Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
150 okuma
Adams Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
yeniden etikenlendirildi
Merhaba. Kuzenimin rüyasını yorumlarsanız çok sevinirm.

Babam ile Sokakta yol kenarında belediyelerin banklarından bir bankı temizlemeye çalışıyoruz. Bank kahverengi ve ısrarla babama sen bırak ben temizlerim diye ısrar ediyorum. Sonra bu bank gerçekten kullandığım evimdeki kahve rengi koltuğa dönüşüyor. Sırt yaslanma minderinin içinde yılanın gittiği görüyorum. Minderin dışında içindeki yılan belli oluyor. Elimde birden sopa oluyor ve kuvvetlice yılana bir kez vuruyorum. Yılan hareketsiz kalıyor ve bayıldı sanıyorum. Sonra minderin içinden çıkıp ok gibi zıprıyor bana doğru ama birşey yapamıyor. Yılan tekrar sıçradığında kuvvetlice tekrar vuruyorum ve yılan ikiye bölünüyor. Sonra ters döndüğünü görüyorum. Aklımda yılanın altının beyaz olduğu kalmış. Sonra yerdeki yatağın altına doğru Kaçmaya çalıştığını gördüm.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

1 yorum

+4 oy
Ruyadede Astral Gezgini (190k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Merhaba,

Öncelikle “baba-oğul” sembolü aile içi kaynaşmayı,uyumu ve size olan desteği gösterir.Sizin yaşam şeklinizde evinizde ağırlamak şeklinde yaptığınız  “tanrı misafiri” statüsünde veya “yoksula-düşküne yardım” statüsünde bir desteğiniz var.Yolda kalmış,aç-açık,yoksul vs herşey olabilir bu durum ve esas olarak size,babanızdan intikal etmiş bir haslet bu.Muhtemelen ona da babasından geçti.Yani bu tür kişilere yardım sizde bir aile geleneği.Siz bu hasleti babanızdan öğrendiniz.İlk sahnede bu güzel hasletin size öğretilmesi var.Babanız ile birlikte yapıyorsunuz bu durum o sahnedeki bank temizleme sahnesinin size aktarım yapılması.Babanıza “sen bırak ben yaparım”demeniz “bu güzel hasleti artık ben devraldım senin yapmana gerek yok”demenizden.Burada dikkat etmeniz gereken husus sizin devraldıktan sonra bu durumu iki ayrı mekanda gerçekleştirmemek istemeniz.İlk sahnedeki bank ve onun bulunduğu mekan babanızın yardımlarını gerçekleştirdiği yer,sizin evinizin içi ise sizin yardımları gerçekleştirdiğiniz yer.Aslında mekan değiştirme isteğiniz sizin bu hasleti yeni bir merhaleye çıkartma isteğinizden.Siz bir nevi ailenizin yardım etme şeklini yeni nesil yardım etme usulüne doğru yükseltiyorsunuz.Sonra bu yeni nesil yardım şekli ile olanları görüyorsunuz.Babanız bunu dışarıda yaparken siz içeride(evde)yapıyorsunuz.Yani aynı şeyi yapıyor am mekan olarak ve konfor olarak sizin yaptığınız daha üst seviye bir iş.Dışarıda gördüğünüz bank’ın sizin kullandığınız koltuğa dönüşmesi işte bu yüzden.Ayrıca babanızın bank ve dışarıda yapması kendisinin parasızken bile yardım edebildiğini ki bu çok büyük çok üst bir haslettir,siz ise onun parasız yapabildiğini ancak para ile yapabiliyorsunuz.

Ev de gördüğünüz ise aslında babanızın bu yardım işlerini yaparken olası tehlikelere karşılık bu işleri evinin dışında yapması ve özellikle kendi parası ile değilde daha çok kamu kurumlarından ihtiyaç sahiplerine aracılık yaptığı şeklinde olduğunu sanıyorum.Sizin maddi durumunuz iyileşince babanızın bu durumu artık yapmasını istemiyorsunuz galiba.Hatta maddi durumunuz o kadar iyi olmuşki kamu kurumlarının yerine sizin şahsi servetiniz geçmiş.Belki aile içi bir vakıf kurdunuz, belki bir sosyal yardımlaşma derneği gibi bir ortam oluşturdunuz.Bu durumdan ihtiyaç sahiplerinin faydalanmasını istiyorsunuz ama bu durumdan faydalanması gereken yani eğer varsa vakıf senedi gibi bir belgeniz orada bu yardımlardan yararlanmaması istenen kişilerde yardım alıyor ve siz bu durumu fark ediyorsunuz galiba.Siz içinizdeki sorumluluk gereği bu duruma engel oluyorsunuz.Minderin içinde görmeniz,ikiye bölünmesi,yatak altına kaçması hepsi sorunun tam hallolmadığı başka bir forma dönüştüğü şeklinde.Ayrıca yılanın altının beyaz olması sizi kandıran,yanıltan kişilerin size ve ailenize çok yakın kişiler olmalarından galiba.

DAB,
Selamlar.
Adams Uzman Yorumcu (27.1k puan)  
Güzel ve detaylı yorumunuz için çok teşekkür ederim. Sağolun

İlgili rüyalar

+8 oy
1 yorum 197 okuma
Hope 2 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Hope Rüya Tabircisi (7.5k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 141 okuma
+21 oy
1 yorum 217 okuma
+19 oy
3 yorum 408 okuma
Eylülmls 10 Eylül 2020 Rüya kategorisinde Eylülmls Rüyazede (1.7k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 327 okuma
mk_musti 1 Temmuz 2019 Rüya kategorisinde mk_musti Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+7 oy
2 yorum 163 okuma
Misafir 30 Nisan 2016 Rüya kategorisinde Misafir Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
3 yorum 174 okuma
7 Eylül 2021 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+3 oy
2 yorum 340 okuma
+5 oy
1 yorum 336 okuma
30 Haziran 2019 Rüya kategorisinde Mustafa   1 3 3 yazdı
+5 oy
2 yorum 160 okuma
+4 oy
1 yorum 133 okuma
+20 oy
7 yorum 457 okuma
asiya 22 Eylül 2020 Rüya kategorisinde asiya Rüya Yorumcusu (15.2k puan)   yazdı
+14 oy
1 yorum 166 okuma
Myıldız 30 Ağustos 2020 Rüya kategorisinde Myıldız Rüyakar (2.5k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

433 Aktif
0 Üye ve 433 misafir
Bugün : 21823
Dün : 23857
Toplam : 48080127
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...