Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
734 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada polis görmek; pek çok anlamlara sahiptir. Doğru bir şekilde rüya yorumunun yapılması adına rüya içeriğinin tam şekilde bilinmesi gerekmektedir. Rüya içerisinde polis görmenin tabiri oldukça geniş kavramdır. Rüya içerisinde görülen polis, önemli bir sorumluluğun alınmasına işaret eder. Bu sorumluluk bir devlet makamında da olabilir. Rüya içerisinde polis görmek, kuvveti temsil etmektedir."

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Temiz Üniformalı Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında temiz üniformalı ve temiz yüzlü polis görmesi her zaman için hayra ve iyiliğe yorumlanır. Bu durumda güven sembolü ifade edilir. Kişinin etrafına karşı duyduğu güven olabileceği gibi kendine olan güven olarak da açıklanabilir. Temiz üniformalı polis her zaman için yapılacak ve gerçekleşecek olan iyilikleri sembolize eder. Böyle bir rüyayı şerre yormak mümkün değildir.
Rüyada Polis Memuru ve Yardımcıları Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis memuru ve yardımcıları görmesi pek hayra yorulmaz. Bu durumda hane içerisine gelebilecek olan bir düşmanın varlığından söz edilebilir. Aynı zamanda yaşanması mümkün olan acı, keder, üzüntü ve gam gibi olumsuz duyguların varlığından bahsedilir. Rüyada görülen polis ve yardımcıları her zaman hayra yorumlanmaz. Bu durumda dikkatli olmak çok önemlidir.
Rüyada Polis Tarafından Tutuklandığını Görmek

Polis tarafından tutuklandığını görmek, rüya sahibinin etrafında bulunan dost görünümlü düşmanlara işaret etmektedir. Farklı bir yorumda ise rüyada tutuklanmak, rüya sahibinin tüm düşmanlarını yenmesine işaret etmektedir.
Rüyada Polis Tarafından Arandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis tarafından arandığını görmesi kişinin, adı üçkağıtçıya çıkmış birisi ile iş konusunda muhatap olmak zorunda olduğu anlamına gelmektedir. Eğer önlemini almazsa kısa süre içinde bu kişiden dolayı ağır maddi kayba uğrayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına ve hem iç huzurunun hem aile huzurunun kaçacağına delalet eder.
Rüyada Polise İfade Verdiğini Görmek

Rüya sahibinin bazı tartışmalı ortamlara girileceğine, bu tartışmaların sonlanması konusunda çok başarılı adımlar atmak için önayak olunacağı delalet etmektedir. Büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, kısa süre içinde sıkıntıların son bulacağına ve işlerin toparlanacağına rivayet edilir.
Rüyada Polis Çevirmesi ve Araması Yapıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis çevirmesi görmesi aile hayatında bazı sorunların yaşandığına delalet eder. Bazen sevdiği kişilerden birisi ile kısa süreli de olsa bir küskünlük yaşadığına, ancak biraz daha hoşgörülü olması ve sabır göstermesi sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına ve hayattan daha çok zevk alacağına rivayet edilir. Aynı zamanda, sorunlar yüzünde kırılan kişilerle yakın bir zaman içinde barışılacağına ve bir şekilde kalplerinin tekrar kazanılacağına alamettir.
Rüyada Polis Tarafından Yakaladığını Görmek

Polis tarafından yakalanmak, rüya tabircileri tarafından olumlu bir şekilde yorumlanmıştır. Diğer bir yorumda ise rüya sahibinin duyacağı hayırlı haberlere işaret etmektedir. Rüyada polis tarafından yakalanmak, toplum içerisinde saygı duyulan ve itibar gören bir kişiye işaret etmektedir.
Rüyada Polisten Kaçtığını Görmek

Polisten kaçmak, rüya sahibinin iş hayatında yaşadığı gelişmelere işaret etmektedir. Bu gelişmeler sayesinde rüya sahibi çevresindekilerin takdirini kazanmaktadır.
Rüyada Polis Kıyafeti Giydiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis kıyafeti giydiğini görmesi kişinin, kendisine uygun bir iş bulduğuna delalet eder. Bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.
Rüyada Polisten Bağırarak Yardım İstemek

Rüya sahibinin rüyasında polis diye bağırıp yardım istediğini görmesi yardım edilen bir kişi vereceği destek ile hayır getirecek ve birçok sorunu ortadan kaldıracak bir çalışma içine girileceğine alamet eder. Bu çalışmanın ardından büyük başarı kazanılacağına, maddi açıdan nefes alınacağına ve eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir proje üzerinde çalışılmaya başlanacağına işarettir.
Rüyada Polis Motosikleti Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis motoru görmesi kişinin kendisine destek veren kişilere çok büyük şükran duyduğuna ve onlara yardım edeceğine delalet eder. Aynı zamanda, ortakların arasını bozan bir iş anlaşmazlığının iş çevresinden arkadaşlarının araya girmesi ile çözüm bulacağına ve bu işten alınacak bazı derslerle başka işler için adımlar atılacağına yorulur.
Rüyada Kadın Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kadın polis görmesi iş hayatında gösterdiği üstün performans ve kazandığı büyük başarılar sayesinde kendisini yakın bir zaman içinde büyük bir firmanın üst kademelerinde bulacağına yorulmaktadır. Kazandığı mevki sayesinde büyük bolluk ve berekete sahip olacağına delalet etmektedir.
Rüyasında Polis Sireni Duymak

Rüya sahibinin rüyasında polis sireni duyması kötü giden işleri yoluna koymak ve kaybedilen şeyleri geri kazanmak için yardım beklenen bir kişiden büyük bir destek alınacağına rivayet etmektedir. Bu desteğin birçok kapının açılması konusunda yarar sağlayacağına, kısa süre içinde mümkün mertebe moral kazanılacağına ve etkisi altına girilen bir kişi sayesinde terfi alınacağına işaret eder.
Rüyada Polisin Suçluları Yakadığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis operasyonu görmesi şahsın, iş konusunda attığı adımları kuvvetlendirecek ve kazancını devasa oranda arttıracak bir iş içinde yer alınacağına tabi olunur. Aile bireyleri içinde polemiklerin çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden yollanacağına ve kurulan hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada polis görmek belli bir otoriterin varlığını yansıtmaktadır. Rüya içerisinde görülen polis cesurluğu da temsil eder. Kimi rüya yorumcuları, rüya içerisinde görülen polisin oldukça hayırlı olacağını belirtmektedir. Bunun dışında; rüya içerisinde görülen polis kederin ve üzüntünün habercisi şeklinde ifade edilmektedir. Bunun dışında yaşanacak olan önemli kaybın da varlığını ifade eder. Rüya içerisinde görülen polis, mutlulukları ve sevinci ifade ettiği gibi yaşanacak üzüntü, kederi ve gamı da belirtir. Bu bakımdan rüya yorumlarını içeriğe göre ayrıntılı bir biçimde yapmak önemlidir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Olmak

Rüyada polis olmak; hayırlı bir biçimde yorumlanır. Mühim bir sorumluluğun alınacağına ve bu etapta türlü makamlara yükseleceğinin habercisidir. Genel şekilde rüya içerisinde polis olmak; makam sahibi olmak manasını taşır. Bu makam ve görev, devletin türlü katlarında alınacak olan mühim yönetim görevi de olabilir.

Bu vaziyette hayırlı bir rüya olduğu söylenebilir. Rüyada polis olmak; rüya sahibinin iş yaşamında oldukça hayırlı yerlere geleceğine, ardından insanların yardımını alıp resmi kuruluşlardan birinde ülkesi adına oldukça mühim bir göreve atanacağına, halk bakımından oldukça sevileceğine, yardım ve destek alacağına, milleti ve vatanı adına çok güzel, hayırlı konularda katkısı bulunacağına işaret etmektedir. Aynı şekilde, rüyayı gören bireyin istemeden şiddete meyilleneceğine fakat daha sonra yapmış olduğu şeyler dolayısıyla oldukça fazla pişman olacağına alamet eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sivil Polis Görmek

Rüyada sivil polis görmenin anlamı; bireyin yapmış olduğu ve herkesten saklamış olduğu hatalı işlerin teker teker ortaya dökülmesine, mevcut iş ve aile yaşantısının çalkantılarına şahit olacağına işaret eder. Atılacak adımlarda dikkatsizliğe, kötü bireylerle de karşı karşıya gelineceğine yorulur. Rüya içerisinde sivil polis görmek; devlet ile alakalı işlerde de aksilikler yaşanacağına ve sıkıntılı bir dönem içinde olunacağına işarettir. Rüyasında sivil polis gören birey; erkek ise tehlikeli olan bir hanımla tanışarak, yaşamı alt- üst olur. Bir kadının sivil polisi görmesi, boşanma anlamına da gelir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya İçerisinde Üniformalı Polis Görmek

Rüyada üniformalı olan erkek polisi gören birey, resmi başvuru yapacaktır. Bununla beraber bu resmi başvurular olumlu sonuçlar alacaktır. Rüyada görülen polis kadınsa iş hakkında bazı aksilikler yaşanacaktır ve beklenen neticeler olumsuz sonuçlanır. Rüyada üniforması yırtık bir polis gören bireyin ismi kirli işe karışır. Temiz ve ütülü üniformaya sahip bir polisi görmek ise; rüyayı gören kişinin terfi alacağına işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Trafik Polisi Görmek

Rüya içerisinde trafik polisi görmenin anlamı; ahlaki olarak bazı koşullara dikkat edilmemesinin ve toplum davranışlarında bireyin insanlar tarafından kınandığının göstergesi olarak açıklanabilir. Rüyada trafik polisi ceza yazıyorsa, maddi bir kayıp söz konusu olabilir ya da gerçek yaşamda yapılacak yanlış davranışlar neticesinde cezalandırılır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Olduğunun Görülmesi

Rüyada polis olmakla aynı anlamı taşır. Rüyayı gören bireyin, resmi bir kuruluşta işe başlamasına, oldukça üst makamlara kadar yükselmeye ve ülke metoduyla alakalı kademelerde sorumluluk alınacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polisi Aramak

Rüya içerisinde polisi aramak; yakınlığı duyulan bir bireyin yapmış olduğu bir yanlışı eleştirmek ve o bireyi doğru yola yönlendirmek adına uğraş vermek anlamına gelir. Bunun dışında iş yerinde verimin artması adına çalışanlara karşı devamlı uyarılarda bulunmak manasına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Görmek;

Rüyada polis görmek büyük bir sorumluluk, güç, otorite, cesaret gibi farklı şeylere işaret edebilir. Örneğin bir devlet makamında büyük bir sorumluluk üstlenebilirsiniz. Bunun yanında sizi önemli bir kayıp ve buna bağlı olarak üzüntü ve keder de bekliyor olabilir. Ayrıca duruma göre çevrenizde rakipleriniz olduğu anlamı da çıkabilir.

Rüyada Sivil Polis Görmek

Kişinin hayalini kurduğu birçok şeye çok zahmet çekmeden ve sevdiği birkaç kişinin vereceği maddi ve manevi destek sayesinde ulaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceğine ve yaşadığı bütün sorunların sona ereceğine yorumlanır.

Kişinin Rüyada Polis Olduğunu Görmesi

Rüyada polis olduğunu görmek, pek hayırlı anlamlar içermemektedir. Rüyayı gören kişinin başından belanın eksik olmadığını veya bir türlü iyileşemediği bir hastalığa yakalandığını anlatır. Bu rüya kişinin çaresiz, dermanın olmadığı bir duruma düşmesi ile rivayet edilir. Bu rüya ile ilgili bir başka yorum ise rüya sahibinin resmi bir başvurusunun pozitif sonuçlanacağı ile ilgilidir.
Rüyada Çok Sayıda Polis Görmek

Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada çok sayıda polis görmek, sıkıntı ve sorunların sona ereceği anlamına gelir. Rüyada çok sayıda polis gören rüya sahibinin hayatında bulunan sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Polis Kıyafeti Giymek

Kişinin, kendisine uygun bir iş bulduğuna, bu sayede uzun bir zamandan beri yaşadığı işsizlik ve parasızlık sorunlarından kurtulduğuna, kendisine daha büyük getirileri olan bir çalışmaya ortak olarak gireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına ve zor bir dönem geçiren bir tanıdığına ya da akrabasına destek olacağına yorumlanır.

Rüyada Polis Tarafından Uyarılmak

Resmi kurumlarla ilgili sorunlar yaşamak demektir ve kişinin üzerine düşen vazifeleri tam olarak yerine getirmemesinden kaynaklanan aksiliklere, ilerde karşısına çıkacak yasal cezalara da alamettir. Pozitif düşünülse dahi karşılaşılan olaylarda kontrolü kaybedip sorunları daha da büyük bir hale getirecek olmanın, sinirlerine hâkim olamayıp sevilen kimselerin kalbini kırmanın da ifadesidir. Kişinin umut bağladığı ve pek çok hayal kurduğu bir olayın gerçekleşmeyeceğini, karşısına çıkan engelleri aşmaya gücünün yetmeyeceğini ve ümitsizliğe kapılıp, psikolojik olarak zayıflayacağını da bildirir.
Rüyada Polis Telsizi Görmek

Rüyada polis telsizi gören kişinin disiplinli ve programlı bir yaşam şekli olduğuna ve bunun da kendisine hem başarı, hem itibar, hem makam hem de kazanç getireceğine alamet eder. Rüya sahibinin kurulu bir düzeni olması için planlı bir şekilde yaşadığına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuk sahibi olması yönünde çalıştığına ve eline geçecek fırsatlar sayesinde önünde sonunda mutlaka amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada Polis Telsizi Duymak

Rüyayı gören kişinin önemli ve ciddi gelişmelerle karşılaşacağına ya da bu niteliklerde bazı haberler alacağına delalet eder ve rüya sahibinin hatırı sayılır biri konumuna geleceği şeklinde kabul edilir.

Rüyada Hırsız Görüp Polisi Aramak

Düşmanları suçüstü yakalamak veya onların tuzaklarını bozmak, zarar vermelerini engellemek anlamına gelir. Kişi evine giren bir hırsız görüp polisi arıyorsa bu durumda mal kaybı yaşar ancak zararı çok büyük olmaz. İş yerine hırsız girdiğini görüp polis aramak ise yakınlarına gelen bir zararı engellemek için çaba gösterileceğine, tanınmayan birinin evine hırsız girmesini görüp polis aramak da aşırı hayalci tutumlar yüzünden zaman kaybı ile beraber para kaybına alamet eder.

Rüyada Polisi Aramak ve Sonra Kapatmak

Doğru yoldan sapmak anlamına gelen rüya, yapılacak yanlış bir hamle sonrasında ters yüz olan bir hayata işarettir. İlkelerinden taviz veren ve kolay para kazanmaya alışan rüya sahibinin bu durumu kaybetmemek adına daha da fazla yanlış yapacağını ve yoldan çıkmasını anlatır. Kendisi ve ailesi için en doğrusunu yapmak isterken, zor durumlar yaşayan veya maddi sorunlar yaşayan kişilerin bu durumdan kurtulmak adına kolay yolu seçerek büyük bir hata yapacaklarına alamettir. İslami olarak da kişinin yoldan çıkmaması gerektiğine dair bir uyarı olarak yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada polis görmek cesaretle tabir edilir.Rüyada polis görmeyi hayırlı olarak görmeyen tabirciler de vardır.Bu tabircilere göre rüyada polis görmek üzüntü ve kedere işaret eder. Önemli kayıplar yaşamak olarak da tabir ederler.

Rüyada polis olduğunu görmek hayırlı bir şekilde tabir edilir. Önemli bir görev üstlenileceğine ve çeşitli makamalar yükselineceğine işaret eder. Genel olarak makam olarak tabir edilen rüyada polis olmak, devletin değişik makamlarında görev almak olarak yorumlanır. Bu rüya genel olarak hayırlı bir rüyadır.

Rüyada polis görmek genel itibariyle size özenen ve sizinle yarışacak rakipleriniz olduğunu gösterir. Bu rüya rakiplerinizin sayısının çok olduğunu ve sizin bu kişileri alt edecek fırsatlar bulacağınız manasına da gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada polis tarafından tutuklanmak, rüya sahibinin dostundan çok düşmanı olduğu manasına gelir. Tutuklanmak rüya sahibinin çevresindeki kötü kişiler olarak tabir edilir. Bu rüya, rüya sahibinin düşmanları tarafından alt edilmesi ve büyük zarar uğraması olarak yorumlanır. Rüya sahibi eğer rüyasında tutuklanmazsa bu durumda rakiplerini alt edecek ve onları yenecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada temiz üniformalı polis görmek, hayırlı bir evlilik olarak tabir edilir. Bu rüya güven ile ilişkilendirilir. Kişinin kendine güven duyması ve etrafına güven vermesi olarak yorumlanır. Rüyada temiz üniformalı polis görmek aynı zamandaiyilikleri de sembolize eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen polis memuru ve onunla birlikte gelen yardımcıları bazı yorumcular tarafından pek hayra yorulmaz. Bu durumda hane içerisine gelebilecek olan bir düşmanın varlığından söz edilebilir. Aynı zamanda yaşanması mümkün olan acı, keder, üzüntü ve gam gibi olumsuz duyguların varlığından bahsedilir. Rüyada görülen polis ve yardımcıları her zaman hayra yorumlanmaz. Bu durumda dikkatli olmak çok önemlidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir kişi rüyasında herhangi bir nedenden dolayı polis tarafından kovalanıp en sonunda yakalandığını görüyorsa bu rüya o kişi için oldukça hayırlı bir şekilde yorumlanır. Rüyada bir polis tarafından yakalandığını gören bir kimse etrafındaki dostları ve ailesi tarafından çok sevilen değer gören ve korunan biri olduğuna işarettir. Aynı zamanda sevinçli ve hayırlı bir haber olarak da ifade edilebilir. Polis tarafından yakalanmak insanlar tarafından değer gören biri olduğuna dair işaretler vermektedir.

Polis olmak ve suçluları yakalamak kişinin etrafında kötülüğünü isteyen ve ona tuzak hazırlayan birçok düşmanının bulunduğu yönünde çeşitli yorumlar yapılmaktadır. Bu durumda kişinin polis tarafından tutuklanması etrafında bulunan bu düşmanlarının kendisini alt ettiğini, tutuklanmadığını görmek ise kendisinin düşmanlarını alt ettiğini ifade etmektedir. Aynı zamanda temiz üniformalı temiz görünüşlü bir polis her zaman için iyiliği temsil eder. Güven duygusunu ortaya çıkaran bu rüya kişinin etrafına veya kendisine olan güvenini simgelemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kötü giden işleri yoluna sokmak ve kaybedilen şeyleri geri kazanmak için yardım istenen bir kişiden büyük bir destek alınacağına, bu desteğin birçok kapının açılması konusunda fayda sağlayacağına, kısa süre içinde epey moral kazanılacağına ve etkisi altına girilen bir kişi sayesinde terfi alınacağına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS GÖRMEK VE KAÇMAK NE ANLAMA GELİR?

İş hayatında çok güzel ve hayırlı bir mevkiye gelineceğine, ancak gerek rakiplerin çeşitli ayak oyunları gerek iş içerisinde yaşanan talihsizlikler yüzünden bu mevkinin kaybedileceğine ve bu yüzden uzun bir süre iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS VE ASKER GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

İşlerin çok iyi gittiği ve aile hayatında bazı önemli adımların atılacağı bir dönemde kötü durumlarla karşı karşıya kalınacağına ve bu yüzden büyük sorunlar yaşanacağına alamettir. Ayrıca, birden çok ortakla kurulmuş bir işte düşülecek bir maddi açmazın ortakların arasını açacağına ve şirketin iflas etmesine sebep olacağına yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA SİVİL POLİS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Kişinin hayalini kurduğu birçok şeye çok zahmet çekmeden ve sevdiği birkaç kişinin vereceği maddi ve manevi destek sayesinde ulaşacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceğine ve yaşadığı bütün sorunların sona ereceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA ÜNİFORMALI POLİS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sahibi için her zaman hayırlı ve iyi şekilde yorulur. Özellikle temiz üniformalı ve güler yüzlü bir polis görmek güven teşkil eden rüyalardandır. Kişinin hem kendini güvende hissedeceğini hem de sevdikleri tarafından destekleneceğini anlatır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS ÖLDÜRDÜĞÜNÜ GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Maddi ve manevi zararlar yaşanacağına ve rüya sahibinin bundan dolayı çok üzüleceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS ARABASI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüya sahibinin desteğini hissettiği kişilere kendisinin de destek vereceğine ve bundan minnet duyacağına delalet eder. Rüyada polis motoru görmek de yardıma ihtiyacı olan bir yakınınıza yardımda bulunacağınız manasına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA BİRDEN ÇOK POLİS GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyayı gören kişinin rüyasında birden çok polisi bir arada görmesi, aile ve eğitim hayatı içerisinde yaşanacak olan hayırlı ve olumlu gelişmelere delalet eden bir rüyadır. Alınacak güzel bir haber ile birlikte mutluluk gözyaşlarının akacağına, bununla birlikte tüm aile bireylerinin daha sıkı bağlar kurarak mutluluk dolu bir sürecin ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS ÇAĞIRMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyayı gören kişinin rüyasında polis çağırdığını görmesi, hayırlı bir rüyadır. İş ya da aile hayatı içerisinde meydana gelecek olan herhangi bir sorun nedeni ile tecrübe sahibi bir aile büyüğünden yardım alınacağı ve bu yardım sayesinde kötü durumlardan kısa zaman içerisinde kurtularak refaha, mutluluğa erişileceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS MOTORU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyayı gören kişinin rüyasında polislerin kullanmakta olduğu motorlardan birisini görmesi demek, rüya sahibinin son derece minnet dolu bir kişi olduğu anlamına gelir. Her döneminde kendi arkasında duran ve kendisine destek veren insanlara karşı minnet borcu olduğuna ve eline geçen ilk fırsatta bu insanlara maddi ve manevi destek olacağı anlamına gelen hayırlı bir rüya olarak delalet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK/ RÜYADA POLİS BASKINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada polisin eve veya bulunduğunuz yere baskın yaptığını görmek, evde aile huzurunun kalmadığını ve ailede şiddetli tartışmaların yaşanacağı anlamına gelmektedir. Ayrıca bu rüya islami açıdan bazı yorumculara göre ise, kişinin malına haram karıştığını ve yalanla iş yaptığı biçiminde yorumlanır. Ama eğer rüyanızda gördüğünüz baskında polis tarafından tutuklanıyorsanız rüyayı gören kişinin çevresinde dost görünümlü düşman arkadaşları olduğu anlamına gelmektedir. Çünkü polis tarafından tutuklanmaketrafındaki kötü niyetli insanların varlığını simgelemektedir.

Rüyada başka birisinin polis olduğunu görmek görülen kişinin kimliğine göre farklı biçimde tabir edilmektedir.

Eğer kişinin sevdiği bir arkadaşı ya da aile fertlerinden birisi polis olarak görülmüşse bu durum kişinin zorlukları açacağı anlamında yorumlanır.

Şayet sevilmeyen birinin polis olduğu görülürse rüya sahibinin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağı ifade edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA POLİS GÖRMEK NASIL YORUMLANIR?

Bir başka rivayete göre de: Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber geldiğini görmek, feryat, hüzün, korku, azab, tehlike, şerli ve hile sahibi bir kimseden, haşarat ve yırtıcı hayvandan gelen bir zarardır. Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu gören kimse, eğer padişahsa, kendisi ile tebaası arasında şartlı bir anlaşma yapılır. Eğer vazife esnasında bir takım insanları hapsettiğini görse, kendisi ve tebaası arasında bir düşmanlık meydana gelir ve onlarla uğraşır.

Polis sizi tutuklamazsa rakiplerinizi yenilgiye uğratacağınız anlamına gelir. Tutuklaması ise etrafınızda var olan tehlikeyi gösterir.

üyada polis görmek Azrail ile tasvir edilir. Bazı yorumculara göre, rüyada polis görmek şiddet ve gama işarettir.

Rüyada polis görmek; aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna, polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek; dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Bir kişinin rüyasında polis olduğunu görmesi şu üç hayra işaret eder:

Rüya sahibi vereceği isabetli bir karar neticesinde çok başarılı olacaktır.

Aile içi tartışmaların bitmesi ve mutluluğa ulaşılmasıdır.

Kişinin bulunduğu sosyal ve ekonomik durumdan bir üst mertebeye yükselmektir. Bu manada memurların rütbelerinin yükselmesi, ticaretle uğraşanların ise daha da zenginleşmesi demektir.

Eğer kişi rüyasında polis olup suçluları yakaladığını görürse borçlarını ödeyip rahata ereceği yorumu yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen polis belli bir otoriterin varlığını ifade etmelidir. Rüya'da görülen polis cesurluğu da ifade eder. Bir çok rüya yorumcusuna göre rüya rüyada devlet memuru görmenin veya polis görmenin hayırlı olacağını söylemiştir.

Bazı rüya tabircileri ise rüyada görülen polis, keder ve üzüntü habercisidir der, yaşanacak olan önemli bir kaybın habercisi olabilir der. Rüyada polis memuru görmek; mutlulukları ve sevinci işaret ettiği gibi keder, üzüntü ve gamı da belirtir. Bu bakımdan rüya yorumlarını içeriğe göre ayrıntılı bir şekilde ele almak en gerekir.
Rüyada Üniformalı Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında üniformalı polis görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tekrardan rahata kavuşacağına delalet eder. Rüyada görülen üniformalı polis, başarı ve saygı demektir. Rüya tabircilerine göre rüyada üniformalı polis görmek, kişinin iş hayatında kazanacak olduğu başarı, para anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polisi Telefonla Arayıp Sonra Aramaktan Vazgeçmek

Bu rüyanın tabirini bazı tabirciler kişinin yapmış olduğu işlerde doğru olanı yapmadığına yormuşlardır. Şayet rüya sahibi yaptığı işi itibariyle çizmiş olduğu doğru yolun ilkelerinden taviz veriyorsa ve sırf para kazanma uğruna haramlarla nafakasını çıkartmaya çalışıyorsa bu rüya sahibinin doğru yoldan çıkmaması için bir uyarı niteliği taşır demişlerdir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çok Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çok polis görmesi hem iş hem aile ve hem de eğitim konusunda çok hayırlı ve güzel durumlarla karşılaşılacağı anlamına gelmektedir. Sevinçten gözyaşları akıtılacağı, her geçen gün daha mutlu olunacağı, aile bireyleri ile daha sıkı ilişkiler içinde olunacağı, zor zamanların geride kalacağı ve yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünya evine girileceğine yorulur. Ayrıca, çok önemli bir çalışmanın başına getirilmeye ve mevki makam sahibi olmaya rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Hırsız Görüp Hemen Polisi Telefonla Aramak

Rüyada hırsız görüp akabinde bilgi vermek için polisi arayıp bilgi vermek düşmanları suçüstü yakalamaya onların size kurduğu tuzakları bozmaya yorulmuştur. Rüya sahibi evine giren bir hırsızı görüp polisi arıyorsa bu; küçük çaplı da olsa mal kaybı olacağına işaret eder. Rüya sahibi hırsızın iş yerine girdiğini görüp polisi öyle aramışsa bu da rüyayı gören kişiye gelmesi muhtemel bir zararı engellemek için bir çaba içinde olacağına işaret eder. Rüya sahibi komşusunun veya tanıdığı bir arkadaşının evine hırsız girmesini sonucu polisi aradığını görmüşse bu rüyanın tabirine ise rüyayı gören kişinin düşüncelerinde gerçekleştirdiği hedeflerine ulaşamayacağına bu yüzden zaman ve mal kaybına işaret eder denilmiştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis olduğunu görmesi önemli sorumlulukları üstleneceğine işaret etmektedir. Aynı zamanda rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada polis olduğunu görmek, kişinin uzun süreli aşk hayatına sahip olacağına, evlilik hayatında mutlu ve huzur dolu olacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Köpeği Görmek

Rüya sözlüğü yorumcuları tarafından yapılan yorumlara göre rüya sahibinin rüyasında polis köpeği görmesi, mutluluk, huzur ve emek sonucu alınacak olan para manasına gelir. Rüyada polis köpeği gören kişinin yakın bir dostundan yardım alacağına, sıkı aile bağlarına sahip hayırlı bir eşe sahip olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Karakolu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis karakolu görmesi kişinin yakın bir arkadaşının yüzünden başının belaya gireceğine, ailesinin bu duruma tepkisinin çok fazla olacağına, çok dikkat edip arkadaşlarını doğru seçmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada görülen polis karakolu yaşanacak olan kötü bir olayın habercisi olarak da nitelendirilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Asker ve Polisi Birlikte Görmek

Rüya sahibinin rüyasında asker polis görmesi kişinin uzun bir aradan sonra tatile çıkacağının habercisidir. Rüyada asker polis görmek aynı zamanda kişinin iş hayatında yeniliklere atılacağına, hayatında bazı şeylerin değişmesi ardından mutlu ve huzur dolu olacağına rivayet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Baskını Görmek

Rüyasında polis baskını gören kişinin uzun süreli aşk hayatında sıkılacağına delalet eder. Rüyada polis baskını görmek, kazanılacak olan mal ve mülkün değerinin bilinmesi gerekeceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakması gerekeceğine rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sivil Polis Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sivil polis görmesi kişinin hayalini kurduğu birçok şeye çok emek vermeden sevdiği birkaç kişinin vereceği maddi ve manevi destek sayesinde ulaşacağına delalet eder. Kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine gireceğine ve yaşadığı bütün sorunların sona ereceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Olup Suçlu Yakaladığını Görmek

Polis olup suçlu yakaladığını görmesi karşısında bulunan suçluyu yakalayarak hapsediyorsa bu durumda kişinin etrafında ve ailesinin içerisinde çeşitli düşmanları olduğuna yorulmaktadır. Ve kendisine zarar verebilmek için fırsat kolladıklarına yorumlanmaktadır.
Rüyada Polis Olup Suçluyu Hapsettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis olduğunu ve suçluyu yakalayıp hapsettiğini görmesi kolay halt edemeyeceğin bir düşmanının olacağına yorumlanmaktadır. Bu düşmanla başının büyük dertte olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Amiri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis amiri görmesi bir iş ile mevki sahibi olunacağına yorumlanır. Atılan adımlar sayesinde zor bir dönemin kısa vade içinde sona ereceğine, çalışmaların büyük faydası olacağına ve rüya sahibinin kendisine iyi bakması sayesinde herhangi bir sağlık sorunu ile debelleşmek zorunda kalmayacağına yorumlanmaktadır.
Rüyada Polisle Kavga Ettiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis dövmesi iş dünyasında rüya sahibinin arkasında durarak istediği mevkiye gelmesi anlamına gelmektedir. Ve kazancını katbekat artmasında destek olan birinin başının sıkıştığı bir dönemde istediği desteğin kendisine fazlasıyla verileceği ve böylece aradaki bağların çok daha iyi bir hal alacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Polis Şapkası Taktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis şapkası görmesi aile yaşamı içinde yaşanan tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorumlanmaktadır. Kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet eder.
Rüyada Polis Okuluna Gittiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis okuluna gittiğini görmesi taptaze kapılar açacak ve içinde bulunan zor günlerin sona ermesini sağlayacak bir olay yaşanacağı anlamına gelmektedir. Bu olayla birlikte büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.
Rüyada Polis Arabası Görmek

Rüya tabicilerine göre rüyada polis arabası görmek kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında başarılı işlere imza atacağına, ailesinin gurur duyacağı bir evlat olacağına delalet eder. Rüyada polis arabası görmek, aynı zamanda rüya sahibinin vatana millete hayırlı işler başaracağına yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada polis görmek, kişiyi kötü davranışlardan alıkoyan, İnsanların güvenini sağlayan, yardımsever çok değerli bir kimseye yorumlanır. Rüyada polis Azrail Aleyhisselama, şiddettin, korkuların bitmesine ve rüyayı gören kişinin sıkıntı, hüzün ve kederden kurtulması demektir. Polis gören güvende olur.

Rüyada üniformalı polis gören saygınlık ve güven kazanır. Rüyada görülen temiz üniformalı bayan polis rüyayı görenin zilletten kurtulup itibar göreceğine aynı zamanda üniforma giyen kadın polis iş ve sanatında başarılı olacağına delalettir. Rüyada trafik uygulaması yapan yunus polis görmek rüya sahibinin insanlarla hoş geçineceği anlamını taşır. Çünkü rüyanızda trafikte görülen motosikletli yunus polisleri insanlara karşı saygı ve sevgiyle doludur.
Rüyada Polis Görmek Anlamı ve Yorumu

Rüyada Polis ile konuşmak, devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye işarettir. Kişinin rüyada görev yapan bir polis ile gezmesi tozması ve bu esnada polisle samimi bir şekilde konuşmak rüya sahibinin kendisinin güvende olacağını, sıkıntı zamanında yardımına koşacak birilerinin olacağını ifade eder. Aynı şekilde polis sorgusu sıkıntılı bir duruma tabir edilmekle birlikte, rüyada polisle konuşmak kendini güvende görmeye işaret eder.

Rüyanızda gördüğünüz baskında polis tarafından tutuklanıyorsanız rüyayı gören kişinin çevresinde dost görünümlü düşman arkadaşları olduğu şeklindedir.

Rüyada polisin eve gelmesi rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır. Polis sizi tutuklamazsa rakiplerinizi yenilgiye uğratacağınız anlamına gelir. Tutuklaması ise etrafınızda var olan tehlike demektir.

Rüyada temiz üniformalı, temiz yüzlü polis güven duymaktır. Rüyada polis; Aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna, polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek; dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

Bazı yorumculara göre, rüyada sivil polis görmek şiddet ve gama işarettir. Rüyada sivil polis polis bazen Azrail ile tasvir edilir. Rüyada kendisinin bir sivil polis memuru olarak gören kişi, bir takım rakiplerinin oldacağını ve onlardan sakınıp güvende olması gerektiği şeklinde tabir edilir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen polis memurları, Azrail'dir. Bazı tabirciler, polisler için şiddet ve gamdır demişlerdir. Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber eve, Mahalleye, sokağa gelmesi, feryat, hüzün, korku bitmesidir. Rüyada polis kovalaması azap, tehlike, şerli ve hile sahibi kimselerden güvende olmaktır, korunmaktır. Rüyada polis eve gelmesi haşarat ve yırtıcı hayvandan gelen bir zarların bitmesi anlamındadır.

Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu gören kimse, eğer yönetici ise, kendisi ile tebaası arasında şartlı bir anlaşma yapılır. Eğer vazife esnasında bir takım insanları hapsettiğini görse, kendisi ve tebaası arasında bir düşmanlık meydana gelir ve onlarla uğraşır.

Nablusî demiştir ki: Rüyada sivil polis görmek, Azrail (a.s.)'dır. Bir kimsenin rüyada rütbeli bir polisin yardımcıları ile beraber geldiğini görmesi, hüzün, korku, feryat, azap ve tehlikenin bitmesine delâlet eder. Bazı kere de rüyada polis, korunmaya ve himayeye delâlet eder. Çünkü polis devletin emniyetine memurdur.

Rüyanızda polisin herhangi bir nedenden dolayı kendini tutup eziyet ettiğini görmek, devletten bir zarar görmeye işarettir. Rüyada polis öldürmek tövbe edip ibadetini düzenli olarak yapmaya başlamaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Polis Görmek

Rüyada polis görmek, Azrail (A.S.)’e ya da şiddet ve kedere; polis olduğunu görmek, devlet yönetiminin sorumluluğunu üstlenmeye delalet eder.

Rüyada polis olduğunu görmek, rakiplerinizi mağlup edeceğinizin işaretidir. Rüyada polis tarafından tutuklanmak, etrafınızda tehlike olduğuna yorumlanır.

Rüyada polis sizi tutuklamazsa, rakiplerinizi yenilgiye uğratacağınız anlamına gelir. Tutuklaması ise etrafınızda var olan tehlikeyi gösterir.

Rüyada temiz üniformalı temiz yüzlü polis görmek, güvendir.

Rüyada polis görmek tabiri, hayırlı eş ile tasvir edilir. Bazı yorumculara göre, rüyada polis görmek şiddet ve gama işarettir.

Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu görmek, birtakım düşmanları olduğuna ve onlardan sakınması gerektiğine delalet eder.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen polis memuru, kısmettir. Bazi tabirciler, şiddet ve gamdır, demişlerdir. Rüyada polis memurunun yardımcıları ile beraber geldiğini görmek; feryat, hüzün, korku, azap, tehlike, şerli ve hile sahibi bir kimseden ve hasarat ve yırtıcı hayvandan gelen bir zarardır.

Rüyada kendisinin polis memuru olduğunu gören kimse, eğer memursa, kendisi ile iş arkadaşları arasında bir anlaşma yapılır. Eğer vazife esnasında birtakım insanları hapsettiğini görse, kendisi ve arkadaşları arasında bir düşmanlık meydana gelir ve onlarla uğraşır.

Rüyada polis görmek ne demek, aile ve dostlar tarafından iyi korunduğuna işarettir.

Ayrıca bakınız: Polisten Kaçmak, Komiser,  Jandarma

Rüyada polis tarafından bir nedenden dolayı yakalandığını görmek, dürüst ve namuslu bir hayat sürmeye işarettir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

615 Aktif
0 Üye ve 615 misafir
Bugün : 10609
Dün : 21898
Toplam : 48090775
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...