Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
461 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada şezlong görmek, rüya sahibinin çok yorgun olduğundan dolayı, dinlenmesi gerektiğine delalet eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

22 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Şezlong Görmek

Rüyada şezlong görmek, makam ve itibar sahibi olamaya işaret olarak tabir olunur.üyada şezlong görmek, rüyada görülen şezlong stres ve sıkıntıdan uzak hayat yaşamaya, oluşacak olumlu ve güzel gelişmelere, mutlu olacağınıza yorumlanır. Bu rüyayı gören kimseler, iş hayatının vermiş olduğu stres ve sıkıntıyı bir kenara bırakarak kendilerini mutlu kılacak yeni ve eğlenceli etkinliklere yönelirler. Rüyada görülen şezlong sembolü, bazen de yapılan küçük çapı yatırımlara, ev araba gibi kalıcı mal ve mülk edinmeye, elinize geçecek paraya da işaret eder. Şezlong rüyası haneye gelecek misafire, hayırlı habere vakıf olmaya, evli iseniz iş hayatınızda sizi ve ailenizi yakından ilgilendirecek sevindirici haber alacağınıza yorumlanır. Bu rüyayı gören kişiler, ayrıca şükretmesini bilen, fazla malda gözü olmayan, kazandığı her maddiyatın belli kısmını ihtiyaç sahibi kimselerle paylaşan gönlü zengin sadık kimselerdir. Şezlong rüyaları için son olarak ta kişinin eğlenceli tatile çıkacağına, deniz aşırı yolculuk yaparak yaşadığı hayatın stres ve sıkıntısından biraz olsun kendisini uzak tutacağını söyleyebiliriz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şezlong görmek, güzel haberlere yorumlanır ve kişinin mutluluktan ayağının yerden kesileceğini, hayatının yoğun temposunun ilerleyen zamanlarda yavaşlayacağını ve kendisini çok daha iyi hissedecek olan rüya sahibinin çevresine de pozitif enerji yayacağının tabiridir. Neşe içinde yapılacak işlere, çalışma koşullarında iyileşme olmasına, kişinin araba veya küçük bir ev alarak yatırım yapmasına yorumlanır. Mutluluk verici haberler sayesinde kişinin hanesinde sevinç gözyaşı döküleceğine yorumlandığı gibi, uzak memleketten gelecek eski tanıdıklarla hasret giderip, eski günlerden konuşmaya da alamet eder. Yaşlılığın sorunsuz geçecek olmasını müjdeleyen rüya, kişinin hastalıklar açısından büyük problemler yaşamayacağını, her zaman şansının yaver gideceğini, rızkını ağız tadı içinde yiyeceğini bildirir. Daha fazlasında gözü olmayan rüya sahibinin, elindeki imkanları en iyi şekilde kullanmak suretiyle hayatını idame ettireceğini de tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlonga Uzandığını Görmek

Yapılan her türlü çalışmanın sonuçlarının alınmaya başlanacağını ifade eder. Gebe kalmakta sorun yaşayan ve tedavi görenler için nihayet müjdeli haberin geldiğini bildiren rüya, geç de olsa sağlıklı, hayırlı bir evlada sahip olunacağının delaletidir. Bugüne kadar kişiyi fazlasıyla yıpratan borçların biteceğine ve derin bir nefes alacak olan kişinin ailesiyle beraber şehir dışına çıkarak kendisine zaman ayıracağına, esenlik içinde olmaya ve bundan sonraki zaman diliminde feraha çıkmaya tabir edilir. Darlık çekenlerin bolluğa kavuşmaları ve mahsullerde artış olacağına da müjde veren rüya, her sıkıntının sonu olduğunu hatırlatarak, kişinin umudunu yitirmemesi gerektiğini salık verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Satın Almak

Maddi gücünü toparlamak, kendine yeni bir yol çizebilmek amacıyla çıkılacak bir yolculuğun, kişinin maddi hayatı kadar, manevi hayatını da değiştireceğini, olaylara bakış açısını yenileyeceğini ifade eder. Hayırlı kararlar almaya, bekârlığa veda edip güzel bir evlilik yapmaya da işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Görmenin Psikolojik Yorumu

Dinlenme ihtiyacının sembolüdür Genellikle iş ve özel hayatında büyük sorunlar olan, sürekli mücadele veren, yoğunluktan ötürü kendine zaman ayıramayan kimselerin gördükleri rüyalardan biridir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şezlong görmek, olumlu olaylar şeklinde yorumlanır. Rüyada şezlong gören kimse, rüya sahibi kişinin, hayatında çok büyük mutluluklara ulaşacağına işaret eder. Rüyada şezlong görmek, yaşayacağı sağlam ve sevgi dolu birliktelikler karşısında ayaklarının yerden kesileceğine delalet eder. Rüyada görülen şezlong, uzun ve huzurlu bir hayat sürüp yaşlılığında çok aranıp sorulan, çok sevilen bir insan olarak yaşayacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Görmek İslami Anlamı

Aynı zamanda rüyada şezlong görmek, iş hayatında atılacak sağlam adımlara, mutlu bir çalışma ortamına ve tüm bunların sonucunda yüksek miktarda kazanç sağlanacağı şeklinde de yorumlanır. Bu yorumlara ek olarak rüyada şezlong görmek, Cafer-i Sadık (r.a)’ya göre hayırlı rızk ve kazanç kapılarına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlonga Uzanmak

Rüyada şezlonga uzanmanın manası, kişinin hayatı ve işiyle ilgili aldığı her kararda feraha ulaşacağı yönündedir. Ayrıca, eğer rüya sahibi bebek sahibi olmak isteyen ama sorun yaşayan bir kimseyse, tez vakitte müjdeli haberler alacağı en azından yaşadığı belirsizliklerin sonuçlanması şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlongda Yatmak

Rüyada şezlongda yattığını gören kimsenin başındaki sorunları, insanlarla olan ilişkilerini, kendisine yapılan haksızlıkları veya atılan iftiraları kafayı takmadığını, kendini bu tarz şeylerle üzmeyen birisi olduğunu işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong İstemek

Rüyayı gören kişi, eğer şezlongu şezlong satıcısından bedava istiyor ise bu rüya kişinin son zamanlarda yardıma muhtaç olduğu önemli konular olduğunu delalet eder. Bu kişi, insanlara dertlerini rahatça anlatamayan, yüreğini kolayca açamayan, dostlarının onun bir derdi olduğunu anlamasını bekleyen bir karaktere sahip olabilir. Eğer rüya sahibi, şezlong satıcısından parasıyla bir şezlong kiralamak veya satın almak istiyor ise; içinde bulunduğu sıkıntının çok da önemli olmadığı, canını boş yere sıkmaması gerektiği şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Yapmak

Rüyasında şezlong yaptığını bir kimsenin, karşılaştığı durumlar karşısında tek başına mücadele veren, kimseye ihtiyacı olmayan bir kimse olduğu şeklinde yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Satmak

Rüyada şezlong satmanın anlamı, maddi güçlük çeken rüya sahibinin kendine çeki düzen vermesinin ve kazanç elde etmesi için ayağa kalkıp çabalamaya başlayacağının habercisi olduğu yönündedir. Ayrıca bu çabalamaların, hâlihazırda bulunulan işten ziyade yeni atılımlarla sağlanacağının daha olası olduğu vurgulanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlongta Güneşlenmek

Rüyasında şezlongta güneşlendiğini gören kimsenin, zaman zaman yaşadığı can sıkıcı olaylar karşısında karamsarlığa kapılıp hayatını sorguladığı ama kimi zaman da aldığı küçük bir haberle çok mutlu olduğu bir dönemden geçeceğini delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Plaj Görmek

Rüyada görülen plaj; rüyayı gören kişinin keyfine düşkün, eğlenmeyi seven, çalışmakla pek arası olmayan ve biraz da gamsız bir insan olduğu yönünde yorumlanır. Hatta bu özelliklerinden ötürü rüya sahibinin maddi ve manevi zorluklar çekmesinin olağan olduğu şeklinde de yorumlar mevcuttur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Almak

Rüyasında şezlong aldığını gören kimse, yoğun harcamalar yapacağı ve ay sonu geldiğinde ödemeleri nasıl yapacağını şaşıracağı bir döneme girecek olarak yorumlanır. Bu harcamaları keyfi de olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şezlong görmek, rüya sahibinin alacağı güzel haberlere yorumlanır ve kişinin mutluluktan ayağının yerden kesileceğine, hayatının yoğun temposunun ilerleyen zamanlarda yavaşlayacağına ve kendisini çok daha iyi hissedecek olan rüya sahibinin çevresine de pozitif enerji yayacağının işaret eder. Neşe içinde yapılacak işlere, çalışma koşullarında iyileşme olmasına, kişinin araba veya küçük bir ev alarak yatırım yapmasına yorumlanır. Mutluluk verici haberler sayesinde rüya sahibinin hanesinde sevinç gözyaşı döküleceğine yorumlandığı gibi, uzak memleketten gelecek eski tanıdıklarla hasret giderip, eski günlerden konuşmaya da işaret eder. Yaşlılığın sorunsuz geçecek olmasını müjdeleyen rüya, kişinin hastalıklar açısından büyük problemler yaşamayacağına, her zaman şansının yaver gideceğine, rızkını ağız tadı içinde yiyeceğine işaret eder. Daha fazlasında gözü olmayan rüya sahibinin, elindeki imkanları en iyi şekilde kullanmak suretiyle hayatını idame ettireceğine de işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Görmenin Anlamları

Rüyada şezlong almak, rüya sahibinin maddi gücünü toparlaması anlamına gelir. Kendine yeni bir yol çizebilmek amacıyla çıkılacağı bir yolculuğun, kişinin maddi hayatı kadar, manevi hayatını da değiştireceğine, olaylara bakış açısını yenileyeceğine işaret eder. Hayırlı kararlar almaya, bekarlığa veda edip güzel bir evlilik yapmaya da tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şezlonga uzandığını görmek, yapılan her türlü çalışmanın sonuçlarının alınmaya başlanacağına işaret eder. Gebe kalmakta sorun yaşayan ve tedavi gören kişiler için nihayet müjdeli haberin geldiğine işaret eden rüya, geç de olsa sağlıklı, hayırlı bir evlada sahip olunacağının işaretçisidir. Bugüne kadar kişiyi fazlasıyla yıpratan borçların sona ereceğine ve derin bir nefes alacak olmaya, kişinin ailesiyle beraber şehir dışına çıkarak kendisine zaman ayıracağına, esenlik içinde olmaya ve bundan sonraki zaman diliminde feraha çıkmaya tabir edilir. Darlık çekenlerin bolluğa kavuşmaları ve mahsullerde artış olacağına da müjde veren rüya, her sıkıntının sonu olduğunu hatırlatarak, kişinin umudunu yitirmemesi gerektiğini haber verir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlong Satın Almak

Rüyada şezlong satın almak, bu rüya kişinin maddi hayatını daha da güzelleştirmek adına yapacağı eylem ve atılımlarda istediği kazancına zahmet çekmeden ulaşacağını işaret eder. Rüyasında şezlong satın aldığını gören kimseler, deli dolu, eğlenceli, insanları ve hayatı seven, paylaşmaya açık, yaptığı işleri çıkar ya da beklenti görmeksizin iyilik için yapan kimselerdir. Şezlong satın almak, bazen de kişinin ticaret hayatını daha renkli hale getirmek için küçük çaplı yaptığı eğlenceli şovlarına, insanları gerçek hayatın stres ve sıkıntısından uzak tutacağına ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlonga Uzanmak

Rüyada şezlonga uzanmak, şezlonga uzandığını görmek, rüyası özellikle evli ve çocuk özlemi çeken kimseler için son derece hayırlı rüya olup kişilerin sonunda muratlarına nail olacaklarını gösterir. Şezlonga uzanmak, yapılan her türlü hayırlı ve güzel işin sonunu görmeye, sevdiğiniz insanların beğenisini kazanmaya, yaşamı daha renkli hale getirmeye ifade edilir. Bu rüya aynı zaman da maddi sıkıntılardan kurtulmaya, rahata çıkmaya, elinizin bollaşmasına, gelecek hayırlı haber ile mutlu olunmaya, bunlarla birlikte sevdiğiniz kişilerle tatile çıkmaya yorumlanmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şezlongda Güneşlenmek

Rüyada şezlongda güneşlenmek, yorucu ve stresli geçen iş yaşamının ardından kendinize ve sevdiğiniz insanlara zaman ayırma şansını bulmaya, uzak yerlere ve sakin konumlarda yer alarak ruhsal dinginliğe çekilmeye yorumlanır. Rüyada şezlongda güneşlendiğini görmek, bazen de aşırı rahat ve keyifçi davranmaya, çevrede olup biten olaylara aldırış etmeden yaşamaya, kendinize olduğu kadar sevdiğiniz insanlara da zaman ayırmaya ifade edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada şezlong görmek , aileniz ve sevdikleriniz için ayırmanız gereken zamana , kendi performansınızı ve azminizi korumak için ara vermeniz gerektiğine delalettir.



Rüyada şezlonga uzanmak , verdiğiniz molanın yada çıktığınız seyahatin direncinizi arttıracağına , sıkılmak üzere oluğunuz bir işe yeniden dört elle sarılacağınıza delalettir.



Rüyada şezlongta uzanan insanları görmek , onları seyretmek , daha çok mal ve servete sahip olacağınız halde onları nasıl kullanacağınızı bilmediğiniz için başkalarına özenmeye devam edeceğinize delalettir.



Rüyada kırık şezlong tatili yada seyahati yarıda kesmeye , başladığınız işi yarım bırakmaya delalettir.



Rüyada şezlongun üzerinde yatan kedi , köpek , yılan yada benzer hayvalar görmek , aileye katılacak zevk düşkünü , sonradan görme bir kiseye delalet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

432 Aktif
0 Üye ve 432 misafir
Bugün : 8995
Dün : 23857
Toplam : 48067339
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...