Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
826 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yangın görmek; birçok biçimde yorumlanabilmektedir. Rüyada yangın çıkması, yangını söndürmek, yangını çıkarmak veya kişinin kendi evinin yanması farklı şeylere delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

42 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
RÜYADA YANGIN GÖRMEK

Her ne kadar yangın kötü bir şey olsa da rüyada yangın görmek her zaman gerçek hayatta sizi kötü bir şeyin beklediği anlamına gelmez. Örneğin rüyanızda gördüğümüz yangının dumanı beyazsa bu genel, normal bir olayın olacağına işaret eder. Ancak dumanın rengi siyahsa sizi kötü bir hadise bekliyor demektir. Yangının alevleri ise genellikle hayırlı olarak yorumlanır. Rüyanızda yangının alevini görürseniz bu sizi bol kazancın beklediğine delalettir.
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Bir kişi rüyasında yangın çıktığını ve o yerin kor ateşler içinde yandığını görürse bu onun çok güzel haberler alacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir edilir. Fakat rüya sahibinin uykusunda yandığını gördüğü yerden sadece duman çıktığını görmesi ise onun zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.
RÜYADA YANGIN SÖNDÜRMEK

Rüyada yangın söndürmek, iyilik, hayır, şifa, mutluluk ve huzur bulmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kurtuluşu bulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder. Geçim derdinin biteceği, rüya sahibinin kendini üzgün, mutsuz ve huzursuz hissetmesine neden olan tüm problemlerinin son bulacağı anlamına gelir.
RÜYADA BİRİNİN EVİNİN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin, iş hayatında çok üzüntülü ve sorunlu zamanlar geçiren bir tanıdığına çok büyük yardımlarda bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına tabir edilir.
RÜYADA YANGIN ALEVİ GÖRMEK

Rüyada yangın alevi görmek, genellikle rüya sahibinin büyük bir kazanca kavuşacağı, işlerinin iyileşeceği anlamına gelir. Bu rüya, beklenmedik değişiklik anlamına da gelir ve bu değişikliklere hazır olmak gerekir.
RÜYADA ARABA YANDIĞINI GÖRMEK

Rüya sahibinin planlarının alt üst olacağına, hiçbir şeyin planlandığı gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibi iş hayatında birçok olumsuzluk ile karşılaşacaktır. Bu durum kişinin maddi olarak durumunun kötüleşmesine, ciddi parasal problemler yaşamasına sebep olabilmektedir.

Rüyada araba yanması görmek aynı zamanda kişinin hiç beklemediği, dost sandığı kişilerden zarar göreceğine de işaret etmektedir. Kişinin güvenerek birlikte iş yaptığı bu kişiler kişiyi yarı yolda bırakarak maddi zarara uğramasına sebep olabilmektedir. Kişi maddi kaybın yanında manevi olarak da olumsuzluklar ile karşılaşmaktadır.
RÜYADA YANGIN DUMANI GÖRMEK

Rüyada yangından görülen duman toplumun her kesimini ilgilendiren ve kapsayan bir sorunun baş göstereceğine işaret eder. Kara duman kedere, üzüntüye ve sıkıntıya, beyaz duman ortak bir sıkıntıya işaret eder. Rüyada bazen de duman hayırlı haberlere işaret eder. Duman sıkıntıların son bulacağının ve yakın zamanda tüm üzüntülerinizin biteceğinin göstergesidir.
RÜYADA EVİN YANMASI

Rüyada kişinin evini yanması hayırlı olaylara işaret etmez. Bilakis kişi için sıkıntılı ve zorlu geçecek olan günlere işaret eder. Bazen de bu rüya kişinin eğer evli ise eşi ile yaşayacağı sıkıntılara işarettir. Rüyada evi yanan kimsenin ailevi bazı sorunları olur ve bu problemler sonucunda oldukça sıkıntılı günler geçirir.
RÜYADA DUMANSIZ YANGIN GÖRMEK

Bu rüya genellikle son zamanlarda oldukça durgun olan işlerinizin yakında canlanacağına, hiç ummadığınız bir yerden çok büyük yardımlar görüp tüm sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir. Dumansız yangın bazen de kötü gördüğünüz ve bu nedenle de çok üzüldüğünüz bazı olayların aslında sizin için hayırlı olmasına işarettir.
RÜYADA DÜKKAN YANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada bir tüccarın, esnafın veya bu işlerle uğraşan herhangi bir kişinin dükkânının veya iş yerinin yanması gören kişiye yapılan bir uyarıdır. İşlerinde hile yaptıklarının, insanları aldattıklarının ve ürünleri olduğundan fazla bir fiyata sattıklarının bir göstergesidir. Bu nedenle bu rüyayı gören kimse eğer kendisine çeki düzen verip yaptığı yanlışları sonlandırmazsa Allah tarafından o kimseye bir bela erişir.
RÜYADA ELBİSE YANDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında elbisesinin yandığını gören kimsenin ailesi veya akrabalarından bir bölümü ile arası açılır ve araya küslük girer. Bu rüya kişinin gurbete gitmesine, yakınları ile ilişkisini kesmesine veya bazı anlaşmazlıklar sonucunda tartışmaların ya da kavgaların yaşanmasına işarettir.
RÜYADA YANGIN ÇIKARDIĞINI GÖRMEK

Rüyasında herhangi bir yerde yangın çıkaran kişi çevresine kötülük eder veya bu kimse elinden çıkacak bir bela birçok kimsenin hayatını değiştirir. Bu rüya, rüya sahibinin doğru yoldan uzaklaşarak büyük günahlar işlemesine veya kendisini mahvedecek bazı davranışlarda ve yanlış hareketlerde bulunmasına işarettir.
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK VE SÖNDÜRMEK

Rüyayı gören kişinin uyanıklığı ve zekiliği sayesinde bir kazadan ya da beladan kıl payı kurtularak büyük bir felaketin ya da zararın eşinden döneceğine alamet eder. Rüya sahibi çevresindeki sahte dostları olduğunu ya da kendini belanın içine çekecek bir işin varlığının farkına vararak bu durumdan kurtulmayı başaracak demektir.
RÜYADA İNSANLARIN YANGIN ETRAFINDA TOPLANMASI

Rüyasında bir kimsenin yangının etrafında toplanıp beklediğini görmek o senenin bolluk ve bereketle geçeceğin bir göstergesidir. Bu rüyayı gören kimsenin içinde bulunduğu toplum her anlamda rahat edeceği bir dönem geçirir ve o dönem ürünlerin ucuz olduğu herkesin rahatça geçimlerini sağladıkları ferah bir dönem olur.
RÜYADA BİR OVADA ALEV GÖRMEK

Rüyasında bir ovada alev görmek, o belde halkının yakında savaşa gireceğinin göstergesidir. Çıkan alev ne kadar büyükse savaş da o kadar büyük ve yıkıcı olur. Bu alevin çoğalarak artması savaşın insanların çoğuna zarar vereceğinin, alevden çıkan sesler ise insanların bağrışmalarının habercisidir. Eğer çıkan alev dokunsa ve zarar vermese o belde halkının savaştan kazançlı çıkacağının göstergesidir.
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI DUYMAK

Bir kişi eğer rüyasında yangın çıktığını görürse o kimse kendini kötü hissedeceği ve çok üzüleceği bazı sözler işitecek ya da bu tarz tatsız haberler alacaktır diye tabir edilir. Rüya sahibinin gülen yüzünün solmasına ya da asılmasına neden olacak bazı olaylara yorulur ve uğursuzluk olarak değerlendirilir.
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Meslek ya da eğitim hayatında yaşanacak olan hüsrana ve başarısızlığa işaret eder. Rüyayı gören kişinin emeklerinin karşılığını alamayacağına ve yaptığı fedakârlıkların boşa çıkacağına tabir edilir.
RÜYADA EŞYALARIN YANDIĞINI GÖRMEK

Bu rüya her ne kadar olumsuz gibi görünse de aslında çok hayırlıdır ve rüyayı gören kişinin çok daha iyilerine sahip olacağı kadar zengin olacağı ile açıklanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya içerisinde evinin yandığını gören birey, sıkıntılı ve kötü günler geçirecektir. Yangın esnasında siyah değil beyaz dumanlar çıkıyor ise, bu genellikle bir olayın olacağına işarettir. Ancak duman siyah renkli ise, bu pek iyi şekilde yorumlanmaz. Kötü bir şeyin habercisi şeklinde yorumlanır. Yangında hayra yorumlanan şey alevdir. Birey yangın esnasında alevleri görürse, bu durum kazancın çoğalacağına, bolluğa ulaşacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören birey, eşyalarının da yandığını görürse bu, bireyin rızkının çoğalacağına, işlerinin yoluna girmesine ve bol kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir. Rüya içerisinde rüya sahibinin evinin yanmış olması aynı şekilde güzel ve müjdeli bir haber şeklindedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Çıkması

Rüyada yangın çıkmasının anlamı, tek biçimde tabir edilmemektedir. Rüyayı gören bireyin, yangının içerisinde alev görmesi hayırlara işaret eder. Yangın esnasında har ateş ya da alev görmek; kötü günlerin geride kalmasına, çekilen cefanın, çilenin ve zorlukların da biteceği manasını taşır. Ancak rüyada yangın esnasında ateş yerine yalnızca duman görmek iyi yorumlanmaz ve kötü zamanlara yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisine Yangın Söndürmek

Rüyada yangın söndürmenin anlamı; hayır, şifa, iyilik, huzur ve mutluluk bulmaktır. Rüyayı gören bireyin kurtuluşa ereceğine, yaşamını yoluna sokabilmek adına çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleği hakkında ilerletmek adına daha başarılı olmak için önemli ve büyük fırsatlar sağlayacağına işarettir. Bu rüya, geçim sıkıntılarının biteceği, rüyayı gören kişinin kendisini üzgün, huzursuz, mutsuz hissetmesine sebep olan bütün sorunların son bulacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Söndürmeye Çalışmak

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak; rüya sahibinin mücadeleci bir ruha sahip olduğuna, kendisine olan inancıyla ve güveni sayesinde bütün zorlukları aşmayı başaracağına işaret etmektedir. Kudret ve kuvvet sahibi olmak, amaçlara doğru emin adımlar ile ilerlemek şeklinde açıklanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Çıkarmak

Rüyada yangın çıkarmanın anlamı; rüya sahibinin yüzünden gerçekleşecek olan kötü haberlerin ya da rüya sahibi sayesinde ortalığa yayılacak olan bir düşüncenin habercisidir. Rüyayı gören birey, insanlara kötü örnek olacağı davranışlarda bulunur. Kendisinden sonra ise aynı kötü fikirleri tekrar edecek bireyleri bulur. Böyle tür bir rüyayı gören bireyin yaşadığı toplum içerisinde ortaya çıkacak kargaşa ve fitne halinin de göstergesidir. Bilhassa dini manada, sapıklığa düşmeye, hidayeti bulduktan hemen sonra doğru yoldan şaşmaya, toplum şeklinde işlenecek kötülüklere, günahlara, halk içerisinde çıkacak kötü niyetli bireylerin fitneleri sonucunda tartışmaların ve ayrılıkların yaşanması şeklinde açıklanır. Rüyada yangın çıkararak, her yerin yandığını görmek; insanlara kötülük etmeye, dedikodu yapmaya ve bireylerin arasını bozmaya delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangının Çıktığını Görmek

Rüyada yangının çıktığını görmek; iyi olarak tabir edilmemektedir. Rüyayı gören bireyin başkaları nedeniyle alacağı sıkıntıya rivayet edilmektedir. Nereden bakılırsa bakılsın; üzülmeye, ağlamaya, zarar etmeye, kayıpların yaşanmasına ve umutların kaybedilmesine işaret eden rüya şeklinde kabul edilmektedir. Rüyayı gören bireyin güvendiğinden ve inandığından ötürü beraber hareket ettiği bireylerin kendisine başarısızlık ve mutsuzluk getireceği anlamına da gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Yangında Duman Görmek

Rüyada yangından çıkan dumanı görmek; toplumun her bireyini ilgilendiren, kapsayan bir problemin ortaya çıkacağına işaret etmektedir. Kara duman; üzüntü, keder, sıkıntı, beyaz duman; ortak bir soruna işaret etmektedir. Rüya içerisinde kimi zaman duman hayırlı haberlerin habercisidir. Duman sorunların son bulacağının, yakın zamanda da bütün üzüntülerin biteceğinin göstergesi şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kişinin Evinin Yanması

Rüyada bireyin evini yanması; hayırlı olaylar şeklinde yorumlanmaz. Bununla beraber, birey adına zorlu ve sıkıntılı geçecek olan günlere işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yangın görmek huzursuzluk olarak tabir edilir. Rüyada yangın görmek, rüya sahibinin işinin kaybetmesi, sağlık sorunları yaşaması ve sıkıntılı durumlara düşmesi olarak yorumlanır. Eğer rüyada vücudun yanması görülürse bu durumda malın azalması olarak yorumlanır. Rüya sahibi yangından kurtulursa, malı artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK/ RÜYADA YANGINDA DUMAN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yangından duman görülmesi, toplumun tümünü ilgilendiren sorunların baş göstereceği anlamına gelir. Kara duman üzüntüye, beyaz duman ise ortak soruna işaret eder. Rüyada duman görmek kimi zaman hayırlara işaret eder. Duman sıkıntılardan sonra feraha ermeye de işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK/ RÜYADA EVİNİN YANMASI NE ANLAMA GELİR?

Rüyada evinin yanmasını görmek hayırlı şekilde yorumlanmaktadır. Evli ise eşi ile sorun yaşamaya işaret eden bu rüya, zorlu geçecek günlerin de habercisidir. Rüyada evinin yandığını görmek ailevi sorunlar yaşamak olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA SÖNMÜŞ ATEŞ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada, ateşin ışığından faydalanılan bir yerde ateşin sönmüş ya da birileri tarafınca söndürülmüş olduğunu görmek o yerde, herkese hayrı dokunana, güçlü ve zengin birinin öleceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA KIVILCIM GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada kıvılcım görmek ayrılığa ve uzaklaşmaya işaret eder. Kişinin rüyasında kendisine kıvılcımların değmesi resmi bir kurumdan uyarı almaya ya da varlıklı birinden hakaret edici söz duymaya işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA ATEŞ YAKMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ateş yakmak, rüya sahibinin başarıları ile dikkat çekeceği, herkesin beğenisini ve hayranlığını kazanacağı, böylece takdir göreceği sözler duyacağı, yüceltileceği ve saygın bir kimse haline geleceği şeklinde tabir edilir. Rüya sahibinin yapacağı önemli ve güzel işlerin ses getireceğine ve istediği ilgiyi göreceğine rivayet edilir. Rüyada ateş yakmak, rüyayı gören kişinin yetki ve makam sahibi olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA ATEŞE ODUN ATMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ateşe odun atmak, hak yolunu tutmaya, sıkıntılarda ve darlıktan kurtulmaya, iş ve ekmek sahibi olmaya ve şifa bulunacak kapıları çalmaya alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA ATEŞ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada ateş görmek, gönül hoşluğu yaşamaya ve mutlu olacak haberler almaya yorulur. Rüyayı gören kişinin yüzünü güldürecek bazı olaylar yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA ALEV GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada alev görmek, rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan küçük bir problemin büyüyüp çözülmez bir hal almasına tabir edilirken aynı zamanda da bunun tam tersi şekilde açıklanır. Yani bu yorumunun olumlu haliyle tabir edilir. Rüyada alev görmek, rüya sahibinin küçücük bir sermaye ile girdiği işin ileri de kendisine bir holding kazandırmasına işaret eder. Bu rüya, beklenmedik değişiklik anlamına gelir. Rüya sahibinin hazırlıklı olmadığı ve hiç tahmin etmediği şeylerle karşılaşmasına delalete eder.

Rüyada alev görmek, rüyayı gören kişinin hiç beklemediği bir anda çok uzak bir yerden gelecek ve şaşırtıcı ve bir anda birçok şeyi değiştirecek bir habere delalet eder. Yapılan işin ya da gerçekleştirilen çalışmaların tüm çabalara rağmen meyve vermemesine, ancak gösterilecek sabır ve azimle eski haline döneceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞ GÖRMEK/ RÜYADA ALEV SÖNDÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada alev söndürmek, rüya sahibinin küçük bir tartışmayla başlayan ve sonunun büyük bir kavgaya doğru gideceği belli bir işe hemen müdahale edip, olayın kötü bir hal almasını başından engelleyeceğine delalet eder. Bazı kimseler rüyada alev söndürmenin dinle bağını koparmak anlamına geldiğini söylemektedirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK/ RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Bir kişi rüyasında yangın çıktığını ve o yerin kor ateşler içinde yandığını görürse bu onun çok güzel haberler alacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir edilir. Fakat rüya sahibinin uykusunda yandığını gördüğü yerden sadece duman çıktığını görmesi ise onun zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK/ RÜYADA YANGIN SÖNDÜRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada yangın söndürmek, iyilik, hayır, şifa, mutluluk ve huzur bulmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kurtuluşu bulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder. Geçim derdinin biteceği, rüya sahibinin kendini üzgün, mutsuz ve huzursuz hissetmesine neden olan tüm problemlerinin son bulacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞGÖRMEK/ RÜYADA ELİNDE ATEŞ TUTTUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyasında elinde veya avucunun içinde ateş tutan kimse devletten yardım görür veya devlet işine girer. Bazı âlimlere göre ise bu rüya kişinin eğer kendini kontrol etmezse bazı yanlışlar yapacağına ve bu yanlışlar sonucunda çok büyük zararlar göreceğine işarettir. Bazen de elinde ateş tutmak, güç ve kuvvet sahibi olmaya işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK NASIL TABİR EDİLİR?

Rüyada yangın alevi görmek; rüya sahibinin bazı hastalıklar geçireceğine ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yangın çıktığını görmek ve söndürmek; iyi ve hayırlı olan rüyalardan biridir. Rüyada yangını söndürdüğünü görmek kişinin kısmetinin açılacağına ve şanslı bir döneme gireceğine işaret eder. Rüyada yüksek bir yerde alev görmek; o bölgede savaşı çıkacağı şeklinde tabir edilir. Alev ne kadar yükselirse savaşın da o kadar şiddetli olacağına işaret eder.

Rüyada elbisesinin yandığını görmek; kişinin yakın çevresinden birileri ile arasının açılacağına ya da akrabaları ile bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek; savaş şeklinde tabir edilir; bela, azap ve sıkıntı anlamına da gelir.

Rüyada siyah duman görmek; sıkıntı ve problemlere işaret eder. Rüyada beyaz duman çıktığını görmek ise; sıkıntılardan kurtulmak şeklinde yorumlanır.

Rüyada ormanın yandığını görmek demek kıtlık manasına gelir. Tarım ile uğraşan kişiler için özellikle verim alamama, yeterli mahsül yetiştirememe manalarına gelir. Aynı zamanda rüyada orman yangını görmek, kişinin iş hayatında veya gündelik yaşantısında çeşitli sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada binanın yandığını görmek, kişinin iş hayatında zarar edeceğine, stres altında çalışacağına delalet eder. Aynı zamanda rüyada binanın yandığını görmek, mal ve mülk kaybı manasına da gelmektedir.

Rüyasında tarlada yangın gören kişinin, emek verdiği bir işin başkaları tarafından yok olacağına, bu nedenle de sinirli ve agresif yapıya bürüneceğine delalet eder. Rüyada tarlada yangın görmek, rüya sahibinin insanlara olan güveninin azalacağına da delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK NE ANLAMA GELİR, NASIL TABİR EDİLİR?

Rüyada yangın görmek pek çok şekilde yorumlanabilir. Rüyada evinin yandığını gören kişi kötü ve sıkıntılı günler geçirecek demektir. Yangın sırasında kara değil de beyaz dumanlar çıkıyorsa bu genel bir olayın olacağına delalet eder. Fakat eğer duman kara renkse o zaman bu iyi şekilde yorumlanmaz, kötü şeylerin habercisi olarak yorumlanır. Yangında hayırlara yorulacak şey alevlerdir. Kişi eğer yangın sırasında alevleri görürse o zaman bu kazancın artacağına, bolluğa kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi eşyalarının da yandığını görürse eğer bu kişinin rızkının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve bol kazanç elde edeceğine delalet eder. Rüyada, rüya sahibinin evinin yanması aynı zamanda müjdeli ve güzel bir haberdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN GÖRMEK

Rüyada yangın görmek huzursuzluğa işaret eder. Kişinin malını, parasını yada işini kaybetmesine delalet ederken aynı zamanda da yaşanacak olan sağlık sorunlarına işarettir. Rüya sahibi rüyada yangın sırasında vücudunun yandığını görürse kişinin malı azalır, eğer yangından kurtulursa malı artar.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGINDA DUMAN GÖRMEK

Rüyada yangından görülen duman toplumun her kesimini ilgilendiren ve kapsayan bir sorunun baş göstereceğine işaret eder. Kara duman kedere, üzüntüye ve sıkıntıya, beyaz duman ortak bir sıkıntıya işaret eder. Rüyada bazen de duman hayırlı haberlere işaret eder. Duman sıkıntıların son bulacağının ve yakın zamanda tüm üzüntülerinizin biteceğinin göstergesidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA EVİNİN YANMASI

Rüyada kişinin evini yanması hayırlı olaylara işaret etmez. Bilakis kişi için sıkıntılı ve zorlu geçecek olan günlere işaret eder. Bazen de bu rüya kişinin eğer evli ise eşi ile yaşayacağı sıkıntılara işarettir. Rüyada evi yanan kimsenin ailevi bazı sorunları olur ve bu problemler sonucunda oldukça sıkıntılı günler geçirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGINDA YANMAK

Rüyada yangında alevlerin içinde kalmak ve yanmak kişi için mal kaybına işaret eder. Rüya sahibi işinde zarar eder, kazancı azalır, yokluğa ve kıtlığa düşer. Bazen de bu rüya günah işlemek anlamındadır. Rüyasında yanan kimse kendisinden kaynaklanan büyük hatalar sonucunda sıkıntı yaşar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN ÇIKTIĞINI GÖRMEK

Bir kişi rüyasında yangın çıktığını ve o yerin kor ateşler içinde yandığını görürse bu onun çok güzel haberler alacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına tabir edilir. Fakat rüya sahibinin uykusunda yandığını gördüğü yerden sadece duman çıktığını görmesi ise onun zor zamanlar geçireceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGIN SÖNDÜRMEK

Rüyada yangın söndürmek, iyilik, hayır, şifa, mutluluk ve huzur bulmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin kurtuluşu bulacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder. Geçim derdinin biteceği, rüya sahibinin kendini üzgün, mutsuz ve huzursuz hissetmesine neden olan tüm problemlerinin son bulacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ATEŞE GİRMEK

Rüyasında ateşe giren fakat kendisine herhangi bir acının veya azabın erişmediğini gören kimse, hatalarından ve yanlışlarından dönerek doğru yola ulaşır. Bazen de bu rüya çevrenizde sürekli sizin kötülüğünüzü isteyen kişilerin bulunduğunun fakat bunların size herhangi bir zarar veremeyeceğinin habercisidir. Ateşe giren ve azap içinde bulunan kimse ise çok büyük bir günah işler. Bu rüya bazen de eğer yaptığınız günahlara ve hatalara devam ederseniz, ahirette kötü bir derecenizin olacağına veya ahirette de azap içinde bulunacağınıza işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA YANGININ SÖNDÜĞÜNÜ GÖRMEK

Bu rüya başınıza gelen musibetlerine, belaların, size ulaşan kötülüklerin yakında son bulacağına, feraha ve rahatlığa ereceğinize işarettir. Eğer bu rüyayı görmüşseniz ve sıkıntı içerisindeyseniz yakında tüm sıkıntılarınız sona erer. Bazen de bu rüya günahlara tövbedir. Yangının söndüğünü kim görmüşse o yaptığı büyük günahlardan tövbe ederek bir daha aynı hataları tekrarlamaz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ELİNDE ATEŞ TUTTUĞUNU GÖRMEK

Rüyasında elinde veya avucunun içinde ateş tutan kimse devletten yardım görür veya devlet işine girer. Bazı âlimlere göre ise bu rüya kişinin eğer kendini kontrol etmezse bazı yanlışlar yapacağına ve bu yanlışlar sonucunda çok büyük zararlar göreceğine işarettir. Bazen de elinde ateş tutmak, güç ve kuvvet sahibi olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Görmek

Rüyada siyah dumanlar çıkan yangın görmek, sıkıntıya düşeceğinize yorumlanır. Yangından beyaz duman çıkıyorsa sıkıntıdan kurtulmaya bir miktar eşyanın yandığını görmek, o eşyanın satılacağına ormanın, harmanın ekinin yandığını görmek felakete yorumlanır. Evinize yangın sıçradığını görmek, kötülüklere uğramaya ve elinize haram mal geçeceğine işarettir.Rüyada dumansız bir yangın görmek, sıkıntıdan kurtulmaya delalet ederken, dumanlı yangın ise, sıkıntıya düşmeye işaretle yorumlanır.Bir kimse rüyasında kendi evini yakıp kül etmiş olduğunu görse, iyiye yorumlanmaz. Bu rüyası onun hastalanacağı­na işaret olarak yorumlanır.Rüyasında bir mahallenin veya bir yerlerin yandığını gör­mek, uzaktan bir haber alınacağına ve heyecanlanacağına işaret olarak yorumlanır.Bir kimse rüyasında kara (siyah) dumanların olmadığı bir yangının varmış olduğunu görse, bu onun sıkıntılarından kurtulacağına işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyasında dumanlarının simsiyah gökyüzünü kaplamış olduğu bir yangın görmek, onun (rüya görenin) sıkıntıya düşeceğine işaretle yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın rüya tabiri birkaç şekilde yorumlanır. Rüyada yangın görmek, uzaktan sizi tedirgin edecek haber alacağınıza yorumlanır. Rüyada görülen yangın, üzücü bir haberdir. Yangın yuvanın dağılmasına, zarar etmeye, perişan olmaya, ateşli bir hastalığa yorumlanır.

Genel manada rüyada yangın heyecan verici, şaşırtıcı haberler anlamındadır. Kişi rüyasında çıkan yangında kendi evinin yandığını görürse, işlerinde büyük zarar edecek ve sağlığı bozulacak demektir. Çıkan yangın nedeniyle eşyalarının yandığını gören kişinin el attığı her işte başarılı olacağı anlamı çıkar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Çıktığını Görmek

Rüyada yangın çıktığını görmek, kötü söze, pişmanlığa, yöneticilerin zulmüne, kavgaya, fitne ve kargaşaya, dedikoduya, düşmanlığa, kavgaya, kötü bir durum veya savaşa da işaret eder.
Rüyanızda görmüş olduğunuz yangın sonucu yanan herhangi bir şeyden sadece beyaz dumanlar çıkıyorsa, bu herkesi ilgilendiren bir olay şeklindedir. Kimi rüya yorumcuları da, rüyada yangını zinaya, cehennem azabına işaret etmişlerdir.

Kimi rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada yangın görmek, mal ve eşyaya gelecek zarar ile hastalığa, üzüntü ve kedere işaret etmektedir. Rüyada yangın dumanı görmek aşık olup acı çekmeye tabir edilir. Rüyada çıkan yangında evinin yanması geçim sıkıntısına, kimi zaman da, sevgilinin bırakıp gitmesine, korkunç bir iftiraya uğramak şeklinde yorumlanır.

Rüyada görülen yangında kara duman çıkıyorsa bu rüya, büyük dert anlamındadır. Rüyanızda görmüş olduğunuz yangında sadece alev gözüküyorsa, zengin olunacağına işaret edilir.

Rüyada görmüş olduğunuz rüya esnasında eğer rüya sahibi yanmıyorsa bu rüya, zenginliğin işaretidir. Eğer yangında rüya sahibi yanıyorsa bu zarara girebileceğinizin işaretidir.

Yangında duman görülüyorsa herkesi ilgilendiren bir sorundur. Ama alev çıktığını görmek çok önemli bir kısmettir. Orman yangını görmek ise kıtlığa işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın çıkıp evinin veya bir mahallede her hangi bir binanın yandığını görmek, uzaktan heyecanlı bir haber alacağına; yangının kendi evini yakıp kül ettiğini görmek, kötü bir hastalığa yakalanıp hastaneye yatacağına işarettir.

Rüyada yangın paniği yaşayıp, yanmadığınız sürece, zenginlik ve mutlu bir Aile hayatının simgesidir. Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir.

Şayet rüyada eviniz yanıyorsa sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır. Çok çok büyük bir yangın görmek iş adamları için sonsuz başarı ve para, sanatçılar için onur ve kazancını denizden sağlayanlar için de kazançlı bir yolculuk anlamı taşır.

    Rüyada siyah dumanlar çıkartan bir yangın görmek; sıkıntıya düşmeye,
    yangından beyaz bir duman çıkıyorsa, sıkıntılardan kurtulmaya,
    rüyada yandığını görmek; gelecek kötü bir habere,
    orman ve ekinin vs. yandığını görmek; felakete,
    evinizin yandığını görmek; haram kazanç sağlayacağınıza, kötülüklere uğrayacağınıza işarettir.

Bazen rüyada yangın görmek, akrabalardan biri yüzünden zarar görmeye aynı zamanda güvendiğiniz birinin ihanetiyle karşılaşmaya işarettir.

Yangın rüyası, fitne ve kargaşaya, pişmanlığa, dedikoduya, kötü söze, yöneticilerin zulmüne, düşmanlığa, kavgaya, kötü bir durum veya savaşa da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada görülen yangın, üzücü bir habere çağrışım yapar. Bazen zarar etmeye, yuvanın dağılmasına; bazen de perişan olmaya, ateşli bir hastalığa yorumlanır. Kimi zaman aşık olup acı çekmeye, geçim sıkıntısına, kimi zaman da, sevgilinin bırakıp gitmesine, korkunç bir iftiraya uğramaya işaret sayılır.

Rüyada uzakta bir yerde yangın görmek, heyecan verici, şaşırtıcı haberler almaya işarettir. Kimi yorumcular da, zinaya, cehennem azabına işaret saymışlardır.

Evinde yangın çıktığını görmek, zorbalar tarafından malının alınmasına işarettir. Eğer evinde bir yangının çıktığını görürse, rüya sahibinin malına zorbalar tarafından el konacağına yorumlanır.

Ateş yandığını ve yangın çıktığını görmek, güvendiği bir kişinin kötülüğü ile karşılaşmaya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın başlaması, yangın görülen o yerde bir musibet meydana geleceğine işarettir.

Satıcı ve müşterilerle dolu bir çarşıda yangın çıktığını görmek, herkesin kazançlı çıkacağı alışverişe ve çarşı esnafının birbirleriyle olan münasebetlerinin güzelliğine işaret eder.

Rüyada çiftliğin yandığını görmek, rüyayı görenin büyük bir iftiraya kurban gideceğine yorumlanır. Eğer yangın sönerse, rüya sahibinin iftiradan zarar görmeyeceğine hükmedilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yangın Görmek ve Söndürmek

Rüyada yangın söndürmek, sıkıntıdan kurtulup ferahlanmak ve karşı taraftan gelecek iyiliğe işaret edilir. Yangın söndürmek kimi zaman yeni bir aşkı tanımlar. Kimi zaman ise biten bir aşkın işareti sayılır.

Bir kimsenin rüyada yanan bir ateşi söndürdüğünü görmesi, meydana gelecek bir fitneyi önlemeye işarettir. Rüyasında yangın söndüren kimse bol kazanç elde eder ve çektiği sıkıntının son bulacağının işaretidir.

Rüyada yangın söndürmek bazı kere de şer ve kötülüğü tahrik etmeye delalet eder. Çünkü ateş sönerken külü ve dumanı yukarı doğru kalkar ve bir durum hasıl olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada siyah dumanlar çikartan bir yangin görmek; sikintiya düsmeye, yangindan beyaz bir duman çikiyorsa, sikintilardan kurtulmaya, rüyada yandigini görmek; gelecek kötü bir habere, orman ve ekinin vs. yandigini görmek; felakete, evinizin yandigini görmek; haram kazanç saglayacaginiza, kötülüklere ugrayacaginiza isarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yangın söndürmek iyiliğe yorumlanır. Rüyada yangını söndüren kişi rüyayı gören kişi ise kısmetinin açılacağına yorumlanır.

Ayrıca rüyada yangın söndürmek iyi haberler alacağınız anlamına gelir. Rüyada yangın söndürmeye çalışmak orada meydana gelen fitneyi yatıştırmaya da delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

620 Aktif
0 Üye ve 620 misafir
Bugün : 6984
Dün : 21898
Toplam : 48087163
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...