Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
352 okuma
Rüya kategorisinde  
Öncelikle son dönemde yaşadıklarımdan biraz bahsediyim. 1.5 senedir tek taraflı aşık olduğum 8 yıllık arkadaşım olan bir kızla 2 aydır konuşmuyoruz. Kedilerle aram iyi değildir. Ama o kız kedileri çok sever. Rüyamda evimin bahçesinde pembe beyaz tüyleri olan yavru çok tatlı bir kediyle karşılaşıyorum. Kediyi dışarı çıkarmak istedikçe kedi içeriye girmeye çalışıyor. Ve sürekli sağ elime çıkıyor. Sağ elimle bırakmaya çalışıyorum ama tırnaklarıyla elimi bırakmıyor. En sonunda kediyi elimi alıp bi esnafa götürüyorum o sırada kedi sokaktaki diğer kedi ve köpeklerin yanında dururken bir hanımefendi kediyi götürmek sahiplenmek istiyor. O sırada hanımefendiye kedinin ondan kaçıp tekrar bana geleceğini peşimi bırakmadığını anlatmaya çalışıyorum ve kediyi sağ elime alıp ona bakamayacağımı o yüzden hanımefendiyle gitmesini ve ara ara onu görmeye geleceğimi söylüyorum. Kedi ise benimle konuşurmuşcasına bakamayacaksan gidiyim ama görmeye gel der gibi elimden inip hanımefendinin çantasına giriyor. Ve o sırada ağlayarak uykumdan uyandım. Daha önce böyle bi rüya görmemiştim ne anlama geldiğini çok merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

16 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Tırmalaması Görmek
Rüyada kedi tarafından tırmalanmak, rüya sahibine karşı düşmanlık besleyen kişilere işaret eder. Eğer kedi tımalaması sonucu kan akmışsa, göz çıkmışsa ya da yaralanılmışsa bu düşmanın sinsi ve tehlikeli olduğu yönünde yorulur. Eğer tırmalayan kedi erkek ise o kişinin sağlığına dikkat etmesi gerekir. Tırmalayan kediyle mücadele ediliyorsa bu hayatınızda düşmanlarınıza karşı mücadele içinde olcağınız ve pes etmeyeceğiniz anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi İniltisi Duyduğunu Görmek
Rüyada kedi iniltisi duymak, rüya sahibinin gıybete gireceği konusunda bir uyarı niteliğindedir. Kişinin etrafındaki insanlar tarafından sevileceği, girdiği ortamlarda saygı göreceği manalarına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedinin Kaybolduğunu Görmek
Rüyada kedinin kaybolması, kişinin bir konuda gireceği sıkıntıya ya da bir hastalığın alevleneceğine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Sevdiğini Görmek
Rüyada kedi sevmek, farklı anlamlarda yorumlanabilmektedir. Rüya sahibinin işle ilgili bir karar vermesi söz konusu ise etrafında bulunan kötü niyetli bir kimseye danışmaması konusunda uyarı niteliği taşımaktadır. Rüyayı gören kişinin çok dikkatli olması gerektiğine delalet etmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kedi görmek, rüya sahibinin evlilikle ilgili bir durumu varsa, yakın zamanda bir çocuğa sahip olacağına yorulmaktadır. Ayrıca bazı yorumculara göre bu rüya, kişinin sevineceği bir haber almasına ya da kazançlı bir işe girişmesine de alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vahşi Kedi Görmek
Rüyada vahşi kedi gören rüya sahibinin iş hayatında bazı aksilikler yaşayacağına, projelerin askıya alınacağına ve yakın çevreden birinin sağlık sorunları yaşayacağına delalet eder. Kişinin mutsuz olacağı bir dönem geçireceğine de alamet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Tüyü Görmek
Rüya sahibinin kötü bir olay yüzünden sıkıntı çekeceğine ancak bu durumun çok uzun sürmeyip, sorunların en kısa zamanda halledileceğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Eti Yemek
İş hayatı ve aile hayatı ile ilgili olarak atılan adımların kazanç getireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına işaret eder. Elde bulunan imkânlarla en iyi şekilde bir iş kurulacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına ve kısa süre içinde bir eve sahip olunacağına alamettir.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi İdrarı Görmek
Hayırlı bir şekilde başlayan bir işin bir süre sonra zarar getirir bir hal alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zarara uğranacağına ve aile bireyleri ile aranın açılacağına delalet eder. Aynı zamanda iş konusunda yardım edilen birinden ihanet görüleceğine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi Yalaması
İş konusunda sevilen bir kişiden alınacak destek ile büyük bir işe girileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına ve hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet edilir. Kişi, hayırlı bir yola çıkıp bu yolda başarılı olacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kedi İşemesi
Rüyayı gören kişinin, beklemediği bir anda kötü bir kişi ile muhatap olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yapılan hatanın bir sorun doğuracağına ve bu yüzden uzunca bir süre boyunca üzüntü duyulacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kuyruksuz kedi
Rüyanızda kuyruğu olmayan ya da herhangi bir uzvu eksik olan bir kedi görmeniz, yaşamınızda kararlarınızı özgürce veremediğinizi ve bundan dolayı rahatsızlık hissettiğinizi göstermektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kedi ısırması
Çevrenizdeki kişilere karşı gereğinden fazla ödün veriyor olabilirsiniz ve bunun zararını da en çok siz görüyorsunuz. Yaptığınız fedakarlıklar sizin yaşamınızı olumsuz yönde etkiliyor olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kedi kurtarmak
Rüyanızda bir kedinin yaşamını kurtarmışsanız bağımsızlığınızı geri kazanmak istiyorsunuz demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kara kedi
Rüyada kara kedi görmek endişelerinizi temsil eder. Kara kedinin genel olarak kötülük, yıkım ya da kötü şans getireceği düşünülür. Kara kedinin bu kötü ünü hayatınızdaki olumsuzlukları, kaygı ve korkuları kara kedi şeklinde simgelemenize neden olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ölü kedi
Rüyanızda bir kedi öldürmeniz, öldürülen bir kedi görmeniz veya kedinin kaybolması gibi kediye gelen zararla ilgili her türlü durum; özgürlüğünüzün kısıtlanmasıyla ilgilidir. Hiç de istemediğiniz bir şekilde kendi özgürlüğünüzü kısıtlıyor olabilirsiniz. Üstelik bu sizin seçiminiz de olabilir.

İlgili rüyalar

+5 oy
1 yorum 175 okuma
+5 oy
1 yorum 143 okuma
Kahin 25 Mayıs 2017 Tabir kategorisinde Kahin Lusid Rüyacı (76.0k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 166 okuma
didem 7 Aralık 2023 Tabir kategorisinde didem Karabasan (-155 puan)   yazdı
0 oy
1 yorum 101 okuma
alper 24 Eylül 2022 Rüya kategorisinde alper Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+5 oy
1 yorum 98 okuma
eirene 22 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+2 oy
1 yorum 102 okuma
eirene 21 Aralık 2021 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 243 okuma
hebele 12 Aralık 2021 Rüya kategorisinde hebele Karabasan (99 puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 140 okuma
Pnr 19 Eylül 2021 Rüya kategorisinde Pnr Karabasan (106 puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 279 okuma
+2 oy
3 yorum 170 okuma
Edaaaa 8 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Edaaaa Karabasan (113 puan)   yazdı
+3 oy
4 yorum 166 okuma
Hicaz 5 Ağustos 2021 Rüya kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 141 okuma
+2 oy
1 yorum 136 okuma
ruyacıı 12 Haziran 2021 Rüya kategorisinde ruyacıı Rüyazede (1.1k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

615 Aktif
0 Üye ve 615 misafir
Bugün : 10538
Dün : 21898
Toplam : 48090704
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...