Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.9k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyadaki otopark yaşam yolculuğumuzdaki 2 süreç arasındaki bağlantı ve geçiş noktasını temsil eder. Otopark rüyası içsel deneyimler, duygular ve dürtüler arasındaki geçiş sürecine dokunan bir metafordur.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada otopark görmek ne anlama gelir?

Rüyadaki otopark yaşam yolculuğumuzdaki 2 süreç arasındaki bağlantı ve geçiş noktasını temsil eder. Otopark rüyası içsel deneyimler, duygular ve dürtüler arasındaki geçiş sürecine dokunan bir metafordur. Yaşam yolculuğumuzdaki bir A noktası ile B noktası arasındaki bekleme ya da duraksama evrelerini işaret etmek amacıyla zihnimiz rüyamızda bizim için bir otopark tasarlar.


Rüyadaki araba zihinsel geçiş süreçlerini ve zihinsel durumumuzu yolcular ise farklı iç deneyimleri temsil ederler. Bu yüzden rüyada bir arabanın otoparkta bekliyor olması ve bu arabayla bir yere gidecek olmak aslında zihinsel boyutta değişimin arifesinde yer almaya işarettir. Araba bizi bir yerden (bir durumdan) alır ve başka bir yere (başka bir duruma) bırakır. Rüyadaki otopark ise bu değişimi beklediğimiz yerdir.


Otopark gördüğümüz rüyalarda aynı zamanda arabamızı neden park ettiğimize ve nereye gittiğimize dikkat etmeliyiz. Arabasını bir otoparka park ettiğini gören kişi kendisine “neyi bekliyorum” sorusunu sormalıdır. Otopark sizin için neyi ifade ediyor? Oraya nereden geldiniz? Neyle geldiniz? Beklediğiniz araba rüyada geldi mi yoksa gelmeden mi uyandınız? Tüm bu soruları cevaplayarak rüyanızın sizin için getirmek istediği mesajı daha iyi anlayabilirsiniz. Gitmek istediğiniz yer sizin için nihai amacı otopart ise bir bekleyiş sürecini temsil eder.


Rüyada otoparktaki araçlar aslında yaşam yolculuğunuzda sizin gibi bekleyiş içerisindeki diğer bireyler olarak var olurlar. Rüyanın yorumu park etmiş mevcudiyetinde değil rüyanın senaryosunda gizlidir. Otoparkta bekleyen arabalar yolculuğunun bir parçası ve yapı taşları olarak kabul edilmelidirler. Bilinçaltınızın sizin için tasarladığı her aracın bir hacmi ve rüyada kapladığı bir yer vardır ve her araçtan ufak da olsa bir mesaj alınmalıdır.



Rüyada otoparkta bekleyen araçlar bazen düşünceler, duygular, bedensel durumlar, anılar ve deneyimin diğer yönleridir. Otoparkta bekleyen diğer insanların söylediği her şey ya da davranış biçimleri yaşam yolculuğumuzda karşımıza çıkacak bir durum, engel, arkadaş ya da olayın özelliğidir. Bilinçaltının bizimle konuşma dili günlük konuşma dilimizden oldukça farklıdır ve bu yüzden bilinçaltı bize mesaj vermek amacıyla otoparkta bekleyen kişileri arketip olarak inşa eder. Diyelim ki rüyanızda bir otoparkta arabanızı arıyorsunuz ve sizin gibi bekleyen başka araç sahipleri de var. O halde bekleyiş içerisinde olan tek kişi siz değilsiniz. Bu araç sahipleri belki de kariyerdeki rakipleriniz ve sizinle aynı amaca ilerlemeyi hedefliyorlar.


Tüm bunlara ilaveten rüyadaki otopark bir varış noktası değil hedefe doğru ilerlemek amacıyla bulunduğumuz bir noktayı temsil eder. Burası sizin için bir kilometre taşı, bir basamak ya da yeni bir sıçrayış yapmadan önce biraz düşünüp taşınmanız gereken mola. Aceleniz yok, arabanın gelmesine kadar süreniz var. Beklediğiniz yer amacınıza ulaşmak için bir giriş noktası. Belki de bir işin olması başka bir işin olmasına bağlı.


Rüyalar aleminde hayat bir yolculuk, araba  bizi amaçlarımıza götüren bir vesile, otopark ise bu vesileyi aradığımız ya da beklediğimiz yerdir. Belki de beklediğimiz araba  bizi nihai amacımıza götürecek bir müjdedir. Otoparkta bekleyen diğer insanlar bizimle aynı amaca doğru hareket etmek için bekleyen kişiler düşüncelerimiz, hislerimiz ve iç dünyamızdan yükselen seslerdir. Tartışan gürültücü insanlar genellikle bu yolculukta hala bir iç karmaşa yaşadığımıza işaret eder. Bu arketipler potansiyel olarak bizi üzücü, rahatsız edici duygular ve zihin gürültüsü temsilcileridir. Tıpkı yaşam yolculuğumuzda içimizden bir sesin bir şeye “evet” derken bir yanımızın da “hayır” demesi gibi, otoparktaki diğer araç sahipleri bir şeye evet derken diğerleri hayır derler.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
belli bir dönem karar alamamaya veya yeni bir hareket dönemine geçiş aşamasına yorumlanır. bekleme dinlenme yada yola destekle değilde kendi imkanlarıyla devam etmeye bazende zorunlu geçiş aşamalarına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otopark Görmek

Rüyada otopark görmek, hayra yorumlanır. Mutsuzluğunuzu bitirecek, keyfinizi yerine getirecek ve hayatınıza renk katacak gelişmelere yorumlanır.

Rüyada Katlı Otopark Görmek: Çok fazla müjdeli haberin, ardı arkasına geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark görmek, mutlu olacağınız anlamına gelir. Huzuru bulacak, kendinizi çok fazla hafiflemiş hissedeceksiniz demektir. Başka bir yoruma göre rüyada otopark görmek, meslek hayatınızda karşınıza çıkacak olan güzel gelişmeler demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada arabanizi bir otoparka biraktiginizi görmek, özel yasantinizin beklenmedik bir olaydan sonra birden bire lehinize olarak çok degisecegine; sizin kendinizin bir otopark islettiginizi görmek, yakin bir akrabanizin maddi yardimi ile islerinizi genisletip kazancinizi artiracaginiza ve bu suretle bolluk ve mutluluk içine gireceginize isarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark görmek, hayırlı bir rüya olarak tabir edilir. Rüya sahibinin hayatında mutlu olayların gerçekleşeceğini gösterir.

Rüyada arabanızı bir otoparka bıraktıysanız, özel yaşantınızda beklemediğiniz çok güzel şeyler olacak demektir. Zararın kâra dönüşeceği anlamına gelmektedir. Yani olayların beklenmedik şekilde sizin lehinize dönüşeceğini gösterir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark görmek, iş alanında başarılı olacağınıza işaret eder.

Otopark işlettiğinizi görmek ise, işlerinizi genişleteceğinize işaret eder. Akrabalarınızla girişeceğiniz bir işte onların desteği ile daha da büyüyeceğinize işaret eder. Özel hayatta da mutlu olacağınızı ve huzurlu bir hayat süreceğinizi gösterir. Bolluk, bereket ve yenilik olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Otoparktan araba çıkarmak ise, yaşadığınız kararsızlıkları gösterir. Bu kararsızlık yüzünden uğrayacağınız zararı ifade eder. Rüyada otopark görmek, bol para, yeni iş ve mutlu bir aile hayatı olarak yorumlanmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark görmek

Rüyada otopark görmek, hayra yorulur. Sizi mutlu edecek olaylar yaşayacaksınız, iç sıkıntınızı atıp ruhen ve bedenen rahatlayacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada katlı otopark görmek

Rüyada katlı otopark görmek, ardı ardına müjdeli haberler alacaksınız, mutluluğunuz hergün artacak, hayırlı ve iyi insanlar ile tanışacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otoparkta olduğunu görmek

Rüyada otoparkta olduğunu görmek, özel yaşantınızda değişiklikler, yenilikler yapacağınıza, rekabet- mücadele etme hırsınızın günden güne artacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark işletmecisi olduğunu görmek

Rüyada otopark işletmecisi olduğunu görmek, bir yakınınızdan önemli ve büyük derecede maddi yardım göreceğinize, destek görmeye, kâr ve kazancınızın çok artacağına, bolluk, bereket ve mutluluk içinde olacağınıza işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katlı Otopark Görmek

Rüyada katlı otopark görmek peş peşe müjdeli haber alınmasına işaret eder, kişinin alacağı birkaç süpriz haberlere ve hayatındaki güzel gelişmelere, kişiye gelen haberlerde sevinci de üzüntüyüde sık yaşamasına bu sebepledirki çoşkuyu ve üzüntüyü en üst noktalarda yaşamasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otopark Görmek

Rüyada otopark gören kişinin yolunda gitmeyen işleri sebebi ile sıkıntı yaşayan kişinin şansının döneceği maddi, manevi yönden sevindirecek haberler almasına tabir edilir. Rüya sahibinin geride bıraktığı sıkıntılı günlerin akabinde iç huzuru ve çevresi ile, barışık, işinde para kazandığı güzel günlerin yaşanacağının müjdecisidir. Rüyada otopark görmek farklı fikirlerde ve seviyede insanların bir araya tolanacağı toplantı yerine gitmek olarakta tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otoparkta Kaybolmak

Rüyada otoparkta kaybolduğunu görmek, kişinin yapmak istediği bir işte karasız olması çeşitli fikirler arasında doğruyu bulmakta şaşıracağına, kendi çıkarı ve menfat elde etmek isterken dengeleri muhafaza edemeyeceği ve piskolojisinin bozulacağına, elinde olanlar ölçüsünde işlerini yolunu koymak yerine, sonuçları üzücü olan girişimlerine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otoparka Araba Park Etmek

Rüyada otoparka araba park ettiğini gören rüya sahibinin elinde olan malını gelebilecek tehlikelerden korumak için muhafaza altına alacağına, çevresinde olan güvensizliği nedeni ile yıllardır uğraş verip hayalini kurduğu rahatlık, huzur ve düzenini bozmak isteyen kişilerden uzaklaşmasına, kişiye yük olan bazı insanlardan malını, parasını, sevincini ve üzüntüsünü sahip olduğu iyi veya kötü olan herşeyini saklamasına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otopark Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada otopark görmek rüya tabircileri tarafından genellikle hayra yorumlanmıştır. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada otopark görmek, rüya sahibinin ekonomik olarak çok iyi gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir. Başka bir yoruma göre rüyada otopark görmek, rüya sahibinin iş yaşantısında olumlu gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Katlı Otopark Görmek

Rüya sahibinin oldukça güzel zaman geçireceğine işaret etmektedir. Diğer bir yorumda ise rüyada katlı otopark görmek, rüya sahibinin etrafında hayırlı insanların artacağı yönünde olmuştur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada otopark görmek, müjdeli haberler demektir. Rüya sahibinin yardıma muhtaç olan yakın bir dostunuza yardım edeceğine, paylaşmayı ve çocuklarla vakit geçirmeyi çok sevdiği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Otoparkta Araba Görmek

Rüyada otoparkta görülen araba, eğitimini tamamlamış ve iş hayatında başarılar elde etmiş bir kişiye işaret etmektedir.
Rüyada Otopark Sahibi Olmak

Rüyada otopark sahibi olmak, rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine ve işleri genişleteceğine işaret etmektedir.
Rüyada Otoparka Araç Bırakmak

Rüya sahibinin özel hayatında yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba park etmek, kişinin yoğun geçen bir iş sezonun ardından uzun bir yolculuğa çıkıp dinlenmek isteyeceğine, özellikle iş alanında fazla hırslı davranması nedeni ile ailesini ihmal ettiğini fark eden kişilerin yeniden aile düzenlerini sağlıklı hale getirmek için çaba göstereceklerine işaret eder. Kişinin özgürlüğünü elde etmek için iş alanında kendisini göstermek adına pek çok projeye atılacağına fakat kendi kapasitesinin üstüne çıkması yüzünden aşırı yorgunluk yaşayacağına alamettir. Evli kisilerin eşleri tarafından kontrol altına alınacaklarına ve aşırı kıskançlık nedeni ile ilişkilerinde bir süre boyunca durgunluk yaşayacaklarına yorumlanır. Araba park etmek ilişkilere bir süreliğine ara vermek ya da kişinin sosyal çevresinden uzaklaşmak istemesine de alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Park Ederken Kaza Yapmak

Yolculukla alakalı bir durumdan dolayı yüklü bir harcama yapılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder. Karşılaşılan zorluklar karşısında mücadeleyi elden bırakmamak gerektiğini ve yaşanacak sorunların geçici olduğunu haber veren rüya, kişinin sabrı sonunda özellikle iş hayatında pek çok övgü dolu söz işiteceğine ve beklediği parlak başarılı günlerin kısa süre sonra geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Başkasının Arabasını Park Etmek

Emanet almaya, kişiye verilen bir sırra ve yepyeni bir sorumluluğa alamettir. Özellikle çocuk sahibi olamayanların evlat edinmek için başvuruda bulunacaklarına ya da karşılarına böyle bir seçenek çıkmasından dolayı bazı araştırmalar yapacaklarına yorumlanır. Özenilen hayatlara ve kişinin sahip olduğu mutlulukları görmezden geleceğine de tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Park Etmenin Psikolojik Yorumu

Yapılan işlerde aşırı hassasiyet gösteren rüya sahibinin titizlik konusunda hastalığa varan tutumuna, her şeyi fazla incelemesi sonucunda heyecan duygusunu yitirmesine işarettir. Genel olarak araba park etmek kendisinde olan kusurların farkına vararak bunları iyileştirmek için fedakarlık yapmaya ve yardım almak istemeye de yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Park Etmek

Rüyada park etmek, işleri rölantiyeye almak ve biraz daha sabırlı şekilde hareket etmek anlamına gelir. Kişinin acele etmeden durum değerlendirmeleri yapmasına ve her türlü savaştan mantığını kullanarak zaferle çıkmasına, aldığı galibiyet sonrasında rehavete kapılmayıp, yeni projeler için çalışmaya başlayacağının işaretidir. Park etmek bazen işlere ara verilmesine, tatile çıkmaya, sevdikleri ile beraber vakit geçirip, kendini dinlemeye, alınan kararların doğruluğu üzerinde düşünmeye ve bazı işleri zamana bırakmaya da alamettir. Evlilikte oluşan çatlakların ilişkiyi zedelememesi için her iki kişinin de azami derecede anlayış göstereceğine, bir süre sonra eski neşeli günlerine geri dönerek evliliklerini kurtaracaklarına da yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabayla Park Etmek

Boş bir alana araba parkı yapmak kişinin usta olduğu bir işte kendi yeteneklerini çok daha geniş bir pazara sunabileceği bir fırsat yakalaması sonrası şansın yüzüne güleceği anlamına gelir. Bugüne dek fırsat bulamadığı veya gerekli desteği görmediği için yeteneklerini kullanamayan ve içindeki cevheri saklamak zorunda kalan kişilerin yaşamlarında bir dönüm noktası olacağını tabir eder. Çok büyük bir şans ve kısmet şeklinde tabir edilen rüya, özel yaşamda kişinin ilk görüşte vurulacağı ve aklından bir türlü çıkaramayacağı biriyle tanışması anlamına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Motosiklet Park Etmek

İş konusunda beklentileri tam olarak karşılamasa da kişinin sahip olduğu mesleğin hayat boyu gelir elde etmesine yardımcı olacağına ve her açıdan kişiyi mevcut sıkıntılarından kurtaracağına alamet eder. Bu rüyayı görenler aynı zamanda çocukluk hayallerini gerçekleştirirler ve her ne kadar yetişkin olsalar da zaman zaman çocuksu tavırlar sergilerler.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Park Etmenin Psikolojik Yorumu

Hayat temposu çok yüksek olan kişilerin biraz durgunluk ve sakinlik yaşamak istediklerinin işaretidir. Her yere ve herkese yetişmek isteyen kimselerin bu durumdan fazlasıyla bunaldıklarını ve kendilerine ait bir zaman dilimi yaratarak dinlenmek istediklerinin sembolüdür.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Araba Park Etmek

Rüyada araba park etmek, kişinin yoğun geçen bir iş sezonun ardından uzun bir yolculuğa çıkıp dinlenmek isteyeceğine, özellikle iş alanında fazla hırslı davranması nedeni ile ailesini ihmal ettiğini fark eden kişilerin yeniden aile düzenlerini sağlıklı hale getirmek için çaba göstereceklerine işaret eder. Kişinin özgürlüğünü elde etmek için iş alanında kendisini göstermek adına pek çok projeye atılacağına fakat kendi kapasitesinin üstüne çıkması yüzünden aşırı yorgunluk yaşayacağına alamettir. Evli kisilerin eşleri tarafından kontrol altına alınacaklarına ve aşırı kıskançlık nedeni ile ilişkilerinde bir süre boyunca durgunluk yaşayacaklarına yorumlanır. Araba park etmek ilişkilere bir süreliğine ara vermek ya da kişinin sosyal çevresinden uzaklaşmak istemesine de alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Park Etmek

Rüya sahibinin evli olması ile beraber bu rüya, aile ilişkileri içerisinde bir süre soğukluk olacağına rivayet eder. Rüyada araba park etmek özellikle mesleki alanda azimli olmaya ve bu aşırı azimden ötürü hırçınlaşmaya delalettir. İşi için daha fazla efor sarf ederken, yorgunluk kaçınılmaz olacağından hayattan tat alamaması da beklenmelidir. Aileye gereğinden az ilgi göstermesi ev içerisinde sıkıntılar yaratacaktır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Arabaya Binmek

Hızlı bir iş ortamı olan kimselerin bu rüyayı görmesi, işinde başarı sahibi olabilmek için şehir değişikliği yapmasına rivayettir. Bu rüya bir başka yoruma göre ise devlet kapısında bir koltuğa delalettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Anahtarı Görmek

Rüyada araba anahtarı görmek mülk sahibi olmayı müjdeler. Ev ya da araba gibi yatırımların olabileceğine delalettir. Ev sahibi olmayan, kiralık dairelerde oturan kimselerin, yakın zamanda kendi evlerine kavuşacakları işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Park Ederken Kaza Yapmak

Rüyada araba park ederken kaza yapmak, maddi harcamalarda aşırıya kaçılabileceğine ve genel olarak bu harcamaların yolculuk ile ilgili olacağına delalettir. Böyle bir rüya gördüyseniz biraz sabırlı olmanız ve sorunlar karşısında çabalamayı bırakmamanız gerekir. Ancak böyle yaparsanız sıkıntıların üstesinden gelerek başarıya ulaşabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Sürmek

Meslek sahibi bir kimsenin rüyada araba sürdüğünü görmesi başarıya ve mesleki açıdan yükselmeye rivayettir. Rüya sahibinin kendini yetenekli hissettiği alanda, mantıklı kararlar vermesi koşuluyla, kendi alanında uzman biri olarak sürekli başarılara imza atabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Araba Park Ederken Kaza Yapmak

Rüyada araba park ederken kaza yaptığınızı gördüyseniz , kazanmış olduğunuz paraları aşırı bir şekilde harcayacağınıza ve özellikle bu harcamaları yolculukla ilgili yapacağınıza yorulur.

Eğer böyle bir rüya gördüyseniz kesinlikle gerçek yaşam da sabırlı olmanız gerekiyor ve başınıza gelen sorunları çabalayarak çözebilirsiniz.

Eğer böyle yaparsanız sıkıntıların üstesinden başarılı bir şekilde gelebilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada araba park etmek; Rüyada arabayı sorunsuz bir şekilde parkettiğini görmek bir iş için biriktireceğiniz paranın sorunsuz bir şekilde o amaç için yeteceği anlamını taşır. Bir başkasının arabasını uygunsuz olan bir yerden alıp daha uygun bir yere park ettiğini görmek o kişinin hayatındaki olumlu bir değişime tanık olacaksınız siz de bu olumlu değişimden nasipleneceksiniz şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Park Etmek, rüyayı gören kimsenin işlerini ağırdan yapacağına ve sabırla bekleyeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin karşılaştığı her türlü problemlerden aklını kullanarak ve sabrederek başarılı bir şekilde kurtulacağına, kişinin elde ettiği başarılardan dolayıda şımarmayarak yeni işler için emek sarf edeceğine yorumlanır. Rüyada park ettiğini gören kimse, bazende işlerini bir süreliğine ara vereceğine, dinleneceğine ve tatil yapacağına, aldığı kararlar hakkında düşüneceğine yorumlanır. Rüya sahibi evli ise yaşadığı problemlerde eşiyle en az zararla kurtulmak için çaba sarf edeceğine sabırlı ve anlayışlı davranacaklarına delaletle tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada beyaz araba parketmek kafasını dolduran sorunların çözüme ulaşacağına, kendi işini yapmayacağına ve bolluk içinde yaşayacağına işarettir. Çocuksuz birisi için bu rüya diyalog kurmaya çalışmaya, aklı selim bir insan olarak hayatına devam etmeye alamet olur. Rüyayı gören kötü bir insan ise bekar birinin gözünü ve gönlünü fethedecek mevki sahibi biriyle yuva kuracağına, kısa zamanda alınacak hayırlı havadis öğrenmeye tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA ARABA PARK ETTİĞİNİ GÖRMEK
Rüyada araba park etmek, kişinin yoğun geçen bir iş sezonun ardından uzun bir yolculuğa çıkıp dinlenmek isteyeceğine, özellikle iş alanında fazla hırslı davranması nedeni ile ailesini ihmal ettiğini fark eden kişilerin yeniden aile düzenlerini sağlıklı hale getirmek için çaba göstereceklerine işaret eder. Kişinin özgürlüğünü elde etmek için iş alanında kendisini göstermek adına pek çok projeye atılacağına fakat kendi kapasitesinin üstüne çıkması yüzünden aşırı yorgunluk yaşayacağına alamettir. Evli kisilerin eşleri tarafından kontrol altına alınacaklarına ve aşırı kıskançlık nedeni ile ilişkilerinde bir süre boyunca durgunluk yaşayacaklarına yorumlanır. Araba park etmek ilişkilere bir süreliğine ara vermek ya da kişinin sosyal çevresinden uzaklaşmak istemesine de alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya park edilmiş araba
Bu rüya potansiyelinizin gereksiz yere ortaya çıkamadığının göstergesidir. Bunun yanında bu rüya, kendi istediğiniz şeyleri yapmak için kendinize yeterli zamanı ayırmadığınızı da ifade edebilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

460 Aktif
0 Üye ve 460 misafir
Bugün : 10418
Dün : 23857
Toplam : 48068756
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...