Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+7 oy
644 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada zeytin ağacı görmek; bu rüya iyi haberler geleceğine, ilim ve berekete, akrabadan hayır ve menfaat görmeye delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek, son derece güzeldir ve her daim iyilikle tabir edilir. Allah’ın rüya sahibiyle birlikte olmasına, en dar zamanlarında dahi kendisine hayırlı bir kapı açacağına delalet eder. Rüya sahibi ömür boyu içinden çıkamayacağı durumlara düşmeyecek, yaşadığı her sorunun üstesinden sağlığından ve parasından olmadan yani en az zararla kurtulacak demektir. Rüyada zeytin ağacı görmek, daimi olacak nimet bolluğuna işaret eder.
Rüyada Zeytin Ağacında Zeytin Görmek

Rüya sahibinin sağlık içinde, ailesi ve tüm sevdikleri ile yaşayacağı mutlu hayata delalet eder. Ayrıca hayırlı evlat sahibi olmaya ve onları yüreği iman ve Allah sevgisi dolu yetiştirmeyi başarmaya tabir edilir.
Rüyada Zeytin Ağacı Dikmek

Rüya sahibinin hane içinde çok büyük bir değişiklik yaşanacağına yorulur. Bu rüya aileyi yakından ilgilendiren ve herkesi şaşıracak bir gelişmenin olacağına işaret eder. Kötü bir rüya değildir.
Rüyada Zeytin Toplamak

Rüyada zeytin toplamak, anlaşmaya varmaya ve barış sağlamaya yorulur. Rüya sahibinin zamanında neredeyse kanlı bıçaklı olduğu bir kişiyi affetmesine, onun tarafından da affedilmesine işarettir.
Rüyada Zeytin Yemek

Rüyasında zeytin yiyen kişinin gergin geçen günlerinin çoğalacağına ve büyük bir dibe vuruşun ardından, yavaş yavaş yukarı doğru çıkmaya başlayıp, bundan sonrası için huzur bulacağına tabir edilir.
Rüyada Zeytin Almak

Rüyada zeytin almak, rüya sahibinin hatalarını telafi etmenin zamanın geldiği anlamına gelir. Rüyasında zeytin aldığını gören kişi, kendisi nedeni ile bozulan ilişkilerini düzeltmeye çalışması için fırsatlar yakalayacak demektir.
Rüyada Zeytin Ağacı Sulamak

Rüyasında zeytin ağacı suladığını gören kişiye Allah mutlulukların en güzelini, duyguların da en kutsalını yaşamayı nasip edecek demektir. Rüya sahibi, bir evlat sahibi olacak ve anlatılamaz duyguları yaşama şansına nail olacak demektir.

Rüyada zeytin ağacı görülmesi iyiye yorumlanır. İyi bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı görmesi; o kişinin elinde bulunan nimetlerin çoğalacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı satın aldığını görmesi; o kimsenin hayır ve menfaat göreceğine, bolluk ve berekete nail olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı diktiğini görmesi; o kimsenin rızkının bol olacağına, kişinin rüyasında bir zeytin ağacına çıktığını görmesi; o kimsenin nimete erişeceğine, kişinin rüyasında bir zeytin ağacından indiğini görmesi; o kimsenin elinde bulunan nimetlerin gideceğine yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda bir zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evinize götürdüğünüzü görmeniz, mal ve mülkünüzün çoğalacağına, rüyanızda bir zeytin ağacını kestiğinizi görmeniz; kendi elinizle malınızı zayi edeceğinize, rüyanızda bir zeytin ağacının kuruduğunu görmeniz; rızık darlığına düşeceğinize işaret seklinde tabir olunur.
Zeytin ağacı görmek, mübarektir. İlim, menfaat ve akrabadan gelecek hayırdır. Dindar bir insanın rüyasında zeytin ağacı görmesi, ni'met artışıdır. Zeytin ağacı almak; çok iyidir. Bu ağacı dikenin, rızkı bol olur. Zeytin ağacına çıkmak; ni'met sahibi olmaktır. Zeytin ağacından inmek veya düşmek; eldeki imkanları kaybetmektir.Kirmani demiştir ki: Rüyasında zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evine götüren; mal sahibi olur. Zeytin ağacını kesen veya deviren, kendi eliyle malını kaybeder. Zeytin ağacının kuruduğunu gören, geçim darlığı çeker. Zeytin ağacına su veren yahut kazıp kabartan, mal kazanmaya muvaffak olur. Zeytin ağacının altında oturduğunu, veya ona dayandığını gören, serveti sayesinde iltica eder yahut ona dayanır. Zeytin ağaçlarını yakan, kendi malını kendi telef eder.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeyntin ağacı görmek

Zeytin ağacı aldığını görmek de hayrın ta kendisidir. Çünkü Zeytin mübarek bir ağaçtır. Böyle bir Rüya gören, hayra, berekete, menfaate, çok nimete erişir.

Yine Rüyada zeytin ağacının üstüne çıktığını görmek, nimete sahip olmakla tabir edilir.

Rüyada zeytin agaci görmek iyidir, ilim ve berekete, akrabadan hayir ve menfaat görmege delalet eder. Rüya sahibi eger iyi bir kisi ise, zeytin agaci görmek nimetin çogalacagina isarettir. Zeytin agacini satin aldigini gören hayir ve menfaate, berekete erer, bollukta kalir. Zeytin agaci diktigini görenin rizki bol olur. Zeytin agacina çikmak, nimete sahip olmak demektir. Zeytin agacindan inmek ise nimeti elinden kaçirmakla yorumlanir. Kirmani ye göre; rüyasinda zeytin agacinin yapraklarindan toplayip evine götürdügünü görenin mali, mülkü çogalir. Zeytin agacini kestigini veya devirdigini gören kendi eliyle malini zayi eder.

Zeytin agacinin kurudugunu gören rizk darligina ugrar. Zeytin agacina Su verdigini veyahut kökünü kazip kabarttigini gören, zengin olmak için ticarete baslar. Zeytin agacinin altinda oturdugunu gören, kendi malini kendisi dinden çikarir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen zeytin ağacı hayra ve iyiye yorumlanır.Rüya yorumcularına göre, rüyada zeytin ağacı görmek, rızk bolluğuna, hayır ve bereket çokluğuna ve ilme (ilim sahibi olmaya) gibi, güzelliklere işaret eder demişlerdir.Bir kimse rüyasında zeytin ağacı görse, bu rüyası, onun muradına nail olacağına (ereceğine), istek ve arzusuna ka­vuşacağına işarettir.Rüyasında zeytin ağacı diktiğini gören kimsenin rızkı ve geçimi bol olur ve bolluk içinde geçecek hayata işarettir.Bir kimse rüyasında bahçesinde bir zeytin ağacı bitmiş ol­duğunu görse, bu onun bir oğlu olacağına, bu oğlundan hayır ve menfaat göreceğine işaret olarak yorumlanır.Bir kimse rüyasında zeytin ağacına su vermekteymiş oldu­ğunu veya dibini çapalayıp kabartmaktaymış olduğunu görse, bu onun zengin olmak için bazı sebeplere baş vur­duğuna ve zenginlik için ticarete başladığına veya başla­yacağına işaretle yorumlanır.Bir kişi rüyasında bir zeytin ağacı satın almış olduğunu görse, bu onun hayır ve iyiliğe kavuşacağına, bolluk ve be­rekete mazhar olacağına, bolluktan fayda ve yarar görece­ğine işaret olarak tabir edilir.Rüyasında bir zeytin ağacına çıkmış olduğunu gören kimse, birçok nimete kavuşacağına işaretle tabir olunur.Bir kişi rüyasında zeytin ağacından indiğini, iniyormuş ol­duğunu görmesi, elindeki nimetlerin gideceğine işarettir.İyilik sahibi olan ve iyi bir kişi olarak tanınan bir kimse, rüyasında zeytin ağacı görmüş olsa, bu onun elindeki nimetin çoğalacağına işaret olarak yorumlanır.Zeytin ağacı görmek, iyi, saygın bir kimse olduğunuza işarettir. Evliler için yakında çocuğunuz olacağına, zeytin ağacı diktiğini görmek, yakın zamanda hayırlı bir işe başlayacağınıza, zeytin aldığınızı görmek, yapacağınız işten iyi para kazanacağınıza, hayır ve fayda göreceğinize işarettir. Zeytin ağacına çıktığını görmek, nimete kavuşmaya, ağaçtan indiğini veya düştüğünü görmek, zarara uğramaya yorumlanır.Rüyada zeytin ağacı görmek, mala veya ailesi, çocukları için iyi bir adam, faydalı ve saygı değer bir aile reisi olan bir adama işaretle iyi bir kader, (alın yazısı) tecelli edecek güzel şeylere yorulur.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen zeytin ağacı, son derece güzeldir ve yorumu her zaman iyilikle hayra yorumlanmaktadır. Zeytin ağacını gören rüya sahibinin, yaşadığı her sorunun üstesinden geleceğine işaret eder. Rüyada zeytin ağacı görülmesi, her zaman ele geçecek olan rızka ve nimet bolluğuna da işarettir.
+7 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacına Çıkmak

Yine rüyada zeytin ağacının üstüne çıktığını görmek, nimete sahip olmakla tabir edilir. Rüya sahibi eğer iyi bir kişi ise, zeytin ağacına çıkmak rüya sahibi için rızkının ve nimetin çoğalacağına işarettir.

Zeytin ağacına çıkmak, nimete sahip olacağı demektir. Zeytin ağacından inmek ise nimeti elinden kaçırmakla yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Satın Almak

Rüyada zeytin ağacı görmek iyidir, ilim ve berekete, akrabadan hayır ve menfaat görmeye delalet eder. Zeytin ağacını satın aldığını gören hayır ve menfaate, berekete erer, bollukta kalır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Dikmek

Zeytin ağacı diktiğini görenin rızkı bol olur. Rüya sahibinin sağlık içinde, Ailesi ve tüm sevdikleri ile yaşayacağı mutlu hayatı işaret eder. Ayrıca hayırlı evlat sahibi olmaya tabir edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin ağacı dikmek rüya sahibinin aile içinde çok büyük bir değişiklik yaşanacağına yorulur. Bu rüya aileyi yakından ilgilendiren ve herkesi şaşıracak mutlu bir gelişmenin olacağına işaret eder. Gören için hayırlı bir rüyadır.

Kirmani ye göre; rüyasında zeytin ağacının yapraklarından toplayıp evine götürdüğünü görenin mali, mülkü çoğalır.

Zeytin ağacını kestiğini veya devirdiğini gören kendi eliyle malini zayi eder.

Rüyada zeytin ağacı görmek, insanlarla iyi geçinen, halkla münasebeti seven, cömert, güzel yüzlü, zarif bir adama veya zengin, güçlü, biraz cimri, fakat gerektiğinde dostlarına iyilik ve ihsanda bulunan bir kişiye işaret eder.

Zeytin ağacının kuruduğunu gören rızk darlığına uğrar. Zeytin ağacına su verdiğini veyahut kökünü kazıp kabarttığını gören, zengin olmak için ticarete başlar. Zeytin ağacının altında oturduğunu gören, kendi malını çoğaltır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Sulamak

Rüyasında zeytin ağacı suladığını suladığını görmek, bolluk, refah ve berekete işarettir. Aynı zamanda rüyada zeytin ağacı sulamak sevdiklerinizle birlikte olacağınıza delalet eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Zeytin ağacı, en eski dönemlerden bu yana kutsal kabul edilmiştir. Rüyada zeytin ağacı görmek de manevi anlamlar ile açıklanmaktadır. Bir kimse ferah ve aydınlık bir ortamda zeytin ağacı görmüşse, bu manevi kurtuluşa işarettir. Kişinin günahlarının affedilmesi şeklinde yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler, o güne kadar sürdükleri yanlışlardan dönerler. Rüya kötü alışkanlıkları terk etmeye işaret eder. Bedenin sağlık bulmasına, güçlenmeye işaret bir rüyadır.

Bir kimse rüyasında zeytin ağacını kestiğini görürse bu, genellikle hayırla yorumlanmaz. Bu rüya kişinin düştüğü yanlışları temsil eder. Ve rüya sahibinin yanlışlarından dönmesi için yapılan bir uyarıdır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak

Rüyada bir zeytin ağacından zeytin toplamak, ferahlığa delalet eder. Bir kimse güneşli bir ortamda, yeşillikler içinde zeytin topluyorsa bu, büyük bir rızk demektir. Aynı zamanda yeşil renk, kişinin muratlarını temsil eder. Bu rüyayı gören kişiler, gönüllerinden geçen muratlarına kavuşur. Her diledikleri gerçek olur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACININ ALTINDA OTURMAK

Rüyada zeytin ağacının altında oturmak kişinin varlığıyla ilgili olarak yorumlanır. Rüya sahibi böyle bir rüya görürse bu varlığını dinen yok sayacak demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACINI KESMEK

Rüyada zeytin ağacını kesmek iyi değildir. Kişinin malına yorumlanır. Rüyada zeytin ağacını kesip, yere seren kişinin tüm varlığı kendisinden sebep, ellerinden kayıp gidecek, ziyan olacak ve kişi büyük zarar edecek demektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACI GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin, iş dünyasındaki birçok kişinin hayran olacağı bir kariyere sahip olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına ve kazancının bir kısmını Allha yolunda yardım etmek için harcayacağına işaret eder. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir. Rüyada zeytin ağacı kesmek, kişinin, yanlış yolda gittiğine ya da çalıştığı işte hata yaptığına, bu durumdan ötürü yakın bir zamanda çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACINDAN ZEYTİN TOPLAMAK

Kişi, hiç beklemediği kadar büyük bir başarı kazanacak, zenginlik ve refah içinde bir hayat sürecek, ailesine, dostlarına ve sevdiklerine elinden gelen her şekilde yardım edecek, yüklü miktarda bir parayı muhtaç insanlara yardım etmek için kullanacak ve her yaptığı işte adından sıkça söz ettirecek demektir. Rüyada zeytin ağacından zeytin toplayan birini görmek, gelecek bir yardım sayesinde büyük çabalarla bir türlü gerçekleştirilemeyen bir çalışmanın kısa zamanda hayata geçirileceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek; bu rüya iyi haberler geleceğine, ilim ve berekete, akrabadan hayır ve menfaat görmeye delalet eder.

Rüyayı gören kişi eğer iyi bir kişi ise zeytin ağacı görmek nimetinin çoğalacağına işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada zeytin ağacı görmek

Rüyayı gören kişinin, iş dünyasındaki birçok kişinin hayran olacağı bir kariyere sahip olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına ve kazancının bir kısmını Allah yolunda yardım etmek için harcayacağına işaret eder. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir. Rüyada zeytin ağacı kesmek, kişinin, yanlış yolda gittiğine ya da çalıştığı işte hata yaptığına, bu durumdan ötürü yakın bir zamanda çok büyük üzüntü duyacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN AĞACI GÖRMEK

Rüyada zeytin ağacı kısmet demektir. Üzerinde ne kadar çok zeytin görülüyorsa kısmet o kadar büyük olacak demektir. Bunu yanına iş hayatında başarıya da yorulur. Rüyanın görüldüğü dönemde eğer bir işe girilirse ya da bir şans oyunu oynanırsa çok sevinilecek bir olay yaşanabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN DALI GÖRMEK

Rüyada zeytin dalı görmek uzun süredir küs olunan bir kişiyle barışmaya ve yaşanmış olan kırgınlıkların son bulup barış sağlanacağına yorumlanır. Bu rüya sağlıklı bir yaşama neşe ve sevince işarettir. Bunun yanında rüyada zeytin dalı görmek bir takım yenilikler yaşayacağına alamet olarak da yorumlanır. Çocuksuz birisi için bu rüya karlı işlere girişmeye, yeteneğe ve olumlu tabiriyle ün kazanmasına alamet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN BAHÇESİ GÖRMEK

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve aile hayatında kendisini çok mutlu edecek bazı olaylar ile karşılaşacağına, bu sayede uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir kişi yüzünden çok kötü bir duruma düşeceğine, bu yüzden işlerinde zamanlama hatası yapacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN FİDANI GÖRMEK

Rüyada zeytin fidanı görmek, kişinin yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ZEYTİN YAPRAĞI GÖRMEK

Rüyada zeytin yaprağı görmek, rüyayı görmüş olan kişi için çevrenizden bir insana zor bir anında büyük bir iyiliğiniz dokunacağı anlamına gelmektedir. Bu kişi yardımınızdan dolayı size çok müteşekkir olacak. İlerleyen zamanlarda ise bu kişiye ettiğiniz yardımlardan dolayı o kişi size çok zor bir durumda kaldığınız da size yardım edecek. Yaptığınız bu iyiliği karşılık beklemeden yapmış olsanız da bu iyiliğiniz karşılıksız kalmayacak.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak
Rüyada zeytin toplamak çok makbuldür. Kısmet anlamına gelir.

Rüyada Zeytin Ağacından Zeytin Topladığını Görmek
Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacından zeytin topladığını görmesi kişinin hiç beklemediği anlarda büyük başarı kazanacağına, zenginlik ve refah içinde bir hayat süreceğine, ailesine ve dostlarına elinden geldiği kadar yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin ağacı görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek çeşitli şekillerde tabir olunur:

Rüyada zeytin ağacı görmek; hayra, ilim ve berekete, akrabalarınızda hayır ve menfaat göreceğinize, rüya sahibi iyi bir kimse ise; zeytin ağacı görmek, rızık ve nimetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada zeytin ağacı satın aldığınızı görmeniz; hayır ve menfaate, rızık bolluğuna, hasadın bolluğuna, rüyada kendi tarla veya bahçenize zeytin ağacı diktiğinizi görmeniz; bu yılki kazancınızın artacağına, yeni gelirler elde edeceğinize, evinizde huzur ve birliğe delalet eder.

Rüyada zeytin ağacına çıkmak, nimete sahip olmak zeytin ağacından inmek ise nimeti elinden kaçırmakla yorumlanır.

Rüyada zeytinlikte bulunmak, gezinmek; dinde güzelliğe, hayırlı işlerle meşgul olmaya, bir dileğinizin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kirmani'ye göre; rüyasında zeytin ağacının yapraklarından toplayıp evine götürdüğünü görenin malı, mülkü çoğalır.

Rüyada zeytin ağacını kestiğini veya devirdiğini gören kendi eliyle malını elinden çıkarır, satar. Zeytin ağacının kuruduğunu gören rızk darlığına uğrar. Zeytin ağacına su verdiğini veyahut kökünü kazıp kabarttığını gören, zengin olmak için ticarete başlar. Zeytin ağacının altında oturduğunu gören, kendi kendisini dinden çıkaracak işlerle meşgul olur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek, son derece güzeldir ve her daim iyilikle tabir edilir. Allah’ın rüya sahibiyle birlikte olmasına, en dar zamanlarında dahi kendisine hayırlı bir kapı açacağına delalet eder. Rüya sahibi ömür boyu içinden çıkamayacağı durumlara düşmeyecek, yaşadığı her sorunun üstesinden sağlığından ve parasından olmadan yani en az zararla kurtulacak demektir. Rüyada zeytin ağacı görmek, daimi olacak nimet bolluğuna işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacında Zeytin Görmek

Rüya sahibinin sağlık içinde, ailesi ve tüm sevdikleri ile yaşayacağı mutlu hayata delalet eder. Ayrıca hayırlı evlat sahibi olmaya ve onları yüreği iman ve Allah sevgisi dolu yetiştirmeyi başarmaya tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Dikmek

Rüya sahibinin hane içinde çok büyük bir değişiklik yaşanacağına yorulur. Bu rüya aileyi yakından ilgilendiren ve herkesi şaşıracak bir gelişmenin olacağına işaret eder. Kötü bir rüya değildir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak

Rüyada zeytin toplamak, anlaşmaya varmaya ve barış sağlamaya yorulur. Rüya sahibinin zamanında neredeyse kanlı bıçaklı olduğu bir kişiyi affetmesine, onun tarafından da affedilmesine işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Sulamak

Rüyasında zeytin ağacı suladığını gören kişiye Allah mutlulukların en güzelini, duyguların da en kutsalını yaşamayı nasip edecek demektir. Rüya sahibi, bir evlat sahibi olacak ve anlatılamaz duyguları yaşama şansına nail olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Toplamak

Rüyada zeytin toplamak, kişinin her türlü zenginliğine ve güzel bir hayat geçireceğine yorumlanır. Rüyasında zeytin toplayan kişinin mal varlığı artar ve borçları biter. Maddi açıdan büyük zenginlik anlamına geldiği kadar, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanılmaya işarettir. Zeytin toplamak, çabaların ve fedakarlıkların karşılığının alınacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyasında zeytin ağacı gören kişi kısmetli ve bahtı açık bir kimse olur. Mal, mülk konularında zengin bir kimse haline gelir. Ağaçtan zeytin toplamak o yıl çok büyük gelirlere sahip olmak demek olduğu gibi, kişi bekar ise evleneceği pek çok kişi ile karşılaşacağı anlamına gelir. Gönül ilişkilerinde de kısmetlerin artacağına yorumlanır. Ağaçta siyah zeytin görmek ise yaşamın geri kalanının kişinin sıkıntılardan uzak ve huzurlu şekilde geçirmesine yorumlanır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Görmek

Rüyasında zeytin gören kimse huzurlu bir hayata sahip olur. Aynı zamanda rüyasında zeytin gören kişinin para konusunda sıkıntısı olmaz ve zengin bir hayat görür. Para dışında gayrımenkul alınacağına da yorumlanır. Rüyada zeytin ağacı görüldüyse kişinin çok büyük bir kısmete sahip olacağı anlamındadır. Rüyasında yeşil zeytin gören kişinin emekleri karşılık bulur ve kazanç konusunda zorluk çekmez. İlim sahibi ve saygın bir kimse olacağına,  evlatların hayırlı ve iyi makamlarda çalışan kimseler haline geleceğine de yorumlanır. Zeytin hem kişiyi, hem de ailesini kısmetli kılar.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Yemek

Kişi yeşil zeytin yiyor ise, çıkarlarına uygun, getirisi yüksek olan bir işe ortak olur veya kazancı artar. Rüyasında ekmekle beraber yenilen zeytin ise çok büyük bir aşka yelken açar, zengin bir eşe kavuşur ve iş konusunda da bereketi, şansı büyük fırsatlar ele geçirir. Yenilen zeytinin rengi sarıya çalıyorsa bu kişinin eline geçen paraları veya malları tutamayacağına ve savurgan bir hayat yaşayacağına tabir olur. Siyah zeytin yenilmesi ise acı veren bir olay veya üzüntü verici bir haber manalarına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Görmek

Rüyada zeytin ağacı görmek kısmet demektir. Üzerinde ne kadar çok zeytin görülüyorsa kısmet o kadar büyük olacak demektir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacı Diktiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacı diktiğini görmesi eğitim hayatında çok başarılı olunacağına, yeni bir aşka yelken açılacağı, alın teri dökülerek kazanılacak paraya delalet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacına Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacına çıktığını görmesi çok iyi çalışmalar yapıp, çok iyi başarılara imza atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin olacağına, zararlı ve kötü niyetli insanlardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir. Rüyada zeytin ağacına çıktığını daha sonra indiğini gören kimse, çalışma hayatında bazı sorunlar yaşayacağına ve bu sorunlar yüzünden istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorumlanmaktadır. Güzel başlayan ve güzel ilerleyen bir ilişkinin acı bir şekilde son bulacağı anlamına gelmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Ağacından Zeytin Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zeytin ağacından zeytin topladığını görmesi kişinin hiç beklemediği anlarda büyük başarı kazanacağına, zenginlik ve refah içinde bir hayat süreceğine, ailesine ve dostlarına elinden geldiği kadar yardım edeceğine yorumlanmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zeytin Topladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında zeytin topladığını görmesi, bekarlar için namusu ve huyu güzel bir kısmet demektir. Evliler için ise hayırlı ve ilerde büyük adam olacak bir evlat manasına gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada zeytin ağacı görülmesi iyiye yorumlanır. İyi bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı görmesi; o kişinin elinde bulunan nimetlerin çoğalacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı satın aldığını görmesi; o kimsenin hayır ve menfaat göreceğine, bolluk ve berekete nail olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında zeytin ağacı diktiğini görmesi; o kimsenin rızkının bol olacağına, kişinin rüyasında bir zeytin ağacına çıktığını görmesi; o kimsenin nimete erişeceğine, kişinin rüyasında bir zeytin ağacından indiğini görmesi; o kimsenin elinde bulunan nimetlerin gideceğine yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda bir zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evinize götürdüğünüzü görmeniz, mal ve mülkünüzün çoğalacağına, rüyanızda bir zeytin ağacını kestiğinizi görmeniz; kendi elinizle malınızı zayi edeceğinize, rüyanızda bir zeytin ağacının kuruduğunu görmeniz; rızık darlığına düşeceğinize işaret seklinde tabir olunur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
eyyid Süleyman: Zeytin ağacı görmek, mübarektir. İlim, menfaat ve akrabadan gelecek hayırdır. Dindar bir insanın rüyasında zeytin ağacı görmesi, ni'met artışıdır. Zeytin ağacı almak; çok iyidir. Bu ağacı dikenin, rızkı bol olur. Zeytin ağacına çıkmak; ni'met sahibi olmaktır. Zeytin ağacından inmek veya düşmek; eldeki imkanları kaybetmektir.
Kirmani demiştir ki: Rüyasında zeytin ağacının yapraklarını toplayıp evine götüren; mal sahibi olur. Zeytin ağacını kesen veya deviren, kendi eliyle malını kaybeder. Zeytin ağacının kuruduğunu gören, geçim darlığı çeker. Zeytin ağacına su veren yahut kazıp kabartan, mal kazanmaya muvaffak olur. Zeytin ağacının altında oturduğunu, veya ona dayandığını gören, serveti sayesinde iltica eder yahut ona dayanır. Zeytin ağaçlarını yakan, kendi malını kendi telef eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

619 Aktif
1 Üye ve 618 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9002
Dün : 21898
Toplam : 48089174
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...