Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
745 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüya sahibinin rüyasında nur görmesi doğru yol, salih amel, Allah yolunda olma, tövbe etme ve çocuk manalarına gelir. Kimi yorumcuya göre ise iç huzur, makam, mevki ve zenginlik manalarına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada evinizin üstüne nur yağdığını görmek, talihi­nizi yenerek aydınlığa ve feraha kavuşacağınıza yorumlanır. Ka­ranlıktan soma nura kavuştuğunuzu görmek, fakirseniz zengin olmanın yollarını öğreneceğinize işarettir. Keder ve acı çekiyorsanız kendiniz ferah tutmanın ve saadete erişmenin sırlarını bulacağını­za işarettir.Birisinin mezarına nur indiğini görmek, o ölünün iman­la gittiğine işarettir. Rüyada görülen nur, murada ermek, başarılı olmak, Cenab-ı Hakk'ın lütuf ve keremine ermek, mutluluk ve esen­lik gibi güzel cihetlere işaretle yorumlanır demişlerdir. Bazı yorumcular ise, rüya da görülen nur, hidayete ermeye işarettir demişlerdir.Bir kişinin rüyasında kendi vücudundan veya herhangi bir azasından nur çıktığını görmesi, şunlara işaretle yorumla­nır: Kederden ve sıkıntıdan kurtulmaya, iyi bir evlat sahibi olmaya, kalbinin, vicdanının temizliğine ve muradına er­meye denmiştir.Rüyada nurdan zulmete (aydınlık bir yerden karanlık bir ye­re) çıktığını görmek, hiç iyi sayılmaz. Bu rüya, zenginin fa­kirleşmesine, şerefli, izzet sahibi birinin, şerefsizliğe, iti­barsızlığa, imandan sonra küfre, hidayetten sonra sapıklı­ğa ve kör (ama) olmasına gibi olumsuzluklara ve fenalıklara işaretle yorumlanır denmiştir.Rüyada görülen nur, iyi amellere, ilme, Kurana, hayırlı bir çocuğa ve âlime işarettir.Rüyada nurdan bir elbiseye büründüğünü ya da nurdan bir gömlek giydiğini görmek, rüya sahibinin faydalanacağı bir ilim elde edeceğine; yahut Allah'a ibadet etmeye yönelmeye işârettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Görmenin Yorumu ve Anlamı

Rüyada nur görmek, doğru yola işarettir. Nur sözlük anlamıyla ışığa yorulmaktadır. Bu yüzden rüyasında nur gören kimsenin yolunu aydınlatacağı söylenir. İşlerini kolaylaştırır, yolunda gitmeyenler varsa rayına sokar ve ona klavuzluk edecek kimseyi işaret eder. Rüya sahibi bir sıkıntı yaşadığı bir konu hakkında yardım alacak ve sıkıntılarının geçeceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek, salih rüyalardan kabul edilmiş olup rüya sahibinin yaşamında gerçek manasıyla nurlarla dolu bir ömre sahip olmasına delalet eder. Bu rüyayı görenlerin hayatına bereket gelmesine ve kalp gözünün açılmasına işaret eder. Rüyada nur görmek, rüya sahibinin ahlakının güzelliğine kalbinin temizliğine olarak da tabir edilmiştir. Bu rüyayı görenlerin hayatına bir dinginlik, huzur ve neşe geleceğine ömrünü huzur içersinde geçireceğine yorumlanmıştır. Rüyada nur görmek, kişinin hak yolunda olduğuna yaşamını bu düzende yaşadığına işaret eder. Rüya sahibinin dini vecibelerini yerine getiren biri olmasına ve  Allah’ın rahmeti ve bereketi üstüne olduğuna yorulur. Rüyada nur görmek, kişinin aile yaşamında huzurun ve mutluluğun eksilmeyeceğini ve imrenilen bir hayata kavuşmasının alametidir. Rüyada nur görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Görmek Diyanet

Rüyada nur görmek diyanet yorumuna göre, yapılan yanlış işlerden dönmeye tövbe istiğfara ve hidayete ermeye delalettir. Bu rüya aynı zamanda hayırlı bir evlada ve salih dostlarla tanışmaya işarettir. Bu rüyayı görenlerin dini ilimlere merak salacağına bu alanda ilim irfan sahibi olacağına yorumlanır. Aynı zamanda bu rüyayı gören gayrimüslim biri ise İslam diniyle şerefleneceğine ve hak yoluna girmeye vesiledir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nurdan Işık Görmek

Rüyada nurdan ışık görmek, rüyayı gören kişinin yakın bir zamanda hayatında güzel gelişmelerin olacağına yaşamına yeni girecek birisine işaret eder. Kişinin iş ortamında gireceği işlerden bol kazançlar sağlayacağına, devlet kademesinde çalışan biriyse mevki yükselmesine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin yakın bir zamanda çok güzel bir havadis alacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yağması Görmek

Rüyada Nur Yağması Görmek, rüya sahibinin bolluk ve bereket dolu bir yaşama sahip olacağına şans ve talihin kişiden yana olacağına yorumlanır. Bu rüyayı görenlerin iş ortamında küçük yatırımlarla büyük ticari kazanımlar elde edeceğine işaret eder. Aynı zamanda bu kişinin aile hayatında huzura ve mutlu bir yaşama delalet eder. Kişinin hayatındaki zorlukların üstesinden gelip gönül ferahlaması olarak da tabir edilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yüzlü Birini Görmek

Rüyada nur yüzlü birini görmek, rüya sahibinin başına gelen olumsuz olaylardan hiç beklemediği biri tarafından yardım göreceğine delalettir. Bu rüyayı görenlerin maddi sıkıntıları olduğuna bu kişi sayesinde bu dönemi atlatıp rahata ereceğine işaret eder. görülen bu rüya kişi bekar ise kısmet açıklığına evli ise salih bir evlada yorumlanmıştır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yüzlü Dede Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nur yüzlü dede görmesi belki de hayatında daha önce hiç duymadığı kadar sürpriz olacak bir haberi getirecek olan kimsenin varlığına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmenin manası, kimi yorumcuya göre iyi amel işlemeye ve Allah yolunda olmak demektir. Ayrıca rüyasında nur görenler için tövbe edip kötülüklerden uzak duracağı söylenir. Kimi yorumcu da rüyada görülen nur çocuk demektir. Hanenize gelecek nur olacak güzel ve akıllı bir çocuk anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nurdan Elbise Giymek

Rüya sahibinin rüyasında nurdan elbise giydiğini görmesi insanlara faydalı olmaya işarettir. Bu elbiseyi giyen kimsenin yapacakları ya da söyleyecekleri kendisine ve çevresindekilere hayır getirecektir denir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücuttan Nur Çıkması

Rüya sahibinin rüyasında vücudun herhangi bir yerinden nur çıktığını görmesi, erkek çocuk manasına gelir. Kişinin akıllı ve lider ruhlu bir erkek çocuğu olacağı rivayet edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Nur İnmesi

Rüya sahibinin rüyasında eve nur indiğini görmesi haneye gelecek bolluk ve bereketi simgeler. Aynı zamanda eşler arasındaki mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nurlu Kimse Görmek

Rüya sahibinin rüyasında nurlu kimse görmesi eğer tanıdığınız birini nurlu görüyorsanız o kimse iyi insandır. Kişi hasta ise ölümüne dalalettir. Eğer tanımıyorsanız aynı manalar kendiniz için geçerlidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yağması

Rüya sahibinin rüyasında nur yağdığını görmesi verimli işler yapmasına yani küçük girişimlerinden büyük fayda sağlamasına, mutluluğa ve huzura kavuşmasına işaret eder. Bu kişi melanetlerden de korunur diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Karanlıktan aydınlığa çıkmak kafir için imana, günahkar için hidayete; Nur görmek isyan ve tuğyandan sonra tövbe etmeye, körlükten sonra basirete; salih amele, hayırlı evlada, Kur an a ve alime; Nurdan elbise giymek faydalı ilme, bedeninin herhangi bir yyerinden nur çıktığını görmek ilim ve irfanı ile halka faydalı olacak bir erkek çocuğa; Aydınlık bir ortamdan zulmete çıkmak zenginlikten sonra yoksulluğa, itibar görmeden sonra horlanmaya, hidayetten sonra sapıklığa ya da kör olmaya delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek , aydınlık ve doğru yola işarettir. Kafir bir kimse karanlıktan aydınlığa çıkarsa islamla Allah’a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa, fakirlikten zenginliğe, delaletten sonra doğru yola, isyandan sonra tövbeye işarettir.

Rüyada nur, aydınlık ve doğru yol demektir. Kafir bir kimse bu rüyayı görürse Islama Allah a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa, yoksulluktan zenginliğe, işaret eder. İsyandan sonra tövbeye yorumlanır.

Büyük bir iç huzuru, bolluk, zenginlik, mevkii, ün, mutluluk olarak yorumlanır.

Rüyada nur görmek, aydinlik ve dogru yola isarettir. Kafir bir kimse karanliktan aydinliga çikarsa islamla Allah’a yakinligi kesfeder. Aydinliktan sonra karanliga çikarsa, fakirlikten zenginlige, delaletten sonra dogru yola, isyandan sonra tövbeye isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek, gerçek anlamına yakın şekilde tabir edilir ve kişinin nurlarla karşılaşmasına delalet eder. Çok hayırlı ve makbul bir rüyadır. Kim rüyasında nur görse, onun kalbine ve ruhuna güzellikler dolar, üzerine Allah’ın şefaati, hikmeti, rahmeti ve merhameti yağar. Rüya sahibi Allah katında af olur. Sağlığı, neşesi, kazancı yerinde olur, aile içindeki huzuru hiç eksilmez denir. Rüyada nur görmek, inanların mutluluğuna, inanmayanların da doğru yolu bulmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yüzlü Kadın Görmek

Allah tarafından nasip edilecek hayırlı ve kısmetli işlere, evliliğe, vatana millete güzel ve hayırlı evlatlar yetiştirmeye işaret ederken diğer yandan da kısa zaman içinde gelecek olan müjdeli haberlere yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur İnmesi

Rüyada nur indiğini gören kişinin ruhu ve yolu aydınlanır. Rüya sahibi bilge ve alim olmuş kişilerden feyz alacak, yüzünü hem ilim ve irfana hem de Kabe’ye dönecek inancını saptırmadan ve nefsine yenik düşmeden layığı ile yaşama şerefine nail olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yağması

Rüyada nur yağması, bereket ve bolluk anlamına gelir. Rüya sahibinin verimli işler yapmasına yani küçük girişimlerinden büyük fayda sağlamasına, mutluluğa ve huzura kavuşmasına işaret eder. Bu kişi melanetlerden de korunur diye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yüzlü Dede Görmek

Müjde verecek hayırlı bir kimseyle karşılaşmaya delalet eder. Rüya sahibinin belki de hayatında daha önce hiç duymadığı kadar sürpriz olacak bir haberi getirecek olan kimsenin varlığına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Dağına Çıkmak

Rüyada nur dağına çıktığını gören kişinin geri kalan hayatından yana sırtının artık bir daha asla yere gelmeyecek kadar şanslı olacağı anlamına gelir. Kişi, en zor gibi görünen işlerin ve sorunların üstesinden gelecek kadar başarılı olacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada nur görülmesi; hidayete yorumlanır. Bir kâfirin rüyasında nur görmesi; Allah'ın o kâfiri İslâm'la şereflendireceğine ve o kimsenin dünya ve âhirette manen Allah'a yaklaşacağına, kişinin rüyasında nurdan bir elbise giydiğini görmesi; o kimsenin istifade edeceği bir ilmi elde edeceğine işaret eder
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada nur görmek, hidayete delalet eder. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanlıktan aydınlığa çıktığını görse, Allah (C.C.) onu İslam ve imanla şereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.)'a yaklaşır. Nurdan ve aydınlıktan hidayete, isyandan sonra tevbeye ve körlükten sonra basirete nail olmaya delalet eder. Bunların aksi yani insanın nurdan zulmete çıkması, zenginlikten sonra fakirliğe, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapıklığa ve kör olmasına delalet eder. Nur, salih amellere, ilme, Kur'an'a, salih bir evlada ve alime delalet eder.
Nurdan bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giydiğini gören kimse, faydalanacağı bir ilim elde eder. Yahut Allah (C. C.)'a ibadet etmeye yönelir.
Rüyada tenasül uzvundan veya bazı azalarından nur çıktığını gören kimsenin, — ilmiyie veya duasıyla faydalanılan bilgili — bir çocuğu olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek Neye İşarettir? ve YorumuRüyada nur görmek, işlerinizin daha kolay hale geleceğine ve bu konuda size destek olacak olan birine delalettir. İşlerinizin yoluna girmesiyle tüm sıkıntılarınızın da ortadan kalkacağına işarettir. Kaynak: Rüyada Nur Görmek Ne Anlama Gelir? / Rüya Tabirleri
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek, nur rüyası aydınlık günlere, inançsız kimseler için imana, günahkar kimseler için hidayete ermeye, açılan tövbe kapılarına işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler, salih kimseler oldukları gibi hayırlı evlat müjdesiyle de müjdelenenlerdir. Nur rüyası, Kura’na, alime, doğru yolu bulmaya, Allaha yakınlığa fakirlikten zenginliğe delalettir. Rüyada nurdan elbise giymek, ilim sahibi kimselerden vaaz almaya, manevi huzura ermeye, rahatlığa işarettir. Rüyada görülen nur sembolü, aynı zaman da kişinin kendisi için açılan hayırlı kapılardan ömrünü vakıf kılarak hayatının her anını secde üstünde iman ederek geçireceğine ifade edilir. Rüyada bir yerinden nur çıktığını görmek, ilim ve irfana, insanlara fayda sağlayan işler içinde olmaya, aydınlık güzel günlere tabir edilir. Nur görmek, rüyası hakkında İslami rüya alimlerimiz, görülen rüyanın hayır ve bereketi getirdiğini ifade etmiş bu rüyanın kafir ve günahkar kimseler için kurtuluş yolu olarak gösterildiğini yorumlamışlardır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Görmek Diyanet?

Rüyada nur görmek, sözlük anlamı ışığı temsil eden nur rüyası doğru yolu bulmaya, aydınlığa, günahkar kimseler için tövbe etmeye işaret eder. Bu rüyayı gören kimseler iş hayatlarını daha başarılı ve kolay hale getirerek kazançlarını zahmetsiz şekilde ifşa ederler. Rüyada nur görmek, kısa süreli yaşanılan maddi sıkıntılara, sevdiğiniz kimselerden manevi destek görmeye, sıkıntıların sonunda rahata erileceğine sembol edilir. Nur rüyası Allah katında tövbe etmeye, doğru yolu bulmaya,pişmanlığa işaret ederken, bazen de makam ve mevkiye, zenginliğe, ganimete, yükselişe, Salih kimselere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Dağına Çıkmak

Rüyada nur dağına çıkmak, rüya sahibinin hayatını baştan sona değiştirerek kendisi için kötülük getirecek tüm eylemlerinden uzak duracağına, yolunu Allah yoluna adayarak ömrünün kalan yıllarını ibadet ederek geçireceğine yorumlanır. Rüyada nur dağına çıkmak, hayallere kavuşmaya, şükretmeye, dilek ve amellerin gerçekleşmesine sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Yüzlü Dede Görmek

Rüyada nur yüzlü dede görmek, nur yüzlü dede rüyası her anlamda güvenebileceğiniz hayat tecrübesi ve bilgi birikimi fazla olan. çevresindeki insanlara değer veren kimselere işaret eder. Bu rüyayı gören kişiler, sağlıklı uzun ömrün içinde olup yaşadıkları süre boyunca torunlarının çocuklarını görme şansını bulacaklar. Rüyada görülen nur yüzlü dede rüyası, manevi anlamda da inançlara ve yapılan ibadetlere değer vermeye, haramdan ve kötülükten uzak olup mevladan her daim hayırlı olanı dilemeye sembol edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nurlu Kimse Görmek

Rüyada nurlu kimse görmek, bu rüya görülen kişinin size yakınlık derecesine bağlı olarak yorumlanır. Örneğin görülen kişi hasta ise bu kişinin yakın zaman da ebediyete göç edeceğini, yabancı kimse ise, sizin için hayırlı kapıların açılacağını işaret eder. Rüyada görülen nurlu kimse, bazen de size yardım elini uzatan yakın bir dostunuza, sevdiğiniz bir yakınınıza, aile büyüğünüze delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nurdan Elbise Giymek

Rüyada nurdan elbise giymek, rüyasında nurdan elbise giydiğini gören kimse, ömrünü iyilik ve doğrulukla geçirerek insanlara iyiyi ve güzeli aşılar. Bu kişiler, yardımsever, elleri açık, cömert kar, hayır sever kimselerdir. Rüyada nurdan elbise giymek, aynı zaman da ilim sahibi manevi inancı yüksek kudretli kimselere işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eve Nur İnmesi

Rüyada eve nur inmesi, rüyada haneye nur inmesi, haneye gelecek bolluk ve berekete, eşler arasında hoş muhabbete, birlik ve dayanışmaya işaret eder. Rüyada eve nur inmesi, aynı zaman da hasta kimseler için şifaya, yoksul kimseler için zenginliğe, Allah katında dilenen tüm hayırlı ve güzel dileklerin kabul görülmesine tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Görmek

Rüyada nur görmek karanlıktan aydınlığa çıkmaya; kafir için imana; günahkar için hidayete ermeye işaret eder.

Rüyada nur görmek ne demek isyan ve tuğyandan sonra tövbe etmeye; körlükten sonra basirete; salih amele, hayırlı evlada; Kur’an’a ve alime delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nurdan elbise giymek faydalı ilime delalettir. Rüyada bedeninin herhangi bir yerinden nur çıktığını görmek, ilim ve irfanı ile halka faydalı olacak bir erkek çocuğa işarettir.

Aydınlık bir ortamdan zulmete çıkmak; zenginlikten sonra yoksulluğa, itibar görmeden sonra horlanmaya, hidayetten sonra sapıklığa ya da kör olmaya delalet eder.

Rüyada nur görmek ne anlama gelir, aydınlık ve doğru yola işarettir. Kafir bir kimse karanlıktan aydınlığa çıkarsa, İslamla Allah’a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa; fakirlikten zenginliğe, delaletten sonra doğru yola, isyandan sonra tövbeye işarettir.

Rüyada nur, aydınlık ve doğru yol demektir. Kafir bir kimse bu rüyayı görürse İslam’a Allah’a yakınlığı keşfeder. Aydınlıktan sonra karanlığa çıkarsa, yoksulluktan zenginliğe işaret eder. İsyandan sonra tövbeye yorumlanır.

Rüyada nur görmek tabiri büyük bir iç huzuru, bolluk, zenginlik, mevkii, ün ve mutluluk olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Nur Görmek

Rüyada nur görmek çok hayırlıdır. Rüyasında nur gören kişinin; kalbine mutluluk, hayatına huzur gelir.Rüyada nur görmek; inançlı, dinine bağlı bir insanı işaret eder. Rüyasında nur gören kişi; Allah katında af olur günahları bağışlanır, kişinin doğru yolu bulacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında nur yüzlü kadın görmesi ise inançlı ve güzel bir bayanla yapacağı evliliği, sevineceği haberler alacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur görmek;

Rüyada nur görmek, kişinin gerçek hayatta nur içerisinde olması nasıl bir tabir ise, aynı şekilde yorumlanır. Oldukça hayırlı ve kişiyi rahatlatacak bir rüyadır. Kişinin rüyasında nur görmesi maneviyat ile ilişkilendirilir. Zira rüyasında nur gören kişi, Allah-u Teala’nın şefaatiyle ödüllendirilir. Bu kimsenin yüreği, ruhu güzellik ve huzurla dolar. Üzerine Allah’ın bereketi, şefaati ve merhameti yağar. Eğer bir günahı var ise bu Allah katında af olur. Rüyada nur görmek insanın mutluluğu ile yorumlanır, inanmayan bir insan için ise rüyada nur görmek Allah-u Teala’nın yolunun bulunacak olmasına tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur inmesi görmek;

Rüyada nur inmesi görmek kişinin yolunun aydınlık olacağına işaret eder. Şöyle ki kişi bilge ve alim kimselerin bilgisinden nasiplenecek, haram mal yemeyip haram işler de bulunmayacak, inancını layığı ile yerine getirecek, öbür dünyada kendisini zora sokacak durumlardan kaçarak hayatını din yolunda ve hayırlı bir şekilde geçirecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur yüzlü kadın görmek;

Kişinin rüyasında nur yüzlü kadın görmesi gelecek olan müjdeli habere yorulur. Bir diğer yorumu ise, Allah tarafından nasip edilen hayırlı ve kısmetli iş, güzel bir evlilik, hayırlı evlatlar yetiştirmektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur yüzlü dede görmek;

Rüyada nur yüzlü dede görmek rüya sahibinin müjdeli bir haber alacağına yorumlanmış olup, kişinin bu haberi aldıktan sonra oldukça mutlu olacağına ve bu haberin hayatının en güzel haberi olacağına yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada nur yağması görmek;

Rüyada nur yağması görmek tıpkı yağmurun bereketi gibi, bolluğa delalet eder. Yapılan ufak işlerden büyük miktarlarda paralar kazanmaya, huzur ve mutluluğa delalet eden bu rüya kişi için fazlasıyla hayır doludur.

 

Rüyada nur dağına çıkmak;

Rüyada nur dağına çıkmak, rüya sahibi şimdiye kadar ne yapmış olur ise olsun bundan sonraki hayatında hiçbir sıkıntı ile karşı karşıya kalmak zorunda olmayacağına işaret eder. Bu rüyanın direk tabiri, şanstır. Kişi işler ne kadar zor görünür ise görünsün her işi halledebilecek kadar başarılı ve yetenekli olacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

637 Aktif
0 Üye ve 637 misafir
Bugün : 8647
Dün : 21898
Toplam : 48088819
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...