Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+22 oy
596 okuma
RuyAra Bilgi kategorisinde Astral Gezgini (200k puan)  
Rüyalarınızın anlamını merak ediyorsanız bize sorabilirsiniz. 30 binden fazla konu başlığı, 4000 yorumcu ile rüyalarınızın anlamını bulabilir ve rahat bir uyku çekebilirsiniz.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

9 Yorum

+10 oy
RuyAra Astral Gezgini (200k puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Rüyalarınızın anlamını öğrenmek için arama linkinden aratabilir, sözlüğe bakabilir veya detaylı rüyanızı yazıp farklı üyelerden yorum alabilirsiniz. Rüyanızın birden fazla anlamını öğrenebilir, bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Geceleri huzurla uyumanız ve rüyalarınızın hayra çıkması dileği ile.
+8 oy
 
bizbi arkadaşımla motor sürüyorduk sonra eski sevgilimin   eevin oraya gittik ve arkadaşım annesi ile konuştu banada aldığım hediyeler için teşşekür etti [halbuki ben o kadını hayatımda bi kere gördüm ve hediyede almamıştım sonra eski sevgilim çıktı ve birden küçük kardeşimi oynatırken gördüm amaa beni görmemişti bile bi anlamda çıkaramadım kafm karıştı yardımcı olabilirseniz sevinirim
+5 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Rüyanda daha önce hediye almasan da o kişiye karşı farkında olmadan bir iyilik yaptığını söyleyebiliriz.
+4 oy
Sirious Karabasan (646 puan)  
ben tekrarlayan rüya görüyorum 6-7 defa rüyamda aynı arkadaşımı gördüm  benden çok uzaktaydı ve geri dönüyordu ben de bunun olmasını istiyordum ama son seferinde benden kaçıyordu ve çağırdığım zaman ise geri geliyordu ama neden kaçtığını bilmiyorum  bu kişi kim olabilir diye aylardır düşünüyorum birisini görüyorum tanıdığım ama temsil odluğunu düşünüyorum bi tahmininiz bi yorumunuz var mı acaba
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Arkadaşınızın fiziksel ve karakter özelliklerini yazarsanız bulabiliriz kim olduğunu.
+4 oy
 
Merhabalar Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız.?
Rüyamda bir okul bahçesindeki taşın üzerine oturmuşum ve etrafta tanımadığım insanlar oturuyor yanımda da tanımadığım bir genc kız oturmuştu küçük bir kız bebegi yanıma emekleyerek geliyordu bende bebeği kucağıma aldım ve dizime uzandırdım başındaki bereyi düzeltmek için çıkardım ve iki tane bere vardı başında beresini taktiktan sonra yanimda oturan genc kiz bu bebegin terkedilmis bir bebek oldugunu soyledi.
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Bu rüya yeni bir iş, proje veya ilişkiye işaret ediyor. Güzel bir rüya görmüşsünüz.
+5 oy
 
Merhaba,rüyada yakın arkadaşımın yüksek sesle şarkı söylediğini gördüm sesi cok güzeldi ve çok güzel söylemişti şarkıyı, şarkı bitince etrafta dinleyen herkes alkışlamaya başladı bunun anlamı nedir?
+2 oy
Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)  
Arkadaşın bir konuda başarıya imza atacak ve tebrik görecek. Sen de bu durumlara şahit olacaksın.
+2 oy
 
merhaba ben rüyamda korkunç bir ormanda demirlerle kaplı bir alanın içindeki ağaçtan ailemle beraber kahve fincanı topluyordum fakat böyle bir şey olmasına çok şaşırıyorduk ayrıca bir terek denilen yerden çeşit çeşit tabaklar beğenip alıyorduk mevsim sonbahar gibiydi yerde turuncu renkli yapraklar vardı.
+1 oy
 
Ben ormanda demirlerle çevrili bahçe gibi bir yerdeki ağaçtan ailemle  ve  mavi çiçekli fincan topluyorduk ve terek denilen bir yerden aynı şekilde çeşitli tabaklar beğeniyorduk mevsim sonbahar gibiydi yerde turuncu yapraklar vardı
Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim

İlgili rüyalar

+12 oy
4 yorum 456 okuma
+34 oy
27 yorum 1.8k okuma
Karga 3 Ekim 2019 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+26 oy
13 yorum 527 okuma
Karga 24 Haziran 2020 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 229 okuma
Hicaz 28 Temmuz 2021 Analiz kategorisinde Hicaz Rüya Ustası (54.8k puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 146 okuma
+8 oy
3 yorum 184 okuma
Karga 10 Haziran 2021 Bilgi kategorisinde Karga Rüya Bilgesi (1.3m puan)   yazdı
+5 oy
4 yorum 177 okuma
sonsuz 8 Temmuz 2021 Bilgi kategorisinde sonsuz Astral Gezgini (163k puan)   yazdı
+27 oy
5 yorum 226 okuma
+42 oy
25 yorum 3.8k okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 11296
Dün : 23857
Toplam : 48069632
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...