Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
3.6k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Tabularımız ve yaradılışa ait kurallarımız var. Buna karşın içsel hissedişler ve aykırılıklar yaşarız. Bilinçaltı karmakarışık çalışır. Hem kendi öğrenmişliklerimizi hem de ortak bilincin bilgisini harmanlayıp rüyalar, korkular düşler yaratır. bazen hormonların yükselmesi bazen cinsel sorunlar yada yetersizlikler  bazende stres kaynaklı olabilirler. Cinsel ilişki rüyaların çoğu haberci değildir, evvela bunu belirtmekte fayda var

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
bu durum dini açıdan makbul görülmemiş bir hadise olmasına rağmen rüyada görmek hayra alamet edilmiştir. Rüya alimlerinin görüşüne göre bu rüyayı gören kimsenin babasından büyük destek göreceğine, maddi ve manevi olarak yanında hissedeceğine işaret eder demişlerdir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yoksul kimsenin oğluyla cinsi münasebette bulunması, onu ilim tahsili için hocaya/okula göndermesine; zengin ise oğluna mal ve dünyalık bırakmasına delalet olur.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşle Cinsel İlişkiye Girmek

Rüya tabircileri tarafından kişinin rüyasında erkek kardeşiyle cinsel birliktelik yaşadığını görmesi yaptığı bir şeyin hata olduğunu çok sonradan farkedip pişmanlık duyacağına işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Anneyle İlişkiye Girdiğini Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında anneyle ilişkiye girdiğini görmesi, kişinin zorlu bir süreç içerisinde gireceğine delalet eder. Rüyada anneyle ilişkiye girmek, kişini için pek hayırlı yorumlanmaz. Çeşitli belalar ile başa çıkamayacağı bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Abla ile Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyada abla ile cinsel ilişkiye girildiğinin görülmesi, rüya sözlüğü yorumcularına göre abladan istenen yardımın karşılıksız kalmamasına ve mutlu olmaya, rahat bir hayata ve umutlarını kaybetmemeye tabir edilir.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Abisi İle Cinsel İlişkiye Girmek

Rüyada abi ile cinsel ilişkiye girildiğini görülmesi, ağabeyin size büyük yardımlarının, desteğinin dokunacağına, maddi ve manevi olarak arkanızda duracağı anlamına gelir. Aynı zamanda kardeşlik bağlarının güçlü olacağını işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Kız Çocuğunun Annesiyle Seviştiğini Görmek

Bu rüya, rüya sahibi kimsenin tanıdığı helal süt emmiş ve hayırlı bir evlat olan bekar kızın çok güzel bir kısmet bulup evleneceği, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına yorulur.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada anneyle ilişkiye girmek, kişini için pek hayırlı yorumlanmaz. Çeşitli belalar ile başa çıkamayacağı bu nedenle de mutsuz ve huzursuz olacağına yorumlanır. Kişinin zorlu bir süreç içerisinde gireceğine delalet eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Kardeşle Cinsel İlişkiye Girmek
Rüya sahibinin hata olduğunu sonradan fark edeceği ve çok üzüleceği bir karar alacağına ya da böyle bir iş yapacağına rivayet edilir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyanızda birinci dereceden yakın akrabalarınız ile cinsel ilişkiye girdiğinizi görmeniz, hayra alamet olmadığı gibi, işlerinizin bozulmasına ve aynı zamanda canınızı sıkacak, kötü bir haberin kapınızda olduğuna işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akraba ile cinsel ilişkiye girmek akrabadan yardım istemeye, menfaat elde etmeye ve sıkıntıların bitmesine, güzel bir hayata adım atmaya tabir edilir. Rüyada akraba ile cinsel ilişkiye girmek akrabalarla muhabbetin iyi olmasına ve güzel bir hayat yaşamaya, keyfin yerinde olmasına yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir akraba ile sevişmek, kişinin akrabasından göreceği faydaya yorumlanır. Bu rüya gerçekte istenmeyen ve kötü gibi görünse de hayra alamet eder. Rüya sahibinin akrabalarından alacağı destek sayesinde yükseleceğine ve maddi olarak ta manevi olarak ta rahata ereceği anlamına gelir. Kişinin şansının açık olduğuna yorumlanabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada akrabayla sevişmek, bir kimsenin rüyasında eş, dost ve yakın akrabasıyla zina yaptığını görmesi, kendi yaptığı günahlarını kişiyi de ortak edip kişinin düzeninin bozulmasına sebep olmasına ifade edilir. Rüyada akrabayla sevişmek, bazen de hayra delalet olup kişinin akrabasıyla ticari ilişkilerde yan yana adım atacağına ifade edilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

611 Aktif
1 Üye ve 610 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9073
Dün : 21898
Toplam : 48089245
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...