Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
127 okuma
Rüya kategorisinde  
Rüyada ben farklı yerdeyim ve bir restoranda masanın birinde 3 kadın oturuyordu üçü de canlı kırmızı saten elbise giymişti esmer tenleri ve çok güzellerdi bende böyle giyinseydim keşke diyorum sana flört ettiğim biriyle restoranda buluşmuştuk ve yanında erkek kardeşini getirmişti. saat 21:00 da akşam buluşacaktık ama ben akşam 21.14 gelmiştim restoran pahalı bir restoranda alevli meyve tabağı tatlı olarak üstü pembe  gibi içi farklı bir tatlı var ve ben geciktiğim için yemeğe yetişemedim flörtüm sanki ciddi boyut düşünüyordu ve üstünde beyaz keten bir pantolon siyah kemer ve mavimsi gömlek... bir garson ay işte çok güzelsiniz bilmem ne falan diyor ama sonradan onun beline sarılıyorum  diye neden öyle yaptım bilmiyorum sonra ben eve gidiyorum ama amcam gilin ev önündeyim tanıdığım ama tanımadığım iki erkek birşey yapıyor karşı evin dışında bir bulaşık makinesi var çalıştırcam ama içi o kadar kirli ki bu amcam gilin kim kullanıyor böyle diyorum karşıma eski sevgilim çıkıyor ve ben hemen amcam gilin evine girip kapıyı kapatıyorum ama o kadar sert vuruyor ki kapı hemen açılıyor en son bıraktım kapıyı çıktım ne istiyorsun benden seni sevmiyorum sana karşı soğuğum git peşimi bırak diyorum sadece sonra 3 köpek görüyorum onu durdurun beni koruyun eve girip saklanmam gerek diyorum onlar eski sevgilime havlıyor vs ben eve girip kapatıyorum sürgü çekiyorum sonra bu bağırmaya başlıyor ben mecbur çıkıyorum ve bir baktım yüksek bir yer var sen beni eve almayınca ben sana ulaşamaz mıyım diyor oturuyorum yanına bak seni sevmiyorum lütfen uzak dur diyorum vs karşıda bir kadın var gel bir şey sorucam diyor gidiyorum eski sevgilin mi evet ve bırakmıyor peşimi sevmiyorum onu diyorum anlamıyor o kadar insan ile tanıştım ki korkuyorum başıma bela olacaklar diye babamı görüyorum aşağıda umarım görmez diye git diyorum falan babam görecek diyorum o da sonradan gidiyor ve amcam gilin evinde birden flörtümü görüyorum annem yengem falan var şaşırıyorum baya ciddi düşünüyormuş gelmiş ailemle tanışmış orda öyle konuşuyorum falan sonra şehir dışında ki yengem evlenmeyecek misin üniversite bitince sonra diyorum en iyisi diyor
(Bu arada bu eski sevgilim 3 yıl oldu ayrılalı en az kendisini sevmiyorum.)

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+1 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
rüya yorumunu karisi etiketlediğin için yapmamıştım linkini attım ona, o da yorumlar umarım.

rüyanda ise bir ilişkiye özlem duyduğunu eski sevgilin olarak gördüğün kişinin aslında ilişkiyi temsil ettiğini bilmeni isterim. Ama yine de bitmeyen sorunlar var gibi ilişkilerinde. En başta iletişim sorunları, seni anlamamaları, ne istediğini bilmemeleri gibi şeyler. Bu yüzden de zorluklar yaşıyorsun ilişkilerde ve eski sevgili rüyaları görüyorsun sanki.
 
Teşekkür ederim.

İlgili rüyalar

+3 oy
5 yorum 207 okuma
asiya 25 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+11 oy
1 yorum 118 okuma
eirene 16 Eylül 2020 Rüya kategorisinde eirene Rüyakar (4.4k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 181 okuma
+6 oy
1 yorum 220 okuma
+6 oy
1 yorum 233 okuma
+4 oy
1 yorum 162 okuma
AYsuu 12 Mayıs 2020 Rüya kategorisinde AYsuu Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 126 okuma
Canan nurr 16 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Canan nurr Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+16 oy
1 yorum 117 okuma
+5 oy
2 yorum 172 okuma
+4 oy
2 yorum 143 okuma
+3 oy
1 yorum 131 okuma
3 Temmuz 2021 Rüya kategorisinde Dilek   1 17 23 yazdı
+4 oy
1 yorum 290 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

431 Aktif
0 Üye ve 431 misafir
Bugün : 3436
Dün : 13860
Toplam : 47843862
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...