaz bir sokağa girdiğinizi görmek, bir düzen veya bir pusu ile karşılaşacağının yorumlanır. Çok tenha ve sapa bir karanlık sokakta bulunduğunuzu görmek, üzüntü ve keder belirtisidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Deniz Görmek

Rüyada karanlık deniz görmek veya dalgalı kapkaranlık bir deniz görmek; işlerinizin tümüyle ters gideceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gece Görmek

Rüyada gece görmek veya gecenin çok karanlık olduğunu ancak kendisinin gördüğü bir yıldız sayesinde biraz aydınlık görmesi, evine çok güzel bir kızın gelin geleceğine işarettir. Elinizde bir fener olduğu halde gece bir yere gittiğinizi görmek, para kazanmak için yeni bir iş aradığınıza delâlet eder. Rüyada etrafın karardığını ve gecenin bastırmış olduğunu gören kimse, geçiminde zorlukla karşılaşır. Genel olarak gece, işsizlik ve boş kalmaya işarettir Gece görmek, karı-kocayı bir araya getirmeye; gündüz ise ayırmaya işarettir. Karanlık gece, sapıklık olarak yorumlanır. Rüyada gece olduğunu görmek, boş boş gezen insanlarla, dini yönden zayıf kimselere veya yemin etmeye işaret eder. Bazen de pişman olacak bir şey yapmaya delalettir. Bir gece yarısı görülen ışık, rüya sahibinin güzel bir erkek çocuğu olacağına işaret sayılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Akşam Görmek

Rüyada akşam olduğunu görmek, sabah görmenin aksi ile yorumlanır. Akşamın ortalığı karartıp karanlık bir geceye döndürmesi ise, aynen gecenin aydınlanarak gündüze dönüşmesinin aksine tabir edilir. Rüyada akşam olduğunu görmek, sabah görmenin aksi ile yorumlanır. Akşamın ortalığı karartıp karanlık bir geceye döndürmesi ise, aynen gecenin aydınlanarak gündüze dönüşmesinin aksine tabir edilir. Rüyada akşam olduğunu görmek, sıkıntı ve üzüntüye, hasta olmaya, borca girmeye ve insanlar arasında hayırla anılmamaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Renk Görmek

Rüyada her şeyi siyah olarak görmek, ululuğa, mala ve bolluğa işarettir. Siyah renkte elbise giymek alışkanlığı olan bir kimsenin rüyasında siyah elbise giydiğini görmesi; hüzüne ve mal sahibi olacağına işarettir. Rüyada kısa boylu ve zenci bir kadınla evlendiğini görmek, büyük devlet adamlarından bir kimse tarafından büyük bir nimete ve rütbeye ulaşacağına yorulur. Siyah rengin dilimizde daima istenmeyen bir anlamı olduğu halde, rüyalarımızda beliren siyah sembolü daima hayra yorulacak bir sembol halindedir. Siyah renk için söylenecek çok sözler yapılacak çok yorumlar vardır. Ancak biz burada yorumcuların, bu rüyaları yorumlarken sembollerini göz önünde bulundurarak, daima hayra yormalarına umut ediyoruz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karanlık görmek, karanlıkta kalmak, ertesi günün iyi olmayacağına işaret eder. Karanlıktan aydınlığa çıktığınızı görmek, düştüğünüz gam ve kederden kurtulacağınıza işaret eder. Rüyada görülen karanlık, şaşkınlık, cehalet, münafıklık, dinsizlik, sapıklık ve fakirlik gibi hususlara işaretle yorumlanır denilmiştir.Bu sebeple rüyada karanlıktan aydınlığa çıktığını görmek, hayra işaretle yorumlanmıştır. Bu rüyayı gören kafir biri ise, Müslüman olur, sapık biri ise, tövbe ederek (hidayete, doğru yola gelir), hapis biri görse, hapislikten kurtulur, fakir ise, zengin olur ve dolayısıyla servete, rahata, selamete, şaşkınlık ve şüpheden kurtulup emniyete ve ferahlığa muradına kavuşmaya işaretle yorumlanmıştır.Rüyada görülen karanlık zulme ve gaddarlığa da işarettir. Bu sebeple bir kişi, rüyada karanlık bir yere girdiğini görse, onun zalim biri ve gaddar bir kişi olacağına işaret eder şeklinde yorumlanmıştır.Rüyada karanlık görmek; sapıklık ve hayrete işarettir.Hapisteki adamın karanlıktan aydınlığa çıkması, hapisten kurtulmaya; kafirin çıkması da Müslüman olacağına işaret eder.Karanlık hali zulme ve haksızlığa da işaret eder.Bir kimsenin karanlık bir yere girdiğini görmesi, zâlim olmasına işarettir.Bazı kere de rüyada karanlık görmek, göz ve kalbin kararmasına ve insanlardan gizlemek istediği şeyi gizlemeye işarettir.Rüyada borçlu bir kimsenin karanlıktan aydınlığa çıktığını görmesi, borçtan kurtulmaya, üzüntü ve kederin gitmesine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada karanlık görmek, hem hayra hem de şerre yorulmaktadır. Bazı yorumlara göre, rüya sahibinin etrafında bulunan kötü nefisli, zalim bir kişiye işaret etmektedir. Bu rüya, başarıya, anlaşmaya ve mutluluğa delalet eder.

Rüya sahibinin kendisini karanlıkların içinde görmesi, zorlukları aşmaya ve feraha kavuşmaya işarettir. Aynı zamanda da kişinin ne kadar gözü kara bir insan olduğunu göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Yolda Yürüdüğünü Görmek

Rüyada karanlık bir yolda yürüdüğü görmek, kişinin umutlarını kaybetmiş, karamsar bir yapıda olmasına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Yürüdüğünü Görmek

Rüyada karanlık sokakta yürüdüğünü görmek ise rüya sahibinin hak yolundan ayrılacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlıkta Birini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlıkta birini görmesi, doğru bilgiye ve iyi eğitime erişeceğine yorumlanmaktadır. Bu güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Oda Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlık oda görmesi hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntılar içine gireceğine ve işin içinden çıkamayıp kara kara düşünmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Pencere Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlık pencere görmek, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah'ın da izniyle şifa bulacağına delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Orman Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlık orman görmesi kendisini yalnız ve çaresiz hissettiğini göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Ev Görmek

Rüyada karanlık bir ev görmek, kişinin belalı kimselere bulaştığına ve bu nedenle başının derde gireceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Hava Görmek

Rüyayı gören kişinin başından, uğursuzluk ve kısmetsizliğin eksik olmamasına yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlıkta Yalnız Kaldığını Görmek

Rüyada karanlıkta yalnız kaldığını görmenin rüya tabiri, kişinin zor zamanlarında yanında kimsenin olmayacağına ve dertlerinden kendi başına kurtulmaya çalışacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlıktan Korktuğunu Görmek

Rüyada karanlıktan korkmak, kişinin kendine olan güvenini kaybettiğine, bu nedenle de girdiği işlerde başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arkadaşını Karanlıkta Görmek

Rüya sahibinin rüyasında arkadaşını karanlıkta görmesi işlerinin karışacağına, kişinin çok zorlanacağına, müjdeli haberlerin geleceğine, şansının artacağına, kötü olayların yaşanacağına bu yüzden kişinin üzgün olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Bulutlar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında karanlık bulutlar görmesi artan sorumluluğuna karşılık gelirinin artacağına eski dostlarıyla sohbetlerinin ilerleyeceğine yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlıkta Deniz Görmek

Rüyasında karanlıkta deniz gören rüya sahibi günah işleyeceğine, işlediği günahın sonuçlarına katlanacağına, ahiret hayatından uzaklaşmaya başlayacağına fakat bir arkadaşı sayesinde yeniden doğru yolu bulacağına rivayet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sevdiğini Karanlıkta Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevgisini karanlıkta görmesi kişinin kendisini her konu da geliştireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, büyük miktarda para kazanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Zulmete, sapıklık ve zulmetmeye, sevginin galip gelmesine, fısıldaşmaya, bazı hususları gizlemeye, karanlıktan aydınlığa çıkmak küfür ehli için hidayete, günahkar için tövbeye delalet eder.

Karanlıktan korktuğunu veya karanlık bir mekanda olduğunu görmek, atıldığınız işte başarısız olmak demektir. Karanlık odaya ışık vurması, birçok sıkıntının üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Eger karanlıktan korktugunuzu veya karanlik bir yerde bulundugunuzu gördüyseniz, girismis oldugunuz bir iste basarili olamayacaksiniz demektir. Karanlik odaya isik vurdugunu gördüyseniz, birçok sorunun üstesinden geleceginiz anlamindadir.

Girişmiş olduğunuz işte başarı elde edemeyeceksiniz demektir. Karanlık odaya giren ışıkları gördüyseniz, sorunların üstesinden geleceğinizin işaretidir.

Güçlük, sıkıntı, tatsızlık, yokluk, korku olarak yorumlanır.

Rüyada karanlik, sapiklikla yorumlanir. Rüyasinda karanlik bir yerin birden bire aydinlandigini, veya kendisinin karanlik olan bir yerden aydinliga çiktigini gören, günahkar ise tövbe eder, tutuklu ise tahliye edilir, hasta ise iyilesir, borçlu ise borcundan kurtulur. Rüyasinda karanlik bir yere girdigini görmek halktan gizlemek istedigi bir sirri olduguna, karanligin birden bire aydinliga dönüstügünü görmek, sakladigi sirrin herkese açiklandigina delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen karanlik, sapiklik ve hayrettir. Bundan dolayi. rüyada karanliktan aydinliga çiktigini gören kimse, kafir ise, Müslüman; günahkar ise, tövbe eder. Hapis ise. hapislikten kurtulur. Karanlik zulme de isarettir. Bu sebepten bir kimse karanlik bir yere girdigini görse, zalim olmasina isarettir. Karanlik görmek, göz ve kalbinin kararmasina ve halktan gizlemek istedigi seyi gizlemeye isarettir.

Rüyada görülen karanlik, sapiklik ve hayrettir. Bundan dolayi rüyada karanliktan aydinliga çiktigini gören kimse, kafir ise, Müslüman günahkar ise, tövbe eder. Hapis ise, hapislikten kurtulur. Karanlik zulme de isarettir. Bu sebepten bir kimse karanlik bir yere girdigini görse, zalim olmasina isarettir. Karanlik görmek, göz ve kalbinin kararmasina ve halktan gizlemek istedigi seyi gizlemeye isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Görmek

Rüyada karanlık görmek; zulmete, sapıklık ve zulmetmeye, sevginin galip gelmesine, fısıldaşmaya, bazı hususları gizlemeye işarettir.

Bkz: Alacakaranlık, Ay
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada eğer karanlıktan korktuğunuzu veya karanlık bir yerde bulunduğunuzu gördüyseniz, girmiş olduğunuz bir işte başarılı olamayacaksınız demektir. Karanlık odaya ışık vurduğunu gördüyseniz, birçok sorunun üstesinden geleceğiniz anlamındadır.

Rüya sahibinin rüyasında karanlık oda görmesi, hem maddi hem de manevi anlamda sıkıntılar içine gireceğine ve işin içinden çıkamayıp kara kara düşünmesine işaret eder.

Rüyada karanlıktan korkmak, kişinin kendine olan güvenini kaybettiğine, bu nedenle de girdiği işlerde başarı sağlayamayacağına işaret etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak, küfür ehli için hidayete, günahkar için tövbeye delalet eder.

Rüyada karanlıktan korktuğunu veya karanlık bir mekanda olduğunu görmek, atıldığınız işte başarısız olmak demektir. Karanlık odaya ışık vurması, birçok sıkıntının üstesinden geleceğiniz anlamındadır. Girmiş olduğunuz işte başarı elde edemeyeceksiniz demektir. Karanlık odaya giren ışıkları gördüyseniz, sorunların üstesinden geleceğinizin işaretidir. Güçlük, sıkıntı, tatsızlık, yokluk, korku olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen karanlık, sapıklıkla yorumlanır. Rüyasında karanlık bir yerin birdenbire aydınlandığını veya kendisinin karanlık olan bir yerden aydınlığa çıktığını gören, günahkar ise tövbe eder; tutuklu ise tahliye edilir; hasta ise iyileşir; borçlu ise borcundan kurtulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında karanlık bir yere girdiğini görmek, halktan gizlemek istediği bir sırrı olduğuna; karanlığın birdenbire aydınlığa dönüştüğünü görmek, sakladığın sırrın herkese açıklandığına delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen karanlık, sapıklık ve hayrettir. Bundan dolayı rüyada karanlıktan aydınlığa çıktığını gören kimse, kafir ise Müslüman; günahkar ise, tövbe eder. Hapiste ise hapislikten kurtulur. Karanlık zulme de işarettir. Bu sebepten bir kimse karanlık bir yere girdiğini görse, zalim olmasına işarettir. Karanlık görmek, göz ve kalbinin kararmasına ve halktan gizlemek istediği şeyi gizlemeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada karanlık görmek hem hayra hem de şerre işaret eder. Kötü nefisli kişiye, zalime ve art niyetleri olan kimselere delalet ettiği gibi bir yandan da başarıya, anlaşmaya, gönül almaya ve mutluluğa işaret eder.

Rüyasında kendini karanlık bir yerde titrerken gören kişi gözü kara olarak atıldığı, sonundan da aslında hayır beklemediği bir işte fayda bulacak demektir. Aynı zamanda da zorlukları aşmaya ve feraha kavuşmaya işarettir. Rüyada karanlık ama loş bir ışığın yansıdığı oda, hala bir ümit olduğuna hiçbir şeyin bitmediğine tabir edilir. Rüya sahibi zifiri bir karanlığın içinden gün ışığına çıkarsa şefaate kavuşur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Yolda Yürümek

Rüyada karanlık bir yolda yürüdüğünü gören kişi tüm umutlarını kaybetmiş, karamsar ve üzgün kişidir. Yaşadığı kötü bir olayın etkisiyle hala kendine gelememiş, mutluluğa olan inancını da kaybetmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Sokakta Yürümek

Rüyasında karanlık bir sokakta yürüyen kişi hak yolundan ayrılacak diye tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Oda Görmek

Rüya sahibinin kâh maddi kâh manevi sıkıntılar nedeni ile işin içinden çıkamayıp kara kara düşünmesine işaret eder. Rüya sahibi için doluya koysa almaz, boşa koysa dolmaz durumu söz konusudur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Orman Görmek

Rüya sahibinin yalnızlık ve çaresizlik içinde olduğuna işaret eder. Rüya sahibi düşünceleri konusunda anlaşılamadığı için kendini mutsuz ve bir başına kalmış hissediyor demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Ev Görmek

Rüyasında karanlık ev gören kişinin başı derttedir. Bu kişi bazı belalı işlere ya da belalı kimselere bulaşmış, şimdi de bunun ceremesini çekiyor diye ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Karanlık Hava Görmek

Bu kişinin tepesinde kara bulutlar geziyor ve kısmetsizlik bir türlü yakasından düşmüyor demektir. Bazı rüya tabirlerine göre karanlık hava o bölgede yaşayan herkesi ilgilendirecek olan belalı bir olaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Küfür ve dinsizlik, çaresizlik, işlerde zorluk ve meşakkat, mutsuzluk ve keder veya sapıklık olarak yorumlanır.
Karanlıkta kurtulabildiğini gören, bir saldırı veya kazadan kurtulur. Fakir ise, zengin olur; dine saygısı yoksa dindar olur.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

384 Aktif
0 Üye ve 384 misafir
Bugün : 14744
Dün : 23857
Toplam : 48073074
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...