Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
4.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada köpek görmek ve taşlamak, temkinli hareket eden, sonunu düşünen kimseye işarettir. Köpek taşladığını gören kimsenin dost ve düşmanını iyi ayırt edeceğini, bu kimselere karşı önlemini alarak yaşayacağını söyleyebiliriz. Buna ilaveten işine gereken özeni göstermeye, feraha kavuşmaya da tabir edilir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

40 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada görülen köpek her zaman dostu simgelemektedir. Ancak bir köpeği taşlamak her zaman görülen bir rüya değildir. Bu rüyayı gören kişi en yakınındaki insanlarla kötü olma durumuna gelebilir. Yakınlarından gelecek darbeleri ve engellemeleri önlemek için kendisini korumaya alma gereği hissedebilir. Aynı zamanda yapılan tartışmalarda sessiz kalmak yerine kendini savunacağı şeklinde de yorumlanır. Rüyada köpeğe taş atmak karşı tarafın kırıcı tavırlarına karşı bir kalkana ihtiyacınız olduğu şeklinde tabir edilir. Köpeğin saldırgan tavırları rüyada önemli bir belirleyicidir. Isırmak için saldıran bir köpeği taşlamak kendinizi korumak olarak tabir edilse de uslu bir köpeğe taş atmak çevrenize zarar veren bir kişi olduğunuza işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek dövmek, iki farklı anlamda yorumlanmaktadır. Bazı kaynaklara göre rüyada köpek dövmek çok hayırlı bir rüya olmamaktadır. Rüya sahibinin zor bir döneme gireceği, bunun sebebinin de kendisinin yapmış olduğu hatalar olacağı şeklindedir. Bu kişinin kötü niyetli biriyle karşılaşarak zarar göreceğine, çevresinden de tepki alacağına ve mutsuzluk yaşayacağına işaret etmektedir. Rüya sahibi evli ise eşiyle arasında sorun yaşayacağına, ancak hatasını bir süre sonra anlayacağına delalet etmektedir. Bazı kaynaklarda ise rüyada köpek dövmek, rüya sahibinin sabırlı bir karakteri olduğuna ve bu nedenle iyi bir mertebeye geleceğine işaret olmaktadır. Bu kişinin keder ve üzüntü yaşadığı bir dönemde bu rüyayı görmesi de sabretmesi sonucu mutlu ve huzurlu olacağına, güvenilir bir kişi olduğu için de bunun karşılığını alacağına delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA KÖPEK KOVALAMAK
Kişinin, kötü huy sahibi kişilerden uzak durması gerektiğine işaret eder. Rüya sahibi hakkında fesat düşüncelere sahip olan bu insanlar, kişinin mutluluğuna engel olmak için çabalamaktadır. Rüya sahibi bu insanları hayatından çıkarmak için çaba sarf etmelidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin köpek dövdüğünü görmek, rüya sahibinin maddi olarak zorluk yaşadığını ve uzun süredir bu sorunun olduğunu, ancak sabırlı bir süreç geçirmesinin ardından bunu aşarak parasal anlamda rahata kavuşacağına işaret etmektedir. Bu kişilerin maddi zorlukları aşmak için önemli iş atılımları gerçekleştirerek olumlu sonuçlanacağına delalet etmektedir.
Rüyada birinin köpeği döverek öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin sevdiklerinden ya da akrabalarından biri tarafından yardım göreceğine ve işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birinin köpek dövdüğünü gören kişinin, güzel ve hoşa giden bir sürprizle karşılaşacağına, daha önceden elinden kaçırdığı fırsatlar varsa tekrar yakalama imkânının olacağına ve iyi değerlendirdiği takdirde güzel ve hayırlı bir sonuca kavuşacağına işaret olmaktadır. Bolluk ve bereket olarak yorumlanan bu rüya, sağlığa dikkat edildiği takdirde sorun yaşanmayacağı şeklinde de değerlendirilmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeği Çekip Götürmek
Köpeğini tasmasından tutarak, sürüklercesine çekip götürdüğünü görmek, kendisine yârdim için bazı kişilerin başvuracağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğin Kaçması Görmek
Köpeğin kendinden kaçtığını görmek, düşmanın kendisinden kaçıp karsısına gelmekten çekindiğine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak, rüyayı gören kişinin, iş hayatında ya da sosyal hayatında çok büyük işler yapmasını, başarılı olmasını, büyük kazançlar elde etmesini, insanlar tarafından sevilip sayılmasını kıskanan, yapılan işlere engel olan ve rüya sahibini her zaman kötüleyen bir kişinin varlığına ve bu kişinin daha kötü şeyler yaparak rüyayı gören kişinin, canını yakmaya çalışacağına ancak başarısız olup kendi kendine kötülük yapacağına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovaladığını Görmek
İş hayatında çok büyük atılımlar yapmak ve çok büyük kazançlar için çeşitli adımlar atmaya çalışacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalaması ve Isırması
Rüya sahibinin, iş hayatında yeni adımlar atarak başarı kazanmasını, maddi ve manevi olarak güçlenmesini, çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi yerlere gelmesini çekemeyen, sürekli yolunu kesen ve önüne engel koyan bir kişinin varlığına ve bu kişinin rüya sahibine büyük bir kötülük yapacağına ve zarar etmesine sebep olacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpekten Kaçmak
Sosyal hayatında ve iş hayatında çok iyi yerlere gelen, çok sevilen, başarıları ile adından sürekli söz ettiren, çok akıllı ve saygılı biri olan rüya sahibinin, yolunu kesmeye çalışan, hakkında sürekli dedikodu yapan, sürekli kötüleyen ve kazanılan başarılarda sürekli bir kötü taraf bulup insanlara da göstermeye çalışan bir kişinin varlığına ve rüya sahibinin bu kişiye karşı önlem aldığına rivayet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Taşlamak
İş hayatında sürekli rüya sahibinin önüne çıkıp engel olan, kazandığı başarıları lekelemeye çalışan ve kendisine kötülük yapmak isteyen birisinin çabalarını boşa çıkaracağına işaret eder. Kaynak: Rüyada Köpek Kovalamak
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Genelde rüyada görülen köpeklerden korkulur. Rüyada görülen köpeklerin rüya sahibini ısırması da sık görülen rüyalardandır. Ancak bazı kişiler rüyasında köpeklerden korkmaz aksine köpekler ondan korkar. Rüyada görülen köpeğin düşmana işaret edildiği düşündüğünde, köpekleri savuşturmak ya da köpeklerden korkmamak olumlu anlamlara işaret edecektir. Rüyasında köpekleri kovaladığını gören kişiler güçlü karaktere sahip kişilerdir. Bunun yanında kişinin başarılı bir döneme girmesi ya da rüya sahibinin hayatında olumlu gelişmeler göstereceği de söylenmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalamak

Rüyada köpek korkutmak da bu rüyayla benzer özellikler taşımaktadır. Bunun yanında rüyasında köpekleri korkusuzca kovalayan kişiler için yapılan yorumlar genellikle olumludur. Bu rüya, rüya sahibine hayatında yaşanacak olumlu olayların sinyallerini vermektedir. Rüyasında köpek kovalayan kişiye yapılan yorum şu şekilde sıralanmaktadır:

    Kişinin iş hayatında başarılı olması
    Rüya sahibinin çevresindekilerden takdir toplayacak olması
    Kişinin mücadelelere göğüs gererek galip çıkması
    Sosyal hayatta sevilen biri haline gelmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpekleri Kovalamak

Rüyada sopayla köpek kovalamak genel anlamda iş hayatındaki güzel olaylara işaret etmektedir. Bu rüyayı gören kişiler ticaretle uğraşıyorsa büyük bir ortakla iş yapabilirler ya da iş hayatında daha yüksek bir mevki sahibi olabilirler. Bu rüya genellikle kişinin hayatında yaşanacak maddi kazançlı gelişmelere işaret eder. Rüyasında köpekleri kovaladığını gören kişiler bolluk ve bereket içerisinde yaşar.
Sık Görülen rüyalardan, Rüyada Köpek Görmek neye işarettir? İslami kaynaklardan anlamını okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalaması Ve Köpeğin Isırması

Rüyada köpek kovalaması gibi durumlar bazen de ısırmayla sonuçlanabilir. Rüyasında köpek tarafından kovalandığını gören kişiler bu kovalama sonucunda ısırılıyorsa, bu rüya genellikle kişinin hayatında bazı düşmanların olduğuna işaret eder. Kişi iş hayatında da özel hayatında da yükselmeye çalışmaktadır ancak çevresindeki sinsi kişiler onu bir şekilde engellemeye çalışmaktadır. Bu rüyayı gören kişiler dost bildiği kişilerin düşman çıkmasına hazırlıklı olmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalaması Ve Kaçmak

Rüyada köpek tarafından kovalanmak ve kurtulmak da sık görülen rüyalardan biridir. Bu tip rüyaları gören kişiler, özellikle sosyal hayatta çok sevilen kimselerdendir. Bu rüyanın ardın da kişi sevilmeye devam eder ancak çevresinde bazı kötü niyetli kişiler olduğunun farkına varır. Dostu ve düşmanı birbirinden ayırt etmek gerektiğini işaret eden rüya, rüya sahibinin hayatında bazı gelişmeler yaşanacağını da belirtmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpekleri Taşımak

Rüyada köpek taşlamak görmek hem İslami açıdan hem de psikolojik açıdan yorumlanmaktadır. Bu tip rüyalarda kişi, iş hayatında karşısına engeller çıktığını tecrübe edebilir. Bu rüyayı gören kişiler genellikle hayatlarının daha iyi şekilde seyretmesini ister ancak bu gerçekleşmeyecektir. Genellikle önüne çıkan engellerden ve imkansızlıklardan başı ağrıyacak olan bu kişiler, mücadelelerine bir süre daha devam edecektir. Rüyasında köpekleri taşladığını gören kişiler bir süre daha başkalarının gazabına uğrayacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Siyah Köpek Kovalamak

Rüyada siyah köpek kovalaması kimin kimi kovaladığı konumunda önem arz etmektedir. Rüyasında siyah köpek kovaladığını gören kişiler büyük bir düşmanını fark eder ve bu düşmanı geri püskürtür. Ancak görülen rüyada köpek sizi kovalıyorsa, önemli ve güçlü birinin altında tehlikede olacağınız anlamına gelmektedir. Bu rüyayı gören kişiler bir süre sonra çevresindeki düşmanları fark eder. Bu düşmanlar güçlü ve maka sahibi kişiler olabilir. Buna rağmen rüya sahibi korkmayacaktır ve düşmanıyla savaşacaktır. Bu mücadelede galip gelecek olan rüya sahibi, ardından hayatında başka güzelliklerin de gerçekleşeceğini gösterecektir. Rüyasında siyah köpek kovalayan kişiler çevresi tarafından takdir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Beyaz Köpek Kovalamak

Rüyada beyaz köpek görmek bazen de bu köpeği kovalamak şeklinde ilerler. Rüyasında beyaz köpek kovaladığını gören kişiler maddi açıdan rahata ererler. Kişinin hayatında önemli kazançlar olur ve bu kazançlar sayesinde maddi sıkıntılardan kurtulur. Bu rüya bolluğa ve hane içerisindeki berekete işaret etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Sürüsü Kovalamak

Rüyada köpek saldırısından kurtulmak gibi durumlarda bazen kovalanan köpeklerin sürü halinde olduğu görülmektedir. Bu tip rüyalarda kişinin önüne gelecek olan fırsatları tepeceği ya da kaçıracağı söylenmektedir. Köpek sürü genellikle şans ya da bir uğur olarak adlandırılmaktadır. Ancak rüya sahibi ayağına gelen bu şansı kovarak büyük bir fırsatı tepmiş olacaktır. Bu rüyayı gören kişiler verecekleri kararlarda akılcı davranmalıdır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovaladığını Görmek
Rüyada köpek kovaladığını görmek, kötü niyetli kişilerin şerlerinden emin olmaya, güçlü ve dirayetli bir kimseye, rüya sahibinin tüm düşmanlarından kurtulacağına yorumlanmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalayan kimse, kötü alışkanlıklarını terk ederek doğru yola erişir. Bu rüya selamete ermeye, günahlardan sakınmaya ve hataları için tövbe etmeye, sıkıntıdan kurtulmaya işaret eder. Rüyada büyük bir köpeği kovalaya kişi, güçlü bir düşmanını alt eder. Zayıf ve küçük bir köpek kovalamak ise güçsüz bir düşmanı yok etmeye ve toplum dışına itmeye yorumlanır. Rüyada köpeğin sizi kovalaması ise art niyetli bir takım kişilerin saldırısına uğrayacağınıza; köpek tarafından yakalanmak da düşmanlarınızın sizi alt edeceğine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovaladığını Görmenin   Tabiri

Rüyasında köpek kovalayan kişi, iç dünyasındaki korkuları ile yüzleşmek zorunda kalır. Zira bu durum bilinç altınızdaki korkuların açığa çıkmasına ve bu korkulardan kurtulmak için benliğinizin mücadele vermesine işaret olmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak, hayırlı bir rüya olmamakla birlikte, rüyada görülen köpeğin rengine göre farklı anlamlar içerir. Siyah bir köpek kovalıyorsa iş hayatında istenmeyen bir duruma düşüleceğine; beyaz bir köpekse, yardım edilen bir kişiden ihanet görüleceğine; köpek kahverengi ise hane halkını birbirine düşürecek bir şahsın haneye gireceğine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak ne anlama gelir,dert ve kaygı gelecek demektir. Yolunda gitmeyen bir işin düzeltilmesi için yardım isteyen bir kişinin, işlerin yoluna girmesiyle birlikte sırt çevireceğine alamet eder. Rüyada sopayla köpek kovalamak, yakın bir kişiden alınacak destek sayesinde rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak nedir; ağızdan çıkacak kötü bir söz yüzünden sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sevilen kişilerle ters düşüleceğine ve olmadık düşünceler içine girip vesvese yapılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak ne demek; rüyayı gören kişi, her ne sebepten ötürü olursa olsun gerek sağlığını gerekse de aile mutluluğunu yabana atılmamalıdır. Atması halinde epey bir zamandan beri kaçtığı ve neredeyse en büyük korkusu olarak her zaman bir köşede bekleyen bir şeyle yüzyüze kalacaktır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak tabiri, güzel bir şekilde başlayan bir ortaklığın bitirilmesinin ardından büyük bir karalama kampanyasının ortasında kalmaya, bu yüzden insanlar tarafından kınanmaya ve psikolojik olarak zor zamanlar geçirmeye yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpek kovalamak İslami rüya tabirleri, kişinin olmadık bir yerden darbe alacağına, uzun bir süre bu darbenin etkisinde kalacağına, ayağa kalkmak istediği anda tekrar yıkılacağına ve daha uzunca bir süre toparlanamayacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalayan Birilerini GörmekYaşanılan çevrede pek çok tehlikeli durumun varlığına dikkat çeker. Rüya sahibinin deyim yerindeyse ateşle oynadığını bildiren rüya, atılan adımlarda, özellikle maddi konularda yapılacak girişimlerde sahtekar kimselerin tuzaklarına düşmemek için dikkatli olunması gerektiğini de öğütler. Sonu iyi gibi görünen işlerde kişinin öncelikle kendisine güvenerek hareket etmesinin hayrına olacağını bildirdiği gibi, başkasının sözüyle hareket etmenin kişiye uzak vadede sorunlar yaratacağını da tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Kovalayan Birilerini Görmek

Yaşanılan çevrede pek çok tehlikeli durumun varlığına dikkat çeker. Rüya sahibinin deyim yerindeyse ateşle oynadığını bildiren rüya, atılan adımlarda, özellikle maddi konularda yapılacak girişimlerde sahtekar kimselerin tuzaklarına düşmemek için dikkatli olunması gerektiğini de öğütler. Sonu iyi gibi görünen işlerde kişinin öncelikle kendisine güvenerek hareket etmesinin hayrına olacağını bildirdiği gibi, başkasının sözüyle hareket etmenin kişiye uzak vadede sorunlar yaratacağını da tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada köpeğe taş attığını görmek çok sık görülmeyen bir rüya olarak bilinmekte olup rüya sahibinin farklı deneyimler elde edeceğine yorulmaktadır. Rüyada köpeğe taş attığını gören birinin bir düşmanı bulunduğuna işaret etmektedir. Rüya sahibinin düşmandan kurtulmak için harekete geçeceğine ancak yapılan bu hareketin yararlı olmayacağına delalet etmektedir. Rüyasında köpeğe taş attığını gören bir kimsenin birçok düşmanı bulunduğunu ve bu düşmanlarının farkına varacağı anlamına da gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Taş Attığını Görmek

Rüyada köpeğe taş atmak hem olumlu hem de olumsuz anlamlara sahip bir rüya olarak bilinmektedir. Rüyada köpeğe taş atmak yakın çevrede bulunan bir düşmana işaret etmektedir. Rüya sahibinin bu düşmanı fark edeceğine ve harekete geçeceğine delalet etmektedir. Rüyasında köpeğe taş attığını gören bir kimsenin bir süre yalnız kalmaması ve dikkatli olması gerektiğinin de altı çizilmektedir. Rüyada köpeğe taş atmanın anlamları birçok etkene bağlı olarak değişiklik göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Taş Atmanın Olumlu Anlamı

Rüyada köpeğe taş atmanın olumlu anlamı arasında rüya sahibinin uzun zamandır beklediği bir haberin gelmesi yer almaktadır. Rüyayı gören kimsenin iş hayatında değişiklik yaşanacağına ve terfi alacağına delalet etmektedir. Rüyada köpeğe taş atmak cesurca bir hareket olarak yorumlanmaktadır ancak dikkatli olunması da gerekmektedir. Rüyasında köpeğe taş atan kimsenin mutlu ve refah içinde bir hayat süreceği anlamı da bulunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Taş Atmanın Olumsuz Anlamı

Rüyada köpeğe taş atmanın olumsuz anlamı bir hayli fazladır. Bu yorumlar genellikle bir düşman olduğuna yönelik yorumlardır. Rüyayı gören kimsenin yakın çevresinde bir düşmanı bulunduğuna alamet etmektedir. Ancak rüya sahibinin kısa bir süre içinde bu kişi ile yüzleşeceği anlamını da taşımaktadır. Rüyayı gören kimsenin bir süre iç sıkıntılar yaşayacağına gerek hane gerek ise de iş hayatında birtakım olumsuzlar olacağına tabir edilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Taş Atmak Diyanet

Rüyada taş atmak diyanete göre farklı anlamları bulunmaktadır. Rüyada köpeğe taş atmak olumsuz anlama sahip bir rüya olup rüya sahibinin dikkatli olması gerektiği vurgulanmaktadır. Rüyasında köpeğe taş attığını gören bir kimsenin dostları ile arasının açılacağına ve bu küslüğün bir süre devam edeceğine yorulmaktadır. Diyanete göre köpek taşlama rüyası, yaşanacak tehlikeli olaylara işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpek Taşlamak İslami

Rüyada köpek taşlamanın İslami anlamı rüya sahibinin çevresinde kötü olaylar yaşanacağına yorulmaktadır. Rüyada köpek taşladığını gören bir kimsenin düşmanları olduğuna ancak dostları sebebi ile korkmaması gerektiğine yorulmaktadır. İmam Nablusi (r.a.) diyor ki; rüyasında köpek taşladığını gören bir kimse çileli bir dönem geçirecektir. Ancak bu dönemin sonunda mutlu bir hayatı olacaktır. İmam Nablusi’nin yorumuna göre rüyada köpek taşladığını gören kişinin hayatında birtakım sorunlar oluşacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Attığını Görmek

Rüyada köpek taşlamak çok sevilen bir dost ile rüya sahibinin arasının açılacağına işaret etmektedir. Rüyayı gören kimsenin çevresinde bulunan biri ile tartışma yaşayacağına ve bu tartışma sebebi ile o kişi ile küsüleceğine alamet etmektedir. Rüya sahibinin sabırlı bir insan olduğuna ancak o kişiyi hayatına bir daha almayacağı anlamına da gelmektedir. Rüyada köpeğe taş attığını görmek, dostlukların bitmesine ve düşmanın açığa çıkmasına yorulmaktadır.
Köpek Saldırması görmenin tabiri için, Rüyada Köpek Saldırması neye işarettir? Dini Kaynaklardan Alimlerin yorumunu okuyabilirsiniz.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köpeğe Taş Atmanın Diğer Yorumları

Rüyada köpeğe taş attığını gören bir kimse evli ise, hane içinde problemler yaşanacağına ve bu problemlerin uzun süre devam edeceğine delalet etmektedir. Rüyasında köpeğe taş attığını gören kişinin evliliğinin bozulacağına dair rüya tabirleri de mevcuttur. Rüyada köpeği taşla kovaladığını gören kişi eğer bekar ise; hayatındaki olumsuzluklardan kurtulmaya başladığına işaret etmektedir. Ancak rüya sahibinin dostları ile arasının açılacağını da alamet etmektedir.
Rüyada Köpeğe Taş Atmanın Psikolojik Anlamı

Rüyada köpeğe taş atmanın psikolojik anlamı arasında rüya sahibinin köpeklerden korktuğu yer almaktadır. Ancak rüyayı gören kimse eğer köpeklerden korkmuyor ise güven problemi yaşıyor demektir. Rüyada köpeği taşlamak ve kaçmak rüya sahibinin kısa bir zaman içinde korktuğuna ve yalnız kalmak istemediğine yorulmaktadır. Rüyayı gören kimsenin yaşanan bir olayı çok fazla düşündüğüne ve bu sebep ile manevi rahatlığa erişemediği anlamına da bulunmaktadır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

397 Aktif
1 Üye ve 396 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 19448
Dün : 23857
Toplam : 48077757
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...