Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+10 oy
271 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kahverengi göz görmek, ahlaklı, güzel, efendi, asil bir kimseye işaret etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Kahverengi Göz Görmek
 Rüyada kahverengi göz görmek önemli bir işe girişileceği ve bundan çok yüksek kazanç elde edileceğine yorulmaktadır. Aynı zamanda iyi bir menkul ile beraber mal varlığı üzerine yorumlanır. Hayatında olumsuz durumlar olan kişilerin aklını kullanarak bunlardan uzak duracağına ve yüksek bir gelir kazanacağına işarettir. Bereketli işler ve kısa zaman içerisinde çok sevilen kişi olacağına delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen kahverengi göz, sevimli bir yaklaşmadır. Ahlaklı, asil, ağır başlı ve güzel biri ile karşılaşacağınıza vekalettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kahverengi Göz Görmek

Rüyada kahverengi göz görmek, kahverengi göz rüyası, temiz ahlak sahibi, iyi huylu, cömert kar kimselere yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler, yaşamları boyunca daima temiz huylu, iyi kalpli kişilerle karşılaşıp girdikleri bir çok işte başarılı olurlar. Rüyada kahverengi göz görmek, bazen de zorlukların sonunda düze çıkmaya, hayırlı yolculuğa, ele geçecek ganimetlere yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlerini kahverengi gördüyseniz:

    Sevdiğiniz kişilerin yanında yer almanız durumunda size olan sevgilerinin her zamankinden çok olacağını görebilirsiniz.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gözlerini kahverengi görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına rivayet etmektedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kırılan kalplerin barışacağına yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kahverengi göz gördüyseniz:

    Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada kahverengi göz görmek yaşadığı güzel olayları unutmayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına yorulmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
kahverengi göz aldatmacayı işaret edebilir güvendiğiniz dost sandığınız birinin ölümcül bir hataya sizi zorlaması olabilir.
+2 oy
Ali Emrah Rüyazede (1.5k puan)  
Allah hayra tebdil etsin kardeşim
“Rüya, anlatılmadığı müddetçe bir kuşun ayağında takılı vaziyette durur. Anlatılacak olursa hemen düşer." ifadesi, bir mecaz ifadeye benziyor: “İnsanın gördüğü bir rüya tabir edilmeden bir yere karar kılmaz.” anlamına gelir. (Hattabî, Maalimu’s-sünen, İbn Mace hadisinin şerhi).

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

430 Aktif
0 Üye ve 430 misafir
Bugün : 9151
Dün : 23857
Toplam : 48067494
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...