Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada kına gecesi elbisesi giymek, kişinin sevdiği bir işle uğraşmaya başlayacağına işarettir. Rüyada kına gecesi elbisesi görmek ve giymek, kişinin yapmak istediği şeylerin yakın zamanda gerçekleşeceği anlamına gelmektedir. Rüyada kına gecesi elbisesi giymek, yakın zamanda yapılacak mutlu bir evliliğe işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

41 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Bindallı Giymek

Rüyada bindallı giymek, bekar kimseler için hayırlı bir kısmetin çıkmasına, evlenmeye, evliler içinse mutlu ve huzurlu bir aile ortamına, kişinin güzel bir yuva kurmasına işarettir. Bindallı süslü ve işlemeliyse zengin bir kısmetinizin çıkacağına, sade bindallı sade ama güzel hayat yaşayacağınıza, gösterişli bir bindallı çok yüksek bir mevkiye sahip, çok zengin bir kimse ile evleneceğinize işarettir.
Rüyada Renkli Bindallı Görmek

Rüyasında kırmızı bir bindallı giyen kimse kendisine aşık olan ve elinden geldiğince mutlu etmeye çalışan, iyi huylu bir adamla evlenir; yeşil bindallı dindar, ibadetlerini tam yapan ve sakin bir adama; sarı bindallı eşinizin bazı rahatsızlıklar geçireceğine ve bunların evlendikten sonra olacağına; siyah bindallı asil bir ailenin oğluyla evleneceğinize ve çevrenizde böyle kimselerin olacağına işarettir. Evli bayanlar içinse bu rüya eşleri ile tabir olunur.
Rüyada Bir Erkeğin Bindallı Giymesi

Bekar bir erkek bindallı giydiğini görse ne istese yapacağı ve ağzına bakacağı bir eşe sahip olur. bu rüya erkekler için evlilik hayatında kadının sözünü dinlemeye, evi iktisatlı bir hanımın çekip çevirmesine veya kendisinden daha akıllı ve ailesine karşı daha toleranslı bir hanımla evlenmeye işarettir. Evli kimseler içinse bu rüya eşlerinin sembolüdür.
Rüyada Bindallının Yırtılması

Rüyada giydiği bindallı yırtılan kişi kendisine uygun olmayan bir kimseye gönlünü kaptırır. Bu rüya, sizin için hayırsız olacak bir ilişkiye yorumlanır. Kötü niyetli ve ahlaksız bir adamın sizi kandıracağına; fakat daha sonra o kişiden kurtularak kendinize uygun bir kimse ile evleneceğinize işarettir.
Rüyada Bindallıyla Gezmek

Rüyasında bindallı giyip etrafta dolaşan kimse, çevresinden oldukça büyük bir ilgi görür, gerçek hayatta da süslenip giyineceği ve herkesin dikkatini çekeceği bir toplantıya katılır.
Rüyada Bindallı Görmek

Rüyada bindallı görmek, hayırlara işaret eder ve rüyayı gören kişinin makam sahibi, çevresi geniş, sözü geçen ve maddi anlamda da imkanları tam kimse haline geleceğine rivayet edilir ve rüya sahibi için şans olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine uğurlu gelecek işler yapacağına ve başarıları ile gerek yöneticileri gerekse çevresi tarafından takdire layık bulunacağına işaret eder. Mutluluk, huzur, bolluk, bereket ve zenginlik anlamına gelir.
Rüyada Bindallı Giymek

Rüyayı gören kişinin yüzünü güldürecek ve hayatını güllük gülistanlık edecek olumlu, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Rüya sahibinin elde edecekleri karşısında döktüğü alın terine değeceğine ve emeklerinin de boşa gitmeyeceğine tabir edilir. Kişi, çalışmaları sayesinde hak ettiği noktaya ulaşacak demektir.
Rüyada Kırmızı Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin yaşamında çok güzel değişiklikler olacağına alamet eder. Rüya sahibinin büyük girişimlerde bulunacağına ve önemli işlere gireceğine ve sonunda da istediğini alacağına işaret eder. Hedeflerin ve beklentilerin gelişmesi sayesinde gelecek olan üne ve mutluluğa yorulur.
Rüyada Kırmızı Bindallı Giymek

Sevinç ve heyecan verecek gelişmelerle karşılaşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin üzerinde özveri ve umutla çalıştığı projelerinin istediği takdiri toplayacağına ve bu sayede kendisini ileri taşıyacağına aynı zamanda gelir elde etmesine vesile olacağına alamet eder. Bu iş sayesinde pek çok fırsat elde etmeye işaret eder.
Rüyada Yeşil Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin dinde ehil kimse olacağına, mevkie edineceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin makul hal, hareket ve sözleri ile herkesin sevgi ve saygısını kazanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine ve insanların gözüne gireceğine tabir edilir.
Rüyada Mavi Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin özellikle de gönül işlerinden yana hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet edilir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kına gecesi elbisesi giyen kişi evli evliyse o zaman yakın zamanda işinde terfi alacak ya da çocuk sahibi olacaktır. Gerçekleştirilmek istenen şeylerin yakın zamanda gerçekleşeceği, sıkıntıların biteceği kına gecesi elbisesi için belirtilebilir. Kırmızı kına gecesi elbisesi, güzel bir yuva kurmaya, mor renk elbise hayırlı olmayan evliliğe işarettir. Yeşil elbise ise mutlu ve ömür boyu sürecek evlilik yapılacağı anlamındadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yada kına elbisesi görmek bekar insan için yakın zamanda dünya evine girmeye, sorunsuz sıkıntısız bir hayata ve mutlu olmaya, hayatınızla ilgili aldığınız kararlardan pişmanlık duymamaya ve sorunların üstesinden gelecek güce yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kına gecesi elbisesi görmek kendini iyi hissetmeye ve mutlu olmaya, sabrın sonunda selamete ve hayatın anlam kazanmasına delalet eder. Rüyada kına gecesi elbisesi aramak ise hayırlı bir kısmete ve şansın açık olmasına, hayırlı olanı istemeye ve duaların kabul olmasına yorulur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Elbisesi Görmek

Rüyada kına elbisesi görmek, gören kişinin bir muradına çok kısa bir sürede ereceğine ve özellikle bekar kişiler için ani bir aşkın, evliliğe gidecek güzel bir ilişkinin kapıda olduğuna yorumlanır. Genellikle hayırlara vesiledir ve her gören için bol nasip, bol kısmet anlamına gelir. Bekar bayanlar için evlilik veya nişan demekken bekar erkekler için görücüye gitmek demektir. Kına elbisesi gören kişi evli ise yakın akrabalarının bir davetine veya kutlamasına katılır. Yaşlı birinin kına elbisesi görmesi torunlarını görecek kadar uzun ve sağlıklı bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi olarak hiçbir eksiğini olmayacağına alamettir. Bir başka anlamı da iş değiştirmek ya da sevilen bir meslekte uzman olmak, çalışma fırsatı yakalamaktır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Elbisesi Giymek

Bekarlar için kısmete ve evliliğe yorulurken aynı zamanda hayali kurulan, çok istenen bir durumun gerçek olacağına, adak varsa kabul olacağı için sevinç gözyaşı döküleceğine işarettir. Evlenecek kişilerin bu süreçte hiçbir sorunla karşılaşmayacaklarına ve eşleri ile mutluluklarının çok uzun yıllar ilk günkü gibi süreceğine alamettir. Evliler için çocuk sahibi olmaya, gebeliğe, iş konusundaki beklentilerin ani şekilde gerçekleşmesine veya iş bulmaya, çalışanların terfi alarak maddi durumlarını daha da iyi seviyeye getirmenin rahatlığını yaşayacaklarına ifadedir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Gecesine Gitmek

Kına gecesine gitmek başkaları için sürekli fedakarlık yapan, elindekini herkesle paylaşan kişilerin hiç dara düşmeden geçirecekleri güzel bir yıl demektir. Diğer yandan akrabalardan gelen iyi haberlere ve duygusal bir ilişkinin başlangıcına delalet eder. Sıkıntıların bitip, eğlenceli günler yaşanacağını bildiren rüya, güzel bir yuva kurma isteği olanların yakın zamanda kalplerini çalacak biriyle tanışacaklarına da yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Elbisesi Görmenin Psikolojik Yorumu

Kına elbisesi geçmiş güzel günlere duyulan özlem kadar geleceğe dair umutların da ifadesidir. Özellikle duygusal açıdan kişinin hayalindeki gibi bir ilişki yaşamak adına çaba gösterdiğini veya geçmişe özlem duyduğunu bildirir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Gecesi Elbisesi Giymek, Gelin Olmak

Gelin olduğunu ve kına gecesi yaptığını görmek, kişinin hazırlığını yaptığı güzel bir hayale sahip olduğu anlamındadır. Bu rüya bekârlar ve evliler için farklı anlamlarda yorumlanmaktadır. Rüyada kına gecesi elbisesi giymek, rüya sahibi bekârsa gerçekte kısmetinin açılacağına yorulmaktadır. Ancak evliyse bu durumda yapmayı planladığı bir işi başarıyla tamamlayacağı anlaşılmaktadır. Eğer rüya sahibinin kızı varsa kızını evlendirmeye ya da bir yakınının evlilik haberini almaya çıkmaktadır.

Rüyada kına gecesi yaptığını görmek ve kına gecesi yapılan alanda oynandığını görmek, geniş bir aileye girmeye yorumlanmaktadır. Ayrıca rüya, evliliğin hazırlık aşamasının istendiği gibi tamamlanacağına ve sorunsuz bir evlilik süreci yaşanacağına yorulmaktadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çeşitli Renklerde Kına Gecesi Elbisesi Giymek

Rüya sahibinin beyaz renk bir elbise ile kına gecesi yaptığını görmesi, mutlu olacağına işarettir. Huzurlu bir hayat sürüleceği, işte veya eğitim hayatında başarılı olunacağı anlaşılmaktadır. Siyah renk kına gecesi elbisesi giymek, yapılacak olan tercihlerde dikkatli olunması gerektiğine işarettir. Siyah renk elbise giymek, matem, ölüm, hastalık gibi konuları çağrıştırmaktadır. Ancak titizlikle yapılacak olan bir işten başarı sağlanmaya, dürüst bir ömür geçirmeye de yorumlanmaktadır. Rüyada kına gecesi elbisesi giymek ise bir iş için niyet etmek anlamına gelmektedir. Evlilik, iş, çocuk, seyahat, ev almak gibi konularda bir niyet sahibi olunduğu ve planların uygulamaya koyulduğu anlaşılmaktadır. Rüya sahibinin planlı bir insan olduğu da ifade edilebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bindallı görmek, herkesin dikkatini çekecek işler yapmak ve hedeflerinize ulaşarak başkalarına kendinizi kanıtlamaya yorumlanır. Aynı amanda bu rüya zenginliğe de yorumlanır. Elinize fazladan para geçebilir ya da yatırımlarınızdan beklentinizin de üzerinde kar elde edebilirsiniz. Kendi işini yapan kişiler işlerini bir adım daha büyütebilirler. Rüyada kına elbisesi görmek, bekar olan kişiler için varlıklı biri ile dünya evine girmek anlamına gelir. Zengin biri size talip olabilir ve bu kişi ile evlenme kararı alınabilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bindallı giymek, bekar kişilerin evlenerek yuva kurması anlamına gelir. Eğer evliyseniz de hane içerisinde bekar biri varsa bu kişinin evlenerek yuva kurmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu kişinin düğün dernek telaşına yardımcı olabilir sevap işleyebilirsiniz. Rüyada bindallı giydiğini görmek, özle hayatınızda yaşayacağınız mutluluğu simgeler. Edineceğiniz uğraşlar sizi çok mutlu edebilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kaftan Görmek

Başkalarının gözünde değerinizin artmasına ve size saygı duyan seven insanların çoğalmasına, özellikle de iş hayatında makam mevki sahibi olmaya yorumlanır. Şu günlerde insanlar sizi bir tebrik için arayabilirler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mor Bindallı Görmek

Bol kazanç sağlamak ve gelirin yüksek olmasına, zengin bir hayat sürmeye yorumlanır. İşinizde yükseliş ya da iş değişikliği gibi çeşitli sebepler ile kazancınızda da yükselme olabilir. Daha fazla maddi imkana sahip olabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Bindallı Görmek

Hayırlı bir haber almak ve içinizin rahat etmesine, insanların sizi yapacağınız iyiliklerle tanımasına yorumlanır. Size inanan ve güvenen insanlar sayesinde iyilikler sizleri bulur. Bekar olanlar hayırlı bir kısmet bulabilirler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bordo Bindallı Görmek

Yapılan ortak işlerden güzel sonuçlar alınmasına ve karlı işler yapmaya yorumlanır. Sevdiğiniz insan ile de ortak bir ii yapabilirsiniz. Ya da bekar olanların aile işleri olabilir ve sizde eşinize yardım etmek zorunda kalabilirsiniz.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Bindallı Görmek

Bekar olan kişiler hoşlandıkları insan ile aralarındaki sorunları çözerler. Karşı taraf ile sonunda yıldızınızın barışır ve bir araya gelirsiniz. Ayrılık yaşayan kişilerin de yeniden bir araya geleceğini müjdeler, tekrar ilişkiniz devam eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bindallı Görmek Diyanet

İslami rüya tabirlerine göre, emeklerinizin hayırlı bir şekilde sonuçlanmasına ve iyi niyetli insanların karşınıza çıkmasına, evlilik hayatında da aradığınız huzur ve zenginliği bulmaya yorumlanır. Kısmetleriniz çoğalır ve insanlar sizden bahsedebilirler.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Evli birinin rüyada kınalık giydiğini görmesi yakın zamanda güzel bir haber alacağına yorumlanır. Genellikle bebek müjdesi olarak da bilinen bu haber aynı zamanda aile hayatında güzel günlerin yaşanması ya da iş hayatında terfi almak gibi haberlerde olabilir.

Evli kişinin rüyasında gördüğü kınalığın rengi de rüyanın yorumlanmasında önemli bir ayrıntıdır. Mor renkte kınalık giydiğini gören kişi ailesinde sorunlar yaşayabilir. Kırmızı renkte kınalık görmek mutlu bir aile kurulacağına ve yaşamın iyi olacağına işarettir. Yeşil kınalık giydiğini gören kişinin hayatı ise oldukça güzel geçer ve bu kişi evliliği boyunca sıkıntı görmez. Beyaz kınalık giydiğini gören kişi mutluluktur. Siyah ve karanlık tonlarda görülen kınalık ise sıkıntı ve matemdir.

Yaşlı ve kızı olan birinin rüyasında kınalık giydiğini görmesi kızının yakın zamanda güzel bir evlilik yapacağının işaretidir. Eğer kişinin evlenecek çağda bir kızı yoksa yakın çevresinden evlilik haberi alacağı şeklinde de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bindallı Giydiğini Görmek

Rüyasında kınalık olarak bindallı giydiğini gören kişinin hayatında olumlu yönde değişiklikler olacak demektir. Bu rüyayı gören kişinin yüzü güleceği gibi hayatında onu mutlu edecek gelişmeler olacağı ve müjdeli bir haber alacağına da işaret etmektedir.

Bindallı giymek rüya sahibinin mutlu olmak için çalışıp çabaladığı ne varsa buna değeceğine ve verdiği bütün emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir. Bindallı giyen kişi hak ettiği güzellikleri ve hayatı elde edecek demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kınalık giymek ve kınalık görmek çoğu alime göre sıkıntılardan sonra büyük başarıların geleceğine, hayatın zorluklardan sonra daha kolay olacağına ve mutlu bir evliliğe işaret etmektedir. Bekar genç kızların gördüğü bu rüya genellikle hayırlı bir kısmet ve evlilik ile yorumlanmaktadır. Ancak evli birinin yeniden kınalı giydiğini görmesi ise yeni bir bebek haberi ya da aile içerisinde sıkıntılara işaret edebilmektedir. Evli kadının kınalık giydiğini görmesi aile içerisinde sıkıntı yaşanacağına işaret ettiği gibi bu sıkıntıların bir süre sonra geçeceğine ve rahata kavuşacağına da işaret etmektedir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kınalık Giyerek Kına Gecesi Yapmak

Rüyada kınalık giymek ve kına gecesinde oynamak verimli ve başarılarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder. Eğer bekar bir kişi rüyasında kınalık giydiğini ve kına gecesi yapıldığını görmüşse bu kişi yakın zamanda evlenerek mutlu olacaktır. Kına gecesinde etrafı kalabalık ise bu kişi kalabalık bir aileye gelin gidecek demektir. Çevresi kalabalık olmayan ve kınalık giydiğini gören kişinin ise gelin gittiği yer sakin olacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Kınalık Giymek

Rüyasında mavi kınalık giydiğini gören kişi kurmuş olduğu hayallerine kısa zamanda kavuşacak demektir. Ancak bazı alimler mavinin kurulan hayallerin karşılığını bulamayacağı şeklinde yorumlamışlardır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kınalık Giyerek Gelin Olduğunu Görmek

Rüyada kınalık giymek ve gelin olduğunu görmek planlanan bir işin devamının geleceğine ve bu işte başarılı olunacağına işarettir. Bekarlar için hayırlı bir kısmet ile tanışacak evlilik planları yapmaya ve evlilikte mutlu olmaya işaret eden bu durum evliler içinse yeni bir iş v ya hayat düzeni için planlar yapmaya işaret eder. Nişanlı birinin kınalık giydiğini ve gelin olduğunu görmesi ise evlilik öncesi bütün hazırlıkların sorunsuz bir şekilde yapılmasına ve evlenme sürecinin rahat geçmesi şeklinde yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeşil kınalık giydiğini gören kişi dini dünyasında ileri gideceğine ve dini noktada olgunlaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin oturup kalkması ve konuşmalarındaki güzellik sayesinde zaman içerisinde çevresinde iyi insanlar birikeceğine ve çevrenin onu çok seveceğine de yorumlanmaktadır. Yeşil kınalık giymek insanların gözüne girmeye ve değer görmeye de yorumlanmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kına Elbisesi Giymek

Rüyada kına elbisesi giymek büyük bir servete kavuşacağına veya bir hükümet adamından bir hayır geleceğine; eğer tüccar ise kazanacağına, hasta ise yakında iyileşeceğine işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bindallı görmek, hayırlara işaret eder ve rüyayı gören kişinin makam sahibi, çevresi geniş, sözü geçen ve maddi anlamda da imkanları tam kimse haline geleceğine rivayet edilir ve rüya sahibi için şans olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin kendisine uğurlu gelecek işler yapacağına ve başarıları ile gerek yöneticileri gerekse çevresi tarafından takdire layık bulunacağına işaret eder. Mutluluk, huzur, bolluk, bereket ve zenginlik anlamına gelir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bindallı Giymek

Rüyayı gören kişinin yüzünü güldürecek ve hayatını güllük gülistanlık edecek olumlu, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşanacağına işaret eder. Rüya sahibinin elde edecekleri karşısında döktüğü alın terine değeceğine ve emeklerinin de boşa gitmeyeceğine tabir edilir. Kişi, çalışmaları sayesinde hak ettiği noktaya ulaşacak demektir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin yaşamında çok güzel değişiklikler olacağına alamet eder. Rüya sahibinin büyük girişimlerde bulunacağına ve önemli işlere gireceğine ve sonunda da istediğini alacağına işaret eder. Hedeflerin ve beklentilerin gelişmesi sayesinde gelecek olan üne ve mutluluğa yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Bindallı Giymek

Sevinç ve heyecan verecek gelişmelerle karşılaşmaya delalet eder. Rüyayı gören kişinin üzerinde özveri ve umutla çalıştığı projelerinin istediği takdiri toplayacağına ve bu sayede kendisini ileri taşıyacağına aynı zamanda gelir elde etmesine vesile olacağına alamet eder. Bu iş sayesinde pek çok fırsat elde etmeye işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yeşil Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin dinde ehil kimse olacağına, mevkie edineceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine tabir edilir. Rüya sahibinin makul hal, hareket ve sözleri ile herkesin sevgi ve saygısını kazanacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine ve insanların gözüne gireceğine tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Mavi Bindallı Görmek

Rüyayı gören kişinin özellikle de gönül işlerinden yana hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyasında bindallı gördüğünü gören kişi, faaliyetlerinin hayırla sonuçlanacağına işaret eder. Bu rüyayı gören kişi, iş konumunda makam sahibi olduğu gibi çok şanslı kişilik yapısına da sahiptir. Rüyada bindallı görmenin genel anlamı mutluluk ve zenginlik anlamındadır. Rüyasında bindallı giyen gören kişi, kötü zamanları geride bırakacağına, müjdeli haberler alıp sürpriz gelişmelere işaret edilir. Rüyayı gören kişi yaptığı çalışmalar sayesinde hak ettiğini ve istediği yerlere ulaşacaktır. Rüyada kırmızı bindallı gören kişinin yaşamında çok ciddi güzellikler olacağına dikkat eder. Rüya sahibi hedeflerin ve beklentilerin gelişmesi sayesinde gelecek olan şöhret ile mutluluğa yorulur. Rüyasında kırmızı bindallı giydiğini gören kişi, çevresindeki insanlara mutluluk verecek gelişmelerle karşılaşmaya yorumlanır. Rüyayı gören kişi,  yaptığı ve büyük ilgi gösterdiği özverili ve umutla çalıştığı projeleri destek toplayacaktır. Bu durum kendisini ileri taşıyacaktır. Rüyasında yeşil bindallı gören kişi, yaptığı işte usta bir kişi olacağına, bu yetenekleri sayesinde mevki sahibi olacağına, yapı olarakta çok ahlaklı bir kişiliğe sahip olacağına yorumlanır.  Rüya sahibi aynı zaman da hal ve hareketleri ile de çevresindeki insanların dikkatine çeken bir kişiliktir. Rüyayı mavi bindallı gören kişi özellikle aradığı özlemini çektiği gönül işlerinden yana hayallerinin gerçekleşeceğine yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bindallı süslü ve işlemeliyse zengin bir kısmetinizin çıkacağına, sade bindallı sade ama güzel hayat yaşayacağınıza, gösterişli bir bindallı çok yüksek bir mevkiye sahip, çok zengin bir kimse ile evleneceğinize işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Bindallı Görmek

Rüyasında kırmızı bir bindallı giyen kimse kendisine aşık olan ve elinden geldiğince mutlu etmeye çalışan, iyi huylu bir adamla evlenir; yeşil bindallı dindar, ibadetlerini tam yapan ve sakin bir adama; sarı bindallı eşinizin bazı rahatsızlıklar geçireceğine ve bunların evlendikten sonra olacağına; siyah bindallı asil bir ailenin oğluyla evleneceğinize ve çevrenizde böyle kimselerin olacağına işarettir. Evli bayanlar içinse bu rüya eşleri ile tabir olunur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Erkeğin Bindallı Giymesi

Bekar bir erkek bindallı giydiğini görse ne istese yapacağı ve ağzına bakacağı bir eşe sahip olur. bu rüya erkekler için evlilik hayatında kadının sözünü dinlemeye, evi iktisatlı bir hanımın çekip çevirmesine veya kendisinden daha akıllı ve ailesine karşı daha toleranslı bir hanımla evlenmeye işarettir. Evli kimseler içinse bu rüya eşlerinin sembolüdür.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bindallının Yırtılması

Rüyada giydiği bindallı yırtılan kişi kendisine uygun olmayan bir kimseye gönlünü kaptırır. Bu rüya, sizin için hayırsız olacak bir ilişkiye yorumlanır. Kötü niyetli ve ahlaksız bir adamın sizi kandıracağına; fakat daha sonra o kişiden kurtularak kendinize uygun bir kimse ile evleneceğinize işarettir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bindallıyla Gezmek

Rüyasında bindallı giyip etrafta dolaşan kimse, çevresinden oldukça büyük bir ilgi görür, gerçek hayatta da süslenip giyineceği ve herkesin dikkatini çekeceği bir toplantıya katılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırmızı Bindallı Giymek, rüyayı gören kimse için hayırlı sonuçlara işarettir. Rüyada kırmızı bindallı giymek kişinin yakın zaman içerisinde makam sahibi, çevresi geniş, maddi açıdan rahat bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine yorulur. Rüyada kırmızı bindallı giymek rüya sahibinin bu yolda büyük emek harcayacağına, her şeyin dört dörtlük olmasını isteyeceğine tabirdir.

Ayrıca rüyada kırmızı bindallı giymek rüya sahibi için güzel bir eve de işaret edilmektedir. Bu evde istediği, hayal ettiği her şeyin olacağına delalet edilir. Rüyada kırmızı bindallı giymek farklı bir tabire göre ise rüya sahibinin mutluluğunun, huzurunun ve evinin bereketinin her zaman tam olacağına tabirdir. Bunların hiçbir zaman bozulmayacağına da delalet edilmektedir.

Rüyada Bindallı Giymek


Rüyayı gören kimse için  rüyada bindallı giymek, rüyada, kırmızı bindallı giymek tabirinde olduğu için kısmete işarettir. Rüya sahibinin yakın zamanda nişan, nikah gibi bir cemiyete gireceğine delalet edilir. Rüyada bindallı giymek rüyayı gören kişinin bekar olması durumunda ailesinin rızasını isteyeceğine ve evlilik yoluna gireceğine de işarettir. Farklı bir tabire göre rüyada bindallı giymek kişi için maneviyat anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin her zaman ailesine düşkün, onları koruyan kollayan biri olduğuna yorulur. Rüyada kırmızı bindallı giymek genel olarak rüyayı gören kişinin hayatındaki güzel ve olumlu şeylere tabir edilmektedir.

Rüyada Yırtık Kırmızı Bindallı Giymek


Rüyayı gören kimse için rüyada yırtık kırmızı bindallı giymek kişi için sıkıntı ve dertlere işaret edilir. Rüyada yırtık kırmızı bindallı giymek kişinin güzel giden gelişmelerinin birden tersine döneceğine, hayatında aksiliklerin eksik olmayacağına yorulur. Rüyada yırtık kırmızı bindallı giymek, rüyada kırmızı bindallı giymek tabirinin tersine kişinin evinin bereketinin gideceğine ve sıkıntılı günlerin geleceğine yorulur. Rüya sahibi için aynı zamanda kırmızı bindallı giymek  gerek ailesi gerekse arkadaşları ile tartışmalar yaşayacağına ve üzüntüsünün artacağına yorulur. Rüyada yırtık kırmızı bindallı giymek aynı zaman da rüya sahibi için haksızlıklar ile karşılacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin bu haksızlıklar yüzünden zor duruma düşeceğine ve etrafındaki insanlar tarafından yanlış anlaşılacağına yorulur. Genel anlamı ile tabir rüyayı gören kimse  kötü sonuçlar doğurmaktadır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bindallı giymek, sevilen insandan güzel sözler ya da teklifler duymaya, birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesine tabir edilir. Hayırla yorumlanan bu rüya, yaşam kalitesinin yükseleceği işler yapmaya, bereketli kazanımlara ve helal mal elde etmeye işarettir.

Rüyada bindallı giymek, İslami anlamı ile hayırlara vesile eder. Rüyada görülen bindallı, yaşanacak büyük gelişmelere ve değişimlere yorumlanır.  Rüyada bindallı giymek, kariyer hayatında başarı sağlamak ve zafer elde etmek anlamına gelir. Rüyada bindallı giymek bazı alimlere göre, rüya sahibinin yaşam kalitesinin yükseleceği işler yapmasına, kazanımlarına ve mal elde etmesine delalet eder. Kısacası rüyada bindallı giymek, istenen amaçlara ulaşmaya, hayalleri gerçekleştirmeye de yorumlanır.

Bir başka yoruma göre rüyada bindallı giymek, güçlü ve maddi durumu iyi biri ile dostluk kurmaya ya da böyle bir kişiden destek almaya tabir edilir. Aile hayatında, sorunsuz, sakin zamanlar yaşanacağına, varsa geçim sıkıntısının son bulacağına ve ekonomik anlamda yüzlerin güleceğine delalet eder. Rüyada bindallı giymek, eğitim hayatı için diploma almak, mezun olmak manası taşır. Sevilen insandan güzel sözler ya da teklifler duymaya, birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesine tabir edilir.
Rüyada Bindallı Almak

Rüyada bindallı almak, istenilene ve arzu edilene ulaşmak için kişinin emek verdiğine, çabaladığına ve başarıya ulaşacağına delalet eder. İş hayatında terfi etmek, mevki sahibi olmak ile yorumlanır. Ticari hayatta karlı yatırımlar anlamına gelir.
Rüyada Bindallı Dikmek

Rüyada bindallı dikmek, sahip olunan beceri ve yetenekleri kullanarak iyi yerlere gelmeye, başarıya ulaşmaya tabir edilir. Cafer-i Sadık ( ra ) demiştir ki; rüyayı gören kişinin, hayatındaki her şeyi yoluna koyacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.
Rüyada Kırmızı Bindallı Giymek

Rüyada kırmızı bindallı giymek, rüyayı gören kişinin hayatında hızlı gelişecek olay ve durumlara tabir edilir. Kirmani ( ra ) demiştir ki; bu rüya, ticaretin artması anlamına gelir. Diğer bir yorumu ile bu rüya, kişinin, karmaşık ruh haline, dağınık zihnine işaret eder.
Rüyada Yeşil Bindallı Giymek

Rüyada yeşil bindallı giymek, İslami anlamı ile kişinin doğru yolda olduğuna, hak yolundan ayrılmadığına, ibadetlerine olan bağlılığına ve dini inançlarına işaret eder. Aynı zamanda bu rüya, kişinin muradının gerçekleşmesi olarak da yorumlanır.
+3 oy
 
Rüyada annem bana mor bindallı dikmiştı bayada süsülü  birşeydi incili felan ben giyince oynamaya başlamıştım hayırlı olsun lütfen yorum

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
0 Üye ve 415 misafir
Bugün : 17547
Dün : 23857
Toplam : 48075869
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...