Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
382 okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
üyada spor arabaya binmek, yeni bir hayata adım atmaya, işinizde yükselmeye, başarıların daimi olmasına ve mal sahibi olmaya, rahat bir hayat sürmeye işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

27 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada spor araba görmek, sorumsuz bir insana yorumlanır. Rüyayı gören kişi sürekli istekleri bitmeyen bir kişi olduğu için ailesiyle arasında para konusunda sorun yaşayacağına işarettir. Bu kişi geleceğini düşünmeden hareket eden, savurgan bir şekilde para harcayan, ailesini düşünmeyen, sadece rahatını düşünen, lükse önem veren bir kişi olarak tabir edilir. Aynı zamanda bu rüya, evliliği düşünmeden günübirlik yaşayan bir kişi olan rüya sahibinin gelecekte pişmanlık duyacağının da habercisidir. Bir an önce kendini her anlamda toparlamasına ve sorumluluk sahibi olmasına alamet eden bir rüyadır. Aksi takdirde bu davranışları kendisine ciddi zararlar verecek ve yapayalnız yaşamaya mahkûm kalacaktır. Bu rüyayı gören kişiler, çocuklarıyla sorun yaşayan ve bu sorunlar yüzünden üzüntü duyan aileler de olabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor araba görmek bitmek bilmeyen istekleri olan rüya sahibinin ailesiyle arasının para konusunda açılacağını, aşırı savurgan harcamaları nedeni ile kendisinin ikaz edileceğini ve geleceğini düşünmeden hareket etmesinin sonunda sorumluluk almadan yaşayacağını bildirir. Aile kurmak istemeyen rüya sahibinin ilerde yaşayacağı pişmanlığı ve yalnızlığı da haber veren rüya lükse olan düşkünlüğünün kişiye ciddi zararlar vereceğini ve sadece anı yaşamak yerine daha kalıcı işlerle uğraşması gerektiğine alamettir. Aşırı şımartarak büyüttükleri çocukları ile ilgili sorunlar yaşayan ve eğitim hayatlarını yarım bırakan çocukları yüzünden üzüntü içinde kalan aileleri de bildirir. Rüyada spor araba görmek rahatına aşırı derece düşkün davranan kişinin daha da zengin olmak için arayışlara gireceğinin ve para kazanmak konusunda illegal işlere bile sıcak bakacağının haberini verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Satın Almak

Parasını, mevkisini ya da gücünü başkalarına gösteriş yapmak için kullanan rüya sahibinin yaşayacağı bir sorundan sonra elinde ve avucundakileri kısa bir süreliğine de olsa kaybedeceğine ve bu olaydan alacağı ders sonucunda sahip olduklarının kıymetini daha iyi bir şekilde anlayacağını bildirir. Spor araba satın almak iş konusunda ileri görüşlü şekilde hareket edildiğinin ve gelecekte zengin bir kimse haline gelineceğinin, kişinin her şeyi tek başına yapacağının ve gururlanacağının alametidir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Satmak

Spor araba satmak maddi sorun yaşamak ya da kişinin başka bir yatırım için elindekileri satışa çıkarıp para kaynağı bulmak isteyeceğinin tabiridir. Genellikle iş alanında yapılacak sektörel bir değişikliğin de habercisi olan rüya kaynak konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşanması yüzünden stresli günlerin yaşanacağının da haberini verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada spor araba görmek kişinin hayal dünyasının genişliğine ve kendisini çok yukarılarda görmesine, hedeflerinin büyüklüğüne ve zengin olma isteğine yorumlanır. Genellikle kariyer konusunda aşırı hırslı davranan kimselerin güçlerini maddiyatla göstermelerine de ifadedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba görmek, kişinin yaptığı harcamalar sonucunda dara düşeceğine, savurganlıkları nedeniyle bazı sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. İslami açıdan rüyada spor araba kullanmak, bir anda gelen güzel haberlerle birlikte kişinin yanlış kararlar vermesi olarak yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Görmek İslami Anlamı

Rüyada Spor Araba görmek, rüya alimlerinden olan Kirmani (r.a) yorumuna göre rüya sahibi kısa zamanda bir kazanca erişecek, fakat bu kazancı yanlış yatırımlara dönüştürerek, sıkıntıya düşecektir şeklinde açıklanabilir. Rüyada spor araba sattığını görmek, yüksek mertebeden aşağılara inmesine bu nedenle hane içerisinde sıkıntıya düşmesine delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Almak

Rüyada spor araba almak, rüya sahibinin bir anda büyük rahatlığa ve refaha ermesine yorumlanır. Bir iş kapısının açılması şeklinde açıklanan bu rüya miras gibi gelen büyük paralara da tabir edilir. Bu kazançtan sonra kişinin sıkıntılardan kurtulup, rahatlaması olarak rüya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Satmak

Rüyada spor araba satmak, rüyayı gören kimsenin yaptığı yanlış seçimler ya da yatırımlar nedeniyle bir anda dar duruma düşmesine ve zorluk çekmesine yorumlanır. Ayrıca, kişinin savurganlık içerisinde hareketler yaparak, varlığını kaybetmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Kullanmak

Rüyada spor araba kullanmak, geçici hevese, göz boyayan işlere delalet eder. Genel olarak maddi açıdan bir kimsenin büyük kazançlar elde edeceğini düşünerek bir yatırım yapması ya da bir işe girmesi sonucunda kişinin istediklerini elde edememesine yorumlanır. Rüya sahibinin hayal kırıklığına uğramasına ve üzüntü duymasına da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Lüks Spor Araba Görmek

Rüyada lüks spor araba görmek, rüya sahibinin hayırlı bir iş yaparak, yüksek mertebelere ulaşacağına ve çevresinde sevilen, sayılan bir konuma geleceğine delalet eder. Kişinin varlık içerisinde devam edecek hayatına da tabir olan bu rüya genel olarak rüya sahibinin beklenmedik bir haberle refaha ermesine, tüm dikkatleri üzerine çekmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Çalmak

Rüyada spor araba çalmak, rüya sahibinin haksız kazanç elde ederek, lüks içinde yaşamasına delalet eder. Kişinin yaptığı haksızlıklardan gelir sağlamasına fakat bu gelirin uzun sürmemesine ve kişinin bir anda düşkün duruma düşmesine yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Arabaya Binmek

Rüyada spor arabaya binmek, rüyayı gören kimsenin yapacağı büyük çabalar sonucunda isteklerini elde etmesine ve rahat bir hayata erişmesine yorumlanır. Hedef olarak seçilen mevkiye kısa süre içerisinde ulaşma şeklinde de rüya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Üstü Açık Spor Araba Görmek

Rüyada üstü açık spor araba görmek, rüyayı gören kimsenin maddi açıdan yatırım yapacağı kazançları bulmasına yorumlanır. Bir ev ya da arsa gibi yatırımların kısa bir iş sonrasında alınarak, bu mülklerin üzerinden daha fazla kazanç elde etmeye yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Sürmek

Rüyada spor araba sürmek, rüya sahibinin tanıdığı yüksek mertebeden bir kimsenin yardımı sayesinde bereket elde edilmesine, dileklerin kabulüne yorumlanır. Kişi alacağı bir yardım ile büyük kazançlara konarak, rızk kapısını aralayacaktır şeklinde rüya tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor araba görmek, zorlu zaman geçireceğiniz veya başa çıkabileceğiniz bazı yaklaşan olaylar veya durumlar hakkında bir uyarıdır. Rüyada spor araba görmek, sadece kendinize güvenmeniz ve diğer insanların yardımlarına bağlı olarak değil, yaşamın çılgınlıklarına yönelmeniz gereken bir ipucudur. Rüyada spor araba görmek, kıyıya dalgalar göndererek sevdiklerinize ya da size çok yakın olan insanların yaşadığı sıkıntılar hakkında bir uyarı olabilir. Rüyada spor araba görmek, ihtiyaç duyduğunuz zaman insanların desteğini ve yardım eksikliğini ortaya koyuyor. Bu rüya bildiğiniz birinden destek almaya veya destek almaya çalışarak yaptığınız olası bir hatayı gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor araba görmek, ne zaman olursa olsun zorluklar veya kişisel problemler sırasında kimseye güvenemeyeceğiniz anlamına gelir. Şüpheleriniz ve belirsizliklerin üstesinden gelme, zihninizi işe koyma ve asla endişelenme veya tereddüt etme yeteneğinizin bir öngörüsüdür. Mükemmel sonuçlar ile olağanüstü işler yapma ve kısa sürede ödüllendirilmeniz için bir fırsatınız olabilir. Meydana gelmesini beklemediğiniz bazı olay ve durumlarla karşılaştığınız zaman, tereddüt ve belirsizlik yaratabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada spor küçük araba görmek ve sürmek, sizin için önemli olan şeyleri yönetmek ya da çözmek için tereddütünüz ya da kararsızlığınızın simgesidir. Rüyada spor araba yolda görmek ve sürmek. Bu konularla uğraşmanın olumsuz sonuçları getireceğinden veya olumsuz etki yapacağınızdan korkuyorsunuz. Rüyada spor araba yolda görmek ve sürmek, maddi ya da sosyal olarak elde ettiğiniz istikrarlı ve kaygısız varlığın bir göstergesidir. Rüyada spor araba yolda görmek ve sürmek, toplumdaki yüksek statünüzün bir göstergesi olabilir, yani şimdi rahatlama ve çabalarınızın ve sıkı çalışmanızın sonuçlarının tadını çıkarma zamanıdır. Rüyada spor araba görmek ve sürmek, hayatınızda, işyerinizde ya da aile çemberinizde ortaya çıkabilecek sıkıntıların kötü bir işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yeni spor araba görmek, bazı zor sorunların çözümü ile ilgili endişelerinizi işaret ediyor. Sakinleştirmeye ve bu konulara sağduyu ve yakınlık ile yaklaşmaya çalışın. Rüyada yeni spor araba görmek, sizin için bakmanız gereken çok çeşitli şeyler ve olaylarla dolu olan şu andaki yaşam durumunuzun bir yansımasıdır ve ezici bir şekilde çözülmez gibi görünmektedir. Rüyada yeni spor araba görmek, hem doğası gereği hem olumlu hem de olumsuz olabilecek olayların ve koşulların bir işareti olabilir. Rüyada yeni spor araba görmek. Bu durumda ilgili haldeki muhtemel komplikasyonlardan kendinizi işyerinizdeki hane halkına veya meslektaşlarınıza bildirmenin en iyi yolu, aldığınız adımları veya konuştuğunuz kelimeleri dikkatle değerlendirmektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Güzel Spor Pahalı Araba Garajda Görmek

Rüyada güzel spor pahalı araba garajda görmek, sahip olduğunuz huzurlu zihinsel durumun bir göstergesidir, ancak ilgisizlik ve ilgisizlik biçimindedir. Rüyada güzel spor pahalı araba garajda görmek, ulaşılamayacak ya da takip etmeye değmeyen bir şey olduğu ortaya çıkan çok fazla çaba ve enerji verdiniz. Rüyada güzel spor pahalı araba garajda görmek. Olumlu olun ve etrafa bakın, sonra gidebileceğiniz pek çok hayal ve proje var. Rüyada güzel spor pahalı araba garajda görmek, karakteristik özelliklerin, yaşam hedeflerine ulaşmada azim ve egzersiz yapmak. Rüyada güzel spor pahalı araba garajda görmek, sizin için çok az çaba harcayarak zaman harcayan görevleri tamamlamak gibi olumlu bir göstergesidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SPOR ARABA SATIN ALMAK

Rüyada spor araba satın almak, hayatında her şeyi gösteriş için yapan kimse için yorumlanır. Bu rüya mal varlığını, bulunduğu mevkiini ve gücünü başkalarına gösteriş yapan kişileri temsil eder. Rüyayı gören kişinin yakın zamanda elindeki mal varlığını ve gücünü kısa süreliğine kaybedeceğine ve bu yaşadığı olaydan kendine bir ders çıkaracağına da işarettir. Aynı zamanda rüya sahibinin her şeyi tek başına yaparak mesleki açıdan önemli bir konuma geleceğinin ve gelecekte zengin biri olacağının da alametidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SPOR ARABA SATMAK

Rüyada spor araba satmak, kişinin maddi sıkıntılar yaşayacağı ile yorumlanır. Rüya sahibinin yakın zamanda başka bir iş amacıyla elindeki mal varlığını satışa çıkarmak için birinden para yardımı isteyeceğine yorumlanır. Bu rüya, iş alanında yapılan değişiklik yüzünden rüyayı gören kişinin zaman zaman sıkıntılar yaşayacağının da habercisidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA SPOR ARABA GÖRMENİN PSİKOLOJİK YORUMU

Rüyada spor araba görmek, rüya sahibinin sürekli fikir değiştiren bir kimse olduğuna ve kendisini bulunduğu konumdan daha yükseklerde görmesine yorumlanır. Hedeflerinin büyük olması ve zengin olmak istemesi kişiyi hayatı boyunca zorlayacaktır. Hayatında her zaman iş konusunda çok hırslı olduğu için bulunduğu konumu da kaybedecek duruma gelecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Görmek

Rüyada spor araba görmek kişinin ailesiyle bazı tartışmalar yaşayacağını, hatta aralarının bozulacağını anlatır. Ailesi ile arasının bozulma sebebi kişinin israf davranması ve parasını har vurup harman savurması olacak. Bu nedenle kişi hayatında düşünmeden hareket etmeye bir süre daha devam edecek ve sorumluluklarını bilmeyecek demektir.
Ayrıca rüya sahibi serseri tavırları nedeniyle eleştirilecek, aile kurması kurmak istemeyecek demektir. Fakat daha sonra bu hareketlerinden ve yanlış davranışlarından dolayı çok pişman olacak, lükse düşkünlüğünün ileride kendisinde nasıl zarar vereceğini gördüğünde pişmanlık yaşayacak demektir. Yani bu rüyayı kişi kendisine bir uyarı olarak alabilir. Şu anda ileriyi düşünerek hareket etmeli, pişman olacağı şekilde davranmamalı demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Satın Almak

Rüyada spor araba satın almak, kişinin gösterişe düşkün olan bir insan olduğuna, sırf bu gösteriş için mevkisini ve parasını boşa harcayacağını anlatır. Daha sonra elinde olan tüm fırsatları imkanları kaybedecek ve ders çıkaracak demektir. Aynı zamanda yorumcular bu rüyayı mesleğinde ileri görüşe sahip bir insan olan rüya sahibinin zengin bir insan olacağına, tek başına her şeyi kolay bir şekilde başaracağını da yorar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Satmak

Rüyada spor araba satmak kişinin maddi problemler nedeniyle veya başka bir şeye yatırım yapmak için elinde olan her şeyi satacağını, sermaye bulmak için arayışa girdiğini anlatır. Aynı zamanda sektörel bir iş değişikliğine de delalet eder. Rüya sahibi yapacağı yeni iş girişiminde kaynak sıkıntısı yaşayacak. Bu nedenle stresli günler yaşayacak demektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Spor Araba Görmek

Rüyada spor araba görmek bitmek bilmeyen istekleri olan rüya sahibinin ailesiyle arasının para konusunda açılacağını, aşırı savurgan harcamaları nedeni ile kendisinin ikaz edileceğini ve geleceğini düşünmeden hareket etmesinin sonunda sorumluluk almadan yaşayacağını bildirir. Aile kurmak istemeyen rüya sahibinin ilerde yaşayacağı pişmanlığı ve yalnızlığı da haber veren rüya lükse olan düşkünlüğünün kişiye ciddi zararlar vereceğini ve sadece anı yaşamak yerine daha kalıcı işlerle uğraşması gerektiğine alamettir. Aşırı şımartarak büyüttükleri çocukları ile ilgili sorunlar yaşayan ve eğitim hayatlarını yarım bırakan çocukları yüzünden üzüntü içinde kalan aileleri de bildirir. Rüyada spor araba görmek rahatına aşırı derece düşkün davranan kişinin daha da zengin olmak için arayışlara gireceğinin ve para kazanmak konusunda illegal işlere bile sıcak bakacağının haberini verir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

415 Aktif
1 Üye ve 414 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 13330
Dün : 23857
Toplam : 48071663
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...