Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
711 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada deniz yolculuğu yapmak; özgürlüğe duyulan özleme, duygu ve düşüncelerde değişikliklere, ticarette bol kazanca, bolluk ve berekete, duygusal olarak aydınlanmaya, huzura bulmaya, sezgisel olarak aydınlanmaya, sıkıntıların geride kalmasına delalet eder. Ayrıca denizde yapılan yolculuğun gidişatına göre farklı yorumları da olabilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada deniz yolculuğu yapmak ne anlama gelir?

Rüyada deniz yolculuğu yapmak düşünceler, duygular ve dürtülerdeki değişimler ve yaşamdaki ileri-geri hareketler metaforudur. Bir başka deyişle, yaşam yolculuğumuzda bir A noktasından B noktasına gittiğimiz zaman rüyamızda yolculuk yaparız. Bu A noktası ve B noktası hareket her zaman fiziksel yolculuk anlamına gelmez, bir durumdan başka bir duruma geçiş, karar değişikliklerimiz hatta yeni bir amaç uğruna eski amaçlarımızı terk etmemiz bile rüyalar aleminde bir yolculuktur.



Rüyalar alemi yaşamımızdaki tüm bu değişimleri bize metaforlar inşa ederek anlatmaya çalışır. Rüyadaki deniz yolculuğu yaptığımız gemi, vapur ya da feribot aslında bu değişimi yapmamızı sağlayan bir taşıyıcıdır. Rüyada araçtaki yolculardan her birinin zihnimizde kapladığı bir yer ve bir hacmi vardır. Onların hal ve hareketleri, davranışları hatta söyledikleri sözler birer mesaj niteliğindedir. Hatta bu yolcular bazen iç dünyamızdaki farklı yönlerimizi temsil ediyor olabilirler. Yolcular arasındaki kavga genellikle iç dünyamızdaki kaos ve farklı seslerin yükselişidir. Örneğin, içimizden bir ses bir işe evet darken bir yanımız hayır diyorsa bu değişim sürecinde bir vapurda 2 yolculuk kavga ettiğini rüyamızda görebiliriz.


Rüyadaki deniz yolculuğu genellikle zihnimizin durumu ve yaşamdaki ilerleyişimizi sembolize eder. Geminin ya da vapurun eski olması belki de demode olmuş bir yaşam tarzı ya da çalışma sistemi konusunda bize uyarı getirir. Yeni dünya düzeninde değişen sistemlere ayak uydurmada zorlandığımız zamanlarda rüyamızda kendimizi eski ve kırık dökük bir gemiyle yolculuk yaparken bulabiliriz. Rüyadaki geminin onarılmaya muhtaç her detayı aslında yaşamımızda güncelleme ya da yenilik isteyen yanlarımıza işarettir.



Deniz yolculuğu yaptığımız rüyalar aynı zamanda zihinsel durumumuza, uyumlu ya da kendimizle çelişen yönlerimize de atıfta bulunur. Bu rüyayı yorumlamak için yolculuğun durumuna ve rüyanın senaryosuna odaklanın. Gemi ya da vapur size istediğiniz yere götürecek kadar sağlam durumda mıydı? O halde bu gidişat size amacınıza götürür. Vapurun kötü durumda olduğunu ya da kırık dökük olduğunu mu hissediyordunuz? O halde bu gidişat size amacınıza götürmez, değiştirilmesi ya da güncellenmesi gereken bir şeyler var.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğu Görmek

Rüyada deniz yolculuğu görmek, ferah ve güzel duygulara işarettir. Maddi kayıpların yerine koyulacağı güzel günlerin kapıda olduğunu, yakın geçmişte kişiyi üzen ne kadar sorun varsa bir bir sona ereceğini, darda kaldığında dostunu düşmanını öğreneceği için olumlu tecrübeler edineceğini ifade eder. Açık havada deniz yolculuğu görmek her türlü dileğin kabul olacağına ve iyi şans elde edileceğine, bahtın güleceğine tabirdir. Huzurlu olmak, her alanda dengeyi korumak ve sevilen kimselerle ahenk içinde yaşamak manasındadır. Dinamik bir hayatı olan rüya sahibinin kendisini dinlemek, ruhani açıdan iyileşmek için yalnızlığa ihtiyaç duyacağını ve tek başına bir yolculuğa çıkacağını bildirir. Beraberliği olanların baş başa gidecekleri romantik bir tatili de ifade eder. Dalgalı denizde, kötü hava koşullarında deniz yolculuğu görmek ise kariyer yapan kişiler için rakiplerinin dişli çıkacaklarını, onları alt etmek, kendilerini kanıtlamak için fazladan efor harcamak zorunda kalacaklarını işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğuna Çıkmak

Her zaman bir çıkış bulan, sorunları ile boğuşmak yerine ne yapabileceğini düşünen rüya sahibinin bu özellikleri sayesinde iş hayatını kolaylıkla düzene sokacağını, yaşadığı olumsuzlukları bile kar elde edecek duruma dönüştüreceğini bildirir. Zengin bir maneviyata sahip olunduğunu tabir eden rüya, maddi kazançlar kadar ruhen de kendini geliştirmek isteyen rüya sahibinin bu dönemde değişik arayışlar içine girebileceğini, yolculuklara çıkarak yeni insanlarla tanışacağını tabir eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğu Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin içgörü ile hareket ettiğini ve karşılaştığı sorunlarda çözümü tamamen önsezileriyle hareket ederek bulmaya çalıştığını, olaylara farklı yaklaşımlarda bulunmayı tercih ettiğini ifade eder. İlişkilerde barışçıl bir tutum izleyen kişilerin her zaman sakin kalmayı seçtiklerini de bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemi Görmek

Büyük, yolcu gemisi görmek uzaktan gelen sevindirici haber demektir. Kişi kendisini de gemi içinde görürse bir sınavda başarı elde eder, rütbe sahibi olur ya da mevkisi yükselir. Ticaret veya yük gemisi görenlerin iş hayatları herkesi imrendirecek kadar başarılı olur ve zenginleşir. Tersaneye çekilmiş, kullanılmayan, bakımsız bir gemi görmek yapılan işte yanlış yöntemler kullanmak nedeniyle daha az gelir sahibi olmak anlamındadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemi yolculuğu görmek, özellikle para mevzularında kişinin elini ayağını bağlayan, girişimlerini ve düşüncelerini kısıtlayan olumsuz faktörlerin teker teker ortadan kalkacağına, geçmişte yapılmış birikimlerin yakın vadede çok kazanç getiren bir işte kullanılarak zengin bir hayata adım atılacağının haberini verir. Gelir ve gider dengesini yeniden kazanacak olan kişilerin ticaret hayatına atılmaları halinde tüm isteklerini elde edebileceklerini, kendileri kadar çevrelerine de fayda getirecek işler yapacaklarını tabir eder. Finansal dertlerin ortadan kalkacağına müjde veren rüya, iletişim konusunda kişinin öz güveninin yükselmesi ile başarılı bir süreç yaşanacağını, özellikle iş konusunda görüşmeler yapılarak herkesi etki altına almayı ifade eder. Kıvrak zeka ve güçlü duruşla her işin altından kalkarak daha müreffeh bir hayata başlangıç yapılacağını, alım gücünün yükselmesi ile beraber yeni bir ev alınacağını yahut gayrimenkul yatırımı yapılacağını bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemi Yolculuğu Yapmak

Birden fazla problemin üstesinden gelerek refaha çıkmak ve yıllardır kurulan hayalleri gerçekleştirmek demektir. Müjdeli, kişiyi geleceğe çok daha güvenli şekilde hazırlayacak haberler alınacağını bildirdiği gibi, kötü niyetli kimseleri, düşmanlık besleyenleri saf dışı bırakacak olmaya da yorumlanır. Rüya sahibinin başarılarını çekemeyen, hazmedemeyen kişilerin tüm oyunlarının ortaya çıkacağı, sadece gerçek dostlarla görüşülecek  günlerin geleceğini bildirir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemi Tutması

Gemi tutması sonucu kustuğunu gören kişiler kendilerine gelen yalan yanlış bir haberle telaşa kapılır ve morallerini bozarlar ancak işin aslı daha sonra anlaşılacağı için bu durum çok uzun sürmez. Ani verilen bir karardan dönmek, anlık heveslerle açılmak istenen iş konusunda aile uyarısı almak anlamına geldiği gibi, dikkatsizlik nedeniyle yaşanacak ufak tefek kazalara da alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemi Yolculuğunun Psikolojik Yorumu

Kendisine gerçekçi hedefler belirleyen kişilerin hayallerine de sıkı sıkıya tutunduklarını, daima morallerini yükseltecek düşünce gücüne sahip olduklarını, çevrelerine de aynı pozitif duyguları aşıladıklarını ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada feribotla yolculuk yapmak

Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına işaret eder. Feribotla bir yerden başka bir tarafa yolculuk etmek üzere yola çıktığını görenin muradı hâsıl olur. Bulunduğu yerden, daha kötü bir yere gittiğini görenin işleri bozulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğuna çıkmak
Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir. Güzel bir deniz yolculuğuna çıktığınızı gördüyseniz, birtakım karlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızın işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemi İle yolculuk yaptığını görmek, bazı dileklerin kabul olmasına ve yaşadığınız yerden daha güzel bir yerde yaşamaya yorumlanır. Eğer bir süredir taşınmak istediğiniz bir şehir ya da ülke varsa bu hayaliniz gerçek olabilir. Bekar olanlar evlenerek başka bir yere taşınabilirler ve refah içerisinde bir hayat sürebilirler. Evli olanlar da iş ya da başka sebepler ile deniz aşırı bir yere gidebilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemiye binip yolculuk yapmak, aynı zamanda bugüne kadar emeklerin boşa gittiğini düşünseniz de aslında tam tersi olmasıdır. Bir anda karşınıza çıkan bir fırsat ile birlikte emeklerinizin de karşılığını alabilirsiniz. Ayrıca tecrübeleriniz de size ışık tutar ve istekler gerçek olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemiyle seyahat etmek, eğer çalışıyorsanız iş hayatında yükselişe geçmek, iş seyahatleri yapmak ve iş ile ilgili olanakların artması olarak da yorumlanır. Eğer beklentileriniz varsa bunlar boşa çıkmaz. Bir süredir beklediğiniz bir haber yakında size ulaşır. Bu haber deniz aşırı bir yerden de gelebilir ve size çok sürpriz olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemiye binmek, bir süredir ziyaret etmek istediğiniz kişilerin yanına gideceğinize ve sevdikleriniz ile uzun süredir devam eden özlemin sona ermesine yorumlanır. Uzak mesafe aşk yaşayan kişiler için de hasret biter ve artık bir arada yaşamaya başlayabilirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemiye Binip Denize Açılmak

Tüm sıkıntılardan arınmak ve tez zamanda büyük bir mutluluk yaşamak anlamına gelir. Bir süredir karşınıza çıkan engelleri artık rahat bir şekilde aşabilirsiniz. İş ya da eğitim hayatında atılım yapabilir, bu vesile ile yeni yerler görebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Geminin Karada Yürümesi

Zorlukların üstesinden gelerek artık şans kapısını aralamaya, hakkınızda en hayırlısının olmasına yorumlanır. Gerçekten dilediğiniz ve içinizden geçen bir şey gerçek olabilir. Artık sizi sinirlendiren şeyler son bulabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Gemiyle Yolculuk Etmek

Sizi kıskanan ve iyiliğinizi istemeyen insanlara karşı zafer elde etmeye, başarılarınız ile herkese örnek olmaya yorumlanır. Bazı insanlar bu durumu kaldıramasa da siz engelleri aşacaksınız. Özel hayatınızdaki problemleri de aşabilirsiniz. Huzur ve konfor hakim olur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemiyle Yolculuk Yapmak Dini Yorumu

İslami rüya tabirlerine göre, umutlarınızın artması ve hayallerinize kavuşmak anlamına gelir. Artık her şeyin en doğrusunu yaparak yakınlarınızı da mutlu edebilir, tecrübeleriniz ışığında en doğru seçimleri yapabilirsiniz. Hayat size gülümseyecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğu, kendinizi bir geceyi ya da uzun zamandır geçirmediğiniz büyük bir tutku ve cinsel hazla dolu bir karşılaşmayı öngörür. Rüyada deniz yolculuğu, bu olaya yol açan şeyler kendiliğinden ve sizin tarafınızdan herhangi bir çaba sarf etmeden gerçekleşecek.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğu, bir şey hakkında bilgi sahibi olmak ya da aşırı derecede merak duymak isteğinizin, sadece neye dokunmak istediğinizle ilgili daha fazla şey öğrendikten sonra, zarar ve hayal kırıklığı yaratacağını gösterir. Rüyada deniz yolculuğu, uzun ve uzak bir yolculuk olasılığını öngörürken, aynı zamanda şu anda uzaklarda yaşayan uzun süredir tanınmış arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelmenin bir işareti olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğu çıkmak, uzaktaki bazı haberleri almanın ya da şu an bulunduğunuz yerden uzakta yaşayan insanlardan bir işarettir. Rüyada bir deniz yolculuğu çıkmak, çok iyi tanıdığınız biriyle buluşma olasılığını bir araya getirerek geçirilen zamanın bir sonucu olarak neşe ve mutluluk getirecektir. Rüyada açık deniz yolculuğu çıkmak, yakın gelecekte hayatınızda yaşanacak önemli değişikliklerin bir göstergesidir. Rüyada deniz botla yolculuğu çıkmak, başarılı olmak ya da hiçbir koşulda başarılı olmak için iyi bir işarettir. Rüyada deniz kayıkla yolculuğu çıkmak, yıllarca süren kargaşa ve belirsizlikten sonra, işleri düzleştirip yolunuza devam edebileceksiniz anlamına da gelebilir.,
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemi ile deniz uzun yolculuğu, sağlığınız ya da kısa bir süre içinde mevcut hastalık ya da sağlık sorunlarından kurtulabilmeniz anlamına gelir. Rüyada gemi ile deniz uzun yolculuğu. Huzurlu ve düzenli varoluşunun bir simgesidir. Aynı zamanda, hayatınızda başarılı olmak için doğru yönde bir dönüş almanız gerekecektir. Rüyada gemi ile deniz uzun yolculuğu. Aile üyeleriyle veya sevdiklerinizle olan ilişkinizin bazı küçük ya da önemsiz nedenlerden ötürü ekşimektedir. Bunun olmasını önlemek için daha ihtiyatlı ve toleranslı olun. Rüyada gemi ile deniz uzun yolculuğu. Dikkat etmeniz gereken bir uyarı işaretidir ve beklediğiniz kaynaklardan gelebilecek olası sıkıntılar için hazırlıklı olun. Bu sorunlara öfkeniz veya etrafınızdaki insanlara davranış şekliniz neden olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğu Yapmak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında deniz yolculuğu yaptığını görmesi kişi Bekar ise evleneceğine, evliler için çocuk sahibi olacağı anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğuna ÇıkmakRüyada deniz yolculuğuna çıkmak, rüya sahibinin pratik düşünme becerisi sayesinde iş hayatını her zaman en kolay hale getireceğine delalettir. Yüklü kazançlara ve manen zenginliğe işaret eden bu rüya aynı zamanda da yeni insanlarla tanışmanın da habercisidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğu Görmenin Psikolojik YorumuRüyada deniz yolculuğu görmek, kişinin hisleriyle hareket ederek olayları çözmeye çalıştığını işaret etmektedir. Aynı zamanda da sakin halleriyle dikkat çekmektedirler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğu görmek, kişiyi rahatlatan ve güzel duygularla sonuçlatan olaylara delalet etmektedir. Maddi zararların telafi edileceği ve kişileri üzen herkesin cezasını bulacağına yorulmaktadır.Kişinin yaptığı hatalardan ders almayı bildiği anlamına gelen bu rüya aynı zamanda da ruhen iyileşme manasına da gelmektedir. Dalgalı denizde yolculuk yapmak ise kişinin zorlu rakiplerle mücadele içerisine girerek fazlasıyla efor sarf edeceği anlamına gelmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Deniz Yolculuğu Yapmak, rüya sahibinin beklediği kimseye işaret edilir. Kişinin dört gözle beklediği ve heyecanlanmasına neden olan bir habere yahut kimsenin varlığına işaret edilir. Kişinin gözünün yollarda olduğuna işaret eder. Bu bekleyişin her iki tarafında yapacağı girişimlerle daha kısa süreceğine ve yakın zamanda kavuşmaya işaret edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Deniz yolculuğuna çıkmak, muradınıza ereceğinizi bildirir.

Güzel bir yolculuğa çıktığınızı gördüyseniz, birtakım karlar elde edeceğiniz anlamına gelir. Kötü bir yolculuk, zarara uğrayacağınızın işaretidir.
Hayatta yeni bir devrenin başlayacağına işaret eder.
Bir yerden baska bir tarafa yolculuk etmek üzere yola çiktigini görenin muradi hasil olur. Bulundugu yerden , daha kötü bir yere gittigini görenin işleri bozulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vapura Binmek – Diyanet Rüya Tabirleri

Rüyada vapura binmek onla yolculuk etmek, sıkıntı, üzüntü, ayrılık, ölüm, tabut, kazanç gibi yorumları vardır. Kuru bir yerde gemisini yürüttüğünü veya bindiği geminin karada yürüdüğünü görmek, büyük bir felâket ve sıkıntıya işarettir. Rüyada görülen gemi üzüntü ve darlık içinde bulunan kimse için kurtuluştur. Bazen de gemi, ümit edilen bir şeydir. Rüyada bir vapura veya gemiye binip, bir daha inmediğini görmek, sıkıntı ve üzüntüye düşmeye işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Vapurla Gitmek

Rüyada denizde vapurla gitmek veya yolculuk etmek; beklemediğiniz bir anda çok uzaktan bir misafirinizin geleceğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Denizde Vapurla Gezmek

Rüyada vapur görmek veya rüyada denizde vapurla gezmek, yolculuğa çıkar veya eline biraz mal geçer. Demirden bir gemiye binmek, devletten alınacak maddi ve manevi yardıma işarettir. Bir gemiye binip, bir daha inmediğini gören kimse halkının diline düşer. Büyük bir gemide güzel elbiseler giydiğini ve geminin hareket ettiğini gören kimse, devletin önemli mevkilerine gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada deniz yolculuğu yapan yolcuları görmek:

Rüyada deniz yolculuğu yaptığımızı gördüğümüz zamanlarda içinde bulunduğumuz gemideki yolcuların hareketlerine dikkat etmeliyiz. Bazı yolcular güçlü ve daha heybetlidir, bazıları daha gürültücü ya da kavgacı olabilir, hatta bazıları yalnızca sessiz sakin otururlar. Rüyadaki bu yolcuların hal ve hareketleri iç dünyamızdaki yönlerimize atıfta bulunurlar. Çok gürültücü yolcu ya da yolcular genellikle iç dünyamızda yükselen şikayetlerin simgesidir. Sessiz sakin oturan yolcular ise keşfedilmemiz yeteneklerimiz ya da sessiz duran yönlerimize atıfta bulunurlar. Güçlü ve heybetli yolcular yine bu yorumculuğa göre içimizdeki öz güven ve gücün simgesidir.

 

Rüyada yanımızdaki yolcular aynı zamanda pozitif ve negatif yönlerimiz ya da yaşamda karşılaşacağımız sözlere işaret edebilirler. Örneğin, rüyasında bir deniz yolculuğu esnasında iki kişinin kavga ettiğini gören biri ertesi gün aynı amaca hareket eden iki kişinin, mesela iki iş arkadaşının kavgasına şahit olabilir. Hatta kulağa çok ilginç gelse bile rüyada bir vapurda 2 kişinin kavgası bazen aynı partnere göz dikmiş iki kişinin kavgasının işareti bile olabilir. Rüyadaki yolcular aslında aynı istikamete hareket eden kişilerin simgesi de olabilir.


Tüm bunlara ilave olarak rüyadaki yolcular bazen yaşam yüklerimiz hakkında bize bilgi getirir. Rüyadaki deniz yolculuğu yaşamdaki ilerleyişimiz, yolculuk yapan herkes bu ilerleyiş esnasında yanımızda götürdüklerimizdir. Bu yaşam yükleri bazen zihinsel yüklerimiz, düşüncelerimiz olabileceği gibi dertlerimiz, sorumluluklarımız hatta borçlarımız bile olabilir. Rüyasında bir deniz yolculuğunda çok fazla yolcu olduğunu görenin bu yorumculuk anlayışına göre yükü ya da borcu çok fazladır.

 

Elbette, yolcuların durumu iç dünyamızdaki uyumu ya da çelişen mesajların varlığına da işaret ediyor olabilir. Özellikle de rüyanızda vapurda bir kavga ya da kaos varsa bilmelisiniz ki iç dünyanızda bir çatışma ya da kararsızlık var. Evet bir yöne doğru ilerliyorsunuz fakat hala bir yanınız bu yönde ilerlemeye razı değil. Rüyadaki kavga eden ve bağrışan yolcuların her biri bu gidişata hayır diyen iç sesinizin işaretidir. Yolculardan gelen tüm mesajlara dikkat edin. Deniz yolculuğunun ilerleyişine evet diyenlerle hayır diyenlerin sayısını karşılaştırın. Hayır diyenler daha fazlaysa bu gidişatta isteksizliğiniz daha fazla demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada denize açılmak

Gemi, tekne ya da herhangi bir deniz aracı ile denize açıldığınızı görmeniz, hayat görüşünüzle ilgili köklü değişiklikleri simgeler. Hayatı yaşama şekliniz tamamen değişebilir. Bu değişim olumlu yönde olacaktır. Denize açılmak tekamülü de simgelemektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada gemiyle yolculuk görmek, hayallerin peşinden gidecek olmayı ve yaşanacak hiçbir şeyden pişmanlık duymamayı işaret eder. Özellikle genç yaşta kişiler için renkli bir geleceğe adım atılacağını, seçilecek mesleğin kişiyi her an ileriye taşıyacağını ve farklı ülkelerden insanlarla kaynaşarak geçirilecek zamanı ifade eder. Gemiyle yolculuk yaptığını gören evli bayanların eşleriyle aralarına mesafeler girer ve hasretlik çekerler. Temiz bir gemiyle yolculuk görmek işlerin açılacağını kazancın eskisinden daha fazla olacağını bildirir. Eski ve pis bir gemiyle yolculuk görmek ise, işte yaşanacak sorunların giderek büyüyeceğine, kişinin ağzının tadının kalmaması bir yana, ailesiyle de arasında tatsızlıklar çıkacağını alamet eder. Büyük bir gemiyle yolculuk görmek ise atılım yapmaya, işleri büyütmek için farklı ortaklıklar kurmaya, cesaretli davranmaya tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük Gemiyle Yolculuk Etmek

Rüya sahibinin elde ettiği her türlü başarının bazı insanlar tarafından kıskançlık ve hasetle karşılanacağına ve kişiyi küçük düşürmek, işlerini bozmak, zor durumda bırakmak için çeşitli dedikodular yayacaklarına, özellikle geçmiş yaşantıda kalan bir aşkı yeniden gündeme getirerek kişinin özel hayatını göz önüne sereceklerine alamet eder. Duyulan sözlerden ve asılsız dedikodulardan dolayı yaşanacak tedirginlik ve huzursuzluğun kişiyi kısa bir süre etkileyeceğine, işine ve geleceğine odaklanarak kötü kalpli insanların ekmeklerine yağ sürmeyeceğine tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemiyle Yolculuk Edenleri Görmek

Hayallerin, ideallerin peşinden gidecek cesareti bulamayan rüya sahibinin sürekli planlar yaptığını ancak hiçbirine uymadığını ifade eder. Başkalarının yaşadığı konforlu hayata özenmenin, kendi yaşamından bir türlü mutlu olamamanın ifadesi olduğu gibi, kendi yeteneklerini kullanamayan kişileri de ifade eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Gemiyle Yolculuk Görmenin Psikolojik Yorumu

Yapılan bir işe odaklanmanın, bu işten başarı elde etmeyi istemenin ve herkese kendini kanıtlama ihtiyacının işareti olan rüya, kişinin gün içinde gelecek hayalleri kurduğuna, maceracı ve yeniliklere düşkün biri olduğuna da yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
ÜYADA GEMİ YOLCULUĞU YAPTIĞINI GÖRMEK

Sabredilirse eğer güzel ve bahçeli bir eve sahip olunacaktır. Kişinin, iş dünyasından büyük başarı kazanmasına yardım edecek ve birçok konuda rahat nefes almasını sağlayacak bir çalışma ortaya koyacağına, bu sayede hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına ve vereceği kararların ardından tüm toplum tarafından çok sevilen ve takip edilen bir kişi olacağına tabir edilir. Rüyada gemi yolculuğu için hazırlanmak, maddi açıdan çok büyük getirisi olacak bir çalışma için oturup uzun uzun düşünüleceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve atılan her adımın çok güzel bir işin kapısını açacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA GEMİNİN HIZLI GİTTİĞİNİ GÖRMEK

Kişinin mutlu ve huzurlu bir hayatı varken yaşayacağı bir olayla sağlık sorunları yaşayacağına, çalışmalarının boşa çıkacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.
RÜYADA BÜYÜK GEMİYE BİNMEK

Rüyada büyük gemiye bindiğini gören rüya sahibinin işlerini yoluna koyacağına, bir dostuyla beraber iş kuracağına işaret eder. Rüya yorumcularına göre rüyada büyük gemiye bindiğini gören kişinin, kazancının artacağına alamet eder.
RÜYADA UÇAN GEMİ GÖRMEK

Rüyada uçan gemi görmek, kişinin yeni bir sayfa açacağına, eskiden yaşadığı kötü olayları geride bırakacağına rivayet eder. Hiç beklemediği bir anda güzel bir haber alacağına, iş hayatında bulunan bir kişi ile dostluk ilişkisi kuracağına işarettir.RÜYADA GEMİ KULLANDIĞINI GÖRMEK

Rüyada gemi kullandığını gören rüya sahibinin yaşadığı olumsuzluklardan kendi çabalarıyla kurtulacağına işaret etmektedir.

RÜYADA GEMİ YOLCULUĞU YAPTIĞINI GÖRMEK

Rüyada gemiye binip yolculuk yaptığını gören rüya sahibinin başarılı birisi olacağına yorulur. Rüyasında gemi yolculuğu yapan kişi, büyük başarılara imza atacaktır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

580 Aktif
1 Üye ve 579 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 4687
Dün : 21898
Toplam : 48084871
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...