Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+8 oy
307 okuma
saga Tabir kategorisinde Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Ruyada evimizde bir divam varmis ve bu divanin altinda yilan besliyormusuz bir tane ayni divam altinda konuşan bir gri et parcasi ve bu gri et parcasinin bir beyni gozu ve agzi var(eskiden bir cizgifilm vardi ninja kaplumbagalar.Bu ninja kaplumbalarin dusmanlari vardi adamin beyni karnindaydi ve bir camekanla kotulukler icin emir veriyordu.) Parantezdeki yer gibi bir şey.Birde sarisin mavo ya da yesil gözlü bir bebek vardi.Yilana ben perde tülünden bir kese yapmışım,disari cikip kimseyi isirmasin diye birde kucuk cocugu isirmasin diye esas olan bu niyet ama.Sonra ertesi gun oldu ablam sagimda duruyor annemde ablamin önunde duruyor ama benim capraza dusuyor ben bu yilani beslemek icin cikartiyorum tül keseden kimaeyi isirmasin diyede kizartma maşası ile kafasini bastiriyorum ama bu arada anneme birsey gosteriyorum yilanla ilgili yilanla biraz mucadele ettikten sonra yilan kafama atladı ve birden iki tane oldu hem o besledigim yilan büyük ve ondan kücük bir yilan birbirlerine dolanmış ayni anda benim kafamda annemde ayy kafana atladilar diye klrktu o sirada ve isirdilar mi diyr annem rahatlasin diye kafamdan cikarmaya calistim yilanlari en son elimle tutup firlattim ama burnumun ucunu isirmislar sonra aynada burnumun ucundaki  yaraya baktim.etrafi kan gibi kirmizi ve reptilian gözü gibi dik  cizgi gibi yarilmiş bir isirikti o kirmizi seyin kan olup olmadigindanda emin değilim..
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
dünki rüyanla arası ne kadar o rüyadan sonramı gördün bu rüyayı
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Hemen ardindan gördüm mustafa abi

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

5 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
benzer iki rüya ilginç olmuş bu rüya devam edecekmi bilmiyorum ancak psikolojik durumunu gösterir bu.  içinde büyüttüğün bir kin yada öfke varmı bilmiyorum. sanki birilerine karşı bir üstünlük kurmak başarı kazanmak zafer kazanmak isteğin var gibi ama zararda vermek istemiyorsun.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
içinde büyüyen bir durum var daha fazla büyütme.
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Insallah abi
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sanki duygularının anlaşılmadığını düşünüyorsun ve bir tepki veriyorsun ama içinde yaşıyorsun bu durumu  dışarıya zarar vermiyor henüz bu durum.
+2 oy
saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)  
Bilmiyorumki suanko durumuma baktigimda her zaman birseyler icin cabaliyorum ama nr kadar oliyor bilmiyorum zarar konusundada kimsrye bir kotulugum yok bana satasmadilari surece.
+5 oy
Hypnos Astral Gezgini (173k puan)  
Rüyada yılan sokması rakip ya da düşmandan gelecek zarar veya bir hamledir. Bu rüyayı gören kişinin bir iftiraya uğraması ya da düşmanının kendisine bir fenalık yapması ihtimali bulunur. Yılan sokmasından sonra yara ya da kanama gören kişinin para kaybetmesi ya da maddi zarara uğraması mümkündür. Rüyasında kendisini sokan bir yılanı öldüren kişi zorlu bir düşmanla bir süre uğraşır fakat sonunda düşmana galip gelir.
+1 oy
rumet Karabasan (707 puan)  
rüyada yılan görmek sinsi düşman demektir .Sizin çevrenizde dost gibi görünüp ama arkanızdan sizi yıkmak için zayıf anınızı kollayan birileri var. Bu kişi evinize kadar girip evinizde yemek yiyen ailenizin içine girecek kadar yakınınızda olan biri. Rüyanıza göre size zarar veremiyor siz çevrenize iyi niyetli olduğunuz kadar gerektiği zaman sınır çizmeyi bilen birisiniz .Bazı ufak tefek sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz ama bu geçici bir sıkıntı olacak ve sonunda rahatlayacaksınız.

İlgili rüyalar

+7 oy
1 yorum 190 okuma
+7 oy
3 yorum 332 okuma
+8 oy
3 yorum 290 okuma
Songulllll 8 Haziran 2019 Tabir kategorisinde Songulllll Rüyazede (1.2k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 205 okuma
saga 4 Temmuz 2020 Tabir kategorisinde saga Rüya Tabircisi (10.0k puan)   yazdı
+6 oy
1 yorum 134 okuma
ardacw8 5 Ekim 2019 Rüya kategorisinde ardacw8 Rüyazede (1.3k puan)   yazdı
+4 oy
2 yorum 298 okuma
Duygu28 31 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Duygu28 Rüyazede (1.4k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 128 okuma
26 Nisan 2019 Rüya kategorisinde misafir   40 156 278 yazdı
+5 oy
1 yorum 339 okuma
Jemka.jemka 22 Mart 2020 Rüya kategorisinde Jemka.jemka Rüyazede (1.5k puan)   yazdı
+8 oy
2 yorum 149 okuma
+4 oy
2 yorum 153 okuma
+5 oy
2 yorum 180 okuma


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

586 Aktif
0 Üye ve 586 misafir
Bugün : 6266
Dün : 21898
Toplam : 48086446
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...