Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+5 oy
314 okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
ruh, cin, şeytan vb. benzeri varlıklarla iletişime geçmek isteyenlere önemli ihtarlar…
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Aman uzak durun

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

15 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Büyüden Uzak Durun

Büyüden uzak durun. Ak ve kara büyü yoktur her büyü karadır. Büyü; evrenin işleyişini (kader) değiştirmek için yapılır. Niyet iyi de olsa kötü de olsa gidişatı değiştirdiğinden karadır.

Bizden çok daha iyi büyü gücüne sahip varlıklar vardır, en ufak size göre en masum büyü bile bu çok güçlü varlıkları mıknatıs gibi size çekecektir.

Kısaca yazdım. Lütfen arkadaşlar kendinize çok dikkat edin. Anlamadığınız konularla uğraşmayın. Kulaktan dolma bilgiler sizi sadece belaya götürür. Bu belayı bugünden yarına görmezsiniz. Gördüğünüzde, fark edebileceğiniz seviyeye ulaştığında; çok geç kalmışsınızdır durdurmak için…
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cinler, demonlar çeşitli boyutlarda var olan varlıklar (özellikle bedensiz varlıklar)… İnsan onlardan üstün değildir. Bunu sakın unutmayın. Bedensiz varlıklar neredeyse saf enerjiden meydana gelmişlerdir ve bizim gibi aptalcasına hassas, çabuk zarar görebilen, geç iyileşen bedenlere sahip olmadıklarından siz ona zarar veremezsiniz.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Şunu asla unutmayın, bu varlıklardan her aldığınız; deftere yazılan bir borçtur ve zamanı geldiğinde faizi ile birlikte geri alınacaktır. İstekleri karşılayamayacak veya aptal cesareti ile iki duayla geçiştireceğinizi sanıyorsanız  büyük zarar göreceksiniz.

Sizin görmeniz sorun değil ancak bu alışverişlerde her koyun kendi bacağından asılmaz; zararı aileniz, sevdikleriniz görür… Onlara zarar verirsiniz. Hepsini görür, durduramaz, vicdan azabından sürünürsünüz.

İlla bu varlıklarla ilgileneceğim diyorsanız, öncelikle; kaybedecek bir şeyiniz olmamalı (kendi sağlığınızdan başka) ve bu varlıklarla uğraşmanın anahtarını dinler tarihinde değil pagan tarihinde aramayı sakın unutmayın.

Aynalardan uzak durmanıza gerek yok ama eğer summon ediyorsanız (yani cin / demon vs. farklı boyut varlıklarını çağırıyorsanız) aynalardan uzak durun. Kesinlikle evinizde aynalar birbirine bakmasın hatta ayna karşısına yansıtıcı yüzeyi olan bir cisim dahi koymayın.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Koruyucu Melek Diye Bir Şey Yok

    Bedensiz bir varlığın tamamen farklı bir boyutta var olabilmesinin tek yolu, sizin yaşam gücünüzdür.

Evinizde hem hayvan besleyip hem varlıklarla haşır neşir olmayın. Sakın bunu yapmayın!

sahte hocalardan medyum falcı büyücü cinci şarlatnlardan  medet ummayın,çünkü bunlarda cinlerin esiri kölesi haline gelmişlerdir ve size asla yardım edemezler hatta varlıkların size bulaşmasına vesile olurlar. gerçekten yardıma ihtiyacınız olacak duruma düştüğünüzde sizi bulanlar ve eğitenler olacaktır ama bu zaten çok şey kaybettikten sonra olacaktır. Bilginin, bilgilenmemenin karşılığı çok ağır.

Bir varlıkla devamlı irtibatta olanlar! Bunu olabildiğince dikkatle sona erdirin. Erdirmeye yakın istekler olduğunu göreceksiniz hatta kimileriniz bu isteklere şimdiden maruz kalmışlardır bile…
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Koruyucu meleği olduğunu idda eden arkadaşlar! Yok böyle birşey üzgünüm. İnanın veya inanmayın ama lütfen koruyucu meleğinizle görüştüğünüzü söylediğinizde samimiyseniz bunu durdurun. Karşınızdaki varlık er ya da geç mahvınıza sebep olacaktır. Sizin yardımınızla daha çok türdaşını bizim boyutumuza çekebilecektir.

Bunu yaşam enerjinizi bir anlamda soğurarak yapar. Yaşam enerjiniz sonsuz değil bunu sakın unutmayın. Hayatınızdan çaldırmayın. Bedensiz bir varlığın tamamen farklı bir boyutta var olabilmesinin tek yolu, sizin yaşam gücünüzdür. Siz bir prizsiniz. Onlar da elektrikli alet. Çalışırlar ama elektriğinizi tüketerek; bunu sakın unutmayın.
 
Hmm anladım, teşekkür ederim.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Varlık Çağırmayın

Yeterli seviyeye gelmeden (tılsımlar, koruyucu chantlar, gerekli ritüeller, bağlama büyüsünü bilmeden öğrenmeden) bu varlıkları çağırmayın, hissetseniz de önemsemeyin.

Siz enerjinizi isteyerek vermeden kolay kolay size musallat olmazlar (özel sebepleri yoksa… Eğer varsa ve yeterince güçlüyseler siz isteseniz de istemeseniz de size yine sizin enerjinizi kullanarak musallat olacaklardır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kapılara Dikkat

Odanızda; içinde kapı resmi olan tablolar bulundurmayın, kapılarınızı açık tutmayın. Kapıların açık tutulması açık bir davet gibidir. Kapının pagan ve majik önemi vardır.

Bir şekilde enerjiyi yoğunlaştırabilirler. Cin deneyimleri olan arkadaşlar, cinleri ilk gördüklerinde kapıdan geldiklerini veya kapıya yakın olduklarını (ortamda ayna varsa aynaya) görmüşlerdir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kanla Ritüel / Ayin Yapmayın

    Korkmayın diye yazan arkadaşlar, nasıl bir hata yaptığınızı bilmiyorsunuz! Donanımlı değilseniz korkun arkadaşlar! Korkun ve kaçının.
Özel durumlar dışında kendilerinden size gelmezler. Enerjilerini size eşitlemek durumundadırlar ve çok güçlü olanları dışında bunu yapmalarının tek yolu sizin buna (bilinçli veya bilinçsiz) izin vermenizdir.

İyi ve kötü kavramları insan kavramlarıdır; bunu sakın unutmayın. Ne tam iyi ne tam beyaz vardır. Genelde hakim renk gridir. Size karşı iyi de olsalar kötü de olsalar her aldığınızın ağır bir karşılığı vardır.

Sakın ama sakın kanla ritüel gerçekleştirmeyin. Sağdan soldan duyarak sakın içinde kendi kanınız veya bir başka varlığın kanı olan ayinlerde bulunmayın. Karanın da karasına yuvarlanmayın.
+2 oy
 
Ama islam dininde meleklerin insanları koruyabileceği  hakkında bilgiler olduğunu duymuştum koruyucu melek hakkında pek bir şey bilmiyorum bir de kirâmen-kâtibîn var ama o a günah ve sevap ile ilgili biliyorsunuzdur.
+2 oy
 
Odamda üç tane ayna var iki tanesi birbirine doğru bakıyor gerçi ben bu olaylarla pek uğraşmam ama aynalara uzun süre bakmayı çok seviyorum. Bu tehlikeli mi?
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Burda bahsedilen islamdaki hafaza melekleri değildir.  İslam ďışinda inanilan bir düşunce olan koruyucu melek kastedilmiştir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Halk inanışi dır aynaya niye bakmayasın sadece bazi iradesi zayif olanlar ve çocjklar gece bakınca kendi goruntulerinden korktukları zaman psikolojik olarak olumsuz etkilenirler o yuzdende genelde buyukler bakmayin derdi geceleyin
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Halk inanışi dır aynaya niye bakmayasın sadece bazi iradesi zayif olanlar ve çocuklar gece bakınca kendi goruntulerinden korktukları zaman psikolojik olarak olumsuz etkilenirler o yuzdende genelde buyukler bakmayin derdi geceleyin
+2 oy
 
Evet, ben bazen karşısına oturup uzun süre bakıyorum bana aynaya çok uzun süre bakma iyi bir şey değil diyorlar işte ayna ile konuşma vs. Ben de gece bazen korkuyorum yatağımın tam karşısında ayna var ve bence aynaların gizemi var. Felsefe öğretmenim ayna ile ilgili yaşadığı bir olayı anlatmıştı
+2 oy
 
Yeni doğum yapmış kocası evde yokmuş bebeğini beşikte bırakmış hava karanlık, evin tüm ışıklarını kapatmış ve beş dakikalığına çöp atmaya cıkmış geldiğinde bebeğin yüzü kıpkırmızıymış, bebek gözlerini beşiğin yanındaki aynaya dikmiş bağırarak ağlıyormuş. Bunu duyduktan sonra bir garip olmuştum.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

612 Aktif
0 Üye ve 612 misafir
Bugün : 10788
Dün : 21898
Toplam : 48090952
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...